Mkyk Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan dikkat çeken çıkış! Artık Fenerbahçeli değilim

AK Parti'nin geride bıraktığımız gün gerçekleştirdiği MKYK'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

Spor 19-04-2024 13:43

Bütün sonuçlar mercek altına alındı: Erdoğan'ın yeni A takımına önemli görev! MKYK'nın ilk adımı belli oldu

AK Parti için dün önemli bir eşik aşıldı, yerel seçimlerde önemli sorumluluk üstlenecek yeni MYKK kadrosu seçildi. Böylelikle MKYK'nin atacağı ilk adımlar da belli oldu. Partide 1950'den 2023'e dek tüm seçim sonuçları mercek altına alındı. Aday ve partinin seçim sonuçlarına yansıması titizlikle inceleniyor. Yeni kadronun öncelikli mesaisi ise belirlenecek adaylar üzerine olacak.

Haber 08-10-2023 11:30

AK Parti'de yeni MKYK belli oldu! 50 isim listeye giremedi, Binali Yıldırım sürprizi: İşte 75 kişilik yeni MKYK...

AK Parti'de bugün kongre heyecanı yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'değişim' mesajı verdiği kongrede 75 kişilik Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) listesi belli oldu. Listeye 50 ismi giremedi. O isimler arasında Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Şamil Tayyar, Metin Külünk, Mücahit Birinci de yer alıyor.

Haber 07-10-2023 14:44

SON DAKİKA | Kritik toplantı sona erdi... AK Parti'de enflasyon, hayat pahalılığı ve fahiş kira maddeleri öne çıktı, açıklama geldi

Son dakika haberine göre, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Enflasyon, hayat pahalılığı ve ekonomik reform maddelerinin öne çıktığı toplantı sonrası konuşan Çelik, "Enflasyonun tek haneye inmesi için politikaları hayata geçirmeye devam edeceğiz. Seçimden önce söylediğimiz gibi, şimdiye kadar yaptığımız gibi 'bu sorunları biz çözeriz dedik', biz çözeceğiz. Hayat pahalılığı kısa süre sonra gündemden çıkacak." ifadelerini kullandı.

Haber 19-06-2023 17:06

Mkyk

Mkyk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mkyk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2 saat süren AK Parti MKYK toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı sona erdi.

Haber 22-12-2022 18:09

AK Parti Sözcüsü Çelik, MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu: (1)

"(Tunç Soyer'in İzmir'in kurtuluşu etkinliklerindeki sözleri) Atatürk'ün söylediği sözlerin bağlamından koparılarak bu şekilde konumlandırılması bir istismar siyasetidir" - "(Anatolian adlı Ro-Ro gemisine taciz ateşi açılması) Yunanistan'ın masadan kaçmayı bırakıp sahada bu tip haydutluklardan uzak durması gerekir"

Yurthaber 12-09-2022 19:25

BBP Genel Başkanı Destici, MKYK toplantısı öncesinde konuştu:

"(Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılarla ilgili açıklaması) Tepkiler çoğalınca çark etti. Kılıçdaroğlu, her ne kadar sözlerinden rücu etse de ben aslında ilgili yerlere mesajının gittiğini düşünüyorum. Bu KHK'lılar sadece FETÖ'cülerden de oluşmuyor. PKK'lılar, TİKKO'lular, DHKP-C'liler, başka terör örgütü mensupları da var"

Yurthaber 02-09-2022 17:47