Murat Cemcir Haberleri Ve Son Dakika Murat Cemcir Haberleri

Murat Cemcir Haberleri Ve Son Dakika Murat Cemcir Haberleri

30 Kasım 1976 yılında Tokat, Niksar'da doğan Murat Cemcir, aslen Gürcü asıllıdır. İyi derecede Gürcüce konuşabilen ve at biniciliği ile ilgilenen Cemcir, üniversiteyi Hatay, Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü'nde okumuştur. 2001 yılında İstanbul'a taşınan oyuncu, ilk kez 2002 yılındaki Sırlar Dünyası adlı TV programında oynamış, daha sonra pek çok projede yer almasına rağmen yıldızı 2010 yılında Ahmet Kural ile birlikte başrol oynadıkları Çalgı Çengi adlı film ile parlamıştır. Daha sonra 2012 yılında oyunculuk kariyerine Behzat Ç. adlı TV dizisi ile devam etmiştir. 2012 yılında ise İşler Güçler adlı dizide rol alan Murat Cemcir, 2013 yılında yine Ahmet Kural ile birlikte Düğün Dernek adlı film ile hayranlarının beğenisi toplamıştır.

Murat Cemcir Haberleri

Düğününe bile katılmamıştı... Murat Cemcir Ahmet Kural'ı engelledi mi? Şaşırtan sözler

Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte yürüten Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemdeydi. Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir'den çarpıcı açıklamalar geldi.

Magazin 13-03-2024 12:44

'O cevap yazmadı' Düğününe bile katılmamıştı! Murat Cemcir - Ahmet Kural küslüğüyle ilgili itiraf geldi

Bir süredir Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın aralarının açık olduğu biliniyordu. Cemcir'in Kural'ın düğününe katılmaması da dikkat çekmişti. Kural, Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair samimi açıklamalarda bulundu. Kural "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız" dedi.

Magazin 18-12-2023 16:04

Yakın dostu Ahmet Kural'ın düğününe bile katılmayan Murat Cemcir ilk kez konuştu! Açıklaması dikkat çekti

Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturdu. Törende Kardeş Payı'ndaki rol arkadaşları Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın olmaması dikkatlerden kaçmamıştı. Ayrıca ünlü isimlerin sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması da akıllara 'Küsler mi?' sorusunu getirmişti. Yakın dostu Ahmet Kural ile araları açık olan Murat Cemir, düğüne katılmama sebebini açıkladı.

Magazin 11-11-2023 08:50

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam Star'da!

Düğün Dernek 2: Sünnet filmi ile ilgili aramalar filmin Star TV yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yerli komedi olan filmin yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapıyor. Peki, Düğün Dernek 2: Sünnet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2: Sünnet filmi bu akşam Star'da!

Magazin 04-08-2023 19:24

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-2023 18:59

Kardeş Payı'nın yıldızları Murat Cemcir ve Seda Bakan, Ahmet Kural'ın düğününde yoktu! Akıllara o soru geldi 'Küsler mi?'

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile dün akşam nikah masasına oturdu. Bodrum'da düzenlenen törende Kardeş Payı'ndaki rol arkadaşları Murat Cemcir ve Seda Bakan'ın olmaması dikkat çekti. Ayırıca ünlü isimlerin sosyal medyadan hiçbir paylaşım yapmaması da akıllara 'Küsler mi?' sorusunu getirdi.

Magazin 19-07-2023 13:14

Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Düğün Dernek 2 filmi Star TV'nin yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin ikinci filmi olan yapım, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Peki, Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 25-06-2023 20:11

Çalgı Çengi: İkimiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çalgı Çengi: İkimiz filmi kaç yılında ve nerede çekildi?

Çalgı Çengi: İkimiz filminin konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Film, bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanacak. 2016 yapımı olan Türk komedi filmi Çalgı Çengi filmi için Murat Cemcir, 4 milyon dolara yakın para harcadıklarını söylemişti. Çalgı Çengi: İkimiz'i seyretmek isteyenler film hakkındaki sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, Çalgı Çengi: İkimiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Çalgı Çengi: İkimiz filmi kaç yılında ve nerede çekildi?

Magazin 05-04-2023 21:35

Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi?

Ailecek Şaşkınız filmi bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak. Başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in paylaştığı Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018'de vizyona girmişti. Peki, Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Türk komedi filmi Ailecek Şaşkınız nerede çekildi? İşte detaylar...

Trend 04-01-2023 20:00

Çalgı Çengi: İkimiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz nerede ve ne zaman çekildi?

Çalgı Çengi: İkimiz filmi bu akşam saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanacak. 2016 yapımı olan Türk komedi filmi Çalgı Çengi filmi için Murat Cemcir, 4 milyon dolara yakın para harcadıklarını söylemişti. Peki, Çalgı Çengi: İkimiz filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz nerede ve ne zaman çekildi?

Trend 03-01-2023 19:31

Recep İvedik 7 gündemde... Murat Cemcir Şahan Gökbakar’ı, Kemal Sunal ve Şener Şen’e benzetince...

Merakla beklenen Recep İvedik 7’nin galasına katılan Murat Cemcir, Şahan Gökbakar’ı, Kemal Sunal ve Şener Şen’e benzetti. Cemcir'in sözleri sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi oyuncuya "Şaka yaptın herhalde" derken kimi de "Haklı neden olmasın?" dedi.

Magazin 09-12-2022 12:11

Kardeş Payı'nın aşık Tarık'ını bir de şimdi görün! Son haliyle şaşkına çevirdi

İlk bölümü 2014 yılında yayınlanan Kardeş Payı dizisinin kadrosunda Seda Bakan, Murat Cemcir, Ahmet Kural, İpek Yaylacıoğlu ve Şinasi Yurtsever ünlü oyuncular yer alıyordu. İzleyiciyi gülmekten kırıp geçiren dizinin çocuk yıldızı Tarık Bayrak, değişimiyle şaşırttı.

Magazin 27-10-2022 14:22

Murat Cemcir 'soyuldum' diyerek Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi yapımcı Necati Kocabay'dan şikayetçi oldu

Birlikte işlere imza atan başarılı oyuncu Murat Cemcir ve Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi yapımcı Necati Kocabay arasında sular durulmuyor. Haksız şekilde işten çıkarıldığını ileri sürerek, alacak haklarını almak için İş Mahkemesi'ne başvurarak ünlü oyuncu Murat Cemcir'e dava açan Necati Kocabay'ın, pandemide şirketten usulsüz para çıkışları yaparak şahsi hesabına gönderdiği, şirketin bütçesini kişisel olarak kullandığı belirlendi. Necati Kocabay hakkında 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 09-08-2022 08:38

Ailecek Şaşkınız filmi konusu nedir? Ailecek Şaşkınız filmi oyuncuları kimdir? Ailecek Şaşkınız filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Ailecek Şaşkınız filminin konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolünde yer aldığı Ailecek Şaşkınız filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. Ailecek Şaşkınız komedi türünde film izlemek isteyenlere göre bir yapımdır. Ailecek Şaşkınız filminin konusunu ve oyuncu kadrosuna dair merak detaylar!

Trend 03-05-2022 19:05

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan'dan Ahmet Kural ve Murat Cemcir itirafı! Benim payım var mıdır?

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban rolüne hayat veren oyuncu Özgür Ozan, konuk olduğu bir YouTube programında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Özgür Ozan'ın, İşler Güçler dizisinin başrolleri Ahmet Kural ve Murat Cemcir hakkında söyledikleri duyanları şaşırttı.

Magazin 01-05-2022 11:51

Düğün Dernek konusu nedir? Düğün Dernek oyuncuları kimlerdir? Düğün Dernek filmi hangi yıl, nerede çekildi?

Düğün Dernek filmi ile kahkaha tufanına hazır mısınız? Komedi denince akla kuşkusuz Düğün Dernek filmi gelir. Türk komedi filmi olan Düğün Dernek televizyon ekranlarına bir kez daha geliyor. Düğün Dernek filmi yayınlanmadan önce size filmin konusu ve oyuncuları araştırılmaya başlandı. İşte haberin detayları!

Trend 05-04-2022 18:01

Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay ve dostu Murat Cemcir'in arası bozuldu!

Murat Cemcir’le, şirketinde yönetici olarak çalışan yakın arkadaşı Nurgül Yeşilçay'ın sevgilisi Necati Kocabay’ın arası bozuldu. İş Mahkemesi’ne başvuran Kocabay, haklarını almak için Cemcir’e dava açtı.

Magazin 10-03-2022 07:20

Ahmet Kural ve Murat Cemcir yolları ayırdı mı? Ünlü ikilinin arasında neler oluyor?

Medya sektörünün efsane ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yollarının ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Ünlü ikili, bir arada yer aldıkları projelerle bir dönem fırtınalar estiriyorlardı.

Magazin 22-10-2021 15:42

Murat Cemcir bayramda müjdeyi verdi

Oyuncu Murat Cemcir, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Cemcir'den sevenlerine müjdeli haber geldi.

Magazin 21-07-2021 11:21

Ahmet Kural kimdir? Bir Zamanlar Kıbrıs Ahmet Kural kimdir?

TRT 1 ekranlarında başlayacak ve kardeş vatan Kıbrıs'ın bağımsızlık mücadelesini anlatacak olan "Bir Zamanlar Kıbrıs" isimli dizinin başrollerinde Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu gibi usta oyuncular yer alıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başrollerinden olan Ahmet Kural'ın kim olduğu ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Ahmet Kural kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 01-04-2021 11:26

Murat Cemcir'in zor günleri! Annesinin başından ayrılmıyor...

Ahmet Kural ile çektiği komedi film ve dizileri ile adından söz ettiren Murat Cemcir, annesinin hastalığı yüzünden zor günler geçiriyor.

Magazin 08-12-2020 17:21

Düğün Dernek 2 Sünnet filmi konusu nedir? Düğün Dernek 2 Sünnet ne zaman ve nerede çekildi? Düğün Dernek 2 Sünnet oyuncuları kimlerdir?

2015 yılında vizyona giren Düğün Dernek 2 Sünnet filmi Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisinin en sevilen projeleri arasında yer alıyor. Yayınladığı döneme damga vuran Düğün Dernek 2 Sünnet filmine dair merak edilen detaylar araştırılıyor. İşte Düğün Dernek 2 Sünnet filmi...

Trend 30-09-2020 17:16

Murat Cemcir pandemide aldığı kiloları veriyor

Ünlü oyuncu Murat Cemcir, önceki gün Tarabya Sahili'nde objektiflere yansıdı. Cemcir, pandemi döneminde aldığı kiloları geri vermek için sahil yürüyüşlerine ağırlık verdi

Magazin 02-09-2020 10:18

Ahmet Kural’ın paylaşımına Murat Cemcir’den iki kelimelik yorum!

Oyuncu Ahmet Kural, sosyal medya hesabından paylaştığı selfie ile tatilde bol bol tekne gezisinden fotoğraf atan ünlüler kervanına katıldı.

Magazin 12-08-2020 09:06

İşler Güçler dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşler Güçler ne zaman yayınlandı?

Bir döneme damga vuran komedi dizisi İşler Güçler tekrar bölümleriyle Star TV'de yayınlanmaya başladı. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celil Cengiz'in başrollerde oynadığı İşler Güçler ilk bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı ekrana geldi. Peki İşler Güçler konusu nedir, oyuncuları kimler? İşler Güçler hangi yılda ne zaman yayınlandı?

Magazin 02-04-2020 21:52

Baba Parası filminin başrol oyuncuları Hatay'da askeri kamuflaj giyip izleyiciyle buluştu

"Baba Parası" filminin başrol oyuncuları Hatay'da askeri kamuflaj giyip izleyiciyle buluştu

Haber 21-01-2020 19:47

Ahmet Kural ve Murat Cemcir’den İzmirli öğrencilere karne sürprizi

‘Baba Parası’ filminin Aydın galası, filmin başrol oyuncularının katılımıyla gerçekleşti.

Magazin 17-01-2020 14:14

Murat Cemcir 'Filenin Sultanları' ile Tokyo’ya gidiyor!

Yeni yılın ilk gününde Baba Parası adlı filmlerini seyirci ile buluşturan Ahmet Kural ve Murat Cemcir, yurt dışında gerçekleştirdikleri bir film galası sonrasında uçakta 'Filenin Sultanları' ile karşılaşınca o anı ölümsüzleştirmeyi unutmadı. Cemcir paylaşımın altına yazdıklarıyla gülümsetti.

Magazin 14-01-2020 09:50

Baba Parası filminin başrol oyuncuları Kütahya'da izleyicilerle buluştu

"Baba Parası" filminin başrol oyuncuları Kütahya'da izleyicilerle buluştu

Yurthaber 03-01-2020 21:00

Antalya'da Baba Parası filminin galası yapıldı

Oyuncu Ahmet Kural: - "Canlandırdığım rol gereği Kıbrıs ağzıyla konuşuyorum. Bunun için Kıbrıs'taki birkaç taksiciyle de karakter üzerinde çalıştım" - Oyuncu Murat Cemcir: - "Makyaj 6-7 saat sürdüğü için sinirlerim bozuldu. Çünkü makyajın bu kadar uzun ve zor olacağını düşünmüyordum"

Magazin 01-01-2020 23:30

MasterChef özel bölümde ödülü hangi takım kazandı? Ünlü şefler yarıştı, Ahmet Kural ve Murat Cemcir jüri oldu!

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye, büyük finalin ardından özel bir bölümle ekrana geldi. MasterChef'in 30 Aralık Pazartesi ekrana gelen özel bölümünde, eski yarışmacılar yeniden yarıştı, kaptanlık ve ödül oyunları heyecanı yaşandı. Ünlü oyuncular Murat Cemcir ve Ahmet Kural ise jüri olurken, şefler Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu bu defa mavi ve kırmızı takımlarda yarıştı. Eğlenceli anların yaşandığı MasterChef özel bölümünde ödül oyununu kim kazandı?

Magazin 31-12-2019 02:13

MasterChef'te özel bölüm sürprizi! Ahmet Kural ve Murat Cemcir jüri olacak

MasterChef yarışması büyük finalden bir gün sonra özel bir bölümle ekranda olacak. MasterChef'te tüm yarışmacıların mücadele edeceği yeni bölümde jüri üyeleri ise Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak.

Magazin 29-12-2019 23:16

Baba Parası gala gösteriminde izleyiciyle buluştu

"Baba Parası" gala gösteriminde izleyiciyle buluştu

Magazin 26-12-2019 23:22

Nurgül Yeşilçay’ın diyet paylaşımına Murat Cemcir’den salçalı yorum

Nurgül Yeşilçay sosyal medya hesabından diyetini paylaştı, Murat Cemcir yorum yaptı: "Önden salça yemeyeceğiz yani..."

Magazin 20-12-2019 15:01

Baba Parası’nda 30 yıl yaşlanan Murat Cemcir’in makyajı büyük ilgi gördü

Yeni yılla birlikte tüm Türkiye'de vizyona girecek 'Baba Parası'nın hem baba hem de çapkın oğlu Niyazi'yi canlandıran başrol oyuncusu Murat Cemcir, büyük ilgi gören makyaj haberlerinin ardındaki bir gerçeğe dikkat çekti.

Trend 18-12-2019 14:42

Murat Cemcir'den Nesrin Cavadzade'ye olay yorum

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla da dikkat çekmeyi başardı. Nesrin Cavadzade'nin paylaşımına oyuncu Murat Cemcir'in yaptığı yorum dikkat çekti.

Trend 11-12-2019 11:48

Murat Cemcir Nesrin Cavadzade'ye kayıtsız kalamadı

Murat Cemcir, oyuncu arkadaşı Nesrin Cavadzade'ye yaptığı yorumla çok konuşuldu.

Magazin 10-12-2019 11:20

'Baba Parası' filminin ilk fragmanı yayınlandı

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerini paylaştığı "Baba Parası" filminin ilk fragmanı yayınlandı.

Trend 06-12-2019 08:33

Baba Parası filminin ilk fragmanı yayınlandı

"Baba Parası" filminin ilk fragmanı yayınlandı

Magazin 05-12-2019 18:17

Murat Cemcir'den Hercai'nin yıldızı Ebru Şahin'e olay yorum!

Hercai dizisinde Reyyan rolüyle fırtınalar estiren Ebru Şahin, Murat Cemcir'in radarına girdi, Şahin'in takipçileri bu duruma sinirlendi.

Magazin 21-11-2019 13:43

Ahmet Kural, Baba Parası filmi için kadın kılığında

Baba Parası filminde 3 farklı karaktere hayat verecek olan Ahmet Kural, hayranlarını şaşırtmaya geliyor.

Trend 18-11-2019 10:24

Baba Parası çok güldürecek… İşte ilk teaser

Selçuk Aydemir - Murat Cemcir - Ahmet Kural üçlüsünü altıncı kez bir araya getiren Baba Parası filminin ilk tanıtımı yayınlandı.

Trend 13-11-2019 17:18

Baba Parası filminin ilk teaserı yayımlandı

Türk sinemasında Selçuk Aydemir, Murat Cemcir ve Ahmet Kural üçlüsünü altıncı kez bir araya getiren film, 1 Ocak'ta sinemaseverlerle buluşacak

Magazin 08-11-2019 18:49

Baba Parası 1 Ocak 2020'de vizyondaki yerini alacak

"Ailecek Şaşkınız", "Çalgı Çengi" ve "Düğün Dernek" filmleriyle tanınan Selçuk Aydemir'in yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Baba Parası", 1 Ocak 2020'de izleyiciyle buluşacak.

Trend 24-10-2019 11:29

Baba Parası 1 Ocak 2020'de vizyona girecek

"Baba Parası" 1 Ocak 2020'de vizyona girecek

Haber 24-10-2019 10:10

Baba Parası iddialı geliyor

Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrollerinde yer aldığı 'Baba Parası' filminin çekimleri tamamlandı. Film setinden ilk fotoğraflar da yayınlandı.

Trend 09-10-2019 17:32

Baba Parası filminin çekimleri tamamlandı

Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği "Baba Parası" filminin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Yağmur Tanrısevsin, Ayhan Taş ve Özgür Emre Yıldırım paylaşıyor

Haber 08-10-2019 18:06

Ahmet Kural’dan Baba Parası için manidar sözler

9’uncusu düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Haftası'na katılan oyuncu Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmlerinin tanıtımını yaptılar.

Trend 24-09-2019 12:03

Ahmet Kural: Çok para yeni düşmanlar kazandırabilir

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 9’uncusu düzenlenen Türk Filmleri Haftası'na katılan oyuncu Murat Cemcir ve Ahmet Kural, yeni filmlerinin tanıtımını yaptı. Kural, burada yaptığı konuşmada "Çok paranızın olması yeni arkadaşlar yerine daha kaliteli düşmanlar kazandırabilir” dedi.

Magazin 23-09-2019 12:20