Motorola Moto Z Haberleri

Cloaking nedir, Cloaking ne demek? İlişkide Cloaking ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için neredeyse pek çok insan bir sözlüğe ihtiyaç duymaktadır. Zira, gün geçtikçe modern ilişki terimlerine bir yenisi daha eklenmektedir. Dijital medya araçlarından ortaya çıkan bu kavramlar özellikle Z ve Y kuşağı tarafından bilinen kavramlardır. Sosyal ilişkileri derinlemesine anlamak için bu kavramları bilmek son derece önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de cloaking’dir. Peki cloaking nedir? İlişkide cloaking ne anlama gelir?

Kadin 2024-03-04 17:27:10

Orbiting nedir, orbiting ne demek? İlişkide orbiting ne anlama gelir?

Z kuşağı öncesinde doğanların günümüzün karmaşık ilişkilerini anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olmaktadır. Zira, her geçen gün modern ilişki terimlerine bir yenisi eklenmektedir. Dijital ortamdaki iletişiminden doğan bu kavramlar, Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlardır. Romantik ilişkileri tanımlamak adına bu kavramları bilmek oldukça önemli bir hâle gelmiştir. Modern ilişki terimlerinden biri de orbiting’dir. Peki orbiting nedir, orbiting ne demek?

Kadin 2024-03-04 17:24:47

Haunting nedir, haunting ne demek? İlişkide haunting ne anlama gelir?

Günümüz ilişkilerini tam olarak tanımlayabilmek için Z kuşağı öncesinde doğanların neredeyse bir sözlüğe ihtiyacı olur. Zira, gün geçtikçe modern ilişki kavramlarına bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medya iletişiminden doğan bu kavramlar Z ve Y kuşağı tarafından bilinen ve kullanılan kavramlar hâline gelmiştir. Sosyal ilişkilerde ne yaşandığını anlamak için bu kavramları bilmek oldukça önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de haunting’dir. Peki haunting nedir?

Kadin 2024-03-04 17:23:34

Submarining nedir, submarining ne demek? İlişkide submarining ne anlama gelir?

Günümüz modern ilişkilerini doğru anlayabilmek için neredeyse bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Zira, modern ilişki terimlerine her geçen gün bir yenisi eklenmektedir. Sosyal medyanın iletişiminden etkilenen bu kelimeler Z ve Y kuşağı arasında oldukça popüler hâle gelmiştir. İnsan ilişkilerinde ne yaşadığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de submarining’dir. Peki submarining nedir?

Kadin 2024-03-04 17:22:14

Diğer Haber Etiketleri

flört sosyal medya Z kuşağı ilik ghosting sevgi sur yapı konut satışları anket Mustafa Sarıgül antalya galaxy z fold 3 Samsung akıllı telefon akıllı telefonlar samsung katlanır telefon moto kurye Zam kazanç aylık Adidas adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek adidas ayakkabı kadın adidas beyaz ayakkabı adidas beyaz spor ayakkabı adidas erkek ayakkabı adidas erkek spor ayakkabı adidas kadın ayakkabı adidas kadın spor ayakkabı adidas koşu ayakkabısı birce ele kuş uçuşu Kuş Uçuşu dizisi Birce Akalay Miray Daner İbrahim Çelikkol Netflix Anaokulu Öğretmen İntihar halka arz milf nedemek Komedyen silahlı saldırı Adana haber Bitlis Tatvan fetö cinsel istismar hipnoz tecavüz wagner Aleksandr Lukaşenko Vladimir Putin Ramazan Kadirov cinayet İzmir ceset beyonce alara eo göğüs sivilceleri isim sırt trend viral uzman sivilce gözenekler video tiktok seks kadın su faturası Tekirdağ Çorlu Kurye kaza trafik kazası Süleyman Soylu İçişleri Bakanı İstanbul uyuşturucu borsa Borsa İstanbul gençler haberler motosiklet yasak Egzoz egzos ORC Araştırma seçim Tefeci şafak operasyonu son seçim anketi orc son seçim anketi seçim anketi Ankara mahkeme McDonald's çalışma saatleri hediye led lamba çorap defter termos Kulaklık kulaklık kablosuz kulaklık bluetooth sweatshirt telefon askısı diş fırçası dolandırıcılık sur yapı antalya adam kaçırma CHP Zafer Partisi ak parti Mustafa Varank Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı genç

Zombieing nedir, zombieing ne demek? İlişkide zombieing ne anlama gelir?

İçinde bulunulan dönemde ilişkileri doğru tanımlamak için adeta bir sözlüğe ihtiyaç duyulmaktadır. Bunun sebebi, modern ilişki terimlerinin her geçen gün artmasıdır. Sosyal medyadan bir hayli etkilenen bu kavramlar Z ve Y kuşağı arasında oldukça popülerdir. İlişkilerin içerisinde neye maruz kalındığını anlamak ve ortak bir deneyim olduğunu fark edebilmek için bu kelimeleri öğrenmek önemlidir. Modern ilişki terimlerinden biri de zombieing’dir. Peki zombieing nedir?

Kadin 04-03-24 17:21

7.500 konut sahipleriyle buluştu! Sur Yapı’da teslimler 2024’te de hız kesmeyecek

4 yılda 7.500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “4 yılda 7.500 konutun üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik. İnşallah 3 ay içerisinde teslim edilecek olan 2.500 konut ile birlikte 10.000 konutu teslim etmiş olacağız” dedi.

Finans 29-02-24 16:53

Bu kez Z Kuşağı için anket yapıldı! Sarıgül şaşırtmadı: Listede 4 CHP'li, 3 AK Partili, 2 İYİ Partili, 1 TİP'li var

Seçimler yaklaşırken vatandaşlar tarafından anketlere olan ilgi daha da arttı. Bu kez iller genelinde değil Z Kuşağının eğilimleri araştırıldı. 1997-2005 arası doğumlulara “Size göre TBMM’de en etkili/öne çıkan milletvekilleri hangileridir?” sorusu yöneltildi. CHP'li Mustafa Sarıgül zirvede yer alırken AK Partili Osman Gökçek de kendine listede yer buldu.

Haber 08-02-24 16:55

Antalya'da vahşet! Kayıp motokuryeyi öldürüp gömen kişi itiraf etti! Aynı yerde baldızının cesedi de bulundu

Antalya'da 35 gündür kayıp olan ve aranan motokurye Ali Diken'den (32) acı haber geldi. Yakınlarının bulabilmek için televizyon programına da katıldığı Ali Diken'in arkadaşı Z. B. (33) tarafından öldürülüp, gömüldüğü ortaya çıktı. Z. B.'nin gösterdiği yerde yapılan aramada, Diken'in cansız bedeni bulundu. Şüphelinin alanda ikinci bir ceset daha olduğunu söylemesi üzerine yapılan aramada, saat 19.00 sularında battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Şahıs cesedin baldızına ait olduğunu söyledi.

Haber 24-01-24 20:51

Teknoloji tutkunlarının radarına giren A101 Aldın Aldın Kataloğu'ndaki Samsung Galaxy Z Fold5'i inceledik

A101'in 18 Ocak Perşembe tarihli İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. Elektronikten modaya, farklı kategorilerde onlarca ürünün yer aldığı katalogta Samsung'un katlanabilir ekran teknolojisine sahip Galaxy Z Fold5 model akıllı telefonu, teknoloji severlerin gözünden kaçmadı. İndirimli fiyatıyla kataloğu süsleyen yüksek teknoloji ürünü akıllı telefonu sizin için inceledik.

Haber 18-01-24 16:27

Yeni yıl zamları dudak uçuklattı: Moto kuryelerin aylık kazançları 100 bin TL'yi aştı!

Hızlı teslimat markaları 2024 yılında moto kuryelerin alacakları zam oranlarını açıklamaya başladı. Yeni yılda moto kuryelerin aylık kazançları bazı bölgelerde 100 bin TL'yi aştı.

Finans 12-01-24 09:09

Fiyatı 1154 TL'ye düştü! Şık tasarımı ve konforuyla öne çıkan Adidas Planet Z OmegaE indirimde

Kaliteli, sizi uzun süre götürecek, hoş tasarımlı, her kombinin altına uyacak bir spor ayakkabı arıyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! YılIn Son Fırsatları'nın gözde ürünlerinden Adidas Planet Z OmegaE, kısa süreliğine %45 indirimle karşınızda, işte detaylar!

Haber 15-12-23 14:18

Kuş Uçuşu'nun 2. sezonuna Miray Daner'in ateşli sahneleri damga vurdu! Demircan Kaçel ile o anları gündem oldu

Başrollerinde Miray Daner, İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçuşu'nun 2. sezonu geçtiğimiz gün itibarıyla Netflix izleyicisi ile buluştu. Farklı hayat biçimlerine sahip olan X kuşağı ile Z kuşağının çarpışmasını merkezine alan diziye Miray Daner ile Demircan Kaçel'in ateşli sahnesi damga vurdu.

Magazin 15-12-23 11:02

Anaokulu öğretmenin feci sonu! Çatı katından atladı…

Trabzon’un Akçaabat ilçesinden gelen bir haberde dehşete düşürdü. 7 katlı binanın çatı katından atlayan ve psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 28 yaşındaki anaokulu öğretmeni Merve Z. hayatını kaybetti.

Haber 14-12-23 13:55

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

'Geçen sene milf oldum' diyen komedyenin sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 2000'li çocuk beni evine çağırdı

BKM Mutfak'ta sahneye stand-up gösterisi sunan Gözde Karakaya isimli komedyenin 'Geçen sene Milf oldum' diyerek paylaştığı bir anısı sosyal medyada gündem yarattı. Komedi gösterisinden bir kesiti sosyal medya hesabından “Z kuşağı bana yazıyor” diyerek paylaşan Karakaya sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 06-12-23 14:22

Sokak ortasında dehşet saçtı, bakın nerede yakalandı! Korku dolu anlar kamerada

Adana’da Mehmet Z. (45), tartıştığı Serkan P.'yi (40) sokak ortasında tabancayla vurdu. Korku dolu o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası kaçan Mehmet Z., çorbacıda çorba içerken yakalandı.

Haber 30-11-23 09:59

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ seçildi

Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde birinci oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, gayrimenkul sektöründe yapı kalitesinden standardizasyona, ehliyetli ve tecrübeli insan kaynağı oluşturmadan müşteri deneyimi ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya kadar pek çok alanda öncü olmayı görev edindiklerini belirterek “Üstlendiğimiz bu misyonun, bugün bu ödülle karşılık bulduğunu görmek, bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

Finans 21-11-23 16:08

Eski okul binasını yenileyip öğrenciler için atölyeler oluşturdular

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Cumhuriyet Ortaokulu'nda görevli öğretmenler, eski okul binasındaki bölümleri yenileyerek görsel sanatlar, zeka oyunları sınıfı, fen laboratuvarı, Z kütüphane ve spor odası kurdu.

Yurthaber 17-10-23 13:21

FETÖ’den ihraç edilen profesör hakkında şoke eden iddialar: Cinsel istismar, ketamin, hipnoz…

İstanbul'da Adli Tıp Kurumu'nda görevli iken FETÖ üyesi olduğu ortaya çıkan ve görevinden alınan Prof. Dr. Süleyman S. Z.'nin cinsel istismar, ketamin ve hipnoz ekseninde çevirdiği oyunlar duyanları şoke etti. Çocuk psikiyatristliği yapan FETÖ üyesinin soruşturma sonrasında çocukları anestizeye başlattığı öğrenilirken, çocuklara zeka testi yaptırıp ailelerine "sizin çocuklarınız zeki, yurt dışında tanıdıklarım var orada eğitim görsün" diyerek FETÖ'ye üye kazandırmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haber 16-09-23 11:38

Hakkari'de toplu tecavüz skandalı: 11 yaşındaki kız kendini uçurumdan attı! Sapıklar serbest kaldıktan on gün sonra canına kıydı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Oğlaklı köyünde N. Y., V. Y. ve Z. Y. adındaki 3 akraba 11 yaşındaki E.'ye toplu tecavüz edip iğrenç olayı kayda aldılar. Kendini uçurumdan aşağı atarak kurtulmaya çalışan E. kan revan içinde bulundu. Köy halkının olayı örtbas etmeye çalıştığı belirtilirken önce tutuklanan zanlılar 8 ay sonra serbest bırakıldı. Günler sonra ise E. henüz 11 yaşındayken canına kıydı. İşte tüyleri diken diken eden iddianın detayları...

Haber 06-09-23 10:55

Wagner çekildi çekilmesine ama... Gizemli 'Z' sembolü bu kez orada! Moskova'ya ilerlerken Kadirov'un askerlerini böyle derdest etmişler

Rus paralı asker grubu Wagner'in isyan bayrağını kaldırmasıyla dünya olup bitene dikkat kesilirken Rusya lideri Vladimir Putin de zor bir gün yaşadı. Ülkeyi iç savaşın eşiğine getiren olaylar Belarus'un devreye girmesiyle duruldu. Ancak Wagner'in geri çekilmeden önce kontrolü ele geçirdikleri Rostov'da Rus yanlısı Çeçen lider Kadirov'un askerlerini derdest ettiği ortaya çıktı. Rusya-Ukrayna savaşında büyük merak uyandıran 'Z' harfinin yazılı olduğu araçlarla ilgili detay da dikkat çekti.

Haber 25-06-23 07:37

Kan donduran vahşet! Husumetlisini öldürüp, cesedini ateşe verdi

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. A.A. (53) husumetli olduğu Cemil Z.'yi (47) inşaat halindeki evde tabancayla öldürüp, cesedini ateşe verdi. Jandarma, olayın ardından kaçan A.A.'yı yakalayıp, gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber 20-06-23 15:30

Beyonce tavuk sipariş etti! Ödediği para ortaya çıktı

Blue, Rumi ve Sir adında üç çocukları bulunan şarkıcı Beyonce ve Jay-Z çifti, ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en pahalı evini satın almasıyla gündemdeydi. Beyonce şimdi de ekibiyle gittiği tavukçuda ödediği hesapla gündem oldu.

Magazin 22-05-23 12:10

Seksten daha iyi diyerek TikTok'ta viral oldu! Uzmanlar bu duşun risklerini paylaştı

Kısa zaman önce TikTok'ta viral olan 'her şey duşu' Z kuşağı ve Y kuşağının uyguladığı alışkanlıklar arasında yer alıyor. Çekilen bir videoda her şey duşu için "seksten daha iyi" diyen genç kadın oldukça fazla etkileşim aldı. Bu konu hakkında açıklama yapan uzmanlar bu duş yöntemi için uyarılarda bulundu.

Kadin 15-05-23 10:22

Moto kuryenin şovu kötü bitti! Saniyeler sonra...

Tekirdağ Çorlu’da trafikte motosikleti şaha kaldıran kuryenin geçirdiği kaza kameraya yansıdı. Edinilen bilgiye göre, kullandığı motosikleti şaha kaldıran kurye, saniyeler sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yaralanan genç sürücü hastaneye kaldırıldı.

Haber 11-05-23 11:20

Bakanlıktan moto kurye kararı! 250 bin kişiyi ilgilendiriyor: Dünyada ilk kez uygulanacak

Sayıları 250 bini bulan moto kuryeler için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum dünyada ilk olarak Türkiye’de uygulanacak kararı duyurdu. Bakan Kurum, “Moto kurye kardeşlerimizin trafikteki can güvenliğini koruma, dinlenmeleri adına yolların kenarında oluşturacağımız ceplerde moto kurye kardeşlerimiz durabilecek, dinlenebilecek… Yapılacak tüm imar planlarında moto kuryelerin dinlenme alanları için yerler ayırıyoruz” dedi.

Finans 20-04-23 10:36

Son dakika | İşçileri mesaiye götürüyordu! Eskişehir'de feci kaza: 3 ölü, 31 yaralı var... Otobüs şoförü gözaltına alındı

Son dakika haberi: Eskişehir'de mesaiye giden fabrika işçilerini taşıyan bir otobüs yoldan çıkıp şarampole yuvarlandı. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi yaşamını yitirdi, 31 kişi yaralandı. Otobüs şoförü Z. B. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Haber 19-04-23 10:42

SON DAKİKA: Bakan Soylu, sabahın erken saatlerinde duyurdu! İstanbul'da kokain dağıtımı yapan ekibe operasyon yapıldı! 60 taksi, 35 moto kurye...

Son dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da düzenlenen uyuşturucu operasyonuyla ilgili detayları paylaştı. Bakan Soylu operasyon kapsamında 161 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Taksi ve motokuryelerle uyuşturucu dağıtımının yapıldığını belirten Bakan Soylu, "Geri kalan 14 kişiyi arama çalışmaları da devam ediyor" dedi.

Haber 14-03-23 07:41

Borsada dikkat çeken gelişme! Gençler battı, yaşlılar kazandı…

Borsaya yatırım yapmak son dönemde özellikle gençler arasında adeta moda haline geldi. Borsa İstanbul’a son 3 yılda 3 milyon yatırımcı girdi bunların çoğunluğunu ise 15-20 yaş arasındaki gençler yani ‘Z kuşağı’ oluşturdu. Hızlı kazanmak için spekülatif hisselere yatırım yapınca paralarını borsada kaybeden gençlerin şimdi de geldikleri gibi borsadan çıkmaya başladıkları öğrenildi. Gençlerin kaybı sonucunda kim kazandı sorusunun cevabı ise borsacıların deyimiyle ‘Yaşlı Kurtlar’ oldu.

Finans 11-03-23 08:29

Moto kurye ve motosiklet yasak mı? İstanbul'da moto kurye ve motosiklet yasağı ne zaman bitecek?

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 5 Şubat Pazar günü, olumsuz hava şartları nedeniyle moto kurye ve motosikletlerin trafiğe çıkmasının yasaklandığını duyurmuştu. Yasağın devam edip etmediği araştırılıyor. Peki 7 Şubat moto kurye ve motosiklet yasak mı? İstanbul'da moto kurye ve motosiklet yasağı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Haber 07-02-23 09:54

Moto kurye ve motosikletler yasak mı? 6 Şubat moto kurye ve motosiklet yasağı ne zaman bitecek? Vali Yerlikaya'dan açıklama

İstanbul'da meydana gelen olumsuz hava şartları nedeniyle moto kurye ve motosiklet kazalarının önüne geçilebilmek amacıyla önlem alındı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, geçtiğimiz gün İstanbulluları olumsuz hava şartlarına karşın uyarıp önemli açıklamada bulundu. Peki moto kurye ve motosikletler yasak mı? 6 Şubat 2023 moto kurye ve motosiklet yasağı ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Haber 06-02-23 10:35

Egzoz nasıl yazılır, egzoz yazımı nasıl olmalıdır? Egzoz mu egzos mu, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Yazım ve dil bilgisi kurallarına uyulabilmesi için sözcüklerin doğru yazılışlarının bilinmesi gerekir. Bunun için de temelde bir sözcüğü oluşturan seslerin doğru bir şekilde kavranması önemlidir. Kimi sözcüklerde ise benzer seslere yönelik yazım yanlışları yapılır. Örneğin egzozun yazılışında "s" harfinin mi yoksa "z" sesinin mi kullanıldığı sıklıkla karıştırılır. Peki, egzoz sözcüğünün doğru yazılışı nasıldır?

Egitim 03-02-23 17:42

Kime oy verecekler? AK Parti ve CHP'nin sıralaması... 'Z kuşağı' anketinde dikkat çeken sonuçlar

2023 seçimlerine artık sadece aylar kaldı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 14 Mayıs tarihini işaret etmesi sonrası seçim anketleri de hareketlendi. Özellikle Z kuşağının ağırlıklı olarak hangi partiye oy vereceği merak konusu oldu. Bununla ilgili ORC Araştırma, yaptığı yeni bir anketin dikkat çeken sonuçlarını paylaştı. İşte Z kuşağının oy tercihi ve AK Parti'nin sıralaması...

Haber 19-01-23 18:32

Paraya ihtiyacı olan kişileri hedef alıp icraya verdiler! Adana'da tefecilik operasyonu: 'Binbir Surat' da yakalandı

Para ihtiyacı olan yüzlerce kişiye senet ve çek karşılığı faizle borç verdiler, borcunu ödemeyenleri icraya verip dudak uçuklatan tutarda haksız kazanç elde ettiler. Adana'da tefecilik yaptığı öne sürülen 21 kişiye yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında 'Binbir Surat' lakaplı Z. K.'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda şüphe gözaltına alındı.

Haber 03-01-23 10:38

Herkes onların kime oy vereceğini merak ediyor! AK Parti'nin sıralaması... Z kuşağı anketinden çarpıcı sonuçlar çıktı

2023 seçimlerine artık sadece aylar kaldı. Siyaset gündeminde cumhurbaşkanı adaylığı ve erken seçimle ilgili çeşitli tartışmalar devam ederken seçim anketleri de yalnızca siyasiler tarafından değil vatandaş tarafından da dikkatle takip ediliyor. Özellikle Z kuşağının ağırlıklı olarak hangi partiye oy vereceği merak ediliyor. Bununla ilgili ORC Araştırma, yaptığı yeni bir anketin dikkat çeken sonuçlarını paylaştı. İşte Z kuşağının oy tercihi ve AK Parti'nin sıralaması...

Haber 29-12-22 18:12

Seçime aylar kala çok konuşulacak Z kuşağı anketi! Büyük sürprizler var

2023 seçimlerine 6 ay gibi bir zaman kala anket şirketleri de peş peşe araştırmalarını açıklamayı sürdürüyor. En son yapılan ankette ORC Araştırma Şirketi, Z kuşağına 'Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?' sorusunu yöneltti, gençlerin yüzde 20'ye yakını 'Kararsızım' cevabı verdi. Ankette CHP, yüzde 16.5, AK Parti 13.5, Mustafa Sarıgül'ün TDP'si ise yüzde 4.2 şeklide tercih edildi. Şirket, anket çalışmasının 42 ilde yüz yüze yapıldığını belirtti.

Haber 03-12-22 23:25

Ankara’da bariyerlere çarpan moto kurye hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kamyonunun dorsesinden dökülen şeker pancarı küspesi nedeniyle motorunun hakimiyetini kaybeden moto kurye bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

Yurthaber 30-11-22 07:55

Ankara’da bariyerlere çarpan moto kurye hayatını kaybetti

Ankara’nın Sincan ilçesinde bir kamyonunun dorsesinden dökülen şeker pancarı küspesi nedeniyle motorunun hakimiyetini kaybeden moto kurye bariyerlere çarparak hayatını kaybetti.

Haber 30-11-22 00:47

Aynı anda iki şirkette çalışınca kovuldu, mahkemenin yolunu tuttu! Emsal karar...

Mahkemeden aynı anda iki işyerinde çalışmaya vize çıktı. Bursa'da özel bir şirkette moto kurye olarak çalışan genç, başka bir şirkette de kurye olarak çalışmaya başlayınca kovuldu. İş akdinin işveren tarafından geçerli ve haklı bir fesih sebebi olmaksızın feshedildiğini düşünen moto kurye, hal böyle olunca mahkemenin yolunu tuttu. Davaya son noktayı ise Bölge Adliye Mahkemesi koydu. Mahkeme, emsal bir karara imza attı.

Finans 27-11-22 16:57

McDonald's çalışma saatleri, cumartesi pazar çalışma saatleri nedir? McDonald's saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

McDonald’s 1940 senesinde Maurice ve Richard McDonald kardeşler tarafından ABD’nin Kaliforniya eyaletinde açılan fast-food restoran firmasıdır. Dünya çapında en popüler fast-food restoranı olma özelliğine sahiptir. Brand Z raporuna göre dünyanın en önemli sekizinci markasıdır. Günümüzde yaşlısı gençlisi demeden çoğu kişinin favori fastfood restoranlarından biridir. Peki, McDonald’s saat kaça kadar açık ve hizmet veriyor?

Haber 25-11-22 13:26

Z kuşağından birine hediye almak zorundaysanız bu listeye kesinlikle göz atmalısınız

Z kuşağı olarak adlandırdığımız günümüz gençlerini hediye konusunda memnun edebilmek biraz zor olabilir. Gençler için hediye seçimi yaparken onlara hitap edebilmek oldukça önemli. Her neslin ilgi alanının farklı olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Sizler için Z kuşağının ilgisine yönelik hediye önerileri listeledik. Gelin, bu ürünleri hep birlikte inceleyelim.

Haber 24-11-22 14:54

Yüzde 10 kar vaadine kandı, çocukluk arkadaşı sırtından bıçakladı! 5 milyon TL'lik otel dolandırıcılığı iddiası: 14 aylık bebeğimi 2 aydır göremiyorum

Matematik öğretmeni Burcu D., 25 yıllık aile dostlarının kızı, Marmaris'te lüks yaşam süren ve lüks otellerde ucuza tatil odaları alıp yüksek karla turistlere sattığını söyleyen Z. A.'ya yüzde 10 kar vaadiyle para verdi. Başlangıçta süreç kârlı gözüktü ve Burcu D.'nin ailesiyle çevresi de dahil oldu. Ancak işler bekledikleri gibi gitmedi ve dolandırıldıklarını anladılar. 17 kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı öne sürülen Z. A. için Burcu D. "Kardeşim gibiydi, çocukluk arkadaşımdı" dedi.

Haber 22-11-22 10:25

Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmiyor

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya’da teslimler hız kesmiyor. Dana önce 2 bin 500 konutun teslim edildiği projede, geçtiğimiz ay teslimine başlanan F parsel ile birlikte 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, B ve C parsellerindeki konutları 2023’ün haziran ayı sonuna kadar teslim edeceklerini açıkladı.

Finans 18-11-22 14:51

Ağabeyinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişiye kabusu yaşattı! Önce kaçırdı, sonra...

Adana’da Vedat T. (20), ağabeyi Mücahit T.'nin (25) öldürülmesinden sorumlu tuttuğu Seyit M.’ye (20) kabusu yaşattı. Vedat T., silah zoruyla kaçırdığı Seyit M.'yi götürdüğü boş arazide tabancayla bacaklarından ve çenesinden vurdu. Durumu ağır olan Seyit M. hastanede tedaviye alınırken, yakalanan Vedat T. ile yanındaki arkadaşı Musa Z. (26) tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 14-11-22 11:17

Şoför kaldırıma, kask yola fırladı

Eskişehir’de moto kuryenin bir araç ile çarpışması sonucu meydana gelen kaza, hafif bir şekilde atlatıldı.

Yurthaber 09-11-22 09:22

Z kuşağı anketinden çıkan sonuçlar gündem oldu! Mustafa Sarıgül ve Ümit Özdağ sürprizi

Türkiye seçim sürecine her geçen gün daha da yaklaşırken anket çalışmaları da hız kazandı. Son yapılan anket ‘Z kuşağı’ ile gerçekleştirildi. 17-26 yaş arası seçmenler arasında yapılan araştırmada zirvedeki parti açık ara fark atarken anketteki en dikkat çeken sonuca Zafer Partisi imza attı. İşte Z kuşağı anketinde AK Parti, CHP, İYİ Parti ve MHP’nin oy durumu…

Haber 02-11-22 11:27

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, İzmir'de gençlere seslendi:

"Birileri genç kardeşlerimizi farklı harfler takarak, X Kuşağı, Y Kuşağı, Z Kuşağı diye bölerken biz genç kardeşlerimizi bir araya toplamanın, bir ve beraber olmanın derdinde olarak sizlerle yol arkadaşlığı yapmaya çalışıyoruz"

Haber 02-11-22 07:42

Çok konuşulacak 'Z kuşağı' seçim anketi! Kararsızlar zirve yaptı, AK Parti 4. sırada yer aldı... İşte genç seçmenin oy tercihi

Son dakika seçim anketi: ORC Araştırma'nın 'Z kuşağı' seçim anketinin sonuçları gündem yarattı. "Bu pazar genel seçim olsa kime oy verirsiniz?" sorusu bu kez gençlere soruldu. Çok konuşulacak anket sonuçlarında kararsızların oranı zirvede yer alırken, AK Parti'nin 4. sırada olması dikkat çekti. Öte yandan TikTok videolarıyla gençlere ulaşan Mustafa Sarıgül'ün oy oranı da gündem oldu. İşte genç seçmenin oy tercihiyle ilgili tüm detaylar...

Haber 20-10-22 15:59