Muharrem Ince Haberleri Ve Son Dakika Muharrem Ince Haberleri

Muharrem Ince Haberleri Ve Son Dakika Muharrem Ince Haberleri

Muharrem İnce, 04 Mayıs 1964 yılında, Yalova'nın Elmalık köyünde doğdu.

Annesinin adı Zekiye, babasının adı Şerif'tir.

Muharrem İnce, İlk ve Orta Öğrenimini Yalova'da tamamladı.
Muharrem İnce, Uludağ Üniversitesi, Necati Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olu.
Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olan liselerde Fizik Öğretmeni ve Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Muharrem İnce, öğretmen olduğu yıllarda özel dershanelerde de öğretmenlik görevinde bulundu.

Bir süreliğine Yalovaspor'un Basın Sözcülüğü'nü yaptı, Yalova Atatürkçü Düşünce Derneği İl Başkanlığı görevinde de bulundu.
Muharrem İnce 22'inci, 23'üncü Dönem Milletvekili görevine seçildi. 24'üncü Dönem Milletvekili görevine halen devam etmektedir.

24'üncü Dönem Milletvekili görevini icra ederken aynı zamanda da CHP Grup Başkanvekili görevinde bulunmaktadır.

Muharrem İnce 24'üncü Dönemde Türk Dili Konuşan Ülkeler Parlamenter Asamblesi (TÜRKPA) Türk Grubu mensubu olmuştur.
Muharrem İnce 2012 yılında "Buyurun Sayın İnce" adlı kitabı yayınlamıştır.
Muharrem İnce Evli ve bir çocuk babasıdır.

Muharrem İnce Haberleri

Günler süren gerginlikten sonra Abdullah Zeydan mazbatasını aldı: 'YSK'nın kararı umutları yeşertti'

Van'daki mazbata düğümünün YSK'nın kararıyla son bulmasının ardından belediye başkanı seçilen DEM Partili Abdullah Zeydan mazbatasını aldı. Zeydan ilk mesajında YSK'nın süreçteki son kararına değindi.

Haber 05-04-2024 12:16

Memleket Partisi ilk belediye başkanlığını Yozgat'ta kazandı! İlk ve tek oldu

Muharrem İnce'nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi, 31 Mart yerel seçimlerinde beklediği başarıyı elde edemese de ilk kez bir belediyeyi kazandı. Memleket Partisi'nin adayı Sami Eroğlu, Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-2024 16:42

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, seçim çalışmalarını Balıkesir'de sürdürdü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Gönen ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla bir araya geldi.

Yurthaber 29-03-2024 08:14

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi! Cümle alem biliyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 28-03-2024 07:04

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Denizli'de ziyaretlerde bulundu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'de esnaf ziyaretinde bulundu, belediye başkan adaylarına destek istedi.

Yurthaber 21-03-2024 14:42

O program çok konuşulmuştu! Muharrem İnce'den Oğuzhan Uğur'a sitem: Beni harcadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin geçen sene Oğuzhan Uğur'un programına katılması büyük olay olmuştu. Programın fragmanında imajının zedelendiğini ifade eden İnce, Oğuzhan Uğur'a sitemde bulundu.

Haber 17-03-2024 17:12

Muharrem İnce’den YSK önünde sert tepki! 'Aldıkları kararları tanımıyorum!'

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, YSK önünde basın açıklaması yaptı. Tarsus ve Güzelbahçe ile ilgili kararlar hakkında konuşan İnce, “Buralarda seçime gireceğiz, bunu göreceksiniz. Ama yargının, YSK'nin bu şekilde alet olmasını şiddetle kınıyorum. Aldıkları kararları tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-2024 14:59

'Memleket Partisi'nin AK Parti adayını destekleyeceği' iddiasına açıklama

Memleket Partisi'nin Amasya'da AK Parti'nin çıkaracağı adayı destekleyeceği iddia edilmişti. Memleket Partisi yaptığı açıklamada söz konusu iddiayı yalanladı.

Haber 26-02-2024 23:04

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-2024 11:16

Yavuz Bingöl Memleket Partisi için mi aradı? 51 gün kala flaş iddia... 'Duyan şaşıracak' dedi, olay oldu: Seni aday yapmak istiyoruz

Sanatçı Yavuz Bingöl için ortaya atılan Memleket Parti iddiası gündem oldu. Gazeteci Levent Gültekin'in aktardığı iddiaya göre Yavuz Bingöl, İstanbul'da CHP'den aday adayı olan bir isme Memleket Partisi için telefon açmış. Seçimlere 51 gün kala gündeme gelen iddiaya göre Bingöl, CHP’den aday adayı olan kişiyi arayarak "Biz seni Memleket Partisi’nden aday yapmak istiyoruz" demiş.

Magazin 09-02-2024 16:30

Bir sürpriz de Muharrem İnce'den! Teklif gitti... Başak Demirtaş sonrası adaylık yarışı iyiden iyiye kızıştı

Türkiye siyaseti her geçen dakika yeni gelişmelere sahne oluyor. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın bozulması dengeleri değiştirdi. Hem Zafer Partisi hem Memleket Partisi hem de DEM Parti seçimlere kendi adaylarıyla katılacak. AK Parti ve MHP'nin amacı ise son yerel seçimde kaybettiği büyükşehirleri geri almak. Muharrem İnce'den sürpriz Baykal hamlesi geldi!

Haber 07-02-2024 14:08

Muharrem İnce'den Özgür Özel’e şiir: Ben diyorum siyasette ilke, o diyor istedi benden ilçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e şiirli göndermede bulunarak, “Ben diyorum ’siyasette ilke’. O diyor ’istedi benden ilçe’. Ben diyorum ’arada Ali de olsun’. O diyor ’her yer veli ile dolsun’ ” dedi.

Haber 31-01-2024 13:21

Muharrem İnce canlı yayında Ekrem İmamoğlu'na seslendi! 'Bunun cevabını da kendisi versin'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldığı canlı yayında gündem olan sözlerine açıklık getirdi. İmamoğlu'nu kast etmediğini ifade eden İnce, "Bir tane belediye başkanlığı, bir yer konuştuk mu, bunun cevabını da kendisi versin" dedi.

Haber 27-01-2024 22:10

Muharrem İnce'nin sözleri gündem oldu! Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi: 'Verene değil alana bakacaksın'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sözlerine yanıt verdi. Özdağ, Muharrem İnce'nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşıp, 'Verene değil alana bakacaksın derler' ifadelerini kullandı.

Haber 27-01-2024 21:44

Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce'nin sert açıklamalarına yanıt: Kendisiyle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayacaklarını belirterek "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" demişti. İnce'nin açıklamalarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" dedi

Haber 26-01-2024 17:33

Son dakika | Muharrem İnce köprüleri attı: CHP'yle iş birliği kapısı kapandı! Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil

Son dakika haberi: Memleket Partisi'nin merakla beklenen seçim kararını Muharrem İnce duyurdu. CHP ile uzun süredir devam eden iş birliği görüşmeleri sonuç vermedi, İnce ittifak kapısını kapattı. CHP'ye "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" deyip sert eleştirilerde bulunan İnce, İBB adayıyla ilgili de açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde İmamoğlu çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken eski CHP'li Mehmet Sevigen'in Memleket Partisi'nin İBB adayı olacağı iddiasına yanıt geldi.

Haber 26-01-2024 11:35

İmamoğlu'na eski CHP'li rakip iddiası: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! Benim adaylığım Ekrem beye kesin kaybettirir diyorlar

Yeniden Refah ve DEM Parti'nin yanı sıra önümüzdeki seçimlerin en çok konuşulan partilerinden biri de Muharrem İnce'nin Memleket Partisi. Rekabetin giderek kızıştığı İBB yarışı için İnce'nin de kararını verdiği konuşuluyor. Bir süredir CHP ile yakın temas halinde olan Memleket Partisi'nde gözler bugün İnce'nin yapacağı öne sürülen kritik açıklamaya çevrildi.

Haber 26-01-2024 10:51

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu? Muharrem İnce'den çok konuşulacak iddia: İYİ Parti iyi kaybettirecek!

Türkiye yerel seçim için geri sayım geçerken, İstanbul'da rekabet tam anlamıyla dün başladı. AK Parti Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum'u aday olarak çıkardı. İBB Başkanlığı için Kurum kolları sıvarken, muhalefet cephesinden ise dikkat çeken bir açıklama geldi. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, bu seçimlere AK Parti'nin çok iyi hazırlandığını belirtirken, "İYİ Parti iyi bir kaybettiren olacak" diye konuştu.

Haber 08-01-2024 06:37

Muharrem İnce'den 'İzmir' açıklaması! Aday mısınız? sorusuna tek kelimelik yanıt... Özgür Özel'le görüştü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü. İki liderin görüşmede yerel seçimler ve İnce'nin ifadesiyle 'memleket meseleleri' görüşüldüğü öğrenildi. Genel Merkeze girişi sırasında Muharrem İnce’ye, “İzmir için aday adayı olacak mısınız?” sorusu soruldu. İnce'nin tek kelimelik yanıtı dikkat çekti.

Haber 04-01-2024 11:23

Özgür Özel ile Muharrem İnce arasında kritik görüşme! İzmir adaylığı için ismi geçiyordu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel CHP Genel Merkezi’nde bir araya gelecek. Kritik görüşmenin içeriğine dair bir detay paylaşılmazken; geçtiğimiz günlerde CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Adaylığı için Muharrem İnce'nin ismi gündeme gelmişti.

Haber 03-01-2024 13:31

Sosyal medyada 'Şeyh Said' tartışması! Halil Konakçı'nın o sözlerine Muharrem İnce ve Ümit Özdağ'dan tepki geldi

Daha önce yaptığı açıklamalarla da Türkiye'nin gündemine defalarca gelen imam Halil Konakçı bu kez de Şeyh Said ile ilgili sözleriyle dikkatleri üzerine çekti. Konakçı, " Şeyh Said bir İslam kahramanıdır." dedi. Konakçı'nın sözlerine Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan peş peşe tepkiler geldi.

Haber 18-12-2023 22:51

İmamoğlu'na desteğini açıklayan Muharrem İnce: CHP'de korku ve endişe başladı

Yerel seçime doğru iş birliği arayışları sürerken en dikkat çeken gelişmelerden biri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'nin peş peşe görüşmeleri oldu. Görüşmelerin akıbetinde İnce, İstanbul'da CHP'yi destekleyeceklerini duyurmuştu. Konuyla ilgili yeni açıklama yapan İnce, İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıklamasının ardından "CHP'de korku ve endişe başladığını" ifade ederek ilginç bir noktaya değindi ve "Yahu sakin olun" dedi.

Haber 17-12-2023 11:12

Özgür Özel'in 'Şeyh Sait' açıklaması gündem yarattı! Muharrem İnce ve Yılmaz Özdil'den peş peşe paylaşımlar: CHP'yi geri almadan mümkün değil!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Şeyh Sait' ile ilgili canlı yayında yaptığı yorum gündem oldu. Gazeteci Yılmaz Özdil, Özel'in açıklamalarına tepki göstererek "Kurucu ayarlarından uzaklaştırılan CHP'yi geri almadan, Türkiye'yi geri alabilmek mümkün değildir" dedi. Aynı dakikalarda Muharrem İnce tarafından yapılan paylaşım da dikkat çekti.

Haber 13-12-2023 00:08

Muharrem İnce'yi baba ocağına tekrar davet edecek mi? CHP lideri Özgür Özel canlı yayında yanıtladı!

CHP lideri Özgür Özel canlı yayında, Muharrem İnce ile ilgili sorulara yanıt verdi. Memleket Partisi ile ittifak konusu gündemde olan Özel, "İnce'yi baba ocağına tekrar davet edecek mi?" sorusuna "Kim kendini bu eve ait hissediyorsa bu evin kapısı açık" diyerek yanıt verdi. İnce'nin İzmir'den aday olup olmayacağı yönündeki soruya ise Özel, "Ben bir partinin genel başkanına başka bir partinin genel başkanının belediye başkanlığı teklif etmesini saygısızlık olarak görürüm" yanıtını verdi.

Haber 12-12-2023 20:31

Bir haftada ikinci kez görüşmüşlerdi! Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce açıklaması: 'İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce arasında yapılan görüşmeler kulisleri hareketlendirmişti. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yerel seçim çerçevesindeki görüşmesi sorulan İmamoğlu, “Çok net istanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti" dedi.

Haber 12-12-2023 11:29

Fatih Portakal'ın Muharrem İnce'ye sert sözleri gündem oldu: Hiçbir şekilde güvenmiyorum

CHP'nin Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı göstermek istediği haberlerinin çıkması üzerine, sunucu Fatih Portakal küplere bindi. Daha önce de aralarında tartışma olan Muharrem İnce ve Fatih Portakal gerilimi alevlendi. İzmir'de sadece Muharrem İnce aday olsa yine gidip oyumu vermem" diyen Fatih Portakal, İnce'ye güvenmediğini de açıkça söyledi.

Haber 07-12-2023 20:22

Yerel seçimlerle ilgili bir çıkış da Muharrem İnce'den geldi: İş birliği olmalı

Yerel seçime aylar kala siyasi arenadaki hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti, CHP ile ittifak yapmama kararı almıştı. Bu gelişmenin ardından bir açıklama da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. "İş birliği olmalı" ifadesini kullanan İnce, hakkındaki CHP İzmir adaylığı iddiasıyla ilgili de ilk kez konuştu.

Haber 06-12-2023 21:20

İmamoğlu'ndan sürpriz görüşme: Zamanlaması dikkat çekti! Özgür Özel'den o telefon gelecek mi?

Siyasetin gündemi CHP ve İYİ Parti'de yaşananlara kilitlenmişken Ekrem İmamoğlu'nun sürpriz görüşmesi kulislerden sızdı! CHP, İYİ Parti'ye perşembe günü götürdüğü iş birliği teklifine pazartesi ret yanıtı alırken İmamoğlu'nun cuma günü bir başka partinin lideriyle bir araya geldiği ortaya çıktı. Üstelik iddiaya göre o görüşme bir nezaket ziyaretinden öteydi. Gündeme damgasını vuracak görüşmenin ayrıntıları canlı yayında paylaşıldı.

Haber 06-12-2023 09:31

Muharrem İnce, CHP’ye geri dönecek mi? İddiaların ardından ilk kez konuştu…

Muharrem İnce'nin partisini kapatıp CHP'ye gideceği söylentilerinin ardından Memleket Partisi lideri ilk kez konuştu. İnce, CHP’ye geri dönüşü ile ilgili iddialar için “Ne benim CHP'ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var. Ben, şimdi Memleket Partisi'nin genel başkanıyım. Bu partinin de yetkili kurulları var. Ne karar alacaksak yetkili kurullarımızda alırız” ifadelerini kullandı.

Haber 18-11-2023 08:04

Mansur Yavaş sözleri gündeme damgasını vurur! CHP lideri Özel, Akşener ile aralarındaki ilişki için dikkat çeken ifadeler kullandı

CHP lideri Özgür Özel, partiye dönüp dönmeyeceği bilmecesi devam eden Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında aldığı 'Kılıçdaroğlu' kararını canlı yayında duyurdu. Bir yandan da CHP ile İYİ Parti arasında yerel seçimde iş birliği olup olmayacağı merak konusu. İYİ Parti lideri Meral Akşener hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan Özel'in Mansur Yavaş mesajı ise gündeme damgasını vuracak nitelikte!

Haber 17-11-2023 12:07

Telefon görüşmesine damga vurdu! Tanju Özcan İstiyorum, çok istiyorum diyerek açıkladı: Çok konuşulacak 'Muharrem İnce' sözleri

Değişim vadederek CHP'nin başına gelen Özgür Özel'in dünkü konuşmasında yaptığı 'baba evi' çağrısı gündem yarattı. CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiye dönmeyi bekleyen isimlerden biri. Ancak Özcan'ın partiye dönmesini kendisinin dönmek istediği kadar istediği bir isim daha var. Üstelik Özcan öyle iddialı konuştu ki kendi ifadesine göre o ismin dönüşünü "hemen her CHP üyesi" istiyor.

Haber 15-11-2023 16:00

'Ankara Kuşu' Oktay Yaşar hakim karşısına çıktı! 'Bunlar bana yönelik bir kumpastır'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile ilgili yaptığı paylaşımlar nedeniyle yargılanan 'Ankara Kuşu' adlı sosyal medya hesabının kullanıcısı Oktay Yaşar hakim karşısına çıktı. Terör örgütü ile irtibatının olmadığını ve göz temasında bile bulunmadığını belirten Yaşar, "Bunlar bana yönelik bir kumpastır" dedi.

Haber 09-11-2023 13:17

Muharrem İnce: Erdoğan’ın politikasını doğru buluyorum, destekliyorum...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Bilkent Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldiği bir toplantıda dikkat çeken ifadeler kullandı. İnce, İsrail-Filistin çatışmasına ilişkin, "Tayyip Erdoğan’ın denge politikasını doğru buluyorum” dedi.

Haber 11-10-2023 07:19

İstanbul için sürpriz 'Muharrem İnce' iddiası! İYİ Parti'den aday mı olacak? Açıklama geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) adayı olacağı iddiaları bir anda gündem yarattı. Söz konusu iddialarla ilgili İnce'yle görüştüğünü açıklayan eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, İnce'nin söylediklerini canlı yayında aktardı.

Haber 25-09-2023 07:38

İYİ Parti'nin belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı! Ankara, İstanbul, Ordu, Hatay ve Bolu... Muharrem İnce'ye 'jest' gündemde

Yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracağını duyuran İYİ Parti'nin belediye başkan adayları için konuşulan isimler dikkat çekti. Gazeteci Barış Yarkadaş, yaptığı açıklamada Ankara, İstanbul, Ordu, Hatay, Mersin, Adana, Eskişehir, Trabzon, Afyon, Kahramanmaraş, Aydın, Konya ve Bolu için hangi isimlerin öne çıktığını tek tek açıklarken; 'Muharrem İnce' için jest yapılmasının gündemde olduğunu iddia etti.

Haber 12-09-2023 08:41

Muharrem İnce'nin 'İmamoğlu' kaygısı: Akşener ile görüşmesini anlattı! Ortak bir yanımız var diyerek açıkladı

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti lideri Meral Akşener ile görüşen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce görüşmede konuşulanları ilk kez anlattı. Akşener'e kaygılarını ilettiğini belirten İnce'nin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında söyledikleri dikkat çekti.

Haber 08-09-2023 09:09

Kritik görüşme! Muharrem İnce, Meral Akşener'i ziyaret etti

Türkiye adım adım yerel seçimlere giderken kritik bir görüşme gerçekleşti. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Haber 06-09-2023 17:34

Seçim dönemine damga vuran videoyu izleyen eşinin yanıtını ilk kez paylaştı! Muharrem İnce'den CHP'ye dönüş sinyali: 'Memleket Partisi'ne benzer zaten'

2023 seçimlerine aday olmasıyla birçok tartışmaya konu olan ve seçime günler kala cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 'CHP'ye dönüş' sorusuna çok çarpıcı bir yanıt verdi. Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye yönelik sert eleştirileriyle sık sık gündeme gelen İnce açık kapı bıraktı. Adaylıktan çekilmesinde etken olduğu konuşulan yetişkin filmi hakkında da konuşan Muharrem İnce, eşine videoyu gösterdikten sonra aldığı dikkat çekici yanıtı da ilk kez paylaştı.

Haber 04-09-2023 10:28

SON DAKİKA | Memleket Partisi'nin Balıkesir ve Nazilli adayları belli oldu! Muharrem İnce isimleri açıkladı

Son dakika haberi: Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışacaklarını duyurarak, Balıkesir ve Nazilli belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı.

Haber 29-08-2023 16:28

Muharrem İnce hakkındaki sahte görüntü ve belgeler gündem olmuştu! 12 kişi için hapis cezası istendi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında sosyal medyada paylaşıma sokulan sahte banka dekontları gündem olmuştu. İnce'nin sosyal medya paylaşımı üzerine soruşturma başlatılan soruşturmada iddianame düzenlendi. İddianameye göre 12 şüpheli için değişen sürelerde hapis cezası istendi.

Haber 12-07-2023 15:54

Muharrem İnce startı verdi, açık açık ilan etti: Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde partisinin seçimlere katılacağını belirterek "Yerel seçimde aynı palavrayı yeniden sunacaklar; 'Şimdi zamanı değil, herkes çekilsin, biz seçime gireceğiz' Yok öyle yağma, biz de seçime gireceğiz. Hiç kusura bakma baştan söylüyorum" diye konuştu.

Haber 09-07-2023 15:08

Muharrem İnce'den 'Çipras' göndermesi! İmamoğlu'nun değişim çıkışı için çarpıcı yorum: Atatürk gelse şansı zor

Adaylıktan çekildiği 11 Mayıs'tan bu yana sessizliğe bürünen Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CHP'deki 'değişim' tartışmaları ve seçim sonuçlarıyla ilgili konuştu. Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsaydım "Seçim akşamı istifa kararı alırdım" diyen İnce, İmamoğlu'nun başlatmış olduğu 'değişim' çağrısı için de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haber 05-07-2023 07:21

Muharrem İnce'ye 'sosyal medya kumpası' soruşturmasında yeni gelişme!

Seçim sürecinde sosyal medyada Muharrem İnce hakkında ortaya atılan iddiaların ardından harekete geçilmişti. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Memleket Partisi Genel Başkanı İnce'nin sosyal medya hesabındaki iddialar üzerine başlattığı soruşturmayı tamamlayarak 5 kişi hakkında "özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" ve "kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek veya yaymak" suçlarından 9'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenledi.

Haber 24-06-2023 08:43

Muharrem İnce'den ses getiren iki cümlelik paylaşım! Evlatlarım hazır olun diyerek tarih verdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Gençlere seslenen İnce, yaptığı paylaşımla çağrıda bulundu. İnce, sosyal medya hesabından yaptığı iki cümlelik açıklamasında "Hazır olun" mesajıyla birlikte tarih verdi.

Haber 16-06-2023 06:44

Muharrem İnce'den 'Erdoğan' paylaşımı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim sonuçlarının ardından yaptığı paylaşımda "Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanlığı makamına yeniden seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik eder, memleketin dağ gibi birikmiş sorunlarını çözmesinde kolaylıklar dilerim" dedi.

Haber 28-05-2023 23:32

SON DAKİKA | Sinan Oğan'dan dikkat çeken 'linç' çıkışı! 'Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve bana yapılanlar...'

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oyunu kullanan Sinan Oğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 'Linç kültürü' çıkışı yapan Oğan, Meral Akşener'e, Muharrem İnce'ye ve kendisine yapılan linç girişimlerini kınadığını dile getirdi. İşte Oğan'ın o açıklamaları...

Haber 28-05-2023 11:58

Mustafa Sarıgül'den Muharrem İnce sorusuna olay yanıt! 'Nankör insandan...'

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk tur öncesi çekilen ve ikinci turda tarafsız kalacaklarını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrrem İnce'nin sosyal medyadan yaptığı ‘Pazartesi başlıyoruz’ paylaşımı gündem oldu. CHP'den vekil seçilen Mustafa Sarıgül, İnce için "Siyaset şudur; omurga ister, dik duruş ister en önemlisi de siyaset vefa ister. Vefasız insanlar taş olur. Nankör insanlardan hiçbir şey olmaz" dedi.

Haber 27-05-2023 09:15

Tanju Özcan'dan çok konuşulacak Muharrem İnce sözleri! 'İkna etmek için çok uğraştık' deyip...

Seçime sayılı saatler kala siyaset gündeminde hareketlilik sürüyor. Açıklamalarıyla birçok kez gündem olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez Muharrem İnce ile ilgili sözleriyle dikkat çekti. Özcan, İnce ile görüştüklerini açıkladı ve "Saatlerce konuştuk. İkna etmek için çok uğraştık. Muharrem İnce belli konulara kızgın" ifadelerini kullandı.

Haber 26-05-2023 20:03

Muharrem İnce son paylaşımıyla pazartesi gününü işaret etti! 'Yeniden başlıyoruz' deyip...

14 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki adaylardan Sinan Oğan, 2. tur için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi, Oğan'ı aday gösteren ATA İttifakı'ndan Adalet Partisi ve Zafer Partisi ise 'Kılıçdaroğlu' dedi. Bir diğer aday olan Memleket Partisi lideri Muharrem İnce ve partisinden ise herhangi bir resmi destek açıklaması gelmedi. İnce son yaptığı paylaşımla önümüzdeki pazartesi gününü işaret ederek dikkat çeken mesajlar verdi.

Haber 26-05-2023 15:09