Murat Zorluoğlu Haberleri

Elbistan'da depremlerde ağır hasar gören binaların yıkımına başlandı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, depremler sonrası oluşan ağır hasar nedeniyle acil yıkılması gerektiği belirlenen 90 bina, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılıyor.

Yurthaber 20-02-2023 13:05

Atatürk Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100'üncü yılına burayı tamamen hazır edip açmak ve olabilirse Cumhuriyet resepsiyonunu da bu köşkün bahçesinde vermek"

Yurthaber 21-09-2022 13:57

Türkiye'nin spor temalı ilk millet bahçesi Trabzon'un en hareketli noktası oldu

Trabzonspor'un şampiyonluklar yaşadığı Avni Aker Stadı'nın yıkılmasının ardından yaklaşık 60 dönüm alan üzerine kurulan millet bahçesi, ziyaretçilerine yürüyüş ve bisiklet yolu, kaykay ve paten pistiyle farklı spor imkanları sunuyor - Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "Bir süre önce halkımızın hizmetine sunduğumuz millet bahçesi, insanlarımızın büyük beğenisini topladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren gencinden yaşlısına buraya gelen halkımız yürüyüş yaparak spor aletleriyle egzersizlerini gerçekleştirebiliyor ayrıca bahçe içerisindeki kaykay pisti ve sentetik buz pateni alanı da çocuklarımızla gençlerimizin ilgisini görüyor"

Yurthaber 13-12-2021 13:01

Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'den Trabzon Valisi Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'na ziyaret

Olimpiyat şampiyonu Busenaz Sürmeneli'den Trabzon Valisi Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu'na ziyaret

Yurthaber 13-08-2021 16:58

Murat Zorluoğlu

Murat Zorluoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Murat Zorluoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Abdullah Avcı'dan başkan Zorluoğlu'na ziyaret

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Spor 05-05-2021 14:26

Trabzonspor Kulübünün 52. kuruluş yıl dönümü

Etkinlikler kapsamında Akyazı Stadyumu Kampüsü'nde Dozer Cemil Usta Anıtı ve Doğa Parkı açıldı - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: "İnşallah takımımız ve ülke futbolu için iyi bir sezon olur"

Spor 02-08-2019 17:20

Trabzonspor Kulübünün 52. kuruluş yıl dönümü

Etkinlikler kapsamında Akyazı Stadyumu Kampüsü'nde Dozer Cemil Usta Anıtı ve Doğa Parkı açıldı - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: "İnşallah takımımız ve ülke futbolu için iyi bir sezon olur"

Yurthaber 02-08-2019 17:16

Trabzonspor yönetiminden Belediye Başkanı Zorluoğlu'na ziyaret

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu ziyaret etti

Yurthaber 20-04-2019 14:56

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni

Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Murat Zorluoğlu, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan görevi devraldı

Haber 05-04-2019 13:00

Trabzon Büyükşehir Belediyesinde devir teslim töreni

Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Murat Zorluoğlu, Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan görevi devraldı

Yurthaber 05-04-2019 13:00

Kaynakları millete hizmet için kullanınca yetiyor

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu: - "Bizden öncekilere ne kadar para gönderildiyse, bize de aşağı yukarı aynı miktarlar geliyor. Mühim olan bu parayı hangi maksatla kullandığınızdır. Siz bu parayı hizmet için, projeler için, halk için kullanırsanız fazlasıyla yetiyor, şahidi biziz ama siz bu paraları halkın hizmetine değil başka maksatlar için kullanırsanız tabii ki yetmiyor"

Haber 25-11-2018 17:25

Van'da okullaşma oranı Türkiye ortalamasını geçti

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "Okullaşma oranlarında, göreve geldiğimizde liselerde kız çocuklarının okula devamı Türkiye ortalamasının altındaydı. Ekiplerimiz merkez ve ilçelerde okula gitmeyen çocukların evlerini ziyaret etti. İkna yoluyla çocukların okula kazandırılması konusunda emek gösterdi. Bugün ortaöğretimdeki okullaşma oranı, Türkiye ortalamasının üzerine çıktı" - Milli Eğitim Bakan Yardımcısı İbrahim Er: - "Türkiye'nin ekonomik gelişmişlik sırası ile insani gelişmişlik endeksindeki yerine bakıldığında bir eğitim açığımızın olduğunu görüyoruz. Bu eğitim açığını kapatmada kararlıyız. Bunu yapacak insan gücümüz, kaynağımız var" - TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu: - "Bu ülkenin evlatlarının daha nitelikli eğitim alması için mücadele ediyoruz"

Haber 19-11-2018 18:22

Van'da dezavantajlı gençlere belediye desteği

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Van Büyükşehir Belediyesinin, Milli Eğitim Müdürlüğünün de desteğiyle kurduğu Sürekli Eğitim Merkezi, özel eğitim kurslarına gitme imkanı olmayan gençlerin üniversite hayallerini gerçekleştirmelerine katkı sunuyor - Sağladığı okul ortamı ve kaynak destekleriyle geçen yıl 220'nin üzerinde öğrencinin üniversitelere yerleşmelerine öncülük eden belediye, ekonomik anlamda dezavantajlı gençlerin yanında yer alıyor - Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatör Müdürü Hayati Beyde: - "Burası reklama yönelik değil, halka hizmete yönelik bir kurum. Geçen yıl tıp, mimarlık, mühendislik, hukuk, diş hekimliği bölümlerini kazanan öğrencilerimiz var. Başarılı kadromuzla bu güzel ortamda, sıcak iklimde hizmet veriyoruz"

Haber 21-10-2018 12:47

Belediye kaynaklarını teröre aktaranlar hizmetlerimizden rahatsız

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, - "8 sene bu şehirde belediyecilik yapıp da bir tek cadde, sokak, mahallesine doğru düzgün belediye hizmeti götürmeyen ama dağa, teröre belediye kaynaklarını aktaran insanların bizim yaptığımız bu çalışmalardan memnun olmasını beklemek söz konusu değildir" - "(Büyükşehir belediyesinin borçlandığı iddiası) Buradan açıklıyorum. Biz Van Büyükşehir Belediyesini yaklaşık 800 milyon lira borçla devraldık. Öyle söylendiği gibi sıfır borçla filan değil"

Haber 15-10-2018 19:23

Van turizm fuarına hazırlanıyor

Bünyesinde barındırdığı tarihi yapıları ve Van Gölü'nün eşsiz sahilleriyle önemli turizm merkezleri arasında yer alan kentte "9. Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı" hazırlıkları başladı - Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu: - "Fuarda 150 stantta 300 katılımcı firmanın yer almasını hedefliyoruz. Van Turizm Fuarı, Türkiye'de önemli fuarlar arasında yer aldı. Özellikle komşu coğrafyadan çok miktarda katılımcının gelmesini bekliyoruz"

Haber 17-07-2018 22:08

8. Uluslararası İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat Festivali

Van Gölü'nde yaşayan ve üreme döneminde suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara göç eden inci kefalinin "zorlu yolculuğu" güzel görüntüler oluşturdu - Festival kapsamında sanatçı Mustafa Ceceli konser verdi

Haber 02-06-2018 00:17

Doğu'da turizmin parlayan kenti: Van

Geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yapan; gölü, kedisi ve kaleleriyle dikkati çeken Van, son zamanlarda ülkenin turizm alanında parlayan yıldızı oldu - Operasyonlarla bölgenin en huzurlu ve güvenli illerinden biri olan Van'da yapılan tanıtım çalışmaları sonucu ilk üç ayda kenti ziyaret eden yabancı turist sayısı geçen yıla oranla yüzde 35 artarak 142 bin 500'e ulaştı

Haber 17-04-2018 11:37

Van Alışveriş Festivali başlıyor

Van'da, ekonomiyi canlandırmak ve nevruz tatili için kente gelen İranlı turistleri ağırlamak amacıyla 15 Mart-5 Nisan'da düzenlenecek "Van Shopping Fest" kapsamında, cadde ve sokaklar ışıklandırıldı - Nevruz Bayramı'nı kutlamaya hazırlanan İranlı turistler kentte yoğunluk oluşturdu

Haber 14-03-2018 11:15