Musiad Genel Baskani Abdurrahman Kaan Haberleri

Stres transferine dikkat çekti 'Kuzeye doğru...' Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak'tan o bölge için deprem uyarısı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Genel Jeoloji Ana Bilim Dalı’nda görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, 1-7 Mart Deprem Haftası’na yönelik açıklamalarda bulundu.

Haber 2024-03-06 17:11:18

Temel Kotil'den KAAN açıklaması: En başarılı proje

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, milli savaş uçağı KAAN’ın uçuşunun ardından önemli açıklamalarda bulundu. Kotil, KAAN'ın dünyada bu kadar kısa sürede yapılan en başarılı proje olduğunu söyledi.

Haber 2024-02-23 11:43:39

Merkez Bankası'nın kararının ardından krediler ve TL mevduat faizlerine ilişkin dikkat çeken beklenti!

Akbank Genel Müdürü Kaan Gür, Merkez Bankası'nın zorunlu karşılıklara ilişkin kararını değerlendirdi. Gür kararın TL mevduat faizlerini artırıcı bir etki yaptığını ve bu adımın kredi iştahını da yukarı çekeceğini söyledi.

Finans 2024-02-14 17:10:47

Bakan Kacır’ın Milli Muharip Uçak KAAN sorusuna Temel Kotil'den heyecanlandıran yanıt: Çok yakın

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, Milli Muharip Uçak (MMU) KAAN ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kotil, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ın, Türkiye'nin ilk yerli savaş uçağı KAAN’ın son durumu hakkında yönelttiği soruya, “Yer testleri yapıyoruz. Yakın” şeklinde cevap verdi.

Haber 2024-01-28 11:02:17

Akbank'ta koltuk değişimi! Özgür Demirtaş da istifa etti

Akbank'ta 2012 yılından beri Genel Müdürlük görevini yürüten Hakan Binbaşgil'in yerine Kaan Gür getirildi. Binbaşgil banka bünyesinde farklı bir pozisyonda görev almaya devam edecekken, bağımsız yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın istifasının da kabul edildiği öğrenildi.

Finans 02-10-23 10:41

Güvenlik görevlilerine KAAN eğitimi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 277 güvenlik görevlisine yönelik İl Emniyet Müdürlüğü tarafından ‘Genel Kolluk-Özel Güvenlik İşbirliği ve Entegrasyonu (KAAN)’ eğitimi verilmeye başlandı.

Yurthaber 20-09-23 12:55

Memleket Partisi'nde istifa! Başkan ve üyeler AK Parti'ye geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Memleket Partisi Kırıkkale Gençlik Kolları Başkanı Melih Kaan Tosun ve 15 parti üyesi genç istifa ederek AK Parti'ye katıldı.

Haber 12-05-23 10:21

CHP'de 'adaylık' istifası: 40 il başkanı görevi bıraktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, partisinin 40 il başkanı ve 39 ilçe başkanının milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini duyurdu.

Haber 27-12-22 15:26

Karadeniz doğal gazında geri sayım! İşte karaya çıkacağı tarih

Sakarya Gaz Sahası’ndan Zonguldak’ın Filyos beldesinde yapımı süren işleme tesisine getirilecek olan doğalgaz hattının yapım çalışmaları sürüyor. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki, programlandığı şekliyle gazın 2023’ün ilk çeyreğinde gelmesi için gayret gösterdiklerini ifade etti. Tiryaki; Seven Arctic Gemisi’nin çalışmalarına ilişkin "Denizin tabanındaki kuyular ile karaya olan ilişkiyi sağlayabilecek kordon bağını çekecek" diye konuştu.

Finans 04-10-22 09:47

Sakarya Gaz Sahası çalışmalarında sona yaklaşılıyor

TPAO Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Tiryaki: - "Borular program çerçevesinde devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bitirmeyi umuyoruz"

Yurthaber 04-10-22 09:21

Alternatif Bank engelsiz bankacılığa öncülük ediyor

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "Hedefimiz hayatı herkes için eşit kılmak ve Alternatif Bank olarak yola çıkarken var gücümüzle çalışarak bu noktaya geleceğiz, bunun için birbirimize söz verdik"

Yurthaber 30-09-22 14:36

Kuveyt Türk’ten tarım odaklı girişimlere çağrı

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "Hayata geçirdiğimiz iş birlikleriyle ve anlaşmalarla sürdürülebilir bir tarım bankacılığı yapısını kurmak ve geliştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor"

Yurthaber 29-09-22 12:39

CHP Genel Başkan Yardımcıları Edirne'de partilileriyle dayanışma yemeğinde buluştu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "Milletin iradesinin tek hakim irade olmasını istiyoruz" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Şu anda yapılacak olan şey, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarını adım adım örecek kadroları öne çıkarmak" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: - "Anketler veya çevrenizdeki bazı vatandaşların tepkileri, ortaya koyduğu irade, sizi asla rehavete kaptırmasın"

Yurthaber 21-09-22 22:42

Yapı Kredi’den Hepsiburada iş ortaklarına destek

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Kaan Şakul: - "İş birliklerimizle müşterilerimizin dijital dünyada da ayrıcalıklı hizmetlere kavuşmasına, işlerini büyütmesine ve yeni pazarlara ulaşmalarına olanak sağlıyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından Hepsiburada ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" - Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Murat Büyümez: - "Hepsiburada üzerinden satış yapan Yapı Kredi müşterisi tüm pazaryeri sahibi paydaşlarımıza finansal ihtiyaçlarını karşılama, karşılarına çıkabilecek ekonomik zorlukları aşma ve birçok avantajlı hizmetten yararlanma fırsatı sunuyoruz"

Yurthaber 24-08-22 13:30

Yapı Kredi'den TEB Arval'a 130 milyon TL'lik sürdürülebilirlik bağlantılı kredi

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Kaan Şakul: - "Kredinin şartları içerisinde, TEB Arval ile birlikte belirlediğimiz sürdürülebilirlikle bağlantılı hedefler bulunuyor. TEB Arval, bu hedefler sayesinde filo genelindeki egzoz gazı emisyonlarının azaltılmasını, doğa dostu elektrik ve hibrit yakıtlı araç sayısının ise artırılmasını sağlayacak ve BM'nin 'Erişilebilir ve Temiz Enerji' ile 'İklim Eylemi' başlıklı Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarına katkı sunacak"

Yurthaber 05-08-22 10:27

Alternatif Bank'tan 349 milyon TL ilk yarı net karı

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "Bilançomuzu büyütürken aynı zamanda aktif kalitemizi korumaya devam ediyoruz" - "Dijital Bankacılık, Alternatif Bank olarak büyüme stratejimizde odaklandığımız alanların başında geliyor. Bu alanda yaptığımız yatırımlara ve attığımız adımlara hız kesmeden devam ediyoruz"

Yurthaber 29-07-22 11:07

Kuveyt Türk'ten kamu ihaleleri için öngörülü dijital danışmanlık hizmeti

Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "Birçok entegrasyon ve geliştirme ile benzersiz müşteri deneyimi yaşatmayı ve onların işin her anlamda kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kamu ihaleleri veri analizi hizmetiyle de bu alanda büyük bir kolaylık sağlıyoruz"

Yurthaber 08-07-22 11:36

CHP, sandık örgütlenmesine hız verdi

Parti, 2023 Haziranı'ndaki seçim öncesinde Parti Okulu bünyesinde eğitimleri artırdı, sandık sorumlularını da belirlemeye başladı - CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Tüm Türkiye'de sandıkların başında bir asil, bir yedek sandık sorumlusu olacak şekilde çalışmayı örgütlüyoruz"

Yurthaber 07-07-22 11:04

CHP'den 'asgari ücret' tepkisi! Açlık sınırı 6 bin 400 lira

Milyonların beklediği asgari ücret zammı dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Yüzde 30 zam uygulanan asgari ücret böylelikle 5 bin 500 TL'ye yükseldi. CHP'den ise konuya ilişkin eleştiri geldi. Partinin Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, asgari ücret zammının mart ayını göremediğini savunarak açlık sınırına işaret etti. Salıcı öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de dikkat çeken bir mesaj verdi.

Haber 02-07-22 15:09

CHP'den dikkat çeken mesaj! İktidarı kurmaya Kılıçdaroğlu ile hazırız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Mardin'de partisinin üye katılım törenine iştirak etti. Salıcı, burada yaptığı konuşmada "CHP önümüzdeki dönemin iktidarını kurmaya hazır. Politikalarıyla, kadrolarıyla, genel başkan yardımcılarıyla hazır. Hepsinden daha kıymetlisi Kemal Kılıçdaroğlu ile hazır" diye konuştu.

Haber 21-06-22 15:09

Türk Telekom’dan e-cüzdan uygulaması Pokus

Türk Telekom Finans Genel Müdür Yardımcısı Kaan Aktan: - "TT Ödeme'nin yeni hizmeti Pokus e-cüzdan ile bir mobil ödeme uygulamasından beklenecek her seçeneği kullanıcılara sunuyoruz"

Yurthaber 16-06-22 11:22

Türk-Arap girişimcilik kuruluşu Core İstanbul açıldı

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman el-Ahmed: - "Türkiye bir medeniyet, ticaret ve sanayi merkezi. Türkiye, Arap ve Türk gençliğine yatırım yaparak, onlara sektöre hızlı bir giriş yapmalarında büyük fırsat sunuyor" - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay: - "Türkiye şu anda 5 milyona yakın mülteciye ev sahipliği yapıyor. Bu göç dalgaları Türkiye için bir sınavdı ve başarılı oldu. Türkiye, nesiller yetiştirmeye ve insan enerjisine odaklandı"

Yurthaber 04-06-22 22:12

Son dakika: CHP'den belediye başkanlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama! Anketlerde görüyoruz diyerek duyurdu

Son dakika haberi: MYK toplantısı sonrası kameraların karşısına geçen CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, son günlerde belediyelere yönelik düzenlenen operasyonlara dikkat çekti. CHP'li siyasilere, belediye başkanlarına yönelik algı operasyonlarının süreceğini iddia eden Salıcı, vatandaşlara hizmete devam edeceklerini belirterek "Anketlerde de görüyoruz. Şu an ön planda olan CHP'li belediye başkanları vatandaşa hizmet ediyor, vatandaş memnun." diye konuştu.

Haber 30-05-22 15:33

Alternatif Bank'a EBRD'den 5. kez Türkiye’nin En Aktif Kullanıcısı ödülü

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "2017’den itibaren dahil olduğumuz EBRD Dış Ticaret Programı’nda belirlenen limitleri ülkemizde en hızlı ve verimli şekilde reel sektörle buluşturan banka olmaya devam ediyoruz"

Yurthaber 12-05-22 10:07

Alternatif Bank'ın konsolide net dönem kârı 132 milyon TL oldu

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "Makroekonomik belirsizliklerin devam ettiği 2022’nin ilk çeyreğini, basiretli bankacılık anlayışımızla müşterilerimize, paydaşlarımıza ve ekonomiye yarattığımız değeri artırarak, başarılı şekilde geride bıraktık" - "Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı ürününü ülkemizde dijital kanaldan kullanıma açan öncü bankalardan biri olduk ve bu alanda da müşterilerimize Alternatif Bank farkını yaşattık"

Yurthaber 29-04-22 11:23

Altılı masa dağılıyor mu? CHP'den çok net yanıt!

Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu altılı ittifakla ilgili iddialara CHP'den yanıt geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ittifak açıklamasının hatırlatılması üzerine, "’6'lı masa dağılmıyor. 6'lı masa güçlü bir şekilde yerinde duruyor" dedi. Salıcı ayrıca, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu'nu aradığı iddialarını da doğruladı. Ancak bunun rutin bir görüşme olduğunu dile getirdi.

Haber 18-04-22 18:00

SON DAKİKA | CHP elindeki son anket sonuçlarını açıkladı! AK Parti'yle puan farkı…

Türkiye'de 2023'te yapılması beklenen seçimler için siyasi partiler çalışmalarını hızlandırdı. Seçim tarihi yaklaştıkça da vatandaşlar anket sonuçlarını merak etmeye başladı. Anketlerle ilgili son açıklama CHP'den yapıldı. CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı AK Parti'yle aralarındaki puan farkını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları…

Haber 16-04-22 20:42

Alternatif Bank Engelsiz Bankacılık Ideathonunda gençlerden yenilikçi çözümler

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "Tüm faaliyetlerimizin, ürün ve hizmetlerimizin de insana dokunmasını, değer ve fayda yaratmasını önceliklendiriyoruz. Bu yaklaşımımızın en somut yansıması ise Engelsiz Bankacılık çalışmalarımız"

Yurthaber 15-04-22 12:44

CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı seçim yasası teklifini değerlendirdi: 'Cin fikir dönemi bitti, artık siyaset çalışır'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, AKP ve MHP'nin Seçim Yasası değişikliğinin altında "mühendislikle seçimi masa üzerinde kazanma" hesabı yattığını savunarak, "Cin fikir dönemi bitti artık, bundan sonra siyaset çalışır" dedi.

Haber 19-03-22 13:51

CHP Kastamonu İl Başkanlığında Karadeniz Masası toplantısı yapıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Biz bütün bu çalışmaların, bütün bu motivasyonun sonucunda iktidar olacağımıza inanıyoruz"

Yurthaber 15-03-22 18:34

Bakan Soylu, KAAN Uygulama Eğitimleri Açılış Programı'nda konuştu:

"İnşallah yakın bir zamanda hem özel güvenlik sektörümüzün yöneticilerinin hem de özel güvenlik çalışanlarının yarına daha emin bakabilecekleri, ayakları üzerinde durabilecekleri bir anlayışı ortaya koyacağız" - "KAAN Uygulaması sayesinde, genel kolluk ve özel güvenlik iş birliğini artırarak, kolluk kuvvetlerimize 350 bin kişilik bir güvenlik desteği sağlamayı hedefliyoruz"

Yurthaber 13-03-22 17:40

CHP'nin Adana Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Bizim cumhurbaşkanı adayımız inanıyorum CHP'li bir kardeşimiz olacak" - Grup Başkanvekili Özgür Özel: - "Zorla değil, davulla zurnayla 6 milyon göçmeni memleketlerine yollamaya söz veriyoruz"

Yurthaber 12-03-22 14:34

Genel kolluk ile özel güvenliğin iş birliğini sağlayan KAAN Projesi'nin kapsamı genişletildi

Genel kolluk ile özel güvenliğin iş birliğini sağlayan KAAN Projesi'nin kapsamı genişletildi

Yurthaber 06-03-22 11:45

CHP Rize İl Başkanlığınca üye katılım programı düzenlendi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Biz birbirine iyi gözle bakan, birbirini sorgulayan, eleştiren ama onunla ilgili dedikodu, hakaret, rencide edici sözler etmeyen bir topluma dönüşmek zorundayız" - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca: - "Sizlerden aldığımız güçle mücadelemizi daha emin adımlarla ileteceğiz. Kadına karşı şiddetin son bulacağı mücadeleyi birlikte inşa edeceğiz

Yurthaber 05-03-22 14:54

İzmir'de CHP'ye üye katılım töreni düzenlendi

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "İktidarı, kimsenin kafasına vurmak için değil bize oy verenleri de vermeyenlerini de eşit şekilde kucaklayabilmek için teslim alacağız"

Haber 05-02-22 15:01
CHP

Son dakika: Erken seçim olacak mı? CHP'li Oğuz Kaan Salıcı canlı yayında seçim için tarih verdi

Son dakika haberi: Erken seçim iddiaları Ankara'nın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İktidar kanadı her fırsatta erken seçimin olmayacağını belirtirken, muhalefet ise seçim kararının kaçınılmaz olduğunu düşünüyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı katıldığı canlı yayında erken seçim için tarih vererek "Biz hazırız. Bugün de seçim olsa hazırız." diye konuştu.

Haber 12-01-22 10:35

Oyak Renault üst yönetiminde bayrak değişimi

Renault Group bünyesinde 2013 yılından itibaren farklı görevler üstlenerek önemli başarılara imza atan Hakan Doğu, Oyak Renault’nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu - Oyak Renault Otomobil Fabrikaları Genel Müdürlüğü'ne, son olarak yine Renault Group bünyesinde Slovenya Revoz Fabrikası Genel Müdürlüğü görevini yürüten Kaan Özkan atandı

Yurthaber 17-12-21 16:31

Turkcell ve Kcell akıllı şehirler için bir araya geldi

Turkcell Dijital İş Servisleri Genel Müdürü Kaan Turan: - "Türkiye’nin dijital entegratörü olarak ülkemizdeki tüm şehirlerin dijital dönüşümünü gerçekleştirmek hedefiyle ilerliyoruz"

Yurthaber 04-12-21 10:53

Kuveyt Türk ile Param iş birliğine gitti

Kuveyt Türk KOBİ’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz: - "bugüne kadar müşterilerimiz yalnızca Kuveyt Türk kartları üzerinden taksit yapabiliyorken bu iş birliği sayesinde tüm banka kartlarından taksit yapabilir hale gelecek. Böylece, 22 banka ve 9 kart markasını daha Kuveyt Türk müşterilerinin taksit sistemine dahil etmiş olduk"

Yurthaber 30-11-21 11:43

CHP'den AK Parti'ye: Meclise getirin söz veriyoruz destekleyeceğiz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Mecliste bütçe görüşmelerinin olduğunu belirterek, "Bütçe görüşmeleri sürerken, kara kışı rahat geçirmesi için vatandaşa yardım edecek bir düzenleme yapın, Kara Kış Fonunu getirin, söz veriyoruz destekleyeceğiz." dedi.

Haber 25-10-21 18:32

Alternatif Bank’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hale Ökmen Ataklı oldu

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür: - "Sunduğumuz hizmetlerde en önemli paya sahip olan yetkin insan kaynağına yatırım yapmaya devam etmekteyiz"

Yurthaber 25-10-21 12:28

Yerli tohumluk patates kuraklığa rağmen verimiyle üreticisini sevindirdi

Yaklaşık 20 bin dekarda sertifikalı tohumluk patates üretilen Sivas'ta bir firmanın 6 bin dekarda ektiği yerli tohumlukta geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 18 bin ton rekolte bekleniyor - Firmanın Ar-Ge Merkezi Genel Müdürü Mete Kaan Bülbül: - "Sivas'taki üretimimizin yüzde 80'ini yerli çeşitlerle yapıyoruz, bundan dolayı da kuraklıktan kaynaklı verim kayıplarını çok fazla yaşamadık"

Yurthaber 18-10-21 11:23

CHP'li Salıcı Erbil ziyaretini anlattı, eleştirileri yanıtladı: 'CHP iktidara geliyor, kendi vizyonunu bölge ülkeleriyle paylaşıyor'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı başkanlığındaki heyetin, 5-8 Eylül tarihleri arasında Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'nin başkenti Erbil'e yaptığı kapsamlı ziyaret iç siyasetin de tartışma konusu oldu. Salıcı ziyaretin nedenlerini anlattı, eleştirilere yanıt verdi. Ayşe Sayın'ın haberi.

Haber 11-09-21 13:03

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, derneğin Iğdır şubesinin açılışını yaptı

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, derneğin Iğdır şubesinin açılışını yaptı

Yurthaber 01-09-21 18:31

Terör örgütü PKK'nın ilk saldırısının acısı Şemdinli halkının yüreğindeki tazeliğini koruyor

Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı: - "Terör örgütü asker, sivil demeden insanları katletti. Birçok çocuğu yetim, birçok kadını dul, birçok aileyi çocuksuz bıraktı. Buralarda adeta insanlara kan kusturdu, haraca bağladı" - Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyonu Genel Başkanı Abdurrahman Er: - "Şükürler olsun ki hükümetimizin kararlı duruşu ile terör örgütü son yıllarda yapılan büyük operasyonlarla bölgeden adeta koparılmış ve yaşam alanları yok edilmiştir. Kentimiz şu an ülkemizin en huzurlu ve yatırım yapılacak en cazibeli il haline gelmiştir" - Vatandaşlardan Mahmut Tekin: - "Bu yıl, yıllarca gidemediğimiz Migesav Yaylası'na çıktık. Yeniden doğmuş gibi olduk. Yanı başımızdaki Suriye'yi görüyoruz, onun için memleketimizin kıymetini bilelim"

Yurthaber 14-08-21 11:41

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan: Türkiye yakın gelecekte üretim merkezi olacak

"Onun için ülke olarak biraz daha gayret etmemiz gerekiyor. Bunun semeresini de çok yakın zamanda 2023'e doğru giderken, Türkiye'nin gerçekleştireceğini söylemek istiyorum"

Yurthaber 11-08-21 12:48

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, derneğinin Gümüşhane şubesinin açılışına katıldı:

"MÜSİAD olarak Türkiye genelinde 89 noktada, dünya genelinde ise 95 ülkede 225 noktada faaliyet gösteren, yaklaşık 1 milyon 800 binin üstünde istihdam sağlayan bir kurumuz"

Yurthaber 14-07-21 18:03

Erdoğan'ın Diyarbakır konuşması HDP'de ve bölgede nasıl karşılık buldu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma günü Diyarbakır'da toplu açılış töreninde konuştu. Burada, "Kürt sorunu benim de sorunumdur" ifadelerini kullandığı 2005 konuşmasını hatırlatan Erdoğan, "2005 yılında ne dediysek bugün de aynı yerdeyiz" dedi. Çözüm sürecini sonlandıranın HDP ile PKK olduğunu savundu. AKP'li Abdurrahman Kurt, bu sözlerin "PKK ile yeni bir süreç anlamına gelmediğini" söyledi.

Haber 09-07-21 22:01

CHP az oy aldığı 24 ilde örgütsel kapasiteyi güçlendirme çalışması yapıyor

CHP'nin milletvekili çıkaramadığı ve üye sayısının düşük olduğu 24 ile yönelik 2 ay önce başlattığı "Doğu Masası" projesi kapsamında örgütlenme çalışmaları devam ediyor - Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: - "Doğu Masası kapsamında 24 il var. Kahramanmaraş'tan Ardahan'a kadar 24 ili kendi arasında grupladık. Birbirine yakın ticari bağı olan, ortak kültürel havza oluşturan illeri grupladık ve oralara milletvekili ve Parti Meclisi üyesi arkadaşlar görevlendirdik" - "Süreli bir çalışma değil Doğu Masası. Oradaki örgütsel kapasitemize yönelik 'Tamam artık, ihtiyaç kalmadı, biz güçlendirdik buraları' diyene kadar çalışmamız devam edecek"

Yurthaber 08-07-21 11:28