Muftulere Nikah Yetkisi Haberleri

Nikah memuru nasıl olunur? Nikah memuru olma şartları nelerdir? Nikah memuru maaşı

Kaç TL kazandığı merak edilen nikah memurları genellikle İktisat veya Hukuk gibi bölümlerden mezun olduktan sonra bu mesleği yapar. Devlet tarafından kendileri için belirlenen net bir ücret olmayan nikah memurlarının temel görevleri çiftlerin resmî nikahlarını kıymaktır. Dolayısıyla bir nikah memurunun iletişim, insan ilişkileri ve hukuk gibi konularda yetkinlik kazanması önemlidir. Bununla birlikte bir nikah memurunun ne kadar kazanacağının değişiklik gösterebildiği söylenmelidir.

Finans 2024-03-23 21:21:04

Sessiz sedasız evlenmişti! Gonca Vuslateri'nin düğün tarihi belli oldu

Son olarak Bambaşka Biri dizisinde Sedef rolüne hayat veren Gonca Vuslateri sır gibi sakladığı sevgilisi ile sessiz sedasız evlendi. 8 aylık hamile olan Vuslateri, nikah karesini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü ismin düğün de tarihi belli oldu.

Magazin 2024-03-21 17:58:06

Tartışma konusu olmuştu! Adım atıldı: Yetkileri askıya alındı... Sadece o durumda ceza yazabilecekler

Emniyet Genel Müdürlüğünce (EGM), yurt genelinde fahri trafik müfettişlerinin, park cezası yazma yetkilerinde kısıtlamaya gidildi. Fahri trafik müfettişlerinin park cezası verme yetkisi kaldırıldı. Karar üzerine yetki, fahri trafik müfettişlerinin kullandığı uygulamadan da çıkarıldı.

Haber 2024-03-20 18:22:17

Ebru Gündeş anne olmaya mı hazırlanıyor? Ünlü sunucu programda açıkladı: Araştırdık ve soruşturduk...

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. Apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edilmişti. İddialarla ilgili programda konuşan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını duyurdu.

Magazin 2024-03-20 12:38:53

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında nikah masasına oturmuştu. Eşi için İstanbul'u terk eden ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Magazin 19-03-24 11:49

Sözünü tuttu! Yasemin Şefkatli Tatlıses oğullarının odasını gezdirdi... Kocaman bebek odasını görenler kendini tutamadı

İdo Tatlıses ile 2021'de nikah masasına oturan Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz ay dünyaya gelen bebekleriyle sık sık paylaşım yapıyor. Şefkatli, takipçilerine verdiği sözü tuttu ve ikiz oğullarının odalarını gezerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 19-03-24 08:27

Eylem Tok'un oğluna kötü örnek! Katil zanlısı 20 yıl sonra Türkiye'ye döndü, ilk durağı nikah masası oldu

Türkiye Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşurken 20 yıl önce işlenen bir cinayetle ilgili infial yaratan bir gelişme yaşandı. 2004'te 19 yaşındaki Burak Şengöçen'i bıçaklayarak öldüren Serhat Aslan, davanın zaman aşımına uğramasını fırsat bilip Türkiye'ye döndü. Üstelik döner dönmez de dünya evine girdi! O düğünden kareler de paylaşıldı.

Haber 17-03-24 09:02

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-24 11:11

Ablasının düğününe birlikte katılmışlardı! Çağla Şıkel ve Nail Gönenli barıştı mı? Düğün öncesi ne konuştuklarını söyledi

Çağla Şıkel'in ablası Berna Şıkel iş insanı Murat Filcan ile evlendi. Çiftin nikah şahidi ise Çağla Şıkel'in eski sevgilisi Nail Gönenli oldu. Düğünden karelerin yayılması ile birlikte Çağla Şıkel ve Nail Gönenli hakkında 'Barıştılar mı?' yorumları yapılmaya başlandı. Gönenli düğün öncesi ne konuştuklarını açık açık anlattı.

Magazin 12-03-24 10:00

Son dönemde popüler oldu! Yeni meslek dalı oluştu, işte kazandıkları ücret...

Son dönemde yeni bir meslek daha doğdu. Resmi nikahını düğünden önce kıydırmış çiftler, 'Temsili Nikah Memurları' ile aileleri ve sevdikleri için düğünlerinde yeniden nikah kıyıyorlar. "Bunun hiçbir resmiyeti yoktur, tiyatral gösteridir" diyen tiyatro oyuncusu Yıldız Sert, ücretler için "Ankara için ortalama 1000-1250 TL civarıdır. İstanbul'da ise 2500, 3000 maksimum 4000 bin TL'yi buluyor" açıklamasını yaptı.

Finans 11-03-24 22:43

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa etti! Ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çetin, "Şahsım üzerinden yürütülen çirkin kampanyadan ailemin ve partimin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde eşi ve oğlunu yitiren Murat Çetin, geçtiğimiz hafta Naz Akdoğan ile dünyaevine girmişti. Nikah töreni sosyal medyada da gündem olmuştu.

Haber 10-03-24 18:39

Meslek haline geldi! Sosyal medyadan ilan veriyorlar: Yevmiyesi 4 bin lira

Nikah tarihi ile düğün yeri rezervasyonu uyuşmayan çiftlerin, misafirlerinin beklentisini karşılamak amacıyla düzenlediği nikah programında görev alan temsili nikah memurluğu, evlilik sektöründe meslek haline geldi. Cübbesiyle organizasyona katılıp, çiftin isteğine göre günün anlamına uygun konuşma yapan, nikah defterini imzalatıp, evlilik cüzdanını teslim eden temsili nikah memurunun ücreti bin 500 ila 4 bin lira arasında değişiyor. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 10:59

Çağla Şıkel'ın ablası evlendi! Nikah şahidi ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli oldu... Gözler Emre Altuğ'u aradı

Çağla Şıkel'ın ablası Berna Şıkel'in düğünü sosyal medyada da gündem oldu. Şıkel, ayrıldığı sevgilisi Nail Gönenli ile ablasının nikâh şahidi oldu. Gözler ise eski eş Emre Altuğ'u aradı.

Magazin 10-03-24 08:44

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlar! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler hayran kaldı

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Son dönemde reklam anlaşmaları ile gündemden düşmeyen ünlü çift bu defa lüks villaları ile gündem oldu. Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 06-03-24 09:35

Bir aileyi hayattan koparan kaza: En mutlu günlerinin dönüşünde can verdiler! Otobüs iddiası tepki çekti: Adli cinayet gibi

Gece yarısı sularında TEM Otoyolu'nda meydana gelip bir ailenin yok olmasına yol açan kazanın detayları ortaya çıktı. Ailenin kızlarının nikah töreninden döndüğü belirlendi. Kazanın otobüsün aileyi TEM Otoyolu'nun kenarında bırakması sonucu gerçekleştiği iddiası tepki çekti. Kazaya neden olan sürücü adliyeye sevk edildi.

Haber 05-03-24 14:20

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş'ın oğlu kocaman oldu! Pozlarını paylaştı

Bir dönem oyuncu olan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 2008 yılında nikah masasına oturmuştu. 3 yıl sonra ayrılık kararı alan ikilinin bir oğullar bulunuyor. Maneviyata yönelen Uğur Pektaş sosyal medyadan oğluyla pozlarını paylaştı.

Magazin 05-03-24 08:39

Bayi nasıl yazılır? Bayi mi bayii mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Bayi sözcüğü Türkçede farklı ögelerle bir araya getirilerek birleşik kelime olarak ya da tek başına yaygın bir şekilde kullanılan ifadelerdendir. TDK tarafından herhangi bir ürünü ana firma adına satma yetkisi bulunan kimse, dükkan veya kuruluş olarak tanımlanan bayi sözcüğü Arapça kökenlidir. Bu da bayi doğru yazılışının kaç adet i sesiyle olduğunun araştırılmasına yol açar. TDK tarafından sunulan güncel açıklamalar ise bayi sözcüğünün yazılı dildeki doğru kullanımının belirtilmesini sağlar.

Egitim 03-03-24 11:55

Türkiye bu olayı konuşuyor... Kocası 21 yaşındaki yeğenini kaçırdı! 'Nikah kıyacağım' deyince Müge Anlı çılgına döndü

Atv'nin gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te ağızları açık bırakan bir olay yaşandı. 17 yıldır evinde yaşayan yeğenini kaçırdığı iddia edilen Hüseyin Bey canlı yayında eşiyle yüz yüze geldi. Müge Anlı canlı yayında adeta çileden çıktı.

Magazin 02-03-24 07:31

Elektrikli scooter gelin arabasına dönüştü

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde, Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar, nikah masasına oturmaya hazırlanan görme engelli çifte bir sürpriz hazırlayarak, elektrikli scooterı gelin arabasına dönüştürdü.

Yurthaber 01-03-24 15:48

Ankara'da 29 Şubat'ta nikaha fazla rağbet olmadı

Başkentte, evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, nikah tarihi olarak 29 Şubat'a fazla rağbet göstermedi.

Yurthaber 29-02-24 13:53

Şans eseri seçtiler, sonradan fark ettiler! '4 yılın bedeli ağır olur tabii'

Konya’da şans eseri seçtikleri 29 Şubat tarihinde nikahları kıyılan ve evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını sonradan fark eden Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planlı olmadığını belirterek, evlilik yıl dönümlerini nikah tarihinde olmasa da düğün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Kadin 29-02-24 13:31

Şans eseri 29 Şubat’ta nikah masasına oturdular

Konya’da şans eseri seçtikleri 29 Şubat tarihinde nikahları kıyılan ve evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını sonradan fark eden Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planlı olmadığını belirterek, evlilik yıl dönümlerini nikah tarihinde olmasa da düğün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Yurthaber 29-02-24 13:22

İstanbul 12 ilçesinin nikah salonu 29 Şubat nedeniyle boş kaldı

Her 4 yılda bir kez denk gelen 29 Şubat'ta evlenmeyi tercih etmeyenler nedeniyle İstanbul 12 ilçesinin evlendirme dairesi boş kalırken kalan 27 ilçede sadece 168 çift nikah masasına oturacak.

Yurthaber 29-02-24 11:08

Ebru Gündeş ve Murat Osman Özdemir Dubai'de evlendi! Bakın çiftin nikah şahitleri kim oldu

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile evlendi. Gündeş ile Özdemir'in nikahını Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan kıydı. İddiaya göre, Gündeş'in şahidi Faruk Özbek, Özdemir'inki Okan Küfeci oldu.

Magazin 27-02-24 17:18

İlber Ortaylı katıldığı nikah törenindeki o sözlerle ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı: 'Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim'

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olduğu törende Şevki Yılmaz'ın söyledikleri tepki çekti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ortaylı, "Eski bir milletvekilinin yersiz konuşmalarını tasvip etmem mümkün değildir. Rahatsızlığımı sıra bana gelince belirttim. Bunlar tarih bilmeyen insanların kahvehane köşelerine yakışan sözleridir. Açık bir Atatürk düşmanlığıdır, hazımsızlığıdır" ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-24 19:28

2020'de 3 çift evlenmişti, bu yıl kimse başvurmadı! Bağcılar'da 29 Şubat'ta 'nikah' sessizliği... Kayıt defteri boş kaldı

İstanbul Bağcılar'da günler öncesinden nikah tarihi almak için adeta yarışan çiftler, bir tarihi ise boş bıraktı. Evlilik yıl dönümlerini dört yılda bir kutlamak istemeyen çiftler, 29 Şubat tarihini üzerini çizdi. Bağcılar Belediyesi Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda kayıt defteri boş kaldı. 2020’de ise 3 çiftin, bu tarihte nikah işlemi yaptırdığı bildirildi.

Haber 19-02-24 15:23

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-24 10:51

Nikah şahitliğini İlber Ortaylı yaptı! Osmanlı Hanedanı'nın sultan üyesi böyle evlendi

Osmanlı Hanedanının hayatta olan 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, dünya evine girdi. İstanbul'da düzenlenen nikah törenini Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptı. Yoğun bir katılımın olduğu düğün töreninde çiftin gelinlik ve damatlıkları dikkat çekti.

Trend 18-02-24 19:17

Yurt dışından evlenmek istedi, başına gelmeyen kalmadı! Cinsel saldırı, darp...

Denizli'de Ramazan Akbay (59), dini nikah yaptığı Özbekistan uyruklu Zulkhunur K.'yi (39) darbedip, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı. Kadındaki darp izlerinin eski olduğunun ortaya çıkması ile tahliye edilen Akbay, 6,5 ay kadar boştan yere cezaevinde kaldığını belirtti. İşte detaylar...

Haber 18-02-24 15:35

Ocakcı Holding'in sahibi Sedat Ocakcı'nın ifadesi ortaya çıktı! 2,5 milyar liralık vurgunda dikkat çeken detaylar: Eşi evde sıkılmasın diye...

İzmir'de, yüksek kar vaadiyle 2,5 milyar liralık vurgun yaptığı iddia edilen Ocakcı Holding sahibi Sedat Ocakcı'nın (34) hakimlikteki ifadesi ortaya çıktı. Eşinin imza ve tasarruf yetkisi bulunmadığını, evde sıkılmaması için şirkette yer verdiğini söyleyen, FETÖ üyeliğinden ihraç asker Ocakcı, FETÖ'cülerin hedefi olmuş olabileceğini söyledi. Kaçarken yakalanan Ocakcı, Kıbrıs'a da eşini ve kayınvalidesini bırakıp geri dönmek için gitmek istediğini ifade etti. İşte detaylar...

Haber 16-02-24 12:50

Bursa'da nikah tarihinin özel olmasını isteyen çiftler Sevgililer Günü'nü tercih etti

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, nikah salonlarında yoğunluk oluşturdu.

Yurthaber 14-02-24 12:57

Uzman çavuş dehşet saçtı: 1 ay önce evlenmişti! Hastanede kurşun yağdırdı

Elazığ’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Özel bir hastanede fizyoterapi teknikeri olarak çalışan Burcu Demir (32), bir ay önce evlendiği eşi uzman çavuş M.C. tarafından hastane bahçesinde öldürüldü. Talihsiz kadının eşiyle geçen ay resmi nikah kıydığı ve ağustos ayında düğününün olacağı öğrenildi.

Haber 08-02-24 10:59

Sinem Kobal Mauritius tatilinden karelerini peş peşe paylaştı! Mutlu aile pozlarına yorum yağdı

Sinem Kobal kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturmuştu. Ünlüler dünyasının örnek çiftlerden biri olan Sinem Kobal ile İmirzalıoğlu mutlu evliliklerini kızları Leyla ve Lalin ile taçlandırdı. Son olarak ailecek tatile giden ünlü çift mutlu aile pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 14:41

Boşanma davası nasıl açılır? E-Devlet üzerinden boşanma davası açılabilir mi?

Evli çiftlerin nikah ile kurdukları evlilik birliklerinin, mahkemelerin aldığı boşanma kararı ile son erdirmeleri için açtıkları dava türü boşanma davası olarak adlandırılır. Boşanma davaları kendi aralarında anlaşmalı boşanma davası ve çekişmeli boşanma davası olmak üzere ikiye ayrılır. Her bir türün kendine göre kuralları ve şartları bulunur.

Haber 05-02-24 16:46

Gelin makyajı için aldığı fiyat dudak uçuklattı! TikTok'ta dert yakındı... Stüdyo sahibi büyük jest yaptı

TikTok'ta 'filmingecem' kullanıcı adıyla içerik üreten bir kullanıcı daha önce evde aile arasında nişan yaptığını ve bu yüzden makyajını kendi yaptığını ancak bu kez nikah için profesyonel bir makyaj stüdyosu ile görüşen kadın aldığı 40.000 TL artı yol ve KDV masrafı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Kadin 05-02-24 16:02

Düğününde takılan kilolarca altınla gündeme gelmişti! Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villasının her detayı olay

Evrim Akın bu sefer de Zekeriyaköy'de yaşayan Aylin Coşkun'un lüks villasına konuk oldu. 019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan şarkıcı Aylin Coşkun'un lüks evinin detayları ve manzarası ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-02-24 07:44

'Dini nikah' sorusu Yusuf Kavaklı'yı çileden çıkardı! Nur Viral ne diyeceğini bilemedi! 'Ahmaklığına doyma...'

Beyaz TV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan ve her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen Nur Viral'in sunduğu “Hayatta Her Şey Var” programına gelen bir soru canlı yayında ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Emekli Müftü Yusuf Kavaklı 'Dini nikah' sorusuna sert çıktı.

Magazin 02-02-24 15:45

Sadece 53 gün evli kalmışlardı! Merve Boluğur ve Mert Aydın yeniden...

2022 yılında nikah masasına oturan Merve Boluğur ve Mert Aydın çifti sadece 53 gün evli kalmış aralarındaki anlaşmazlık sebebi ile tek celsede boşanmışlardı. Ünlü çift hakkında bomba bir iddia gündeme geldi.

Magazin 30-01-24 12:29

Teksas'taki kriz sonrası Biden'dan açıklama! Acil durum yetkisi verilecek: 'Hemen kapatacağım'

ABD'de son günlerde Meksika üzerinden gelen göçmenlerle ilgili yaşanan krize ilişkin ABD Başkanı Joe Biden yeni bir açıklama yaptı. Biden, hükümetin Kongre'ye önerdiği sınır güvenliği tasarısının onaylanması halinde ABD-Meksika sınırını hemen kapatacağını belirtti.

Haber 28-01-24 21:46

İsrail'in talebi reddedildi! Uluslararası Adalet Divanı'ndan soykırım suçuna yeşil ışık!

Uluslararası kamuoyu İsrail hakkında Uluslararası Adalet Divanı'ndan (ICJ) çıkacak karara kilitlenmiş durumdaydı. Mahkeme, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin talebine yeşil ışık yakarken, İsrail'in talebine ise ret yanıtı verdi. Öte yandan ihtiyati tedbirlerin alınması konusunda divan davaya bakma yetkisi olduğuna karar verdi.

Haber 26-01-24 15:21

Ben şehir insanı değilim! diyen Doğa Rutkay İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti! Sebebini de açıkladı

Uzun yıllardır "Güldür Güldür Show"da yer alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir yaşam kurdu.

Magazin 23-01-24 14:04

Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan Müge Anlı'dan mı destek istedi? Ölmek üzere babama sarılmak istiyorum sözlerini duyunca çıldırdı

2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturan Emrah'ın bu evliliğini iki çocuğu vardı. Geçtiğimiz günlerde "Benim iki tane evladım var" diyen Emrah'ın uzun yıllardır görüşmediği oğlu Tayfun Erdoğan gündeme geldi. Tayfun hakkındaki iddialar sonrası çileden çıktı. Emrah'ın oğlu Müge Anlı ve Seda Sayan'dan yardım mı istedi?

Magazin 21-01-24 16:01

Yer: Avusturya! Böylesi ilk kez oldu: Türk vatandaşı nikah masasındayken sınır dışı edildi, gelin gözyaşlarına boğuldu

Avusturya'da ilginç bir olay yaşandı. İltica başvurusu kabul edilmeyen 27 yaşındaki Türk vatandaşı Hamza ile 40 yaşındaki Alman nişanlısı Gundula'nın nikahı yarıda kesildi. Çift, Federal Göçmenlik ve İltica Dairesi tarafından gözaltına alınarak sınır dışı edildi. Hamza’nın avukatı Gregor Klammer, nikah masasında gözaltına alınan müvekkilinin Türkiye’ye gönderileceğini ve asker kaçağı olduğunu belirtti.

Trend 16-01-24 20:48

Nikahı kıyan kişi gelinin eski sevgilisi çıktı! Törenin ortasında itiraf edince ortalık karıştı... Bu sadece filmlerde olur

Filipinler'de gerçekleştirilen bir nikah töreni ilginç anlara sahne oldu. Kilisede düzenlenen törende gelin ve damadın nikahlarını kıymak için gelen rahip tesadüf eseri gelinin eski erkek arkadaşı çıktı. Gelini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan rahip töreninin ortasında genç kadının eski sevgilisini olduğunu itiraf etti. Davetliler ve damat duruma gülerek tepki verdi.

Trend 13-01-24 09:46

Cumhurbaşkanının yetkisi geçersiz sayıldı, polis Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı! Polonya'da kaos görüntüleri: 'Siyasi intikam' gerginliği zirve yaptı

Polonya'dan gelen görüntüler dünyanın gündemini sarstı. Cumhurbaşkanı Duda'nın kritik teması sırasında polis başkentteki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nı bastı! Eski İçişleri Bakanı Mariusz Kaminski ile Yardımcısı Maciej Wasi gözaltına alınırken öfkeli halk protesto gerçekleştirdi. Ana muhalefet partisinin 'siyasi intikam' olarak nitelendirdiği olay sonrası ülke şokta...

Haber 10-01-24 09:53

Şeyma Subaşı uzun bir aradan sonra sahile indi! Pembe mini bikinisiyle dikkat çeken Subaşı peş peşe pozlar paylaştı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, mayıs ayında nikah masasına oturduğu Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi (Meedo) ile geçtiğimiz günlerde tek celsede boşanmıştı. Survivor başlar başlamaz soluğu Dominik'te alan Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından Dominik pozlarını paylaştı. Subaşı, uzun bir aradan sonra sahile indi. Pembe bikinisiyle poz verdi.

Magazin 05-01-24 08:44

Murat Yıldırım eşi Iman Elbani'yi daha fazla görebilmek için karavanı eve çevirdi

Şimdilerde "Teşkilat" adlı dizide boy gösteren Murat Yıldırım, 2016 yılında Faslı Iman Elbani ile nikah masasına oturmuştu. Bir kızı olan Yıldırım eşini daha fazla görebilmek için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Magazin 04-01-24 09:33

İkinci kez anne olan Atiye 3 aylık kızının yüzünü ilk kez gösterdi! Takipçilerinden beğeni yağdı

Ünlü şarkıcı Atiye ikinci kez anne olmanın sevincini yaşıyor. 2018 yılında prodüktör Erol Sebebci ile nikah masasına oturan şarkıcı Atiye, ilk kızı Ferah Feza'yı 2019 yılında kucağına almıştı. Beş yıl önce sessiz sedasız evlenen Atiye ikinci kızı Neva ile paylaşım yaptı. İlk kez bebeğinin yüzünü paylaşan Atiye'ye takipçilerinden beğeni yağdı.

Magazin 26-12-23 22:31

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-23 15:29