Muhabir Kitabi Haberleri

Fenerbahçe'nin planları arasında gol yemek yoktu! Icardi'nin golü sonrası flaş iddia

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası muhabir Emre Kaplan'ın iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Spor 2024-04-07 22:47:31

Tayvan'daki 7.4 büyüklüğündeki depremin en net görüntüsü! Muhabir canlı yayında yakalandı... Üstünüzde tavan deli gibi sallanırken...

Tayvan'ın doğusundaki Hualien bölgesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem ülkenin 25 yıllık tarihinin en şiddetli sarsıntısı olarak kayıtlara geçti. Yerel saatle sabah 08.00'da meydana gelen sarsıntının en net görüntüsü bir canlı yayın sırasında kaydedildi. Sabah haberlerini sunan muhabirin zor anlar yaşadığı canlı yayında stüdyo büyük bir şiddetle sallandı.

Trend 2024-04-03 14:14:52

Sokak röportajında gözyaşları sel oldu! Muhabiri şehit oğluna benzetince gözlerini ayıramadı

31 Mart seçimlerinin nabzını sokakta vatandaşlarla tutmak isteyen muhabir, mikrofonu uzattığı bir seçmene dakikalarca sarılarak gözyaşı döktü. Sebebi şehit annesinin muhabiri oğluna benzetmesi... Duygusal anların yaşandığı röportajı izleyenlerin ise boğazı düğümlendi. İşte o anlar...

Haber 2024-03-21 10:19:45

Özgürlük Parkı'nın halini paylaşarak duruma isyan etti! Doğum günü kutlamasından kalanları gösterdi... Bu nasıl iğrenç bir şey

Kadıköy'deki Özgürlük Parkı'nda yürüyüş yaptığında çevredeki çöplerden şikayet eden muhabir Serkan Tahmaz'ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Doğum günü kutlamasından sonra çevrede bırakılan çöpleri gösteren Tahmaz'ın duruma isyan ettiği anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 2024-03-16 13:36:02

Meksika'da bir kadın muhabir haber sunduğu sırada taraftarlar tarafından taciz edilince canlı yayında sinirlendi! Mikrofonla vurarak cevap verdi

Meksika'da bir kadın muhabir haber sunduğu sırada etrafını taraftarlar sardı. Yanında marş söyleyerek zıplayan taraflara aldırış etmeyen muhabir ananonsuna devam ettiği sırada bir anda sinirlendi. Taciz edildiğini iddia eden muhabir kendisine dokunduğu düşündüğü adam bir anda mikrofonla vurmaya başladı. O anlar gündem yarattı.

Trend 08-03-24 08:04

Canlı yayında taciz edilen kadın muhabir, elindeki mikrofonla saldırmaya başladı!

Meksika’da bir kadın muhabir, taraftarlar tarafından taciz edilince canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Elindeki mikrofonu, arkasındaki kişiye doğru vurmaya başlayan muhabirin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 07-03-24 22:50

Canlı yayında kelimeler boğazında düğümlendi, sözü stüdyoya devretti: Kahramanmaraş'taki mezarlıktan canlı yayında duygusal anlar

6 Şubat'ın yıldönümünde Kahramanmaraş'taki bir mezarlıktan canlı yayın yapan muhabir Emrah Çakmak konuşmakta güçlük çekti, kelimeler boğazında düğümlendi ve sözü stüdyoya bıraktı. Çakmak'ın mezarlıktaki duygu dolu anları anlatırken "Çok zor, kusura bakmayın" deyip sözlerini sürdürmeye devam etmesi de dikkat çekti.

Haber 06-02-24 10:23

Devrim Özkan ve Torreira sosyal medyayı salladı! Ayrılık dedikodusu gündemde: Terk eden taraf...

Devrim Özkan ve Galatasaray'ın yıldız isimlerinden Torreira arasındaki aşk sosyal medyayı sallanıyordu. Büyük aşkın bittiği iddiaları gündemde! İki ünlü isim birbirini takipten çıkması sosyal medyada gündemde. Muhabir Haluk Yürekli'nin yorumu da dikkat çekti.

Magazin 07-01-24 11:05

Suudi Arabistan’da bir skandal daha! Fox TV ekibine canlı yayında müdahale ettiler: “Bizi polis aracına götürüyorlar”

Suudi Arabistan’da yaşanan krizin yankıları sürerken Türk medyası ülkeden zor dakikalar yaşadı. Suudi yetkililer, Galatasaray ile Fenerbahçe'nin Atatürk pankartı ve tişörtü için izin verilmemesi üzerine sahaya çıkmama kararı aldığı Süper Kupa maçını takip etmek için Riyad'a giden Fox TV ekibine müdahalede bulundu. Muhabir Elvan Arat, "Çok büyük güçlük çıkarıyorlar. Bizi gözaltına almaya çalıştılar" dedi.

Spor 30-12-23 08:43

Fred döndü, Fenerbahçe'ye can geldi! Maç sonu röportajı sırasında Dzeko yayını bastı Bundan sonra yasaklıyorum

Yaşadığı uzun sakatlık sürecinin ardından sahalara dönen Fred, Fenerbahçe'nin Sivassppor'u 4-1 yendiği karşılaşmanın en iyilerinden olurken, mücadelenin ardından verdiği röportaj sırasında Fred'e eşlik eden Dzeko, muhabir cümle içinde sakatlık kelimesini kullanınca ''No sakatlık! Finish sakatlık'' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 11:55

Kafası kopmuş çocukları anlattı, canlı yayında kelimeler boğazında düğümlendi! Burası İsrail'in tahliye edilmesini istediği hastane

İsrail-Hamas çatışmasında tüm dünya sivillerin ölümüne karşı çıkan söylemlerde bulunsa da savaşta çok sayıda çocuk da hayatını kaybediyor. Gazze'deki bir hastanenin önünden yayın yapan muhabir, "Ben bile 5 yaşın altında en az 10 çocuk gördüm; kafaları kesilmişti, vücutları ise..." derken kelimeler boğazına tıkandı. Yürekleri parçalayan o anlar sosyal medyada da gündem oldu.

Haber 16-10-23 13:06

Dizlerinin üzerine çöküp ağladı! BBC muhabiri Gazze'de yaşananlar karşısında gözyaşlarına boğuldu... Ölü ve yaralılar arasında arkadaşlarını gördüler

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar her geçen gün alevlenirken Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı da artıyor. BBC Arapça servisinin muhabiri Adnan El-Bursh'un, Gazze'de olanları aktarmak üzere Şifa Hastanesi'nde haber yaptığı sırada gözyaşlarına boğulduğu anlar gündem oldu. Muhabir ve kameramanın gözyaşlarını tutamadığı görünürken ölü ve yaralılar arasında arkadaşlarını da gördükleri öğrenildi. Muhabir, dizlerinin üzerine çöküp "Hayatım boyunca bir daha unutamayacağım şeyler gördüm" dedi.

Haber 13-10-23 15:25

Canlı yayında füze saldırısına yakalandı! Muhabir gözyaşlarıyla habere devam etti... Dehşet anları böyle kaydedildi!

Dün Hamas üyelerinin İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonunda yüzlerce İsrail vatandaşının hayatını kaybetmesi sonrası İsrail, Demir Kılıçlar operasyonunun düğmesine bastı. Operasyon kapsamında Gazze Şeridi'ne hava harekatı düzenlendi. Hava harekatı sırasında bir Filistin kulesine düzenlenen saldırı saniye saniye canlı yayında görüntülendi. Muhabirin dehşete düştüğü o anlarda Filistin kulesi yerle bir oldu. İşte o anlar!

Haber 08-10-23 09:19

Canlı yayında şoke eden anlar! Kadın muhabirin arkasından yaklaşarak öpmeye çalıştı... Elinin tersiyle itip engelledi

Brezilya'nın Rio de Janerio'da 25 yaşındaki Bianca Chaboudet isimli bir muhabir canlı yayın sırasında yaşadığı olayla şaşkına döndü. Tanımadığı bir adamın arkasından yaklaşarak öpmeye çalıştığı anlarda Chaboudet canlı yayındaki tacizi kolunu kendisine siper ederek engellemeye çalıştı. O anlar ülkede tepki topladı.

Trend 07-10-23 10:49

Muhabir bir soru sordu... Hiç beklemediği bir yanıt aldı! Mikrofon uzatılan vatandaşın anlattıkları yürek yaktı

Bir sokak röportajında muhabirin sorduğu "Eşiniz için canınızı verir misiniz?" sorusuna yanıt veren adamın anlattıkları herkesi duygulandırdı. Sosyal medyada hızla yayılan videoda, eşini Erzincan depreminde kaybettiğini belirten adam, eşine olan sevgisini ve bağlılığını anlattı.

Haber 06-10-23 13:36

Canlı yayında muhabiri taciz etti! Savunması pes dedirtti... Şikayetlerin üzerine tacizci tutuklandı

İspanya'nın başkenti Madrid'te bir televizyon kanalında çalışan muhabir canlı yayın yapıyordu. Bu sırada tanımadığı bir adam muhabirin yanına yaklaştı ve eliyle taciz etti. Durumun canlı yayında gerçekleşmesi üzerine şikayetler çığ gibi yağdı. Taciz eden adam polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Trend 13-09-23 08:52

Canlı yayında korku dolu anlar! Mühimmat deposu böyle patladı

Yunanistan’da Volos kentinde devam eden orman yangınlarının kontrolden çıkması sonucu askeri hava üssünün dışındaki mühimmat deposunda patlama meydana geldi. Bölgeden canlı yayın yapan muhabir ve kameraman patlamaya canlı yayında yakalandı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-07-23 21:03

Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu'na Mert Ramazan Demir hakkında çirkin soru! 'Eşcinsel diyorlar' diyen muhabir tepki çekti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan Afra Saraçoğlu dün akşam katıldığı bir ödül töreninde ilgi odağı oldu. “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülünü alan ünlü isme Mert Ramazan Demir’le ilgili sorulan eşcinsellik sorusu tepki çekti.

Magazin 14-06-23 14:46

Fulya Öztürk'ten Fatih Portakal itirafı! Söylememeliydim ama...

Fulya ile Umudun Olsun programı yayınlandığı dönem yayında cinsel içerikli film izlediği gerekçesiyle Fatih Portakal tarafından sert eleştirilere maruz kalan Fulya Öztürk katıldığı Katarsis programında samimi bir itirafta bulundu. Muhabir Öztürk ayrıca Fatih Portakal'ı bir konuda da eleştirdi.

Magazin 18-05-23 13:22

Erdoğan'la Fulya Öztürk arasında dikkat çeken diyalog: Aday yapacaktım, ortadan kayboldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST etkinliğine katıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşlik etti. Törende muhabir Fulya Öztürk'le Erdoğan arasında yaşanan 'aday' diyaloğu sosyal medyaya damga vurdu.

Haber 29-04-23 16:48

Togg'u gören Şanlıurfalı muhabir kendinden geçti! Aracın tekerini ve kaputunu öptü

Türkiye'nin otomobili Togg, yollarda görülmeye başladı. Şanlıurfa'ya gelen Togg'a yoğun ilgi gösterildi. Bir yerel kanalın muhabiri, Togg ile yayın yaparken adeta kendinden geçti. Muhabir aracın önce kaputunu, sonra tekerini öptü.

Haber 14-04-23 22:14

Deprem felaketinin ardından 24 sene geçti ama... Deniz kabuklarını böyle çıkardılar! 'Dilim söylemeye varmıyor ama...'

Yarıklar, çatlaklar ve deniz kumu... Aradan geçen 24 senede değişen hiçbir şey yok! Burası İstanbul Avcılar! Muhabir Seyma Kan, 1999 depreminde Avcılar'da 270 kişinin hayatını kaybettiğini belirtirken bölgedeki binaları inceledi. Bölgedeki binaların büyük çoğunluğunda deniz kumu bulunduğu ortaya çıktı. Mahalleli korkularını dile getirdi.

Haber 23-02-23 15:23

Hatay'da bulunan bir çadırkentte Beşiktaşlı grup ile canlı yayındaki muhabir arasında gerginlik Yayını bitirebilir miyiz?

Ülkemizde ardı ardına yaşanan depremler sonrası birçok gönüllü afet bölgelerinde depremzedelere yardım etmek için bölgeye giderken, Hatay'da yaşanan son depremlerin ardından orada bulunan Beşiktaşlı bir grup ve canlı yayında yaşanan son durumu aktaran bir muhabir arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan bu gerginlik sonrası stüdyodan gelen uyarıyla yayın kesilirken, 'daha sonra bağlanacağız' denildi. İşte detaylar...

Spor 21-02-23 11:42

Hatay'daki depremi anlatırken gözyaşlarını tutamadı! Canlı yayında sözleri düğümlendi

Hatay'da bu gece meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler büyük panik yarattı. Depreme Hatay'da yakalanan muhabir yaşanılan panik anlarını canlı yayında aktarırken gözyaşlarını tutamadı.

Haber 20-02-23 21:13

SON DAKİKA | Günlerdir kendisine uzanacak eli bekliyordu! Gözyaşları sel oldu, 17 yaşındaki Aleyna 248. saatte kurtarıldı! Ailesi ağladı, muhabir ağladı...

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir mucize haberi daha geldi. Kahramanmaraş'ta bir genç kız, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı. Genç kızın 17 yaşında olduğu adının Aleyna olduğu belirlendi. Hem Aleyna'nın ailesi hem de haberi anlatan muhabir sevinç gözyaşları döktü. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 16-02-23 12:26

Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi

Murat Yetkin Fox TV'de yayınlanan Orta Sayfa adlı programda yaptığı konuşma sonrasında gündem oldu. Yetkin'e programda Nevşin Mengü, Çiğdem Toker ve Deniz Zeyrek eşlik ediyor. Eski muhabir Murat Yetkin'in kim olduğu kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Peki Murat Yetkin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Fox TV Orta Sayfa sunucusu Murat Yetkin'in biyografisi...

Haber 13-02-23 00:09

Fulya Öztürk kimdir, nereli ve kaç yaşında? CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk'ün kariyeri

CNN Türk özel haberler şefi Fulya Öztürk'ün hayatı, son günlerde aktarmakta olduğu deprem haberleri sonrası merak ediliyor. Daha önce sunuculuk da yapan Fulya Öztürk, şimdilerde muhabir olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki, Fulya Öztürk kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Magazin 12-02-23 11:07

7 gündür yayın yapan muhabir Gülnur Saydam 'Burada cehennemi gördüm' diye başladı, acı hikayesini anlatırken hem kendisi hem izleyenler ağladı! 'Kaybettim...''

Ülkemizde yaşanan deprem felaketi milyonlarca insanı derinden etkiledi. Hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı 24 bini geçti. Enkaz altından çıkarılan cansız bedenler, onca acı ve 7. günde bile gelen mucizeler... Bu büyük felaketin ilk gününden itibaren Hatay'dan yayın yapan TV100 muhabiri Gülnur Saydam'ın canlı yayında ağlayarak anlattığı hikayesi herkesi gözyaşlarına boğdu.

Magazin 12-02-23 10:18

Yanlış anlaşılma tatlıya bağlandı! İki depremzede sarılarak birbirini teselli etti

Tüm Türkiye, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yol açtığı yıkımdan gelecek umutlu haberleri takip ediyor. Kahramanmaraş'ta muhabir Fulya Öztürk, bir enkaz önünde canlı yayın yaptığı esnada, iki depremzede arasında kısa süreli yanlış anlaşılma yaşandı. Kamera yansıyan o anlarda, yanlış anlaşılma tatlıya bağlanarak iki depremzede birbirine sarılıp teselli etti.

Haber 08-02-23 22:01

Muhabir Mehmet Akif Ersoy, Hatay'da yayın sırasında kamera ışıklarını kapattırınca arama-kurtarma çalışmalarındaki durum dehşete düşürdü

Habertürk muhabiri Mehmet Akif Ersoy, Hatay’daki enkaz çalışmalarında gözüken ışığın çoğunlukla canlı yayın kameralarına ait olduğunu gösterdi. Muhabir canlı yayın sırasında kamera ışıklarını kısa süreliğine kapattırınca şoke eden anlar yaşandı ve sosyal medyada o anlar gündem oldu.

Haber 08-02-23 08:05

Fulya Öztürk ve Adem Metan, Adıyaman'dan Cüneyt Özdemir'e bağlandı! Şehir merkezi ortada yok! Bir bebek aracımızda vefat etti

Muhabir Fulya Öztürk, Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına bağlandı. Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından ülkenin dört bir yanından haberler gelmeye devam ediyor. Adıyaman'dan yayına bağlanan Adem Metan ve Fulya Öztürk "Adıyaman'da şehir merkezi ortada yok" dedi.

Haber 06-02-23 14:44

Galibiyet sevincini coşkulu hissetti! Canlı yayında bir anda göğüslerini açınca muhabir ne yapacağını şaşırdı

İskoç Kupası'nda Hearts'ın Hibernian'ı 3-0 yenmesinin ardından İtalyan televizyonunda galibiyetini kutlamak isteyen bir kadın taraftar canlı yayında ilginç anlar yaşanmasına neden oldu. İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri o anlarda İskoç kadının göğüslerinin kamera gözükmesini elleriyle engellemeye çalıştı.

Trend 01-02-23 13:26

Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında gazeteci Güneş'i arayan eski muhabir yeniden yargılanacak

Yazıcıoğlu ailesinin avukatı Kemal Yavuz: - "Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi 7. Ceza Dairesi, taleplerimizi doğru görüp bu hususlarda yetersiz araştırma yapıldığına karar vererek dosyayı bozdu".

Yurthaber 30-01-23 07:27

'Söylediklerimi tekrar et!' Karne hediyesi et haberi gündemden düşmüyor, minik Ayaz'a o sözleri işte böyle tekrar ettirmiş... Yeni görüntüler ortaya çıktı

Karne gününde bir kasapta görüntülenen minik Ayaz ve annesi kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu. Fatmanur Boylu isimli muhabir, önce Ayaz'ın annesiyle röportaj yapmış daha sonra mikrofonu Ayaz'a çevirip sorular sormuştu. Görüntülerin gündem olmasından sonra anne maddi durumlarının iyi olduğunu yaşananların manipülasyon olduğunu iddia etmişti. Olay röportajın tam hali yayınlandı...

Haber 25-01-23 07:41

Sonuç şaşkına çevirdi! Yapay zeka bu işte de beklenmeyecek kadar iyi çıktı

Yapay zeka destekli sohbet robotu ChatGPT hakkında yeni haberler çıkmaya devam ediyor. Bir muhabir ise ilginç bir deneme yaparak herkesi şaşkına çevirdi. Muhabir, "Hayattaki en sıkıcı görevlerden biri olan iş başvurusunda yapay zekanın kullanışlı olup olmadığını görmek istedim" diyerek yapay zekanın niyet mektubu yazmasını sağladı ve işe alım yetkililerine ne düşündüklerini sordu. Sonuç oldukça şaşırtıcıydı.

Haber 11-01-23 10:01

Canlı yayında zor anlar! Kanadalı muhabir bir anda fenalaştı... “Kendimi pek iyi hissetmiyorum”

Kanada’da bir televizyon kanalının haber bülteni herkesi korkutan anlara sahne oldu. Kanadalı bir haber muhabiri hafta sonu canlı yayın sırasında bir haberi sunarken aniden fenalaştı. Bir anda sallanmaya başlayan ve ayakta durmakta zorluk çeken muhabir, “Kendimi pek iyi hissetmiyorum” dediği anda yayın yarıda kesildi.

Trend 10-01-23 13:03

Düğün yolunda feci kaza! Bir aile yok oldu... Haber için olay yerine giden muhabir yıkıldı

Korkunç kaza Şanlıurfa’da meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada düğüne giden çift ile 4 yaşındaki kızları hayatını kaybetti. Kazayı duyup haber yapmak için olay yerine giden İHA muhabiri, ölenlerin amcasının oğlu ve ailesi olduğunu öğrenince büyük üzüntü yaşadı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber 01-01-23 17:22

Röportajı yapan muhabir açıkladı! Messi'den ağza alınmayacak küfür! O... çocuğu dedi ve...

Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Arjantin Hollanda maçının ardından Lionel Messi ile Wout Weghorst arasında yaşanan gerginlik maça damgasını vurmuştu. Yaşanan bu durumun ardından röportajı gerçekleştiren Gaston Edul o anların detaylarını anlatırken, şoke eden bir detay paylaştı.

Spor 24-12-22 14:29

Tüm ülkeyi ayağa kaldıran olayda karar verildi! Kadın muhabiri canlı yayında taciz etmişti... Cezası belli oldu

İtalya’da 27 Kasım 2021 tarihinde oynanan Seri A takımlarından Empoli ve Fiorentina arasındaki maç tepki çeken anlara sahne olmuştu. Maçın sonrasında stadyumun dışında canlı yayın yapan muhabir Greta Beccaglia taraftar olduğu belirtilen bir kişinin sözlü ve fiziksel tacizine maruz kalmıştı. Muhabiri taciz ettiği tespit edilen Andrea Serrani hem hapis hem de para cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Trend 21-12-22 10:41

Eşime 'babası çocuğun üstünü ört' dedi Gözyaşlarıyla haykırdı “Aynı şeyleri yaşadım” Muhabir de ağladı! 6 yaşındaki H.K.G’den sonra…

Türkiye 6 yaşındaki H.K.G.'nin yaşadıklarını konuşurken benzer istismar olaylarının yaşandığı da bir bir ortaya çıkıyor. Son olay ise hiç beklenmeyen anda, bir kadının gözyaşları içerisinde haykırmasıyla ortaya çıktı. Sokak röportajı sırasında mikrofon uzatılan kadın, H.K.G. ile aynı şeyleri yaşadığını ağlayarak anlattı. Duydukları karşısında muhabir bile gözyaşlarına boğulurken kadının sözleri yürek yaktı. Kadın, uçakta bir kişinin eşine 'Çocuğun üstünü örtsene babası' dediğini de söyledi.

Haber 15-12-22 17:10

Genç kadını otel odasına kadar takip etti! ''Hadi bana bir öpücük ver''

Ellie Flynn isimli araştırmacı bir muhabir, kısa süre önce kadınların dışarıda bir gecede karşılaştıkları şiddet ve cinsel saldırı tehditlerini araştıran bir belgesel hazırlamak amacıyla kılık değiştirdi. Bir cumartesi gecesi Liverpool'a giden ve ne olacağını görmek için sarhoş ve yalnız numarası yapan Ellie'nin başına gelenler dehşet vericiydi.

Trend 13-12-22 09:30

Özlem Pirim kimdir? Antalya'da sular altındaki bir seranın içinden bilgi veren TRT muhabiri Özlem Pirim’in zor anları!

TRT muhabiri Özlem Pirim, Antalya'da sular altındaki bir seranın içinden sel felaketine ilişkin bilgileri aktardı. Deneyimli muhabir yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen canlı yayını sürdürdü. Birçok kişi canlı yayının ardından internette araştırma yapmaya başladı. Peki, Özlem Pirim kimdir? İşte Antalya'da sular altındaki bir seranın içinden bilgi veren TRT muhabiri Özlem Pirim hakkında detaylar...

Haber 12-12-22 14:12
trt

Depremi anlatmak için bağlanmıştı! Muhabir sesi titreye titreye konuştu: 2 çocuğum var, çok paniğim şu an, çok korkuyorum

Sabaha karşı gerçekleşen Düzce-Gölyaka merkezli 5.9 büyüklüğündeki deprem Türkiye'yi uykusundan uyandırdı. Akıllara 1999 depremini getirmesiyle vatandaşların yaşadığı tedirginlik artarken DHA Muhabiri Tezcan Solmaz da büyük panik yaşayanlar arasındaydı. Depremle ilgili bilgi aktarmak üzere canlı yayına bağlanan Solmaz'ın yaşadıklarını anlatırken sesinin titremesi ve kendini tutamayıp ağlaması saniye saniye kayıtlara geçti.

Haber 23-11-22 09:56

Arjantinli gazetecinin zor anları! FIFA Dünya Kupası muhabiri Katar’da canlı yayın yaparken soyuldu... Şaşkınlığını gizleyemedi

Merakla beklenen FIFA Dünya Kupası 20 Kasım'da başladı. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, ev sahibi Katar'ın açılış maçında Ekvador'a karşı mücadelesini büyük bir heyecanla izledi. Dünya Kupası heyecanını paylaşan Arjantinli muhabir Dominique Metzger’in canlı yayın sırasında cüzdanı çalındı. Olayın şokunu yaşayan muhabir TikTok’tan yaşadıklarını anlattı.

Trend 21-11-22 16:55

Muhabirin canlı yayında zor anları! Filin hortumu yüzünü kapatınca yayını yarıda kesmek zorunda kaldı

Kenya’da filler ve gergedanlar için kar amacı gütmeyen bir vahşi yaşam rehabilitasyon merkezinde canlı yayın yapan bir muhabir zor anlar yaşadı. Vakfın Instagram sayfasında paylaşılan videoda, KBC Televizyonu muhabiri Alvin Patterson Kaunda fil sürüsünün önündeki canlı yayında bir anda yüzünü kaplayan hortumla şaşkına döndü. Muhabir fillerin müdahalesinden sonra yayını yarıda kesmek zorunda kaldı.

Trend 16-11-22 14:10

SON DAKİKA: Bursa'daki facia sonrası olayı anlatan muhabir konuşmakta zorlandı! Çocuk yaşta tekstil atölyesinde çalışıyorlardı...

Bursa'daki yangından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşen acı olayda bir anne ve sekiz çocuğu hayata gözlerini yumdu. Suriye uyruklu aile soba zehirlenmesi sonucu yok oldu. Sadece kağıt toplayıcılığı yapan ve gece çalışan baba hayatta kaldı. Çocukların bazılarının okul yerine tekstil atölyesinde çalıştığı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 09-11-22 08:47

Soygunlardan bahseden muhabir tam da o an soyuldu! Hırsız koşarak değil 'uçarak' uzaklaştı

Şili'de bir muhabirin canlı yayın esnasında soyulduğu anlar gündem oldu. Artan hırsızlıklarla ilgili canlı yayın yaparken kapkaç mağduru olan genç adam, ne olduğunu şaşırdı. Ancak daha şaşırtıcı olan kapkaçı yapanın kim olduğuydu.

Trend 05-11-22 14:46

Pakistan'ın eski Başbakanı Khan'ın başlattığı yürüyüşte bir muhabir ezilerek öldü

Pakistan'ın eski Başbakanı Imran Khan'ın başkent İslamabad'a başlattığı yürüyüş sırasında bir muhabir Khan'ın içinde bulunduğu otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından yürüyüş durduruldu.

Haber 30-10-22 21:16

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 'evdeki yabancılar' sorusuna yanıtı gündem oldu! Muhabirin çenesini okşayıp gülerek 'canım benim' dedi

Günlerdir konuşulan 'evdeki yabancılar' skandalı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sorulmak istendi. Ankara muhabiri Fırat Irmak, Bakan Soylu'ya 'yabancıların oturmadığı adreslere kayıtlı olduğu' iddiasını sormak isterken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Muhabir Irmak'ın çenesini okşayan Soylu, gülerek "Canım benim" yanıtını verdi.

Haber 11-10-22 08:28