Murat Gulbal Haberleri

Murat Kurum Baykar'ı ziyaret etti! 'Bugün yeni çok şey öğrendim'

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, Baykar'ı ziyaret etti. "Türk savunma sanayinin göz bebeği İHA ve SiHA’ları yerinde inceledik" diyen Kurum "Bugün yeni çok şey öğrendim. Bir kez daha gurur duydum" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-29 00:12:50

Ocak Partisi'nden seçim kararı! Turgut Altınok lehine çekildiler

Yerel seçimlere az bir süre kala hareketli günler yaşanıyor. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Yardımcı’nın adaylığını Turgut Altınok'u desteklemek için geri çektiklerini açıkladı.

Haber 2024-03-28 18:07:27

İBB adayı Murat Kurum ilk 6 ay ve 1 yılda yapacağı projeleri açıkladı: İstanbul gerçek belediyeciliği görecek

Seçimlere 3 gün kala İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum, seçilmesi halinde ilk a6 ayda ve ilk 1 yılda yapacağı projeleri anlattı. İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuşan Kurum "6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. İstanbul gerçek belediyeciliği görecek." dedi.

Haber 2024-03-28 13:41:50

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde yerel seçimin kazananı kim olacak? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 2024-03-28 12:01:19

Canlı Beykoz seçim sonuçları! Beykoz'da yerel seçimi Murat Aydın mı Alaattin Köseler mi kazanıyor?

Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz sonuçları da yakından takip ediliyor. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Murat Aydın ile yola devam etme kararı almıştı. CHP ise Alaattin Köseler'i aday gösterdi. Aydın mı önde Köseler mi? İşte seçim sonuçları...

Haber 28-03-24 11:03

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-24 09:33

Seçime 3 gün kala elindeki son anketi açıkladı! Murat Kurum: İstanbul'da 1,7 puan farkla kazanacağız!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçimlere 3 gün kala elindeki son anket sonuçlarını paylaştı. Katıldığı canlı yayında önemli değerlendirmelerde bulunan AK Partili Kurum, CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun önünde olduklarını belirterek aradaki fark için de rakam verdi. Kurum, yaptığı açıklamada 31 Mart akşamı seçimi kazanacaklarını ve İstanbul'a hizmet etmek üzere göreve geleceklerini söyledi.

Haber 28-03-24 06:39

Ünlü anketçi Hakan Bayrakçı 'O alınmış bu alınmış ben işime bakarım' dedi İstanbul'daki son seçim anketini duyurdu

Pazar günü 81 ilde sandıklar kurulacak fakat seçim akşamı en çok merak edilen, takip edilen yer İstanbul olacak. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında kıyasıya bir yarış var, dengeler sürekli değişiyor. Kamuoyu Hakan Bayrakçı'nın anketinin sonuçlarını merak ederken deneyimli isim Enver Aysever'in canlı yayınına katıldı ve İstanbul'daki seçim anketindeki son durumu anlattı.

Finans 27-03-24 14:21

Murat Kurum'dan gençlere mektup! İstanbul için tarihi fırsat dedi, deprem tehlikesine işaret etti: Kapıyı çalmadan...

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, yerel seçim öncesinde gençlere mektup gönderdi. İstanbul'da yaşayan gençlere hitaben yazdığı mektupta Kurum, "31 Mart, senin için sağlam ve dirençli bir İstanbul’da yaşamak adına tarihi bir fırsat. Deprem kapıyı çalmadan, her şey altüst olmadan İstanbul kazanacak" ifadelerine yer verdi.

Haber 27-03-24 14:21

Murat Kurum ile 'köfteci' polemiğinde İmamoğlu'ndan yanıt gecikmedi: Yediği yer köftede seçimleri hatırlar artık

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile rakibi Murat Kurum arasındaki 'köfteci' atışması devam ediyor. Kurum'un "Sen o bakanlıkların kapısından geçemezsin" çıkışına İmamoğlu'ndan yanıt geldi. Kurum için "Belli ki köfteciyle, esnaflıkla bir sorunu var. 31 Mart'tan sonra her yediği köftede İstanbul seçimini hatırlayacak" diyen İmamoğlu, Kurum'a desteğini ilan eden bakanlar için de "1 Nisan'da koşa koşa Ankara'ya giderler" şeklinde konuştu.

Haber 27-03-24 12:53

Tartıştığı ağabeyine bıçak çekip boğazını kesti! Kocaeli'de gece yarısı vahşeti: Anne de gözaltında

Kocaeli'de gece yarısı sularında korkunç bir cinayet işlendi. 22 yaşındaki M.P, iddiaya göre ağabeyiyle evde alkol içiyordu. Aralarında başlayan tartışma ağabey Murat P.'nin boğazının kesilip ortalığın kan gölüne dönmesiyle son buldu. Eve gelen polisler kardeş M.P. ile annelerini de gözaltına aldı.

Haber 27-03-24 09:57

Murat Kurum paylaşımı tepki çekmişti! Murat Ünalmış gelen yoruma patladı: Siyasi bir yere çekmeye çalışanlara...

Yerel seçimlere sayılı günler kala oyuncu Murat Ünalmış'ın Murat Kurum paylaşımı tepki çekmişti. Kapısına bırakılan broşürleri çöpe atarken video çeken oyuncu gelen bir yoruma sessiz kalmadı. Murat Ünalmış ayrıca siyasi olarak hiçbir partiyi desteklemediğini de söyledi.

Magazin 27-03-24 08:33

'Ekrem Başkan'ı değil 17, 127 bakan bile durduramaz' CHP'li aday Ferhat Epözdemir'in sözleri gündem oldu!

Yerel seçimlere artık çok kısa bir süre kaldı. Türkiye, Mayıs 2023'ün ardından bir kez daha sandığa gidiyor. Pazar günkü seçim öncesi gözler İstanbul'da! İstanbul'da Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçecek yarıştan ziyade ilçelerde de ciddi bir mücadele söz konusu.

Haber 26-03-24 17:02

Bursaspor’da kongre tarihi 16-28 Mayıs

224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği’nde Başkan Murat Gültekin, görevi devralırken geceye katılan Bursaspor Başkanı Sinan Bür, kongre tarihinin 16-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı.

Yurthaber 26-03-24 10:01

Canlı yayına damgasını vurdu! Murat Kurum'u duygulandıran röportaj: İzleyince gözleri doldu

İBB başkan adayı Murat Kurum'un katıldığı canlı yayına duygulandığı anlar damgasını vurdu. Kahramanmaraş depremlerinde evleri yıkılan afetzedelerle röportajı izleyen Kurum'un gözlerinin dolduğu görüldü. Rakibi Ekrem İmamoğlu'na 'villa' iddiaları üzerinden yüklenen Kurum ayrıca Yeniden Refah Partili seçmene de mesaj verdi.

Haber 26-03-24 09:16

Murat Ünalmış'tan olay hareket! İBB Başkan adayı Murat Kurum'un afişlerini çöpe atıp...

Gülcemal, Bir Zamanlar Çukurova ve Deli Gönül gibi yapımlarla tanınan Murat Ünalmış son paylaşımıyla gündem oldu. Yerel seçimler öncesinde kapısına Murat Kurum'un hediyelik eşya ve broşürleri asılan Ünalmış çok sinirlendi.

Magazin 26-03-24 07:26

Hakan Fidan'ın sözleri tartışma konusu oldu! Tepki gecikmedi: Hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir

Yerel seçimler siyaset gündemini belirlemeye devam ediyor. Son olarak Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Murat Kurum'a destek sözleri tartışmalara neden oldu. CHP İstanbul Milletvekili ve eski Dışişleri sözcüsü Namık Tan Bakan Fidan için, "Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir Dışişleri Bakanı bu duruma düşmemiştir. Yazık…" ifadelerini kullandı.

Haber 25-03-24 13:26

Reha Özcan'dan seçim paylaşımı: Oy kullanmayacaktım ama şimdi...

'Üç Kız Kardeş' dizisinde rol alan Reha Özcan seçim paylaşımıyla dikkat çekti. Reha Özcan bakanların Murat Kurum'a desteğini görünce İmamoğlu paylaşımı yaptı.

Magazin 25-03-24 09:12

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Peş peşe çarpıcı iddialar: 'Kazadan birkaç ay önce...'

Eylem Tok'un oğlu T.C.'nin yaptığı kaza sonucu Oğuz Murat Aci'yi hayattan kopardığı olayda yeni gelişmeler yaşandı. Acılı baba Özer Aci, kazadan birkaç ay önce T.C.'nin art arda hız kamerasına takıldığını ve ceza yediğini söyledi. Ayrıca, T.C.'nin okul arkadaşının annesi de attığı mesajda T.C.'nin okula da lüks araçla geldiğini ifade etti.

Haber 24-03-24 22:13

SON DAKİKA | Önce Kurum, sonra Erdoğan! AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitinginde İmamoğlu'nu hedef aldı: İstanbul'daki metroların hepsi bize ait

Son dakika haberi: AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul' mitingi sona erdi. Mitingde sahneye önce İBB başkan adayı Murat Kurum çıktı. Kurum, vatandaşlara "Biz İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Bu söz Murat Kurum sözüdür! Bu söz liderimiz, cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözüdür" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alırken "Nerede akıllı belediyecilik? Akılsız belediyecilik!" ifadelerini kullandı.

Finans 24-03-24 16:01

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gençlere Murat Kurum'u anlattı! Programa damga vuran anlar: Belediye başkanı olması gerek...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Türkiye Gençlik STK'lar Platformu (TGSP) tarafından düzenlenen programda gençlerin sorularını yanıtladı. Programda Bakan Fidan, Murat Kurum'u anlattı.

Haber 23-03-24 13:35

İkinci kez bağırsak ameliyatı olmuştu! Kobra Murat mehter takımıyla taburcu oldu

Kobra Murat lakabı ile tanınan şarkıcı Murat Divandiler sahne tarzı, şarkıları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınan Kobra Murat ikinci kez ameliyata girdi. Kobra Murat, bu kez hastaneden mehter takımı eşliğinde göbek atarak çıktı.

Magazin 23-03-24 12:35

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'a imza şartı getirilmişti! Karakola girmeden kaçtı

Türkiye günlerdir ünlü yazar Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u konuşuyor. Ehliyetsiz kullandığı otomobil ile Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olan Timur Cihantimur kaza sonrası annesiyle Mısır'a kaçmıştı. Kazayla ilgili soruşturmada hakkında yurt dışına çıkış yasağı konularak ve en yakın karakola imza verme şartı getirilen Bülent Cihantimur, Şişli Polis Merkezi'ne gitti. Gazetecileri gören Cihantimur, işlemlerini yapmadan tekrar aracına binerek oradan ayrıldı.

Magazin 23-03-24 11:29

İmamoğlu, 'Ali Yerlikaya' sorusuna isyan etti, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklendi: Topunuz gelin, ne olacak!

İstanbul'da Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum için bakanların da sahaya inip destek istemesine rakibi Ekrem İmamoğlu'ndan tepki geldi. İmamoğlu tepkisini dile getirirken "17-20 tane bakan, topunuz gelin ne olacak!" dedi. İBB Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da yüklenerek " Bakanları niye zor durumda bırakıyorsun? Kamu yöneticisi onlar. Her şeyi birbirine karıştırdı" ifadelerini kullandı.

Haber 22-03-24 14:17

Eyüpsultan’daki feci kazadan kısa süre önce T.C. ve arkadaşları benzin istasyonunda görüntülendi

Eyüpsultan’da Oğuz Murat Aci’nın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan feci kazayı yapan yazar Eylem Tok’un oğlu T.C. ve arkadaşlarının kazadan yaklaşık 40 dakika önce bir benzin istasyonuna geldikleri ve markette dolaştıkları anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 22-03-24 13:48

'Ben şantiye şefiydim, o başbakan...' Murat Kurum, Erdoğan ile tanışma anısını ilk kez bu röportajda anlattı! 'Hem İstanbul'u hem o 3 ilçeyi alacağız'

Cumhur İttifakı İBB adayı Murat Kurum, seçim öncesi Mynet ve Onedio’nun sorularını yanıtladı. Seçim anketlerinden deprem tehlikesine trafik sorunundan gençlerle ilgili planlarına birçok konuda açıklamalar yapan Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilk tanışma anını da bu yayında anlattı.

Haber 22-03-24 10:50

Yeniden Refah Partisi'ni karıştıran 'Murat Kurum' krizi! 'Cumhur İttifakı' çıkışı başını yaktı

Yeniden Refah Partisi'nde 'Murat Kurum' krizi patlak verdi. AK Parti ile yapılan görüşmelerin sonuç vermemesi üzerine Fatih Erbakan İstanbul'da Mehmet Altınöz'ü aday göstermişti. Murat Kurum'un 'Necmettin Erbakan' çıkışına paralel olarak Yeniden Refah Partili Abdurrahman Akyüz de Murat Kurum ve Cumhur İttifakı'na yönelik destek sözleriyle gündem yarattı. Yeniden Refah, Akyüz'le ilgili kararını verip bir de açıklama yaptı.

Haber 22-03-24 09:51

İstanbul'la ilgili 3 anketi birden açıkladı! 'En az' diyerek aradaki farkı söyledi: Yüzdesi düşmedi arttı

Türkiye artık nefesini tuttu 31 Mart yerel seçimlerine kilitlendi. Hangi şehirlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı merak edilirken gözler en çok Megakent İstanbul'a çevrildi. Seçimlerin Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. Seçimin yaklaşması nedeniyle son anketler de seçmenler tarafından yakından takip ediliyor. Gazeteci İsmail Saymaz İstanbul'la ilgili son anketleri paylaştı ve aradaki farkı duyurdu. İşte detaylar...

Haber 22-03-24 06:40

Türkiye'nin konuştuğu Eylem Tok olayında flaş gelişme! Kazadan yeni görüntüler ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan'da ehliyeti olmadan kullandığı arabayla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan 17 yaşındaki T.C, annesi yazar Eylem Tok ile birlikte önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçmıştı. Türkiye'nin konuştuğu acı olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde araçların yarıştığı o anlar, Eylem Tok'un kazayı öğrendiği an ve olay yerine gidişi de görülüyor. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 23:02

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a 'köfteci dükkanı' yanıtı: Hayatı bilmediği için büyük hayat dersini veriyoruz ona

Murat Kurum, Büyükada ziyaretinde yaptığı konuşmada "Sen nasıl yöneteceksin Adalar'ı, sen git köfte dükkanını yönet. Onu becerirsin." demişti. Ekrem İmamoğlu, Kurum'un bu sözlerine yanıt verdi. İmamoğlu, "Buraya gelirken bu acemi, dersine çalışmayan aday demiş ki, hoşuma gitti; ‘Sen git köfteci dükkanı işlet’ demiş. Keşke o da benim yaşımda 21 yaşında köfteci dükkanı çalıştırsaydı." dedi.

Haber 21-03-24 21:29

İki çocuğunu boğarak öldürdü, başlarına bu notu bıraktı: 'Sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim'

Kocaeli'de Murat Rüzgar (45), geçen yıl 2 çocuğunu boğarak öldürdü. Rüzgar'ın, çocuklarının yattığı yatağın başına not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Sizler meleksiniz. Artık sizi bu kötü dünyanın insanlarına emanet etmeyeceğim" yazdığı öğrenildi. Rüzgar, yargılandığı davanın ilk duruşmasında, "Çocuklarım için elimden gelen her şeyi yaptım. Eşimin isteklerine yetişemedim. Cezaevinde huzur buluyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-03-24 16:59

En sert tepki dolar ve borsadan! Merkez Bankası faiz kararı beklentileri aştı: Piyasalar hareketlendi

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalar çok sert tepki verdi. Dolar/TL kuru yüzde 1'den fazla geri çekilerek 32 liranın altını gördü. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 9000 puanı aştı. Ekonomistler ise Merkez Bankası'nın bu hamlesini yerinde bulduklarını dile getirdi. Dolarda kalıcı düşüş beklemediğini dile getiren Finans Uzmanı Murat Özsoy, "500bps artış yönündeki bu karar sonrasında ticari kredi faiz oranları yanı sıra ihtiyaç kredisi faiz oranları da artacak” dedi.

Finans 21-03-24 14:35

Altınok'un mal varlığı tartışmaları devam ediyor! Antalya'da 600 evi var mı? Bu sözlerle açıkladı

Siyasette son günlerin tartışması mal varlığı beyanları oldu. Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu, Murat Kurum ve Turgut Altınok mal beyanlarını kamuoyuna duyurdu. En çok konuşan isim ise Turgut Altınok oldu. Daha sonra Gazeteci Murat Ağırel Altınok'un Antalya'da 600 dairesinin olduğunu iddia etti. Altınok iddialara kayıtsız kalmayarak açıklama yaptı ve 600 evinin olduğu iddiaları sert bir dille yalanladı. İşte detaylar...

Haber 20-03-24 23:56

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve Turgut Altınok'un ardından Murat Kurum da kendisinin ve ailesinin mal varlığını açıkladı!

Siyasette son dönemde devam eden mal varlığı açıklama modasına Murat Kurum da uydu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, kendisine ve ailesine ait mal varlığını açıkladı.

Haber 20-03-24 16:14

Dünkü sözler sonrası İmamoğlu ile yeni polemik patlak verdi: Ula o da milletin malı! Lafa bakar mısınız?

İBB seçimlerinin en çok tartışma doğuran konularından biri de metrolar. Öyle ki Cumhurbaşkanı Erdoğan da dün Murat Kurum'a seslenirken metroları kastedip "Malınıza sahip çıkın yoksa bu adamlar sahip çıkar" diyerek İmamoğlu'na göndermede bulunmuştu. Erdoğan'a yanıt veren İmamoğlu "Lan milletin malı, bizim metro da onların metrosu da" diyerek tepki gösterdi.

Haber 20-03-24 15:37

Ankara'da vahşet! Eşinin boğazını kesip, oğlunu yaraladı... Ölüme bilerek gitti aslında

Ankara'da geçim problemleri nedeniyle evi terk eden anne Derya Çetinkaya, çocuklarını görmek için eşi Murat Çetinkaya'nın evine döndü. Kamuda işçi olarak çalışan Murat Çetinkaya ile Derya Çetinkaya arasında başlayan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga sonrası gözü dönen Murat Çetinkaya mutfağa koşup bıçağa sarıldı. Dehşete düşüren olay tam bu sırada başladı...

Haber 20-03-24 15:09

Ebru Gündeş anne olmaya mı hazırlanıyor? Ünlü sunucu programda açıkladı: Araştırdık ve soruşturduk...

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturmuştu. Apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia edilmişti. İddialarla ilgili programda konuşan Müge Dağıstanlı, Ebru Gündeş'in hamile olmadığını duyurdu.

Magazin 20-03-24 12:38

Kan parası iddiası olay olmuştu! Acılı baba görüşmeyi doğruladı ama... Bir lokması benim boğazımdan geçmeyecek

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu Türkiye'nin konuştuğu kaza sonrası ortaya atılan 'kan parası' iddiası gündem oldu. Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Bülent Cihantimur ile dolaylı yoldan görüştüklerini söyledi. "Yanıma 5-6 kişi geldiler" diyen acılı baba "Kınadım, çok kısa bir görüşme oldu. Eski eşini ve çocuğunu getir adalete teslim et dedim." diye konuştu. Baba Aci " O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir" diyerek de noktayı koydu.

Haber 20-03-24 11:59

Murat Kurum o soruya isyan etti! İmamoğlu'nun davetine de yanıt geldi... Ya arkadaş, daha ne diyelim?

İBB başkan adayı Murat Kurum'la ilgili en çok sorulan sorulardan biri de Kanal İstanbul projesiyle ilgili fikirleri. Kurum katıldığı son canlı yayında bu soruya sitemkar yanıtını "Çok net söylüyorum" diyerek verdi. Rakibi Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın davetini değerlendiren Kurum, masasındaki son anketlere göre 1 Nisan'da başkanlık koltuğuna hazırlanıyor. Kurum Yeniden Refah Partili seçmene Ayasofya Camii üzerinden mesajıyla da dikkat çekti.

Haber 20-03-24 08:50

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum sözleri! Çanakkale'deki depreme dikkat çekti; metro açılışını yaptı: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. 2 ayda 80 bin konutu teslim etmeye çok az kaldığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yıl sonuna kadar 200 bine tamamlayacağız" dedi. Marmara'da beklenen depreme dikkat çeken Erdoğan, "Murat Kurum İstanbul'u hazırlayacaktır" diye konuştu.

Haber 19-03-24 14:26

Silivri'de ölümlü kazaya karışan tırın sürücüsü tutuklandı

Hayatını kaybeden Anıl Aci'nin, Eyüpsultan'daki trafik kazasında yaşamını yitiren Oğuz Murat Aci'nin kuzeni olduğu öğrenildi

Yurthaber 19-03-24 07:27

Murat Kurum'a Cüneyt Özdemir'den 'Kanal İstanbul' sorusu! Siz 'Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, 'Kanal İstanbul' projesiyle ilgili gazeteci Cüneyt Özdemir'in yayınında dikkat çeken ifadeler kullandı. Murat Kurum, Özdemir'in "Yarın bir gün İBB Başkanı siz seçildiniz. Cumhurbaşkanı da 'Kanal İstanbul'u çıkartın yapalım' dedi. Siz de 'Bir dakika Sayın Cumhurbaşkanım bizim başka önceliklerimiz var' der misiniz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 19-03-24 01:05

Oğuz Murat Aci'nin kuzeni Anil Aci de trafik kazasında hayatını kaybetmişti! Hazırlanan rapor gerçeği ortaya çıkardı, yeni karar

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci'nin kuzeni de Silivri'de bir kamyonetin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti. Olayda sürücü adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hazırlanan bilirkişi raporunda sürücü asli kusurlu olarak belirtildi. Bu gelişme sonrası sürücü çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 18-03-24 19:21

Bomba iddia! Apar topar evlenmişti... Ebru Gündeş hamile mi?

Şarkıcı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti. Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia etti.

Magazin 18-03-24 17:04

DEM Parti'nin Yenikapı'daki Nevruz etkinliğinde skandal görüntü! Terörist Öcalan'ın posterleri açıldı

İstanbul'da Nevruz kutlamalarının bu yıl yine adresi Yenikapı Meydanı oldu. DEM Parti'nin düzenlediği etkinlikte DEM Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adaylarından Murat Çepni, "Kürt halkını yok sayanlara en büyük cevabı 31 Mart’ta vereceğiz" dedi. Etkinlikte skandal görüntüler de yer aldı. Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posterleri açıldı.

Haber 17-03-24 17:29

Avcılar'daki devlet hastanesinde 'izole hasta' alarmı! Zehirlenmeler yaşanınca acil servis boşaltıldı, görevliler özel kıyafetler giydi

İstanbul'da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıktı. Bunun üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi. Sağlık görevlileri ise özel koruyucu kıyafetler giydi.

Haber 16-03-24 23:37

Eylem Tok ve oğlu yurt dışına kaçmıştı! Sessizliğini bozdu: 'Belki daha kötüsünü yaparım'

Türkiye, Eylem Tok'un oğlunun karıştığı ölümlü kaza ve sonrasını konuşuyor. Oğuz Murat Acı'nın hayatını kaybettiği olayda anne Tok ve oğlu önce Mısır sonra da ABD'ye kaçmıştı. Olayda yeni bir gelişme yaşandı. Tok'un annesi sessizliğini bozdu. Acı'nın annesine üzüldüğünü ifade eden S.T. "Evlat acısı diner mi? Ama diyor ya 'Gelsinler bir gün bile olsa hapis yatsınlar' diye, içime sokasım var o anneyi. Ben de olsam aynısını yaparım, belki daha kötüsünü yaparım" dedi.

Haber 16-03-24 20:03

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'hastane' eleştirisine yanıt: 'Bir hafta sonu kaçar gibi gitmişler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'un Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili sözlerine yanıt verdi. "Bir yalan üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu, mensubu bulunduğu partiyi yani Cumhuriyet Halk Partisi'ni karalamak için yalan konuşuyorlar. Bir yazı yazmışlar. Demişler ‘Buradan çıkacağız.’ Yahu çıkarken haber bile vermemişler. Apar topar bir hafta sonu kaçar gibi öbür hastaneye kaça kaça gitmişler. Ben gazetede öğrendim" dedi.

Haber 15-03-24 22:06

Türkiye'yi ayağa kaldıran kazada baba Bülent Cihantimur'un ifadesi ortaya çıktı! Oğlumun Türkiye'ye gelmesi...

Türkiye'nin konuştuğu olayda Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlu, Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet vermişti. Olay sonrası Eylem Tok oğlunu alıp önce Mısır'a ardındansa ABD'ye kaçmıştı. Olaya ilişkin soruşturmada, baba Bülent Cihantimur bugün 'şüpheli' sıfatıyla ifade vermek için adliyeye geldi. Cihantimur'un Oğuz Murat Aci'nin ailesiyle temasta olduğunu belirttiği ifadesinde oğlunun Türkiye'ye gelerek Türk hukuku önünde hesap vermesi gerektiğini düşündüğünü ifade etti.

Haber 15-03-24 14:09