Motosiklet Platformu Haberleri

Tanju Özcan'ın eşi belediyeye karşı protesto eylemine katılıp meclisi bastı! Ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve

Bolu Belediyesi Meclisi'nde Gölcük Tabiat Parkı sınırları içerisinde yaptırılan bungalov evler krizi yaşandı. Aralarında Bolu Belediye Başkanı CHP’li Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan’ın da olduğu Gölcük Platformu üyeleri ellerinde pankartlarla meclise gelerek protesto eylemi düzenledi. Eşi Meral Özcan’a seslenen Tanju Özcan, "Bir taraftan demokrasi açısından mutlu oldum. Yani karı- koca aynı düşünmek zorunda değil. Gerçi ben de seni protesto ediyorum, bu akşam geç geleceğim eve" dedi.

Haber 2024-04-18 22:13:24

Yaz aylarında sıklıkla görülüyor! Uzmanlar uyardı... 'Büyük problemlere yol açıyor'

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte açık hava ya da dış mekânda gerçekleştirilen spor aktivitelerinin arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Gökhan Çakmak, “Özellikle yaz döneminin de gelmesiyle birlikte outdoor spor dediğimiz ekstrem spor yapan kişi sayısı oldukça artıyor. Aynı zamanda ülkemizde bisiklet ve motosiklet kullanımı da çok fazla arttı ve artmakta. Bununla beraber özellikle omuz ve dirsek çevresi yaralanmaları sıklıkla görülmektedir. Hastalar büyük problemlerle karşılaşabiliyor” dedi.

Kadin 2024-04-18 11:56:55

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 2024-04-17 13:45:47

Samsun'da motosiklet hırsızlığı iddiasıyla 2 motokurye yakalandı

Samsun'un İlkadım ilçesinde 2 motokurye, motosiklet hırsızlığı iddiasıyla yakalandı.

Yurthaber 2024-04-17 13:44:19

'Görenler şaşırıyor! Robot, uzaylı diyorlar' Türkiye'de sadece 200 kişide var! Motosiklet alacakken masrafı düşünüp onu almaya karar verdi

Fekeli maden işçisi Harun Karaca İstanbul’da engelli bir arkadaşından ilham alarak öğrendiği elektrikli tek teker ulaşım aracı ile Adana ve çevresini geziyor. Trafikte kendisini robot zannettiklerini söyleyen Karaca, tek teker üzerinde hem ulaşımını sağlıyor, hem de yolların keyfini çıkarıyor. Karaca, Türkiye'de bu aracın sadece 200 kişide olduğunu belirtirken "Adana ve çevresinde tek bende var. Günlük gezme aracım bu" dedi.

Haber 17-04-24 10:49

Asker üniformalı garson, yabancı müşterilere servis yaptı! TikTok'ta yayıldı... Lüks restoranda tepki çeken görüntü

Lüks bir restoranda çekildiği öne sürülen görüntüler olay yarattı. Söz konusu görüntülerde, asker üniforması giyen bir garsonun yabancı müşterilere servis yaptığı anlar yer aldı. Sosyal medya platformu TikTok'ta yayılan görüntüler bir anda tepkilerin odağı haline geldi. İstanbul Valiliğinden görüntülerle ilgili gelen açıklamaya göre 3 kişi gözaltına alındı.

Haber 17-04-24 08:35

Gelibolu’da motosiklet sürücülerine denetim

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde polis ekipleri tarafından kask kullanmayan, yetersiz ehliyet ile motosiklet kullanan ve ehliyetsiz motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim gerçekleştirildi.

Yurthaber 16-04-24 13:29

Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

Düzce’de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı.

Yurthaber 16-04-24 08:19

Meta, Türkiye'de Threads uygulamasını geçici olarak kapatacak: Herkesin gözü Instagram ve WhatsApp'taydı: 29 Nisan öncesinde...

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında Türkiye'de sosyal medya platformu Threads uygulamasını geçici olarak kapatacağını duyurdu. Bu karardan Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın etkilenmeyeceği bildirildi.

Finans 15-04-24 14:53

Motosiklet yayaya çarpıp kaçtı: 1 yaralı

Adıyaman’da, motosikletin çarpması sonucu yaralanan yaya, hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 15-04-24 14:04

Bu kadarına pes dedirtti, 4 yavru kediyi çöpe attı

Konya’da motosiklet ile çöp konteynerinin yanına duran kişi poşet içerisine doldurduğu 4 yavru kediyi çöpe atarak bu kadarına pes dedirtti.

Yurthaber 15-04-24 10:52

Yer: Bursa! Gençlerden ölüme davetiye... Motor üstünde yaptıkları pes dedirtti!

Bursa'da motosikletli iki farklı sürücü motosiklet üzerinde yaptığı hareketlerle adeta ölüme davetiye çıkarttı. Görenleri pes dedirten anlarda biri sürücü motosiklet kullanırken bacak bacak üstüne attı, diğer sürücü ise motorun üstüne uzanarak yolda seyretti. Görüntüler anbean kameralara takıldı.

Haber 15-04-24 09:47

İstanbul’da trafiği tehlikeye düşüren motosiklet sürücüsünü araç kamerası kaydetti

Küçükçekmece’de, tehlikeli hareketler yaparak ilerleyen motosiklet sürücüsü araç kamerasınca kaydedildi.

Yurthaber 15-04-24 08:02

Çalıntı motosikletle gelip başka motosiklet çaldı! İnternetten ilan verip satışa çıkarmıştı...

Bursa’nın Karacabey ilçesinde bir hırsız, çalıntı motosiklet ile başka bir motosiklet almaya geldi. Çalıntı motosikleti bırakan hırsız, diğer motosiklet ile gözden kayboldu.

Haber 11-04-24 17:25

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Fenerbahçe'nin resmi iş ortakları arasına katıldı

Fenerbahçe Kulübü, Fanself ile sponsorluk için anlaşma sağladığını duyurdu. Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın ikinci "Şort Sponsoru" oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı'nın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.

Spor 09-04-24 17:19

'67 yaşındayım ama onlarca yıl daha genç görünüyorum' İşte karnımı dümdüz yapan tek hareket

Sektörde 40 yıldır çalışan profesyonel fitness koçu Denise Austin , sırrını sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşıyor. 67 yaşında olan ama neredeyse 20 yaş daha genç görünen fitness koçu düz karnı için tek hareket uyguladığını belirtti. Bu basit ev egzersizi sadece birkaç dakika içinde yapılabilir ve istenmeyen göbek yağlarının yok edilmesine yardımcı olur.

Kadin 08-04-24 09:45

Nişantaşı boks ringine döndü! Yol ortasında tekme tokat kavga kamerada

Şişli'de motosiklet sürücüsü ile kurye, sokak ortasında tekme tokat birbirine girdi. Olay yerindeki polislere aldırış etmeyen taraflar, adeta boks ringindeymiş gibi kavgayı sürdürdü. Araya giren vatandaşların güçlükle ayırdığı kavga, cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. İşte o görüntüler...

Haber 05-04-24 09:59

Keşan’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 3 yaralı

Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Yurthaber 04-04-24 16:00

Bodrum’da 189 sürücüye 387 bin lira ceza

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, motosiklet sürücülerine ceza yağdı.

Yurthaber 04-04-24 15:46

Trendyol, e-ihracatta 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı

E-ticaret platformu Trendyol, e-ihracat yoluyla dünya pazarlarıyla buluşturduğu Türk ürünleri ve üreticilerine dair 2024 yılı ilk çeyrek verilerini açıkladı. Bu dönemde Türk üreticiler en çok Suudi Arabistan, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne satış yaptı. En çok ihracat gerçekleştiren iller İstanbul, Ankara ve İzmir’den sonra; Bursa, Adana, Gaziantep, Denizli ve Mersin oldu. Tekstil ve mutfak eşyaları ise, ihracatı en fazla yapılan ürün grupları olarak dikkat çekti.

Finans 04-04-24 14:00

iki motosikletin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasında

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde iki motosiklet sürücüsünün kafa kafaya çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 04-04-24 12:25

Motosiklet TOGG’a böyle çarptı

Bursa’da motosiklet ile TOGG’a çarpan sürücü ve yanındaki arkadaşı yaralandı. Kaza anı kameraya yansıdı.

Yurthaber 04-04-24 10:10

Başkentte binlerce vatandaş Filistin için yürüdü

Ankara Filistin Dayanışma Platformu ve beraberindeki diğer sivil toplum kuruluşlarının destekleriyle düzenlenen yürüyüşe katılan binlerce vatandaş, Filistin’e destek için yürüdü.

Yurthaber 03-04-24 07:48

Güçlü ve tarafsız! Mynet seçime damga vurdu, Türkiye sonuçları Mynet'ten takip etti

Türkiye’nin en köklü dijital platformu olan, başından beri tarafsız yayıncılık anlayışıyla yoluna emin adımlarla devam eden Mynet seçimin en çok takip edilen internet sitesi oldu. Yerel seçimin heyecanı Mynet’te yaşandı.

Haber 02-04-24 16:18

Motosikletin önünü kaldırırken polise yakalandı, önce nasihat ardından 38 bin 291 TL ceza yedi

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile seyir halindeyken polis ekibini görünce motosikletin önünü kaldıran şahıs, polisten kaçmak isterken virajı alamayarak devrildi.

Yurthaber 02-04-24 11:21

Adana'da trafikte tartıştıkları kişiyi darbeden 2 motosiklet sürücüsü tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, trafikte tartıştıkları kişiyi darbeden 2 motosiklet sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 02-04-24 10:37

3 motosikleti çalan hırsızlar yakalandı

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 motosiklet çalan 2 hırsız yakalandı.

Yurthaber 02-04-24 08:37

31 Mart seçimlerinin ardından ilk istifa haberi geldi! Bilge Yılmaz hem istifa etti hem de Akşener'i istifaya davet etti

31 Mart yerel seçimlerinde sonuçlar gelmeye devam ederken ilk istifa haberi İYİ Parti'den geldi. Partinin önemli isimlerinden Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada partisindeki görevinden istifa ettiğini duyurdu. Yılmaz ayrıca Genel Başkan Meral Akşener'i de istifaya davet etti.

Haber 31-03-24 21:16

Kadim Dostlar Platformu, İBB Başkan adayı Kurum'a destek vereceğini duyurdu

Kadim Dostlar Platformu Başkanı Yakup Sucuoğlu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'a destek vereceklerini duyurdu.

Haber 30-03-24 14:55

Ordu’da pikap ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Ordu’nun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında pikap ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 29-03-24 14:34

Yer: Beşiktaş! Hatalı U dönüşü yapan araca motosiklet çarptı: Feci kaza kamerada

Beşiktaş’ta yasak yerden “U” dönüşü yapan hafif ticari araca motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü S.H. (25) ağır yaralanırken, aracın sürücüsü A.Ö. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 28-03-24 09:29
Yurthaber 28-03-24 07:56

Kick nedir, nasıl kayıt olunur? Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Dijital dünyada birçok kişinin severek kullandığı birbirinden farklı sosyal medya platformu vardır. Bu platformlar üzerinden yaygın olarak fotoğraf, video gibi içerikler paylaşılmakta ve diğer kullanıcılarla iletişim kurulmaktadır. Kick ise bilinen sosyal medya uygulamalarından biraz daha farklıdır. Bu platform daha çok internet yayıncılığı üzerine kullanılmaktadır. Peki, Kick nedir, nasıl kayıt olunur ve Twitch rakibi Kick’te nasıl para kazanılır?

Haber 27-03-24 19:17

Motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 27-03-24 07:46

Polis, kazaya karışan yaşlı adamın gözündeki sorun nedeniyle ehliyetine el koydu

Karaman’da hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yurthaber 26-03-24 14:31

ASELSAN'ın uçaklara nesil atlatan AESA teknolojisi hizmete sunuldu

ASELSAN tarafından tamamen milli imkanlarla geliştirilen AESA Uçak Burun Radarı, ilk uçuşunu F-16 ÖZGÜR Platformu ile gerçekleştirdi.

Yurthaber 26-03-24 13:14

Adana'da güvenlik kamerasından belirlenerek yakalanan hırsızlık zanlısı tutuklandı

Adana'da motosiklet çalan ve güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek yakalanan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 26-03-24 11:23

TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilmişti! Emekli Uzman Çavuşun ifadesi ortaya çıktı, serbest bırakıldı

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Yapılan şikayetler sonrası gözaltına alınan kişinin emekli Uzman Çavuş olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki ifadesinde M.A. iddiaları kabul etmeyerek "Çocukları taciz etmedim" derken adli kontrolle serbest bırakıldı.

Haber 25-03-24 17:32

Çocuk Hakları Platformu Dünya Yetimler Günü'nde zulüm gören çocuklara dikkati çekti

Çocuk Hakları Platformu, her yıl ramazan ayının 15. gününde çeşitli etkinliklerin yapıldığı "Dünya Yetimler Günü"nde, İsrail'in işgali altındaki Gazze'de ve dünyanın çeşitli yerlerinde zulme uğrayan çocuklara dikkati çekmek için toplandı.

Yurthaber 25-03-24 15:36

Çarpmanın etkisiyle 15 metre savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yurthaber 25-03-24 15:34

Motosiklet hırsızları polisten kaçamadı

Adana’da kentin birçok noktasından motosiklet çalan 4 kişi, oto hırsızlık polisleri tarafından yakalandı.

Yurthaber 25-03-24 09:53

Skandal olay! TikTok'ta kız çocuklarına istismarda bulunduğu iddia edilen yayıncı gözaltına alındı, kimliği şaşkına çevirdi

Sosyal medya platformu TikTok'ta canlı yayın yapan, bir kişinin yaşları 8 ile 13 arasında değişen kız çocuklarıyla gece saatlerinde sohbetler yaptığı ortaya çıktı. Binlerce çocuk takipçisi bulunan şahsın, +18 videolar da paylaştığı iddia edildi. Skandalın ortaya çıkmasının ardından Tokat'ta yaşayan emekli Uzman Çavuş M.A. gözaltına alındı.

Haber 24-03-24 19:43

Bu görüntüler İstanbul'dan: Motosikletin arkasına banyo küveti bağladı, eşya taşıdı! Böyle bir saçmalık yok

İstanbul'da kameralar ilginç bir olayı kaydetti. Eyüpsultan Sahilyolunda bir motosiklet sürücüsü, motosikletin arkasına bağladığı banyo küvetiyle eşya taşıdı! "Böyle bir saçmalık yok" şeklindeki konuşmaların yansıdığı görüntülerde, görüntüleri çeken sürücü "Hiçbir uyarı ışığı yok. Hızlı gelseydik vuracaktık" diye konuştu. Maltepe Fındıklı'da kaydedilen ikinci bir görüntüde ise bu sefer başrolde bir servis şoförü vardı. İşte o anlar...

Haber 24-03-24 12:58

Bursa'da feci kaza! Otomobil ile motosiklet böyle çarpıştı

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı; 4 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 24-03-24 09:08

Kadın sürücüyle tartışan muştalı otobüs şoförüne gözaltı!

Ankara'da yol vermeme tartışması büyüdü. Motosiklet sürücüsü ile tartışan ve araya giren F.C.K.'ya ise muşta ile saldıran belediye otobüsü şoförü C.B. gözaltına alındı. C.B., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 23-03-24 18:55

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gençlere Murat Kurum'u anlattı! Programa damga vuran anlar: Belediye başkanı olması gerek...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programda Bakan Fidan, Murat Kurum'u anlattı.

Haber 23-03-24 13:35

Kenan Sofuoğlu bu detayları ilk kez anlattı: ‘Milletvekilliğinden çok para kaybettim’

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu katıldığı programda milletvekilli olduğu dönemle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Magazin 23-03-24 11:41

Kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satacak

Mezitli Belediyesi ile bir sivil toplum kuruluşu arasında imzalanan protokol kapsamında, kadınlar el yapımı ürünlerini e-ticaret platformu üzerinden satabilecek.

Yurthaber 22-03-24 15:17

Şişli trafiğinde korna kavgası! Polisin yanında araca yumruk attı! O anlar kask kamerasına yansıdı

Şişli’de bir otomobil sürücüsü, trafikte kendisine korna çalan sürücüye tepki gösterdi. Trafik polisinin yanında diğer araca yumruk atan kişi güçlükle durdurulabildi. Yaşanan olay, yoldan geçen bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıdı.

Haber 22-03-24 00:19