Muska Haberleri

Cezaevinden izinli çıkan hükümlü muska içine gizlediği uyuşturucuyla yakalandı

Ardahan'da, cezaevinden izinli çıkan hükümlünün üzerinde muska içine gizlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 09-01-2024 14:04

Görüntüler gündem olmuştu! 'Randevulu muskacı' gözaltına alındı

Diyarbakır'da, etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtıp muska yazan A.A., gözaltına alındı. Randevulu sistemle çalışan A.A.'nın, günde yaklaşık 300 kişiye muska yazdığı, muska için 500 TL, dua için 250 TL aldığı ortaya çıkmıştı. Aylık kazancı 1 milyon TL'nin üzerinde olan A.A.'nın ayrıca akşamları bir evde 'VIP hizmet' adı altında varlıklı kişilere muska yazdığı öğrenilmişti. Onlarca kişinin kapısında sıra beklediği görüntüler ise gündem olmuştu.

Haber 01-09-2023 17:59

Skandal görüntüler: Randevu alıp sıra bekliyorlar... Günde 300 kişi geliyor! Muska 500, dua 250 TL

Diyarbakır'da kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili evde, günde 300 kişiye muska yapıyor. Randevu sistemi ile çalışan muskacıya gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri giriyor. Muska yazdırmak isteyenler yeşil renkli fiş alıp 500 TL, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alıp 250 TL ücret ödüyor. Varlıklı kişilere de 'VIP hizmet' adı altında muska yapan A.A.'nın aylık kazancının 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtiliyor.

Haber 31-08-2023 12:20

Eylem hazırlığındaki teröristin üzerinde polislere ilişkin bilgilerin yazıldığı not bulundu

Eylem hazırlığındaki teröristin üzerinde polislere ilişkin bilgilerin yazıldığı not bulundu

Yurthaber 07-09-2022 15:05

Muska

Muska Hakkındaki Haberler Mynet'te. Muska Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üfürükçü hocanın foyası ortaya çıktı! Üç muskaya bin 800 lira

İstanbul'da bir kişi, annesinin psikolojik sorunlarını şifalı karışım ve muska ile gidereceğini söyleyen sahte hocaya binlerce lirasını kaptırdı. Üfürükçü sahte hocanın aynı yöntemle başkalarını da dolandırdığı ortaya çıkarken muskayla dolandırdığı anlar da kameralara yansıdı.

Haber 18-04-2022 23:23

'Muska' operasyonunda yakalandı! Akılalmaz savunma

Aksaray’da muska yazıp vatandaşları para tuzağına düşürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmanın operasyonuyla yakalandı. Şüphelinin “Ben muska yazmayı bilmem” diyerek kendini savunması dikkat çekti. Öte yandan kasten adam yaralama suçundan da arandığı belirlenen şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 12-11-2021 00:24

Kütahya'da muska yazma bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı

Kütahya'da "muska yazma" bahanesiyle dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı

Yurthaber 23-04-2021 16:01

En çok vaka görülen Samsun’da akılalmaz olay! Koronavirüse karşı ‘muska’ türedi

Türkiye'de vaka sayısında 3 haftadır zirvede olan Samsun’da, kendisini din görevlisi olarak tanıtan kişilerin, koronavirüsten korunmak isteyen bazı vatandaşların duygularının suistimal ederek, para karşılığı 'koronavirüs muskası' yazdığını iddia edip dolandırdığı belirtildi. Bu muskaların son günlerde yayıldığını söyleyen Metafizik Uzmanı Beytullah Şentürk, “Dini suiistimal eden şarlatanlara pirim vermeyelim. Korona muskası diye bir şey yoktur” dedi.

Haber 23-03-2021 13:18