Murat Ülker Haberleri

Türkiye'nin en zengin 10 ismi açıklandı! İşte listedeki isimler ve servetleri

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, bu yılın en zengin 100 Türk’ünü açıkladı. Murat Ülker 5.2 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada yer aldı. İşte listenin başındaki 10 isim...

Finans 25-02-2024 12:02

Murat Ülker'in oğlu Yahya Ülker'in fotoğrafını paylaştı, Starbucks göndermesi gündem oldu! 'Şantaj' yanıtı da dikkat çekti

Murat Ülker'le ilgili ortaya atılan iddia gündem yarattı. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrası tepkilerin odağı olan Starbucks CEO'suyla bir araya geldiği belirtilen Ülker, 'Starbucks'a destek veriyor' iddiasına ateş püskürdü. Sosyal medyadaki 'Gıda Dedektif' isimli hesabın sahibine tepki gösteren Ülker, şantaj iddiasında bulundu.

Finans 28-12-2023 08:08

Yıldız Holding'den fiyat tartışmalarına ilişkin flaş açıklama: Erdoğan'la ilgisi bulunmamaktadır

Yıldız Holding tarafından, pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’in basın mensuplarının zincir marketlerdeki fiyat tartışmalarına ilişkin değerlendirmesinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zincir marketlerde denetimlerin artacağına yönelik açıklamasıyla yakın veya uzak bir ilgisinin bulunmadığı bildirildi.

Finans 24-09-2021 16:44

Murat Ülker'in 'fahiş fiyat' çıkışı gündem oldu: Milletin aklıyla alay etmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'fahiş fiyatlarla' ilgili büyük market zincirlerini işaret ederken, pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'in "Milletin aklıyla alay etmeye lüzum yok" açıklaması sosyal medyada gündem yarattı. "Murat Ülker" etiketi Twitter'da Trend Topic olurken, konuyla ilgili Yıldız Holding'den açıklama geldi. Söz konusu açıklamaların Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın değerlendirmelerinden önce yapıldığı vurgulandı.

Finans 24-09-2021 15:07

Murat Ülker

Murat Ülker Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Ülker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ülker, yeni yatırım fırsatları kolluyor

pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker: "Yıldız, son 3-4 yılda farklı ülkelerde 22 tane fabrika satmış. Alanlardan çok şükür hiç kimse gelip de 'yumurta aldım, sarısı çıkmadı' demedi. Bunlar işte iyi bir intiba oluyor"

Yurthaber 23-09-2021 14:55

Türkiye'nin en zengin 10 ismi açıklandı!

ABD merkezli Forbes dergisi, 2021 yılı dünyanın en zengin kişileri listesini açıkladı. Listeye Türkiye'den tanıdık isimler de girdi. Türkiye'nin en zengin ilk 10 isminin serveti ise 29,8 milyar dolara ulaştı.

Finans 06-04-2021 16:52