Mit Haberleri Ve Son Dakika Mit Haberleri

Mit Haberleri Ve Son Dakika Mit Haberleri

Millî İstihbarat Teşkilatı ya da kısaca MİT, Türkiye’nin resmi istihbarat örgütüdür. Günümüzün modern istihbarat örgütü MİT’in kuruluşu 22 Temmuz 1965’tir ama kurumu geçmişti 1911-18'de Osmanlı döneminde faaliyet gösteren Teşkilat-ı Mahsusa ve Cumhuriyet ile birlikte kurulan Milli Emniyet Hizmeti Riyaseti kurumlarına dayanmaktadır. MİT’in görevi Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, anayasal düzenine, varlığına, bağımsızlığına, güvenliğine ve millî gücünü meydana getiren bütün unsurlarına karşı içten ve dıştan gelecek mevcut ve muhtemel tehditler hakkında bilgi toplamak, önlem almak ve gerekli durumlarda ilgili makamları uyarmaktır.

Mi̇t Haberleri

Son dakika | MİT'ten yeni operasyon! Yeşil kategoriye bir çizik daha

MİT Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da nokta operasyon düzenledi. Yeşil kategoride aranan terörist Halil Tekin etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de ise 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 22-03-2024 10:08

MİT'ten Kandil'de nokta operasyon! Barzan Hesenzade etkisiz hale getirildi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde İran Gençlik Koordinasyonu sorumlusu Barzan Hesenzade'yi Irak'ın Kandil bölgesinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 21-03-2024 08:41

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Rojda Bilen etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Rojda Bilen'i, Irak'ın Süleymaniye kentinde etkisiz hale getirdi.

Haber 19-03-2024 11:30

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ‘FETÖ'nün açığa çıktığı olaydı’ diyerek ilk kez anlattı: ‘Dinleme cihazları bulduk’

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı görevini yürüttüğü süreçte FETÖ tarafından kurulan 7 Şubat MİT kumpasına ilişkin ilk kez açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Başbakanımız Erdoğan’ın şahsi ve resmi konutunda dinleme cihazları bulduk. 7 Şubat krizi aslında FETÖ'nün kendisini açığa çıkarttığı niyetini belli ettiği bir şeydi" diyerek o dönem yaşananları tek tek anlattı.

Haber 19-03-2024 08:01

Mi̇t

Mit Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mit Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MSB'de kritik toplantı! Güler, Kalın ve Fidan bir araya geldi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ile bir araya geldi.

Haber 11-03-2024 15:27

MOSSAD ajanlarının ifadeleri ortaya çıktı! Talimatı kimden aldığını itiraf etti! Maddi durumu bir anda iyileşti

MİT ve İstanbul Emniyeti'nin operasyonu sonucunda yakalanan MOSSAD ajanlarının ifadelerine ulaşıldı. MOSSAD ile irtibatlı özel dedektif Hamza Turhan Ayberk; Victoria kod MOSSAD ajanından talimat aldığını itiraf etti. Ayberk'in ekibindeki diğer isimler Ayberk’in maddi durumunun 2019’dan sonra olağan dışı bir şekilde iyileştiğini de söyledi.

Haber 09-03-2024 16:56

Son dakika | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Terör örgütünün sözde sorumlularındandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı sınır ötesinde de terörle mücadele operasyonlarına devam ediyor! Son olarak Irak'ta Hüsnü Kümek adlı terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 06-03-2024 09:50

Son dakika | Sabah programlarına çıkıyordu, MOSSAD adına özel dedektiflik yapıyormuş! Hamza Turhan Ayberk ile 'Victoria' iletişime geçmiş

Son dakika haberi: İstanbul Emniyeti ve MİT ortak operasyonun düğmesine bastı, MOSSAD'a bilgi satan şüpheliler yakalandı. Aralarında özel dedektif de var: Sabah programlarında boy gösteren eski kamu personeli Hamza Turhan Ayberk! MOSSAD, Ayberk ile irtibata geçmesi için 'Victoria' kod adlı ajanı seçti. Ayberk, tehdit ve tacize de bulaştı. İşte son operasyondaki çok çarpıcı detaylar...

Haber 05-03-2024 09:48

MİT, PKK/KCK'nın sözde gençlik sorumlusu Silgir'i Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik yapılanması sorumlusu Gülsün Silgir'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Yurthaber 04-03-2024 10:31

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Gülsün Silgir etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), terör örgütü PKK/KCK'nın sözde gençlik yapılanması sorumlusu Gülsün Silgir'i, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.

Haber 04-03-2024 10:05

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Emine Seyid Ahmed öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG-YPJ’nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Azadi Derik kod adlı Emine Seyid Ahmed’i, Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.

Haber 27-02-2024 09:55

Yer: Adana! Kendisini MİT mensubu ve polis olarak tanıtan kişinin evinden cephanelik çıktı! Asıl mesleği şaşkına çevirdi...

Adana'da kendini MİT mensubu ve polis olarak tanıtan kişi kıskıvrak yakalandı. Şüphelinin evinde yapılan aramada bir cephanelik ortaya çıkarıldı. Kendisini durduran polislere "hayırdır devrem" diyerek yalanını sürdürmeye çalışan sahte polisin asıl mesleği ise şaşkına çevirdi.

Haber 26-02-2024 10:24

Türk SİHA'sı ile nasıl vurulduğunu anlattı: Türkiye'ye getirilen teröristten itiraflar! Hakkında istenen ceza belli oldu

Yaklaşık 10 yıldır terör örgütünün hain emelleri için çalışan Serhat Bal, yurt dışına kaçmayı planlarken MİT tarafından yakalanıp Türkiye'ye getirilmişti. Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan Bal hakkında istenen ceza belli oldu. Terör örgütündeki faaliyetleri ifadesine geçen Bal'ın anlattıkları arasında 'kepçe' detayı dikkat çekti.

Haber 25-02-2024 11:27

Son dakika! MİT'ten nokta operasyon: Murat Ateş etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Murat Ateş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlediği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 22-02-2024 10:00

MİT'ten bir operasyon daha! Bu kez Çin istihbaratı için çalışanlar yakalandı

İstanbul'da Çin Halk Cumhuriyeti istihbaratı için Doğu Türkistan dernekleri hakkında bilgi toplayarak aktardıkları iddia edilen 6 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı.

Haber 20-02-2024 11:53

MİT, MOSSAD'ın ardından Fransız istihbaratını gözüne kestirdi! Türkiye'yi zor durumda bırakmak isteyen ajanlar cezaevine gönderildi

MİT, son dönemlerde Türkiye'de boy göstermek isteyen yabancı ülkelerin istihbarat servislerini hedefine aldı. Önce Mossad'ın yapılanması çökertildi. Ardından da Fransız istihbaratının hücre yapılanması tespit edildi. Fransızların Türkiye'deki yabancı uyruklu ajanlarına ise kolay iltica vaadi verdiği ortaya çıktı. MİT'i başarılı operasyonu sonucu Türkiye'yi zor durumda bırakmak için belge toplayan ajanlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-2024 10:35

SON DAKİKA | MİT'ten Suriye'de PKK'ya nokta operasyon! Fatma Sakana öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, 2012'de Şırnak'ta 10 askerin şehit edildiği saldırının faillerinden, terör örgütü PKK'nın sözde sorumlusu Fatma Sakana'yı Suriye'de operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 16-02-2024 09:30

Mossad soruşturmasında yeni detaylar ortaya çıktı: Kritik bir isimmiş...

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün (EGM) ortak operasyonuyla gözaltına alınan İsrail istihbarat servisi MOSSAD ajanlarından 7'si tutuklandı. 4 şüphelinin ifadelerinde MOSSAD ile bağlantılı oldukları tespit edilirken, hukuk bürosu çalışanı olarak görülen şüphelilerden M.K.'nin bilgi ağı içerisindeki kritik bir isim olduğu iddia edildi.

Haber 09-02-2024 15:22

Suikasta ve bombalı eyleme hazırmış! Mehmetçik'e saldıracaktı, o terörist yakalandı

Suriye'nin kuzeyinde TSK ve SMO güçlerine yönelik eylem hazırlığındaki terörist Ahmet Al Hac Ömer yakalandı. Teröristin ikametinde uzaktan kumandalı EYP ele geçirildi.

Haber 09-02-2024 08:57

Kırmızı kategoride yer alıyordu! MİT, Yunus Demir'i etkisiz hale getirdi

MİT, terörden arananlar listesinde kırmızı kategoride yer alan sözde PKK/HPG konsey üyesi Yunus Demir'i, Irak'ın Gara bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi

Haber 08-02-2024 09:50

Takip cihazı yerleştirip bilgileri İsrail'e satıyorlardı! Türkiye'deki Mossad ajanlarına bir darbe daha

Son dakika haberi: İsrail istihbarat servisi Mossad'a bir darbe daha vuruldu. İstanbul ve İzmir'de edindikleri bilgileri özel dedektifler aracılığıyla Mossad'a satan şüpheliler belirlendi. MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü düğmeye bastı, şüpheliler yakalandı!

Haber 02-02-2024 10:07

MİT mensuplarınca kullanılan nesneler sergiye çıktı: Robot kravatlar, kayıt cihazlı kol saatleri, Arabistanlı Lawrence...

Arabistanlı Lawrence'ın motorundan robot kravatlara, bilgi ve görsel gizlemeye yarayan nesnelere değin birçok ilgi çekici nesne ilk kez sergilendi! AKM'de açılan sergiyle Türk istihbarat tarihi vatandaşla buluştu. Şimdiden ilgi odağı haline gelen sergide yer alan eşyaların tarihi arka planı bir bir gün yüzüne çıktı.

Haber 19-01-2024 14:52

MİT gençlerin yeni kariyer umudu oldu

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı, özellikle gençlerin kariyer tercihleri arasında önemli yer tutmaya başladı. Teşkilata geçen yıl, büyük çoğunluğu 20-30 yaş arasında 22 bin 42 kişi başvurdu.

Yurthaber 16-01-2024 11:08

SON DAKİKA | MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! Terörist Liman Suwyeş öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, PKK/YPG’nin kadın yapılanması sözde sorumlularından "Rihan Amude" kod adlı Liman Suwyeş'i, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde gerçekleştirdiği nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 16-01-2024 09:59

SON DAKİKA | MİT'ten Metina'da nokta operasyon! Terörist Hülya Mercen öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, 9 askerin şehit edildiği Irak'ın Metina bölgesinde gerçekleştirdiği operasyonla, terör örgütünün sözde sorumlularından Hülya Mercen'i etkisiz hale getirdi.

Haber 15-01-2024 09:59

Son dakika: MİT'ten Suriye'de nokta operasyon! 23 terör hedefi imha edildi

Son dakika: MİT, Suriye'de, PKK/YPG'ye ait terör amaçlı kullanılan aralarında kritik altyapı tesisi, kontrol noktası, sözde askeri nokta bulunan 23 hedefi imha etti. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgilere göre, operasyonların planlanan hedefe ulaşıncaya kadar devam edeceği öğrenildi.

Haber 14-01-2024 19:26

MİT tarafından çökertilen DEAŞ hücresinden İsrail parası çıktı! Paranın üzerinde yazan not dikkat çekti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından DEAŞ hücresinde dikkat çeken İsrail izine rastlandı. Hücrenin en kilit isimlerinden olan "Ebu Leys" kod adlı Muhammed Hilaf İbrahim İbrahim'in üzerinden İsrail parası çıktı. Paranın üzerine yazan not ise dikkat çekti.

Haber 13-01-2024 14:09

Lise öğrencisini 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' yalanıyla kandırıp cinsel istismar! Yeni gelişme... Savcıdan itiraz

Konya'da, Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunup, 22 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Mandal'a (35) yardım ettikleri gerekçesiyle 8 yıl 4'er hapis cezası alan 2 okul müdürünün tahliye edilmesine, savcılık ile ailenin avukatı, bir üst mahkemeye itirazda bulundu.

Haber 13-01-2024 11:17

MİT Kontrterör Daire eski Başkanı Mehmet Eymür hayatını kaybetti

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) eski Kontrterör Daire Başkanı Mehmet Eymür, solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 81 yaşında vefat etti.

Haber 13-01-2024 11:17

MİT, 160 km içeride yakaladı! Faik Aydın etkisiz hale getirildi

MİT, terör örgütü PKK/KCK'ya Avrupa'dan eleman temin eden terörist Faik Aydın'ı, Irak sınırından yaklaşık 160 kilometre derinlikte düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 13-01-2024 09:43

MİT'ten bir sınır ötesi operasyon daha! Avrupa'ya kaçacaktı kıskıvrak yakalandı

MİT, Avrupa'ya kaçmaya hazırlandığı tespit edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Serhat Bal'ı, sınır ötesi operasyonla yakalayarak Türkiye'ye getirdi.

Haber 12-01-2024 15:14

'Seni MİT'e alacağız' yalanıyla liseli kızı istismar etmişti! Okul müdürünün de alet olduğu olayda cezalar belli oldu

Türkiye'de uzun süre konuşulan istismar olayında yeni bir gelişme yaşandı. Konya'da elektrik ustası ve 3 çocuk babası Ahmet Mandal, lise öğrencisi G.A'yı 'Seni MİT'e memur olarak alacağız' yalanıyla kandırarak istismar etmişti. Liseli kızla istismarcıyı da okul müdürünün tanıştırdığı tespit edilmişti. Sanıklar 5. kez hakim karşısına çıktı ve cezaları belli oldu. 4 sanığa hapis cezası verilirken, 3 sanık beraat etti. İşte detaylar...

Haber 08-01-2024 13:08

İYİ Partili Turhan Çömez'den yakalanan Mossad ajanıyla ilgili iddia! Durum daha da vahimmiş diyerek o paylaşımı yaptı

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, Türkiye gündemine oturan MİT'in Mossad operasyonunun ardından yakalan isimlerden biriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya attı. Operasyonda gözaltına alınan Mısırlı kişinin Sağlık Bakanlığı'nda çalıştığını öne süren Çömez, yaptığı paylaşımda Sağlık Bakanı Koca'yı da etiketleyerek "Durum daha da vahimmiş! Adam Mısırlı, hiç Türkçe bilmiyor. Topladığı istihbaratı Avrupa’daki Mossad ajanlarına aktarıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 07-01-2024 18:42

'Mossad' operasyonu şüphelilerinin fotoğrafları gündem oldu! Çarpıcı diyerek diyerek dikkat çekti: 'Müslüman' detayı...

Geçtiğimiz günlerde, İsrail Dış İstihbarat Servisi Mossad'ın Türkiye'deki yabancı kişilere karşı hamle yapacağı yönünde bilgiler elde edinilmiş, MİT'ten hemen karşı hamle gelmişti. 57 adrese eş zamanlı operasyonda 33 kişi gözaltına alınmıştı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler ilk kez görüntülendi. Sosyal medyada gündem olan görüntülere gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan dikkat çeken bir yorum geldi. Ersoy paylaşımını, "Çarpıcı olan ne biliyor musunuz?' kelimeleriyle yaptı.

Haber 04-01-2024 14:20

SON DAKİKA | MİT'ten PKK'ya ağır darbe! Sadık Şeyh Ahmet öldürüldü

Son dakika haberi: Irak Süleymaniye’de Türkiye’ye yönelik eylem planları yaptığı tespit edilen Eriş Berxwedan kod adlı PKK/KCK'lı terörist Sadık Şeyh Ahmet, MİT tarafından düzenlenen nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

Haber 04-01-2024 09:50

MİT’ten PKK’ya nokta operasyon! İslam Cehanfer etkisiz hale getirildi…

Son dakika haberi… MİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından İslam Cehanfer'i, Türkiye sınırına yaklaşık 200 kilometre uzaklıktaki, Irak Süleymaniye Pencevin kırsalında etkisiz hale getirdi

Haber 03-01-2024 10:45

MİT’in Mossad operasyonunda çarpıcı detaylar! X-ray'e takılmayan özel çantalar, yalan makinesi, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler...

MİT tarafından deşifre edilen ve Türkiye’deki İsrail Dış İstihbarat Servisi adına “casusluk” faaliyeti yaptıkları iddiasıyla bu sabah yakalanan 34 kişilik sabotaj ekibi ile ilgili yeni detaylara ulaşıldı. İsrail İstihbaratının, MİT’in takibinden sıyrılma yöntem ve formülleri de deşifre oldu. Tel Aviv'den yönetilen ekiptekilere yalan makinesiyle testler uygulandığı, ihanet duygusuna kapılmamaları için yüklü ödemeler yapıldığı ve x-ray'e takılmayan özel tasarım çantalar kullanıldığı bildirildi.

Haber 02-01-2024 20:10

SON DAKİKA | MİT'ten PKK'ya ağır darbe! Cesur Vedat öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, PKK’nın sözde uyuşturucu ticareti sorumlularından Cesur Vedat kod adlı terörist Abdulmutalip Doğruci'yi Süleymaniye kırsalında etkisiz hale getirdi.

Haber 02-01-2024 09:45

Son dakika! MİT eylem hazırlığındaki Abdullah El Cündi'yi yakaladı

Son dakika haberi! MİT, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekat alanındaki Türk güvenlik güçlerine eylem hazırlığında olan terör örgütü DEAŞ'ın sözde sorumlusu Abdullah El Cündi'yi Halep'te yakaladı.

Haber 01-01-2024 10:59

Son dakika | Türk diplomat Osman Köse'yi şehit etmişti! MİT ve TSK'dan Irak'ın kuzeyinde hava harekatı: Terörist Cemil Akar etkisiz hale getirildi

2019'da Türk diplomat Osman Köse'yi şehit eden terörist Cemil Akar, MİT ve TSK'nın Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirildi.

Haber 31-12-2023 09:53

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! PKK/YPG Maliye Yapılanması sözde sorumlusu Remziye Altığ etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/YPG Maliye Yapılanması sözde sorumlularından Remziye Altığ'ı Suriye/Kamışlı’da düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Haber 30-12-2023 11:01

MİT’ten PKK’ya Suriye’de nokta operasyon! Ömer Abdullah el Dahham öldürüldü

MİT, Suriye'de askeri birliklere saldırıları planlayan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Tabka sorumlularından Ömer Abdullah el Dahham'ı operasyonla etkisiz hale getirdi

Haber 29-12-2023 09:43

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! PKK'ya ağır darbe: Eymen Coli öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye Kamışlı'daki sözde sorumlularından Eymen Coli'yi operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 28-12-2023 10:51

Son dakika | MİT ve emniyetten Cezayir'de ortak operasyon: Firari FETÖ'cüler yakalanıp Türkiye'ye getirildi

Firari FETÖ mensupları Mustafa Tan ve Mustafa Bircan, MİT ve emniyetin Cezayir'de düzenlediği ortak operasyonla Cezayir'de yakalandı. FETÖ'cülerin ABD'deki örgüt sorumlularıyla da irtibatlı olduğu belirlendi.

Haber 27-12-2023 11:58

Son dakika | Terör örgütüne MİT'ten bir darbe daha! Sözde yönetici Zeynep Eyver etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT'ten Irak'ta bir nokta operasyon daha geldi. Terör örgütünün sözde yöneticilerinden Zeynep Eyver etkisiz hale getirildi.

Haber 27-12-2023 09:50

SON DAKİKA | MİT'ten PKK'ya ağır darbe: 50'ye yakın hedef vuruldu! İşte o görüntüler

Son dakika haberi: MİT, sorumlu düzeydeki örgüt unsurlarının da içinde bulunduğu terör örgütü PKK'ya ait Suriye Aynularab, Kamışlı ve Amude'deki tesisleri imha etti, 50'ye yakın hedef vuruldu. PKK hedeflerinin yok edildiği anların görüntüleri de paylaşıldı. İşte o görüntüler...

Haber 26-12-2023 17:15

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Bahoz Zagros öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, silahlı saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlularından "Bahoz Zagros" kod adlı Mehmet Şefa Akman'ı nokta operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 26-12-2023 09:55

Son dakika | PKK'lı Erdinç Borcal etkisiz hale getirildi! MİT'ten Irak'ta nokta operasyon

Son dakika haberi: Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Erdinç Bolcal Irak'ta etkisiz hale getirildi.

Haber 25-12-2023 12:14

Son dakika | O terörist etkisiz hale getirildi! MİT'ten Suriye'de nokta operasyon

Son dakika haberi: MİT Suriye'de düzenlediği nokta operasyonla terör örgütünün kritik isimlerinden "Bahoz Afrin" kod adlı teröristi etkisiz hale getirdi.

Haber 24-12-2023 13:49