Muharrem Ince Kimdir Haberleri

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi! Cümle alem biliyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-28 07:04:59

Ankara'da bir hastanede sedyeden düşürülen hasta hayatını kaybetti

Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki bir hastanede muayene olmak için beklediği sırada sedyeden düşürülen Muharrem D'nin ölümüne ilişkin, hasta bakıcılar ve hemşire hakkında, "taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan soruşturma başlatıldı.

Yurthaber 2024-03-25 15:17:33

Planını ince ince işledi! Hiçbir masraftan kaçmadı... Kendisini aldatan kocasını bıçaklamak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu

Taylandlı bir kadın, kendisini aldatan kocasından ve sevgilisinden intikam almak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu ve ikisini de Isaan eyaleti Roi Et'teki bir otel odasında basarak bıçakladı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 2024-03-22 09:24:05

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Denizli'de ziyaretlerde bulundu

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Denizli'de esnaf ziyaretinde bulundu, belediye başkan adaylarına destek istedi.

Yurthaber 2024-03-21 14:42:04

O program çok konuşulmuştu! Muharrem İnce'den Oğuzhan Uğur'a sitem: Beni harcadı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin geçen sene Oğuzhan Uğur'un programına katılması büyük olay olmuştu. Programın fragmanında imajının zedelendiğini ifade eden İnce, Oğuzhan Uğur'a sitemde bulundu.

Haber 17-03-24 17:12

Yanlışlıkla kendisini kaydedip paylaştı! Görüntüleri 2 milyonu aşkın izlendi... Bu kimdir ho?

TikTok'ta 'saygin955' kullanıcı adıyla açılan bir profilden yapılan paylaşım kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde yanlışlıkla telefonun ön kamerasını açıp kendisini kaydeden yaşlı bir kadın kendisini tanımayınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2.4 milyon izlenen görüntülerde kamerada kendisini gören kadın, "Bu kim ho?" deyince viral oldu.

Trend 12-03-24 07:48

Ünlü şeften ramazan ayında Osmanlı mutfağından öneriler

Yemek yazarı ve şef Rafet İnce, gelecek kuşaklara aktarılması için çalışmalar yaptığı Osmanlı saray mutfağının ramazana özel sağlıklı lezzetlerine ilişkin önerilerini sıraladı.

Yemek 11-03-24 12:10

Oruç Baba kimdir, Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır? Oruç Baba'nın hikâyesi

Fatih'te bulunan Oruç Baba Türbesi, Ramazan ayının ilk günlerinden itibaren dualarının gerçekleşeceğine inanan kişiler tarafından ziyaret edilir. Bu dönem türbe çok kalabalıktır. Ramazan ayının ilk ve son günlerinde şeker, zeytin, sirke ve ekmek gibi bereketi temsil ettiği düşünülen gıdalar ile oruç açılır ve insanlar birbirlerine bu gıdalardan dağıtır. Amaç, bereket getirmesidir. Peki, Oruç Baba kimdir, hikâyesi nedir? Ramazan'ın ilk iftarı neden Oruç Baba Türbesi'nde açılır?

Haber 08-03-24 18:05

Bahar aylarının vazgeçilmezi olacak en trend parçalar

Kışa göre sıcak, yaza göre soğuk olan bahar aylarında kıyafet seçmek kafa karıştırıcı olabilir. Fazla kalın kıyafetler tercih ederseniz terleyebilir, ince seçeneklerle de üşüyebilirsiniz. Siz debahar ayları için hazırlık yapmak ve dolabınıza trend parçalar eklemek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Trençkottan sweatshirte bahar bahar sezonunun en trend parçalarını seçkimizde sizin için bir araya getirdik.

Haber 07-03-24 14:56

Evde anne, yollarda usta ambulans şoförü! 'İlham kaynağım vinç operatörü olan annemdi'

Kocaeli’de kadın ambulans şoförleri ölüm ve kalım arasındaki ince çizgide adeta zamana karşı yarışıyor. Evde anne yollarda usta şoför olan kadınlar, yoğun trafikte önemli bir görev üstleniyor. 24 yıldır acil sağlık hizmetlerinde görev yaptığını söyleyen Ayla Arslan, "Sürücü olurken benim ilham kaynağım vinç operatörü olan annemdi. Taşıdığım sorumluluğun bilincindeyim ve yaptığım işi seviyorum" dedi.

Kadin 07-03-24 12:09

Zencefilin faydaları nelerdir? Zencefil iltihaba iyi gelir mi?

Eski dönemlerden bu yana sağlık alanında kullanılan oldukça önemli, pek çok bitki çeşidi mevcuttur. Zencefil de bu bitki türlerinden biridir. Zencefilgiller ailesinin bir üyesi olarak karşımıza çıkan zencefil hem uzun hem de ince yapraklara sahiptir. Çok senelik bitki çeşitleri arasında yer alan zencefilin çiçekleri de çoğunlukla kırmızı sarı tonlarındadır. Pek çok farklı alanda kullanılan zencefilin sağlık üzerinde de olumlu etkileri vardır. Peki, zencefilin faydaları nelerdir?

Haber 06-03-24 18:27

İYİ Partili aday İmamoğlu'na yüklendi: Bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı!

İYİ Parti'nin Esenyurt Belediyesi başkan adayı Muharrem Yıldız, Ekrem İmamoğlu'na sert yüklendi. İBB Başkanına "İYİ Parti'yi kendinize arka bahçe etmiş olabilirsiniz, ama bu saatten sonra senin hiçbir elemanın kalmadı, hepsini boşalttık" diyerek seslenen Yıldız, "Akılları bir yerde, gözleri başka yerdeydi. Bedenleri İYİ Parti'deydi ama fikirleri başka yerdeydi" ifadelerini kullandı.

Haber 03-03-24 13:29

Muharrem İnce’den YSK önünde sert tepki! 'Aldıkları kararları tanımıyorum!'

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, YSK önünde basın açıklaması yaptı. Tarsus ve Güzelbahçe ile ilgili kararlar hakkında konuşan İnce, “Buralarda seçime gireceğiz, bunu göreceksiniz. Ama yargının, YSK'nin bu şekilde alet olmasını şiddetle kınıyorum. Aldıkları kararları tanımıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 14:59

Kim Milyoner Olmak İster'e 'Neil Armstrong kimdir?' sorusu damga vurdu

Kim Milyoner Olmak İster programında ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı karşısına çıkan 'Neil Armstrong kimdir?' sorusunda zor anlar yaşadı. Joker de kullanan yarışmacının verdiği cevap gündem oldu.

Magazin 26-02-24 00:28

Memleket Partisi lideri İnce'den muhalefete sert tepki: İstanbul'u alacağım derken Türkiye'yi kaybedersiniz...

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. İnce CHP'ye çok sert sözlerle yüklendiği açıklamasında, "2 tane oy alacağım diye PKK, FETÖ, Terör örgütüne selam verirseniz halk hesap sorar." dedi. İnce ayrıca CHP'nin Atatürkçü çizgiden saptığını vurgulayarak, "İlkeli duruşunuz olmalı" söyleminde bulundu. İnce son dönemde oldukça tartışma konusu olan Hatay konusunda da tahminini söyledi.

Haber 24-02-24 11:16

Muharrem İnce'ye yönelik sahte sosyal medya paylaşımlarına ilişkin davada karar

Oktay Yaşar ile Veli Koçak'ın "terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte yardım" suçundan beraatlerine hükmeden mahkeme, sanıklar hakkında "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi

Yurthaber 22-02-24 11:00

Aslan Değirmenci kimdir ve nerelidir? Eserleri, kitapları neler? İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci hakkında bilgiler

Aslan Değirmenci kimdir, nerelidir? Gündeme dair zaman zaman yaptığı önemli açıklamalarla kamuoyunda dikkat çeken ve özellikle İsrail'e yönelik gösterdiği tepkiyle gündem yaratan Gazeteci - yazar Değirmenci birçok kişi tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü görevini yürüten Değirmenci'nin bugüne kadar yayımlanan 8 eseri bulunurken, özellikle 'Kürt sorunu' ve '12 Eylül' üzerine olan kitapları ise dikkat çekiyor.

Finans 20-02-24 11:40

Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır? Uluslararası Uzay İstasyonu’nun sahibi kimdir?

Dünyanın dışında gök cisimleri denilen cisimler arasında yer alan boşluk, uzay olarak tabir edilmektedir. Uzayda toz bulutlarından gezegenlere, çeşitli gazlardan kuyruklu yıldızlara kadar pek çok farklı cisim bulunmaktadır. Bu cisimler dışında uzaya fırlatılan ve yapay uydu olarak bilinen birden fazla farklı uydu türü de mevcuttur. Uluslararası Uzay İstasyonu da bu uydular arasındadır. Peki, Uluslararası Uzay İstasyonu nedir, ne için kullanılır ve sahibi kimdir?

Haber 19-02-24 17:57

Adnan Oktar'ın sosyal medya oyunu deşifre oldu! Silivri için özel çalışma yapmışlar: Onu efsane yapalım

Din sömürüsüyle sayısı belirsiz insanın hayatını karartan Adnan Oktar ve tarikatının sosyal medyada kullandığı yöntemler deşifre oldu. Silivri Cezevi'nde kaldığı dönemde sosyal medyada algı çalışmalarını hızlandıran örgütün her detayı ince ince düşünmesi akıllara durgunluk verdi. Yazışmalardaki 'abartarak verelim, onu efsane yapalım' ifadeleri hayrete düşürdü.

Haber 18-02-24 17:06

Meslektaşları onlara ‘Süper ikili’ diye sesleniyor! Gece gündüz demeden olaylara koşuyorlar: Gurur duyuyoruz

Amasya Suluova'da yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini kadın polisler Hatice Erer ve Güllü Şahin üstleniyor. Olay yerindeki delilleri en ince detayına kadar titizlikle inceleyen 2 kadın polise meslektaşları ‘Süper ikili’ diye sesleniyor. Gece, gündüz olaylara koşan 'delil avcısı' ikili, Türk Polis Teşkilatı’nda görev yapmaktan gurur duyduklarını vurguluyor.

Haber 18-02-24 10:25

Kapıcılar Kralı'nın yıldızı Sevda Ferdağ hayatını kaybetti

Yeşilçam döneminin ünlü oyuncularından Sevda Ferdağ, sabah saatlerinde Cihangir'deki evinde yaşamını yitirdi. Üzücü haberin ardından Sevda Ferdağ kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları merak edildi. İşte usta oyuncu Sevda Ferdağ hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 17-02-24 15:21

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-24 15:03

Galatasaray'ın hocası Okan Buruk'un özel hayatı gündemde! Okan Buruk ve Nihan Buruk sessiz sedasız boşandı mı? Nihan Akkuş Buruk kimdir?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk'un 17 yıllık evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları iddia edildi. Taraflardan ise henüz bir açıklama gelmezken "Nihan Buruk kimdir?" sorusu merak edilmeye başladı.

Magazin 16-02-24 11:38

Kusma şikayetiyle başvurduğu hastanede mide ve bağırsağından 2 kilogram kıl çıktı

Osmaniye'de kusma ve karın ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran kadının mide ve ince bağırsağından 2 kilogram saç kılı çıkarıldı.

Yurthaber 15-02-24 10:50

Bir insanın midesinden bu nasıl çıkar... Taş gibi görünüyor ama değil! Tam 2 kilo

Osmaniye’de mide bulantısı, kusma ve karın ağrı şikayeti ile özel bir hastaneye başvuran 40 yaşındaki kadın hastanın midesinden ve ince bağırsağından toplam 2 kilo ağırlığında kıl kütlesi çıkarıldı. Hastanın doktoru ise nadir görülen bir vakanın ameliyatının gerçekleştirildiğini söyledi. Doktor, hastayı daha da ilginç kılan şeyin ise kütlelerin hem midede hem de ince bağırsakta ayrı ayrı izole şekilde olması olduğunu belirtti.

Kadin 15-02-24 09:49

Aziz Valentine kimdir, hikâyesi nedir? Aziz Valentine nasıl öldü? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki

Her sene 14 Şubat tarihinde kutlanan Sevgililer Günü'nün geleneği tarihte çok eskilere dayanmaktadır. Tarihi Roma döneminde Lupercalia adı verilen ve 3 gün süren bir festivale dayanan Sevgililer Günü, yabancı kaynaklarda "Aziz Valentin Günü" (Valentine's Day) olarak bilinmektedir. Peki bugüne adını veren Aziz Valentine kimdir? 14 Şubat Sevgililer Günü ile Aziz Valentine arasındaki ilişki nedir?

Kadin 12-02-24 18:53

Saç dökülmenizin 5 muhtemel nedeni ve en etkili çözüm yolları! Yiyeceklerden ilaçlara kadar...

Tabağınıza koyduğunuz yiyeceklerden aldığınız ilaçlara kadar saçlarınızın dökülmesinin pek çok nedeni olabilir. Genellikle günde 50 ila 100 saç telini kaybederiz, ancak bu tellerin yerini genellikle yeni saçlar aldığından bunu fark etme eğiliminde değiliz. Bu, yeni saçların, dökülen saçların yerini almadığı zamandır; bu da, gözle görülür derecede daha ince buklelere, kel bölgelere ve tek seferde saç yığınlarının dökülmesine neden olabilir. İşte saç dökülmenizin 5 nedeni ve çözüm yolları...

Kadin 12-02-24 09:38

Zehir saçan kıyafetlere dikkat! Deriden emiliyor, vücuda yayılıyor... Pek çok ülkede yasaklanması tartışılıyor

Kıyafet alırken dikkat. Bazen ütü istemiyor diye, bazen rüzgar geçirmiyor diye ya da ince göstersin diye tercih ettiğimiz o giysiler aslında bizi zehirliyor olabilir. Yapılan araştırmalarla ortaya kondu ki; yüksek teknoloji ile üretilen bu kıyafetler yoğun kimyasallar barındırıyor. Dr. Buğra Buyrukçu konuya dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Haber 10-02-24 08:29

Bir sürpriz de Muharrem İnce'den! Teklif gitti... Başak Demirtaş sonrası adaylık yarışı iyiden iyiye kızıştı

Türkiye siyaseti her geçen dakika yeni gelişmelere sahne oluyor. CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifakın bozulması dengeleri değiştirdi. Hem Zafer Partisi hem Memleket Partisi hem de DEM Parti seçimlere kendi adaylarıyla katılacak. AK Parti ve MHP'nin amacı ise son yerel seçimde kaybettiği büyükşehirleri geri almak. Muharrem İnce'den sürpriz Baykal hamlesi geldi!

Haber 07-02-24 14:08

Muharrem İnce'den Özgür Özel’e şiir: Ben diyorum siyasette ilke, o diyor istedi benden ilçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e şiirli göndermede bulunarak, “Ben diyorum ’siyasette ilke’. O diyor ’istedi benden ilçe’. Ben diyorum ’arada Ali de olsun’. O diyor ’her yer veli ile dolsun’ ” dedi.

Haber 31-01-24 13:21

Muharrem İnce canlı yayında Ekrem İmamoğlu'na seslendi! 'Bunun cevabını da kendisi versin'

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce katıldığı canlı yayında gündem olan sözlerine açıklık getirdi. İmamoğlu'nu kast etmediğini ifade eden İnce, "Bir tane belediye başkanlığı, bir yer konuştuk mu, bunun cevabını da kendisi versin" dedi.

Haber 27-01-24 22:10

Muharrem İnce'nin sözleri gündem oldu! Ümit Özdağ'dan yanıt gecikmedi: 'Verene değil alana bakacaksın'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin sözlerine yanıt verdi. Özdağ, Muharrem İnce'nin sözlerini sosyal medya hesabından paylaşıp, 'Verene değil alana bakacaksın derler' ifadelerini kullandı.

Haber 27-01-24 21:44

Ekrem İmamoğlu'ndan Muharrem İnce'nin sert açıklamalarına yanıt: Kendisiyle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP ile iş birliği yapmayacaklarını belirterek "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" demişti. İnce'nin açıklamalarına yanıt veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu "Sayın İnce'yle biz bu tonda bu dilde ve bu kavramlarla konuşmadık. Onun bana olan saygısını, hürmetini, sevgisini biliyorum. Benim de ona olan sevgi, saygı, hürmetimi o biliyor. O bakımdan bu cümleleri söylemişse niçin söyledi, bir gözden geçireceğim" dedi

Haber 26-01-24 17:33

CHP'den Muharrem İnce'ye aynı sertlikte yanıt! İnce'nin isteklerini sıralayıp tepki gösterdi: Olumlu sonuçlansa bu açıklamalar yapılmazdı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP ile ittifak kurmayacaklarını belirterek DEM parti üzerinden eleştirilerde bulunmuştu. Bu açıklamaların ardından CHP'den jet hızıyla yanıt geldi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İnce'nin müzakereler sırasında belirttiği istekleri sıralayarak, "Bugün yaptığı açıklamaların ve eleştirilerin müzakereler olumlu sonuçlansaydı asla yapılmayacağını biliyoruz." karşılığını verdi.

Haber 26-01-24 13:37

Son dakika | Muharrem İnce köprüleri attı: CHP'yle iş birliği kapısı kapandı! Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil

Son dakika haberi: Memleket Partisi'nin merakla beklenen seçim kararını Muharrem İnce duyurdu. CHP ile uzun süredir devam eden iş birliği görüşmeleri sonuç vermedi, İnce ittifak kapısını kapattı. CHP'ye "Bunlar her gün demleniyor, ittifak kurmam mümkün değil" deyip sert eleştirilerde bulunan İnce, İBB adayıyla ilgili de açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde İmamoğlu çıkışıyla dikkatleri üzerine çeken eski CHP'li Mehmet Sevigen'in Memleket Partisi'nin İBB adayı olacağı iddiasına yanıt geldi.

Haber 26-01-24 11:35

İmamoğlu'na eski CHP'li rakip iddiası: Muharrem İnce bugün sessizliğini bozuyor! Benim adaylığım Ekrem beye kesin kaybettirir diyorlar

Yeniden Refah ve DEM Parti'nin yanı sıra önümüzdeki seçimlerin en çok konuşulan partilerinden biri de Muharrem İnce'nin Memleket Partisi. Rekabetin giderek kızıştığı İBB yarışı için İnce'nin de kararını verdiği konuşuluyor. Bir süredir CHP ile yakın temas halinde olan Memleket Partisi'nde gözler bugün İnce'nin yapacağı öne sürülen kritik açıklamaya çevrildi.

Haber 26-01-24 10:51

Hırıltı, öksürük, kaşıntı... Evinizde hiç tahmin etmediğiniz yerlerde gizleniyor! Vücudunuzdaki işaretler varlığının kanıtı olabilir

Hırıltıdan döküntülere kadar vücudunuzun size evinizde gizli küf olduğunu söylediği ince işaretler var. Genellikle evde ortaya çıkan küf, çok görünür olabilir ama bazen hiç tahmin etmediğiniz yerlerde ve sizin uzun süre fark edemeyeceğiniz şekilde de küf oluşabilir. Peki, kendinizi küfün sağlık açısından çok zararlı o etkilerinden korumanın yolları neler ve evinizde küf olduğunu söyleyen vücudunuzun o işaretleri hangileri? İşte tüm detaylar...

Kadin 25-01-24 13:37

İstanbul gelinlik gibidir dedi canlı yayında adaylığını açıkladı! Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum ve Buğra Kavuncu sonrası Muharrem İnce detayı...

İstanbul'da seçim yarışı iyiden iyiye kızıştı! CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti'nin adayı Murat Kurum arasında geçmesi beklenen seçim yarışı öncesinde İYİ Parti de Buğra Kavuncu'nun İstanbul adayı olduğunu duyurdu. Öte yandan Tansu Çiller başbakanlığında devlet bakanlığı yapan Mehmet Sevigen de canlı yayında adaylığı hakkındaki detayları açıkladı.

Haber 25-01-24 11:06

İlk Türk astronot kimdir? Uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu? Türkiye’nin ilk uzay yolcusu

Dünyanın ötesinde bulunan, hem enerji hem de maddeden oluşan sistem, uzay olarak karşımıza çıkmaktadır. Geçmişten günümüze kadar çok sayıda kişi uzay yolculuğu yapmıştır. Bu seyahatlerin bazıları askeri amaçlı, bazıları ise bilimsel amaçlı olmuştur. Son zamanlarda uzay yolculuğu ile ilgili birçok konu gündeme gelmektedir. Bu konulardan biri de ülkemizi temsil eden ve ilk uzay yolcusu olarak bilinen kişinin kim olduğudur. Peki, ilk Türk astronot kimdir, uzaya çıkan ilk Türk astronot kim oldu?

Haber 23-01-24 19:27

Alper Gezeravcı kimdir? Alper Gezeravcı nereli?

Çok sayıda yazılı mecrada ve basılı yayın sektöründe Alper Gezeravcı ismi ile karşılaşılmaktadır. Bu ismin bu kadar sık gündeme gelmesinin altında yatan sebeplerin başında uzay yolculuğu konusu gelmektedir. Gök cismi olarak tabir edilen cisimlerin arasında bulunan, boşluk olduğu tahmin edilen, ancak bu konuda net bir ispat taşımayan genişlik, uzay olarak ifade edilir. Uzay konusu denildiğinde ise ilk akla gelen isimlerden biri Alper Gezeravcı’dır. Peki, Alper Gezeravcı kimdir ve nerelidir?

Haber 23-01-24 19:25

AK Parti'nin İzmir adayı Hamza Dağ'dan açıklama: İzmir'de zeybeği de halayı da beraber oynayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aday Tanıtım Toplantısı'nda AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kentteki seçim çalışmaları kapsamında, Konak Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu yer aldı.

Haber 22-01-24 15:39

Survivor All Star Kırmızı takıma Doya Doya Moda yarışmacısı Yağmur Banda da dahil oldu! Yarışmacılar duyunca şaşırdı

Survivor yeni bölümde yedeklerden kadroya dahil olacak iki ismi Acun Ilıcalı açıkladı. Acun Ilıcalı kırmızı takıma Yağmur Banda'nın katılacağını duyurunca yarışmacılar "Aaa" diyerek şaşırdı. Peki, Yağmur Banda kimdir?

Magazin 21-01-24 14:29

Şehir Hastanesi'nde 1 yıl 4 gün sonraya randevu! Görünce inanamadı, sosyal medyada isyan etti

Şehir Hastanesi'ne randevu almak için başvuran bir vatandaş, tam 1 yıl 4 gün sonraya randevu verilmesine isyan etti. Söz konusu tarihi görünce gözlerine inanamayan vatandaşın sosyal medyadaki isyanı ise gündem oldu. Bir video paylaşan adam "16 Ocak 2025 tarihinde randevuya gidilecekmiş. Bu hastama o zamana kadar bir şey gelirse o zamana kadar acaba bunun suçlusu kimdir?" diye sordu.

Haber 15-01-24 06:23

Epstein skandalındaki Türk: Banu Küçükköylü! 1991 yılındaki güzellik yarışmasına katıldığı görüntüler ortaya çıktı... İlk kez konuştu

Jeffrey Epstein'in fuhuş ve pedofili skandalındaki Türkiye detayı gündem yarattı. Tüm dünyayı sarsan ve araların pek çok ünlü ismin karıştığı skandalda Türk vatandaşı Banu Küçükköylü'nün mağdur sıfatıyla ifade verdiği ortaya çıktı. 'Banu Küçükköylü kimdir?' sorusuna yanıt aranırken, Küçükköylü'nün 1991 yılında güzellik yarışmasına katıldığı iddia edilirken o anların görüntüleri yayımlandı. Türkiye'nin bir anda gündemine oturan Küçükköylü ise sessizliğini ilk kez bozdu.

Magazin 11-01-24 15:17

'Vaktim yok' artık bir mazeret değil! Günde sadece 5 dakikanızı ayırın... Aynaya baktığınızda çok şaşıracaksınız

Daha fit, daha ince ve daha kıvrımlı bir vücuda sahip olmak isteyen kadınların bir kısmı egzersiz yapmak için zaman bulamamaktan yakınıyor. Ama artık 'Vaktim yok' cümlesi egzersiz yapmamak ve daha fit bir vücuda kavuşmamak için bir mazeret değil. Günde sadece 5 dakika ayırarak vücudunuzun istediğiniz bölgesinde hayallerinizdeki görünüme kavuşmanız mümkün. Ancak elbette egzersizleri düzenli olarak yapmak önemli. İşte günde sadece 5 dakikayla sizi hayalinize ulaştıracak o egzersizler...

Kadin 11-01-24 12:30

Muavini ezerek öldürmüştü! Otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı: 'Beni dövünce...'

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde, mola verdikleri otogarda tartıştıkları muavin Abbas İşler’i (42) ezerek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan yolcu otobüsü şoförü Sebahattin İnce’nin (40) ifadesi ortaya çıktı. İnce ifadesinde, “Kalabalık bir grup beni dışarıda dövdü. Onlar beni dövünce ben de kendimi arabanın içine attım. Panik halinde aracı çalıştırıp hareket ettiğim için Abbas'ı fark etmeyerek araçla üzerinden geçmişim. Yolcuların eşyalarının üzerinden geçtim diye düşündüm" dedi. İşte detaylar...

Haber 09-01-24 15:30

İsim değiştirerek kış boyu sürebiliyor! Hastaneler dolup taşıyor... Uzman isimden önemli uyarılar

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür İnce, son dönemde artan üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarının isim değiştirerek kış boyunca sürebildiğini söyleyerek, uyarılarda bulundu.

Haber 08-01-24 12:33

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu mu? Murat Kurum mu? Muharrem İnce'den çok konuşulacak iddia: İYİ Parti iyi kaybettirecek!

Türkiye yerel seçim için geri sayım geçerken, İstanbul'da rekabet tam anlamıyla dün başladı. AK Parti Ekrem İmamoğlu'nun karşısına Murat Kurum'u aday olarak çıkardı. İBB Başkanlığı için Kurum kolları sıvarken, muhalefet cephesinden ise dikkat çeken bir açıklama geldi. Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, bu seçimlere AK Parti'nin çok iyi hazırlandığını belirtirken, "İYİ Parti iyi bir kaybettiren olacak" diye konuştu.

Haber 08-01-24 06:37

Aydın Ayaydın AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu! Eski CHP'li Aydın Ayaydın kimdir? Aslen nerelidir? Kızıyla ilgili o ayrıntı da dikkat çekti

AK Parti'de Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olacağı merak konusu olmuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Ayaydın'ın Muğla'dan aday olduğunu duyurdu. Ayaydın'ın eski CHP İstanbul milletvekili adayı olduğu biliniyor. Adayın belli olmasından sonra Aydın Ayaydın kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır soruları sorulmaya başlandı. İşte Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın hakkında tüm merak edilenler!

Haber 07-01-24 15:16