Monster Hunter Xx Haberleri

Euphoria yıldızı Hunter Schafer'in başrolünde yer aldığı 'Cuckoo' filminin afişi yayınlandı! Afişi bile hayranlarını heyecanlandırmayı başardı

Euphoria dizisinin yıldızı Hunter Schafer korku türündeki 'Cuckoo' filmiyle seyircisi karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tilman Singer'ın yönettiği filmin afişi paylaşıldı.

Trend 2024-03-29 15:34:21

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer ceketinin içine hiçbir giymeyince zor anlar yaşadı

Euphoria dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Hunter Schafer, giydiği kıyafetle zor anlar yaşadı. Sütyensiz ceket tercih eden güzel oyuncu sık sık frikik vermemek için ceketini kontrol etmek zorunda kaldı.

Magazin 2024-01-23 12:11:32

ABD Başkanı Joe Biden'a büyük şok! ABD Temsilciler Meclisi azil soruşturmasına resmen onay verdi

Cumhuriyetçilerin çoğunlukta olduğu Temsilciler Meclisi, oğlu Hunter Biden'a iş ilişkilerinde avantaj sağladığı iddia edilen ABD Başkanı Joe Biden'a yönelik azil soruşturmasının açılmasına resmen onay verdi. Karar, 221 Cumhuriyetçi vekilin "evet" oyuna karşılık, 212 Demokrat vekilin "hayır" oyuna karşılık alındı. Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2016-2020 dönemindeki görevi sırasında iki kez azil istemiyle Temsilciler Meclisinde suçlanmış, ancak Senatodaki oylamalarda aklanmıştı.

Haber 2023-12-14 06:31:24

Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Beni öldürmeye çalışıyorlar dedi ve amaçlarını açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, Moby Pod adlı programa konuk oldu. Hunter Biden öldürüleceğini iddia etti.

Haber 2023-12-09 11:39:36

Pitbull sürüsünün hedefi oldu! 10’u birden saldırdı... “Resmen oğlumu yiyorlardı”

Amerika Birleşik Devletleri'nin Kuzey Karolina eyaletindeki Rutherford bölgesinde yaşayan 12 yaşındaki Hunter Bishop isimli bir çocuk arkadaşlarıyla buluşmak için bisikletiyle yola çıktı. 10 tane pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Bishop hastanelik oldu. Tedavi altına alındığı hastanede 4 ameliyat geçiren Bishop’un iyileşme süreci devam ediyor.

Trend 05-09-23 13:28

Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Avcı Katili(Hunter Killer) ile ilgili araştırmalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte hız kazandı. Gerard Butler ve Gary Oldman'ın başrolü paylaştığı Amrikan yapımı filmin senaryosu Jamie Moss ve Arne Schmidt imzalı. Filmin konusu ve oyuncuları merak edildi. Peki, Avcı Katili(Hunter Killer) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avcı Katili filmi nerede çekildi? Gerard Butler'dan gerilim dolu film!

Magazin 27-08-23 18:29

Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'in müstehcen görüntüleri internete sızdırılmıştı! O kadınlardan biri konuştu... “Kolayca manipüle ediliyordu”

ABD Başkanı Joe Biden’in adı skandallardan bir türlü ayrılmayan oğlu Hunter Biden yine gündeme gelmeyi başardı. Dizüstü bilgisayarından müstehcen görüntüler ile yazışmalar ve belgelere çıkan Hunter Biden’in birliktelik yaşadığı kadınlarından biri ismini gizleyerek Amerikan basınının ilgisini çeken açıklamalarda bulundu.

Trend 07-08-23 09:04

Hasta eşini öldürdüğünü itiraf etti! Mahkemedeki sözleri soğuk duş etkisi yarattı... “Bunu o istedi”

Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin Baf şehrinde yaşayan İngiliz 75 yaşındaki David Hunter eşini öldürdüğü gerekçesiyle yargılanmaya başladı. Eşini boğazını sıkıp burnunu ve ağzını elleriyle kapatarak boğarak öldürdüğünü mahkemede itiraf eden Hunter, eşinin hayatını sonlandırmasını istediğini söyledi. Kanser hastası olan 57 yıllık eşi Janice’in hastalığı nedeniyle büyük acı çektiğini söyleyen Hunter, “Bunu o istedi” sözleriyle kendisini savundu.

Trend 16-05-23 14:20

Euphoria'nın yıldızı Hunter Schafer Oscar kıyafetiyle sosyal medyayı salladı

HBO dizisi Euphoria ile oyunculuğa adım atarak büyük başarı kazanan oyuncu trans oyuncu Hunter Schafer, cesur tercihiyle Oscar partisinin yıldızı oldu. Ünlü oyuncu göğüslerini tüy ile kapadı.

Magazin 14-03-23 12:07

Trans oyuncu Hunter Schafer bikinili pozuyla tam puan aldı! 'Göğüs estetiği' detayı

2019 yılından beri rol aldığı Euphoria dizisinde Jules karakterine hayat veren trans oyuncu Hunter Schafer, sevgilisi Dominic Fike ile Hawaii tatilinde aşka geldi. Mavi bikinisiyle görüntülenen Hunter Schafer, sosyal medyada ilgi odağı oldu.

Magazin 03-02-23 18:18

Maaşını kesmekle tehdit etti, görüntülü çıplak görüşme için kuralları koydu! Hunter Biden'ın paraya sıkışan asistanıyla skandal mesajları ortaya çıktı: Telefonu açık tut ki...

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, nakit sıkıntısı çeken asistanını maaşını kesmekle tehdit etti, karşılığında kendisiyle telefonda çıplak halde görüntülü konuşmak istedi. Oğul Biden'ın ayrıca dört çalışanıyla cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Tüm bunları, alkol ve uyuşturucu bağımlılığıyla da gündeme gelen Hunter Biden'ın son mesajlaşmalarında yer alan ifadeler ortaya çıkardı: "Telefonu açık tut da duş alırken izleyeyim seni."

Haber 01-02-23 15:18

Uyuşturucu bağımlılığı zirvedeyken hükümet sırları elinin altındaydı! ABD'de gizli belge skandalına Hunter Biden'ın da adı karıştı

ABD Başkanı Joe Biden bu kez gaflarıyla değil, evinde ve garajında bulunan gizli belgelerle gündemde. Son ortaya çıkan bilgiler ise söz konusu belgelerin Biden'ın adı uyuşturucu bağımlılığı ve pedofili ile anılan, vergi kaçakçılığından hakkında soruşturma bulunan oğlu Hunter Biden'ın elinin altında olduğunu gösterdi.

Haber 23-01-23 10:17

Sonunda bu da oldu! İnternetten ‘canavar’ satıyorlar! 'Gila monster' dünyanın en zehirlisi…

Türkiye’de yasa dışı olarak satılan türler arasında ‘Gila monster'in (canavar) de olduğu belirlendi. Dünyanın en zehirli kertenkele türleri arasında gösterilen gila monster internet ortamında 11 bin 500 liradan alıcı buluyor. Ancak bu hayvanın satışının tespiti halinde hayvan başına 26 bin 390 lira ceza uygulandığı da açıklandı.

Haber 21-01-23 11:13

Dahmer’in izlenmesi 1 milyar saati geçti! Kimse onu durduramıyor... Tüm dünyanın konuştuğu diziden rekor

Netflix, 'Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story'nin (Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi) 1 milyar saat izlenmeye ulaştığını duyurdu.

Trend 06-12-22 11:49

Elon Musk'tan flaş suikast iddiası! Sözleri herkesi şoke etti... Vurulma riskim epey kayda değer seviyede

Tesla ve SpaceX CEO'su, Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk kayda değer suikast riski altında olduğunu öne sürerek şoke etti. Musk, Twitter'daki bir sohbet odasında ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın dizüstü bilgisayarıyla ilgili haberlerin nasıl sansürlendiğine ilişkin yorum yaparken, "Açıkçası başıma kötü bir şey gelme, hatta kelimenin tam anlamıyla vurulma riskim epey kayda değer seviyede" dedi.

Haber 05-12-22 11:36

Elon Musk, Twitter’ın o sansürünü ifşa etti! Eski yönetimin Biden’in oğlu Hunter Biden’in paylaşımlarını nasıl sansürlediğini anlattı

Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk, şirketin eski yönetiminin 2020 başkanlık seçimleri öncesinde ABD Başkanı Joe Biden’ın ekibinin talebi üzerine Biden’ın oğlu Hunter Biden'la ilgili çıkan haberleri sansürlediğine yönelik belgeleri ifşa etti. Musk, Twitter eski yönetimi ile Demokratlar arasındaki sansür yazışmalarını serbest gazeteci olarak bilinen Matt Taibbi adlı Twitter kullanıcısı üzerinden ifşa etti.

Trend 03-12-22 10:21

Bomba itiraf! Lady Gaga iflas etmiş... Bana 3 milyon dolar borcun var dediler

Grammy ve Oscar ödüllü şarkıcı Lady Gaga, ikinci dünya turnesi Monster Ball esnasında iflas ettiğini açıkladı. Gaga ‘Popüleritesi ve yaptığı sağlam işlerle’ bu durumdan hızlıca kurtulmuş.

Magazin 11-10-22 16:37

Monster BIOS tuşu nedir? Monster laptop BIOS tuşu nasıl öğrenilir?

BIOS, İngilizce Basic Input Output System ifadesinin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Türkçe karşılığı Temel Giriş Çıkış Sistemi'dir. Bir bilgisayarın çalışmasındaki temel etkenlerden biridir. Ekran kartı ve RAM donanımlarında açılış sırasında testler yapar. Her bilgisayar için BIOS menüsüne girmek için farklı kısayol tuşları bulunur. Monster marka bilgisayarlarda ise kısayol tuşu F2'dir.

Haber 11-10-22 15:43

Teknoloji tutkunları GeForce RTX’li Monster Notebook’lar ile sınıfta daha hızlı oyunda daha hızlı!

Monster Notebook, yüksek performans gerektiren oyunlarda ve mimarlık, mühendislik, grafik tasarımı gibi güç gerektiren alanlarda öğrenim görenlerin ihtiyaç duyduğu tüm uygulamaları maksimum verimlilikle çalıştıran NVIDIA GeForce RTX ekran kartlı ürünlerini Okula Dönüş Kampanyası kapsamındaki avantajlı indirimlerle kullanıcıların beğenisine sunuyor.

Haber 27-09-22 11:25

Zuckerberg'den Biden itirafı! 'Yapmamamız gereken bir şeyi yaptık'

Sosyal medya platformu Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, 2020 seçimleri döneminde Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden hakkında çıkan bir haberi algoritmik olarak sansürlediklerini itiraf etti. Zuckerberg, "Bu kararın yanlış olduğunu bilmek beni çok rahatsız ediyor. Yapmamamız gereken bir şeyi yaptık, en kötüsü de bu" ifadesini kullandı.

Haber 26-08-22 21:03

Hunter Biden'ın çıplak fotoğrafları yine gündemde! Penis takıntısının nedenini açıkladı

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, telefonundan sızdırıldığı iddia edilen görüntülerle dünya gündemine oturmuştu. Hunter Biden'ın telefonundan birçok uygunsuz fotoğraf ve yazışma ele geçirildi. Bunların birçoğu, pornografik içerik, uyuşturucu kullanımı, ve Hunter Biden'ın çıplak halde poz verdiği özel fotoğraflarıydı. Buna ilişkin yaptığı bir açıklama, Biden'ın çıplak fotoğraflarını vücut dismorfisine bağladığını ortaya çıkardı.

Trend 07-08-22 15:25

Garip yorumları ve hadsiz soruları umursamıyorlar! ''Kocamı oğlum sanıyorlar ama...''

ABD, Arizona'dan 30 yaşındaki Jesika ve 31 yaşındaki eşi Hunter mutlu bir evlilik sürüyor ve maceralarını sosyal medya üzerinden insanlarla paylaşıyorlar. Ancak Jesika aralarındaki boy farkı nedeniyle insanların sık sık eşini oğlu sandıklarını ve garip sorular ve eleştirilerle çifti bıktırdıklarını iddia etti.

Trend 23-07-22 14:38

Joe Biden'ın oğlunun skandalları bitmek bilmiyor! Kanserden ölen kardeşinin eşiyle aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı şimdi de...

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden gündemden düşmüyor. Kendisine ait olduğu iddia edilen telefon verilerinin internete sızdırılmasının ardından tüm dünyanın konuştuğu Hunter Biden şimdi de kanserden ölen kardeşi Beau Biden'ın eşi Hallie Biden ile olan ilişkisiyle yeniden gündemde.

Haber 13-07-22 13:43

Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden mide bulandırdı! İnternete sızan fotoğraflar akıllara durgunluk verdi

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, telefonundan sızdırıldığı ileri sürülen görüntülerle tüm dünyanın midesini bulandırdı. Hunter Biden'ın telefonundan her türden çirkinliği barındıran fotoğraf ve yazışma ortaya çıktı. Küçük yaştaki kız çocuklarıyla uygunsuz bir şekilde vakit geçirdiği anları ölümsüzleştiren, eskort düşkünlüğüyle bilinen Hunter Biden'ın uyuşturucu ve silah hakkındaki yazışmaları şok etkisi yarattı.

Haber 12-07-22 12:01

Dünya bu görüntülerle çalkalanıyor! Biden'ın oğlunun telefonundan çıktı: Çocuklarla iğrenç fotoğraflar, uyuşturucu, silah...

Dünya, ABD Başkanı Biden ve oğluyla ilgili iddiaları konuşuyor. Biden’ın oğlu Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırıldı. Hunter Biden’ın olduğu iddia edilen veriler arasında yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri yer aldı. İşte detaylar...

Haber 11-07-22 22:28

MotoGP Almanya Grand Prix'sini Quartararo kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 10. ayağı Almanya Grand Prix'sinde, Monster Energy Yamaha takımının Fransız pilotu Fabio Quartararo birinci oldu.

Spor 19-06-22 16:57

Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın skandal görüntüleri ortaya çıktı! Uyuşturucu, silah...

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın yeni bir skandalı ortaya çıktı. Daha önce ruhsatsız bir silahı çöpe atan ve hakkında vergi soruşturması açılan oğul Biden, şimdi de uyuşturucu ve silahla ortaya çıktı. Skandal videonun 2018'de kendisi tarafından çekildiği belirtilirken Başkan Biden'dan henüz yorum gelmedi.

Haber 08-06-22 07:50

Gerçeği yıllar sonra anladı! Evlat edinildiğini sandı ama...

ABD'de bir Hristiyan örgütünün parçası olarak büyüyen 28 yaşındaki Elizabeth Hunter, ailesinin katı öğretilerini anlattı. Biyolojik ebeveynleri tarafından terk edildiğinde üç yaşında olan genç kadın, dokuz yaşında evlat edinildiğini sanarak büyütüldü. Yetişkin olduğunda aslında yasal olarak evlat edinilmediğini anlayan genç kadın, terapistine yaşadıklarını anlatırken bir tarikatın parçası olduğunu fark etti. Şimdi sosyal medyada hikayesini insanlarla paylaşıyor.

Trend 31-05-22 17:14

Monster Jam Las Vegas’ta vitrine çıktı

DOF Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan: - "Ülkemizi temsil ettiğimiz her fuarda çalışmalarımıza duyulan bu ilgi bizlerin motivasyonunu daha da artırıyor"

Yurthaber 26-05-22 12:24

ABD'yi karıştıracak Biden iddiası! 'Gizli Servis 30 bin dolar ödedi'

ABD'de büyük tartışmalara yol açacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre, ABD Devlet Başkanı Joe Biden'ın adı sık sık yolsuzluklarla anılan oğlu Hunter Biden'ın oğlunun korunması için Gizli Servis teşkilatı on binlerce dolar harcayarak seferber oldu.

Haber 04-04-22 18:47

Bilgisayar tamircisinde bulunmuştu... ABD basını yazdı! Biden'ın oğlu ve Çin arasındaki gündemi sarsacak anlaşma

New York Post gazetesi 2020 yılında, ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden'ın Delaware'deki bir bilgisayar tamircisinde bilgisayarının bulunduğunu ortaya çıkarmıştı. Söz konusu olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Washington Post gazetesi, Hunter Biden’ın bu bilgisayardaki belgelerin detaylarını yayımladı. Buna göre Hunter Biden’ın Çin devletiyle ilişkili bir enerji şirketiyle anlaşmalar yaptığı ve milyonlarca dolarlık ödeme aldığı ortaya çıktı.

Haber 31-03-22 01:26

Rusya'dan Biden'ın oğlu ile ilgili çarpıcı iddia! Biyolojik laboratuvarları...

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta Ukrayna’da bulunduğu iddia edilen biyolojik laboratuvarlarla ilgili iddialar Rusya-ABD arasında gerginliğe yol açmıştı. Biden, Putin’in iddia ettiği gibi bizde ve Ukrayna’da kesinlikle biyolojik ve kimyasal silahlar yok" demişti. Son olarak Rusya’dan Ukrayna’da olduğunu öne sürdükleri laboratuvarlarla alakalı bir açıklama yapıldı. Açıklamada söz konusu laboratuvarların finansörünün ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden olduğunu iddia edildi.

Haber 24-03-22 23:06

Ukrayna Krizindeki Kilit İsimlerin Liderlik Özellikleri

Nebraska Üniversitesi'nden endüstriyel ve örgütsel psikoloji profesörü Samuel Hunter, Ukrayna krizindeki kilit oyuncular Rusya Cumhurbaşkanı Vladimir Putin, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ve Amerikan Başkanı Joe Biden'ın birbirinden farklı üç liderlik tarzı ortaya koyduğunu söylüyor

Haber 23-03-22 21:41

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite incelemesi

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, tasarım hatları itibarıyla oldukça büyük görünüyor. İşte Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite oyuncu kulaklığının incelemesi.

Haber 09-12-21 12:25

MotoGP Hollanda Grand Prix'sinde zafer Quartararo'nun

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 9. yarışı Hollanda Grand Prix'sini, Monster Energy Yamaha pilotu Fabio Quartararo kazandı.

Spor 27-06-21 16:31

Kilosu yüzünden ‘model olamazsın’ diyenlere inat başarılı oldu! Çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Teknolojinin ve bilimin geliştiği günümüzde hala güzellik kalıpları kişilerin kafasındaki belirli bir düzen içerisinde ilerliyor. Hala insanları tek bir çerçeveye sığdırıyor ve cinsiyet fark etmeksizin uyulması gereken kuralları belirliyorlar. Sosyal medyanın etkisiyle bu çemberin dışında kalan ünlü model Hunter McGrady, güzellik kalıplarını alt üst etti.

Kadin 03-06-21 16:13

MotoGP İtalya Grand Prix'sini Quartararo kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 6. ayağı İtalya Grand Prix'sinde, Monster Energy Yamaha takımının Fransız pilotu Fabio Quartararo birinci oldu.

Spor 30-05-21 16:33

İranlı koleksiyoncular, Şah Pehlevi’nin hediye ettiği arabanın peşinde

İranlı koleksiyoncular, İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi’nin 1966 yılında Romanya Sosyalist Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nikolay Çavuşesku’ya hediye ettiği “Paykan Hillman Hunter” olarak bilinen lüks aracı açık artırmada almak için yarışa girdiler.

Haber 28-05-21 10:01

Beşiktaş'tan Galatasaray ve Fenerbahçe'ye olay gönderme!

Beşiktaş'tan şampiyonluk sonrası olay yaratan paylaşım... Süper Lig'de 42. hafta sonunda Beşiktaş şampiyonluğa ulaşan takım oldu. Siyah-beyazlılar şampiyonluğu coşkuyla kutlarken en yakın rakipleri Galatasaray ile Fenerbahçe'ye de gönderme yapmayı ihmal etmedi. Galatasaray'ın derbi galibiyeti sonrası paylaştığı videoya adeta misilleme yapan Beşiktaş, "Bird Hunter" oyunun farklı bir versiyonunu "Oyun bitti çocuklar, şimdi gerçekler! ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!" ifadeleriyle yayınladı.

Spor 15-05-21 23:39

Bilgisayar fiyatlarına zam sinyali!

Pandemi ve küresel çip krizi üretim sektörünü etkilemeye devam ediyor. Görünüşe bakılırsa yaşanan kriz, başka sektörlere de sıçrıyor. Dizüstü bilgisayar üreticisi Monster Notebook, yaptığı açıklama ile yakın zamanda fiyatlarda zorunlu bir artış yaşanabileceğinin sinyalini verdi.

Haber 28-04-21 11:41

MotoGP Portekiz Grand Prix'sini Quartararo kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun 3. yarışı Portekiz Grand Prix'sinde, Monster Energy Yamaha takımının Fransız pilotu Fabio Quartararo birinci oldu.

Spor 18-04-21 16:43

ABD Başkanı'nın oğlundan itiraf: Yengemle birlikte oldum!

Şimdiye kadar hep iddia olarak kalan, hiçbir şekilde kabul edilmeyen ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, ölen ağabeyinin eşiyle ilişkisini ilk kez kendi açıklamalarıyla doğruladı.

Haber 05-04-21 10:35

U19 Futbol Ligi 3.Hafta

Hes Kablo Kayserispor, U19 Futbol Ligi 3.hafta maçında deplasmanda Göztepe’ye 4-0 mağlup oldu.Stat: Balçova Belediyespor KompleksiHakemler: Ali Osman Güçcük xx, Cem Kuşcu xx, Sercan Özçevik xxGöztepe U19: Bartu Dinç xxx, Erkam Kömür xxx, Murat Altay xxx, Muharrem Uçar xxx, Alper Aşkın xxx (Dk.60 Taha Yasin Avcı x), Ege Parmaksız xxx, Mert Ali Ozbaykız xxx (Dk.68 Fırat Arslan x), Efe Binici xx (Dk.55 Metin Yıldırım x), Enes Vardar xxx, Yılmaz Basravi xxx (Dk.68 Mehmet Gündüz x), Altay Özkan xxx (Dk.60 Cemil Devrim x)Kayserispor U19: Onur Can Özdemir x, Ahmet Zekeriya Kartal x, Muhammed Eren Arıkan x (Dk.46 Barış Emirhan Doğan x), Alperen Elmas x (Dk.65 Seyitcem Gökberk Karagöz x), Göktuğ Yayla x, Kenan Benjamin Dağsoy x (Dk.46 Miraç Akdeniz x), Yiğit Yavuz Deniz x (Dk.46 Emin Can Uysal x), Okan Acar x, Yunus Emre Kılınç x, Ethem Balcı x, Hayrullah Erkip xGoller: Dk.36 Yılmaz Basravi, Dk.45+2 ve 48 Altay Özkan, Dk.53 Alperen Elmas (kendi kalesine) (Göztepe U19)Sarı Kartlar: Enes Vardar, Mehmet Gündüz, Muharrem Uçar (Göztepe U19) Ahmet Zekeriya Kartal, Hayrullah Erkip (Kayserispor U19)

Yurthaber 05-04-21 09:11

MotoGP Doha Grand Prix'sini Quartararo kazandı

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun ikinci yarışı Doha Grand Prix'sinde, Monster Energy Yamaha takımının Fransız pilotu Fabio Quartararo birinci oldu.

Spor 04-04-21 21:33

Oğul Biden'dan itiraf: Kazandığım paraları uyuşturucu ve alkole harcadım

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın, anılarını ele aldığı kitapta Ukrayna'da Burisma adlı doğalgaz şirketinde çalıştığı dönemde elde ettiği geliri uyuşturucu ve alkole harcadığını itiraf ettiği belirtildi.

Haber 01-04-21 16:54

MotoGP'de sezonun ilk yarışında zafer Vinales'in

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun ilk yarışı Katar Grand Prix'sini Monster Energy Yamaha takımının İspanyol pilotu Maverick Vinales kazandı.

Spor 29-03-21 16:29

EuroCup Women Çeyrek Final

FIBA EuroCup Women çeyrek final maçında karşılaştığı Macaristan temsilcisi KSC Szekszard’a 77-67 kaybeden Elazığ İl Özel İdare kupadan elendi.Salon: Kadir Has Spor SalonuHakemler: Ali Faur, Ivana Ivankovic, Ivan MilicevicKSC Szekszard: Alexandra Theodorean x 3, Agnes Studer xxx 16, Goree xxx 14, Erica McCall xx 10, Dewanna Bonner xxx 21, Zala Friskovec xx 12, Melinda Miklos x, Livia Gereben x, Sara Krnjic x 1Elazığ İl Özel İdare: Gamze Takmaz x 3, Kelsey Mitchell xx 24, Kristine Vitola xx 13, Emma Cannon xxx 20, Nika Baric x 4, Sera Özelçi x 3, Şuğranur Hatice Sönmez x1.

Yurthaber 19-03-21 09:40

U19 Süper Ligi 1. Hafta

Süper Lig U19 Liginde mücadele eden Hes Kablo Kayserispor ligin ilk maçında dün deplasmanda Galatasaray’a 3-2 mağlup oldu ve sezona mağlubiyetle başladı.Stat: Florya Metin Oktay TesisleriHakemler: Hakan Tezcan xx, Osman Korkmaz xx, Mehmet Aygen xxGalatasaray U19: Kerem Yusuf Ersunar x, Arda Kaan Yıldız x, Mustafa Yiğit Turgut x, (Dk.56 Anıl Batın Aydın x), Yiğit Demir x, (Dk.73 İsmail Zehir x) Metehan Baltacı x, Bartuğ Elmaz xx, (Dk.8/0 Efe Mustafa Çetin x), Yusuf Erdem Gümüş x, (Dk.56 Bozan Uymaz x)Göktan Işılak x,(Dk.56 Hamza Yiğit Akman x), Eren Aydın xxx, Özgür Baran Aksaka xx, Sarper Çağlar xHes Kablo Kayserispor U19: Onur Can Özdemir x, Ahmet Kağan Malatyalı x, Barış Emirhan Doğan x, Enes Koçoğlu x, Talha Karataş x,(Dk.74 Göktuğ Yayla x), Halil Can Durmuş x, Ahmet Zekeriya Kartal x, Ethem Balcı x, (Dk.46 Yunus Emre Kılınç x), Mehmet Eray Özbek x, Hayrullah Erkip x, (Dk.74 Yiğit Yavuz Deniz x), Miraç Akdeniz x (Dk.46 Talha Sarıaslan xx),Goller: Dk.7 ve85 Eren Aydın, Dk.69 Sarper Çağlar (Galatasaray U19) Dk.57 Talha Sarıaslan, Dk.90+4 Mehmet Eray Özbek (Hes Kablo Kayserispor U19)Sarı Kartlar: Arda Kaan Yıldız (Galatasaray U19), Barış Emirhan Doğan, Enes Koçoğlu, Talha Karataş (Hes Kablo Kayserispor U19)

Yurthaber 15-03-21 10:54

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig 23.Hafta

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig ekollerinden Bellona Kayseri Basketbol ligin 23.haftasında deplasmanda Samsun Canik Belediyespor’u 119-50 mağlup etti.Salon: Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor SalonuHakemler: Ali Şakacı xx, Kerem Yılmaz xx, Nazlı Çişil Güngör xxSamsun Canik Belediyespor: Dilan Çalış xx 17, Zeynep Sina Konuksever x, Sila Şimşek x 8, Bilgesu Erduran x 3, Kayra Güler Sağlam x 15, Nazli Çalışkan x 3, Elif Korkut x 4,Bellona Kayseri Basketbol: Sevgi Tonguç xxx 24, Melis Gülcan xx 2, Ayşegül Günay Aladağ xx 3, Gülse Uğur xxx 15, Maja Miljkovic xx 22, Kitija Laksa xxx 23, Zeynep Öykü Kalbisağde xx 13, Fatma Dikmen xx 17Periyotlar1.Periyot: 14-33 (Bellona Kayseri lehine)2.Periyot: 11-26 (Bellona Kayseri lehine)3.Periyot: 12-36 (Bellona Kayseri lehine)4.Periyot:10-20 (Bellona Kayseri lehine)Devre: 25-59 (Bellona Kayseri lehine)

Yurthaber 03-03-21 15:56