Mouse Haberleri

Hem ergonomik hem de dayanıklı yapısıyla sizi kendine hayran bırakacak en iyi Logitech marka mouselar

Yeni bir mouse almayı planlıyorsanız Logitech markasının ürünlerine denk gelmiş olmalısınız. Çünkü bilgisayar bileşenleri sektöründe başarısını ortaya koyan marka uzmanlık alanı olan mouselar konusunda da kullanıcılarını tatmin etmeyi başarıyor. Henüz hangi ürünü satın alacağınıza karar vermediyseniz gelin, en iyi Logitech mouse modellerine göz atalım.

Haber 01-09-2023 17:15

Steve Jobs'a esin kaynağı olan mouse yaklaşık 179 bin dolara satıldı

Amerikalı mucit Douglas Engelbart tarafından geliştirilen bir mouse (bilgisayar faresi) açık artırmada 178 bin 936 dolara (yaklaşık 3 milyon 900 bin TL'ye) satıldı.

Haber 22-03-2023 09:10

2022 yılının en çok tercih edilen oyuncu mouse çeşitleri

Oyun tutkunlarının oyunlarda performanslarını en iyi şekilde yansıtabilmeleri için yüksek donanımlı ve kaliteli özelliklere sahip oyuncu mouse modelleri üretiliyor. Modern ve şık tasarımlarıyla oyuncuların beğenisi kazanan gamer mouse çeşitleri, hız ve pratiklik konularında devrim yaratacak özellikler sunuyor. Gelin, oyun performansınızı zirveye taşıyacak, 2022'nin en çok tercih edilen, kaliteli mouse modellerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 14-12-2022 08:44

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en iyi Steelseries marka mouse önerileri

İyi bir mouse, oyun performansınızı kökten değiştirebiliyor. Tepki süresi, tuş ve izleme hissiyatıyla her şeyi etkileyen bu ürünlerin en kaliteli modellerini SteelSeries üretiyor. Eğer oyunlarda rakiplerinize karşı avantaj sağlamak istiyorsanız en iyi SteelSeries mouse seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Hazırsanız başlayalım!

Haber 26-10-2022 16:34

Oyunlarda size avantaj sağlayacak en ergonomik ve kullanışlı Razer marka mouselar

Bilgisayar oyunlarında oyuncular arasında rekabet, her zaman sınırları üst seviyelere taşır. Rakipleriyle son ana kadar savaşmak isteyen birçok oyuncu, kendini geliştirmeye önem verdiği için en iyi donanımlarla savaşmayı tercih eder. Oyunlarda en iyi performansı sergilemeniz için Razer markası tarafından üretilen oyuncu mouseları, rakiplerinize karşı avantajlı olmanızı sağlar. Eğer siz de rekabete dahil olmak istiyorsanız Razer oyuncu mouse seçeneklerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 18-10-2022 10:14

Valorant hassasiyet ayarları yapılandırma: Valorant için en ideal fare DPI ayarları nasıl yapılır?

Dünya çapında çok fazla kullanıcıya sahip olan Valorant’ta oyun performansını artırmak oldukça önemlidir. Birinci şahıs nişancı oyunu olarak bilinen Valorant’ta oyun ayarları kullanıcıların kişisel tercihine göre ayarlanmaktadır. Kullanıcıların oyun içinde başarılı olabilmeleri için rakip takımları mağlup etmeleri gerekmektedir.

Haber 10-10-2022 15:02

Yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz en iyi ve pratik laptop aksesuarları

Laptop kullanırken pratik birtakım araç gereçlere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Örneğin, laptop klavyenizi karanlık ortamlarda rahatça görebilmeniz için hafif bir ışık veya saatlerce çalışmaktan ısınan bilgisayarınızı soğutacak özel bir ürün... Sizin de buna benzer ihtiyaçlarınız varsa listelediğimiz birbirinden yararlı en iyi laptop aksesuar ürünlerini inceleyebilir, ihtiyacınıza yönelik seçim yapabilirsiniz. İşte, laptoplarınızın ayrılmaz parçaları olabilecek o ürünler…

Haber 06-10-2022 16:24

Kablolardan sıkılmış olanlar için kablosuz klavye ve mouse setleri

Bilgisayarınızı daha hızlı ve pratik şekilde kullanmak istiyorsanız klavye mouse setlerinden yararlanabilirsiniz. Özellikle de kablosuz olanlardan... Masanızı kablo kalabalığından kurtaran bu setler, minimalist bir ortam oluşturur ve size özgürlük sunar. Siz de kullanışlı bir kablosuz klavye mouse seti arıyorsanız en iyi modelleri derlediğimiz listeye göz atmadan geçmeyin.

Haber 03-10-2022 14:54

Görünce hemen masanızda olmasını isteyeceğiniz trend TikTok ürünleri

Renkli tasarımları sevenler, çalışma masasını yeniden düzenlemek isteyenler sizi böyle alalım! Çalışma alanlarının derli toplu görünmesi ve enerji yükselten ürünlerle dolu olması, motivasyonu da artırır. Okul ve iş hayatında zamanınızın büyük kısmını geçirdiğiniz çalışma masalarınızı renklendirecek, çalışma isteğinizi artıracak birbirinden şık TikTok ürünleriyle karşınızdayız.

Haber 29-09-2022 13:44

FPS oyunu tutkunları için en iyi FPS mouse modelleri

FPS (Frame Per Second) oyunlarında başarısını ve performansını tepe noktalara taşımak isteyenlere yüksek hız seçenekleri sunan FPS mouse çeşitleri tavsiye ediliyor. Birbirinden başarılı markaların FPS oyun tutkunlarının tarzına uygun olarak ürettiği mouse seçenekleri bulunuyor. Gelin, oyunlarda keskin hamleler gerçekleştirmenizi sağlayacak ve her oyununuzu başarıyla taçlandırarak size yoldaş olacak en iyi FPS mouse modellerine beraber göz atalım!

Haber 12-09-2022 14:48

Her türlü oyuna bir sıfır önde başlamanızı sağlayacak makro mouse çeşitleri

Oyunlarda hataya asla yer vermek istemeyen ve keskin hamleler yaparak başarıya ulaşmayı amaçlayan gamerların tercihi, makro mouse çeşitlerinden yana oluyor. Çeşitli tuş atamaları yapılmasına imkân tanıyan makro mouse modelleri, oyuncuların kendi tarzlarını oyuna yansıtmalarının en pratik yolu olarak biliniyor. Birçok kaliteli marka, birbirinden şık ve bol özellikli makro mouse modeli üretiyor. Gelin, en iyi makro mouse çeşitlerine birlikte göz atalım!

Haber 08-08-2022 14:15

Tatillerde yanınızda taşımaya hiç üşenmeyeceğiniz kablosuz klavye ve mouse çeşitleri

Çağın en önemli ihtiyaçlarından biri mobilize olabilmek. Bu sebeple çoğu çalışan ve öğrenci, sürekli olarak farklı zaman ve mekânlarda çalışmak zorunda kalabiliyor. Bu şekilde çalışabilmek için taşınabilir klavye ve mouse büyük önem kazanıyor. Çünkü, taşıması kolay bir klavye ve mouse ile istenilen her yeri anında kendi ofisinize çevirme imkânı bulunuyor. Bu şekilde çok rahat taşıyabileceğiniz kullanışlı klavye ve mouse çeşitleri arıyorsanız sizler için seçtiğimiz ürünlere beraber göz atalım.

Haber 02-08-2022 14:59

Gamerlar için uzun ömürlü ve kaymaz mousepad önerileri

Oyuncuların iyi bir bilgisayar ve monitör gibi donanımlar kadar iyi aksesuarlara da ihtiyacı var. Bu aksesuarlar arasında en basit ve işlevsel olan ise mousepad. Eğer siz de iyi bir mousepad arıyorsanız ve ne alacağınızı bilemiyorsanız merak etmeyin. Gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz ürünlere göz atalım.

Haber 22-07-2022 12:03

Yazı oyun oynayarak geçirmek isteyen gamerlara özel 300 TL altı oyuncu ekipmanları

İyi bir oyuncu olabilmek için sadece oyuna hâkim olmak artık yeterli değil. İyi bir bilgisayar ve konsol ile kaliteli ekipmanlar da gerekiyor. Kulaklık, mouse, klavye, oyuncu koltuğu gibi birçok aksesuar oyun performansını arttırıyor, daha uzun süre ve rahat bir şekilde oynamaya imkân veriyor. Yaz aylarını oyun oynayarak geçirmek istiyor fakat bunun için çok yüksek bütçeler ayıramıyorsanız gelin, sizin için bir araya getirdiğimiz 300 TL altı oyuncu ekipmanlarına beraber bakalım.

Haber 06-07-2022 11:58

Mobil oyun tutkunlarına işlerini kolaylaştıracak yardımcı telefon ürünleri

Cep telefonları, oyun tutkunlarının istedikleri her ortamda en pratik şekilde oyun oynamalarına imkân tanıyor. Akıllı cep telefonuyla oyun oynamayı seven ve oyun deneyimini daha zengin bir hâle dönüştürmek isteyenlerin göz atması gereken birçok mobil oyuncu aksesuarı ve telefon ürünleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle fark yaratan ve oyun keyfini arşa çıkaran en iyi yardımcı telefon ürünlerine göz atalım!

Haber 22-06-2022 16:53

Oyun sevdalılarının vazgeçilmezi en iyi gaming mouse çeşitleri

Bilgisayar oyunları söz konusu olduğunda akla gelen oyuncu ekipmanlarının başında gaming mouse modelleri yer alıyor. Gaming mouse'lar hafif ve kolay kayan yapıları sayesinde gamer'ların oyun sırasında birbirinden başarılı hamleler yapmasını sağlıyor. Ayrıca hız seçenekleri ve ekstra tuşlarıyla da oyunculara pratiklik sunuyor. Gelin, kalitesiyle öne çıkan ve oyuncuları memnun eden en iyi gaming mouse çeşitlerine beraber göz atalım!

Haber 24-05-2022 17:15

Parasının her kuruşuna değecek hem sağlam hem kullanışlı 500 TL altı oyuncu ekipmanları

Klavye, mouse, mouse pad, kulaklık, notebook soğutucu ve gamepad gibi oyuncu ekipmanları, gamerların oyun anlarını taçlandırıp oyun keyfini üst seviyelere çıkarıyor. Böylelikle oyun deneyimleri eğlenceli anlara dönüşüyor. Gelin, birçok oyuncunun rüyalarını süsleyen, performanslı ve kaliteli kullanımlarıyla öne çıkan 500 TL altı en iyi oyuncu ekipmanı çeşitlerine beraber göz atalım.

Haber 06-05-2022 11:38

Uygun fiyat ve harika tepkime süresi ile dikkat çeken Steelseries Rival 3 inceleme

Hayalinizdeki mouse'u bulamıyor musunuz? Sizler için tüm ihtiyaçlarınızı tatmin edecek bir mouse önerimiz var. Karşınızda Steelseries Rival 3! Oyuncu ya da profesyonel kullanıcısıysanız mouse'un bilgisayardaki eliniz kolunuz olduğunu zaten biliyorsunuz. Hızlı tepki veren ve sizi oyunlarda rakiplerimizin önüne geçirecek mouse'u detaylarıyla incelemek isterseniz okumaya devam edin!

Haber 28-03-2022 09:42

Hafifliği ve kusursuzluğu ile dikkat çeken Razer Deathadder Essential incelemesi

Oyunlarda başarıya ulaşmak isteyen birçok kişinin oyuncu mouse tercihi Razer Deathadder Essential oluyor. Sade tasarımı, modern görünümü, dayanıklı ve kompakt yapısıyla beğeni kazanan model; oyuncu dostu özellikleriyle de adından söz ettirmeyi başarıyor. Gelin, hep birlikte Razer Deathadder Essential Gaming Mouse incelemesi yapalım ve alternatifi olabilecek ürünlere göz atalım!

Haber 23-03-2022 14:57

Mouse'ta rahatlık ve kusursuz oyun deneyimi ararım diyenler için Logitech G203 incelemesi

Mouse'lar, en az bilgisayarlar kadar önemli donanımlardan biri. Tüm bilgisayar kullanımlarınızı doğrudan etkileyen küçük ürün, hızlı kullanım, doğru imleç yönlendirme ve ergonomi gibi farklı özelliklere sahip olabiliyor. Logitech G203 Lightsync, ihtiyaç duyduğunuz özelliklerin neredeyse tamamını size sunan inanılmaz bir gamer mouse! İncelemeye hazır mısınız?

Haber 22-03-2022 13:39

Sanki unutmuş gibi! İşte Apple'ın birkaç yıldır yenilemediği ürünler

iPhone'ların üreticisi Apple'ın ürün kataloğunda iPhone'ların dışında pek ürün bulunuyor. Bu ürünlerin çoğu şu anda güncel ancak şirketin son birkaç yıldır yenilemediği ürünler de mevcut. Öyle ki şirket, 5 ürününün donanımı sanki unutmuş gibi güncellenmedi. İşte Apple'ın birkaç yıldır yenilemediği ürünler...

Haber 04-02-2022 12:44

Gamerlar için özenle seçilmiş 300 TL altı en iyi oyuncu mouse çeşitleri

Oyuncu ekipmanları söz konusu olduğunda vazgeçilmez ürünlerin başında oyuncu mouseları geliyor. Oyuncuların zafere giden yolda daha başarılı hamleler yapmalarını sağlayan oyuncu mouselarının birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı modelleri bulunuyor. Gelin, kalitesiyle beğeni kazanan ve 300 TL altı en iyi oyuncu mouse modellerini beraber inceleyelim.

Haber 03-02-2022 15:23

Ofiste en büyük kurtarıcınız, ergonomik ve rahat en iyi kablosuz mouse çeşitleri

Ofislerde yoğun iş temposu sırasında kablosuz mouse modelleri son derece pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Kablosuz mouse çeşitlerinin birbirinden şık ve ergonomik tasarımları bulunuyor. Ayrıca birçok model, kullanıcı dostu özellikleriyle de dikkat çekiyor. Eğer siz de kaliteli bir ürün arıyorsanız sizler için listelediğimiz en başarılı kablosuz mouse çeşitlerine mutlaka göz atmalısınız.

Haber 12-01-2022 11:15

Gamerları havaya uçuracak en güzel yılbaşı hediyesi önerileri

Gamerların başarılı bir oyun deneyimi yaşamaları için ihtiyaç duydukları birçok ekipman bulunuyor. Güçlü oyuncu ürünlerine sahip gamerlar, her oyunda başarıya koşuyorlar. Gamerlar için satın alınabilecek bir sürü hediye seçeneği bulunuyor. Gelin, gamerlar için en güzel ve en başarılı yılbaşı hediyesi önerilerine beraber göz atalım.

Haber 12-12-2021 10:56

Bilgisayar ve tabletleri bambaşka bir seviyeye taşıyan, fonksiyonel klavye ve mouse setleri

Klavye ve mouse olmadan bilgisayarları pratik bir şekilde kullanmak pek mümkün değil. Ancak her ürün ile istenilen sonucu almak da oldukça zor. Bu nedenle yüksek performansı ile hem günlük yaşamınızda hem iş hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi klavye ve mouse setlerini sizler için araştırdık.

Haber 06-12-2021 10:41

FPS oyuncuları için geliştirildi

Bloody W90 Max, oyunculara yönelik hazırlanmış bir oyuncu faresi. Kablolu yapıda ve avuca tam oturabilen, hem güzel hem de dayanıklı bir tasarıma sahip olan bu ürün FPS tutkunlarına hitap ediyor.

Haber 03-12-2021 09:15

Piyasanın en hafif oyuncu faresi

Oyuncular için oyun mouse’ları önemli. Tasarım detaylarından tutun da kullanılan sensöre kadar pek çok detay vardır. Logitech Pro X Superlight, pek çok oyun mouse’una kıyasla daha sade, daha güçlü ve daha hafif.

Haber 25-09-2021 10:47

Işık hızında kablosuz oyuncu faresi

Oyun oynamak denildiğinde, “rekabet” ve “kazanmak” terimleri de ayrıca önem kazanıyor haliyle. Yalnızca yetenek ve sabırlı davranmak değil, aynı zamanda kullanılan ekipmanların da kalitesi büyük önem taşıyor.

Haber 18-09-2021 10:51

Minimalist yapıda, hafif ve kullanışlı

Pek çok ürün ile kıyasla ufak ve ince yapıda. Özellikle küçük elli kullanıcıların kullanmaktan zevk alacağı bir ürün. Üstelik, stabil tasarım hatları sayesinde hem sol hem de sağ elle rahatlıkla kullanılabiliyor.

Haber 01-09-2021 09:25