Modem Haberleri

Modem şifresi değiştirme - Modemin internet şifresi nasıl değiştirilir?

İnternet bağlantıları mobil bağlantı ya da wifi ile sağlanabilir. Güvenlik amacı ile bağlantılara ya da modemlere şifre konur. Yeni bir internet bağlantısı yapıldığı zaman ya da belli zaman dilimlerinde var olan mevcut bağlantının wifi adı ve şifresi güncellenmelidir. Bir tür güvenlik önlemi olan bu işlem hem bilgisayarlar hem de telefonlar aracılığı ile birkaç dakika içinde kolaylıkla yapılabilir.

Haber 29-10-2023 23:47

İnternet hızınızı katlayacak 2023 yılının en iyi modem markaları

Evinizdeki internet hızından memnun değilseniz servis sağlayıcınıza kızmadan önce bu içeriğe bir göz atmanızda fayda var. Zira kullandığınız modemin modeli ve üretim yılı, internet hızınızı doğrudan etkiliyor. Her yıl piyasaya hâkim olan yeni nesil modemlere bu yıl da birçok farklı ürün dâhil oldu. En iyi modem seçeneklerini görmek istiyorsanız hazırladığımız listeyi incelemenizde fayda var.

Haber 29-12-2022 17:31

Çekmeyen wifi bağlantılarına son! İnternetinizin tam çekmesi için hemen deneyin

Çekmeyen internet bağlantıları oldukça sinir bozucu durumlara yol açabiliyor. Özellikle pandemiden sonra artan evden çalışma ile internette yaşanan bozukluklar büyük problemlere neden olabiliyor. İnternetin çekmesi için çözüm yolu arıyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyebilirsiniz.

Kadin 18-10-2022 21:48

Modem DNS ayarları yapılandırma: Modem üzerinden DNS değiştirme nasıl yapılır?

Domain Name System ifadesinin kısaltması olan DNS, tarayıcılardaki adres çubuğuna yazılarak girilen sitenin ismini, kullanıcının girmek istediği sitenin asıl yeri olan IP adresine çevirir. Bu sistem sayesinde kullanıcı, ulaşmak istediği siteye en kolay ve hızlı yoldan ulaşabilir. Bazı durumlarda DNS ayarlarının değiştirilmesi gerekir. Genel ve birden fazla cihazın aynı ağa bağlandığı durumlarda DNS değişikliği modem üzerinden yapılmalıdır. Modem DNS ayarları nasıl yapılır?

Haber 12-10-2022 09:37

Modem

Modem Hakkındaki Haberler Mynet'te. Modem Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Modem DSL ışığı turuncu yanıyor sorunu ve çözümü nedir? DSL ışığı turuncu yanması hatası nasıl düzelir?

Adını modülatör ve demodülatör sözcüklerinin kısaltılmasından oluşturulan modemler, internete bağlanma amacı ile kullanılır. Modemler, aldıkları verileri ses sinyallerine, ses sinyallerini de verilere dönüştürürler. Dijital veriler analog verilere dönüştürülür, analog veriler de dijitallere çevrilip bilgisayara iletilirler. Ancak modemde sorun olduğunda bu işlemler gerçekleşemez. Modem DSL ışığı turuncu yanması da benzer aksaklıklar oluşturur. Modem DSL ışığı neden turuncu yanar, çözümü nedir?

Haber 08-10-2022 18:26

Modemi router olarak kullanma nasıl ve ne için yapılır? Modem router görevi görür mü?

Evinizde birden fazla modeminiz varsa, bunlardan bir tanesini router olarak değerlendirebilirsiniz. Yönlendirici anlamında kullanılan router, iki ağın arasındaki haberleşme bağlantısını güvenli bir şekilde kuran donanımsal cihazlardır. Bir internet bağlantısından faydalanabilecek aygıtların sayısını artırır. LAN ve WLAN, yönlendirici tarafından en çok kullanılan çeşitlerdir. Modemi router olarak kullanma için ne yapılır?

Haber 08-10-2022 18:24

Modem resetleme neden ve nasıl yapılır, ne işe yarar? Modem nasıl resetlenir?

Sorunsuz modem ayarları ve internet bağlantısı için modem resetleme işlemi gerekebilir. Resetleme işlemi sonrasında tüm ayarlar yeniden yapılandırılacaktır. Modem resetleme adımlarını takip ederek bağlantınızı sorunsuz hale getirebilir, hataları ortadan kaldırabilirsiniz.

Haber 27-09-2022 14:29

Modemde DSL ve internet ışığı yanmıyor sorunu ve çözümü nedir? Modemde internet ışığı kırmızı yanıyor sorunu nasıl çözülür?

Modemde DSL ve internet ışığı yanmıyor hatası, internet kullanımını engellemektedir. Işığın yanmaması servis sağlayıcısından ya da yanlış yapılandırmalardan yaşanabilir. Servisi sağlayıcısından kaynaklanan bir hata olmadığı zamanlarda duruma müdahale edilerek çözüm bulunabilir. Modemde DSL ve internet ışığı yanmıyor hatası, çözüm adımları takip edilerek ortadan kaldırılabilir. Aynı şekilde sık karşılaşılan sorunlardan modemde internet ışığı kırmızı yanıyor ise çözümü nedir?

Haber 27-09-2022 14:29

Modem ismi değiştirme: Wi-Fi kullanıcı adı ve modem şifre bilgileri değiştirme adımları nelerdir?

Modem ismi değiştirme, modem kullanıcı arayüzünden yapılabilir. Modem ayarları üzerinden Wi-Fi adı değiştirme işleminden modem şifre değiştirme işlemine kadar tüm işlemler yapılmaktadır. Modem kullanıcı adı değiştirme için ise modem kullanıcı arayüzüne ulaştıktan sonra belirtilen adımları izlemek gerekir. Bu adımlar istenilen sonucu elde etmeyi sağlayacaktır. Modem ismi (kulanıcı adı) / Wi-fi adı değiştirme nasıl yapılır? Türk Telekom modem ve modem şifre değiştirme adımları nelerdir?

Haber 27-09-2022 14:29

Modem ve router arasındaki farklar nelerdir? Modem ve router'ın işlevsel farklılıkları

İnternet denilince otomatik olarak aklımızda modem belirir. Ancak router cihazlar da gün geçtikçe önem kazanmaktadır. Router cihazlar, modem gibi görünse de modemden farklı bir işleve sahiptir. Modem ve router farkı nedir? Router cihazlarla yaşam alanlarında daha rahat internet kullanmak mümkündür. Modemden gelen interneti daha işlevsel yapan router cihazlar sayesinde internete kablosuz olarak bağlanılabilir. Modem router farkı ile ilgili merak edilenler...

Haber 27-09-2022 14:27

Modemi sinyal güçlendirici özellikleri nelerdir? Modem sinyal güçlendirici nasıl kullanılır, kaç metre çeker?

İnternet hayatımızın her alanında bize hizmet sağlayan bir araca dönüştü. Günlük rutinimizin bir parçası olan internet, artık zaman mekan fark etmeksizin kullanılır oldu. Evler, kafeler, ofisler dışında yolda yürürken bile online mecraya ulaşma isteği doğdu. İnternete bu denli ulaşma isteği bazı durumları da beraberinde getirmiştir. Geniş alanlarda kullanılan internetin daha iyi çekmesi için modem sinyal güçlendirici ile mümkün hale gelir. Modemi sinyal güçlendirici özellikleri nelerdir?

Haber 26-09-2022 21:32

Adımları ile modem kurulumu: TTNET modem internet kurulum ayarları nasıl yapılır?

İnternet artık her alanda ihtiyaç duyulan bir araçtır. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen internetin ana güç kaynağı olan modem nasıl kurulur? Çoğu bilgiye ulaşım için kullanılan internet, ev, iş, kafe vb. birçok alanda da bu erişimi sağlamak için hizmet verir. İnterneti kullanabilmek için modeme ihtiyaç vardır. Modemi kullanabilmek içinse modem kurulumu yapmak gerekir. Modem kurulumu nasıl yapılır? Modem kurulumu ayarları nelerdir? TTNET modem kurulumu nasıl yapılır?

Haber 26-09-2022 21:31

Modeme bağlı cihazları görme işlemi adımları: Aynı Wi-Fi ağına bağlı olanları nasıl görürüm?

İnternet sahipleri modeme bağlı cihazları görme yöntemlerini kullanarak internetlerini kontrol altında tutabilirler. Bilgisayarların veya telefonların genel ağa katılmasını sağlayan modemler, modülatör ve demodülatör sözcüklerinin kombinasyonu ile oluşur. Modemler, dijital veriyi analog veriye, karşı taraftan gelen analog veriyi dijital veriye çevirerek kullanırlar. Modeme bağlı cihazları görme işlemi için ne yapmak gerekir? Wi-Fi ağına kimlerin bağlı olduğunu görmek mümkün mü?

Haber 26-09-2022 21:31

VDSL splitter nasıl bağlanır ve kullanılır? VDSL splitter nedir, ne işe yarar?

DSL, internete bağlanma yöntemlerinden biridir. Bakır devre transmisyon teknolojisi olarak tanımlanan DSL, ADSL ve VDSL gibi teknolojilerin ailesine verilen isimdir. DSL ailesinin bir parçası olan VDSL'in açılımı çok yüksek hızlı dijital abone hattıdır. Kullanılan yerlere bakır hatlar üzerinden bağlanan VDSL splitter nedir? VDSL splitter bağlamak için izlenmesi gereken adımlar nelerdir? VDSL Splitter nasıl kullanılır?

Haber 26-09-2022 21:29

Modem çeşitleri ve özellikleri nelerdir? İnternet hızı en yüksek modem çeşidi hangisi?

Her modem çeşidi farklı özellikleriyle ön plana çıkar. Modem çeşitleri özellikleri ise modemin hız ve hizmetlerine göre farklılaşır. Bu da modem fiyatları ile ilgili değişimlere neden olur. Kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tercih yapmalarına olanak sağlayan modem çeşitleri nelerdir? Modem çeşitlerinin özellikleri nelerdir?

Haber 26-09-2022 21:28

Modeme reset atınca kullanıcı adı bilgileri ve şifre sıfırlanır mı? Modem resetleyince ne olur?

Modemin IP adresinin veya şifresinin bilinmemesi durumunda resetleme işlemine gidilir. Bilinen iki tür resetleme işleminde farklı uygulamalar söz konusudur. Resetleme işlemleri izlenilen yola göre bazı bilgilerin kalıcı olarak silinmesine neden olur. Resetleme sonrası ne olur? Modem resetlemek zararlı mı?

Haber 26-09-2022 21:28

Adımları ile modem IP değiştirme: Modem IP değişikliği nasıl yapılır?

Her modemin kimliği niteliğinde olan IP adresleri, sanal ağlarda güvenli bir dolaşım sağlamak için oldukça önemlidir. Bu sanal kimliklerin zararlı bağlantılardan koruması için IP değiştirmek gerekir. Modemlerin IP değiştirme nasıl yapılır, ne işe yarar? Modemi kapatıp açınca IP değişir mi?

Haber 26-09-2022 21:27

Modem IP öğrenme: Windows ve Mac bilgisayarlarda modem IP adresi bulma adımları nelerdir?

Modem IP öğrenme, modemin kimliğini bilmek için gereklidir. IP adresleri, yerel ağlarda oturum açmak için kullanılırlar. Modem IP adresleri sayesinde cihazlar arası bağlantı kurulumu gerçekleşir. Modem IP adresi nasıl bulunur? Windows ve MacOS işletim sistemlerinde modem IP'si nasıl bulunur? Kolayca uygulayabileceğiniz Modem IP öğrenme adımları...

Haber 26-09-2022 21:24

Modem ayarları nasıl sıfırlanır? Modem resetledikten sonra kurulum ayarları adımları

Teknolojik cihazlarla sanal dünya arasında köprü görevi gören modemlerin sıfırlanması oldukça önemlidir. Sıfırlanan modemin nasıl kurulacağı ise merak konusu olur. Modemi fabrika ayarlarına döndürmek için ne yapılır? Modem sıfırlandıktan sonra nasıl bir yol izlenir?

Haber 26-09-2022 21:23

Modem üzerinde yanan ışıklar ne anlama gelir? Modemde hangi ışıklar yeşil yanmalı?

Modem ışıkları internet erişiminin sağlanıp sağlanmadığını gösterir. Bu nedenle modem üzerindeki ışıkların hepsinin yanması önemlidir. Modem üzerindeki Power, WLAN, WAN ve daha birçok ışığın yanmaması halinde her biri farklı sorunu işaret eder. Hangi ışık ne anlama geldiği ise pek çok kişinin kafasında cevaplanmayı bekleyen sorular arasındadır. İnternet erişiminin sağlanması için modem üzerinde hangi ışıkların yanması gerekir? Modemde hangi ışıklar yanmalı? Modem ışıkları ve anlamları nelerdir?

Haber 26-09-2022 21:22

Adımları ile modemi access point olarak kullanmak: Kablosuz modem access point olarak kullanılabilir mi?

Modemler aracılığıyla gelen internetin her yere net bir şekilde dağılmasını sağlayan access point'ler pratik kurulumlarıyla önemli bir seçenektir. Modem ve access point bağlantısı, kullanıcıların bağlantı problemlerine iyi bir çözüm sunar. Peki, modemi access point olarak kullanmak için ne yapılır?

Haber 26-09-2022 21:21

Modemde port açmak ne işe yarar? Modem port açma, yönlendirme ve değiştirme nasıl yapılır?

Modem port açma ve değiştirme güvenli internet paylaşımı ve kullanımı için önemlidir. Port yönlendirme ile belirli port sayıları sayesinde farklı cihazlar ile bağlantı kurmak ve onlara uzaktan erişmek kolaylıkla gerçekleşir. Port açma nasıl yapılır? Modemde port açmak ne işe yarar? Port açma sonrası yönlendirme nasıl yapılır?

Haber 26-09-2022 21:20

VDSL modem nedir, ne işe yarar ve nerelerde kullanılır? VDSL modem ile ADSL modem arasındaki farklar nedir?

Yüksek hıza sahip dijital abone hattı olarak bilinen VDSL modem (Very High Data Rate DSL), internet bağlantılarının verimli kullanılmasını sağlar. VDSL modem nedir? VDSL modem ile ADSL modem arasında farklar nelerdir? ADSL modeme kıyasla ADSL modeme kıyasla çok hızlı sinyallere sahip olan VDS modem nerelerde kullanılır, ne işe yarar?

Haber 26-09-2022 21:19

Modem DSL ışığı yanmıyor sorunu ve çözümü nedir? Modem DSL ışığı sabitleme nasıl yapılır?

Modem DSL ışığı yanmıyor sorunu çoğu kişinin başına gelir. İnternet erişiminin sağlandığı modemlerin üzerinde bazı bilgiler yer alır. Modemin üzerindeki bu bilgiler, internet bağlantısının durumu hakkında bilgi verir. İnternet bağlantısının durumu hakkında bilgi veren ışıklardan bir tanesi modem DSL ışığıdır. Modem DSL ışığı yanmıyor ise çözüm için ne yapmak gerekir? Modem DSL sorunu nasıl çözülür, DSL ışığı nasıl sabitlenir?

Haber 26-09-2022 20:40

Adımları ile modemde geçmişe bakma: Wi-Fi modemden geçmişe bakma işlemi nasıl yapılır?

Modem geçmişine bakma internete erişim sağlayan herkesin yapmak isteyeceği bir işlendir. Tüm web sitesi ziyaretlerinde kayıt tutan modemler, verilerin hepsini depolar. Yalnızca arama motoru geçmişinde oluşmayan kayıtlar, bilgisayar dışında bağlı olduğunuz modemde bir geçmişiniz oluşabilir. Oluşan bu modem geçmişi görünür mü? Wİ-Fİ modem geçmişine nasıl bakılır? Modemde geçmişe bakma için nasıl bir yol izlenmelidir?

Haber 26-09-2022 20:40

Modem arayüzüne giremiyorum sorunu ve çözümü: Adımları ile modem arayüz şifresi öğrenme

İnternetin verimli, hızlı ve kullanılabilir olması için gerekli olan ilk şey, iyi bir modem bağlantısıdır. İyi bir modem bağlantısı da, doğru modem kurulumuyla gerçekleşir. Doğru modem kurulumunun teyidini, modem üzerindeki ışıklar aracılığı ile anlamak mümkündür. Eğer bütün ışıklar yeşil yanıyorsa bu, modemde bir sorun olmadığı anlamına gelir. Modem arayüzüne nasıl girilir? Modem arayüzüne neden giremiyorum diyenlerin izlemesi gereken adımlar nelerdir?

Haber 26-09-2022 19:28

Modemde sadece power ışığı yanıyor sorunu ve çözümü nedir? Modemde sadece güç (power) ışığı yeşil yanıyorsa yapılacaklar

Modemlerin ana çalışma mantıkları, bir bilgisayarın uzaktan kontrol edilmesine yardım etmek üzerine kuruludur. Haberleşmeyi sağlayan modem, internet ve bilgisayar arasında kurulan bir köprü görevi görür. Harici ve dahili olarak kategorize edilirler. Geniş ağ bağlantısının söz konusu olduğu durumlarda mutlaka sahip olunması gereken modemlerde, zaman zaman bazı arızalar meydana gelebilir. Modemde sadece power ışığı yanıyor ise ne yapılır? Modem adaptör arızası nasıl anlaşılır?

Haber 26-09-2022 19:25

Modem ışıkları yeşil yandığı halde internet yoksa ne yapılır? Modem ışıkları yanıyor ama internet yok

Modem ışıkları yanıyor ama internet yok ise sorun, kullanılan cihazdan kaynaklanmaktadır. İnternet bağlantısı sağlanamadığı durumlarda neler yapılması gerekir? Modem ışıkları yanıyor ama internet yok hatası yaşanıyorsa izlenebilecek bazı adımlar vardır. Modemi yeniden başlatma ve sıfırlama, uçak modunu kontrol etme, Wi-Fi ve LAN ayarlarını kontrol etme, Ağ ayarlarını düzeltme, ağ komutlarının kullanılması ve sürücü güncelleme gibi adımlar izlenebilir.

Haber 25-09-2022 22:14

Modem arayüzüne nasıl girilir, şifresi nedir? Modem arayüzüne (192.168.1.1) giriş adımları

Modem arayüzüne giriş; internet hattı bağlantı noktaları ayarlarının yapılmasını sağlamaktadır. Modem arayüzüne giriş ile internet bağlantılarında yaşanan sorunlar çözülebilir. Modem arayüzüne nasıl girilir? Modem arayüzünde işlem yapabilmek için kullanıcı adı, IP adresi ve şifre gerekir. Modem arayüz şifresi nedir? 192.168.1.1 şifresi nasıl öğrenilir?

Haber 25-09-2022 22:12

Modem IP almıyor neden olabilir? Modem IP almıyor sorunu ve çözüm yöntemleri

Modem üzerinden internet bağlantısı sağlanabilmesi adına modemin IP alması gerekir. Modem IP almadığı durumlarda modem IP almıyor sorunu ve çözümü için rehberdeki adımlar takip edilebilir. Bu noktada kullanıcıların modemi yeniden başlatması, ayarlarını kontrol etmesi ve yeniden kurulum yapması istenebilir. Modem IP almıyor, neden olabilir? İşte sorunun çözümü...

Haber 25-09-2022 22:12

Ev internetini kullanmakta sıkıntı yaşayanlar için evin her yerine ulaşacak en iyi çeken modemler

Evlerde yaygınlaşan kablosuz internet teknolojisi ile yaşanan en büyük sorun, evin ücra köşelerinde internetin çekmemesi olabilir. Böyle bir sorun yaşıyorsanız evinizde bulunan modemin kablosuz ağ gücü evinizin duvarlarını aşmak ve diğer tarafa ulaşmak için yeterli olmayabilir. Bu durumda daha iyi antenlere ve kablosuz ağ teknolojisine sahip yeni nesil bir modem alarak sorununuzu çözebilirsiniz. Hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız gelin, en iyi çeken modemlere birlikte göz atalım.

Haber 15-09-2022 16:04

Aldığı internet hızından memnun olmayanlar için VDSL modem çeşitleri

VDSL internet kullanıyor ancak bağlantı hızından memnun değil misiniz? Servis sağlayıcı, evinize veya iş yerinize belli bir hızda hizmet ulaştırsa da internetten aldığınız performansı en çok modem etkiler. İnternet hızını yükseltmek için yeni bir modem almayı planlıyorsanız piyasada yer alan en iyi seçenekler için hazırladığımız listeye göz atabilirsiniz.

Haber 13-09-2022 15:52

Evdeki internet hızınızı arttıracak en iyi kablosuz modem çeşitleri

Evde bulunan internetin hızından memnun değil misiniz? Sürekli olarak bağlantıda yavaşlamalar oluyor, kararlı bir internet sağlayamıyor musunuz? Hemen faturayı servis sağlayıcısına kesmeyin. Belki sinyal kaliteli geliyor ama modem size yeterli hızda aktaramıyor. Belki de bulunduğunuz odada kablosuz ağ tam olarak çekmiyor. İnternet servis sağlayıcısını değiştirmeden önce bağlantı hızını arttırabilecek modem seçeneklerine bir göz atın.

Haber 13-09-2022 15:46

İnternet hızınızı arttıracak en kaliteli ve uzun ömürlü ADSL modem çeşitleri

İnternet hizmetinden etkili şekilde faydalanmak için yüksek internet hızını destekleyen bir modem gerekir. Modemler önemsiz ürünler gibi görünse de internetin performansı ve verimliliği üzerinde doğrudan etkili olabilir. Aynı zamanda Wi-Fi ağının genişliği gibi bazı önemli konulara da etki eder. Bu sebeple iyi bir modem, internetten verim almanın ilk şartı. Yeni bir modeme ihtiyacınız varsa en iyi ADSL modem seçeneklerini derlediğimiz listeyi inceleyebilirsiniz!

Haber 07-09-2022 15:10

ADSL modem kurulumu nasıl yapılır? Adım adım ADSL modem kurulumu ve şifre belirleme işlemleri

Hemen her evde bulunan ADSL modem kurulumunun bağlantı türünün ya da servis sağlayıcının değiştirilmesi durumunda yeniden yapılması gerekir. Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan internetin bulunduğumuz ortama ulaşmasını sağlayan ADSL modem kurulumu çeşitli operatörler tarafından gerçekleştirilebildiği gibi dilendiği takdirde kişiler tarafından da yapılabiliyor. Modem kurulumu yapmak için ihtiyaç olansa aşağıda maddeler halinde sıraladığımız basit adımları takip etmek.

Haber 10-07-2022 15:37

WPS ile bağlanma nasıl yapılır? WPS nasıl kapatılır?

Router ya da modem kutularının üzerinde bulunan ve pek çok insanın farkına bile varmadığı WPS, kablosuz bağlantı yollarından biridir. Peki bu bağlantı yöntemi ne işe yarar, WPS nedir, WPS ile bağlanma nasıl yapılır?

Haber 10-07-2022 13:55

İnternet hızını yükseltip internet keyfinizi arttıracak en iyi vdsl modem tavsiyeleri

İnternet altyapısı sürekli olarak gelişirken modemler de gelişen teknolojiye ayak uydurur ve daha hızlı bir hâle gelir. Uzun zamandır modem değiştirmeyen kişiler, genellikle internet hızının yavaşlığından şikayet eder. Gelişen altyapıya ayak uyduramayan eski nesil VDSL modemler, internet hızının maksimum verimle çalışmasına engel olur. Bu sorunun çözümü ise mevcut altyapıya uyan yeni bir modem satın almak.

Haber 20-06-2022 10:33

Evinin büyüklüğünden dolayı internet bağlantısında sıkıntı yaşayanlara ilaç gibi gelecek ürün önerileri

Son yıllarda uzaktan eğitim, evden çalışma gibi uygulamaların yükselişe geçmesiyle güçlü internet bağlantısı ihtiyacı da daha fazla önem kazandı. Yüksek hızlı internet birçok ev ve iş yerine ulaşmış olsa da özellikle büyük ev ya da ofislerde bağlantı hızının düşmesi nedeniyle yüksek verim almak zorlaşabiliyor. Evinin büyüklüğünden dolayı internet bağlantısında sıkıntı yaşayanlara ilaç gibi gelecek ürün önerilerini inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 20-06-2022 10:33

Jet hızında bir internet için ihtiyacınız olan en iyi fiber modem tavsiyeleri

İnternet hızları her geçen gün daha da artıyor. Eğer hâlâ eski modeminizi kullanıyorsanız evinize ulaşan internet altyapısının hızı artmasına rağmen bu hızdan faydalanamazsınız. Modemler, kendi üretildikleri yıllardaki internet hızlarına uygun olarak geliştiriliyor. Son zamanlarda modem aldığınızı hatırlamayan biriyseniz size birkaç önerimiz olacak. Gelin, internet hızınıza çağ atlatacak fiber modemlere beraber göz atalım.

Haber 16-06-2022 18:06

İnternet hızınıza gözle görülür etki yapacak en iyi modemler

İnternet hayatımıza girdiğinden beri her geçen gün kendine daha da önemli bir yer edindi. Her işimizi çevrimiçi yaptığımız şu dönemde hızlı bir internet bağlantısı hepimizin ihtiyacı. Kesintisiz ve stabil bir internet bağlantısı içinse internet sağlayıcı hizmetinin yanı sıra iyi ve kaliteli bir modeme de ihtiyacımız var. İnternet hızına gözle görülür etki yapacak en iyi modem alternatiflerini sizin için inceledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 23-02-2022 12:25

Apple'ın iPhone'ları için 2023 bir milat olabilir!

Apple'ın 2023'te iPhone'larda kendi tasarladığı 5G modemlere geçeceği bildiriliyor. Çıkan bir rapora göre, şirket kendi 5G modemlerinin üretimi için TSMC ile ortaklık kuracak.

Haber 24-11-2021 15:21

Apple, kendi modelini üretme konusunda oldukça ciddi

Apple 5G modem konusunda çok kararlı. Çünkü Cupertino merkezli şirket, önümüzdeki yıllarda tamamen kendi tasarladığı parçalarla bir iPhone üretmek istiyor. Temel amaç ise dışa bağımlılığı düşürmek.

Haber 24-08-2021 09:17

Keenetic Hero DSL incelemesi

Keenetic Hero DSL, pek çok farklı amaca uygun olarak tasarlanmış. Ayrıca Keenetic Hero DSL'nin Supervectoring DSL teknolojisi bulunuyor.

Haber 06-07-2021 10:44

Asus DSL-N55U ADSL modem router incelemesi

Test merkezimizin yeni konuğu hem ADSL modem hem de Router olmasıyla dikkat çeken Asus’un ürünü DSL-N55U oldu.

Haber 02-07-2013 09:44