Muhsin Kose Haberleri

Türkiye'nin gururları olan otizmli Bingül kardeşler rekor kırıp 10 madalya kazanmışlardı... Bakan Tunç makamında ağırladı!

2004 doğumlu olan otizmli Bingül kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda 10 madalya birden kazanmıştı. Dört ay boyunca her gün 5 saat aralıksız şampiyonaya hazırlandıklarını ifade eden ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından ağırlandı.

Haber 2024-04-24 14:15:05

Otizmli kardeşlerin gururlandıran başarısı! Hem rekor kırdılar hem de Türkiye'ye 10 madalya kazandırdılar

Tekirdağ'da yaşayan ve kayağa gönül veren ikiz kardeşler Aliye Zeynep Bingül ve Muhsin Murat Bingül Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. 2004 doğumlu otizmli kardeşler Polonya'da düzenlenen Virtüs zihinsel engelliler Dünya ve Avrupa Kayak Şampiyonası’nda göğsümüzü kabartarak 10 madalya birden kazandı.

Spor 2024-04-23 13:23:14

Muhsin Yazıcıoğlu, Kahramanmaraş'taki Muhsin Dağında anıldı

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce bulunduğu helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisinin (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişi, Muhsin Dağı'nda anıldı.

Yurthaber 2024-03-25 10:40:32

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturmasına flaş gelişme! 11 kişilik yeni bilirkişi görevlendirildi

Kahramanmaraş'ta 15 yıl önce düşen helikopterde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüyle ilgili Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında 11 kişilik yeni bilirkişi ekibi görevlendirildi. Yazıcıoğlu ailesin avukatlarından Kemal Yavuz, ileriki aylarda davada önemli gelişmeler olacağı beklentisi içinde olduklarını söyledi.

Haber 2024-02-21 18:22:52

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 21-02-24 15:32

Son dakika | Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Tiyatro sanatçısı, yönetmen, şarkıcı ve eğitmen Ayla Algan, İstanbul'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle 86 yaşında hayatını kaybetti. Usta sanatçı Ayla Algan için 6 Ocak Cumartesi günü saat 10.30'da İBB Şehir Tiyatroları Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Ayla Algan için taziye mesajı yayınladı.

Magazin 04-01-24 20:56

Ahmet Hakan canlı yayında yüzük ve bastonun fiyatını sorunca... Cübbeli Ahmet'ten itiraf! 'Hepsini o seçiyor...'

Konuk olduğu TV programlarında söyledikleriyle gündem olan Cübbeli Ahmet Hoca, dün akşam da Ahmet Hakan'ın Tarafsız Bölge programına konuk oldu. Halil Konakçı isimli kişinin dini söylemlerini yorumlayan Ahmet Hoca, 'Kıyafetlerimi eşim seçer lafı uzatmaya gerek yok ben laf dinlerim' dedi. Ahmet Hoca'dan Alparslan Türkeş ve Muhsin Yazıcıoğlu itirafı da geldi.

Haber 05-09-23 08:46

Meral Akşener'den Bursa'da dikkat çeken sözler! 'Bizi Gabar'a gömecekti! Mezar kazarken petrol bulmuş'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa'da dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akşener konuşmasında "Sayın Erdoğan; Sayın Kılıçdaroğlu ile beni Gabar'a gömecekti, mezar kazarken petrol bulmuş." ifadelerini kullandı. Öte yandan Akşener açıklamalarında Muhsin Yazıcıoğlu ve Sinan Ateş'e de değindi.

Haber 03-05-23 15:34

Fatih Furkan Yazıcıoğlu CHP'den aday olacak mı? Açıklama yaptı: 'Seçimlere ilişkin...'

Türkiye adım adım seçimlere giderken gözler partilerin açıklayacağı milletvekili listelerine çevrildi. Eski BBP lideri merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun CHP'den siyasete atılacağı iddia edilmişti. Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada "Seçimlere ilişkin herhangi bir siyasi partiden milletvekilliği adaylık düşüncem yok ve hakkımda çıkan adaylık haberleri gerçeği yansıtmıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 07-04-23 09:46

İran'dan tartışılan başörtüsü açıklaması! 'Yargı, başörtüsü yasası ihlallerini dikkatle takip edecek'

İran Yargı Erki Başkanı Muhsin Ejei, zorunlu başörtüsü yasası konusunda geri adım atmadıklarını söyledi. Başörtüsü takmayan kadınları "Ülkeye savaş açıyorlar" şeklinde eleştiren Ejei, "Yargı, başörtüsü yasası ihlallerini dikkatle takip edecek ve bu konuya özel olarak yaklaşacak" ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-23 19:06

Anne ve 3 yaşındaki oğlu evde ölü bulundu! Kan donduran şüphe

Ümraniye'de kan donduran bir olay yaşandı. İşten eve dönen Muhsin Erten, eşinin ve oğlunun cansız bedeniyle karşılaştı. 3 yaşındaki çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlenirken eşi Merve Erten'in cansız bedeni ise kalorifer borusuna asılı olarak bulundu. Polis, Merve Erten'in oğlunu boğarak öldürdükten sonra intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Haber 31-03-23 12:00

Merhum gazeteci İsmail Güneş'i olay günü arayan eski muhabirin yeniden yargılanmasına başlandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraber helikopterin düşmesi sonucu yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş ile olay günü HTS kayıtlarına göre telefon bağlantısı kurduğu tespit edilen ve yalan beyanda bulunduğu iddiasıyla hakkında açılan davada beraat eden eski muhabirin yeniden yargılanmasına başlandı.

Yurthaber 28-03-23 14:55

'Mış gibi değil gerçek' Erol Olçok’un eşi Nihal Olçok Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğluyla ilgili o detayı ilk kez açıkladı! 'Ona rağmen...'

Türkiye adım adım seçimlere yaklaşırken siyaset gündemini meşgul eden çarpıcı açıklamalar da geliyor. Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok canlı yayında, eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile ilgili bilinmeyen bir detayı paylaştı. Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olan Nihal Olçok, "Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Haber 27-03-23 09:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, 'Muhsin Yazıcıoğlu' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve ilk genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümüne ilişkin paylaşımda bulundu. Erdoğan, "Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle, saygıyla yâd ediyorum" dedi.

Haber 25-03-23 16:32

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan ile bir araya geldi: Yanıbaşımdan ayırmayacağım

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan ile bir araya geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan'ı yanıbaşımdan ayırmayacağım" ifadelerine yer verdi.

Haber 25-03-23 14:27

Muhsin Yazıcıoğlu davasında çarpıcı gelişme! 11 dakika 34 saniyelik 16 görüşme tespit edildi, beraat kararı bozuldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili davada sürpriz bir gelişme yaşandı. Yazıcıoğlu ile birlikte hayatını kaybeden gazeteci İsmail Güneş'le helikopterin düştüğü gün 16 kez görüştüğü öne sürülen Emra Kara (38) hakkında verilen beraat kararı bozuldu. Yazıcıoğlu ailesinin avukatlarından Kemal Yavuz, "Ödemeli arama yaptığını hiç söylemedi, görüştüğünü hiç söylemedi, hâlâ da inkar etmekte" dedi. İşte dikkat çeken o detaylar...

Haber 29-01-23 13:00

Melis Sezen sütyensiz pozlarını peş peşe paylaştı! Seda Sayan dayanamadı

Gülcemal dizisiyle ekrana dönmesi beklenen güzel oyuncu Melis Sezen, cesur sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oluyor. Melis Sezen, bu defa fotoğrafçı Muhsin Akgül'e verdiği derin göğüs dekolteli pozlarıyla görenleri mest etti.

Magazin 24-01-23 16:21

Furkan Yazıcıoğlu CHP’ye mi katılıyor? Siyaset kulislerini sallayan iddia hakkında konuştu…

Büyük Birlik Partisi’nin kurucusu Muhsin Yazıcıoğlu’nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu’nun CHP’den milletvekili olacağı iddiaları siyaset kulislerine bomba gibi düşmüştü. Furkan Yazıcıoğlu söz konusu iddia ile ilgili açıklama yaparak "Böyle bir gündemim yok. Böyle bir teklif de söz konusu değil" dedi.

Haber 14-01-23 11:22

Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni gelişme! Kan örneklerinde inceleme yapılacak

Muhsin Yazıcıoğlu davasında yeni bir gelişme yaşandı. Davanın avukatları, merhum Yazıcıoğlu ile birlikte 25 Mart 2009'da helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin kan örneklerinde karbonmonoksit gazının olup olmadığının araştırılması talebinde bulundu. İşte haberin detayları...

Haber 10-01-23 17:16

Hızı 30 km/s'i geçmiyor! Ama 720 kilometre ötede, aşırı hız nedeniyle ceza yedi: Oraya gitmesi imkansız

Gümüşhane’de yaşayan emekli öğretmen Muhsin Aslan'ın garajından çıkarmadığını söylediği traktörüne Şereflikoçhisar’da aşırı hız nedeniyle ceza kesildi. Aslan, hayatında Şereflikoçhisar’a dahi gitmediğini söyleyerek, cezanın iptali için dilekçeyle talepte bulundu. Plakasına gelen cezaya itiraz eden ve 'traktörün oraya gitmesinin imkansız olduğunu' dile getiren Aslan, "Traktörümün hızı zaten en fazla 30 kilometre ama 105’le radara girmiş" diye konuştu.

Haber 01-01-23 14:22

Sıfırıncı Gün'ün başrolü Aybüke Pusat yine çok iddialı! Ceketinin içine bir şey giymedi

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün ile ekrana dönen ünlü oyuncu Aybüke Pusat, 4 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı iddialı stiliyle beğeni topladı. Fotoğrafçı Muhsin Akgün'e poz veren Aybüke Pusat'ın paylaşımını takipçileri yere göğe sığdıramadı.

Magazin 28-12-22 13:02

O Kız dizisinin Zeynep'i Dilin Döğer göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! 'Çok kusursuz'

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları ile paylaştığı O Kız dizisiyle adından söz ettiren genç oyuncu Dilin Döğer, fotoğrafçı Muhsin Akgün'e verdiği göğüs dekolteli pozlarıyla takipçilerini büyüledi.

Magazin 25-10-22 15:05

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin çok çarpıcı detay! '13,5 yıl sonra helikopter içinden görüntünün olduğunu öğrendik'

Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin çok çarpıcı yeni bir bilgi ortaya çıktı. Ailenin avukatı Veysel Aşkın, son görülen duruşmada tanık olarak dinlenen Mustafa Kemal Süler'den helikopter içinden çekilmiş bir görüntü olduğunu öğrendiklerini belirtti. "13,5 yıl sonra ilk defa böyle bir görüntünün olduğuna dair bir beyan duyduk" diyen Aşkın, "İnşallah bu görüntüler, bizim de elimize geçer veya savcılığa intikal ettirilir" ifadelerini kullandı. İşte olayın detayları!

Haber 11-10-22 12:59

Pamuk tarlasından beyaz perdeye uzanan bir hayat: Abdurrahman Keskiner

Türk sinemasına "Umut", "Muhsin Bey", "Kapıcılar Kralı", "Namus Borcu" gibi filmler kazandıran Keskiner, hayat hikayesini AA'ya anlattı: - "Çiftçiliği bıraktım, filmci oldum. 55 yıl bu sektörde kaldım, hiç pişmanlık yaşamadım. Güzel bir yaşam oldu"

Yurthaber 10-10-22 11:03

Şüpheli bir şekilde can vermişti! Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisinin ölümü soruşturmasında flaş karar

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi Erol Yıldız (49), kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybetmişti. Yıldız'ın ölümü şüpheli bulunarak olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı. Yapılan soruşturma sonrası olayın kaza olduğu belirtilerek takipsizlik kararı verildi. İşte olayın detayları...

Haber 07-10-22 13:01

Muhsin Yazıcıoğlu'nun korumasının ölümüne ilişkin dosya kapandı

Tanık beyanları, bilirkişi ve Adli Tıp Kurumu raporları doğrultusunda, polis memuru Erol Yıldız'ın ölümüne ilişkin herhangi bir suç unsuruna rastlanmadığı, olayın kazara meydana geldiği belirtildi

Yurthaber 07-10-22 11:06
Yurthaber 05-10-22 16:51

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmalara FETÖ müdahalesi davasına devam edildi

Yurthaber 05-10-22 15:40

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medyadan paylaştı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlundan sürpriz ziyaret

2009 yılında helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından ziyaretten bir fotoğraf paylaştı ve "Fatih Furkan ile görüştük. Babasının ölümü üzerindeki şüpheleri kaldırmak için, ciddiyetle araştırma yapacağımızın sözünü verdim. Kendisi de buna katkı sağlayacak bir dosya teslim etti" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-22 21:29

Otizmli Muhsin’in üniversiteli olma sevinci

Otizmli milli kayakçı ve jimnastikçi Muhsin Murat Bingül (18), Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi'nin özel yetenek sınavlarını kazandı. Antrenörlük eğitimi bölümüne kaydını yaptıran Muhsin Murat Bingül'ün öğrenci belgesini Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak verdi.

Haber 20-09-22 13:27

İnönü Üniversitesine Kurumsal Akreditasyon Belgesi verildi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar: - "Biz her zaman şunu her zaman ifade ediyoruz, üniversitenin kalitesinden üniversitenin kendisi sorumludur"

Yurthaber 13-09-22 14:13

Hurdası verilmiyordu, ihracatı başlıyor: Milli deniz topu tamam, sırada yakın hava savunma sistemi var

Temininde yaşanan sorunlar nedeniyle millileştirilen 76/62 milimetre deniz topuna ilişkin MKE AŞ Başkanı Muhsin Dere’den açıklama geldi. Dere, belli ülkelerden tedarikinde ve bazen hurdalarını bile almakta sorun yaşanan 76/62 milimetre deniz topu için, “Ciddi bir ihracat potansiyeli var. Şu anda sırada olan ülkeler var. Deniz topu, Makina Kimya'nın, ülkemizin ihracatına 100 milyon dolarlarca katkı yapacak bir ürün” ifadelerini kullandı.

Finans 31-08-22 11:26

Gaziantep'te 16 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralananlar olay anını anlattı:

Bekir Özdemir: "Yaralıyı ambulansa yerleştiriyorduk. Ambulansın önünden dolanıyordum. Döndüğüm an kafamı kaldırdım yolcu otobüsünün yalpalayarak geldiğini, devrildiğini gördüm. 'Otobüs geliyor kaçın' diye bağırdım, sonrasını hatırlamıyorum" - Otobüs yolcularından Muhsin Çelik: "Kaza yapan araçtan akan sıvı nedeniyle otobüs kaydı. Kayan otobüs kazanın yapıldığı alandakilere çarptı. Benim bilincim kapalı değildi ve ben kendim kaza yapan otobüsten çıktım"

Yurthaber 20-08-22 15:09

MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde operasyon! Muhsin Yağan etkisiz hale getirildi

MİT, Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da düzenlediği operasyonla terör örgütü PKK/YPG'nin sözde Kamışlı eyalet yöneticisi Muhsin Yağan'ı etkisiz hale getirdi.

Haber 16-08-22 09:34

Elektrik akımına kapılan sürüdeki koyunları kurtarırken ölümden döndü

Ağrı'da hayvan otlatmaya giderken elektrik akımına kapılan koyun sürüsünü kurtarmak ve beraberindeki yeğenlerini uyarmak isterken yere sarkan yüksek gerilim hattına başını çarpan 43 yaşındaki Maksut İşleyen'in vücudunda ikinci ve üçüncü derece derin yanıklar oluştu - Maksut İşleyen'in kardeşi Muhsin İşleyen: - "Olayda 6 hayvan telef oldu. Abim hem sürünün yanındaki çocukları hem de daha fazla hayvanın akıma kapılmasını engellemiş ve sürüyü de çocukları da kurtarmış"

Yurthaber 09-08-22 11:13

Usta oyuncu Rauf Altıntak için Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde tören düzenlendi

Tiyatro oyuncusu Rauf Altıntak, 76 yaşında hayatını kaybetti. Rauf Altıntak için bugün Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde tören düzenlendi.

Magazin 01-08-22 15:34

Muhsin Yazıcıoğlu'nun korumaları ifade verdi: 'Siyah çanta' ve 'silah taşıma' iddialarına dikkat çeken yanıtlar

Büyük Birlik Partisi'nin kurucusu ve genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun tartışmalı ölümünün ardından olaya ilişkin ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak Yazıcıoğlu'nun helikopteri düştüğü gün yakın koruması olan Murat Tekin ve Lokman Çınar olayla ilgili davada tanık olarak ifade verdi. Tekin, Yazıcıoğlu'nun son zamanlarda yanında silah taşıdığına dair bilgi verirken 'siyah çanta' iddiasını da yanıtladı.

Haber 02-07-22 13:31

KTÜ'ye Kurumsal Akreditasyon Belgesi verildi

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar: - "2020 yılında 11 üniversite, 2021'de 12 üniversitemiz bu program kapsamına alınmış. Bu yıl ise 30 üniversitemiz bu kapsama alındı"

Yurthaber 29-06-22 17:26

Gaziantep Basketbol, Muhsin Yaşar'ı kadrosuna kattı

Gaziantep Basketbol, Muhsin Yaşar'ı kadrosuna kattı

Yurthaber 21-06-22 16:49

İstinaf, FETÖ'nün Güneydoğu avukatlar sorumlusu Bakum'a verilen hapis cezasını hukuka uygun buldu

Dava sürecinde etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanarak çeşitli itiraflarda bulunan Kamil Bakum, FETÖ elebaşı Gülen ile ABD'de 3 kez görüştüğünü belirterek, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşürülmesi soruşturmasındaki takipsizlik kararında Gülen'in parmağının olduğunu ifade etti - Bakum, duruşmalardaki itiraflarında, 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminden sonra da FETÖ'ye müzahir bir dernekte hazırladıkları mülakat odalarında hakim ve savcılık sınavına girecek adaylara prova yaptırdıklarını anlattı

Yurthaber 14-06-22 11:08

İETT otobüsünde taciz için akılalmaz savunma! 'Telefonum bozuk olduğu için kendi kendine fotoğraf çeker'

İETT otobüsünde yan koltukta oturan E.A. (27) isimli kadının fotoğraflarını çektiği gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli Muhsin B.’nin emniyet ifadesi ortaya çıktı. Muhsin B.’nin "Telefonum bozuk olduğu için tamirciye götürüyordum. Telefonum bozuk olduğu için ara ara kendi kendine fotoğraf çeker, mesajlar atar. Bu tamamen benim dışımda gerçekleşen olaydır" dediği öğrenildi. Savcılık, şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti, hakimlik ise adli kontrolle serbest bıraktı. İşte detaylar!

Haber 06-06-22 16:50

Düzce'de siyah pirinçle tarımsal ürün çeşitliliği artırılacak

Çilimli Belediyesince hayata geçirilen proje kapsamında 20 dönüm arazide toprak ve suyla buluşturulan besin değeri yüksek siyah pirincin ekimi yaygınlaştırılarak alım garantisiyle çiftçilerin ürüne yönelmesi sağlanacak - Belediye Başkanı Muhsin Yavuz: - "İnsanlarımız hem sağlıklı pirinç tüketsin hem de üreticimizi teşvik amacıyla böyle bir projeyi başlattık"

Yurthaber 04-06-22 12:06

Adı: Nazlı Şahin! Özal ve Erbakan'ın bindiği aracı 2 saat kullanıyor: Trilyon verseler satmam

Malatya'da nostaljik araba tutkunu Ömer Fişenkçi 1981 model Murat 131 marka otomobiline gözü gibi bakıyor. Nazlı Şahin adını verdiği aracına binmeye kıyamayan Fişenkçi, arabaya her binişinden önce temizlik yapıyor. Fişenkçi, ''Her zaman erken kalkıp arabamı temizliyorum. Daha sonra Nazlı Şahinim ile sokakta geziyorum. 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal, Erbakan Hocamız ve Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu arabama binmişti. Bende anısı var. 3 trilyon verseler satmam'' diyor.

Haber 02-06-22 13:31

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, İzmir'de kurumsal akreditasyonu anlattı

YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, İzmir'de kurumsal akreditasyonu anlattı

Yurthaber 02-06-22 13:17

'Teknisyen itiraf etti' diyerek açıkladı! Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde 'helikopter' detayı

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, Büyük Birlik Partisi eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili dikkat çeken bir detayı açıkladı. Çayır, mahkemede Yazıcıoğlu'nun kaza geçirdiği helikopterin şirketinin teknisyenini dinlediklerini belirterek teknisyenin itirafta bulunduğunu söyledi.

Haber 24-05-22 09:52

Yazıcıoğlu'nun kazada ölen korumasının arkadaşından çarpıcı sözler! Suikast iddialarına yanıt verdi: Erol Yıldız’ın vefatı bir sıkıntılı suikast mi derseniz...

Geçmiş dönemlerde helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. En yakın yol arkadaşı olan Eski BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bekir Kılıç ise Yıldız'ın şüpheli ölümüyle ilgili konuştu. “Olayın oluş şeklini kabullenemedik ve zihnimizde oturtamadık” diyen Kılıç, suikast iddialarına yönelik çok çarpıcı açıklamalar da yaptı.

Haber 23-05-22 16:02

Erol Yıldız'ın ölümü! Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem yakın korumalığını yapan Erol Yıldız'ın ölümü gündem yaratmıştı. Davada tanık olarak dinleneceği iddia edilen Yıldız'ın ölümüyle ilgili Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Öte yandan Yıldız'ın cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Haber 17-05-22 15:59

Grease Müzikali, 19 Mayıs'ta Harbiye Muhsin Ertuğrul'da sahnelenecek

Grease Müzikali, 19 Mayıs'ta Harbiye Muhsin Ertuğrul'da sahnelenecek

Yurthaber 17-05-22 11:39

Son Dakika: Helikopter kazasında tanık mıydı? Muhsin Yazıcıoğlu'nun koruma polisi Erol Yıldız'ın ölümüyle ilgili yeni gelişme

Son dakika haberi: Ankara’da kendi otomobilinin altında kalarak hayatını kaybeden polis memuru Erol Yıldız’ın ölümüyle alakalı yeni bir gelişme yaşandı. BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun koruma polisi olan Erol Yıldız’ın ölümüne ilişkin Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili davanın 23 Mayıs’ta görülecek duruşmasında Yıldız'ın tanık olarak dinleneceği belirtilmişti ancak "helikopter kazasında" tanık olmadığı bildirildi.

Haber 16-05-22 19:55