Musa Kose Haberleri

DEM'in Akdeniz adayı, öldürülen teröristin annesi çıktı

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinin DEM Partili Belediye Başkan Adayı Nuriye Arslan'ın, 2017 yılında Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 5 PKK'lı teröristten Musa Arslan'ın annesi olduğu ortaya çıktı.

Haber 2024-03-19 17:09:06

Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için son mektubu: Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz

Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş de önceki gün 64 yaşamını yitirmişti. Musa Ateş'in oğlu Sinan Ateş için kaleme aldığı son mektup ortaya çıktı. Baba Ateş o mektupta "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz.” ifadelerine yer verdi.

Haber 2024-03-12 10:21:29

Kütahya’da suç oranlarında azalma

Kütahya Valisi Musa Işın, kentte asayiş bakımından, olayın türüne ve geçen seneye göre yüzde 40-60 oranın bir azalma olduğunu ifade etti.

Yurthaber 2024-03-12 07:17:03

Sinan Ateş'in babası hayatını kaybetti

Ankara'da uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş’in babası Musa Ateş (64), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 2024-03-11 09:45:10

Evli cani dehşet saçtı! Daha önce kaçırdığı kızın ailesini acımadan katletti: 3 ölü 1 ağır yaralı

Kan donduran haber bu kez Bitlis'ten geldi. Mutki ilçesinde yaşayan ve evli olan Cihan Oral daha geçen sene kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evini bastı. Geçen sene kızını bulup evine dönmesini sağlayan aile üyeleriyle Oral arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası uzun namlulu silahına sarılan Oral, Ayşe İnceyol, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u katletti. Anne Nermin İnceyol ise ağır yaralandı. Cani şu anda her yerde aranıyor.

Haber 09-03-24 11:26

Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Futbolcular hakkında yapılan başvuruyla ilgili karar verildi

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen, 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı dolandırıcılık davasında yeni gelişme yaşandı. Davada Denizbank’ın "Bankanın itibarının zedelenmesi" şikayetiyle yaptığı başvuruda, Emrah Çolak, Emre Çolak, Musa Mert Çetin ve Selçuk İnan hakkında kovuşturmaya yer olmadığına hükmedildi.

Haber 08-03-24 20:47

Farah Zeynep Abdullah’a Musa Orhan cezası! İşte ödeyeceği para

Farah Zeynep Abdullah’ın Musa Orhan'a karşı "hakaret suçu"nu işlediğine hükmeden mahkeme kararını verdi. Oyuncu hakkında mahkeme, 87 gün karşılığı 1740 TL adli para cezası verilmesine hükmetti.

Magazin 05-02-24 15:44

700 bin liralık aracını kiraladı, başına gelmeyen kalmadı, şok üstüne şok yaşadı! Cinayet işlenmiş olabilir

Araç kiralama şirketi olan Musa Kahraman otomobilini 5 günlüğüne kiraladı. Son GPS sinyalinin ardından araçla bağlantı kesildi. Araç kiralayan kişi aracı bir başkasına kiraladığını söyledi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 3 Ocak'tan bu yana aracından haber alamayan Musa Kahraman'ın en büyük endişesi aracının 'karanlık işlerde' kullanılması.

Finans 21-01-24 07:38

O ildeki tüm pavyonlar süresiz olarak kapatılmıştı! Vali Işın o kararın nedenini açıkladı: Bu bataklık kurutulmalıydı

Kütahya'da pavyonların bulunduğu bölgede artan asayiş ve narkotik olayları nedeniyle 10 pavyon Valilik kararıyla süresiz olarak olarak kapatıldı. Gündem olan kararın ardından Kütahya Valisi Musa Işın açıklama yaptı. Vali Işın, "Size verdiklerimiz, yazdıklarımız resmi rakamlar. Ama bir de kayıtlara geçmeyen, paylaşamayacağımız şeyler var. Orası tam bir bataklık. Ben yetkimi kullanarak kapattım. Devlet eliyle açılan bu bataklık kurutulmalıydı" dedi.

Haber 15-01-24 20:13

Kütahya’da mezun olan aday din görevlileri için tören düzenlendi

Kütahya Valisi Musa Işın, ’Aday Din Görevlileri 1. Dönem Mezuniyet Töreni’ne katıldı.

Yurthaber 09-01-24 09:11

Vali Işın Seyitömer’de muhtarların taleplerini dinledi

Kütahya Valisi Musa Işın, halkın beklentilerini birinci ağızdan dinlemek ve hizmetlerin daha etkin bir şekilde sunulmasını sağlamak amacıyla başlattığı Muhtarlarla İstişare Toplantısı’nın 5’incisini Seyitömer beldesinde gerçekleştirdi.

Yurthaber 27-12-23 08:37

Başı ve kolları yok! 'Dans Eden Musa' Muğla'da bulundu

Muğla'nın Stratonikeia Antik Kenti'nde yapılan çalışmalar kapsamında antik dönem mitolojisinin ilham perilerinden 'Dans Eden Musa (Mousa)' heykeli bulundu. Heykel, 2 bin 175 yıl sonra yeniden gün ışığına kavuştu.

Haber 07-12-23 10:57

'20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçtı! Karı-koca canlı yayınında yüzleşti! 'Amcamın oğlu' dedi gerçek başka çıktı

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı işlediği konularla gündemden düşmüyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan programa bu defa bir karı kocanın yüzleştiği anlar damga vurdu. '20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçan Musa Bey, Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istemek için programa başvurdu. Musa Bey ve eşinin anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 05-12-23 14:43

Bakan Göktaş'ın yakın koruma ekibinde görevli polis memuru kazada şehit oldu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın koruma ekibinde bulunan polis memuru, görevi sırasında geçirdiği trafik kazasında şehit oldu. Acı haberi duyuran Bakan Göktaş "Yakın koruma ekibimizde görevli kıymetli mesai arkadaşımız, kardeşimiz Musa Erdem’in görevi sırasında elim bir trafik kazası sonucu şehadete yürümesiyle yüreğimiz yandı. Aziz hatırasına ve bizlere emaneti olan ailesine sahip çıkmak boynumuzun borcudur" ifadelerini kullandı.

Haber 30-11-23 23:46

Oğlunun kalp masajıyla hayata tutundu, 38 günlük yaşam mücadelesini kazandı

Van'ın Muradiye ilçesinde oğlunun askerde öğrendiği kalp masajını uygulamasıyla hayata dönen 73 yaşındaki Musa Gündoğdu, hastanedeki 38 günlük yaşam mücadelesinin ardından taburcu edildi.

Yurthaber 21-11-23 14:05

Hakaret iddiasıyla yargılanan Farah Zeynep Abdullah aylık gelirini açıkladı! Bakın ne kadarmış

Bihter filmi ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Farah Zeynep Abdullah Batman'da İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle mahkemede talimat yoluyla ifade verdi. Abdullah ifadesinde aylık gelirini de açıkladı.

Magazin 17-11-23 14:28

İntikam saldırısı kamerada! Ağabeyini öldüren kişinin ağabeyine kabusu yaşattı

Tokat’ın Turhal ilçesinde dehşete düşüren bir intikam saldırısı gerçekleştirildi. Z.U. (17), geçen yıl ağabeyi Serhat Unutmaz'ı (22) av tüfeği ile vurarak öldüren Musa Şahin'in (40) ağabeyi Erdal Şahin'e (41) otomobille çarpıp yaraladı. Ardından araçtan inen Z.U., Şahin'e tüfek doğrultup tekme attı. Z.U. olay yerinden kaçarken yerde yatan Erdal Şahin’e tekrar çarptı. Yaşananlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 13-11-23 10:50

Musa Orhan'a hakaretten yargılanıyordu! Hazal Kaya hakkında karar çıktı

Ağustos 2020'de yaşamını yitiren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola para cezasına çarptırılmıştı. Meslektaşına destek veren Hazal Kaya hakkında ise 'hakaret' gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Ünlü oyuncunun davasında karar çıktı.

Magazin 31-10-23 15:57

Acı haberi MSB duyurdu: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 asker şehit oldu

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde bir üs bölgesine düzenlenen hain saldırıda Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya şehit oldu.

Haber 13-10-23 08:16

Musa Orhan'dan Farah Zeynep Abdullah'a bir dava daha... Pişmanlık duyduğunu söylemiş

Farah Zeynep Abdullah, Batman'ın Beşiri ilçesinde yaşamına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapmıştı. 65 gün karşılığında bin 300 TL adli para cezasına çarptırılan oyuncuya bir dava daha açıldı.

Magazin 21-09-23 14:36

Musa Orhan'ın avukatı ünlülerin peşinde! Ezgi Mola'ya destek veren şarkıcı Tan Taşçı'ya hakaretten ceza

‘Nitelikli cinsel saldırı’ suçundan yargılanan uzman çavuş Musa Orhan hakkında ‘hakaret’ içerikli tweet attığı gerekçesiyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Ezgi Mola’ya Tan Taşçı destek olmuştu. Ezgi Mola'ya destek veren şarkıcı Tan Taşçı'ya Musa Orhan'a hakaretten ceza çıktı.

Magazin 11-09-23 11:28

SON DAKİKA | Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'e 11 bin 196 yıl hapis cezası! Özer'den Musa Eroğlu'lu savunma: 'Yolun sonu görünüyor'

Son dakika: Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'e verilen ceza belli oldu. Mahkeme Özer'e 11 bin 196 yıl hapis cezası verirken 4 sanık da tahliye edildi. Mahkemede savunma yapan Faruk Fatih Özer, Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu' türküsünden bir dörtlüğü alıntı yaparak "Geçtim dünya üzerinden, ömür bir nefes derinden. Bak feleğin çemberinden yolun sonu görünüyor. Azrail'in gelir kendi, ne ağa der ne efendi. Sayılı günler tükendi yolun sonu görünüyor" dedi.

Haber 07-09-23 22:37

Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer'den mahkemede türkülü savunma! 'Yolun sonu görünüyor'

Kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in davası ilginç anlara sahne oldu. Hakkında toplam 40 bin 462 yıl hapis cezası istenen 'Kripto Faruk', savunmasını türküyle yaptı. Özer savunmasında, Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor' türküsünden alıntı yaptı. İşte detaylar...

Haber 07-09-23 12:16

'Çıplak fotoğraflarını internette paylaşacağım' tehdidi kanlı bitti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Suriye uyruklu Muhammed Musa (25), eski eniştesi Muhammed E.’yi (27) tabancayla vurarak ağır yaraladı. Saldırı sonrası kaçan Musa, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Musa emniyetteki ifadesinde, ablasını arayıp çıplak fotoğraflarını internette paylaşacağını söyleyerek tehdit ettiği için eski eniştesini vurduğunu öne sürdü. İşte detaylar...

Haber 25-08-23 15:59

MGK toplantısında duygu dolu anlar! Dayanamayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MGK toplantısı öncesi hediye ve madalya takdiminde bulundu. 30 Ağustos'ta emekliye ayrılacak Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldığı hediye sonrası, askerliğe 1971 yılında başladığını, bu şura ile emekliliğe ayrıldığını belirterek, "Bir subayın gelebileceği en üst seviyeye geldim. Teşekkür ederim." dedi. Erdoğan ise bu sırada duygulanan Avsever'e sarılarak, "Kendisi duygulandı, biz de duygulandık." ifadelerini kullandı.

Haber 09-08-23 22:56

Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olacak mı, hangi görevlerde bulundu?

Musa Avsever'in kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Bugün gerçekleştirilecek YAŞ toplantısında albayların terfileri, görev sürelerinin uzatılması işlemlerinin yanı sıra general ve amirallerin terfi ve atama dosyaları da ele alınacak. Yeni Genelkurmay Başkanı'nın kim olacağı toplantı saatine az kala merak konusu oldu. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında, nereli? Musa Avsever Genelkurmay Başkanı olacak mı, hangi görevlerde bulundu?

Haber 03-08-23 10:55

Son dakika | Sansasyonel eylem arayışındaki teröristler yakalandı! İstanbul'a gelmeden önce hain plana böyle hazırlanmışlar

Son dakika haberi: İstanbul'da sansasyonel eylem arayışındaki 2 terörist yakalandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Açıklamada Suriye'nin Afrin bölgesinden gelen teröristlerin terör örgütü içindeki geçmiş faaliyetlere yer verildi. Fatıma Al Musa adlı teröristin savaşçı eğitimi, patlayıcı, operasyon, sızma ve saldırı türü eğitimler aldığı belirlendi. Velat Jamo adlı teröristin ise terör örgütüne bağlı Heze Cevheri'de faaliyet gösterdiği tespit edildi.

Haber 26-07-23 10:25

Meral Akşener imzaladı... İYİ Parti'de 6 isim disipline sevk edildi!

İYİ Parti'de Ethem Baykal, Günay Kodaz, İsmet Koçak, Musa Ertugan, Tamer Kayaalp ve Sevinç Gümüş, kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

Haber 19-07-23 18:14

Eski kız arkadaşını 9 kurşunla katletmişti! Otopsi raporu yalanını ortaya çıkardı

Diyarbakır'da Musa Sevim (24), eski kız arkadaşı Meryem Sevim’i (21) 9 kurşunla öldürdü. Hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan Musa Sevim ifadesinde, “Olay gecesi Meryem, uyuşturucu madde etkisi altında olduğu için beni tahrik etmiştir” dedi. Meryem Sevim'in hazırlanan otopsi raporunda ise, kanda uyuşturucu madde ve alkol bulunmadığı ortaya çıktı. Mahkeme, Musa Sevim'in tutukluluk halinin devamına karar verdi. İşte olayın detayları...

Haber 23-06-23 17:46

Fethi Sekin şehit olmuştu! İzmir Adliyesi'ne saldırı davası sanığına 6 yıl 3 ay hapis cezası

İzmir'de, polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can'ın şehit olduğu adliye saldırısı için bomba ve tüfek mermilerini temin ettiği iddiasıyla tutuklanıp, hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 192 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan Suriyeli Delil Hıso, örgüt üyeliği suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Hıso, üzerine atılı diğer suçlardan ise beraat etti.

Haber 22-06-23 18:18

Antalya'da Abdal Musa Anma Etkinlikleri 23 Haziran'da başlayacak

Elmalı ilçesinde bu yıl 39.'su düzenlenecek Ulusal Abdal Musa Anma Etkinlikleri 23 Haziran'da başlayacak.

Yurthaber 19-06-23 11:35

MİT Başkanı İbrahim Kalın kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Kalın hangi görevlerde yer aldı?

İbrahim Kalın, MİT Başkanı oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, geçtiğimiz gün Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini, İbrahim Kalın'ın da MİT Başkanlığı’na atandığının duyurdu. Peki, MİT Başkanı İbrahim Kalın kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 06-06-23 07:59

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir, kaç yaşında ve nereli? Musa Avsever hangi görevlerde yer aldı?

Musa Avsever, Genelkurmay Başkanı oldu. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, geçtiğimiz gün MİT Başkanlığı’na İbrahim Kalın'ın atandığını, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in de Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Peki, Musa Avsever kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Haber 06-06-23 07:57

Son dakika: İletişim Başkanlığı duyurdu: MİT Başkanı İbrahim Kalın, Genelkurmay Başkanı Musa Avsever oldu

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı’na İbrahim Kalın'ın atandığını duyurdu. MİT Başkanı Kalın, Twitter hesabından da ilk paylaşımını yaptı. İletişim Başkanlığı, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever'in de Genelkurmay Başkanı olarak görevlendirildiğini duyurdu. Diğer yandan Savunma Sanayii Başkanlığına ise Haluk Görgün'ün atandığı açıklandı. Cumhurbaşkanlığına ait atama kararları Resmi Gazete'de de yayımlandı.

Haber 05-06-23 21:22

Hollanda’nın en ünlü dondurmacısı Musa Pekdemir, 67 yaşında hayatını kaybetti

Hollanda’da Binnenhof olarak bilinen siyasi yerleşkenin içinde tam 45 yıldır dondurma satan Türk dondurmacı Musa Pekdemir’in 3 Haziran’da hayatını kaybetmesinin ardından Hollanda Başbakanı Mark Rutte de dahil birçok siyasi başsağlığı mesajı yayınladı.

Haber 05-06-23 21:07

Sadece 10 kişi yaşıyor! Seçimlerde sandığa gidip oy kullandılar

Nevşehir'de 10 nüfuslu köyde seçmen sandık başına gitti. 4'ü kadın 10 seçmen bulunan Kozaklı ilçesine 7 kilometre mesafedeki Küçükyağlı köyünde oylar kullanıldı. Köy muhtarı Musa Yağmuroğlu, köyde yaşayanların tamamının seçmen olduğunu söyledi.

Haber 14-05-23 10:01

Hasta ve yakınlarından saldırı! 'Serum' nedeniyle iki sağlık memurunu darbettiler

Olay, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşandı. Acil servise tedaviye gelen Musa D. (39) ve yakınları, serumu geç çıkarma gerekçesiyle tartıştıkları sağlık görevlisi M.O.G (28) ile F.D'yi (26) darbetti. Darp raporu alan sağlık memurları, şüphelilerden şikayetçi olmak için karakola gitti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 13-05-23 18:26

Aile'ye bomba transfer! Bir ünlü oyuncu daha diziye katılıyor

Her hafta salı akşamları ekrana gelen Aile dizisi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. En son Kurtlar Vadisi dizisi ile hafızalara kazınan Musa Uzunlar’ın katıldığı dizinin kadrosuna ünlü bir oyuncu daha dahil oldu.

Magazin 06-05-23 17:23

Poyraz Karayel'in Bahri Umman'ıydı! Aile'nin yeni karakteri Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Musa Uzunlar'ın hayatı

Aile dizisinde yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Kurtlar Vadisi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan Musa Uzunlar, Aile dizisinin kadrosuna katılıyor. Kullanıcılar Musa Uzunlar'ın hayatını araştırıyor. Peki, Aile dizisinin yeni ismi Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 25-04-23 15:28

Adana'dan acı haber! İki otomobilin çarptığı trafik polisi şehit oldu

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kazaya müdahale edip, trafiği yönlendiren polis memuru Musa Keskin (53), iki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Keskin, kaldırıldığı hastanede doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Haber 20-04-23 01:07

Hazal Kaya'ya büyük şok! 2 yıl 4 ay hapis istemi... İfadesi de yer aldı 'Ben bu tanıma uyduğumu düşünmüyorum'

Batman'da yaşamına son veren İpek Er'e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a (27) sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada para cezasına çarptırılan Ezgi Mola'ya destek için paylaşım yapan oyuncu Hazal Kaya hakkında, 'Sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile alenen hakaret' suçundan 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede Hazal Kaya'nın ifadesine de yer verildi. İşte detaylar...

Magazin 19-04-23 13:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak duyurdu! Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Arat partisinden istifa etti

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Arat, Gelecek Partisindeki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafı paylaşarak istifa kararını duyuran Arat, "Altılı masanın oluşumu, şekli ve bünyesinde barındırdığı mana beni rahatsız etti" dedi.

Haber 06-04-23 10:08

Cezaevinden yeni çıkmıştı... Eşini rahatsız eden kişiyle sokak ortasında çatıştı! O anlar kamerada

Kasımpaşa’da dehşete düşüren bir silahlı çatışma olayı yaşandı. Cezaevinden yeni çıkan Musa K. ile dini nikahlı eşini rahatsız ettiği iddia edilen Kadri Batuhan B. sokak ortasında birbirlerine kurşun yağdırdı. Dehşet anları kameralara yansırken, olayda Musa K. ile ATM’den para çeken bir öğretmen yaralandı. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalanan şüphelilerden biri tutuklandı. İşte olayın detayları...

Haber 02-04-23 17:30

Farah Zeynep Abdullah'a, Musa Orhan'a hakaretten para cezası

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Batman'ın Beşiri ilçesinde hayatına son veren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesi ile açılan davada 1300 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Magazin 18-03-23 11:18

Yeni dokunulmazlık dosyaları TBMM'de! 3 vekil... Aralarında Barış Atay Mengüllüoğlu da var

HDP İstanbul Milletvekilleri Hüda Kaya ve Musa Piroğlu ile Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu'na ait dokunulmazlık dosyaları, TBMM Başkanlığına sunuldu.

Haber 17-03-23 13:18

Anadolu Efes, Real Madrid'i 1 sayı farkla devirdi!

Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague’in 24’üncü hafta erteleme karşılaşmasında İspanyol ekibi Real Madrid’i sahasında 90-89 mağlup etti. Bu sonucun ardından Anadolu Efes 14’üncü galibiyetini elde ederken Real Madrid 9’uncu mağlubiyetini aldı. Anadolu Efes’te Shane Larkin kaydettiği 18 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken Real Madrid’te Dzanan Musa 16 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.

Spor 14-03-23 23:10

Konyaspor U17 takım file bekçisi Musa Gürel'den Galatasaray'a kaleden kaleye gol! İzleyenler inanamadı

U17 Elit A Ligi 1. Grup 18. Hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Konyaspor U17 takımını konuk etti. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlanırken, konuk ekibin ikinci golü kaleci Musa Gürel'in ayağından geldi. İşte detaylar...

Spor 12-03-23 12:19

11 bin Mehmetçiğe sıla izni

Milli Savunma Bakanı Akar beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile on şehri etkileyen "asrın felaketinin" hemen ardından deprem bölgesine yardım ulaştırmaya başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri helikopterlerinin koordine edildiği TSK Helikopter Koordinasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yurthaber 17-02-23 11:47

Depremzede bebekler için TÜBİTAK’tan özel çalışma: Yüz tanıma sistemi devrede

Kahramanmaraş’taki depremlerin ardından Türkiye refakatsiz çocukların durumunu merak ederken TÜBİTAK tarafından özel bir çalışma yapıldığı öğrenildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Musa Şahin refakatçisi olmayan çocuklar için geliştirilen 'DerinGÖRÜ' Yüz Tanıma Sistemi ile şu ana kadar 78 çocuğun ailelerine kavuşturulduğunu bildirdi. Ayrıca 200 bini geçen koruyucu aile başvurusu olduğunu açıkladı.

Finans 14-02-23 08:17