Mülteci Haberleri

Yeniden Refah Partisi adayından tepki çeken video! Hemen kaldırıldı, parti özür diledi

Yeniden Refah Partisi İstanbul Fatih adayı Halit Özkarataşlıoğlu, Fatih'teki mültecileri tek tek kutulara koyarak deport (sınır dışı) edeceğini vaat ettiği bir video paylaştı. Sosyal medyada yükselen tepkiler sonrası video yayından kaldırıldı. YRP, Özkarataşlıoğlu'nun göçmenleri hedef alan paylaşımını tasvip etmediklerini belirterek özür diledi.

Haber 10-03-2024 15:40

Yer: Avusturya-Viyana! Afgan mülteci genelevde ölüm saçtı: Sebebi yakalandıktan sonra belli oldu!

Avrupa mülteci sorunuyla karşı karşıya... Kaçak sığınmacı veya mülteci kaynaklı suç oranları yükselmeye devam ederken devletler durumun önünü alamıyor. Son olarak Avusturya'da gerçekleşen olay ise adeta bir trajedi... Afgan bir mülteci gittiği genelevde adeta ölüm saçtı. 3 kadını bıçakla canavarca katleden mültecinin bunu neden yaptığı yakalandıktan sonra ortaya çıktı...

Trend 25-02-2024 11:03

CHP'li adayın mülteci çocuklara sözleri sosyal medyada gündem oldu! 'Bunlar büyüdüğünde büyük sorun olur'

CHP'nin Ankara Mamak’tan belediye başkan adayı gösterdiği Veli Gündüz Şahin, Iraklı mülteci çocuklara söylediği sözlerle sosyal medyada gündem oldu. Şahin, "Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur, gönderirim bunları" dedi. İşte detaylar...

Haber 23-02-2024 10:31

Anadolu Otoyolu'nda düzensiz göçmenleri taşıyan aracın yol açtığı kazada 4'ü polis 18 kişi yaralandı

Anadolu Otoyolu'nun Kocaeli geçişinde düzensiz göçmenlerin bulunduğu hafif ticari aracın, kaçmaya çalışırken 2 polis aracına çarpması sonucu 4'ü polis 18 kişi yaralandı.

Yurthaber 02-01-2024 07:22

‘Kalkan’ operasyonları sürüyor! 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı…

Göçmen kaçakçılarına yönelik operasyonların hız kesmeden devam ettiğini belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya son dakika bilgileri paylaştı. Kalkan operasyonları kapsamında 82 göçmen kaçakçılığı organizatörü ve 1222 düzensiz göçmen yakalandı. İşte detaylar…

Haber 15-11-2023 08:37

'1 milyon Filistinli Türk vatandaşı olacak' iddiası gündem yarattı! Açıklama geldi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, 1 milyon Filistinlinin Türk vatandaşı olarak Türkiye'de yaşayacağı yönündeki iddianın uydurma olduğunu açıkladı. 

Haber 07-11-2023 11:28

Erdek açıklarında 120 düzensiz göçmen yakalandı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde yasa dışı yollardan yurt dışına gitmeye çalışan 120 düzensiz göçmen yakalandı.

Yurthaber 30-10-2023 13:33

İstanbul'da kaydı bulunmayan Suriyeliler için açıklama geldi: Uzatılmayacak!

İstanbul’daki Suriyeli mültecilerle ilgili önemli bir açıklama geldi. Göç İdaresi Başkanlığı, başka illerde kayıtlı olmalarına rağmen kendilerine tanınan sürede İstanbul'dan ayrılmadığı tespit edilen geçici koruma kapsamındaki Suriyelilere 24 Eylül'den itibaren ilgili yaptırımların uygulanacağını bildirdi.

Haber 21-09-2023 08:06

Belçika'da hükümet, mahkemenin 'bekar erkek sığınmacı' kararını iptal etti! Ülkeye giremeyecekler...

Belçika mahkemesi, hükümetin sığınma hakkı isteyen bekar erkeklere barınma hakkı vermeme kararını bozmuştu. Belçika İltica ve Göçten Sorumlu Dışişleri Bakanı Nicole de Moor, mahkemenin bu kararını, ülkenin göç yasalarına aykırı olduğunu söyleyerek reddetti.

Haber 14-09-2023 11:17

Yoksulluğun önüne hiçbiri geçemedi! Deprem, milli güvenlik, mülteciler, işsizlik... 'En büyük korkunuz nedir' sorusuna verilen yanıtlar dikkat çekti

Düzensiz göçle birlikte patlak veren mülteci sorunundan işsizliğe ve depreme dek toplumda en çok hissedilen korku ve endişelere ilişkin ilginç sonuçlara sahip bir anket gerçekleşti. Yoksulluk yanıtının sıralamasının dikkat çektiği sonuçlarda vatandaşların önemli bir oranının da milli güvenlik problemleri ile ilgili endişelere sahip olduğu görüldü.

Haber 29-08-2023 10:47

Yunan unsurlarından acımasız tarife: Mülteci botunun motorunu söküp ölüme ittiler...

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarındaki mülteci botunun motoru Yunanistan unsurlarınca söküldü. Türk karasularına doğru geri itilen bottaki 62 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Haber 11-08-2023 16:21

Avrupa hayaliyle yola çıktılar! Kimse fark etmeden 14 gün boyunca gemi dümeninde yaşadılar... “Hayatta kalmak için idrarımızı içtik”

Nijeryalı mülteciler Avrupa’ya gitmek umuduyla film sahnelerini aratmayacak bir yolculuğa imza attı. Gizlice bindikleri geminin dümeninde 14 gün boyunca seyahat eden Nijeryalılar kendilerini Avrupa yerine Brezilya’da bulunca hayatlarının en büyük şokunu yaşadı. Kaçak yolcular 14 gün boyunca hayatta kalmak için denizi suyu ve kendi idrarlarını içtiklerini söyledi.

Trend 03-08-2023 09:15

İstanbul göçmenlere kapatıldı mı? ‘39 ilçede oturma izni yasaklandı’ iddiası üzerine açıklama geldi…

İstanbul'da göçmen yasağı iddiaları üzerine açıklama geldi. Göç İdaresi Başkanlığı’ndan "İstanbul'da 39 ilçenin yabancıların ikamet izinlerine kapatıldığı" iddialarına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada "İddialar gerçeği yansıtmamakta olup halihazırda 10 ilçe yeni ikamet izni başvurusuna kapalı durumdadır" ifadeleri kullanıldı.

Haber 16-07-2023 08:43

SON DAKİKA | Mültecilerle ilgili provokatif paylaşımlara soruşturma! Fransa'daki olaylar sonrası gündem olmuştu

Son dakika: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Fransa'da meydana gelen olaylara benzer olayların Türkiye'de yaşayan mülteciler açısından yaşanabileceğine ilişkin paylaşımlarla ilgili resen soruşturma başlattı.

Haber 02-07-2023 14:07

Fransa'yı ayağa kaldıran saldırı! Yaşlı kadını yerlerde sürükledi, torununu kaçırmaya çalıştı

Fransa, bir mültecinin evlerinin önünde bekleyen yaşlı kadın ve torununa saldırmasının şokunu yaşıyor. Bordeaux şehrinde, Afrika asıllı mülteci, küçük kızı kaçırmaya çalışırken, yaşlı kadını ise yerlerde sürükledi. Ülkeyi ayağa kaldıran olayın ardından saldırgan polis tarafından yakalandı.

Haber 20-06-2023 21:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dünya Mülteciler Günü mesajı

Dünya Mülteciler Günü ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir mesaj yayımladı. Erdoğan mesajında, “İnsanlık ve komşuluk görevini her zaman yerine getiren Türkiye, sığınmacıların güvenli, gönüllü ve onurlu bir şekilde anavatanlarına geri dönüşlerini desteklemekte, bunun için gerekli projeleri hayata geçirmektedir” dedi.

Haber 20-06-2023 13:39

Türkiye zirvede! Dünyada en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülkeler belli oldu! Resmi rakamlara göre…

Son yıllarda savaşlar, kuraklık ve politik sebeplerden ötürü mülteci sayıları gittikçe artıyor. Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (BMMYK), 2022 yılında dünya genelinde zorla yerinden edilenlerin sayısını 108 milyon olarak açıkladı. BMMYK'ya göre Türkiye, 3,6 milyon mülteciyle dünya genelinde en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülke oldu.

Haber 14-06-2023 11:33

Kazı kazandan 500 bin euroluk ikramiye çıktı! Rusya- Ukrayna savaşı sonrası gitmişti... Bir ülke onu konuşuyor

Ukraynalı bir genç, Belçika'nın başkenti Brüksel'de oynadığı 5 euroluk kazı kazandan 500 bin euroluk ikramiye elde etti. 1 yıldır Brüksel'de yaşadığı öğrenilen Ukraynalı mültecinin, Rusya-Ukrayna savaşı bittikten sonra ülkesine dönmeyi ve bu parayla da yeniden inşa çalışmalarına katkı sağlamak istediği öğrenildi.

Haber 12-06-2023 20:38

SON DAKİKA | Yunanistan tarafından Türkiye’ye gönderilmeye çalışan 40 kişilik mülteci grubunu engellendi

Son dakika haberi: Hudut Kartalları, Yunanistan tarafından Türkiye’ye gönderilmeye çalışan 40 kişilik mülteci grubunu engelledi.

Haber 10-06-2023 09:45

Bölgede yüksek tehlike uyarısı! Mocha Kasırgası dünyanın en büyük mülteci kampına yaklaşıyor

Bangladeş ve Myanmar'da etkili olmaya başlayan Mocha Kasırgası, dünyanın en büyük mülteci kampı Cox's Bazar'a yaklaşırken, bölgede yüksek tehlike uyarısı yapıldı.

Haber 14-05-2023 13:00

Alman muhabirin 'AB ile sorun yaşarsınız' yorumuna dikkat çeken çıkış: 'Kanaat önderleri ile konuştum'

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Alman kamu televizyonu ARD'ye açıklamalarda bulundu. Alman muhabirin Suriyeli mültecileri Türkiye'den gönderilmesi durumunda AB ile sorun yaşanabileceğini söylemesi üzerine dikkat çeken ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, bu konuda Suriyelilerin kanaat önderleriyle ve bazı önemli isimlerle konuştuğunu söyledi. Öte yandan Bloomberg'e de konuşan Kılıçdaroğlu, seçilmesi halinde yapacağı ilk soruşturmayı da açıkladı.

Haber 09-05-2023 11:43

İYİ Parti'den sosyal medyada gündem olan video! Mülteci sorununa dikkat çektiler

14 Mayıs seçimleri yaklaşıyor. Siyasi partiler seçim yarışında çalışmalarını hızlandırırken sosyal medyada da dikkat çeken paylaşımlar yapıyorlar. Son olarak İYİ Parti'den mülteci sorununa işaret eden bir video geldi. Videoda daha önce gündemde kendine yer bulan olaylar da yer aldı.

Haber 12-04-2023 17:23

Kılıçdaroğlu kazanırsa AB ile göçmen anlaşması ne olacak? Avrupa medyasına gündem olacak yanıt!

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere hazırlanan Kemal Kılıçdaroğlu’na Avrupa medyasından dikkat çeken bir soru geldi. Euronews haber ajansının "Muhalefet seçimi kazanırsa Türkiye'nin AB göçmen anlaşmasına ne olacak?" başlıklı haberini sosyal medya hesabından alıntılayarak, "Başından beri bu konu hakkında çok nettim. Önce Türkiye" yanıtını verdi.

Haber 31-03-2023 07:54

Survivor Sude Burcu'dan Suriyeli tepkisi! 'Nasıl bu kadar beyinsiz olabiliyorsunuz!'

Survivor'a iki kere katılarak milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Sude Burcu, Instagram hesabından yaptığı mülteci yorumuyla dikkat çekti. Sude Burcu, Suriyeli mültecilerin çocuklarını öven paylaşıma tepki gösterdi.

Magazin 23-02-2023 10:07

Sayılar paylaşıldı! Son bir haftada 4 bin 340 düzensiz göçmen sınır dışı edildi

Türkiye'de son bir haftada 4 bin 340 düzensiz göçmen sınır dışı edildi. Yılbaşından bu yana ise 119 bin 817 düzensiz göçmen geri gönderildi. Yılbaşından 22 Aralık'a kadar ülkeye girişi engellenen düzensiz göçmen sayısı da 274 bin 311 olarak açıklandı.

Haber 24-12-2022 21:09

Polonya, Ukraynalı mültecilerden para alacak! Kaldıkları süre uzarsa, ücret de artacak!

Rusya'nın başlattığı savaşın ardından milyonlarca Ukraynalı, sınır komşuları Polonya'ya sığınmıştı. Polonya parlamentosu ise Ukraynalı mültecilerle ilgili ilginç bir karar aldı. Yasaya göre, Polonya artık Ukraynalılardan barınma parası alacak. Mülteciler ülkede 180 günden fazla kalırsa, ödeyecekleri ücret de artacak.

Haber 15-12-2022 21:34

Akılalmaz seyahat! 11 gün boyunca geminin dümeninde yaşadılar... “İçmek için elimizle okyanustan su aldık”

İspanya Deniz Kurtarma Servisi tarafından paylaşılan görüntüler dünya basınında kısa sürede geniş yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde daha iyi bir yaşam arayışıyla 11 gün boyunca dev bir petrol tankerinin dümeninde 3 mültecinin seyahat ettiği anlar gösterildi. Nijerya’dan hareket eden petrol tankerinin dümen bölümünde seyahat eden mülteciler İspanya sahil güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.

Trend 29-11-2022 14:34

İki Avrupa ülkesinin birbirine girmesine ramak kaldı! Ağır sonuçları olacak

Fransa ve İtalya arasındaki mülteci krizi giderek büyüyor. Fransa, durumları kritik 230 mülteciyi taşıyan bir sivil toplum kuruluşunun gemisine karaya çıkma izni verdi. Gemi, 3 hafta boyunca İtalyan hükümetine sayısız talepte bulunmuş ancak İtalya hükümeti izin vermemişti. Son olarak dün akşam Fransa İçişleri Bakanı’nın yaptığı açıklama gerilimi tırmandırdı. Fransız Bakan, İtalya’nın kararının ‘ağır sonuçları’ olacağını söyleyerek İtalya'yı eleştirdi.

Haber 11-11-2022 17:22
Haber 27-10-2022 09:23

İletişim Başkanı Altun'dan Yunan bakana 'mülteci' yanıtı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Yunan Bakan Notis Mitarakis'in 'mülteci' iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altun, "Yunanistan'ı mültecilere karşı takındığı insanlık dışı tavırdan bir an önce vazgeçmeye, Türkiye'ye yönelik temelsiz, asılsız suçlamalara son vermeye ve devlet ciddiyetine davet ediyoruz" dedi.

Haber 16-10-2022 22:10

Aydın açıklarında 51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Aydın açıklarında 51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Yurthaber 14-10-2022 20:04

Merkel ödülü aldı, konuşmasında Türkiye'yi övdü

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından Nansen Mülteci Ödülü alan eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, konuşmasında Türkiye'den övgüyle bahsetti. Türkiye'nin 3,8 milyon mülteciyi ağırladığını söyleyen Merkel, Almanya'dan daha büyük bir yükü üstlendiğini ifade etti.

Haber 11-10-2022 14:30

Fransa'da, Ukraynalı mültecileri evinde ağırlayanlara 150 avro yardım yapılacak

Fransa'da, Ukraynalı mültecileri evinde ağırlayanlara 150 avro yardım yapılacak

Yurthaber 05-10-2022 14:16

Yüzlerce mülteci oraya akın etti! Avrupa’ya gönderiyorlar paylaşımı sosyal medyada kısa sürede yayılınca...

Malatya’da bir hukuk firması ile ilgili yapılan sosyal medyada yapılan paylaşım, yabancı uyruklu kişiler arasında hızla yayılınca ortalık karıştı. Söz konusu paylaşımda, hukuk firmasına başvuran yabancı uyrukluların Avrupa’ya gönderildiği yalanı yer alıyordu. Bunun üzerine yüzlerce sığınmacı, iş merkezi önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Gerçek ise polisin gelmesiyle anlaşıldı.

Haber 21-09-2022 23:35

Eski Almanya Başbakanı Merkel'e çok sayıda mülteciyi kabul ettiği için UNESCO'dan ödül!

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Barış Ödülü'ne layık görüldü. Merkel'in mülteci krizinin yaşandığı yıllarda çok sayıda mülteciyi kabul ettiği için ödülü alacağı açıklandı.

Haber 24-08-2022 00:14

Ümit Özdağ-Süleyman Soylu polemiği alevlendi! 'Bugün açıklayacağım' diyen Özdağ, Soylu'ya böyle seslendi: Cevabımı bekle

Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu arasındaki 'Suriyeli mülteciler' polemiği yeniden alevlendi. Bakan Soylu'nun katıldığı canlı yayında paylaşılan bir görsel sonrası Özdağ'dan flaş bir açıklama geldi. Bugün vatandaşlık verilen Suriyeli sayısını Trabzon’da açıklayacağını belirten Özdağ, Bakan Soylu'ya seslenerek "Cevabımı bekle" diye yazdı.

Haber 20-08-2022 08:35

Üniversite öğrencisi veryansın etti! Sosyal medyaya damgasını vurdu: 'Türk tacizcisi, sapığı bitti, Pakistanlısı, Afganistanlısı çıktı'

Sokak röportajında mülteciler hakkında tepkisini dile getiren bir üniversite öğrencisinin sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. "Bir kadın olarak söyleyeyim; ben dışarılarda rahat rahat şortla, etekle gezemezken bu insanların burada ne işi var? Türk tacizcisi, sapığı bitti, bir de başımıza Pakistanlısı, Afganistanlısı çıktı" ifadelerini kullanan öğrencinin sözleri çevredekiler tarafından alkışlandı.

Haber 18-08-2022 15:48

Suriye'deki karnaval görüntüleri gündem yarattı! Marmarita'da içki içip dans ederek eğlenen Suriyeliler sosyal medyada olay oldu

Türkiye'deki mültecilerin geleceği tartışma konusu olmaya devam ederken, Suriye'den gelen görüntüler gündem yarattı. Marmarita kasabasında düzenlenen karnavalda sokaklara çıkan Suriyeliler, içki içip dans ederek eğlendi. Renkli görüntüler sosyal medyada çok konulurken 'Bu nasıl iç savaş?' yorumları yapıldı.

Haber 16-08-2022 09:58

Maltepe KYK yurdundaki görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu! Mülteci değiller, bilim insanları

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'un Maltepe ilçesindeki KYK'ya ait bir erkek öğrenci yurdunda çekilen ve mültecilere ait olduğu ileri sürülen görüntüler sosyal medyada hızla yayılarak geniş yankı uyandırmıştı. Görüntülerde yer alan ve mülteci olduğu iddia edilen kişilerin ücretsiz olarak misafir edildiği iddia edilirken Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada görüntülerdeki kişilerin bilim insanları olduğu belirtildi.

Haber 14-08-2022 14:02

Sosyal medya bunu konuşuyor! KYK yurdunda kalan Araplar iddiası olay oldu! Görüntüler büyük tepki çekti

Sosyal medyada hızla yayılan ve Maltepe KYK yurdunda çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem oldu. Görüntülere ve iddialara göre Arap asıllı mülteciler, KYK yurdunda ücretsiz olarak misafir edildi. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmezken görüntüler özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Öte yandan Zafer Partili isimler de iddialara tepki göstererek paylaşımlarda bulundu.

Haber 13-08-2022 10:41

Ege'de büyük facia! Onlarca mülteciyi taşıyan bot alabora oldu: Çok sayıda kayıp var

Ege Denizi'nde korkunç bir facia yaşandı. Antalya'dan İtalya'ya doğru yola çıkan ve içinde mültecilerin bulunduğu belirtilen bot alabora oldu. Batan botta 60 ila 80 mültecinin bulunduğu bildirilirken bottan 29 mültecinin kurtarıldığı, kurtarılanların Afganistan, İran ve Irak vatandaşları olduğu açıklandı.

Haber 10-08-2022 12:41

Perihan Savaş'tan mülteci tepkisi! Türkiye bu aralar hoşuma gitmiyor...

Yeşilçam'ın sevilen ismi Perihan Savaş, Türkiye'de üniversiteyi bitiren gençlerin iş bulma konusunda sıkıntı yaşadığını vurgularken ülkede çok fazla mülteci olduğunu belirterek rahatsızlığını dile getirdi. Arapça yazılardan rahatsız olduğunu açıklayan Savaş, "Türkiye bu aralar hoşuma gitmiyor. insanların çok zor şartlar altında birkaç işte birden çalışmaya çalışması hiç hoşuma gitmiyor. İçimizde çok yabancılar olmaya başladı. Arapça yazılar hiç hoşuma gitmiyor. Burası Türkiye! " dedi.

Magazin 08-08-2022 13:34

İmamoğlu’ndan dikkat çeken iddia: ‘Göçmen verileri gerçek değil’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu göçmen verilerinin gerçeği yansıtmadığını iddia ederek ‘Kişiselleştirilmiş İstanbul Kart’lar ile İstanbul’daki sağlıklı göçmen verisine ulaşacağız’ ifadelerini kullandı. İşte İmamoğlu’nun İstanbul’daki göçmen sorunu ile ilgili yaptığı o açıklamanın detayları…

Haber 30-07-2022 08:57

Yunanistan bir skandala daha imza attı! Türk İHA’ları böyle görüntüledi...

Düzensiz göçmenleri her defasında ölüme iten Yunanistan bir kez daha yakayı ele verdi. Yunanistan güvenlik güçlerinin yaptıkları skandalı Türk insansız hava araçları görüntüledi. MSB tarafından yayınlanan görüntüler yine çok konuşulacak. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 25-07-2022 12:44

Kılıçdaroğlu, Bursa'daki Büyük Mübadil Buluşmasında konuştu:

"Geleceği daha sağlıklı inşa etmemiz açısından Lozan'ın büyüklüğünü evlatlarımıza anlatmalıyız"

Yurthaber 23-07-2022 21:49

Mültecileri kruvaziyerde ağırlayacaklar! Avrupa ülkesinden dikkat çeken öneri

Hollanda, ülkedeki mültecileri kruvaziyerde barındırmayı tartışıyor. İltica merkezlerindeki yer sorunu nedeniyle hükümetin, Hollanda açıklarına demirleyecek üç kruvaziyeri geçici olarak mültecilerin barınması için kullanmayı düşündüğü belirtildi.

Haber 22-07-2022 20:25

Mustafa Sandal o videoyu paylaşıp tepki gösterdi! Mültecilerin misafirliği bitmiştir

Konya’da bir çocuktan 20 TL isteyen Suriyelilerin, çocuğun para vermemesi üzerine yüzüne kezzap attığı iddia edildi. Sosyal medyada hızla yayılan olaya bir tepki de ünlü sanatçı Mustafa Sandal'dan geldi. Sandal yaptığı paylaşımda, "Ülkemizde mültecilerin misafirliği bitmiştir. Hadi artık herkes kendi evine!" dedi.

Magazin 16-07-2022 15:15

İHH, hayırseverlerin kurbanlarını Arakanlı Müslümanlara ulaştırdı

İHH Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Çelik: - "Bu kurbanlar Arakanlı mültecilere dağıtılarak onların bayram sevincine ortak olunuyor"

Haber 11-07-2022 13:23

Ukraynalı mülteciyle kaçarak ailesini terk eden baba isyan etti! “Çocuklarımı göremiyorum”

29 yaşındaki güvenlik görevlisi Tony Garnett ve 28 yaşındaki eşi Lorna, Vladimir Putin’in işgalinden sonra memleketi Lviv’den kaçan 22 yaşındaki Sofiia Karkadym’i Londra’daki evlerinde miasfir etmişti. Ancak genç kadına aşık olduğunu söyleyen iki çocuk babası Garnett, Karkadym'e için eşini terk etmişti. Kendisini canavar olarak niteleyenlere tepki gösteren Garnett, eski eşinin çocuklarını göstermediğini dile getirerek isyan etti.

Trend 05-07-2022 16:48