Mustafa Taskin Haberleri

Talas Çanakkale Müzesi’nde rekor üstüne rekor

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından 9 Ocak’ta açılışı yapılarak ilçeye kazandırılan ’Çanakkale’den Cumhuriyet’e 100. Yıl Müzesi’ ziyaretçi akınına uğruyor.

Yurthaber 2024-04-15 10:53:37

Dikkat! Ege Denizi'nde av yasağı yarın başlıyor: Uymayanlara 200 bin TL'ye varan para cezası

Ege Denizi'nde av yasakları yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yarın başlayacak yasağın 31 Ağustos'a kadar süreceğini belirtip, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi. Şahin, "Yasak, büyük tekneleri kapsıyor. Özellikle kıyı avcılığı dediğimiz küçük teknelerimizde amatör avcılar için herhangi bir problem yok. Yasak dönemi içinde gırgır ve troller ava çıkamıyor" diye konuştu.

Haber 2024-04-14 10:54:39

31 Ağustos'a kadar devam edecek: Yasağa uymayanlara kötü haber! 200 bin TL'ye varan para cezası var

Ege Denizi'nde 31 Ağustos'a kadar sürecek av yasağı yarın başlıyor. İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, yasağı ihlal edenlere 8 bin TL'den 200 bin TL'ye varan idari para cezalarının uygulandığını söyledi.

Finans 2024-04-14 10:45:13

Kendine yapılandan çok Ulu Önder'e söylenenleri kabul etmedi! Atatürk bu dünyadaki en büyük zaafım diyerek affetmedi

Adana'da tartıştığı veteriner teknikeri Melek Nida Şahin'i (30) darbedip, ona ve klinikteki Mustafa Kemal Atatürk portresine hakarette bulunmaktan tutuklanan Bülent Yılmaz (53) hakkındaki dosya uzlaştırmaya gitti. Uzlaşmayı reddeden ve psikolojik olarak çöküş yaşadığını söyleyen Şahin, "Şahsıma yapılandan ziyade, bu ülkenin kurucusuna yapılmış çok büyük bir saygısızlık varken uzlaşamam. Atatürk, bu dünyadaki en büyük zaafım." dedi.

Haber 2024-04-13 12:40:18

Zahide Yetiş'in sahur programında konu yine cinsel ilişkiye geldi! Mustafa Karataş çok sinirlendi

Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş'la sahur programında yine ilginç anlar yaşandı. Zahide Yetiş "Cima sırasında..." diyerek soruya başlayınca ilahiyatçı 'cinsel ilişki' diyerek düzeltti. Sunucunun sorusu da inanılmazdı. Zahide Yetiş "Kocanızla cinsel ilişki sırasında onları düşünün kimleri düşünelim?" dedi.

Magazin 08-04-24 15:28

Gargamel şimdi kaçsın Şirinler köyünün muhtarı mazbatasını aldı, ilk icraatını açıkladı

Bartın’ın Ulus ilçesinin Şirinler köyüne muhtar seçilen Mustafa Doğan (20), mazbatasını aldı. Mustafa Doğan, "Sosyal medyadan ‘Şirinler köyünün şirin muhtarı’, ‘Gargamel şimdi kaçsın' diyorlar. Bu şekilde güzel espriler oldu. İlk icraatım köyümüzün yolları çok bozuk, yapılması için elimizden geleni yapacağız. Bir de köprü projemiz var, inşallah onu da yerine getireceğiz” dedi.

Haber 08-04-24 13:21

Mustafa Bozbey'in mazbata töreninde gündem olan anlar! Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet?

CHP'den Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey için düzenlenen mazbata töreninde, İl Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Us'un sözleri gündem oldu. Bozbey'i anons eden Us "Değerli alkışlarınız bu kadar mı millet? Bu kadar mı beklediniz?" ifadelerini kullandı. Us hakkında ortaya çıkan görüntüler sonrası Yüksek Seçim Kurulu ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı idari soruşturma başlattı.

Haber 07-04-24 18:21

İlahiyatçı Mustafa Karataş Adamın biri hanımıyla yatarken... diyerek anlattı! Zahide Yetiş kendini tutamadı

Sunucu Zahide Yetiş ve Mustafa Karataş sahur programında bir araya geldi. Zahide Yetiş'in 'cinsel münasebet' sorusuna Mustafa Karataş öyle bir örnek verdi ki ünlü sunucu da kendini tutamadı. İşte yayındaki ilginç sohbet...

Magazin 07-04-24 15:40

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

Mustafa Ceceli saç ektirdi! Son hali şaşırttı

Son dönemde erkek sanatçılarda saç ekimi ile başlayan furya estetiği de yansıdı. Rafet El Roman, Cenk Eren gibi isimler değişimleriyle konuşulurken Mustafa Ceceli saç ektirdi. Ünlü popçunun yeni hali herkesi şaşırttı.

Magazin 05-04-24 11:08

Beyağaç’ta Akçay 3 dönem sonra görevini Başkan Pütün’e devir etti

Yerel seçimlerde Beyağaç Belediye Başkanı seçilen Sezayi Pütün, görevi 3 dönemdir başkanlık yapan Mustafa Akçay’dan devraldı.

Yurthaber 05-04-24 10:43

AK Parti'den Hatay Büyükşehir Belediyesinde delillerin karartıldığı iddiasıyla suç duyurusu

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, Hatay Büyükşehir Belediyesi yerleşkelerinden suçların delillerini karartmak için bazı eşyaların, evrakların, dosyaların, bilgisayarların çalındığı, nakledildiği ve içerikleriyle oynandığına ilişkin bilgi, belge ve fotoğraf gibi dokümanlarla suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Yurthaber 04-04-24 15:42

Hafızalara kazınan fotoğraftaki dedesiymiş! Atatürk'e derdini anlatan adamın torunu CHP'den belediye başkanı oldu... O detayı Özgür Özel anlattı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ünlü fotoğrafındaki derdini dinlediği vatandaşın torunu Mehmet Erdem Ural, CHP'den Tokat Turhal ilçesine belediye başkanı oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında o detayı anlatırken, "Ural da vatandaşın derdini dinleyip sorunlarını çözmek için Turhal'ın belediye başkanı oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 15:37

Konut fiyatlarında 3 kat fark! Yeni yapılmış ev alamayan çareyi böyle buldu: 'Kentsel dönüşüme girecek daire aranıyor'

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, ''Özellikle deprem öncesi yapılmış eski yapıların metrekare fiyatları ile yeni inşa edilmiş yapıların metrekare değerli arasında üç katın üzerinde değer farkı bulunuyor. Bu durum son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yöneltti diyebiliriz. Emlak işletmelerimize son dönemde gelen yatırımcıların özellikle kentsel dönüşüme uygun yerler aradıklarını görüyoruz'' dedi.

Finans 03-04-24 15:51

Tesettürlü pozlarıyla gündemdeydi! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı aşkını ilan etti

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Sihir Annem dizisinde hayat verdiği 'Tuğçe' karakteriyle adından söz ettiren Damla Ersubaşı son olarak tesettürlü pozlarıyla gündem olmuştu. İki çocuk annesi Ersubaşı eski eşi Mustafa Can Keser ile olaylı boşanmasıyla da uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de aşkını ilan etti. Ersubaşı'ın aşk dolu karelerine yorum yağdı.

Magazin 03-04-24 13:55

İlahiyatçı Mustafa Karataş'ın doktorlar hakkındaki ifadesine tepki yağdı! Onlar para için...

Ramazan ayı boyunca Kanal 7 ekranlarında iftar ve sahur programıyla izleyicisinin karşısına çıkan Prof. Dr. Mustafa Karataş canlı yayındaki sözleriyle sosyal medyayı salladı. 5 aylık hamile bir izleyicisinin sorusunu yanıtlayan Karataş'ın 'doktorlar' hakkındaki ifadelerine tepki yağdı.

Magazin 03-04-24 10:19

Emet’te itiraz seçim sonucunu değiştirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) adayı Mustafa Koca’nın 22 oy farkla Belediye Başkanlığı seçimini kazandığı Kütahya’nın Emet ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığınca oyların yeniden sayımı için İlçe Seçim Kurulu’na başvurusu karara bağlandı.

Yurthaber 03-04-24 07:33

Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Partili Çolak, disiplin kuruluna sevk edildi

AK Parti Hatay İl Başkanı Mustafa Erdoğan, seçimde Hassa Belediye Başkanlığı’nı kazanan Selahattin Çolak’ın bir toplantıda kullandığı ifadeler nedeniyle disiplin kuruluna sevk edildiğini açıkladı.

Haber 02-04-24 23:47

Villadaki yangından cinayet çıktı! Öldürdüğü arkadaşını yakarken kendi de yanmış

Bursa’da villada çıkan yangının ardından kan donduran bir cinayet olayı çıktı. Yanan villada cesedi bulunan Mustafa Şentürk’ü (52), aynı yangında ağır yaralanan arkadaşı Ali Vurgun’un (49) öldürdüğü ortaya çıktı. Vurgun, boşanma aşamasındaki eşini rahatsız ettiği iddiasıyla Şentürk’ü öldürdüğünü itiraf etti. Vurgun, 5 gün depoda sakladığı cesedi yakmaya çalışırken kazara kendisini de yaktığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 02-04-24 15:59

İstanbul Üniversitesi'nde yüzyılın ardından kutsal emanetler ziyarete açıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla 1924 yılında muhafaza edilmek üzere İstanbul Üniversitesi'ne devredilen kutsal emanetler, ramazan ayı münasebetiyle üniversite mensupları için ziyarete açıldı.

Yurthaber 02-04-24 15:39

Bolu'da ilçe belediye başkan adayı aldığı 3 oyla Türkiye tarihine geçti

Güç Birliği Partisinin (GBP) Bolu'nun Mudurnu ilçesinde belediye başkan adayı gösterdiği Mustafa Doğramacı, 3 oyla Cumhuriyet tarihine, "seçimde en az oy alan partinin adayı" olarak geçti.

Yurthaber 02-04-24 15:24

Kozan Belediye seçimleri için itirazlar peş peşe geldi

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin olmayan sonuçlarına göre Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı’nın belediye başkanı seçilmesine, Büyük Birlik Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi adayları tarafından itiraz edildi.

Yurthaber 02-04-24 14:57

Gürsu Belediyesi’nde başkana coşkulu karşılama

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık yeniden belediye başkanı seçildi. Üçüncü görev dönemine başlayan Başkan Işık, belediyede vatandaş ve personelle buluştu.

Yurthaber 02-04-24 14:11

Seçilir seçilmez heyecanlandıran maaş çağrısı! 20 yıl sonra el değiştiren belediyede ilk gündem personel maaşları: Beklemeden yapılsın

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey'in öncelikli gündemi personel maaşları oldu. Doğup büyüdüğü köyde coşkuyla karşılanan Bozbey'in maaş çağrısı heyecan yarattı.

Finans 02-04-24 13:37

Şı̇şlı̇’de tarihi rekor! Resul Emrah Şahan, Mustafa Sarıgül'ü geçti

Türkiye birçok sürpriz yaşanan seçim sonuçları ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şişli Belediye Başkan Adayı Resul Emrah Şahan, yüzde 66,6’lık ‘rekor’ oy oranıyla Şişli Belediye Başkanı oldu. Şahan, 2004 yılında yüzde 65,7 oy alan Mustafa Sarıgül’ü geçerek Şişli tarihinin en yüksek oy oranıyla seçilen Belediye Başkanı oldu.

Haber 01-04-24 15:30

Amcasına karşı aday oldu! Yeğenini 73 oy farkla geçerek başkan seçildi... Şimdi itiraz için başvuru hazırlığında

Bolu'nun Gerede ilçesinde 2 dönemdir AK Parti’den belediye başkanı olan Mustafa Allar, resmi olmayan sonuçlara göre, Büyük Birlik Partisi’nden aday olan yeğeni Akif Allar’dan 73 oy fazla alarak 3'üncü kez belediye başkanı seçildi.

Haber 01-04-24 14:38

Bursa Büyükşehir’de yüzde 47,60 ile Bozbey, 6 ilçede CHP, 9 ilçede AK Parti, 2 ilçede İYİ Parti ipi göğüsledi

31 Mart yerel seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey yüzde 47.60 oy oranıyla seçildi.

Yurthaber 01-04-24 10:22

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Bozbey, vatandaşlara hitap etti:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan CHP'nin adayı Mustafa Bozbey, "Şimdi artık görev zamanı. Önce çocukları güldüreceğiz, oradan başlayacağız işe. Onları gülümseteceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:45

Erzincan'da Mustafa Sarıgül'ü üzen sonuç! Arada büyük fark çıktı

Türkiye 31 Mart yerel seçimleri için sandığa gitti ve yerel yöneticilerini seçti. Oy verme işleminin ardından herkes seçim sonuçlarını merakla takip etti. Vatandaşların sonuçlarını merak ettiği illerden bir tanesi de Erzincan olmuştu. Sandıktan, yerel seçim öncesi süreçte CHP'nin Erzincan Belediye Başkanı adayı Özge Vataner Özege için çalışmalarını devam ettiren Sarıgül'ü üzen sonuçlar çıktı.

Haber 01-04-24 06:46

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı oldu!

31 Mart seçimlerinde Çeşme'nin yeni Belediye Başkanı tecrübeli teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. İşte detaylar...

Spor 31-03-24 23:24

CANLI BURSA seçim sonuçları! Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Bursa seçim sonuçlarına dair araştırmalar yoğunlaştı. Türkiye'de yaklaşık 61 milyon seçmen 31 Mart 2024 Pazar günü sandığa gitti. 1 milyon 32 bin 610 gencin ilk kez oy kullandığı yerel seçim sonuçları ise heyecanla takip ediliyor. Bursalılar, Bursa Büyükşehir Belediyesi sonuçlarını merak ediyorlar. Peki, Bursa'da seçimi kim kazandı? AK Partili Alinur Aktaş mı, CHP'li Mustafa Bozbey mi? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:24

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

CANLI Aydın seçim sonuçları! Aydın'daki seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Mustafa Savaş mı, CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu?

Siyasi partilerin adaylarını belirlemesi sonrası yaşanan uzun bir propaganda sürecinin sonunda seçmenler 31 Mart günü oylarını kullanmak üzere sandık başına gitti. Tüm Türkiye, sandıktan çıkacak seçim sonuçlarına kilitlenmiş durumdayken, yerel seçim sonuçları vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle seçim yarışının yaşandığı İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak konusu. Peki, Aydın'daki seçimi kim kazandı?

Finans 31-03-24 20:15

Sandıkların kapanmasına dakikalar kala son seçim anketi! Betimar yayımlandı, AK Parti'den tepki geldi

Türkiye, bugün 2024 yerel seçimleri için sandık başına giderken, sandıkların kapanmasına dakikalar kala açıklanan anket gündem yarattı. Betimar tarafından yayımlanan anketlere AK Parti'den sert tepki geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, "Bugün ve özellikle bu saatlerde yayınlanan anketlerin hiçbir bilimsel geçerliliği ve güvenliği yoktur" dedi.

Haber 31-03-24 18:37

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Ataşehir'de seçimi kim kazandı?

Ataşehir seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Ataşehir'de AK Parti Mustafa Naim Yağcı'yı CHP'nin adayı olan Onursal Adıgüzel karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Ataşehir'de sonuçlar belli oldu. İYİ Parti ise Ataşehir'de Ali Coşkun'u belediye başkan adayı olarak gösterdi. Ataşehir seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:16

CANLI | TUNCELİ seçim sonuçları: Komünist başkan Maçoğlu'ndan sonra Tunceli'de kim kazandı? Gözler seçim sonuçlarında! AK Partili Erkan Eroğlu mu CHP'li Ali Mustafa Çelik mi kazandı?

Türkiye seçimini yaptı, sandıklar kapandı! 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkların kapanmasıyla oy sayım işlemi başladı. Gözler seçim sonuçlarına çevrildi. Tunceli de seçim sonuçları merak edilen iller arasında. "Komünist başkan" olarak anılan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun Kadıköy'de aday olmasının ardından Tunceli'de seçimi kim kazandı? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi?

Finans 31-03-24 17:13

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 31-03-24 13:30

CANLI Sarıyer seçim sonuçları! Sarıyer’de yerel seçimi Şükrü Genç mi Mustafa Oktay Aksu mu Hüseyin Coşkun mu kazanıyor?

İstanbul'da seçim sonucu en fazla merak edilen ilçelerinden biri de Sarıyer. Sarıyer'de yerel seçimde Şükrü Genç, Mustafa Oktay Aksu, Hüseyin Coşkun arasındaki yarışta nefesler tutuldu. Seçim sonuçlarının son ana kadar kıyasıya bir yarış içerisinde geçmesi beklenen Sarıyer seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Coşkun mu önde CHP’nin adayı Mustafa Oktay Aksu mu önde? Bağımsız aday Şükrü Genç ne kadar oy aldı? İşte Sarıyer seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 30-03-24 23:05

Canlı Beylikdüzü seçim sonuçları! Beylikdüzü'nde kim galip gelecek? Mehmet Murat Çalık mı Mustafa Günaydın mı?

Yerel seçim sonuçları için gözler İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve kentin en önemli ilçelerinden biri olan Beylikdüzü'ne çevrildi. CHP mevcut Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı tekrardan aday gösterirken AK Parti Mustafa Günaydın'ı aday olarak gösterdi. Seçimin galibi Çalık mı olacak Günaydın mı? İşte Beylikdüzü'nde son durum....

Haber 30-03-24 22:39

Canlı Ataşehir seçim sonuçları! Ataşehir'de seçimi Mustafa Naim Yağcı mı Onursal Adıgüzel mi kazanıyor?

Seçim günü geldi çattı. Bir süredir devam eden seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye istediği adayı belirlemek için sandık başına gitti. Ataşehir'de yaşayan vatandaşlar da seçim sonuçlarını büyük bir heyecanla takip ediyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Naim Yağcı ile CHP'nin adayı Onursal Adıgüzel arasında geçmesi beklenen seçim sonuçları belli oluyor. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 30-03-24 22:16

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de sandıktan kimin ismi çıkacak? Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda.

Haber 30-03-24 22:13

Uyuşturucu ve kumar itirafı gündem olmuştu! Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı 'evim arandı, kan testim verildi...' diyerek anlattı

Sihirli Annem dizisinde hayat verdiği Tuğçe karakteri ile hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile sancılı bir boşanma süreci yaşadı. Ünlü çiftin davası devam ederken Ersubaşı'ya ait bir video sosyal medyada gündem oldu. 'Uyuşturucu batağına düştüm' diyen Ersubaşı daha sonra bu videonun videonun 1.5 yıl önce çekildiğini, eski eşinin montajlayarak medyaya servis ettiğini söylemişti. Damla Ersubaşı uyuşturucu testinin sonucunu paylaştı.

Magazin 30-03-24 11:07

Canlı Tunceli seçim sonuçları! Tunceli'deki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

31 Mart 2024 seçimlerinde Tunceli'de oy kullanacak seçmenler seçimin galibini merak ediyor. TKP'li eski başkan Fatih Mehmet Maçoğlu'nun İstanbul Kadıköy'den aday olmasının ardından Tunceli'deki seçim sonuçlarındad dengeler değişecek mi? AK Parti'nin adayı Erkan Eroğlu mu CHP'nin adayı Ali Mustafa Çelik mi önde?

Haber 29-03-24 15:21

Canlı Bilecik seçim sonuçları! Bilecik seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Yaman mı CHP adayı Melek Mızrak Subaşı mı İYİ Parti adayı Göksel Aydın mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bilecik seçim sonuçları da Bilecikliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bilecik'te AK Parti'nin adayı Mustafa Yaman mı CHP'nin adayı Melek Mızrak Subaşı mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Göksel Aydın mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:53

Canlı Aydın seçim sonuçları! Aydın seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Savaş mı CHP adayı Özlem Çerçioğlu mu kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Aydın seçim sonuçları da Aydınlılar tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Aydın'da büyükşehir belediye başkanlığı görevini yürüten CHP'nin adayı Özlem Çerçioğlu mu yoksa AK Parti'nin adayı Mustafa Savaş mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:16

Canlı Bursa seçim sonuçları! Bursa'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Alinur Aktaş mı CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı başladı! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bu iller arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler var. Bursa'daki vatandaşlar da sandıktan çıkacak sonuca kilitlenmiş durumda. Bursa seçim sonuçlarında mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Alinur Aktaş mı yoksa CHP adayı Mustafa Bozbey mi kazanacak?

Haber 29-03-24 13:06

Pazarda kurşun yağdırdı, ifadesi şaşkına çevirdi! 'Sefil Bilo, Küçük Emrah diyerek beni aşağıladı...'

Beyoğlu'nda Mustafa İ. (28), semt pazarında tezgahta duran Salih Aka'yı (66) silahla ateş açarak öldürdü. Cinayet anı kameralara yansırken, polis tarafından yakalanan saldırganın ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının, “Oğlu ‘Sefil Bilo', ‘Küçük Emrah' diyerek beni aşağıladı. Amacım oğlunu öldürmekti, onu bulamayınca babasını öldürdüm” dediği öğrenildi. Ayrıca şahsın geçmişte soyadını da değiştirdiği belirlendi. İşte detaylar...

Haber 29-03-24 10:59

Kütahya’da Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın çağrısı

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya İl Genel Meclisi Adayı Muhterem Kılıç, 31 Mart’ta halka "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısında bulundular.

Yurthaber 29-03-24 07:48