Motorize Haberleri

Sağlık ekipleri kayak keyfi yarıda kalmasın diye görev yapıyor

Van İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı motorize ekipler, kayak yaparken pist dışına çıkan yaralanan ya da mahsur kalanların yardımına koşuyor.

Yurthaber 2024-02-23 14:14:45
Van

112 Acil Servis’in en hızlıları, motorize ambulanslar

2009 yılında ilk olarak İzmir’de kullanılmaya başlayan motorize ambulans sistemi, tüm Türkiye’ye örnek oldu.

Yurthaber 2023-12-26 09:42:35

26 dosyadan 35 yıl hapis cezası bulunan dolandırıcı yakalandı

26 ay dosya ile “Dolandırıcılık” suçundan 35 yıl 27 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli şahıs, Motorize Yunus Timleri tarafından yakalanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber 2023-11-15 09:59:49

Gaziantep'ten acı haber! Şüpheli motosikleti kovalayan yunus polisleri kaza yaptı: 1 şehit

Gaziantep’te motorize yunus polisleri, şüpheli bir motosikleti kovalarken kaza yaptı. Feci kazada ağır yaralanan yunus polisi Emirhan Şimşek, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit polis memuru Şimşek’in naaşının, memleketi Hatay'da defnedileceği öğrenildi. Gaziantep Valiliği'nden konu ile ilgili açıklama geldi.

Haber 2023-10-05 09:59:03

Sağlık Bakanlığı'ndan Kurban Bayramı tedbiri! Kritik noktalarda helikopter ambulanslar hazır bekletilecek

Sağlık Bakanlığı, Kurban Bayramı tatili süresince ülke genelinde acil sağlık hizmetlerinin devamlılığı için çevre yolu bağlantı noktalarında helikopter ambulans, acil yardım ambulansı, UMKE timi ve motorize ekipler hazır bekletilecek.

Haber 23-06-23 18:36

Rusya Ukrayna savaşında en sıcak çatışmalar o bölgede yaşanıyor! Topçu bataryaları gece gündüz atış yapıyor

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş 11 ayı aşkın bir süredir devam ederken, en sıcak çatışmalar Donetsk cephe hattında yoğunlaştı. Luhansk, Herson, Harkiv, Zaporijya ve diğer bölgelerde ise topçu sistemleri aktif olarak kullanılıyor. Ukrayna ordusuna ait 59. Ayrı Motorize Piyade Tugayı'nın "Grad" çoklu roketatar sistemi birliği komutanı Roman, "Bahmut ve Ugledar'da çok sıcak çatışmalar yaşanıyor. Topçu sistemleri her gün faaliyet sürdürüyor. Gece ve gündüz görevdeyiz" açıklamasını yaptı.

Haber 30-01-23 22:27

Belge istendi, kapı anahtarıyla dehşet yaşattı! Polisin dudağını yaran motokurye güçlükle etkisiz hale getirildi: İşte trafiği birbirine kattığı anlar

Kendisinden belge istenen motokurye A. Ş. dehşet saçtı. Antalya'daki trafik uygulamasında Motorize Güvenlik Timi (Şahinler) A. Ş.'yi durdurup belge istedi. A. Ş.'nin buna karşılık verdiği tepki ekiplere elindeki kapı anahtarıyla saldırmak oldu. 1'inin dudağını yardığı 3 polis memurunu yaralayıp kavgayı ayırmaya çalışan kişiyi de darbeden A. Ş. güçlükle etkisiz hale getirildi. Yolun ortasında yaşanan ve trafiği birbirine katan anlar kameraya anbean yansıdı.

Haber 09-12-22 16:16

Ataşehir'de polis, doğum yapan köpeği veterinere yetiştirdi

Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı “yunus” diye tabir edilen motorize polis ekibi, doğum yapmakta olan sahipli evcil bir köpeği, polis otosu öncülüğünde veterinere yetiştirdi. Yaşanan o anlar kameralara yansırken, polisin bu mücadelesi büyük takdir topladı.

Haber 02-12-22 10:22

Hatay'ın dar sokaklarında hastalar motorize sağlık ekibine emanet

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde, dar olduğu için ambulansların giremediği sokaklardaki vakalara ilk müdahale motorize sağlık ekibi tarafından yapılıyor.

Yurthaber 10-11-22 11:32

Bisikletle okul yolu, motorize polis ve zabıta ekipleriyle daha güvenli

Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların bisikletle okula gidiş yollarını daha güvenli hale getirmek ve bisiklet konusunda farkındalık oluşturmak için İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile "Güvenli Okul Yolları Projesi"ni hayata geçirdi - Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: - "Spor yapan bir nesil, bisikleti ulaşım aracı olarak kullanan bir nesil oluşturmayı arzu ediyoruz"

Yurthaber 20-05-22 14:00

Motorize ne demek? Motorize kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türklerin tarihsel sürecine bakıldığında tüm dünyayı etkileyen Kavimler Göçü’nü başlattıkları görülür. Kavimler göçü beraberinde dil etkileşimini de getirmiştir. Türk dilinin farklı kollara ayrılmasına sebep olan olaylardan biri de Kavimler Göçü’dür. Türkçenin farklı kollara ayrılması kelimelerin farklı değişimlere uğramasını sağlamış ve kelime çeşitliliği yaratmıştır. Bu çeşitlilik içinde birbiriyle kökteş olan pek çok kelimenin bilinmemesini doğal hale gelmiştir. Motorize kelimesi de Türkçenin kelime çeşitliliğine katkı sağlayan kelimelerden bir tanesidir. Peki, TDK sözlükte X ne demek? Motorize TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 15:47

İstanbul’da ilginç hırsızlık! Martı çaldılar, Yunuslara yakalandılar

Kağıthane’de iki şahıs kilidini kırıp çaldıkları "Martı" adlı elektrikli scooter'ı üzerine binerek çaldı. İhbar üzerine harekete geçen motorize Yunus Timleri hırsızları kısa sürede yakalarken, hırsızlık anları ise kameraya yansıdı.

Haber 20-08-21 10:03

Sahilde kaybolan çocuk bulundu! Anne babayı suçladı

İstanbul Avcılar'da sahilde anne ve babası ile sahilde yürüyüşe çıkan küçük kız kayboldu. Kayıp kızı motorize belediye zabıta görevlileri bularak annesine teslim etti. Kendisi ve ablasını görünce ağlamaya başlayan kızını teslim alan anne çocuğun kaybolmasından babasını suçladı.

Haber 22-07-21 12:56

Kuşadası’nda yeni 112 istasyonu ve motorize ekip göreve hazır

Kuşadası Devlet Hastanesi’nin içerisine müstakil 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Sağlık Bakanlığı 2021 yılı yatırım programında onaylandı.2020 yılı içerisinde Kuşadası ilçesinde 4 ekip ve 1 alt ekip ile hizmet vermekteyken Sağlık Bakanlığı’ndan alınan olurla, Kuşadası’nda alt ekip olarak çalışan 112 istasyonu 2021 yılında kalıcı ekip haline getirilerek istasyon sayısı 5’e çıkarıldı.

Yurthaber 05-04-21 10:29

Adana’da 53 ruhsatsız silah ele geçirildi

Adana’da bir haftada yapılan uygulamada 53 ruhsatsız silah ele geçirildi.Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Asayiş Ekipleri Amirliği motorize ekipleri, 8-14 Mart tarihleri arasında kent genelinde olayların önüne geçmek için uygulama yaptı.Uygulamada polis ruhsatsız 35 tabanca, 16 av tüfeği ve 2 kurusıkı tabanca ile bunlara ait 558 mermi ve 55 kartuş ele geçirdi.

Haber 16-03-21 16:48

Şişli’de dev asayiş denetimi

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri motorize yunus ekiplerinin desteği ile ilçe genelinde dev bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi.

Haber 18-02-21 15:43

Kahramanmaraş’ta 63 silah ele geçirildi

Kahramanmaraş’ta düzenlenen operasyonlarda 63 adet silah ele geçirildi.Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, havaya ateş eden magandalara çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan kişilere ve olaylarda silah kullanmaya yeltenen kişilere yönelik çalışma yaptı.Mahallelerde anlık huzur ve süpürme şeklindeki uygulamalarına ağırlık veren polis, yaya ve motorize ekipler ile silahla meydana gelmesi muhtemel olaylarla ilgili kent genelinde yoğun uygulamalar yaptı.

Yurthaber 31-01-21 12:25

Bakanlıktan gelen ambulanslar teslim edildi

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın’a tahsis edilen 14 ambulans düzenlenen sembolik törenle istasyonlara dağıtıldı.Sağlık Bakanlığı tarafından 1 motorize, 1 yeni doğan olmak üzere toplam 14 ambulans Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Yurthaber 29-01-21 21:18

Kahramanmaraş’ta maganda operasyonları

Kahramanmaraş’ta bir aylık çalışmada silah taşıyan, silah kullanan ve silah kullanmaya teşebbüs eden 109 şüpheli, 97 adet silahla birlikte yakalandı.İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri, yoğun şekilde suç ve suçluyla mücadele etmesiyle havaya ateş eden magandalara, çoğunluğu sabıkalı silah taşıyan kişilere ve olaylarda silah kullanmaya yeltenenlere yönelik çalışma başlattı.Mahalle bazlı anlık huzur ve süpürme şeklindeki uygulamalarına ağırlık veren polis, yaya ve motorize ekipler ile silahla meydana gelmesi muhtemel olaylarla ilgili kent genelinde yoğun uygulamalar yaptı.

Yurthaber 10-01-21 12:23

Telefonun içinden uyuşturucu çıktı

Şanlıurfa’da uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet ruhsatsız tabanca ve cep telefonu içerisinde gizlenmiş 50 gram eroin ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’da uyuşturucu madde kullanımı ve satışıyla mücadele kapsamında narkotik motorize timleri, sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Haber 23-12-20 14:57

İskenderun’da sokağa çıkma kısıtlamalarını sıkı denetim

Hatay’ın İskenderun ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasında emniyet ekiplerince denetim yapıldı.İskenderun ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri ilçenin özellikle tepe mahallelerinde motorize yunus ekipleri ve asayiş ekiplerinin katıldığı kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.

Yurthaber 20-12-20 19:00

Uygulamaya takılan turist, genel izinli çıktı

Ülke genelinde devam eden sokağa çıkma kısıtlaması çerçevesinde Motorize Yunus Timleri D-100 karayolu üzerinde denetim yaptı.

Yurthaber 13-12-20 18:17

MOBESE kameralarıyla trafik denetimine ağırlık verilecek

Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki trafik denetimlerinin etkinliğini artırmak amacıyla önümüzdeki süreçte Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (MOBESE) kameralarıyla trafik denetimine ağırlık verecek.Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen bilgide, “İlçemizde meydana gelen trafik kazalarında yaralanmaların ve can kayıplarının azaltılması için motorize trafik ekiplerimizin ve yaya trafik görevlilerimizin trafik denetimlerini daha etkili hale getirmek amacıyla Kent Güvenlik Yönetim Sistemine (MOBESE) trafik personeli görevlendirilerek 24 saat trafik denetimi gerçekleştirilecektir.

Yurthaber 30-11-20 14:19

Marmaris’te kısıtlama kurallarına uyuluyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ve mahallelerinde korona virüs ile mücadelede tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci günü saat 20.00 itibariyle başladı.Marmaris’in en yoğun meydanı olan Atatürk meydanında kısıtlamaya dakikalar kala evlerine yetişmeye çalışan vatandaşlar dikkat çekti.Marmaris ilçe Emniyet müdürlüğüne bağlı motorize devriye ekipler ve İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı devriye ekipler kısıtlama bitiş saatine kadar sokaklarda dolaşarak vatandaşları uyardı.İlk gün Marmaris kısıtlamaya çoğunlukla uydu.İçişleri Bakanlığınca korona virüs ile mücadele kapsamında Türkiye genelinde uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması için genelge gönderilmişti.

Yurthaber 22-11-20 21:09

Başkent’te dev narkotik uygulaması

Ankara’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotim motorize polisleri geniş çaplı narkotik uygulaması yaptı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotim motorize polis ekiplerince yapılan uygulamalarda trafik kontrol noktasında araçlar durdurularak, Köpek Eğitim Merkezi’nde eğitilmiş keskin burunlu köpeklerle uyuşturucu madde araması yapıldı.

Haber 28-10-20 14:52

Kırklareli’de Yunus ekipleri nefes kesen gösterilerle göreve başladı

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulan Motorize Asayiş Polis Ekiplerinin (Yunus Polis Timleri) göreve başlamaları sebebiyle tören düzenlendi.Törende, Yunus Polis Timleri gösteri düzenlendi.

Haber 19-10-20 15:00

Motorize polis ekibi kaçan aracı kovalarken minibüsle çarpıştı: 2 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesinde yunus timinde görevli iki polis memurunun bulunduğu motosiklet ile dolmuşun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1’i ağır 2 polis yaralandı.Kaza, Erenler ilçesi Erenler Mahallesi 1139 no’lu sokakta meydana geldi.

Haber 15-10-20 22:27

Uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalanan şüpheli tutuklandı

Elazığ polisinin yaptığı çalışmada çeşitli uyuşturucu madde ve hassas terazi ile birlikte yakalanan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne bağlı motorize yunus ekipleri, kent genelindeki çalışmalarına devam ederken şüpheli bir aracı fark etti.

Yurthaber 09-10-20 11:00

(Özel) Beyoğlu’nda 40 ekip ve 100 personelle huzur uygulaması

Beyoğlu’nda emniyet güçlerince çeşitli noktalarda 40 ekip ve 100 personelle huzur uygulaması gerçekleştirildi.Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Güven Timleri Şube Müdürlüğüne bağlı Yıldırım Ekipleri ve Motorize Yunus ekiplerince dün ilçede Huzur Uygulaması gerçekleştirildi.

Haber 07-10-20 09:09

Marmaris’te yayalara açık yollarda motosiklet denetimi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde yayalara açık caddelerde motosiklet kullanımını önlemek için denetimler sıklaştırıldı.Marmaris ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Amirliğine bağlı motorize ekipleri, yayaların kullanımına açık yollarda motosiklet kullanımını önlemek için kontrollere başladı.

Yurthaber 06-10-20 20:15

Van'da havadan yapılan Kovid-19 denetimleriyle vaka artışlarının artması önleniyor

Van'da geçen ay vakaların artması nedeniyle denetimlere ağırlık veren İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kara ekiplerinin yanı sıra havadan da yaptıkları kontrollerle vatandaşların kurallara uymasını sağlamaya çaba gösteriyor - Otobüs duraklarını, pazar yerlerini, işlek caddeleri havadan helikopter ve insansız hava aracıyla sürekli kontrol eden görevliler, kurallara uymayanları yaptıkları anonslar ve motorize ekipler aracılığıyla uyararak vaka sayılarının düşmesine katkı sunuyor - Trafik Denetleme Şube Müdürü Sungur: - "İlimizde 118 sürücü ile sosyal mesafe ve maske kurallarına uymayan 3 bin 795 kişiye 3 milyon 415 bin 500 lira ceza uygulandı. Karantina izolasyon tedbiri olan 127 kişi ekiplerce tespit edilerek yurtlara yerleştirildi, 400 bin 50 lira ceza verildi"

Yurthaber 03-10-20 11:37
Van

Covid-19 tedbirlerine uymayanlara uyarı

Malatya’da, 14 saat süren Covid-19 denetimlerinde, 2 bin 82 şahıs, korona tedbirlerine uymadıklarından uyarıldı.Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından, Covid-19 tedbirleri kapsamında, 92 motorize ekip, 474 personelin katılımıyla, 14 saat süren denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 02-10-20 14:52

Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Balıkesir’de motorize ekipler ile asayiş ekipleri, il genelinde yaptıkları ayrı ayrı operasyonlarda 12 şahıs üzerinde yaptıkları aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ile 1 uzun namlulu silah ele geçirdi.Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ve polis ekiplerinin Balıkesir il merkezinde ayrı ayrı yaptığı çalışmalarda, 7 şahıstan uyuşturucu madde ve 1 uzun namlulu silah, Gömeç ilçesinde 5 şahıstan çok miktarda uyuşturucu madde ile uyuşturucu madde içiminde kullanılan payp tabir edilen cam aparat yakalandı.

Yurthaber 22-09-20 21:06

Aydın’ın motorize kahramanları, yaralılara hızır gibi yetişiyor

Trafiğin yoğun olduğu ve ambulansın giremediği bölgelerde kısa sürede yaralıya müdahale eden motorize ambulans ekipleri Aydınlıların beğenisini kazanırken, acil durumlarda da olay yerine kısa sürede ulaşarak yaralılara hızır gibi yetişiyor.Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan 112 motorize ambulans ekipleri, dakikalar içerisinde olay yerine gidiyor.

Yurthaber 21-09-20 10:02

Motorize ekiplerde kaçmak için pasaja saklandı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde polis ekipleri plakasız, tescilsiz ve abart egzoz bulunan motosikletlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Haber 15-09-20 14:39

İzmir'de otomobil motorize yunus ekibine çarptı: 4 yaralı

İzmir'de otomobil motorize yunus ekibine çarptı: 4 yaralı

Yurthaber 04-09-20 03:31

Pantolon kemerinden uyuşturucu çıktı

Şişli’de “yunus” diye tabir edilen motorize polis ekipleri, şüphe üzerine durdurarak üst araması yaptıkları şahsın kabarık olduğunu fark ettikleri kemerinde uyuşturucu madde buldu.

Haber 02-09-20 11:05

Malatya’da güven huzur uygulaması

Malatya’da 11 saat süren güven huzur uygulamasında 7 aranan şahıs yakalanırken, 12 şahsa maske takmamaktan idari işlem yapıldı.Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı 111 motorize ekip,389 personelin katılımıyla yapılan Türkiye Güven Huzur (2020-10) uygulamasında, 5 bin 326 şahsın GBT sorgusu yapılırken,7 aranan şahıs yakalandı.

Yurthaber 29-08-20 18:14

Antalya'daki plajda virüs denetimi

Antalya'da polis ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında Konyaaltı Sahili'nde hem broşür dağıttı hem de tatilcileri maske takmaları ve sosyal mesafeye uymaları için uyardı. Denetimleri atlı polisler, martı timleri, motorize ekipler ve Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerden oluşan tim gerçekleştirdi.

Haber 06-08-20 15:38

Aydın 112 ekibi Yaşar amcayı unutmadı

Aydın 112 Motorize Ambulans Ekipleri Efeler de yalnız yaşayan 82 yaşındaki Yaşar Uçar’ı doğum gününde yalnız bırakmadı.Yaşar Uçar, 112 komuta kontrol merkezini bayramda sağlık hizmeti almak için aradığında çalışanların bayramlarını kutladı.

Yurthaber 15-06-20 17:32

Afyonkarahisar’da Motorize Tim göz açtırmıyor

Afyonkarahisar’da Motosikletli Polis Timleri tarafından yapılan uygulamalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Motosikletli Polis Timleri kent genelinde yapılan uygulama ve kontrollerde; 4 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet Kurusıkı, 25,76 gram ESRAR maddesi, 37 adet tabanca fişeği, 4 adet Kartuş, 64 adet kurusıkı fişeği ve bir miktar kağıda emilimi sağlanmış bonzai maddesi ele geçirdi.

Yurthaber 10-06-20 12:28

Büyükşehir Zabıtası’na motorize desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde zabıta biriminin vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde hizmet ulaştırması için bünyesine 5 motosiklet ekledi.Vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak amacıyla gerekli araç ve ekipman teminini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Zabıta bünyesinde görev yapacak olan motosikletli ekip için kullanılmak üzere bünyesindeki motosiklet sayısını arttırdı.

Yurthaber 08-05-20 15:56

Büyükşehir Zabıtası’na motorize desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde zabıta biriminin vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde hizmet ulaştırması için bünyesine 5 motosiklet ekledi.Vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak amacıyla gerekli araç ve ekipman teminini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Zabıta bünyesinde görev yapacak olan motosikletli ekip için kullanılmak üzere bünyesindeki motosiklet sayısını arttırdı.

Yurthaber 08-05-20 15:56

Büyükşehir Zabıtası’na motorize desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde zabıta biriminin vatandaşlara hızlı ve kolay bir şekilde hizmet ulaştırması için bünyesine 5 motosiklet ekledi.Vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı bir hizmet sunmak amacıyla gerekli araç ve ekipman teminini sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Zabıta bünyesinde görev yapacak olan motosikletli ekip için kullanılmak üzere bünyesindeki motosiklet sayısını arttırdı.

Yurthaber 08-05-20 15:56

Vefa desteğe motorize ekip

Kepez Belediyesi Sağlık Merkezi, engelli, yaşlı ve yatağa bağımlı yaşayan vatandaşların reçete edilen ilaçlarını Vefa Motosiklet Timi ile beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Yurthaber 29-04-20 13:29

Çankırı’da korona virüs denetimleri

Çankırı’da korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında trafik ve asayiş ekipleri tarafından huzur ve güven uygulaması yapıldı.Ülke genelini saran korona virüs (Covid-19) salgını dolayısıyla trafik ve motorize asayiş ekipleri şehrin çeşitli bölgelerinde uygulamalarına devam ediyor.

Yurthaber 18-04-20 16:08

Kars’ta polislerden yoğun korona virüs mesaisi

Kars’ta polis ekipleri cadde ve sokaklarda korona virüs tedbirleri kapsamında yoğun mesai yapıyor.Sabah mesai saatlerinde caddelere çıkan yaya ve motorize polis ekipleri, vatandaşları sürekli uyararak evlerinde kalmalarını istiyor.

Yurthaber 16-04-20 14:20

Kars Emniyet Müdürlüğü’nden koronavirüs tedbirleri

Kars İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı tüm motorize ekipler, ana yollar ve bağlantılı yollarda sürekli olarak megafon marifetiyle halka evde kalmaları yönünde uyarılar yapıyor.Emniyet Müdürlüğü’nce, haber merkezi üzerinden KGYS (Kent Güvenlik Yönetim Sistemi) ile bütün şehri izlenerek yoğunluk görülen yerlere ekip sevk edilerek gerekli uyarı ve önlemler alınıyor.Kentte 155 kanalı ile 65 yaş üzeri vatandaşların ihtiyaç ve talepleri polis ekiplerince ivedi olarak ihtiyaçlarını karşılanıyor.Vatandaşların; banka şubeleri, bankamatikler, mobil iletişim mağazaları, PTT önünde ihtiyacı bulunduğu yerlerde yaya devriye olarak görevlendirilen ekipler, vatandaşları sosyal mesafe konusunda ve evde kalmaları konusunda ikaz ederek bilgilendiriyor.Ayrıca; Sabit uygulama noktalarında kente araçla gelen vatandaşlara gerekli uyarılar ve kontroller yapılıyor.

Yurthaber 02-04-20 13:54

Elazığ’da çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheli tutuklandı

Elazığ polisinin son bir hafta içerisinde yaptığı çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 35 şüpheli yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı resmi, sivil, motorize ekipler ve çarşı ile mahalle bekçilerinin katılımıyla son bir hafta içerisinde önleyici tedbirler amacıyla şok ve genel asayiş uygulamaları gerçekleştirildi.

Yurthaber 14-03-20 11:16