Moto C Haberleri

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan 7 terör örgütü üyesi yakalandı

Edirne'de yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ, PKK ve DHKP-C terör örgütü üyesi 7 zanlı yakalandı.

Yurthaber 2024-04-18 14:43:42

SON DAKİKA | MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu! Fehmi Oral Meşe yakalandı

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C sorumlularından Fehmi Oral Meşe’yi yakaladı.

Haber 2024-04-18 09:35:23

Tartışma kanlı bitti! Önce eşini, sonra kendini vurdu

Çatalca'da Bahattin C., eşi Asya C.'yi başından vurarak öldürdü. Bahattin C. daha sonra intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bahattin C.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 2024-04-17 15:59:12

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber 2024-03-28 15:06:18

Diğer Haber Etiketleri

Edirne Valiliği son dakika MİT emniyet DHKP-C Çatalca kadın cinayeti Mehmet Selim Kiraz Savcı şehit İzmir Avukat nafaka Ankara limonun faydaları limonun faydaları nelerdir limonun zararları bayraktar akıncı TİHA lightning nedir ne işe yarar usb type c ne için kullanılır limon kanser cildi c vitamini pekmez cep telefonu terör saldırısı terörist çağlayan çağlayan adliyesi polis silahlı saldırı mlkp terör operasyonu mon limonlu su tarifi su faydalı bilgiler sağlıklı yaşam sağlıklı beslenme Kayseri Milli Savunma Bakanlığı tuz stres yorgunluk koku astım bronşit c vitamini eksikliği c vitamini faydaları Osmaniye Kalp‎ hünnap hünnap faydaları kamkat moto kurye Zam kazanç aylık hurma soğuk algınlığı grip influenza b vitamini ev sahibi Kiracı İstanbul operasyon Avrupa da, devam edecek ligi maçın UEFA şampiyonlar ligi nişan Konya Mehmet Şimşek Enflasyon erden kim Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu Wesley Sneijder Alex de Souza Roberto Carlos Gheorghe Hagi Güneş kocatepe camii Fotoğraf Gözaltı Mersin maçı Brezilya yeni kaledonya Alanya gasp turist hakemi oynanacak real madrid Halil Umut Meler Arda Güler ibrahim saraçoğlu ibrahim saraçoğlu kürleri portakal Şişli tecavüz bıçaklı saldırı Eskişehir ilik c vitamini ne işe yarar kivi Canan Karatay bağışıklık cilt güzellik cilt bakımı a milli a milli kadın futbol takımı Türkiye Milli Futbol Takımı dudak iltihap Avokado avokado faydaları

İzmir merkezli DHKP-C operasyonunda 18 gözaltı

İzmir merkezli 8 ilde, DHKP-C ve MLKP terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 20-03-24 08:27

9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını alan avukattan şoke eden savunma: 'Dosyayı unutmuşuz, o parayı yemişiz'

Ankara'da avukat Hasan C., müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca alıp, müvekkiline de 'nafakanız yatmıyor' dedi. Nafakasının yattığını ancak kendisine teslim edilmediğini öğrenen Ayşe Ç.'ye de, ‘Biz o dosyayı kaldırmışız, unutmuşuz ve o parayı yemişiz’ cevabını verdi. Ayşe Ç. soluğu mahkemede alırken, Hasan C.'ye 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 09:59

Limonun faydaları nelerdir? Limon hangi hastalıklara iyi gelir?

Yüzyıllardır sağladığı yararlar açısından kullanımı olan çok sayıda meyve türü bulunmaktadır. Limon da bu meyveler arasında bulunmaktadır. C vitamini bakımından oldukça zengin olan bu meyve, turunçgiller familyasına mensuptur. Hem küçük hem de yaprak dökmeme özelliği bulunan bir ağacın meyvesi olarak karşımıza çıkan limonun sağlık bakımında da sayısız faydası vardır. Peki, limonun faydaları nelerdir ve hangi hastalıklara iyi gelir?

Haber 02-03-24 18:47

Bayraktar AKINCI C ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Taarruzi İnsansız Hava Aracı Bayraktar AKINCI C, ilk uçuş testini başarıyla gerçekleştirdi.

Haber 29-02-24 11:40

Lightning nedir, ne işe yarar? Lightning ve Type-C aynı mı?

Teknoloji alanındaki gelişmeler ile birlikte insan hayatını daha da kolay bir hâle getiren çok sayıda teknolojik cihaz üretilmiştir. Günümüzde tabletten iPad'e, bilgisayardan akıllı cep telefonu kadar birçok teknolojik cihaz kullanılmaktadır. Bu cihazların şarj edilebilmesi için şarj kablolarına gereksinim vardır. Lightning de bu şarj kabloları arasında yer alan bir bağlantı aracıdır. Peki, lightning nedir, ne işe yarar ve Type-C ile aynı mı?

Haber 20-02-24 14:50

USB Type-C (USB-C) nedir? USB Type-C (USB-C) nerede, ne için kullanılır?

Dijital dünyanın hızla gelişmesi ve bu gelişmeler sonucunda pek çok yeniliğin insan hayatına girmesiyle birlikte teknolojik cihazlar daha kolay kullanılmaya başlanmıştır. USB Type-C (USB-C) ürünü de teknolojik yenilikler arasında bulunmaktadır. Günümüzde pek çok kişi tarafından kullanılan bu ürün, bağlantı kablolarından biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, USB Type-C (USB-C) nedir, nerede ve ne için kullanılır?

Haber 20-02-24 14:49

Limonu bu şekilde tüketmek 7 kat daha yararlı! 12 adet kanser tipine fayda sağlıyor

Günümüzde sağlıklı yaşam ve beslenme konularında giderek artan bir ilgi var. Limonun içeriğinde bulunan C vitamini ve diğer antioksidanlar, vücut için önemli bir destek sağlayabilir. Antioksidanlar, serbest radikallerin zararlı etkilerini nötralize ederek hücresel hasarı azaltabilir ve böylece kanser riskini azaltabilirler. Limonu dondurup rendeleyerek tüketmenin limonun suyunu tüketmekten ortalama 7 kat daha yararlı olduğu ortaya çıktı.

Haber 14-02-24 14:09

Hastalıklardan korunmanın yolu! C vitamini bol olan mandalina ve portakalın faydaları

En iyi C vitamini kaynaklarından ikisi mandalina ve portakal. Turunçgillerin en ünlü fertleri olan bu ikiliye aynı zamanda "milli kış meyvelerimiz" desek hata olmaz.

Yemek 12-02-24 11:55

Bitmek bilmeyen öksürük krizlerine son veriyor! Faydaları inanılmaz! Pekmeze limon sıkıp yerseniz...

Pekmeze limon sıkıp yemek sağlığınıza çeşitli faydalar sağlar. Limonun C vitamini açısından zengin içeriği, pekmezin demir emilimini artırmasına yardımcı olur. Bu da vücudunuzun demir alımını destekleyerek enerji seviyelerinizi yükseltir. Ayrıca, limonun sindirim sistemi üzerindeki olumlu etkileriyle birleşen pekmezin lif içeriği sindirim sürecini düzenler ve sindirim sağlığını destekler. Dolayısıyla pekmeze limon sıkmak vücudunuz için birçok fayda sağlar.

Haber 12-02-24 07:55

28 Aralık’tan itibaren başlıyor! Cep telefonlarında yeni dönem: BTK ‘ortak şarj’ için harekete geçti

Avrupa Birliği’nde 28 Aralık’tan itibaren tüm elektronik eşyaların şarj cihazları ‘ortak’ olacak. AB’nin standart USB Type-C şarj kablosu kullanımına geçme kararı sonrası Türkiye’den de hamle geldi. Artık tüketici, şarj cihazı olmadan da ürün alabilecek.

Finans 10-02-24 13:04

Son dakika | Adliyeye saldıran teröristlerin foyası GBT sorgusunda ortaya çıkmış! Şehit Mehmet Selim Kiraz'ın katiliyle akrabalık iddiasına yanıt geldi

Son dakika haberi: Çağlayan'daki adliyede gerçekleşen terör saldırısı girişimiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Adalet Sarayı'nın önce D Kapısından girmek isteyen 2 terörist polislerin GBT kontrolü sırasında terörist oldukları anlaşılınca kaçmak istiyorlar. D Kapısından kaçıp C Kapısına geliyorlar ve polislerimizle girilen çatışma neticesinde etkisiz hale getirilip öldürüyorlar" açıklamasını yaptı.

Haber 06-02-24 17:14

Çağlayan Adliyesi'ndeki terör saldırısı girişiminin görüntüleri çıktı! Teröristler böyle vuruldu

İstanbul'da sıcak saatler... Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya etkisiz hale getirilen 2 teröristle ilgili, "E.Y. ve P.B adlı hainlerin DHKP/C terör örgütüne üye oldukları tespit edilmiştir." dedi. Öte yandan sıcak çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da acı haberi vererek yaralılardan birinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 06-02-24 12:37

SON DAKİKA | Çağlayan Adliyesi önünde polis noktasına silahlı saldırı! Bakan Yerlikaya açıkladı: 3'ü polis 6 yaralı

Son dakika haberi: Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayının C Kapısı önündeki polis noktasına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu olay yerinde çatışma çıktı. Bakan Yerlikaya, olayda 3’ü polis memuru olmak üzere 6 kişinin yaralandığını, 2 saldırganın da etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, saldırganların DHKP/C üyesi olduklarını ve olayın terör saldırısı girişimi olduğunu belirtti. Saldırganların Pınar Birkoç ve Emrah Yayla olduğu belirlendi.

Haber 06-02-24 11:50

İzmir merkezli 9 ildeki terör operasyonunda 25 şüpheli yakalandı

İzmir merkezli 9 ilde terör örgütleri DHKP-C ve MLKP'ye yönelik operasyonlarda haklarında yakalama kararı çıkarılan 30 şüpheliden 25'i gözaltına alındı.

Yurthaber 30-01-24 12:01

Sabahları güne ılık limonlu suyla başlamanız için 6 neden! Vücudunuza bakın neler oluyor

Sabah rutinimize eklediğimiz küçük değişiklikler, genel sağlığımızı olumlu yönde etkileyebilir. Sabahları güne başlarken bir bardak ılık suya ekleyeceğiniz C vitamini deposu limon ile hazırlayacağınız bu mucizevi içeceği içmenin vücudumuza sağladığı sayısız fayda arasından 6 tanesini haberimizde derledik.

Kadin 30-01-24 10:26

C vitamini deposu limon hakkında ilk defa duyacağınız altın değerinde bilgiler!

Limon, en değerli C vitamini depolarından biri olup aynı zamanda potasyum, magnezyum, kalsiyum, demir ve fosfor gibi önemli minerallerin kaynağıdır. Limon suyu susuzluğu gidermek ve vücudun pH dengesini korumak için de kullanılabilir. Limonun daha önce hiç duymadığınız 8 faydasını haberimizde derledik.

Kadin 27-01-24 13:03

Kayseri'de askeri eğitim uçağı teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptı

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de eğitim için kalkan C-160 uçağının teknik arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.

Yurthaber 25-01-24 10:47

Limonun içine tuz koyup yatak odanıza koyun, olacaklara şaşırın! İşte mucizevi etkileri

Limon, yemeklere, salatalara, içeceklere ve daha pek çok mutfak lezzetine tat katan vazgeçilmez bir gıdadır. Bol miktarda c vitamini içeren limonu kesip içerisine tuz eklediğinizde ortaya çıkan sonuçlar çok şaşırtıyor. İçerisine tuz eklediğiniz limonu yatak odanıza koyun bakın neler oluyor...

Haber 20-01-24 12:37

C vitamini faydaları nelerdir? C vitamini neye iyi gelir?

Vitaminler doğada kendi kendine yetişebilme imkanı bulunan meyveler, sebzeler, bitkiler aracılığı ile temin edilebildiği gibi eczaneler aracılığıyla satılan ilaçlarda ve takviye ürünlerde de yer alır. Vitaminlerin, insan sağlığı için son derece önemli olduğu da bilinir. Her vitaminin ise vücudun düzenli çalışması için üstlendiği farklı görevleri vardır. Bazıları sinirler, bazıları enerji, bazıları ise kan için önemlidir.

Haber 18-01-24 10:35

Osmaniye’de 3 kilo 450 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi

Osmaniye’de uygulama noktasında durdurulan otomobilin arka koltuğunun altında 3 kilo 450 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan Servet C. tutuklandı.

Yurthaber 17-01-24 09:08

Çin’de 'Ölümsüzlük meyvesi' olarak biliniyor! Özellikle bu aylarda tüketildiğinde bağışıklığı tavan yapıyor! İşte pes dedirten faydaları

Son yıllarda popüler olan hünnap sağlık açısından pek çok faydası olan bir meyvedir. İçeriğinde yüksek oranda C vitamini, demir, potasyum, kalsiyum ve lif bulunur. Antioksidan özelliği sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur ve vücudu serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur. Eskişehir’de yıllardır aktarlık yapan Metin Ağılönü, dünyaca bilinen ve tüketilmesi gereken meyvelerden biri olan ’Hünnap’ meyvesinin faydalarını anlattı.

Kadin 16-01-24 09:38

Günlük C vitamini ihtiyacının %75'ini tek başına karşılıyor! Soğuk algınlığı ve öksürük için yüzyıllardır kullanılıyor! İşte mucizevi faydaları

Turunçgiller ailesinin küçük mücevheri olan kamkat meyvesi tam bir C vitamini deposu olarak biliniyor. Yüzyıllardır hastalıklara şifa olarak kullanılan bu meyve aynı zamanda kilo vermek isteyenler için de oldukça sağlıklı bir atıştırmalık. Anti-inflamatuar etki yaratır. İltihaplı hastalıklara, soğuk algınlığa ve öksürük şikayetlerine karşı oldukça etkilidir.

Haber 12-01-24 14:26

Yeni yıl zamları dudak uçuklattı: Moto kuryelerin aylık kazançları 100 bin TL'yi aştı!

Hızlı teslimat markaları 2024 yılında moto kuryelerin alacakları zam oranlarını açıklamaya başladı. Yeni yılda moto kuryelerin aylık kazançları bazı bölgelerde 100 bin TL'yi aştı.

Finans 12-01-24 09:09

Faydası inanılmaz! Hurmanın üstüne limon damlatıp yerseniz…

Ramazan ayında çokça tüketilen hurmanın faydaları saymakla bitmiyor. İçeriğinde yüksek vitamin, mineral, lif ve antioksidanları barındıran hurma ile c vitamini deposu limonun bir araya gelmesiyle yapılan bu tarif sağlığa inanılmaz fayda sağlıyor.

Haber 08-01-24 15:07

'Kovid-19 döneminde yaşamamıştık' Acil servisler dolup taşıyor... Profesörden önemli uyarı 'B ve C vitamini' için çarpıcı sözler

Prof. Dr. Ersin Aksay, influenza ve soğuk algınlığı vakalarında ciddi bir artışın olduğunu bildirdi. Acil servislerdeki yoğunluğa dikkat çeken Aksay, salgından söz etmenin mümkün olduğunu, bu salgının Kovid-19 döneminde maske kullanımı nedeniyle çok yaşanmadığını vurguladı. Aksay, hasta olanlara kalabalık ortama girmeme uyarısı yaptı. Grip ve soğuk algınlıklarında antibiyotiklerin faydası olmadığını belirten Aksay, damardan tek dozda alınan C ve B vitaminlerinin de faydası olmadığını söyledi.

Haber 06-01-24 13:22

Afyonkarahisar'da korkunç olay! Her şey annesinin ev sahibiyle gönül ilişkisi yaşadığını söylemesi üzerine oldu: Ev sahibini öldürdü, kendisi intihar etti

Afyonkarahisar’da Taner C., tartıştığı ev sahibini silahla öldürdükten sonra intihar etti. Gencin annesi ifadesinde ev sahibi Y.K. ile gönül ilişkisi yaşadıklarını söylediği, durumu öğrenen oğlunun, Y.K'yı silahla başından vurup intihar ettiği öğrenildi.

Haber 29-12-23 07:01

Her yerde aranıyordu! DHKP-C'li terörist Sarıyer'de kıskıvrak yakalandı

İstanbul Sarıyer'de, DHKP-C Silahlı Terör Örgütü'ne üye olma suçundan aranması bulunan Meliha Aktaş, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Terörist Aktaş'ın 9 yıl kesinleşmiş cezası bulunuyordu.

Haber 23-12-23 12:15

İstanbul'da MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu

İstanbul’da emniyet ve MİT ekipleri yaptıkları operasyonla DHKP-C silahlı terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle aranan Caner Koç'u Sancaktepe’de yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 21-12-23 08:30

Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkanlar belli oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonunda grup aşamasının 6. ve son haftasında A, B, C ve D gruplarında maçlar tamamlandı.

Spor 13-12-23 01:16

Bu nasıl baba! Damat adayı da hiç utanmadı, nişanı kayda alıp sosyal medyada sergilediler

Konya'daki skandal nişan merasimi infial yarattı. Babası, 13 yaşındaki öğrenci kızı C. S.'yi mahalleden komşuları Ali G. nişanladı. Damat Ali G.'nin C. S.'den 15 yaş büyük olması ayrıca tepki çekti. Davetliler de nişanı kameraya çekip sosyal medyada yayınladı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 10-12-23 15:14

Bakan Şimşek'ten son enflasyon verisine ilk yorum! C endeksine dikkat çekti: Cesaret verici

Kasım ayı enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama geldi. Bakan Şimşek, çekirdek enflasyondaki düşüşü "cesaret verici" olarak nitelendirip C endeksindeki aylık artışlara dikkat çekti.

Finans 04-12-23 12:20

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasındaki 200 bin TL'lik soru futbolseverlerin merak konusu oldu! Hagi mi, Carlos mu, Sneijder mi, Alex mi?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çıkan soru, futbolseverlerin gündemine oturdu. 200 bin TL'lik sorunun çoktan seçmeli cevaplarında Galatasaray'ın efsane isimleri Gheorghe Hagi ile Wesley Sneijder A ve C şıklarında, Fenerbahçe'nin efsane futbolcuları Roberto Carlos ile Alex de Souza ise B ve D şıklarında yer aldı. Cevap ise kısa süre içinde bulundu. İşte detaylar...

Spor 27-11-23 08:28

Bağışıklığınızı zırh gibi güçlendiriyor! Pancar kvass ile hastalıklara meydan okuyun

Fermente edilmiş gıdalar ya da içecekler, bağışıklık sistemini zırh gibi güçlendirir ve aynı zamanda sindirim sisteminizi de iyi durumda tutar. Magnezyum, fosfor, amino asitler, çok nadir olan B12 dahil olmak üzere C ve B vitaminlerini içeren pancar kvass tarifi hastalıklara meydan okumanızı sağlıyor.

Kadin 25-11-23 10:04

Kocatepe Camii'nde çektikleri fotoğraflar tartışmalara yol açmıştı! O ikili hakkında karar verildi... Bizi cemaat de uyarmadı güvenlik de

Ankara'daki Kocatepe Camii'nde E. C.'nin (21) modellik yaptığı, yönetmen B. K.'nin (28) çektiği fotoğraflar sosyal medyada yayılınca tartışmaları beraberinde getirmiş, ikili gözaltına alınmıştı. Hakim karşısına çıkan E. C. güvenliğin veya cemaatin kendilerini uyarmadıklarını belirterek "Ertesi gün bazı sayfaların yönlendirmesi ile çok fazla olumsuz şiddet içeren tepki aldık" dedi. B. K. de dini değerleri aşağılama kasıtları olmadığını ifade etti. Tutuksuz yargılanan ikili hakkında karar verildi.

Haber 17-11-23 14:00

Mersin'de terör örgütlerine yönelik operasyonda 4 şüpheli yakalandı

Mersin'de terör örgütleri DEAŞ, DHKP/C ve THKP/C'ye yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 16-11-23 10:03

Rakip kaleci ek mesai yaptı! Kalesine gelen 77 şuta rağmen 9 gol yedi

Brezilya U17 Milli Futbol Takımı, Endonezya'da düzenlenen U17 Dünya Kupası C Grubu 2'nci maçında Yeni Kaledonya'yı 9-0 mağlup etti. Brezilya, karşılaşma boyunca Yeni Kaledonya kalesine 77 şut çekerken bu şutların 23 tanesinde isabet sağladı.

Spor 14-11-23 18:44

Gaspa uğrayan adamın inanılmaz intikamı! 2 kişiyi de aracıyla çarparak öldürdü! O anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı…

Antalya’nın Alanya ilçesinde akılalmaz bir gasp olayı yaşandı. Ukrayna uyruklu Dmytro C. cipindeki para dolu çantayı alıp kaçan motosikletli Murat O. ve Azerbaycan uyruklu Elnur B.'yi aracıyla çarparak öldürdü. Olay anı çevredeki bir sitenin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte dehşete düşüren gasp intikamının detayları…

Haber 11-11-23 14:10

Örgüt propagandası yapıyorlardı! Sabah saatlerinde düğmeye basıldı: İzmir'de DHKP/C operasyonu

İzmir’de DHKP/C silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri belirlenen 17 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 08-11-23 09:39

Halil Umut Meler, Real Madrid-Braga maçını yönetecek

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Real Madrid ile Braga arasında 8 Kasım Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu müsabakasını yönetecek.

Spor 06-11-23 15:09

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu açıkladı! Bunu yiyen hastalıklardan korunuyor

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kış aylarında sık sık hastalananlar için açıklamada bulundu. Faydaları saymakla bitmeyen bir besine değinen uzman isim portakaldan bile 7 kat fazla C vitamini içerdiğini vurguladı. İşte soğuk havalarda grip ve nezle dahil hastalıklardan koruyan o besin...

Haber 06-11-23 13:20

Torun Center’ın 20’inci katında çıkan alevler paniğe yol açtı

Şişli Mecidiyeköy’de bulunan 3 bloklu Torun Center’da bulunan iş merkezi C bloğun 20’inci katında sabah erken saatlerinde alevler yükseldi.

Yurthaber 01-11-23 14:03

Eski sevgilisine kabusu yaşattı, kendini bakın nasıl savundu: 'Tecavüz ettiğimi söyleyerek...'

Eskişehir’de Fatih D., ayrıldığı eski sevgilisi Gamze C.'yi sokak ortasında 15 yerinden bıçaklayarak yaraladı. Hakkında 25 yıla kadar hapis cezası istenen Fatih D., ilk kez hakim karşısına çıktı. "Ayrılmamam için kendisine tecavüz ettiğimi söyleyerek hakkımda suç duyurusunda bulunmakla beni tehdit ediyordu" diyen Fatih D., “Kadın olmasının getirdiği avantajı kullanarak ben ona saldırmışım gibi gösterip mağduriyet oluşturuyor” sözleriyle kendisini savundu. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 10:59

C vitamini ciltte nasıl kullanılır? C vitamini ciltte ne işe yarar?

Cilt bakımı sağlığınızı ve görünümünüzü iyileştirmenin önemli bir yolu olarak günümüzde büyük bir vurgu almaktadır. İyi bir cilt bakım rutini, cildinizi temizlemek, nemlendirmek, güneş koruması sağlamak ve spesifik ihtiyaçlarınıza göre bakım yapmak anlamına gelir. Bu rutine dahil edilen birçok ürün arasında C vitamini, cilt bakımının yıldız oyuncusu haline gelmiştir.

Kadin 30-10-23 15:01

Prof. Dr. Canan Karatay'dan süper besin: Bunu yiyen 10 yaş geriye gidiyor C vitamini deposu!

Prof. Dr. Canan Karatay sağlık konusunda yaptığı uyarılarına bir yenisini daha ekledi. Bu kez bir öneride bulunan Karatay süper besini açıkladı. Cildin yaşlanma belirtilerinin pek çok kişide endişe verici olduğunu söyleyen Canan Karatay, önerdiği besini tüketen kişilerin 10 yaş gençleşeceğini söyledi. İşte C vitamini deposu o besin...

Haber 28-10-23 08:54

A Milli Kadın Futbol Takımı, Lüksemburg'u 4-0 mağlup etti

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 3. hafta maçında deplasmanda Lüksemburg'u 4-0 mağlup etti.

Spor 27-10-23 23:09