Mustafa Ataş Haberleri

Sahaya inildi! Erken seçim mi var? sorusuna AK Parti'den yanıt

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, seçimlerin 2023'te yapılacağını ve gündemlerinde seçim olmadığını ifade etti. Ataş, "İnsanların akıllarına şu geliyor 'erken seçim mi var sahaya inildi' diye, hayır biz her zaman sahalarda olan bir partiyiz ama salgın sürecinde sahalara arzu ettiğimiz şekilde inemedik, bu açığı kapatmaya çalışıyoruz." dedi.

Haber 22-10-2021 23:19

Bakan Kasapoğlu, Ümraniye'de spor tesisi açtı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi'nin açılışını yaptı - Bakan Kasapoğlu: "Bir yandan şer odaklarıyla uğraşırken diğer yandan milletimize, memleketimize hizmet yolunda ara fasıla vermeksizin el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz" - "Ülkemizin her köşesinde havuzlarıyla, salonlarıyla, açık kapalı kortlarıyla pek çok branşta mükemmel tesislerimiz var" - "Deniz olmayan yerlere havuz götüreceğiz, yazları mobil havuzlarla 'Yüzme bilmeyen kalmasın' projemize belediyelerimizle birlikte emin adımlarla ilerleyeceğiz" - Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: "Ümraniye'yi spor şehri haline getirmek istiyoruz"

Haber 26-10-2019 15:08

‘Erdoğan’ı bu ülkede başkan yapmadan bize eşimiz, ailemiz haramdır’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 24 Haziran seçimlerinin gelecek yüz yılı şekillendirecek dönüm noktası olduğunu belirterek "Recep Tayyip Erdoğan'ı bu ülkede başkan yapmadan bize uyku haramdır. Bize çoluk çocuğumuz haramdır ailemiz haramdır. Eşimiz, dostumuz haramdır" ifadelerini kullandı.

Haber 28-05-2018 07:42

AK Parti 1. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: - "İnanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti teşkilatları ve 15 Temmuz'da o hain darbe girişimine karşı kıyama kalkan milletimiz, 24 Haziran'da bir kez daha kıyama kalkmak suretiyle, Türkiye üzerinde oyun oynamaya çalışanlara en güzel cevabı inşallah sandıklarda verecektir"

Haber 26-05-2018 20:02

Mustafa Ataş

Mustafa Ataş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Mustafa Ataş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul AK Parti milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri AK Parti listesi

AK Parti, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul AK Parti milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte AK Parti'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul AK Parti milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 21:42

AK Parti Bolu 6. Olağan İl Kongresi

Genel Başkan Yardımcısı Ataş: - "2019 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi, Türkiye'nin gelecek 100 yılını şekillendirecek en önemli eşiklerden birisidir. Onun için tüm fedakarlıkları yapmaya mecburuz" - "Zeytin Dalı, terör örgütlerine, Türkiye'yi işgal etmeye çalışan hainlere karşı sürdürülen bir operasyondur. Bizler liderimizin arkasında dimdik durmaya devam edersek, birliğimizi, beraberliğimizi muhafaza edebilirsek, kardeşliğimizi pekiştirebilirsek, dedikoduculara, fitnecilere prim vermezsek, aramızı bozmak isteyenlere fırsat vermezsek, saflarımızı sık tutabilirsek, zafer sizlerin ve inananların olacaktır"

Haber 11-03-2018 14:25

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nda devir teslim

Selim Temurci, il başkanlığı görevini Bayram Şenocak'a devretti - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ataş: - "İstanbul teşkilatları tüm Türkiye için önemlidir. İstanbul'da yapılan çalışmalar diğer illerimizde örnek gösterilmektedir"

Haber 10-02-2018 13:18

Erdoğan'dan gece yarısı iki ile atama

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan istişare sonucu Çankırı ve Karabük il başkanlıklarına atama yapıldığını bildirdi.

Haber 13-10-2017 00:21

AK Partili Ataş: Bu halk oylaması son 100 yılın en önemli projelerinden biri

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, referandumun sıradan bir halk oylaması olmadığını belirterek, "Türkiye'nin geleceğiyle ilgili son 100 yılın en önemli projelerinden bir tanesidir" dedi.

Haber 10-02-2017 23:21

AK Partili Mustafa Ataş: Embesillerden bu ülkenin kurtulması gerekiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, "İşini yapan hiç kimseyle bizim işimiz yok. İşini yapmayan embesillerden bu ülkenin kurtulması gerekiyor” dedi.

Haber 05-02-2017 22:51

İşte AK Parti'deki FETÖ'cü sayısı

AK Partili Mustafa Ataş yaptıkları araştırmanın yüzde 97'sinin tamamlandığı bilgisini paylaştı ve parti içerisindeki FETÖ'cü sayısının 519 olduğunu bildirdi.

Haber 10-10-2016 16:18

AK Parti'li Ataş: Bu ülkede kellesi alınacak en son kişi Erdoğan'dır

Teşkilatlardan Sorumlu Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Adana'da partisinin 79'uncu İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Haber 08-10-2016 13:54

Ak Parti'de kaç FETÖ'cü var? Sayı açıklandı

AK Parti'de Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ataş, darbe girişimi sonrasında yaptıkları araştırma sonucu 619 kişinin FETÖ ile bağlantısının tespit edildiğini açıkladı.

Haber 24-09-2016 11:20