Moskova Bomba Alarmi Haberleri

Kepçe ile kazı yaparken bulundu, polis ekipleri alarma geçti

Sivas'ta Orman İşletme Müdürlüğü'nde kepçe operatörü olarak çalışan A.K., kazı yaptığı arazide tanksavar roketi buldu. İçinin boş olduğu anlaşılan roket, bomba imha ekipleri tarafından alındı.

Haber 2024-04-18 17:59:07

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi bulundu! Canlı yayındaki iddialar kafa karıştırdı: Uğur Dündar'ın kızı başka bir ünlünün kızı mı? Ümit Besen'in adı neden geçti şimdi?

Metin Akpınar'ın evlilik dışı dünyaya gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Müge Anlı tüm Türkiye'nin merak ettiği Suphiye Orancı'yı Almanya'da buldu. Duygu Nebioğlu'nun annesi hakkındaki iddialar gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 2024-04-18 13:47:56

Simge Sağın'dan bomba 'aşk' açıklaması! 'Denemeler oldu ama...'

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' şarkısı ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Simge Sağın aşk açıklamasıyla gündem oldu. Simge Sağın'ın 'Denemeler oldu ama...' sözleri dikkat çekti.

Magazin 2024-04-18 09:40:44

Ayşe Hatun Önal, Selin Demirtar'ın eşini 'Kocam' diyerek paylaşmıştı! Hakkındaki iddia şaşırttı! 'Üzüldüm' yorumları geldi

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla magazin gündemine bomba gibi düştü. Önal 'Kocam' notunu düşüp sevgilisi ile karesini paylaştı. Ancak ünlü isim bu paylaşımı kısa sürede sildi. Ayşe Hatun Önal 'evlendi mi?' derken gerçek bambaşka çıktı. Önal'ın paylaştığı kişinin Selin Demiratar'ın eşi Mehmet Ali Çebi olduğu öğrenildi. Önal'ın bu paylaşımının perde arkası ortaya çıktı.

Magazin 2024-04-17 15:22:07

Metin Akpınar’ın kızı “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” dedi! Uğur Dündar'ın kızı olduğu söylenen isim ortaya çıktı: 'Manken gibi bir kadın'

Metin Akpınar’ın kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu yaptığı açıklamalarla magazin gündemine bomba gibi düştü. “Ablamın babası da ünlü bir gazeteci” diyen Nebioğlu'nun sözlerinden sonra Uğur Dündar açıklama yapmak zorunda kaldı. Dündar'ın kızı olduğu iddia edilen Dilara G. ortaya çıktı.

Magazin 17-04-24 09:26

Gökhan Çıra'nın yeni aşkı ünlü şarkıcı çıktı! Selin Ciğerci ile arkadaşlarmış... Olay iddia

Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra sık sık gündeme gelen bir isim. İki kere evlenip boşandıktan sonra nişanlanan ve ardından nişan bozan Çıra'nın bir aydır şarkıcı Alya ile aşk yaşadığı iddia edildi. Aşk haberinde bomba bir detay dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 09:15

Candaş Tolga Işık'ın Kılıçdaroğlu sorusuna Armağan Çağlayan'dan bomba yanıt: Abdullah Gül gibi...

Az Önce Konuştum’un konuğu Armağan Çağlayan oldu. Candaş Tolga Işık ile her konuda konuşan başarılı isim Kılıçdaroğlu'nun son dönemde Twitter üzerinden siyaset yapmasına dair yorumu da dikkat çekti.

Magazin 17-04-24 07:58

Acun Ilıcalı, Yunus Emre'yi neden diskalifiye etmiyor? Hande Sarıoğlu'ndan bomba sözler! 'Açık açık ortada...'

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmaya bu defa Aleyna'nın eleme konseyinde Yunus Emre'nin ismini yazması damga vurdu. Söylemezsem Olmaz sunucularından Hande Sarıoğlu konuya dair şaşırtan açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 16:13

59 bin liralık nafaka krizi büyüdü! Demet Şener'den eski eşi İbrahim Kutluay'a olay sözler

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu Ömer ve kızı İrem için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılması talep etti. Demet Şener eski eşiyle arasındaki nafaka krizine dair bomba açıklamalarda bulundu.

Magazin 16-04-24 15:28

Dudak dudağa görüntüleri olay olmuştu... Gizli video sonrası Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edildi! Cansu Taşkın'dan açıklama gecikmedi

Son dönemde İnci Taneleri dizisiyle adından söz ettiren Yılmaz Erdoğan günlerdir özel hayatıyla gündemde. Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden yaşça küçük sevgilisiyle dudak dudağa görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu görüntülerin ardından Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi merak edilirken Cansu Taşkın'a dava açacağı iddia edildi. Taşkın'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 16-04-24 13:58

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Hakan Ural, 'Sözde gazeteci' diyerek eleştirilere yanıt vermişti! Fatih Altaylı'dan bomba yorum

Hakan Ural'ın İran’ın İsrail’e yönelik misillemesine ilişkin yorumları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Eleştirilere cevap veren Ural," Sözde gazeteciler’ yoluyla, belli odakların topyekün bir saldırısıyla karşı karşıya kaldım” demişti. Konuyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı'dan yorum geldi.

Magazin 16-04-24 10:57

Ahmet Çakar'dan şampiyonluk iddiası! ''Tıpkı Denizlispor maçı gibi, Galatasaray son hafta şampiyonluğu Konya'da kaybedecek''

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'dan yine gündeme bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Galatasaray'ın son hafta şampiyonluğu kaybedeceğini iddia eden Çakar, oynanacak maçların skorlarını da verdi.

Spor 16-04-24 09:09

Uğur Dündar için 'babalık' iddiası! Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Türkiye öğrenecek demişti, açıklama geldi

'Biyolojik babalık' iddialarına bir yenisi daha eklendi. Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düştü. Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” dediği ismin Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı. Bir anda gündem yaratan babalık iddialarının ardından gazeteci Dündar'dan da açıklama geldi.

Magazin 16-04-24 07:09

Ebrar Karakurt'un performansına dayanamadı! Rakip oyuncudan maç sonunda iğrenç hareket...

Kariyerine Rusya Ligi'nde devam eden milli sporcumuz Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçında müthiş bir oyun ortaya koydu. Galibiyet sayısını takımına getiren Ebrar Karakurt'un vuruşunun ardından rakip oyuncu Goncharova'dan skandal bir hareket geldi.

Spor 15-04-24 08:45

Yayında döner fiyatlarına isyan etmişti... Hayat pahalılığını eleştiren Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan bomba yorum!

Yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hakan Ural yayında 1370 TL'lik döner fiyatına isyan etmişti. Hayat pahalılığını eleştiren Hakan Ural'a Ekonomist Özgür Demirtaş'tan yorum geldi.

Magazin 14-04-24 16:25

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ile aşk iddialarıyla gündemdeydi! O video gizliymiş... Şaşkın ve üzgün

Yılmaz Erdoğan ile sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın arasında olup bitenler gündeme bomba gibi düştü. Aşk açıklaması sonrası gelen pozlara dair Yılmaz Erdoğan ne düşünüyor? İşte gündem olan iddia...

Magazin 14-04-24 14:26

THY uçağına bomba ihbarı! Bükreş'e acil iniş yaptı, uçakta arama yapıldı, ihbar asılsız çıktı...

Son dakika haberine göre Varşova-İstanbul seferini yapan THY uçağı için bomba ihbarı yapıldı. Uçak Bükreş'e acil iniş yaparken polis tarafından bomba aramasının yapıldığı aktarıldı ancak yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız çıktığı açıklandı.

Haber 12-04-24 23:33

Armağan Çağlayan Elif Karlı'ya o şarkıyla ilgili Şu an olsa o şarkıyı size söyletmezler deyince...

196Sekiz’in yeni serisi “Şimdiki Aklım Olsaydı’nın” yeni bölümünde Armağan Çağlayan'a Elif Karlı konuk oldu. Karlı bir dönem popüler olan şarkısıyla ilgili bomba ifadeler kullandı.

Magazin 12-04-24 14:06

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

Yer: Konya! CHP'li belediye başkanının makam aracı gündem oldu: Dikkat çeken yazı!

Konya'nın Akşehir ilçesinde oyların yüzde 42,63'ünü alarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) seçimi kazanan ve belediye başkanı olan Ahmet Nuri Köksal'dan gündeme bomba gibi düşen bir hamle geldi. Köksal'ın kendisine makam aracı olarak belirlediği araç ve üzerinde yazan not sosyal medyada büyük ses getirdi.

Haber 12-04-24 11:49

Cansu Taşkın ve Yılmaz Erdoğan gündemden düşmüyor! Hatice'den bomba yorum

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan'la ilişkileri olduğunu açıklamıştı. Aşk açıklaması sonrası ortaya çıkan ilişkiye dair görüntüler de gündem oldu. İkilinin aşk pozlarına şarkıcı Hatice de sessiz kalamadı.

Magazin 12-04-24 09:49

Cem Yılmaz'dan Yılmaz Erdoğan'a bomba gönderme! “Dilber’i yazmadan önce...

Son günlerde Cansu Taşkın ile aşk pozları gündemde olan Yılmaz Erdoğan'a bir gönderme de Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 11-04-24 13:35

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Ahmet Çakar'dan bomba iddia! ''Türk futboluna operasyon yapılacak, tutuklamalar olacak''

Ahmet Çakar'dan Türk futbolunu sarsacak bir açıklama daha geldi. Çakar, “Çok yakında FIFA Türkiye liglerine operasyon yapacak. Sonrasında tutuklamalar olacak.” ifadelerini kullandı.

Spor 10-04-24 10:18

TFF binasına kurşunlu saldırıda Ahmet Çakar'dan bomba iddia! Sinan Engin araya girdi: Bana da kulüp başkanı söyledi

TFF Yönetim Kurulu'nun toplantıda olduğu sırada binaya kurşunların isabet etmesi Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 5 kurşunun isabet ettiği olayla ilgili eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı bir çıkışa imza attı. Çakar, olayın çok farklı olduğunu sonradan öğrendiğini belirtirken spor yorumcusu Sinan Engin de Çakar'ın açıklamasını destekledi.

Spor 09-04-24 15:17

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

İYİ Parti'nin unutamadığı isim! Akşener'in vedası kulislere bomba gibi düştü: 'İkna için telefon açıldı'

İYİ Parti'nin son seçimde yaşadığı hayal kırıklığını Meral Akşener'in koltuğu bırakması takip etti. Akşener'in bugün açıkladığı karar kulislere adeta bomba gibi düştü. Genel başkanlık yarışı hızla kızıştı, adayların sayısı bugün de arttı. Kurultayda Müsavat Dervişoğlu'nun Akşener'in desteğini alacağı iddiasını açıklamalar ve detaylar gündeme geldi. İYİ Parti'den olaylı ayrılan bir isme ikna için "Beraber olalım" telefonları açıldığı konuşuluyor!

Haber 08-04-24 15:02

Aslı Turanlı ile yakalanmıştı! Bomba iddia: 'Somer Sivrioğlu, Ayşe Özyılmazel’le aşk yaşıyor'

Geçtiğimiz günlerde gece yarısı kendisinden bir hayli küçük oyuncu Aslı Turanlı ile yakalanan Somer Sivrioğlu hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre; Somer Sivrioğlu, Ayşe Özyılmazel’le aşk yaşıyor.

Magazin 08-04-24 08:24

İbrahim Kutluay 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi! Kira gelirini açıklayan Demet Şener'den bomba yanıt

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, ekonomik durumunun kötüye gittiğini iddia ederek oğlu ve kızı için ödediği 59 bin liralık nafakanın kaldırılmasını istedi. Demet Şener ise bu konuya dair yaptığı açıklamayla gündeme damga vurdu.

Magazin 08-04-24 08:01

Fenerbahçe'nin planları arasında gol yemek yoktu! Icardi'nin golü sonrası flaş iddia

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası muhabir Emre Kaplan'ın iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Spor 07-04-24 22:47

Dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Bu akşam oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı-lacivertliler sahaya U19 takımıyla çıkacak. Fenerbahçe'nin maça 9 futbolcuyla çıkıp müsabakayı tatil ettireceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki dev derbi tatil edilirse ne olacak? Fenerbahçe 6 kişi kalırsa işte bunlar yaşanacak...

Spor 07-04-24 11:29

Dünyanın en çapkın ülkesi araştırıldı: Türkiye'nin araştırmadaki yeri şaşkına çevirdi!

World Population Review isimli platformun yaptığı araştırma gündeme bomba gibi düştü. Platformun araştırması cinsel ilişki ve çapınlık üzerineydi. Sonuçlar tüm herkesi şaşırtacak cinsten... Araştırma sonuçlarına göre Türkiye dünyanın en çapkın ülkesi oldu. İşte o sonuçlar!

Haber 07-04-24 09:19

İstanbul'da korku dolu dakikalar! Kadınlar bomba var dedi: Pazara gelenler kaçmaya başladı

İstanbul Bakırköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Hırsızlık yapan 3 kadın yakalandıktan sonra bomba var diye bağırarak panik yarattı. Sosyete pazarında yaşanan olayda vatandaşlar etrafa kaçışmaya başladı.

Haber 06-04-24 14:56

Gönül Dağı'na bomba isim! Genç oyuncu kadroda

TRT1’in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı 4 sezondur cumartesi akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük ses getiren diziye bomba bir isim daha katılıyor.

Magazin 06-04-24 14:31

Önce çocuk katili, sonra erkek çıkmıştı! Dadı Meryem 8 yaşındaki küçük kızın cinayetini anlattı! Suçu bakın kime attı

Tüm Türkiye günlerdir Dadı Meryem'i konuşuyor. 8 yaşındaki küçük kızı diri diri gömdüğü ortaya çıkan Dadı Meryem'in cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı da ortaya çıktı. Dadı Meryem hakkındaki gerçekler gündeme bomba gibi düşerken Meryem'in cezaevinden çıktıktan sonra cinsiyet değiştirdiği de öğrenildi. 16 yaşındayken adı Serkan olan Meryem kan donduran cinayetin detaylarını anlattı. Suçu bakın kime attı...

Magazin 06-04-24 10:44

Cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'e konuk oldu! Özel hayat sorusuna bomba yanıt! 'Eğer patatese dönmediyseniz...'

Sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen cinsel terapi uzmanı Buse Aydın Eser Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Programdaki itiraflarıyla çok konuşulan Aydın özel hayat sorularını açık açık yanıtladı. Aydın bir soruya verdiği yanıtla kısa sürede gündem oldu.

Magazin 05-04-24 12:17

Ayşe Hatun Önal 'Kocam' notuyla paylaşıp silmişti! 'Metressin' diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti! 'Hayali kişilerle...'

Model, oyuncu ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal'ın 'Kocam' notuyla paylaşıp sildiği kare magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü spiker Hande Sarıoğlu canlı yayında 'Metressin' diyerek Ayşe Hatun Önal'ın kocam dediği kişinin ünlü oyuncunun eşi olduğunu açıklamıştı. Sarıoğlu, canlı yayında ifşalara devam etti.

Magazin 04-04-24 17:05

Sema ile kavgasıyla gündem olmuştu! Pınar Saka'dan bomba sözler! Meğer o görüntüler yayınlanmamış

Survivor All Star'ın dikkat çeken isimlerinden Pınar Saka, yarışma boyunca tartışma yaşadığı ve en sonunda kavga ettiği Sema Aydemir hakkında bomba ifadeler kullandı. Elendikten sonra da dışarıda gerilimin sürdüğü olaya dair Pınar'ın sözleri gündem oldu.

Magazin 04-04-24 07:55

Bomba patlamış gibi... Her yer simsiyah! Beşiktaş'taki gece kulübündeki yangından yeni görüntü! DJ Gökay Tevlek'in babası anlattı: Çenesinde yara vardı, kötü durumdaydı

İstanbul Beşiktaş'taki gece kulübünde meydana gelen yangın faciasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. İBB tarafından servis edilen görüntülerde gece kulübünün içinde oluşan ağır hasar dikkati çekti. Öte yandan yangında hayatını kaybeden 29 kişiden 28'inin cenazeleri ailelerine teslim edildi. Oğlu DJ Gökay Tevlek'in cenazesini sabah Adli Tıp Kurumundan teslim alan babası, yaptığı açıklamada çene kısmında yara olduğunu belirterek "Doktorun dediğine göre kötü durumdaydı" diye konuştu.

Haber 03-04-24 13:58

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 03-04-24 13:36

Aramızda Kalmasın canlı yayınında bomba anlar! Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalça estetiği var mı?' diye sordu! 'Elleyebilirsin' deyince...

Müge Dağıstanlı ile Yelda Kırçuval'ın sunduğu Aramızda Kalmasın programına iddialı pozları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Ebru Polat konuk oldu. Müge Dağıstanlı Ebru Polat'a 'Kalçanda protez var mı yok mu?' diye sordu. 'Kalçamda protez yok' yanıtını veren Polat 'Belim çok ince elleyebilirsin istersen' deyince canlı yayında bomba anlar yaşandı.

Magazin 03-04-24 11:49

Evlerindeki kitaplığın arkasında gizli oda bulan çift polise haber verdi! Komplo teorileri havada uçuştu... Bomba sığınağı,panik odası, silah kasası

Amerika Birleşik Devletleri'nin Lowa bölgesinde yaşayan bir çift dört yıldır yaşadıkları evlerinde kitaplığın arkasında gizli bir oda buldu. Büyük bir şaşkınlık yaşayan ikili gizli bölmede tuhaf bir durumla karşılaşma ihtimallerini düşünerek polise haber verdi. O anları saniye saniye paylaşan çift TikTok'ta gündem yarattı.

Trend 03-04-24 09:02

Annesinin müstehcen sahnelerini çekti! Elizabeth Hurley'nin oğlundan bomba sözler

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'nin yeni filmindeki müstehcen sahneler gündem olmuştu. Filmin yönetmen koltuğunda ise Hurley'nin 21 yaşındaki oğlu Damian vardı. Damian Hurley annesinin bu sahnelerde gayet iyi olduğunu ve sette yakınlık koordinatörlerinin olmadığını söyledi.

Magazin 02-04-24 15:38

Hudutsuz Sevda'da bomba ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen, Burak Sevinç ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde bomba bir ayrılık yaşanacak. Tüm dengelerin değişeceği dizide ana karakterlerden bir isim diziye veda edecek.

Magazin 02-04-24 08:45

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma nedeni başka bir kadınmış! Bomba iddia

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak'ın boşanma kararı alması magazin gündeminde şaşkınlık yaratmıştı. Şakrak'ın isteğiyle boşanan çiftin boşanma nedenine dair ortaya aylar sonra bir iddia atıldı.

Magazin 02-04-24 07:04

Sosyal medya stand-up gösterisine döndü: İşte gülmekten kırıp geçiren seçim paylaşımları!

Türkiye dün yeniden sandık başındaydı. Yaklaşık 61 milyon seçmenin oy kullandığı seçimlerden çıkan sürprizler gündeme bomba gibi düştü. AK Parti'nin birçok şehri CHP'ye kaptırması sosyal medyanın gündemine oturdu. Konu hakkında yorumda bulunan sosyal medya kullanıcılarının bazılarının tweetleri okuyanları adeta kırdı geçirdi. İşte milyonlarca görüntülenmeye ulaşan o esprili tweetler!

Haber 01-04-24 16:14

Kirli Sepeti'nden Bahar dizisine bomba transfer! Diziye Rengin'in eşi olarak dahil oluyor!

İzleyiciler tarafından oldukça merakla izlenen “Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?” dizisi her hafta en çok izlenen dizi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Magazin 01-04-24 16:07

Özgür Demirtaş'tan bomba seçim yorumu! 'İktidar partisine tarihi ders...'

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, 61 milyondan fazla seçmen, yaklaşık 208 bin sandıkta oy kullandı. Yerel seçime CHP damga vurdu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da seçim yorumu gecikmedi. Demirtaş'ın 'iktidar partisine tarihi ders...' sözleri sosyal medyayı salladı.

Finans 31-03-24 21:31