Muhabbet Kuşu Haberleri

Müge Anlı'nın elinden ne uçan ne de kaçan kurtuluyor! Kuşunun bulunması için adaklar adayan yaşlı kadın yürekleri sızlattı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 90 yaşındaki Ayşe Hanım'ın sözleri damga vurdu. Tatil için Manisa'ya giden Ayşe Hanım, burada muhabbet kuşunu kaybettiğini belirtip Müge Anlı'dan yardım istedi. "Maviş benim çocuğum gibiydi" diyen yaşlı kadının sözleri ünlü gazeteciyi duygulandırdı.

Magazin 14-09-2023 13:33

Halk otobüsünde tebessüm ettiren görüntü! Muhabbet kuşu, yaşlı adamın ensesinde seyahat etti

Bursa’da bir vatandaş halk otobüsüne muhabbet kuşuyla bindi. Kafesinde olmayan kuş yaşlı adamın ensesi üzerinde seyahat ederken, yüzleri tebessüm ettiren görüntü cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Haber 14-09-2023 12:49

Taksim’de ilginç görüntü! Görenler şaşkınlığını gizleyemedi... İlgi odağı oldu

İstanbul Taksim'de kafasının üstündeki 3 muhabbet kuşuyla gezen Müslüm Nacar isimli vatandaş ilgi odağı oldu. ‘Maviş’, ‘Boncuk’ ve ‘Çapkın’ isimli üç muhabbet kuşunu bir an olsun bile yanından ayırmayan Nacar'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Turistler, kafasının üzerinde 3 kuşla gezen Nacar ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Kuşlarıyla birlikte neredeyse tüm İstanbul’u gezdiğini söyleyen Müslüm Nacar ise "Ben hiçbir zaman kuşlarımdan ayrılmam" diye konuştu.

Haber 02-07-2023 12:01

Depremi önceden haber verdiğine inanıyorlar! Satışlarında büyük artış oldu…

Deprem sonrası özellikle sosyal medyada dikkat çeken paylaşımların ardından muhabbet kuşlarına ilgi yükseldi. Depremi önceden haber verdiğine inanılan muhabbet kuşlarına vatandaşın ilgisi yoğunlaşırken, kuş satan bir esnaf yaptığı açıklamada "Önceden 2 ya da 3 tane satılan muhabbet kuşlarını şimdi yirmi civarında satıyoruz" dedi.

Haber 25-03-2023 17:19

Muhabbet Kuşu

Muhabbet Kuşu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muhabbet Kuşu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Depremin vurduğu Hatay'da madenciler kuş sesi duydu, harekete geçti! Gel çocuğum, gel

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da kent merkezinde hasar gören bir binada arama yapan madenciler, kuş sesi duydu. Ağır hasar gören binada mahsur kalan muhabbet kuşu, madenciler tarafından kurtarıldı.

Haber 12-02-2023 09:59

Depremden 97 saat sonra enkazda bulunan muhabbet kuşuna Mucize adı verildi

"Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da yıkılan Zümrüt Apartmanı'nın enkazında 5'inci günde bulunan muhabbet kuşuna "Mucize" adı verildi.

Yurthaber 10-02-2023 13:36

Ekipler fark etti! Kahramanmaraş'ta tavşan ve muhabbet kuşu da enkazdan kurtarıldı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde arama kurtarma ekipleri bina enkazında fark ettikleri tavşan ve muhabbet kuşunu kurtardı.

Haber 09-02-2023 16:59

Antalya'da Suriyeli 5 çocuklu ailenin yaşadığı müstakil ev yandı

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Suriyeli 5 çocuklu ailenin kaldığı müstakil ev, yanarak kullanılamaz hale geldi.

Yurthaber 19-01-2023 07:43

Zonguldak'ta yumurtlayamayan muhabbet kuşu ameliyat edildi

Zonguldak'ta yumurtlayamayan muhabbet kuşu ameliyat edildi

Yurthaber 24-09-2022 15:14

Adeta dile geldi! Kafesinde yatmak istemeyip sahibiyle tartışan kuş sosyal medyada viral oldu

Kafesinde yatmak istemeyip sahibiyle tartışan muhabbet kuşunun videosu sosyal medyada viral oldu. Video, TikTok'ta yüz binlerce beğeni aldı.

Haber 28-08-2022 12:21

Boncuk Siirt Adliyesinin neşe kaynağı oldu

Adli Sicil Bürosunda çalışan Eyyüp Balkı: - "Boncuk kalemle ve ataşlarla oynamayı, kağıtları yırtmayı seviyor"

Yurthaber 20-07-2022 11:04

Şehit ve gazi çocuklarının karne hediyesi muhabbet kuşu oldu

Şehit ve gazi çocuklarının karne hediyesi muhabbet kuşu oldu

Yurthaber 16-06-2022 19:49

Fanatik muhabbet kuşu: O kupa Sivas’a geldi, elhamdülillah Sivaslıyız, gardaş

Sivasspor fanatiği Japon isimli muhabbet kuşu, Sivasspor’un aldığı Türkiye Kupası’nın sevincini yaşıyor. Kurduğu uzun cümlelerle dikkatleri üzerine çeken kuş, ''O kupa Sivas’a geldi, Elhamdülillah, çok şükür'' derken kuşun sahibi, ''İstanbul takımlarından kendi takımları için tezahürat yapılması için arayanlar oldu. Yalnız bizim Sivasspor yöneticilerinden maalesef kimse aramadı'' şeklinde konuştu.

Haber 31-05-2022 12:11

Mehter marşı söyleyen kuş! Sivas'ta onu gören şaşıp kalıyor, yurt dışından bile teklif var

Sivas'ta mehter marşı söyleyen kuş, görenleri şaşkına çeviriyor. Tepeli cinsi Japon isimli muhabbet kuşu, ezberlediği 100 kelimenin yanında kurduğu uzun cümlelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Yurt içi ve yurt dışından satın almak için çok sayıda teklif geldiğini belirten kuşun sahibi Ömer Bayrak, " İlgiler ve paylaşımlar çok güzel, beni çok memnun ediyor." diye konuştu.

Haber 30-01-2022 10:36

Muhabbet kuşunun Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi! ''Bizim reis aşkımız ona geçti''

Siirt'te Mustafa Pelen adlı vatandaşın daha 40 günlükken bakmaya başladığı ‘Paşa’ adlı muhabbet kuşu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını söylüyor. Pelen, ''Reis bizim için bir aşktır, dünya lideridir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Televizyonda haberleri izlerken reisimiz konuşurken Paşa heyecanlandı, oradan oraya hoplamaya, sıçramaya başladı. Bizdeki reis aşkı kendisine de geçti'' şeklinde konuşuyor.

Haber 12-01-2022 12:18

Her yerde muhabbet kuşunu arıyor! İlan astı, bulana ödül var

Adıyaman’da muhabbet kuşu kaybolan vatandaş, Şampiyon’u bulana ödül verecek. Her yerde kuşu arayan Hasan Özalp, ''Yavruyken alıp büyüttüğüm kuş sesten korkup kaçtı. Bir daha da geri dönmedi'' diyerek tekrar kuşuna kavuşmayı istiyor.

Haber 05-11-2021 07:48

Bu kuşu görenler şaşırıyor: Sivasspor sahaya çıktığı zaman anons yaptırmak istiyorum

Sivas’ta 'Japon' isimli kuş, zengin kelime hazinesi ve kurduğu uzun cümlelerle dikkat çekiyor. Kuşun sahibi Ömer Bayrak, Sivasspor sahaya çıktığı zaman kuşunun anons yapmasını hayal ettiğini ifade etti.

Haber 03-10-2021 12:52

Sivas'ta spor programını izleyenler şaştı kaldı! Canlı yayın açılışını muhabbet kuşu yaptı

Sivas'ta yayın yapan yerel bir televizyon kanalında dünyada bir ilk yaşandı. Spor programının açılışını “Yiğido” isimli muhabbet kuşu yaparken, izleyiciler şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 18-08-2021 14:57

Muhabbet kuşu yetiştirip yok satan tek okul!

Amasya’da bulunan Gökhöyük Şehit Cemalettin Özdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye’de muhabbet kuşu yetiştiren tek okul olarak dikkat çekiyor.

Finans 25-05-2021 11:28

Vali Demirtaş'tan, resmini çizdiği el ilanıyla muhabbet kuşunu arayan çocuğa sürpriz

Mardin'de kuşunu kaybeden kız çocuğuna yeni bir kuş hediye eden Vali Mahmut Demirtaş: - "Rümeysa'nın gülmesi bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımız gülerse dünya da güler diye düşünüyoruz" - Rümeyse Feyza Dilekoğlu: - "İnşallah diğer kuşumu da bulurum. Buna da çok iyi bakacağım"

Yurthaber 07-05-2021 12:43

Muhabbet kuşu Bulutun Sivasspor tezahüratları ilgi çekiyor

Sivas'ta sahibinin Sivasspor taraftarı gibi yetiştirdiği Japon muhabbet kuşu "Bulut", yaptığı tezahüratlarla dikkati çekiyor.

Spor 04-05-2021 17:27

Kuş dile geldi, PKK'ya beddua etti! Kuşun sahibi: 'Yeni sloganlar öğreteceğim'

Sivasspor fanatiği muhabbet kuşu takımı lehinde attığı tezahüratların yanı sıra bölücü terör örgütü PKK'ya da beddua ediyor. Öte yandan kuşun sahibi Ömer Bayrak, muhabbet kuşunu isteyenlere vermeyeceğini ve yeni sloganlar öğreteceğini söyledi.

Haber 23-03-2021 11:15