Mithat Yenigun Haberleri

Canlı Eyüpsultan seçim sonuçları! Eyüpsultan'da seçimi Deniz Köken mi Mithat Bülent Özmen mi kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları sandıkların kapanmasıyla yakından takip ediliyor. Kafa kafaya süren İstanbul'daki seçim yarışı bazı ilçelerde de görülüyor. Özellikle 2019 seçimlerinde rekabete sahne olan Eyüpsultan'da seçimi AK Partili Deniz Köken'in mi yoksa CHP adayı Mithat Bülent Özmen'in mi kazanacağı merak ediliyor. Eyüpsultan'da yaşayan vatandaşlar, Eyüpsultan seçim sonuçlarını yakından takip ederken hangi ismin önde olduğunu araştırıyor. İşte Eyüpsultan seçim sonuçları ile ilgili detaylar…

Haber 2024-03-28 16:01:43

İlhan Palut kötü haberi paylaştı! ''Mithat Pala'nın görüntüsü iç açıcı değil''

Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Mithat Pala'nın bileğinde kırık şüphesi olduğunu açıkladı. Bu açıklamanın ardından Galatasaray'dan da geçmiş olsun mesajı paylaşıldı.

Spor 2024-03-08 22:44:28

Yasak aşk cinayetini canlı yayında itiraf etmişti! Arama geçmişi tüyler ürpertti: 'Zorla ilişkide çocuk olur mu?'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 1 çocuk annesi Mine Kocadağ (25), eşi Mithat Kocadağ (31) ile yaşadığı yasak aşk tartışması sonrası ortadan kayboldu. 6 ay boyunca haber alınamayan Kocadağ'ın, eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Canlı yayında cinayeti itiraf eden katil eş, takdir indirimi uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. İfadesi tüyler ürperten Kocadağ'ın internet araması geçmişi de kan dondurdu. İşte detaylar...

Haber 2023-12-20 17:59:59

Beş ayda evlilik kararı aldılar! Umut Evirgen ve Alina Boz'un nikahından ilk kareler geldi

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkı magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan altı yıllık ilişkisini bitirip kısa sürede Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başlayan Alina Boz, bu akşam gerçekleştirilen nikah töreniyle Umut Evirgen ile dünyaevine girdi.

Magazin 2023-12-02 23:58:04

Eşini boğarak öldürdüğünü canlı yayında itiraf etmişti! Sözleri 'pes' dedirtti: 'Çok seviyordum...'

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Mithat Kocadağ (33), katıldığı bir televizyon programında, geçen yıl 18 Ağustos'ta kaybolan eşi Mine Kocadağ'ı (26), boğarak öldürdükten sonra gömdüğünü itiraf etti. Cinayet itirafı sonrası tutuklanan Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada, "Eşimi çok seviyordum. Bunların yaşanmasını istemezdim" dedi. İşte detaylar...

Haber 01-12-23 15:59

Sahilde kanlı hesaplaşma! Radyocu Ersin Baydamar, nişanlısının eski kocasını vurdu

Ünlü radyocu Ersin Baydamar, kendisini arayarak hakaret ve tehdit eden nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i Yeşilköy sahilde silahla vurdu. Şahin ağır yaralanırken, radyocu Baydamar ise polise giderek teslim oldu. Sahildeki kanlı hesaplaşmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-11-23 09:55

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler abla kardeş sandı! Güzelliğiyle kızını gölgede bıraktı

Son olarak Bir Peri Masalı dizisinde rol alan güzel oyuncu Alina Boz şu sıralar özel hayatıyla gündem düşmüyor. Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini kısa süre önce bitiren Alina Boz, çok geçmeden gönlü ünlü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırmıştı. Evirgen ile yakın zamanda evleneceği konuşulan ünlü isim şimdi de annesiyle gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 18-11-23 17:19

'Baydamar' Ersin Koçbuğ İstanbul'da dehşet saçtı! Kurşun yağmuruna tuttu, cezaevine gönderildi: 2 yıl önce de...

İstanbul Bakırköy'de radyocu Ersin Koçbuğ, bilinmeyen bir sebeple Mithat Şahin ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Koçbuğ çıkardığı silahla Şahin'e ateş etti. Bacağından ve karın boşluğundan vurulduğu tespit edilen Şahin hastaneye kaldırıldı. Koçbuğ tutuklanarak cezaevine gönderilirken Şahin'in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Öte yandan Koçbuğ'un 2 yıl önce yargılandığı davada 2 yıl hapis cezası aldığı öğrenildi.

Haber 18-11-23 12:17

Kan donduran cinayeti canlı yayında itiraf etmişti! 'Çocuğum görmesin diye bazaya sakladım'

Denizli'de eşi Mine Kocadağ'ı, katıldığı bir programda boğarak öldürdüğünü itiraf eden tutuklu sanık Mithat Kocadağ, SEGBİS'le bağlandığı duruşmada ifadesini değiştirdi.Eşinin kendisini aldattığını söyleyen Kocadağ, "H.K. ile daha mutlu olduğunu söyledi. 'Sen ne biçim erkeksin' dedi. 'Sus artık' diyerek ağzını kapattım ve çocuğumun odasına gidip uyudum. Uyandığımda hareketsiz yattığını gördüm; çocuğum görmesin diye bazaya sakladım.Daha sonra cesedini çalıştığım otelin yakınlarına bıraktım' dedi

Haber 20-10-23 20:44

Alina Boz Umut Evirgen ile aşk pozlarını paylaşırken ayrıldığı Mithat Can Özer inzivada!

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bir kalemde bitiren Alina Boz hemen yeni bir aşka yelken açmıştı. Umut Evirgen ile evlilik yolunda olduğu söyleyen Boz aşk pozları paylaşırken Mithat Can ise inzivaya çekildi.

Magazin 08-10-23 13:43

Düğün tarihi ortaya çıkmıştı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten çok kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan güzel oyuncu Alina Boz'un evlilik teklifi aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftin düğün tarihi bile ortaya çıkmıştı. Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden şaşırtan 'Evlilik' açıklaması geldi.

Magazin 26-09-23 14:58

Bomba iddia: Alina Boz ve Umut Evirgen evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten hemen sonra ünlü işletmeci Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan Alina Boz'dan müjdeli haber geldi. İddialara göre ünlü çift evleniyor ve düğün tarihleri de belli oldu.

Magazin 20-09-23 11:24

Alina Boz ve Umut Evirgen aşkında flaş gelişme! O iddia ortalığı karıştırdı Bu ne hız

Geçtiğimiz aylarda Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan 6 yıllık birlikteliğini sonlandıran Alina Boz, iki aydır işletmeci Umut Evirgen ile aşk yaşıyor. Özer ile olan ilişkisini evlilik yüzünden bitirdiği iddia edilen Alina Boz'un yeni ilişkisi için de flaş bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 09-09-23 22:42

Canlı yayında cinayeti itiraf etmişti! Kan donduran vahşetin detaylarını tek tek anlattı: 'Kanlar içinde yerde kaldı, sarılıp öptüm...'

Denizli'de Mine Kocadağ (26) geçen yıl ağustos ayında ortadan kayboldu. Mithat Kocadağ (33), çıktığı televizyon programında eşini boğarak öldürüp, gömdüğünü itiraf etti. Mithat Kocadağ ifadesinde, "Mutfakta tartıştık. İttim, yere düştü. Başını vurdu ve öldü. 2 saat boyunca kanlar içinde yerde kaldı yüzünü havluyla sildim. Sonra da sarılıp, öptüm" dedi. Tutuklanan Kocadağ hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 12 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İşte detaylar...

Haber 05-09-23 10:55

HDP'de yeni eş genel başkanlar belli oldu! Olağanüstü kongrede Mithat Sancar'dan 'Yeşil Sol Parti' mesajı geldi

HDP'nin 4. Olağanüstü Kongresi'nde başkanlık seçimi yapıldı. Oylama sonucu yeni eş genel başkanlar Sultan Özcan ve Cahit Kırkazak oldu. Eski eş genel başkan Mithat Sancar, "Bundan sonra birikimimizi, mücadele tecrübemizi ve güçlerimizi Yeşil Sol Parti'ye yığacağız ama HDP ruh olarak da kurum olarak da buradadır" dedi.

Haber 27-08-23 15:59

Aylardır aranıyordu! Cansız bedeni aracıyla nehirde bulundu

Sakarya'nın Geyve ilçesinde yaklaşık 6 aydır aranan 61 yaşındaki adamdan acı haber geldi. Mithat Ertürk'ün cansız bedeni aracıyla birlikte Sakarya Nehri’nde bulundu.

Haber 19-08-23 22:33

Alina Boz aşka geldi! Sevgilisi Umut Evirgen'le romantik pozu sosyal medyada gündem oldu

Ünlü oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan sonra gönlünü işletmeci Umut Evirgen'e kaptırdı. Ünlü çiftin birlikteliği magazin gündemine bomba gibi düştü. Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açan güzel oyuncunun son paylaşımı olay oldu.

Magazin 15-08-23 14:35

Mithat Can’la ilişkisini 22 gün önce bitirmişti! Alina Boz, Umut Evirgen’le aşkını ilan edince...

Oyuncu Alina Boz, 4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer ile ayrıldıktan kısa bir süre sonra işletmeci Umut Evirgen ile yeni bir aşka yelken açtı. Oyuncu verdiği pozlarla aşkını ilan ederken Demet Akalın ve Deniz Seki kendini tutamadı.

Magazin 03-08-23 10:22

''Sözler maksadını aştı'' Ali Koç'tan yeni açıklama

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Mithat Yenigün ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dile getirmiş olduğum sözlerin maksadını aştığını kendisi ve kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Sayın Mithat Yenigün'e, Kulübümüzün çatısı altında bugüne kadar verdiği tüm kıymetli hizmetleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Spor 31-07-23 16:10

Mithat Can evlenmeyi erteleyince... Alina Boz'a yeni aşkı 'umut' oldu

İşletmeci Umut Evirgen ve Alina Boz aşkı herkesi şaşırttı. Mithan Can ile evlenme süreci uzadığı için ayrılık kararı alan Alina Boz pek çok ünlü kadınla birlikte olan Umut Evirgen'i tanımaya karar verdi. İşte herkesi şaşırtan ilişkinin detayları...

Magazin 28-07-23 15:37

Umut Evirgen'in eski aşklarını duyanlar inanamadı! Kimler var kimler

4 yıldır birlikte olduğu Mithat Can Özer'den kısa süre önce ayrılan Alina Boz ile beraber olan Umut Evirgen aşkını ilan etti. Yeni aşkını açıklamasının ardından Evirgen’in eski ilişkileri sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Ünlü ismin eski sevgililerini duyanlar kulaklarına inanamadı.

Magazin 25-07-23 16:57

Yılın aşk bombası! Ünlü oyuncu Alina Boz’la olan aşkını ilan etti

Yılın aşk bombası belgelendi. İşletmeci Umut Evirgen ünlü oyuncu Alina Boz ile karesini Instagram hesabında paylaştı. Alina Boz, uzun süredir Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu ancak çift geçtiğimiz günlerde ayrıldı. Alina Boz ayrılığın ardından daha önce birçok ünlü isim ile adı anılan Umut Evirgen ile aşk yaşamaya başladı.

Magazin 25-07-23 00:22

Mithat Can Özer'den ayrılan Alina Boz, Umut Evirgen'le mi birlikte? Aşk iddiası ortalığı karıştırdı

Ünlü oyuncu Alina Boz, uzun süredir kendisinden 17 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile aşk yaşıyordu. Evlilik haberi beklenen ünlü çiftten geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi. Çok konuşulan ayrılığın ardından Alina Boz hakkında yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme geldi. İddiaya göre Alina Boz çapkınlıkları ile bilinen ünlü işletmeci Umut Evirgen ile birlikte görüntülendi.

Magazin 13-07-23 17:14

Sezen Aksu'nun gelini olacaktı! Evlenmeleri beklenen Alina Boz ile Mithat Can Özer çiftinden kötü haber

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile uzun zamandır birliktelik yaşayan Alina Boz'un evlilik tarihi ortaya çıkmış ve ilginç tarih uzun süre konuşulmuştu. 2027 yılında evlenmeleri beklenen ünlü çiftten kötü haber geldi.

Magazin 11-07-23 16:08

Pervin Buldan ve Mithat Sancar canlı yayında duyurdu! Yeniden aday olmayacaklar

HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar, katıldıkları canlı yayında partilerinin olağanüstü kongresinde aday olmayacaklarını açıkladı.

Haber 04-06-23 21:51

İlk kez duyuruldu! Açıklama seçime günler kala geldi: HDP'den Erdoğan ve Kılıçdaroğlu yorumu

HDP 14 Mayıs seçimlerine kendi adaylarını çıkarmayacaklarını açıklamıştı. Seçime Emek ve Özgürlük İttifakı çatısında Yeşil Sol Parti adı altında katılacak olan HDP'nin hangi adayı açıklayacağı ise resmi bir açıklamayla dile getirilmemişti. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar partinin açık desteğini ilk kez duyurdu. Sancar'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylıkları hakkındaki sözleri dikkat çekti.

Haber 28-04-23 09:17

HDP Eş Genel Başkanı Sancar, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 22-04-23 07:55

Alina Boz'dan 40 yaşındaki aşkı Mithat Can Özer'le aşk pozları! Duru güzelliğiyle büyüledi

'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Maraşlı' gibi yapımlarda yer alan genç oyuncu Alina Boz, Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile olan ilişkisiyle konuşuluyor. Alina Boz'dan 17 yaş büyük olan Mithat Can Özer, ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Ünlü çift sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla magazin gündemindeki yerini aldı.

Magazin 16-04-23 23:12

HDP Eş Başkanı Mithat Sancar kararlarını açıkladı: Seçime Yeşil Sol Parti ile gireceğiz

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, Halkların Demokratik Partisi Eş Başkanı Mithat Sancar'dan Yeşil Sol Parti açıklaması geldi. Mithat Sancar, seçime Yeşil Sol Parti ile gireceklerini açıkladı. Sancar "Biz seçime katılma yeterliliği için gerekli örgütlenme oranını açacak şekilde tamamlandık bu kararı bütün bileşenlerimizle verdik. Binde bir ihtimal bile olsa kapatma riskinin olduğu bir sürece biz kendimiz girmeyiz" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-23 20:44

Kocası tarafından vahşice öldürülmüştü! 1 çocuk annesi Mine, 8 ay sonra gözyaşları içinde toprağa verildi

Denizli'de kocası tarafından 30 dakika boyunca boğazı sıkılıp öldürülen ve gömüldüğü arazide 6 ay sonra bulunan Mine Kocadağ'ın cenazesi, adli tıpta işlemlerinin tamamlanması ardından 8 ay sonra son yolculuğuna uğurlandı. 1 çocuk annesi kadının cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi. Tüyler ürperten olayda, koca Mithat Kocadağ ise canlı yayında suçunu itiraf etmiş ve cinayeti nasıl işlediğini anlatmıştı.

Haber 22-03-23 15:33

SON DAKİKA | Meclis'te Kılıçdaroğlu - HDP görüşmesi! Kılıçdaroğlu'ndan önemli açıklamalar: Tüm sorunların çözüm adresi TBMM'dir

Son dakika haberi: Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar arasındaki görüşme sona erdi. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu "Kürt sorunu dahil bütün sorunların çözüm adresi TBMM'dir" dedi. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve Mithat Sancar da Kılıçdaroğlu'nu TBMM'de ağırlamalarının nedenini açıklarken benzer bir mesaj verdi.

Haber 20-03-23 13:09

'Geldiğinde konuşacağız' diyerek açıkladı! HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan dikkat çeken mesaj: Muhatabımız Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının adayı olarak duyurulmasının ardından HDP'ye ziyaret gerçekleştireceği açıklamasıyla gündeme gelmişti. HDP'den Kılıçdaroğlu'nun ziyaretine ilişkin açıklama geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, kendilerine henüz randevu talebi ulaşmadığını belirtirken Kılıçdaroğlu'nun gelmesi durumunda ne konuşacaklarını açıkladı.

Haber 10-03-23 12:21

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu HDP'yi ziyaret edecek mi? Canlı yayında duyurdu

Altılı Masa'da cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması sonrası siyaset kulislerini hareketlendiren gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kılıçdaroğlu'na çağrı yapmıştı. Kılıçdaroğlu'nun ise HDP'yi ziyaret edip etmeyeceği merak konusu oldu. Konuya ilişkin en yeni açıklama ise CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den geldi. İşte dikkat çeken haberin detayları...

Haber 08-03-23 19:12

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den HDP açıklaması! Canlı yayında duyurdu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Millet İttifakı'nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sonrası CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Özel, gündemi ilişkin soruları yanıtlarken "HDP'yi ziyaret olasıdır." ifadelerini kullandı. Öte yandan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası çağrı yapılmıştı. İşte haberin detayları...

Haber 07-03-23 01:06

Kılıçdaroğlu'nun adaylığı sonrası HDP'den ilk açıklama: İlk turda bu işi bitirelim

Millet İttifakı'ndaki adaylık muamması sonrasında düğüm çözüldü. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı toplantı sonrasında SP lideri Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili olarak HDP'den ilk açıklama geldi. HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili "Hayırlı olsun" diyerek "İlk turda bu işi bitirelim" dedi.

Haber 06-03-23 21:50

Canlı yayındaki itirafıyla ağızları açık bırakmıştı! Türkiye'nin konuştuğu cinayetin arkasından TikTok çıktı

Türkiye'nin gündemine oturan Mine Kocadağ cinayetinin perde arkası aralanmaya devam ediyor. Denizli'de yaşanan olayda, katil zanlısı Mithat Kocadağ, yaşadıkları yasak aşk tartışması ardından kayıplara karışan karısını öldürdüğünü aylar sonra canlı yayında itiraf etmişti. İkili arasında geçen tartışmanın Mine Kocadağ'ın sosyal medya platformu TikTok'ta paylaştığı videolarla başladığı ortaya çıktı.

Haber 01-02-23 15:50

Eşini öldürdükten sonra çuvala koyup iş yerinin yanındaki araziye gömmüştü! İfadesi kan dondurdu...

Tüyler ürperten olay Denizli'de yaşanmıştı. Mine Kocadağ, kocası Mithat Kocadağ ile yasak aşk iddiası üzerine tartışmasının ardından geçtiğimiz ağustos ayından bu yana kayıptı. Mithat Kocadağ, sonrasında eşini öldürdüğünü itiraf etti. Kocadağ polise verdiği ifadesinde "Eşimle ilişkiye girdim, sonrasında iki elimle 30 dakika boyunca boğazını sıktım." dedi.

Haber 31-01-23 19:13

Canlı yayında dikkat çeken sözler! HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan Mansur Yavaş sorusuna yanıt

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar katıldığı canlı yayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığı ile ilgili olarak sorulan soruya "Bize şu andan itibaren Mansur Yavaş sorulması doğru değil. Bizim gündemimizde artık böyle bir şey yok. İsimler Altılı Masa'nın meselesidir" dedi.

Haber 11-01-23 08:27

Edirne'de bomba naniği! Sokağa bırakılan şüpheli çanta, ekipleri alarma geçirdi

Edirne'de Mithat Paşa Mahallesi Rasathane Sokağa bırakılan sahipsiz çanta, ekipleri alarma geçirdi. Büyük paniğe sebep olan şüpheli sırt çantası fünye ile patlatıldı. İçerisinden ise kıyafet yaşam malzemesi çıktı.

Haber 19-11-22 13:30

Çaykur Rizesporlu Mithat Pala, Manisa FK maçını değerlendirdi:

"Manisa FK karşılaşması üst sıralara tırmanmak için çok önemli"

Yurthaber 20-10-22 12:46

Onların işinde gülmek yok! 'Burada hüzünlü olmak gerekir, biz de dayanamıyoruz'

Mezar kazma işiyle uğraşan mezarcılar en hüzünlü anlara tanık olarak yaptıkları işin zor olduğunu dile getiriyorlar. Mezar kazıcısı Mithat Cömert, “Buraya şehitlerimiz geliyor. O çok ayrı bir hüzne neden oluyor. Küçük çocuk ve genç cenazeleri geliyor. Anne-baba feryatları ayrı bir hüzün. İnsanlar burada hüzünlü olduğu için burada neşeli bir kahkaha ile gülemezsin. Senin de hüzünlü olman gerekir. Bizim mesleğimiz bu ama biz de nihayetinde bir insanız. Böyle olayları görünce dayanamıyoruz” dedi.

Haber 08-10-22 10:23

12 Eylül'ün simgesi Zincirbozan'a Demokrasi ve Özgürlükler Adası modeli önerisi

Askeri darbenin ardından Süleyman Demirel, Deniz Baykal ve Hüsamettin Cindoruk'un aralarında olduğu bazı siyasilerin 4 ay zorunlu ikamete tabi tutulduğu eski askeri tesis, birliğin 2011'de taşınmasının ardından atıl kaldı - ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Mithat Atabay: - "Zincirbozan'ın Türkiye demokrasi tarihi açısından bir demokrasi müzesi haline getirilmesi, burada tutulmuş kişilerin kullandıkları malzemelerin, kaldıkları odaların, konferans yaptıkları salonların özellikle bu müzeye uygun bir hale getirilmesi çok önemli"

Yurthaber 16-09-22 11:15

Yaprak Dökümü'nün Mithat'ı Mustafa Avkıran bambaşka biri oldu! Mithat'tan eser kalmamış

Mustafa Avkıran, seneler önce final yapan Yaprak Dökümü dizisindeki, Ferhunde'nin sevgilisi Mithat rolüyle akıllara kazındı. Dönem dönem farklı projelerle ekranlara gelen başarılı oyuncu, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 22-08-22 20:47

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Hatay'da konuştu:

"Türkiye'nin sorunlarına çözüm üretecek birikimimiz, bu çözümü uygulayacak gücümüz ve irademiz var"

Yurthaber 13-08-22 18:09

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Hatay'da partililerle buluştu:

"Size söz veriyoruz, çözüm üretiyoruz ve 'çözüm biziz' diyoruz"

Yurthaber 12-08-22 20:29

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan, Konya ziyareti

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'dan, Konya ziyareti

Yurthaber 10-08-22 18:31

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Diyarbakır'daki mitingde konuştu:

"Demokrasi ittifakı bu ülkenin aydınlık geleceği, ülkenin gelecekte demokrasi ve barışı yaşaması için hayati önemde"

Yurthaber 06-08-22 21:56

10 yaşındaki Mithat'tan gelen acı haber tüm Türkiye'yi sarsmıştı! Annesinden şok açıklama: 2 ay önce de yaşandı

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde geçtiğimiz yıl haziranda 10 yaşındaki Mithat Evlice, arkadaşıyla birlikte girdiği inşaat alanında su birikintisinde bir anda ortadan kaybolmuş, bir saat süren arama çalışmalarının ardından gelen haberle tüm Türkiye derinden sarsılmıştı. İnşaat yetkililerine hapis cezası istemiyle açılan davada önemli gelişmeler yaşanırken dikkat çeken ifadeler de ortaya çıktı. Mithat'ın annesi Nida Evlice ise olaydan 2 ay öncesiyle ilgili çok çarpıcı bir açıklama yaptı.

Haber 05-07-22 10:03

HDP eş genel başkanları belli oldu! Buldan ve Sancar başkanlığa seçildi

Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) 5. Olağan Büyük Kongresi'nde Eş Genel Başkanlığa, Pervin Buldan ve Mithat Sancar seçildi.

Haber 03-07-22 17:21