Mithat Erdal Haberleri

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da seçimi Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları sandıkların kapanmasıyla yakından takip ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 2024-03-28 16:01:43

Erdal Özyağcılar'dan Kadir İnanır açıklaması geldi: 2017'de de...

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerle ayak üstü muhabbet eden oyuncu sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Oyuncu ayrıca yoğun bakımda olan arkadaşı Kadir İnanır hakkında da konuştu.

Magazin 2024-03-26 17:38:32

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı

CHP Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu mal varlığını açıkladı. Beşikçioğlu "Tüm mal varlığım, devlet memuriyetim (Devlet Tiyatroları), Tatbikat Sahnesi ile uzun yıllar emek verdiğim sinema ve dizi filmlerden sağladığım birikimle edinilmiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-19 23:32:10

İlhan Palut kötü haberi paylaştı! ''Mithat Pala'nın görüntüsü iç açıcı değil''

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mithat Pala'nın bileğinde kırık şüphesi olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray'dan da geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Spor 2024-03-08 22:44:28

Erzurum'da eski karısı ile kızını bıçaklayarak öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Erzurum'da boşandıktan sonra dini nikahla birlikte yaşamaya başladığı eski eşiyle kızını bıçaklayarak öldüren sanık Erdal Kızıl, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırıldı.

Yurthaber 08-03-24 14:56

Bakkalda ele geçirildi, devlet hastanelerinin çıktı! Tam 35 bin kutu ilaç...

Adana’da polisin operasyon düzenlediği bakkal dükkanında çoğu kanser tedavisinde kullanılan 35 bin 206 kutu ilaç ele geçirildi. Farklı devlet hastanelerine ait olduğu belirlenen ilaçları, usulsüz yollarla temin ettiği belirtilen Erdal B. ile eşi Hicran B. gözaltına alındı. Ayrıca ilaçların hastanelerden kim tarafından ve nasıl çıkartıldığının tespit edilmesi için de çalışma başlatıldı. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 10:59

Zabıtaların bıçaklı 'mobbing' kavgası kanlı bitti! Dehşet anları kamerada

Antalya'da zabıta memuru Erdal Vuran (36), kendisine mobbing uyguladığı iddiasıyla tartıştığı meslektaşı İsmail Kanmaz'ı (60) 7 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Kavga ve bıçaklama anları, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. İşte o görüntüler...

Haber 27-02-24 16:45

Simit, kokoreç değil...Beşikçioğlu tüm salona ısmarladı, Oğuzhan Uğur dayanamayıp sordu: Erdal Bey bu para nereden geliyor

Sosyal medyada siyasilerle yaptığı yayınlarla ses getiren Oğuzhan Uğur'un son konuğu oyuncu ve CHP Etimesgut Belediye Başkan Adayı Erdal Beşikçioğlu oldu. Beşikçioğlu seyircilere jest yaparak tüm salona aspava ısmarladı. Uğur'un bu durum üzerine, "Erdal Bey bu para nereden geliyor" demesi izleyenleri güldürdü.

Haber 27-02-24 10:13

Muhtar cinayeti! Yerel seçim yaklaşırken... Cinnet getirdi, rakibini bıçakladı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken, Çankırı'dan korkunç bir haber geldi. Çerkeş'te Yeşilöz köyü Muhtarı Kadir Y., muhtar adayı Erdal Dağıstan'ı bıçaklayarak katletti.

Haber 26-02-24 13:32

Erdal Beşikçioğlu, Batman'i görünce kahkahalar koptu: İlk tepkisi güldürdü

CHP'nin Etimesgut Belediyesi başkan adayı Erdal Beşikçioğlu ile 'Ankaralı Batman' karşılaşınca kahkahalar eksik olmadı. Hayat verdiği 'Behzat Ç.' karakteriyle akıllara kazınan Beşikçioğlu, bir başka film karakteri olan Batman'ı görünce renkli anlar yaşandı.

Haber 25-02-24 16:51

Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti Gaddar dizisinde işlendi! O sahne sosyal medyayı salladı

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak ve Erdal Özyağcılar'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı Gaddar dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran dizi bu defa son bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizide, Türkiye'yi kahreden taksici cinayeti konusu işlendi. O sahneye yorum yağdı.

Magazin 24-02-24 08:02

Ormanlık alanda cesedi bulunmuştu! Erdal Sakız cinayetinde tutuklu karı-koca hakkında karar

Sakarya’nın Karasu ilçesinde kendisinden haber alınmayan ve Hendek ilçesinde ormanlık alanda ölü bulunan Erdal Sakız cinayetine ilişkin aynı aileden 2’si tutuklu 1’i tutuksuz yargılanan sanıklar son kez hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti tutuklu karı-kocaya ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, tutuksuz yargılanan sanığın ise beraatine karar verdi.

Haber 15-02-24 19:43

CHP lideri Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte halka seslendi: Size bir müjdem var'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Mansur Yavaş ve Erdal Beşikçioğlu ile birlikte Ankara Etimesgut'ta vatandaşlara seslendi. "Size bir müjdem var" diyen Özel "Size biraz önce Erdal Başkan'dan bahsettim. Çok iyi bir oyuncu diye. Filmlerde çok güzel kendisini ifade ediyor, hepimizi memnun ediyor diye. Yarın akşamı bekleyin, kendisini oynayan, olduğu gibi görünen muhteşem bir televizyon starı ile karşılaşacaksınız" ifadelerini kullandı.

Haber 14-02-24 20:01

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu sokakta gerçek amirle karşılaştı! O anlar sosyal medya gündem oldu

Behzat Ç. karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken Beşikçioğlu vatandaşlarla bir araya gelmeye başladı. Sokakta gerçek bir amirle karşılaşan Beşikçioğlu'nun o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-02-24 11:35

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut'tan aday olarak gösterilmişti! İlk anketin sonuçları geldi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere adım adım yaklaşılıyor. Adayların belirlenmesi sonrasında ilk anket sonuçları da gelmeye başladı. CHP, Ankara Etimesgut'ta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu aday olarak göstermişti. Yapılan ilk anketin sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. İşte o anketin sonuçları...

Haber 24-01-24 19:29

CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Beşikçioğlu, ABB Başkanı Yavaș'ı ziyaret etti:

CHP'nin Etimesgut belediye başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, "Mansur Başkan'la aramda hiçbir sıkıntı olmadı, olmayacaktır da. Bu çok net. O bizim ağabeyimiz." dedi.

Yurthaber 23-01-24 14:04

Mansur Yavaş'la görüşen Erdal Beşikçioğlu'ndan ilginç sözler! Hem girişte hem çıkışta söyledikleriyle gündem yarattı

Hayat verdiği 'Behzat Ç.' karakteriyle Türkiye çapında ünlenip son günlerde ise belediye başkanı adaylığıyla adı gündemden düşmeyen Erdal Beşikçioğlu, ABB Başkanı Yavaş'ı ziyaret etti. Beşikçioğlu'nun girişte yaptığı tek cümlelik açıklamayla Mansur Yavaş'ı anma şekli kısa sürede gündem oldu. Görüşmeden fotoğraflar paylaşıldı. Beşikçioğlu görüşmenin ardından da Mansur Yavaş için "Yürüdüğü zaman etrafındakiler titrer" yorumuyla ses getirdi.

Haber 23-01-24 12:01

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taklit ederek açıkladı! İstifa ettim çünkü...

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterilen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, katıldığı yayında Erdoğan'ı taklit ederek devlet tiyatrolarından neden istifa ettiğini de açıkladı. Behzat Ç. ile tanınan başarılı oyuncu "İstifa edip Tatbikat sahnesini kurduk" dedi.

Magazin 21-01-24 14:20

Merak edilen soruya canlı yayında yanıt! Erdal Beşikçioğlu neden Çankaya'dan aday olmadı? Küçükkaya 'Genel Merkez' detayını açıkladı

CHP'den Ankara'nın Etimesgut ilçesine aday olarak siyasete giriş yapan ve adından söz ettiren ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu neden Etimesgut'tan aday olup da Çankaya'dan aday olmadığını açıkladı.

Magazin 19-01-24 12:06

Herkes yanlış biliyormuş! Balın şekerlendiğini görüyorsanız... Marketten alırken etikette o cümleye bakın

Bal ile ilgili yanlış bilgilenen hususlarla ilgili açıklamalarda bulunan Çorum Bal Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Odabaş, balın şifasından faydalanmak için ham haliyle tüketilmesi gerektiğini belirterek, balın katılaşmasının şekerden kaynaklanmadığına açıklık getirdi.

Kadin 18-01-24 17:48

CHP'den belediye başkan adayı olmuştu... Erdal Beşikçioğlu'ndan dikkat çeken Mansur Yavaş yanıtı: 'Vay' dedim...

CHP MYK oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı almıştı. Beşikçioğlu, CHP Ankara İl Başkanlığı'nda açıklama yaptı. Beşikçioğlu, "Seyircilerime artık seçmenlerim diyeceğim. Senaryoyu bundan sonra biz yazacağız" dedi. Beşikçioğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'adaylığına itiraz ettiği' yönündeki iddialara da yanıt verdi.

Magazin 12-01-24 15:36

Mansur Yavaş adaylıktan çekilirim dedi mi? Altaylı 'kendisiyle konuştum' diyerek açıkladı: AK Parti'nin Yavaş'a teklifini de söyledi

CHP'nin adaylarını belirlemesiyle Ankara kulisleri 'Mansur Yavaş adaylığını çekiyor mu?' sorusunu konuşmuştu. Sebebi de Etimesgut ilçesine ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesi olmuştu. Gazeteci Fatih Altaylı yaşananları Mansur Yavaş'a sordu. Ayrıca son günlerde konuşulan 'AK Parti Mansur Yavaş'a teklif yaptı mı?' sorusu da yanıt buldu.

Haber 12-01-24 08:10

CHP'de Mansur Yavaş 'krizi' gündem olmuştu! Fatih Portakal dikkat çeken iddiayı açıkladı: 'Etimesgut'a karşılık...'

CHP yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını devam ettirirken, dün bazı il ve ilçelerin adayları açıklandı. Ankara Etimesgut'ta oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun aday gösterilmesinin krize yol açtığı iddia edilmişti. Mansur Yavaş Beşikçioğlu'nun adaylığına karşı çıkarken kendisinin göstereceği ismin aday olmasını istiyordu, hatta Yavaş'ın adaylıktan çekilebileceği bile öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklamalar gelirken Fatih Portakal, Yavaş ile ilgili dikkat çeken bir gelişmeyi açıkladı.

Haber 11-01-24 22:50

Cüneyt Özdemir'den Erdal Beşikçioğlu iddiası! Mansur Yavaş istemiyor... deyip ekledi: Kafam basmıyor

Behzat Ç ile hafızalara kazınan Erdal Beşikçioğlu da siyasete atıldı. CHP, 2024 yerel seçimlerinde Ankara'nın Etimesgut ilçesi Belediye Başkan adayı olarak Erdal Beşikçioğlu'nu gösterdi. Cüneyt Özdemir ise Mansur Yavaş iddiasıyla dikkat çekti.

Magazin 11-01-24 15:07

CHP'de 'Mansur Yavaş' krizi! 'Adaylıktan çekilebilir' iddiası! Partiden açıklama geldi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başladı. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklarken CHP'de Mansur Yavaş krizi yaşandığı iddia edildi. Mansur Yavaş'ın Etimesgut ve Gölbaşı için iki isim önerdiği ancak bu isimlerin kabul edilmemesi sonrası kriz çıktığı öne sürüldü. CHP MYK'sında Etimesgut için oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun adının çıkması sonrasında Mansur Yavaş'ın adaylıktan çekilebileceği iddia edildi. CHP yönetiminden ise kriz iddiaları sonrası açıklama geldi.

Haber 10-01-24 20:46

Behzat Ç. ile milyonlar tanımıştı... Erdal Beşikçioğlu, siyasete atıldı... CHP'den belediye başkan adayı oldu!

Behzat Ç dizisiyle hafızalarda yer edinen oyuncu Erdal Beşikçioğlu, CHP'den aday oldu. CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nu Ankara Etimesgut belediye başkan adayı gösterme kararı aldı. Haberi Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 10-01-24 17:59

Soruşturmada yeni gelişme! O isim gözaltına alındı, Ece Ronay da ifade verdi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay eski eşine ait işyerlerinin kurşunlanması soruşturmasında gözaltına alınıp adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 3 kişinin tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ronay'ın eski eşi Mehmet Erdal Bilir gözaltına alındı, Ronay da müşteki sıfatıyla ifade verdi.

Magazin 05-01-24 23:24

Erdal Özyağcılar'dan sonra şimdi de Kerem Bürsin yılbaşında buz gibi havuza atladı...

Erdal Özyağcılar'dan sonra şimdi de Kerem Bursin. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin kafasında bereyle havuza girerek yeni yıl için eğlenceli bir video çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 02-01-24 10:02

Sıra dışı yeni yıl karşılaması... Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, yeni yılı denizde karşıladı!

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın, yaptığı son paylaşım dikkat çekti. Aralık ayında denize giren 75 yaşındaki usta oyuncu, yüzdüğü görüntülerle takipçilerinin yeni yılını kutladı.

Magazin 01-01-24 09:16

Yasak aşk cinayetini canlı yayında itiraf etmişti! Arama geçmişi tüyler ürpertti: 'Zorla ilişkide çocuk olur mu?'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ (25), eşi Mithat Kocadağ (31) ile yaşadığı yasak aşk tartışması sonrası ortadan kayboldu. 6 ay boyunca haber alınamayan Kocadağ'ın, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden katil eş, takdir indirimi uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İfadesi tüyler ürperten Kocadağ'ın internet araması geçmişi de kan dondurdu. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 17:59

Züğürt Ağa'nın Kiraz'ıydı! Yılllar sonra ortaya çıkan ünlü oyuncu Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı

Şener Şen, Erdal Özyağcılar ve Füsun Demirel'in başrollerini paylaştığı Yeşilçam'ın unutulmaz filmi Züğürt Ağa'da hayat verdiği Kiraz karakteriyle hafızalara kazınan Nilgün Nazlı'nın son hali şaşırttı. 55 yaşındaki oyuncuyu görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-12-23 09:25

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin Beşikçioğlu'yla karşılıklı göbek atarak kurtlarını döktü! Yemeğe ikilinin dansı damga vurdu

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayarken dizinin galasında oyuncular eğlenceli anlar yaşadı. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, projede birlikte rol aldığı kızı Derin Beşikçioğlu ile Ankara havası çalarken karşılıklı oynadı. O anlar sosyal medyada da çok konuşuldu.

Magazin 06-12-23 10:41

Beş ayda evlilik kararı aldılar! Umut Evirgen ve Alina Boz'un nikahından ilk kareler geldi

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini bitirip kısa sürede Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Alina Boz, bu akşam gerçekleştirilen nikah töreniyle Umut Evirgen ile dünyaevine girdi.

Magazin 02-12-23 23:58

Eşini boğarak öldürdüğünü canlı yayında itiraf etmişti! Sözleri 'pes' dedirtti: 'Çok seviyordum...'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Mithat Kocadağ (33), katıldığı bir televizyon programında, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), boğarak öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf etti. Cinayet itirafı sonrası tutuklanan Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada, "Eşimi çok seviyordum. Bunların yaşanmasını istemezdim" dedi. İşte detaylar...

Haber 01-12-23 15:59

Sahilde kanlı hesaplaşma! Radyocu Ersin Baydamar, nişanlısının eski kocasını vurdu

Ünlü radyocu Ersin Baydamar, kendisini arayarak hakaret ve tehdit eden nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i Yeşilköy sahilde silahla vurdu. Şahin ağır yaralanırken, radyocu Baydamar ise polise giderek teslim oldu. Sahildeki kanlı hesaplaşmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-11-23 09:55

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler abla kardeş sandı! Güzelliğiyle kızını gölgede bıraktı

Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Alina Boz şu sıralar özel hayatıyla gündem düşmüyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Alina Boz, çok geçmeden gönlü ünlü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. Evirgen ile yakın zamanda evleneceği konuşulan ünlü isim şimdi de annesiyle gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 18-11-23 17:19

'Baydamar' Ersin Koçbuğ İstanbul'da dehşet saçtı! Kurşun yağmuruna tuttu, cezaevine gönderildi: 2 yıl önce de...

İstanbul Bakırköy'de radyocu Ersin Koçbuğ, bilinmeyen bir sebeple Mithat Şahin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçbuğ çıkardığı silahla Şahin'e ateş etti. Bacağından ve karın boşluğundan vurulduğu tespit edilen Şahin hastaneye kaldırıldı. Koçbuğ tutuklanarak cezaevine gönderilirken Şahin'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Koçbuğ'un 2 yıl önce yargılandığı davada 2 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Haber 18-11-23 12:17

Kredi kartı için korkutan senaryo! Tarih vererek uyardı, 'Zombi şirketler' kavramına dikkat çekti

Kredi kartı kullanımı her geçen gün artmaya devam ederken, son dönemde özellikle market ve eğitim harcamalarında yaşanan yükseliş dikkat çekti. "Türkiye'de her kişinin cebine ortalama 4-5 kredi kartı var" diyen Ekonomist Erdal Özel, seçim sonrası için endişelendiren açıklamalarda bulundu. 'Zombi şirketler' kavramının yavaş yavaş ülke gündemine girmeye başladığını iddia eden Özel, "ömürlerinin sonuna geliniyor" diyerek uyardı.

Finans 13-11-23 19:16

İntikam saldırısı kamerada! Ağabeyini öldüren kişinin ağabeyine kabusu yaşattı

Tokat’ın Turhal ilçesinde dehşete düşüren bir intikam saldırısı gerçekleştirildi. Z.U. (17), geçen yıl ağabeyi Serhat Unutmaz'ı (22) av tüfeği ile vurarak öldüren Musa Şahin'in (40) ağabeyi Erdal Şahin'e (41) otomobille çarpıp yaraladı. Ardından araçtan inen Z.U., Şahin'e tüfek doğrultup tekme attı. Z.U. olay yerinden kaçarken yerde yatan Erdal Şahin’e tekrar çarptı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 10:50

Şahsiyet'in yıldızı Erdal Özyağcılar heyecandan hasta oldu! Hayatım alt üst oldu

Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezonuna ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu. 13 Kasım'da 2. sezonu yayınlanacak olan Şahsiyet'in galasında konuşan Özyağcılar, bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini anlattı.

Magazin 11-11-23 14:23

Kurtlar Vadisi'nin Zürriyetsiz Erdal'ı şaşırttı! Sefa Zengin'i gören aynı şeyi söyledi

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem, Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nde Erdal karakterine hayat veren ünlü aktör Sefa Zengin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü ismin yıllar içindeki değişimi ağızları açık bıraktı.

Magazin 08-11-23 13:27

MÜSTAKBEL DAMAT FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Müstakbel Damat filmi nerede çekildi? FOX TV yayın akışı

Müstakbel Damat filmi konusu ve oyuncuları merak edildi. İlker Ayrık ve Erdal Özyağcılar'ın başrolde olduğu film ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yayınlandığı dönemden itibaren ilgiyle izlenen Müstakbel Damat komedi filmi, yine heyecanla bekleniyor. Peki, Müstakbel Damat filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Müstakbel Damat filmi nerede çekildi? FOX TV yayın akışı

Magazin 27-10-23 20:02

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-23 20:44

Beşiktaş'ın eski yöneticisinden şaşırtan Barış Alper Yılmaz itirafı! Çok istedik ama Galatasaray'ı seçti

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Erdal Torunoğulları sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Torunoğulları yaptığı açıklamada Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiklerini ancak oyuncunun Galatasaray'ı seçtiğini açıkladı. İşte detaylar...

Spor 17-10-23 15:32

Alina Boz Umut Evirgen ile aşk pozlarını paylaşırken ayrıldığı Mithat Can Özer inzivada!

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bir kalemde bitiren Alina Boz hemen yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen ile evlilik yolunda olduğu söyleyen Boz aşk pozları paylaşırken Mithat Can ise inzivaya çekildi.

Magazin 08-10-23 13:43

794 yıllık Selçuklu eserindeki kadın ve erkek motifinin sırrı çözüldü! Yaptıranların birbirine sevgisini anlatıyor

Sivas'ın Mengücek Beyliği döneminde Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek tarafından yaptırılan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın taç kapısındaki erkek ve kadın motiflerinin sırrı 794 yıl sonra çözüldü. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Türk Dünyası ve Ortaçağ Arkeolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdal Eser kadın ve erkek motiflerinin Ahmet Şah ve eşi Melike Turan Melek'in birbirlerine duydukları sevgi nedeniyle kendilerine ait olduğunu ifade etti.

Trend 07-10-23 11:05

Ankara'daki saldırıyı yapan teröristlerden birinin kimliği belirlendi

İçişleri Bakanlığı, Bakanlığın önündeki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin, terör örgütü PKK/KCK üyesi "Kanivar Erdal" kod adlı Hasan Oğuz olduğunun belirlendiğini bildirdi.

Yurthaber 02-10-23 13:58

SON DAKİKA | Ankara'daki bombalı saldırı girişimiyle ilgili yeni gelişme! İçişleri Bakanlığı teröristin kimliğini açıkladı

İçişleri Bakanlığı, Ankara'da saldırı girişiminde bulunan teröristlerden birinin BTÖ (PKK/KCK) üyesi Kanivar Erdal kod adlı Hasan Oğuz olduğunu açıkladı.

Haber 02-10-23 13:30

Bingöl’de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor

Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, ’’Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemiz ile birlikte şehrimizin çehresi değişiyor’’ dedi.

Yurthaber 28-09-23 11:35