Mohammad Akram Khpalwak Haberleri

Zonguldak'ta cesedi ormanda yakılan Afgan'ın ölümüne ilişkin 6 sanığa müebbet istemi

Zonguldak'ta ruhsatsız bir maden ocağında çalışırken yaralandıktan sonra cesedi ormanlık alanda yakılmış halde bulunan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'nin ölümüne ilişkin 3'ü tutuklu 6 sanık hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

Yurthaber 2024-03-22 13:40:12

4 yaşındaki oğlunu kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek katletmişti! Cani anne ceza almadı

Beylikdüzü’nde oğlu Mohammad Tahan’ı (4) kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Sarah Olabi'nin yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Olabi’nin akıl hastası olması nedeniyle ceza verilmesine yer olmadığına karar verdi. Sanık anne duruşmadaki son savunmasında, “Olanları kötü bir rüya olarak düşünüyorum. Çocuğumu kaybettim hala inanmıyorum. Başka biri yaptı gibi, ben yapmadım sanki. Ben çocuğumu seviyorum tahliye istiyorum” dedi. İşte detaylar...

Haber 2024-02-16 10:30:09

Beylikdüzü’nde 4 yaşındaki oğlunu öldüren anneye akıl sağlığı yerinde olmadığı gerekçesiyle ceza verilmedi

Beylikdüzü’nde oğlu Mohammad Tahan’ı (4) kalbinden bıçaklayıp boğazını keserek öldüren Sarah Olabi’nin yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber 2024-02-16 09:23:13

Erzurum'da Rus sevgilisini öldüren Suriyeli için istenen ceza belli oldu! Cinayetin nedeni 'yemek' çıktı

Erzurum'da Suriyeli Mohammad Nizar Arnabeh (30), yemek yüzünden tartıştığı Rus sevgilisi Anastasia Emelianova'nın (33) cam parçasıyla bacağını keserek ölümüne neden oldu. Arnabeh emniyetteki sorgusunda cinayeti işlediğini kabul ederken, savcılıktaki ifadesinde ise reddetti. Olayın kaza olduğunu öne süren Arnabeh hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İşte detaylar...

Haber 2024-02-06 09:59:40

Dehşet verici cinayet aydınlatıldı! Göğüs silikonu ve dövme detayı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dehşet verici bir cinayet aydınlatıldı. İranlı emlakçı Mohammad Hossein Zamani Alavijeh ve eşi Asieh Shariatpour'u öldürüp parçalara ayırarak gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Abbasali Mohebbi, 'kasten öldürme' suçundan 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cinayetin detayları kan dondurdu.

Haber 30-11-23 18:57

Maden ocağında ölen Afgan işçi olayında kan donduran ifadeler

Zonguldak’ta ormanlık alanda 50 yaşındaki Afgan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani’nin yanmış cesedinin bulunmasının ardından derinleştirilen soruşturmada Nourtani’nin kaçak olarak işletilen ocakta fenalaşarak hayatını kaybettiği belirlendi.

Yurthaber 14-11-23 12:10

Vahşete hazırlık görüntüleri ortaya çıktı! Kaçak maden ocağında cesedi bulunmuştu; uyarıya rağmen yakmışlar

Zonguldak'ta kaçak maden ocağında cesedi tüyler ürperten bir vaziyette bulunan Afganistan uyruklu Mohammad Nourtani (50) cinayetinde sır perdesi aralanıyor! 10 Kasım'da meydana gelen olayda iddiaya göre Nourtani'nin bedeninin yakılması yönünde karar alındığı sırada şüphelilerden bir "Yapmayın, etmeyin. Öyle şey olur mu?” dese de diğerleri dinlemedi. Olayla ilgili görüntüler de ortaya çıktı.

Haber 12-11-23 15:14

Zonguldak'ta ormanlık alanda benzin döküp yakmışlardı! Kimliği belli oldu, iki ihtimal üzerinde duruluyor

Zonguldak'ta geçtiğimiz günlerde ormanlık alanda benzin dökülerek yanmış bir insan cesedi bulunmuştu. Yapılan incelemelerde cesedin bölgedeki kaçak işletilen bir maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammad Nourtani'ye ait olduğu belirlendi. Başka bir yerde öldüğü, ormanlık alana cesedi taşınan Afgan'ın kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı. 6 kişi gözaltına alınırken ekipler iki ihtimal üzerinde duruyor.

Haber 11-11-23 14:23

Kayınpederiyle kayınvalidesinin cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklamıştı! Esenyurt'ta dehşet saçan damat: 'Mirasa konmayı istiyordu'

İstanbul'da kayınpederi ile kayınvalidesini öldürüp cesetlerini parçalayan, parçaları derin dondurucuda saklayan İran uyruklu Mohammad Khodarahmi (37), görülen son duruşmadaki savunmasında "Shahrazad ailesinin ölmesini ve mirasa konmayı istiyordu. Shahrazad bana iftira attı" dedi. Maktüllerin kızları Şirin ve Şehrazad Galeh Bakhtiari'nin de cinayette yardımlarının olduğu gerekçesiyle hapislerinin talep edildiği davada karar verildi.

Haber 01-11-23 11:58

ABD'den İran ve Hamas'a yeni yaptırım kararı

ABD Hazine Bakanlığı, İran ve Hamas'a yeni yaptırımlar uygulanacağını duyurdu. ABD'nin yaptırımları ile hedef alınanlar arasında Hamas ile İran hükümeti arasında irtibatı sağlayan kişi olarak tanımlanan Halid Kaddumi ile Hamas üyelerini eğitmek ve onlara yardım etmekle suçlanan Devrim Muhafızları Kudüs Gücü yetkilileri Ali Morshed Shirazi ve Mostafa Mohammad Khani de bulunuyor.

Haber 27-10-23 15:04

Esenyurt'taki vahşette yeni gelişme! Kayınpederi ile kayınvalidesini öldürüp cesetlerini parçalayarak derin dondurucuda saklamıştı...

Esenyurt'ta, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklayan İran uyruklu 37 yaşındaki Mohammad Khodarahmi hakkında mütalaa açıklandı. Khodarahmi’nin, 'İki kişiyi tasarlayarak kasten öldürme' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

Haber 29-09-23 12:00

Aralarındaki 34 yıllık yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! “Umarım bu son evliliğim olur”

Malezya’da yaşayan 62 yaşındaki Rokiah Samat isimli bir kadın, sosyal medya üzerinden tanıştığı kendisinden 34 yaş küçük Mohammad Amin Jundail ile evlendi. İkili TikTok’tan yaptıkları paylaşımlar sayesinde kısa sürede viral olmayı başardı. TikTok’ta milyonlarca izlenmeye ulaşan Samat hakkındaki eleştirilere, “Yaş sadece bir sayı. Biz çok mutluyuz” diyerek meydan okudu.

Trend 20-06-23 14:13

Amca dehşeti yaşattı! 5 yaşındaki yeğeninin kırık kiremitle boğazını kesti... Cansız bedenini parçalara ayırıp yaktı

İran’ın Dust Mohammad kentinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Yerel basındaki haberlerde adı N.B. olarak açıklanan bir amcanın 5 yaşındaki yeğeni Hossam’ı döverek öldürdüğü ve ardından cansız bedenini parçalara ayırarak yaktığı ortaya çıktı. Olayın ardından amca ve suç ortağı olan iki kişinin yakalandığı ifade edildi.

Trend 28-04-23 08:21

Sokakta dans ettikleri video başlarına bela oldu! Fuhuşa teşvik suçundan tutuklandılar

İran’da yaşayan 21 yaşındaki Astiyazh Haghighi ve 22 yaşındaki Amir Mohammad Ahmadi isimli iki genç toplum içinde dans ettikleri bir videonun internette popüler olmasından sonra hapis cezasına çarptırıldı. İkisi de ayrı ayrı 10’ar buçuk yıl hapis cezası verilen çift dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 31-01-23 08:13

3 karısı ve 60 çocuğu var! Kimse onu durduramıyor... “Dördüncü eşimi arıyorum”

Pakistan’da yaşayan 50 yaşındaki doktor Sardar Jan Mohammad Khan Khilji geçtiğimiz günlerde 60. çocuğunu kucağına aldı. En büyük hayalinin büyük bir aileye sahip olmak olduğunu dile getiren Khilji şimdilerde dördüncü eşini aradığını ve daha çok çocuk istediğini ifade etti.

Trend 09-01-23 14:20

Fransa'da yaşayan İranlı göçmen video çekip hayatına son verdi! İntihar sebebi tüm dünyada gündem oldu

İran vatandaşları, rejim karşıtı eylemlerini sürdürürken, Fransa'da yaşayan İranlı Mohammad Moradi'nin Fransa'da bir göle atlayarak yaşamına son vermesi gündem oldu. İntihar notu olarak paylaştığı videoda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Moradi, ülkesinde yaşanılanlara dünyanın sessiz kaldığını ve bu konuda farkındalık yaratmak için yaşamına son verdiğini açıkladı.

Trend 28-12-22 14:52

Ehliyetsiz sürücü sebep oldu! Katliam gibi kaza... 3 kişi hayatını kaybetti

Ehliyetsiz bir şekilde kamyonet kullanan Mustafa Samet Pullu, aracın kontrolünü kaybederek TIR'a arkadan çarptı. Pullu ve yanındaki tarım işçileri Afgan uyruklu Najmuddin Rahmanqul (23) ile Mohammad Sharif Azizi (28) olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 14-08-22 01:08

Suudi Arabistanlı iş insanı Mohammad Al Qahtani, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi’yi överken kalp krizi geçirdi

Suudi Arabistanlı iş insanı Mohammad Al Qahtani, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen bir etkinlikte Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'den övgüyle bahsettiği sırada kalp krizi geçirdi. Mohammad Al Qahtani'nin hayatını kaybettiği açıklandı.

Haber 10-08-22 21:57

İstanbul'un göbeği Beşiktaş'ta bıçaklı gasp! Dehşet anları saniye saniye görüntülendi

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü saat 08.00 sıralarında Beşiktaş Sinanpaşa Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde yabancı uyruklu Khal Mohammad Azimi, cadde üzerinde yürümeye başladı. Bir süre sonra Azimi ile yoldan geçen iki şahıs arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada şahıslar Azimi’nin cep telefonunu ve 100 lirasını gasp etti. Dehşet anları kameralara yansırken, gencin kaçmasın diye bacağına sarıldığı saldırgan eekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Haber 09-02-22 14:08

Esenyurt'taki damat dehşetinde tahliye! Kayınpederi ve kayınvalidesini parçalara bölüp buzluğa koymuştu

Esenyurt'ta, kayınpederi ile kayınvalidesini öldürdükten sonra cesetlerini parçalayıp derin dondurucuda saklayan İran uyruklu damat Mohammad Khodarahmi ile öldürülen çiftin 2 kızı hakim karşına çıktı. Damat Khodarahmi, kayınpederini 10 Şubat günü, kayınvalidesini ise 11 Şubat günü boğarak öldürdüğünü, olayı iki hafta önce kafasında tasarladığını anlattı. Cesetleri de parçalara bölerek buzluğa koyduğunu söyledi. Öte yandan mahkeme heyeti, kızlarının tahliye edilmesine karar verdi.

Haber 21-01-22 12:11

ABD'de bir sinagogda dört kişiyi rehin aldıktan sonra öldürülen saldırganın İngiliz olduğu açıklandı

ABD'nin Teksas eyaletinde bir sinagogda dört kişiyi rehin aldıktan sonra öldürülen saldırganın Malik Faisal Akram adındaki bir İngiliz olduğu açıklandı.

Haber 17-01-22 04:48

Evlenmek isteyen adam kendi reklamını yaptı! Kurduğu internet sitesinden taliplerini bekliyor

29 yaşındaki Mohammad Malik isimli bir adam, ikili ilişkilerdeki başarısız denemelerinden sonra evleneceği kişiyi bulabilmek için modern yöntemleri denemeye karar verdi. Evlenmek istediğini belirten Malik, kendisine bir internet sitesi kurdu ve taliplerinin onun bulabilmesi için şehrin çeşitli noktalarındaki reklam panolarına kendi ilanını verdi.

Trend 05-01-22 11:11

Her satırı korkunç! Benzediği kişiyi öldürüp aracını sattı

Antalya'da giyim mağazasında reyon yöneticisi olarak çalışan Aykut Çakal'ı (24), arkadaşı Muhammet Karataş ile birlikte öldüren Suriyeli Mohammad Ghazı Jasem'in (29) yargılanmasına devam edildi. Duruşma savcısı, sanığın 'kasten insan öldürme' suçundan 30 yıl, 'yağma' suçundan 15 yıl ve 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 5 yıla kadar cezalandırılmasını istedi. Karataş'ın, satış işlemleri sırasında Çakal'a benzeyen Jasem'i aracın sahibiymiş gibi yanında getirdiği iddia edildi.

Haber 03-12-21 15:11

New York Times: Kabil Üniversitesi rektörü kadınların derslere katılmasını yasakladı! ''Önce islam''

New York Times'ın haberine göre, Kabil Üniversitesi'nin Taliban tarafından atanan yeni rektörü Mohammad Ashraf Ghairat, "herkes için gerçek İslami bir ortam sağlanmadığı sürece" kadınların okula kaydolmasına veya ev dışında çalışmasına izin verilmeyeceğini açıkladı. Ghairat, tweetini ''Önce İslam'' diyerek bitirdi.

Haber 29-09-21 08:09

Direnişçilerin başındaki isim Ahmed Mesud, Taliban'ın hedefinde: Öldürmek istiyorlar

Afganistan'ın Tacikistan Büyükelçisi Mohammad Zahir Aghbar, ülkesindeki tek yasal güç kaynağının Pençşir eyaleti direnişi olduğunu ve Taliban’ın Pençşir’deki direniş grubunun lideri Ahmed Mesud’u öldürmek istediğini söyledi. Aghbar örgütü, ‘Nazi’ olarak nitelendirirken, ''25 yıl önce insanları sopayla cezalandırıyorlardı, şimdi de makineli tüfeklerle vuruyorlar'' dedi.

Haber 01-09-21 11:17

Afgan komutanın görüntüsü olay oldu! Tahliye sırasına girdi, kuyrukta bekliyor

Taliban, 15 Ağustos'ta Kabil'e girdi ve eski cumhurbaşkanının Birleşik Arap Emirlikleri'ne sığınmasıyla Eşref Gani hükümeti sona erdi. Bu çöküşü takip eden günlerde ise binlerce Afganlı Kabil havaalanına akın etti. Tahliye hareketliliği devam ederken Kabil'deki Hamid Karzai Havalimanı'nda çekilen bir kare ise dünya medyasının manşetlerine taşındı. Eski Afganistan Genelkurmay Başkanı Wali Mohammad Ahmadzai kuyruğa girmiş ve tahliye edilmek için sırada bekliyordu.

Haber 25-08-21 10:44

Altay, İranlı Mohammad Naderi'yi transfer etti

Altay, İranlı Mohammad Naderi'yi transfer etti

Yurthaber 12-08-21 22:35

Selfie çekerken canından oluyordu

Bartın’ın Amasra ilçesinde kayalıkların üzerinde selfie çekerken denize düşen üniversite öğrencisi Ürdün uyruklu Seif Mohammad Yousef Khashan (19) vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Haber 18-06-21 14:20

Her detayı korkunç! Kendisine benzeyen kişiyi öldürüp otomobilini satmış

Antalya'da giyim mağazasında reyon yöneticisi olarak çalışan Aykut Çakal'ı (24), otomobilini satıp parasını almak için Muhammet Karataş ile birlikte öldüren Suriyeli Mohammad Ghazı Jasem'in (29) yargılanmasına başlandı. Sanık Jasem, tüm suçu, bir polisi şehit ettikten sonra vurulup hastanede ölen Karataş'a attı. Jasem'in, kendisine benzeyen Aykut Çakal'ın kimliğini kullanıp, kıyafetlerini giyerek otomobilini sattığı ortaya çıkmıştı.

Haber 10-06-21 13:56

İran: Uranyumu %60 oranında zenginleştirmeyi başardık

İran Parlamento Sözcüsü Mohammad Qalibaf, İran'ın %60'lık uranyum zenginleştirmesini başarıyla gerçekleştirdiğini açıkladı.

Haber 16-04-21 12:11

Antalya'da kan donduran cinayet! Kendisine benzeyen kişiyi öldürüp otomobilini sattı

Antalya'da giyim mağazasında reyon yöneticisi olarak çalışan Aykut Çakal'ı (24), otomobilini satıp parasını almak için Muhammet Karataş ile birlikte öldüren Suriyeli Mohammad Ghazı Jasem'in (29), ağırlaştırılmış ömür boyu hapsi istendi. Jasem'in, kendisine benzeyen Aykut Çakal'ın kimliğini kullanıp, kıyafetlerini giyerek otomobilini sattığı ortaya çıkmıştı.

Haber 31-03-21 17:52

Kuveyt Başkonsolosu Almohammad Başiskele’de

Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad Fahad Musa Almohammad, Başiskele Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Yasin Özlü’den ilçe hakkında bilgiler aldı.Başiskele Kaymakamı İsmail Gültekin ile birlikte Kuveyt İstanbul Başkonsolosu Mohammad Fahad Musa Almohammad’i ve beraberindeki heyeti misafir eden Başkan Özlü, ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Yurthaber 18-03-21 11:26

Mevlevi cinayeti soruşturmasında tutuklanan İranlı böyle yakalandı

İran Diplomatik Pasaportuyla Türkiye'ye gelen Mohammad Reza Nasırzadeh N., İstanbul Havalimanı'nda yakalandı.

Haber 12-02-21 22:19

Katarlı iş adamı Mohammad S. Ahmed: “Bu yıl yatırım önceliğimiz Türkiye”

Katarlı ünlü iş adamı, Mind Of Dream (MOD) firmasının CEO’su Mohammad S.

Yurthaber 03-02-21 10:13

Apart dairesinde çıkan kavgada 1 kişi silahla yaralandı

Denizli’de 3 yabancı uyruklu kişi arasında apart dairesinde çıkan tartışmada Afganistan uyruklu Sultan Mohammad Mohammadi (34), silahla bacağından yaralandı, ardından darp edildi.Olay, Pamukkale ilçesi Atalar Mahallesinde meydana geldi.

Yurthaber 03-02-21 02:34
Yurthaber 29-01-21 10:01

Muğla'da sahilde bulunan cesedin sır perdesi aralandı

Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında bulunan cesedin üzerindeki sır perdesi aralandı. Cesedin, Suriye uyruklu Filistin pasaportlu kaçak göçmen Mohammad Sulaıman'a ait olduğu belirlendi. Amcası tarafından teşhis edilen Sulıaman ile 4 arkadaşının yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Rodos Adası'na gittiği ancak Yunan askerlerince geri itildikleri iddia edildi.

Haber 26-01-21 16:34

MOD CEO’su Mohammad S. Ahmed: “Türkiye, artık inovasyon tabanlı işbirlikleri için güçlü bir partner”

Mind Of Dream (MOD) Yönetim Kurulu Başkanı Katarlı ünlü iş adamı Mohammad S.

Yurthaber 24-01-21 19:17

MOD CEO’su Mohammad S. Ahmed: “Türkiye, yatırım için doğru tercih”

Mind Of Dream (MOD) Yönetim Kurulu Başkanı Katarlı ünlü iş adamı Mohammad S.

Yurthaber 08-01-21 15:46

Mısırlı eski hakime zorla senet imzalattıran 5 kişiden 4’ü yakalandı

İstanbul’da Mısırlı eski bir hakime tuzak kurup zorla senet imzalattıran 5 kişiden 4’ü polis tarafından yakalanıp cezaevine gönderildi.Mısır’da Mursi döneminde hakimlik yapan 47 yaşındaki Walied Mohammad R.

Haber 28-10-20 11:42

Araştırmacı-Yazar Mohammad Halakoei’den yatırım tavsiyeleri

Araştırmacı-Yazar Mohammad Halakoei doğru yatırım konusunda tavsiyelerde bulunarak, önceliğin birikime en uygun yatırım aracının bulunması olduğunu belirtti.Araştırmacı Yazar Mohammad Halakoei doğru yatırım konusunda dikkat edilmesi gereken konuları anlattı.

Yurthaber 30-06-20 11:58

Berlinale'de Altın Ayı İranlı Muhalif Yönetmenin

Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı ödülüne ''Şeytan Yok'' adlı filmiyle İranlı yönetmen Mohammad Rasoulof layık görüldü. Rasoulof, "ulusal güvenliği tehlikeye atmak ve İslam hükümetine karşı propaganda" suçundan İran'da hapiste olduğundan Altın Ayı’yı onun adına Hamburg’da yaşayan kızı aldı

Magazin 29-02-20 22:15

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu’ndan AYTO’ya ziyaret

Türkiye ve Bangladeş arasındaki ticaret ağının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Aydın’a gelen Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Manimul İslam ve beraberindeki heyet Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit’i ziyaret etti.Ziyarette Bangladeş heyetine hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Bangladeş Başkonsolosu ve heyetini Aydın Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnun olduklarını ziyaretin her iki ülke ve ticaret açısından faydalı olması dileğinde bulundu.Ziyarete katılan Bangladeş’te ithalat ve turizm sektöründe çalışan, iş adamının Aydın’ı hangi ürün temsil ediyor sorusunu, AYTO Meclis Başkanı “Sayın Konsolos Aydın’ı temsil eden en önemli ürün incirdir.

Yurthaber 03-02-20 14:27

Bangladeş İstanbul Başkonsolosu’ndan AYTO’ya ziyaret

Türkiye ve Bangladeş arasındaki ticaret ağının gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Aydın’a gelen Bangladeş İstanbul Başkonsolosu Mohammad Manimul İslam ve beraberindeki heyet Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Coşkun Cerit’i ziyaret etti.Ziyarette Bangladeş heyetine hoşgeldiniz diyerek sözlerine başlayan AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, Bangladeş Başkonsolosu ve heyetini Aydın Ticaret Odası’nda ağırlamaktan memnun olduklarını ziyaretin her iki ülke ve ticaret açısından faydalı olması dileğinde bulundu.Ziyarete katılan Bangladeş’te ithalat ve turizm sektöründe çalışan, iş adamının Aydın’ı hangi ürün temsil ediyor sorusunu, AYTO Meclis Başkanı “Sayın Konsolos Aydın’ı temsil eden en önemli ürün incirdir.

Yurthaber 03-02-20 14:27

Cezaevinden firar eden cinayet sanığı Zeytinburnu’nda yakalandı

Altı yıl önce yabancı uyruklu bir kişinin öldürülmesiyle ilgili hakkında 15 yıl hapis cezası bulunan ve bir süre önce cezaevinden firar ettiği belirlenen bir hükümlü Zeytinburnu’nda yakalandı.Edinilen bilgilere göre, 2014 yılında Zeytinburnu Yenidoğan Mahallesinde Afganistan uyruklu Najibullah Ramazan(31) adlı bir kişi, Afganistan uyruklu Faizullah R.(36), Mohammad Davud A.(34) ve Nezam S.(24) isimli şüphelilerce öldürüldüğü belirlenmiş, cinayetin ardından polis tarafından yakalanan zanlılar o tarihte çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Maltepe Kapalı Cezaevine gönderilmişti.Tutuklu sanıklardan Faizullah R., beraberindeki diğer tutuklular ile birlikte Maltepe Kapalı Cezaevi’nden bir süre önce açık cezaevine nakledilmişti.

Haber 24-01-20 10:05

Afganistan'daki sığınmacılar zor şartlar altında yaşıyor

Kabil'in Market Meyva bölgesindeki sığınmacı kampında yaşayan Sultan Mohammad Abdulmamad: - "Kışın soğuk havası ve kar yağışı altından bezlerle kurduğumuz çadırlarda yaşıyoruz, karton kağıtlar yakarak ısınmaya çalışıyoruz" - Buldukları çadırda ailesiyle yaşam savaşı veren Canbaz Zilgai: - "İş bulmak için her gün caddelere çıkıyoruz ancak iş bulmak çok zor, işsizlik de bizim için ayrı bir sorun. İş olmayınca harcayacak paramız da olmuyor"

Haber 17-01-20 11:21

Yahyalı ile Nabwa kardeş şehir oldu

Filistin’in El Halil Şehri Nawba İlçe Belediyesi ile Yahyalı Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı.İdari, altyapı, tarım, kültür, eğitim, sağlık, turizm, çevre ve sosyal alanlarda işbirliğini kapsayan protokol Yahyalı Belediyesi hizmet binasında imzalandı.Protokole Yahyalı Belediyesi adına Başkan Esat Öztürk, Nawba Belediyesi adına Belediye Başkanı Wa’el Mohammad Saleem Shroof imza attı.İmza töreninde konuşan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “ Bizim ilk kıblemiz Kudüs-ü Şerifin bulunduğu mübarek bir beldeden misafirlerimizsiniz.

Yurthaber 27-12-19 15:17

Afgan çobanların 'sürüler karıştı' kavgası: 1 ölü 

KONYA'nın Altınekin ilçesinde Afganistan uyruklu Vali Mohammad Tajık (40), koyun sürüleri karışınca çıkan kavgada, kendisi gibi çobanlık yapan aynı ülke vatandaşı Gulle Menderes'i (44) av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Haber 17-12-19 09:52

Afgan Eyoub Mohammad, Sivasspor-Fenerbahçe maçını tribünde izleyecek

AFGANİSTAN'da yaşayan 8 yaşındaki Eyoub Mohammad Turkman, Süper Lig'in 15'inci haftasında oynanacak olan Demir Grup Sivasspor-Fenerbahçe maçını izlemek üzere Sivas'a geldi.

Spor 12-12-19 13:45