Motiv Ring Haberleri

Kayseri'de cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan astsubay, hastanede şehit oldu

Kayseri'de 21 Mart'ta cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesinde şehit oldu.

Haber 2024-04-03 19:31:17

Kayseri'de cezaevi ring aracı devrildi, 4 kişi yaralandı

Kayseri'de cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu askeri personelin de aralarında bulunduğu 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 2024-03-21 12:45:41

Öğretmenin sosyal medyadan yaptığı cinsellik tavsiyeleri başına bela oldu! Kendisini 'enerji ve seks terapisti' olarak tanımlıyordu... Görevine son verildi

Avusturya'nın Yukarı Avusturya eyaletinde ilkokul öğretmeni olarak görev yapan 47 yaşındaki Monika Rahel Ring, sosyal medyadan yaptığı cinsellik tavsiyesi niteliğindeki paylaşımlarıyla dikkatleri çekti. Kendisini 'enerji ve seks terapisti' olarak tanımlayan Ring paylaşımlarının ifşa edilmesinden sonra öğretmenlik görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 2024-01-16 13:35:06

Kıraathaneyi horoz dövüşü ringine çevirmişler

Manisa’nın Akhisar ilçesinde jandarma ekipleri bir kıraathanede yaptıkları aramada horoz dövüşü için yapılan ring ve etrafında 3 basamaklı bir tribün inşa edildiğini tespit etti.

Yurthaber 2023-12-27 08:11:37

Klavye veya kol gerekmeden 'beyin gücüyle' oyun oynadı, ağızları açık bıraktı! Görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü

Sadece beyin gücünü kullanarak oyun oynayan Twitch yayıncısı Perrikaryal ağızları açık bıraktı. Perrikaryal kafasında sensörlerle aksiyon-rol yapma oyunu Elden Ring'i oynadı. Bir espor muhabiri, Twitter hesabı üzerinden Perrikaryal'ın düşünce gücüyle Elden Ring oynadığı anlara ait bir görüntü paylaştı. Söz konusu görüntü, sosyal medyada 1 milyondan fazla kez izlendi.

Haber 25-01-23 13:43

EGO’dan adliye binalarına kolay ulaşım için ring seferleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Elektrik Gaz Otobüs (EGO) Genel Müdürlüğü; Sıhhiye, Söğütözü, Balgat ve Dışkapı adliyeleri arasında 27 kilometre boyunca hizmet verecek olan ring servisi 14 Kasım Pazartesi günü seferlere başlayacak.

Yurthaber 08-11-22 11:57

TEKNOFEST alanına ulaşım ring seferleriyle sağlanacak

Samsun Valisi Zülkif Dağlı: -"Ring seferleri ile misafirlerimiz ve vatandaşlarımız konforlu bir şekilde festivale ulaşacak"

Yurthaber 22-08-22 15:32

Gençler birbirine girdi, kaldırım ring alanına döndü! Tekmeli yumruklu kavga kamerada

Sakarya'da iki grup genç arasında çıkan kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. O anlar vatandaş kamerasına yansıdı.

Haber 07-06-22 12:46

Ring hattı ne demek? Ring hattı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede kelimeler yapı bakımından türlere ayrılırlar. Bu türler basit, türemiş ve birleşik olarak farklılaşır. Basit kelimeler türü değişmemiş kelimelerdir. Türemiş kelimeler anlam bakımından değişmiş sözcükler, birleşik kelimeler ise birden çok sözcüğün birleşmesi ile oluşan kelimelerdir. Birleşik kelimeler bir isim veya eylem olarak görülebilirler. Ring hattı de yapı bakımından birleşik kelimeler arasındadır. Ring hattı TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:42

Ring seferi ne demek? Ring seferi birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Ring seferi birleşik kelimesidir. Ring seferi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:44

Ring ne demek? Ring kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Günlük hayatta okuduğumuz veya duyduğumuz; bir şekilde maruz kaldığımız tüm sözcüklerin anlamlarının en doğru halini bilmek imkansıza yakındır. Çoğu sözcüğün anlamı tümcenin kullanıldığı bağlamdan anlaşılabilir olsa da azımsanmayacak bir yüzdesinin bağlamdan çıkarılması pek olası değildir. Bunun nedeni olarak sözcüklerin anlamlarının nedensiz olması, yani kavram ya da anlam ile bunu işaret eden biçim, ses dizisi arasındaki ilişkinin arasında bir bağlantı bulunmuyor olması gösterilebilir. Peki, Ring ne demek? Ring kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 18-05-22 23:44

Oyuncağı adeta bir şahesere dönüştürdü! İzleyenler büyük şaşkınlık yaşadı

Bebekler için piyasaya sürülen oyuncak bir gamepad'i modifiye eden mod yapımcısı herkesi şaşkına çevirdi. Mod yapımcısı melodilerle dolu oyuncağı, Elden Ring oynamak için bir Xbox gamepad'e dönüştürerek adeta bir şaheser ortaya çıkardı.

Haber 02-05-22 09:38

Efsane boksör Mike Tyson uçakta yolcu yumrukladı! İşte o anlar

Boks tarihinin en iyilerinden biri olarak gösterilen Mike Tyson bu kez ring dışında birini yumrukladı. Uçakta hayranıyla fotoğraf çektiren Tyson, rahatsız edici tavırları nedeniyle hayranına daha sonra saldırdı. Başka bir yolcu tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde Tyson'ın herkesin önünde hayranına acımasızca attığı yumruklar yer alıyor.

Spor 21-04-22 22:58

Ring hostesi Jiselle Arianne, Vladimir Putin’le dövüşmek istediğini söyledi! “Kesinlikle agresif olacağım”

Dünyanın en meşhur ring hosteslerinden biri olan Jiselle Arianne en çok kiminle dövmek istediği sorulduğunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ismini verdi. Boks maçlarının arasında raundları gösteren tablolarla ringte yürüyen Jiselle Arianne, “Benim işim aslında raund numaralarını göstermek ama Vladimir Putin’e kesinlikle agresif olacağım” dedi.

Trend 28-03-22 11:54

Vladimir Putin'i ringte düelloya davet etti! 'Ona karşı çok agresif olacağım...'

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Putin'e tepkiler gelmeye devam ediyor. Ringlerde görmeye alışık olduğumuz Jiselle isimli ring kızı Putin'i düelloya davet etti. Jiselle, 'En çok kiminle dövüşmek istersin?' sorusuna Putin yanıtını verdi.

Haber 28-03-22 07:57

Karadeniz'de 220 milyon dolarlık casus! Rotasını gizlemedi bile

Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen savaşta Karadeniz’de hava sahası boş kalınca casus uçaklar ring atmaya başladı. ABD’nin 220 milyon dolar değerindeki iki casus uçağı Karadeniz üzerinde sorti yapmaya başladı. Açık çağrı koduyla Karadeniz üzerinde keşif ve gözetleme yapan uçaklar bölgeye Sicilya’dan geliyor ve Ukrayna açıklarında görev alıyor.

Haber 26-02-22 18:26

Otobüs ring alanına döndü! Çocukları kaldırmak istedi, yumruklarla darbedildi

İstanbul Çekmeköy'de seyir halindeki İETT otobüsünde çocukları yerinden kaldırmak isteyen bir kişi, diğer yolcularla arasında yaşanan tartışma sonucu saldırıya uğradı. Yumruklu kavgaya dönüşen tartışmada otobüste büyük karmaşa yaşandı. Yaşanan çığlık çığlığa kavga, büyük paniğe neden oldu.

Haber 30-12-21 10:21

Oppo akıllı yüzük geliştiriyor

İlk olarak Akıllı yüzük konusunda 2017’de piyasaya sürülen Motiv Ring ile Motiv’i görmüştük. Oppo şimdi bunun iki üç tık ilerisine gidiyor. Çin’den gelen son raporlar, Oppo’nun kendi akıllı yüzüğünü geliştirmek için yepyeni bir patent aldığını gösteriyor.

Haber 23-12-21 17:04

Samsun'da gözü dönen kamyonet sürücüsü öğrencilerin bulunduğu otobüsün önünü kesti

Samsun'da öğrencileri taşıyan belediye ring otobüsüyle kamyonet arasında yol verme tartışmasında tehlikeli anlar yaşandı. Aynasının kırıldığını iddia eden kamyonet sürücüsü, içinde öğrencilerin bulunduğu ring otobüsünün defalarca yolunu kesmeye, sürücüyü de dövmeye kalkıştı. Otobüste bulunan öğrenciler, "Bizim canımıza ne kastediyorsun" diyerek kamyonet sürücüsüne tepki gösterdi.

Haber 24-11-21 10:14

Başkentte metro ve otobüslerin son sefer saatleri ileri alındı

EGO otobüsleri normal hatlarda saat 01.30'a, metro saat 01.00'e, otobüslerin metro ring hatları ise 01.40'a kadar hizmet verecek

Haber 24-09-21 14:42

Dövüş için özel ring! Baskın düzenlendi, suçüstü yakalandılar

Kırıkkale'de horoz dövüşü düzenleyerek gelir elde eden derneğe baskın düzenlendi. Polis ekipleri, çıkan arbedeyi dağıtmak için dernekte bulunanlara biber gazıyla müdahale ederken 69 kişiye, 431 bin 250 lira ceza para cezası kesildi.

Haber 06-06-21 08:06

Bursa’daki toplu taşımalara korona virüs denetimi

Bursa’da toplu taşıma araçlarına yönelik denetimler gerçekleştiren polis ekipleri minibüs, otobüs ve taksi dolmuşları tek tek durdurup maske, mesafe ve temizlik denetimi yaptı.Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce şehrin farklı noktalarında ring atan toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi.

Haber 28-03-21 11:05

Manisa'da tribün ve ring kurulan salonda horoz dövüştüren 34 kişiye para cezası

Manisa'da tribün ve ring kurulan salonda horoz dövüştüren 34 kişiye para cezası

Yurthaber 25-02-21 17:47

Ring Yolu peyzaj çalışmasıyla taçlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Akhisar ilçesi Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ring yolunda yaklaşık 1,5 kilometrelik alanda yapılan prestij cadde düzenlemesi, 2 bin 500 metrekare peyzaj düzenlemesiyle taçlandı.

Yurthaber 15-02-21 14:46

Ring Yolunda dört dörtlük çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 300 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde çalışmasını tamamladı.

Yurthaber 21-12-20 15:43

Akhisar Ring Yolu ağaçlandırılıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından baştan aşağı yenilenen ve modernize edilen Akhisar ilçesindeki ring yolunda, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Yurthaber 05-12-20 16:18

Başkentte toplu ulaşıma Kovid-19 düzenlemesi

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kararı nedeniyle kentteki otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatleri yeniden düzenlendi - Metro ve ANKARAY'ın çalışmayacağı saatlerde, semtlerden merkeze ve metro istasyonlarına ring servisi hizmeti verilecek

Yurthaber 24-11-20 11:20

Başkentte toplu ulaşıma Kovid-19 düzenlemesi

Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması kararı nedeniyle kentteki otobüs ve raylı sistemlerin hareket saatleri yeniden düzenlendi - Metro ve ANKARAY'ın çalışmayacağı saatlerde, semtlerden merkeze ve metro istasyonlarına ring servisi hizmeti verilecek

Yurthaber 24-11-20 11:20

Suuçtu Tabiat Parkında konforlu ulaşım başladı

Türkiye’nin sayılı doğal güzellikleri arasında yer alan, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Suuçtu Şelalesinde, ulaşıma nefes aldıracak olan 2000 metrelik yeni ring yolu projesinde çalışmalar tamamlandı.3 Milyon TL maliyetle Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından sıfırdan yapılan ring yolunda altyapı, yol açma, yol genişletme, çevre düzenlemesi, bağlantı yolları ve asfaltlama işlemlerinin ardından konforlu ulaşım başladı.Yol güvenliği üst düzeydeÖzellikle yoğunluğun pik yaptığı yaz aylarında uzun araç kuyruklarını ortadan kaldıracak olan ring yolu projesi kırsal mahalleler ve bölge ulaşımına da büyük ölçüde katkı sağlamaya başladı.

Yurthaber 03-11-20 10:25

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Akhisar’ın ring yolunda prestijli çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.Kente değer katan yatırımları bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da, Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Yurthaber 19-10-20 12:20

Camila Oliveira'nın pozları, Nurmagomedov ile Justin Gaethje mücadelesinin önüne geçti

24 Ekim'de gerçekleşecek olan Khabib Nurmagomedov ile Justin Gaethje mücadelesine kısa bir zaman kala ring kızı Camila Oliveira'nın pozları, adeta maçın önüne geçti.

Spor 14-10-20 19:44

Suuçtu Tabiat Parkı ulaşımına ring sistemi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Suuçtu Şelalesi Tabiat Parkı’nda yapımı devam eden ring yolu inşaatında incelemelerde bulundu.Türkiye’nin sayılı doğal güzellikleri arasında yer alan, yerli ve yabancı binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yapan Suuçtu Şelalesinde, 1500 metrelik yeni ring yolu ulaşımda soluk oluyor.

Yurthaber 29-09-20 10:56

Evin içinde uçan Amazon Ring Always Home Cam tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı

Amazon, düzenlediği online etkinliğinde Always Home Cam adında yeni bir güvenlik kamerasını görücüye çıkardı. Amazon'un alt markası Ring tarafından üretilen Always Home Cam, geleneksel güvenlik kameralarına ise hiç benzemiyor. Zira bu kamera, uçabiliyor.

Haber 25-09-20 14:27

Akhisar’ın Ring Yolu prestij kazanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde son aşamaya gelindi.İl genelinde vatandaşların ihtiyaç duyduğu projeleri bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ring Yolu’nun, bin 200 metrelik kısmında yürüttüğü prestij cadde projesinde son aşamaya geldi.

Yurthaber 22-09-20 16:21

İmar planında yolda kalan binalar yıkıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ilçe imar planında yolda (Ring Yolu) kaldığı için 4 binanın kamulaştırmasını yaparak, yıkımını gerçekleştirdi.Akhisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan ve ilçe imar planında yolda (ring yolu) kalan 4 binanın, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırması yapılarak yıkımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-09-20 14:08

İmar planında yolda kalan binalar yıkıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde ilçe imar planında yolda (Ring Yolu) kaldığı için 4 binanın kamulaştırmasını yaparak, yıkımını gerçekleştirdi.Akhisar ilçesi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan ve ilçe imar planında yolda (ring yolu) kalan 4 binanın, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırması yapılarak yıkımı gerçekleştirildi.

Yurthaber 15-09-20 14:08

Michelin lastiklerle donatılmış Porsche Panamera'dan ring turu rekoru

Michelin Pilot Sport Cup 2 lastiklerini kullanan yeni Porsche Panamera 20 bin 832 kilometrelik Almanya Nurburgring Nordschleife pistinde 7 dakika 29,81 saniyelik sürede yakaladı

Yurthaber 26-08-20 12:14

Akhisar Ring Yolu’ndaki çalışmalar devam ediyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Akhisar ilçesinde yapımı devam eden Ring Yolu’nda incelemelerde bulundu.

Yurthaber 05-08-20 15:27

Kuşadası Belediyesi’nden simit satış noktalarıyla ilgili açıklama

Kuşadası Belediyesi tarafından simit satış noktalarıyla ilgili uygulamaya konulan “ ring sistemi” ile ilgili açıklama yapıldı.Yılın 12 ayında Kuşadası genelinde faaliyet gösteren simitçilerle ilgili uygulamaya konulan “ ring sistemi” konusunda özellikle sosyal medya hesaplarından yanlış ve gerçeği yansıtmayan paylaşımlar yapıldığına dikkat çekilen açıklamada, “ Belediyemiz tarafından seyyar satış noktalarında adalet ve hakkaniyeti sağlamak amacıyla kentimizin farklı noktalarında faaliyet göstermekte olan seyyar esnafımızın birer haftalık periyotlarda satış noktalarını değiştirmesi esasına dayanan haftalık ring sistemine geçilmesi planlanmıştır.

Yurthaber 22-07-20 20:28

Ankara Kalesi'nde Ford'un çevre dostu aracı ring servisine başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş: "Bu araçlar Ulus'tan başlayacak şekilde ringlerle düzenli turlar yapacak. Ankara Kalesi'ne araçla gelmek zorunda kalan ve burada otopark sıkıntısı yaşayan turistler ve Ankaralılara kolaylık olacak"

Yurthaber 21-07-20 18:59

Akhisar ring yolunda üst yapı çalışması devam ediyor

Akhisar ilçesini çevreleyen ring yolunda yenileme çalışmasına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez mevcut güzergahta yaklaşık 1 kilometrelik kilit parke döşemesine başladı.

Yurthaber 20-07-20 15:03

Formula 1’in 70. yılı Red Bull Ring’te başlıyor

F1’de yeni sezonun ilk yarışına ev sahipliği yapacak olan Red Bull Ring özel bir kutlamaya hazırlanıyor

Yurthaber 03-07-20 11:49

Akhisar’da Ring Yolu büyükşehirle tamamlanıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesini çevreleyen Ring Yolu’nu tamamlamak için harekete geçti.

Yurthaber 29-06-20 13:09