Mus Valisi Aziz Yildirim Haberleri

SON DAKİKA | AFAD Başkanı'na yeni görev! 'Aziz Yıldırım' detayı... Resmi Gazete'de yayımlandı: 57 ile yeni vali atandı

Son dakika haberine göre, 'Valiler Kararnamesi', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnameye göre 57 ile yeni vali atandı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Valisi ise Süleyman Elban oldu. AFAD Başkanı Yunus Sezer ise Edirne Valiliğine atandı. Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ise Trabzon Valiliği'ne getirildi.

Haber 2023-08-10 00:53:49

Tekirdağ Valisi, belediyenin konaklamalarına son verme kararı aldığı depremzedeleri ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin kentte misafir ettiği ancak konaklamalarına son verme kararı aldığı depremzedeleri, bulundukları apart ve otellerde ziyaret etti.

Yurthaber 2023-05-17 13:40:15

Menderes, Zorlu ve Polatkan idam edilişlerinin 61. yılında anıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri: - "Adnan Menderes'in açtığı yol, Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ayrı bir düzeye ulaştı. Vesayetin yıkıldığı, milletin iradesinin ayaklar altına alınamadığı bir Türkiye'deyiz artık" - İstanbul Valisi Ali Yerlikaya: - "Zannettiler ki o güler yüzlü başvekili asarsak halkıyla kurduğu gönül köprüsünü de yıkabiliriz ancak büyük bir hüsrana uğradılar. Aziz milletimiz, onun ismini evlatlarına vererek gönlünün derinliklerinde yaşatmaya devam etti"

Yurthaber 2022-09-17 14:40:07

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz kabri başında anıldı

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek: - "Tek gayesi milletimizin aydınlanma davası ve bu davaya hizmet etmek olan gencecik bir fidan, bir öğretmenimiz... Acımız çok büyük ama biliyoruz ki devletimiz de çok büyük" - Baba Hamit Yılmaz: - "İçlerinde olmaktan şeref duyduğum bu aziz milletimizin ne kadar değerli olduğunu bizzat Necmettin öğretmen bize yaşattı, yaşatıyor da. Ne mutlu ki bu milletin bir evladıyız, Allah'a hamdüsenalar olsun"

Yurthaber 2022-07-16 15:10:07

Trakya'da Koruyucu Aile Günü etkinlikleri

Kırklareli Valisi Birol Ekici: - "Kan bağı değil can bağı çok önemli. Çocukların can bağına çok ihtiyaçları var" - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım: - "Bazı ailelerimiz o kadar geniş gönüllü ki iki evladımızı birden sahipleniyorlar"

Yurthaber 30-06-22 15:08

Hatay Valisi Doğan, St. Pierre Aziz Petrus ve Pavlus Bayramı'nı kutladı:

"Hatay'ımız, farklı coğrafyalarda yaşanan olumsuzluklara rağmen birlikteliğin ve hoşgörünün sembolü olmuştur"

Yurthaber 29-06-22 10:13

Tekirdağ'da üreticiler asma budama için yarıştı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım: -"1439 çeşit üzümümüz var, bunu övünerek söylüyoruz. Üzüm suyumuz, pekmezimiz, sirkemiz var"

Yurthaber 05-03-22 12:50

Kastamonu Valisi Çakır, İlköğretim Haftası etkinliklerinde konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti de özellikle son dönemde hem fiziki anlamda eğitim binaları yatırımları hem de öğretmen kalitesinin artırılması noktasındaki çalışmalarla bu sahnede güçlü şekilde, 'Ben de varım' diyor. Bunu özellikle son 5 yılda savunma sanayimizde, bu aziz milletin evlatlarının, gençlerinin ortaya koyduğu destansı başarıdan anlıyoruz" - "Bir ay gibi kısa sürede sel afetinin izlerini büyük oranda sildik. Geçen hafta itibarıyla da temizlik çalışmalarını tamamladık ve ilçenin inşası konusunda güçlü bir çalışmaya başladık"

Yurthaber 16-09-21 13:44

Siirt Valisi: Bağışıklık oranını yakalayıncaya kadar uyku bize haram

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu ve İl Emniyet Müdürü Halit Aziz Yılmaz, aşılama oranını yükseltmek için İl Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle ikna çalışmalarına katıldı. Vali Hacıbektaşoğlu, "Günlük vakaların yüzde 80-90’ı Delta varyantı. Toplumsal bağışıklık oranına ulaşıncaya kadar uyku bize haram." dedi.

Haber 19-07-21 01:27

Kastamonu Valisi Çakır, gazi ve şehit aileleri derneklerini ziyaret etti:

"O gece yaşananları, halkımızın, Cumhurbaşkanımızın iradesiyle tankın, topun, silahın karşısında nasıl göğsünü siper ettiğini yarınlara aktarmamız lazım. Öyle bir aktarmamız lazım ki, bir daha aziz milletimiz böyle hain darbe girişimleri ile karşılaşmasın"

Yurthaber 15-07-21 16:01

Başbağlar'da katledilen 33 sivil törenle anıldı

Erzincan Valisi Mehmet Makas: - "Madımak'ta kim canlarımızı şehit ettiyse, Başbağlar'da 33 canımızı da onlar yaktı. Köyümüzü de onlar yaktı. Onların amacı, bu aziz milleti, bir ve beraber yürütmemekti" - "Biz birbirimizi sevmekle mükellefiz. Kürt, Türk, Laz ve Çerkez'i ile bir ve beraber olmakla mükellefiz. Bizim bizden gayrı dostumuz yok"

Yurthaber 05-07-21 15:47

Tekirdağ'da yelkenciler ve römorkörler Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla gösteri sundu

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım: - "Kabotaj Bayramı bir ülkenin, mavi vatanının özgürlüğü, bağımsızlığının göstergesidir. Bugün denizlerimize sahip olmanın önemini bir kez daha anlıyoruz"

Yurthaber 01-07-21 12:13

Saray’da vatandaş toplantısı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesi Bahçeköy Mahallesi’nde Vatandaş Toplantısı gerçekleştirdi.

Yurthaber 07-04-21 10:07

Vali Yıldırım okul inşaatlarını inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan okul inşaatları ile Tekirdağ Valiliği YİKOB tarafından güçlendirmesi yapılan okul inşaatında incelemelerde bulundu.Vali Aziz Yıldırım, bağışçı Kervancı İnşaat firması tarafından Çorlu’da yaptırılan 24 derslikli ilkokul binası ile bağışçı hayırsever Ural Özyiğit tarafından yaptırılan 4 derslikli anaokulu binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yurthaber 25-03-21 09:41

Vali Okay Memiş’in 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Vali Okay Memiş mesajında şunları kaydetti;“Aziz ve Kahraman Şehitlerimize en derin ve en kalbi şükranlarımızı sunarken; Bugün ay yıldızlı bayrağımızın altında huzur ve güven içinde yaşamamıza vesile olan, bayrağımız uğrunda göğsünü siper edip, canlarını hiç düşünmeden feda ederek bu aziz toprakları kanlarıyla sulayan, Aziz Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.Dünya tarihinde eşine az rastlanır kahramanlık mücadelelerinden biri olan Çanakkale Zaferi’nin 106.

Yurthaber 17-03-21 17:12

Tekirdağ’da Hazreti Ömer Camii’nin açılışı yapıldı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde hayırseverlerin yaptırdığı 800 kişi kapasiteye sahip Hazreti Ömer Camii’nin açılışı gerçekleştirildi.Hayırsever vatandaşların yaptırdığı 800 kişilik Hazreti Ömer Camii’nin açılışına Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıtkı Zehin, İl Jandarma Komutanı Kd.

Yurthaber 12-03-21 11:44

Vali Yardımcısı Gölbaşı kafeleri denetledi

Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı ve beraberindekiler kontrolü normalleşme faaliyetleri kapsamında kentte faaliyet gösteren kafe ve iddia bayilerini denetledi.Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek ve beraberindeki kurum müdürleri kentin değişik noktalarında bulunan kafe ve iddia bayilerini denetledi.

Yurthaber 10-03-21 11:52

Vali Tutulmaz’dan şehit ailelerine ziyaret

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz şehit ailelerini ziyaret etti.Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz ve eşi Fatma Tutulmaz, Jandarma Er Nihat Çavuş’un annesi Fevziye Çavuş’u ve Jandarma komando er Bayram Demiröz’ün eşi Ferdane Demiröz’ü evlerinde ziyaret ederek çiçek takdim etti.Vali Mustafa Tutulmaz, eşi Fatma Tutulmaz ile birlikte Aziz şehidimiz Jandarma er Nihat Çavuş’un değerli annesi Fevziye Çavuş’u evinde ziyaret etti.

Yurthaber 08-03-21 18:09

TRAKYAKA Yönetim Kurulu Toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu 2021 yılı Şubat ayı olağan toplantısını Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında Edirne’de gerçekleştirdi.Devlet Konukevi’nde yapılan toplantıya Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kalkınma Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.Toplantı bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesi ile başladı.

Yurthaber 26-02-21 21:22

Aşı olan validen aşı çağrısı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, korona virüs aşısının ilk dozunu yaptırarak, sırası gelen vatandaşlara aşı çağrısında bulundu.Vali Aziz Yıldırım, kendisine aşı sırasının gelmesinin ardından korona virüs ilk doz aşısını makamında oldu.

Yurthaber 16-02-21 10:04

Aşı olan validen aşı çağrısı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, korona virüs aşısının ilk dozunu yaptırarak, sırası gelen vatandaşlara aşı çağrısında bulundu.Vali Aziz Yıldırım, kendisine aşı sırasının gelmesinin ardından korona virüs ilk doz aşısını makamında oldu.

Yurthaber 16-02-21 10:04

Hakkari valiliği sevindirmeye devam ediyor

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatı üzerine Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı ketin değişik mahallelerdeki dar gelirli aileleri ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda Vali yardımcıları, kaymakamlar ve kurum amirlerinin şehit, gazi ve dar gelirli ailelere yönelik ziyaretler düzenli bir şekilde devam ediyor.Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Sait Abdullahoğlu ve Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet edip sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Yurthaber 13-02-21 10:52

Eğlence tekneleri Tekirdağ’da

Tekirdağ’da eğlence, sportif ve amatör balıkçılık amaçlı deniz araçlarının imalatına başlayan firmanın imalathanesinde ilk tekne, üretim bandına çıktı.Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, eğlence, sportif ve amatör balıkçılık amaçlı deniz araçlarının imalatına başlayan firmanın imalathanesinde üretim bandına çıkan ilk tekneyi inceledi.

Yurthaber 10-02-21 15:21

Gastro Rize”de yemek kültürü masaya yatırıldı

Rize’nin tarihi yanında yemek kültürünü tanıtmak amacıyla düzenlenecek festival öncesi Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Gastro Rize” adlı bir konferans düzenlendi.Rize’nin bilinen damak tatlarının yanı sıra bilinmeyen yemek çeşitlerinin de tanıtılacağı Tanıtım Festivali öncesi düzenlenen konferansa Rize Valisi Kemal Çeber, Belediye Başkanı Rahmi Metin, DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman, Rize Belediyesi Meclis üyeleri, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamenmetoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdaroğlu, turizm dernekleri ve diğer paydaş kuruluşların temsilcileri katıldı.Vali Çeber yaptığı konuşmada, “Bir şehirde gastronomi bölümünü ihmal ederseniz o şehirde turizm anlamında en önemli ayaklardan birisini boş bırakmış olursunuz.

Yurthaber 08-02-21 22:03

Vali Masatlı: “Devletimiz daima şehit ailelerinin, kimsesizlerin, engellilerin ve yaşlılarımızın yanında olacaktır”

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, eşi Esra Masatlı ile birlikte şehit aileleri, engelli ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.Vatandaşlar ve yakınlarıyla ilgilenerek sohbet eden Vali Masatlı, “Devletimiz ülkemizin bekası için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin, kimsesizlerin, öksüz, yetim, engelli, yaşlı ve hasta bireylerimizin daima yanında olacaktır” dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde dezavantajlı gruplara yönelik çalışmalarla ilklere imza atıldığına değinen Masatlı, “Yaşlı bakım aylığından, koruyucu aile programına, engellilerimizin kamuda yoğun şekilde istihdamından, şiddet mağduru kadınlarımıza yönelik çalışmalara kadar çeşitli projelerle devletin sıcak yardım eline ihtiyaç duyan herkese kucak açılmıştır.

Yurthaber 21-01-21 21:03

Vali Yıldırım, Ergene’de atık su arıtma tesisini inceledi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Ergene ilçesi Misinli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi (Ergene 1 OSB) Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.449 hektarlık alana sahip Ergene 1 OSB’de faaliyet gösteren 63 sanayi tesisinin atık suyunu arıtacak olan Ergene 1 OSB Atıksu Arıtma Tesisi’ni ziyaret eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, OSB Bölge Müdürü Yasemin Artar ve İşletme Müdürü Oğuz Albayrak’tan bilgiler aldı.

Yurthaber 20-01-21 15:40

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım su tasarrufu çağrısı yaptı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım su tasarrufu çağrısı yaptı

Yurthaber 13-01-21 09:37

Trakya'daki okullarda bayrak töreni yapıldı

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Fatma Aksal: - "Okullarımızda İstiklal Marşı'nı duymak bizi de heyecanlandırdı" - "Umudumuz en kısa zamanda okulların öğrencilerine kavuşması ve bu bahçelerin cıvıl cıvıl olması, sınıfların tekrar öğrencileriyle dolması" - Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım: - "İnşallah ümit ediyorum bu pandemi tedbirleri bir an önce biter ve koronavirüs tehdidi ortadan kalkar ve okullarımızın normal zamanlarına döneriz"

Yurthaber 11-01-21 10:51

Vali Günaydın: “Bu dönemde akraba ziyaretlerini ertelemede ısrarcı olmalıyız”

Yeni yıla saatler kala Cumhuriyet Meydanında uygulama yapan ekipleri ziyaret eden Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, “Bu dönemde akraba ziyaretlerini ertelemede ısrarcı olmalıyız” dedi.Cumhuriyet Meydanındaki denetlemeye Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Aziz Adalı, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve basın mensupları katıldı.

Yurthaber 01-01-21 01:14

TRAKYAKA Yönetim Kurulu 2020 yılının son toplantısını Tekirdağ’da yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu, yılın son toplantısını Tekirdağ’da gerçekleştirdi.TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kalkınma Kurlu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Yurthaber 30-12-20 13:50

TRAKYAKA Yönetim Kurulu 2020 yılının son toplantısını Tekirdağ’da yaptı

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu, yılın son toplantısını Tekirdağ’da gerçekleştirdi.TREDAŞ Genel Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kalkınma Kurlu Başkanı Turhan Altıntel, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Yurthaber 30-12-20 13:50

Vali Mustafa Tutulmaz’dan yeni yıl mesajı

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, 2021 sayılı günler kala 2021 yılı için yeni yıl mesajı yayımladı.Yayımladığı mesajda 2021 yılının Türkiye’ye, Millete, Zonguldak’a tüm insanlığa her türlü olumsuzluklardan uzak, barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileyen Tutulmaz, “Güzel yurdumuzun birçok il ve bölgelerinde meydana gelen deprem, sel, yangın ile sağlığımızı tehdit eden küresel korona virüs salgını gibi can ve mal kaybına sebep olarak, Aziz Milletimizi büyük üzüntüye boğan olumsuzluklarla boğuştuğumuz 2020 yılını geride bırakıyoruz.

Yurthaber 30-12-20 11:42

Narkotik polisinden ve validen annelere kırmızı gül

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında narkotik polisleri ile birlikte kadınlara kırmızı gül dağıttı.İçişleri Bakanlığının çocukların ve gençlerin uyuşturucu kullanımının önüne geçme konusunda anne duyarlılığından faydalanmak amacıyla “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesini hayata geçirmesi sonrasında ülke genelinde çeşitli uygulamalar düzenleniyor.

Yurthaber 23-12-20 09:57

Tekirdağ Valisi Yıldırım: Artan sayılar bizi endişelendiriyor

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, kentte koronavirüs vaka sayısının arttığına dikkat çekerek, herkesin kurallara uymasını istedi. Daha önce örnek il olduklarını söyleyen Yıldırım, "Biz yine örnek il olma iddiamızı devam ettirelim. Şu anda hala öyleyiz ama artan sayılar bizi endişelendiriyor. Lütfen, çok istirham ediyorum tüm vatandaşlarımızdan, pandemi kurallarına uyalım" dedi.

Haber 26-11-20 16:18

Vali Akbıyık: “Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, şiddetin her türlüsüne karşı çıkacaklarını söyledi.25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mustafa Çetin, kurum amirleri ve kadın dernekleri temsilcileri katıldı.

Yurthaber 25-11-20 11:39

Vali Yıldırım’dan şehit öğretmenin annesine öğretmenler günü ziyareti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 1993 yılında terör örgütü PKK tarafından babası Hasan Alten ile birlikte şehit edilen Tekirdağlı öğretmen Neşe Alten’in annesi Nazife Alten’i ziyaret etti.Bir dizi ziyaret ve programa katılmak üzere Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine gelen Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, beraberinde Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya, Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile birlikte 1993 yılında Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Çavuşlu köyünde öğretmenlik yaparken terör örgütü PKK tarafından babası Hasan Alten ile birlikte şehit edilen öğretmen Neşe Alten’in annesi Nazife Alten’i ziyaret etti.Ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi.

Yurthaber 24-11-20 09:29

Öğretmenlerden Vali Makas’a ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindeki öğretmenlere teşekkür eden Vali Mehmet Makas, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı."Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, bu kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diyen Vali Makas, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Yurthaber 24-11-20 09:14

Öğretmenlerden Vali Makas’a ziyaret

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kendisini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti.İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve beraberindeki öğretmenlere teşekkür eden Vali Mehmet Makas, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı."Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, bu kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" diyen Vali Makas, tüm eğitimcilerin Öğretmenler Gününü kutladı.

Yurthaber 24-11-20 09:14

Ruhları şad, mekânları cennet olsun

Kütahya Valisi Ali Çelik’in “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” nedeniyle mesaj yayınladı.Çelik, mesajında, "Yokluklar ve imkânsızlıklar içinde bağımsızlığa yürüyen aziz milletimizin büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü edebiyete irtihalinin 82.

Yurthaber 09-11-20 12:44

Vali Makas, Kemah ve İliç’te incelemelerde bulundu

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Kemah ve İliç ilçelerinde incelemelerde bulundu.İlk olarak Kemah Kaymakamlığı ve Kemah Belediyesine giden Vali Makas, ilçe Kaymakamı İsmail Demir, ilçe belediye başkanı Osman Kemal Aslan ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.Yapılan ziyaretlerde Kaymakamlık ve belediye makamlarında ilçedeki son durum hakkında ilçe Kaymakamı İsmail Demir ve Belediye Başkanı Osman Kemal Aslan’dan bilgi alan Vali Makas, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.İlçede esnaf ziyaretinde bulunan Vali Makas, kamu yatırımlarını da inceleyerek Aziz ve Mehmet Torun İlkokulunda öğrencilerle bir araya geldi.

Yurthaber 06-11-20 09:53

Vali Yıldırım’dan Trakya Şanlıurfalılar Derneği’ne taziye ziyareti

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Çorlu’da bulunan Trakya Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Gubat’ın geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmesi nedeniyle derneğe taziye ziyaretinde bulundu.Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı ile birlikte Trakya Şanlıurfalılar Derneği binasına gelen Vali Aziz Yıldırım, burada dernek yöneticileri ve Gubat ailesinin yakınlarınca karşılandı.

Yurthaber 04-11-20 12:33

Gümüşhane’de Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Gümüşhane’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 97.yıldönümünde düzenlenen törenlerle kutlanıyor.Hükümet konağı girişinde Vali Kamuran Taşbilek’in tebrikleri kabul etmesinin ardından etkinlik Atatürk Anıtı önünde devam etti.İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunduğu etkinlikte günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yapan Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, Cumhuriyetin bütün imkansızlıklara rağmen topyekün büyük Türk milletinin fedakarlıklarıyla kurulduğunu belirterek, "Ülkesinin işgali karşısında tek vücut olan aziz milletimiz vermiş olduğu destansı mücadeleyle Gazi Mustafa Kemal önderliğinde Cumhuriyete uzanan şanlı bir yürüyüş başlatmıştır" dedi.Türk milletinin sarsılmaz inançla başlattığı yürüyüşle hiçbir baskı ve dayatmaya boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya haykırdığını dile getiren Vali Taşbilek, "Bu kahramanca haykırışın neticesinde kahramanlarımız tarafından bize aziz bir vatan ve Cumhuriyet hediye edildi.

Yurthaber 29-10-20 11:50

Erzurum Valisi Okay Memiş’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.Vali Memiş mesajında, “29 Ekim, tarihi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin, Aziz Şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarla düşmana karşı vermiş olduğu destansı ve onurlu mücadelesini tamamladıktan sonra, bir fazilet ve erdem yönetimi olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97.

Yurthaber 28-10-20 12:23

TRAKYAKA Yönetim Kurulu toplantısı Edirne’de yapıldı

Trakya Kalkınma Ajansı Ekim ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Kırklareli Valisi Osman Bilgin başkanlığında Edirne’de gerçekleştirildi.Edirne Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya, Kırklareli Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Bilgin, Edirne Valisi Ekrem Canalp, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Tekirdağ Ticaret Odası Başkanı Cengiz Günay, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

Yurthaber 28-10-20 11:20

Vali Makas, okul ziyaretlerinde bulundu

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 2020-2021 eğitim öğretim döneminde kademeli olarak açılan okullarda yüz yüze eğitime başlayan öğrencileri ziyaret etti.Erzincan Anadolu Lisesi’ne ve Sosyal Bilimler Lisesi’ne giden Vali Makas burada 9’uncu ve 12’nci sınıf öğrencileri ile görüşerek sohbet etti.İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün’ün de eşlik ettiği okul ziyaretlerinde öğrencilerle sohbet eden Vali Mehmet Makas, öğrencilere geleceğe dair hedeflerini sordu.Öğrencilere önemli nasihatlerde bulunan Vali Makas, “sizler çok çalışarak bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak kişilersiniz.

Yurthaber 23-10-20 10:10

Hayırseverler tarafından Milas’a yapılacak okullar için protokol imzalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde Eğitime Yüzde Yüz Destek kapsamında hayırsever vatandaşlar tarafından yaptırılacak olan Selimiye Özel Eğitim Anaokulu, Boğaziçi Elanur Karagöz İlkokulu, Mesut Karagöz Ortaokulu, Ören İlkokulu Anaokulu ve Atölye yapımı için protokol imzalandı.Milas’ın Boğaziçi Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Safiye Karagöz ve Aziz Şimşek tarafından 8 derslikli ilkokul ve 8 derslikli ortaokul binalarının yapılması, Ören Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Mehmet Oklu tarafından 3 derslikli prefabrik beceri atölyesi ve anasınıfı binalarının yapılması, Selimiye Mahallesinde bulunan ilköğretim tesis alanına hayırsever Ahmet Murat Akgün tarafından zemin kat özel eğitim anaokulu ve birinci kat anaokulu binası yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen imza törenine Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas Kaymakamı Eren Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, hayırseverler Safiye Karagöz, Aziz Şimşek, Mehmet Oklu, Ahmet Murat Akgün ve Ören Mahalle Muhtarı Bekir Keser katıldı.Hayırseverlere eğitime destek ve katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Orhan Tavlı, “Hayırseverlerin eğitime büyük desteğini görüyoruz ve bundan büyük bir mutluluk duyuyoruz.

Yurthaber 01-10-20 17:40

Vali Elban, şehit aileleriyle bir araya geldi

Adana Valisi Süleyman Elban, "Şehitlerimizin geride bıraktığı çok değerli ailelerini daima el üstünde tutacağız" dedi.Vali Elban, vatanın bölünmez bütünlüğü, milletin huzur ve güvenliği uğruna canlarını feda eden şehitlerin aileleriyle bir araya geldi.Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Şehit Piyade Er Fahri Yılmaz’ın annesi Fatime Yılmaz, Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün kardeşleri Berat ve İbrahim Akyüz, Şehit Polis Memuru Recep Önder’in kızı Gülşah Nur Koca, Şehit Piyade Er Sadettin Şafak’ın kardeşi Yusuf Şafak, Şehit Uzman Çavuş Samet Kaya’nın eşi Leyla Kaya, Şehit Uzman Çavuş Burak Uçar’ın annesi Zeynep Uçar, Şehit Jandarma Astsubay Bilal Batırır’ın eşi Hatice Batırır, Şehit Astsubay Başçavuş Mehmet Çapar’ın eşi Zübeyde Çapar ve Şehit Jandarma Onbaşı Duran Üstündağ’ın kardeşi Menekşe Üstündağ ile görüşen Vali Elban, tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Ülkemizin ve milletimizin özgürlüğüne, bağımsızlığına, birliğine ve bütünlüğüne kasteden hain odaklara karşı, canları pahasına verdikleri eşsiz mücadele ile bu toprakların bizlere vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimize çok şey borçluyuz.

Yurthaber 20-09-20 15:44

Vali Günaydın: “Şehit ve Gazilerimizin mirasına daha çok sahip çıkmalıyız”

Kayseri’de 19 Eylül Gaziler Günü nedeni ile yapılan çelenk koyma töreninde açıklama yapan Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, “Şehit ve Gazilerimizin mirasına daha çok sahip çıkmalıyız” dedi.Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri İl Temsilcisi Osman Balcı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.Gazilerin taleplerinin kendileri için bir emir olduğunu söyleyen Vali Şehmus Günaydın, “Mustafa Kemal Atatürk’e, Gazilik ve Mareşallik unvanının verilişinin 99.

Yurthaber 19-09-20 11:33