Müzisyen Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 05-02-2024 16:46

Müzisyene restoranda tekme tokat saldırı kamerada! Nişanlısının kollarında can verdi

Güngören’de nişanlısıyla birlikte bir restorana giden müzisyen Umut Emre Aytekin (36) ile iki kişi arasında tartışma çıktı. İki kişinin tekme tokat saldırdığı Aytekin'i, nişanlısı Maria Zeppin kurtarmaya çalıştı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Aytekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Saldırı anları ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-02-2024 10:48

Bursa'da istek parça dehşeti! Hayatı tamamen değişti, müzisyenliği bırakıp şimdi bu işi yapıyor: 'Hayvanca saldırdılar'

Bursa'da istek müzik nedeniyle çıkan kavgada müzisyen Özkan Süslerer, kalabalık bir grup tarafından darp edildi. Kaburgasında kırık oluşan ve omzu çıkan Süslerer'i darp davasında 8 sanığa verilen cezalar belli oldu. Kendisine hayvanca saldırıldığını ifade eden Süslerer, olayın ardından müzisyenliği bırakarak, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başladığını belirtti.

Haber 28-11-2023 11:29

Direksiyon başında alkollü yakalandı... Müzisyen çıktılar! Uygulama noktasında konser verdiler 'Şarkı okumak istiyor size hediye olarak'

Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasından kaçarken başka bir uygulama noktasına yakalanan 1.35 promil alkollü sürücünün aracı trafikten men edilip ehliyetine 6 ay el konuldu. Alkollü sürücünün yanında bulunan müzisyen arkadaşları ise, yedikleri ceza üzerine trafik polislerine teşekkür edip mini konser verdi. Şahıslar 'Müzisyen arkadaşım şarkı okumak istiyor size hediye olarak' dedikten sonra ortaya çıkan renkli anlar ve diyaloglar kameraya saniye saniye yansıdı.

Haber 11-11-2023 10:35

Müzisyene komşu dehşeti! Önce tüfekle ateş açtı, sonra baltayla evine saldırdı

İzmir'in Foça ilçesinde A.S.K. (68), daha önce mahkemelik olduğu komşusu 'Buzuki Niko' olarak bilinen müzisyen Niko Necdet Keresteci'ye (40) pompalı tüfekle ateş açıp, küfür ve hakaretler yağdırdı. Keresteci'nin şikayetçi olduğu A.S.K., ifadesi sonrası bu kez balta ile gelip, müzisyenin evine saldırdı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 03-11-2023 12:00

Antalya'da müzisyen genci öldürdüğü iddia edilen tutuklu sanık yargılanıyor

Antalya'da yılbaşı eğlencesinde davul ve keman çalmak için kente gelen 19 yaşındaki genci silahla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-09-2023 14:49

Onur Şener davasında korkunç detaylar! Göz bebeklerinden anladım dedi gördüğü manzarayı anlattı... Salon ise bir anda karıştı

Müzisyen Onur Şener'in eğlence mekanında istek parça çalmayı kabul etmediği için öldürülmesiyle ilgili davada yeni gelişmeler yaşandı. Tanıkların dinlendiği son duruşmadaki ifadeler yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Öte yandan izleyiciler arasında bulunan ve avukat cübbesi giyen bir kişi, tutuksuz sanıklardan Gözde G.'ye elinde bulunan su dolu pet şişeyi fırlatarak küfretti ve salon karıştı.

Haber 04-05-2023 08:21

Kadıköy'deki 'istek şarkı' cinayeti kamerada! Görüntüler ortaya çıktı: 'İstediğimi çal lan' diye bağırıp, sokak müzisyeni Cihan Aymaz'ı bıçaklamış

Kadıköy'deki 'istek şarkı' cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Rıhtımda müzik çalarak şarkı söyleyen sokak müzisyeni Cihan Aymaz, bir anda 'Benim istediğim şarkıyı çal lan' diye bağıran Mehmet Caymaz'ın saldırısına uğradı. Göğsünden bıçaklanan Aymaz, kanlar içinde denize düştü. Sokak müzisyeni Aymaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, cinayet anına ait korkunç görüntüler ortaya çıktı.

Haber 03-05-2023 16:22

Trafik kazasında ölen müzisyen Hakan Yelbiz'in cenazesi Mersin'de defnedildi

Muğla'nın Milas ilçesinde, dün kullandığı otomobilin dere yatağına devrilmesi sonucu hayatını kaybeden müzisyen Hakan Yelbiz'in cenazesi, memleketi Mersin'de toprağa verildi.

Yurthaber 11-01-2023 13:55

Ünlü müzisyenden kahreden haber! Hakan Yelbiz hayatını kaybetti

Ünlü müzisyenden kahreden haber! Muğla'nın Milas ilçesinde müzisyen Hakan Yelbiz'in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Ünlü müzsiyen korkunç kazada yaşamını yitirdi. Araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz ise yaralandı.

Magazin 10-01-2023 07:24

Samsun'da üretilen bateri zilleri 30'u aşkın ülkeye ihraç ediliyor

Samsun'un Terme ilçesinde üretilen el yapımı bateri zilleri, birçok ülkedeki müzisyenler tarafından tercih ediliyor.

Yurthaber 09-01-2023 11:20

Faithless'ın solisti Maxi Jazz hayatını kaybetti

Faithless grubunun solisti Maxi Jazz, 65 yaşında hayatını kaybetti. Müzisyenin Londra'daki evinde hayata veda ettiği öğrenildi.

Magazin 24-12-2022 22:35

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık konser sonrası darbedilmişti! Sevindiren haber geldi...

Ankara'da bir eğlence mekanında uğradığı saldırı sonucu ağır yaralanan müzik grubu Piiz'in üyesi 38 yaşındaki Mehmet Dudarık'tan sevindiren haber geldi. Dudarık, Eskişehir’de tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Piiz grubundan yapılan açıklamada ise destek olanlara teşekkür edildi.

Haber 22-12-2022 16:25

Genç müzisyenin ölümüne neden olan sürücü, tehditten de yargılanacak

İzmir'de amatör olarak müzikle uğraşan 16 yaşındaki Bora Aşçılar'ın ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına ilişkin görülen davada 2 yıl 9 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan otomobil sürücüsü M.E.K. hakkında, mahkemenin hükmettiği 200 bin liralık tazminatı ödemesini isteyen gencin ailesini tehdit ettiği iddiasıyla iddianame hazırlandı.

Yurthaber 20-12-2022 12:10

Saldırıp ağır yaraladığı Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'tan şikayetçi oldu: Elim yüzüne geldi

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık geçtiğimiz günlerde, Ankara'da sahne aldıkları bir eğlence mekanının önünde saldırıya uğramıştı. Ağır yaralanan 38 yaşındaki müzisyenin tedavisi devam ederken, tutuklanan saldırgan Bilge Kaan K.'nın ise ifadesi ortaya çıktı. Darbettiği Dudarık'tan şikayetçi de olan şüpheli ifadesinde, "Yaralama ve vurma gibi bir niyetim yoktu. Elindeki telefonu almaya çalışırken elim yüzüne geldi. Düşerken de küfür etmeye devam edince bir iki tane yumruk savurdu" dedi.

Haber 19-12-2022 19:57

Müzisyen Mehmet Dudarık'ın sağlık durumunda sevindiren gelişme! Yumruklu saldırıda ağır yaralanmıştı

Ankara'da bir eğlence mekanındaki konser sonrası uğradığı yumruklu saldırı sonucu ağır yaralanan müzik grubu Piiz'in üyesi Mehmet Dudarık'ın sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Haber 19-12-2022 14:27

Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'tan iyi haber! Konser sonrası saldırıya uğramıştı: Görüntüleri izleyince...

Ankara'da konser sonrası yumruklu saldırıya uğrayan Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'tan iyi haber geldi. Piiz grubunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Şükürler olsun ki Mehmet hayati tehlikeyi atlattı" denildi. Öte yandan Dudarık'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan ekip arkadaşı gitarist Doğa Usta, saldırı anının detaylarını da anlattı.

Haber 18-12-2022 15:55

SON DAKİKA | Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'a konser sonrası saldırı! MS hastası müzisyen yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor

Son dakika: Konser vermek için Ankara'ya giden Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık, ayağına bastığını iddia eden bir kişinin saldırısına uğradı. Konser sonrası mekanın önünde yaşanan yumruklu saldırı sonucu ağır yaralanan 38 yaşındaki Dudarık, yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. Saldırgan gözaltına alınırken, yaşanan olay güvenlik kamerasına da yansıdı. Grubun gitaristi Doğa Usta ise Mehmet Dudarık'ın MS hastası olduğunu ve saldırı nedeniyle hastalığın da tetiklendiğini söyledi.

Haber 17-12-2022 20:09

Genç müzisyen düğününden saatler sonra hayatını kaybetti

37 yaşındaki Country müzik şarkıcısı Jake Flint düğününden henüz birkaç saat sonra hayatını kaybetti. Country'nin alt dalı olan Red Dirt tarzında verdiği eserlerle tanınan şarkıcının ölümü şok etkisi yarattı.

Magazin 29-11-2022 14:10

Arka bahçede karanlıkta bulup dövmüşler! Türkiye'nin konuştuğu 'çiftetelli' dehşetinden şok detaylar: Korkarak yaşamaya alışacağız

Ankara'da müzisyen Onur Şener'in öldürülmesinin ardından yine müzisyen Özkan Süslerer'in (44) ikinci kez ‘çiftetelli’ çalmadığı için feci şekilde dövülmesi yeni bir infial yaratmıştı. Ailesini 25 yıldır bu meslekle geçindirdiğini, şimdi çalışamadığını söyleyen Süslerer, yaşananları anlatırken "Restoranın arka bahçesine gittim, karanlık bir noktada gizlendim. Taşkınlık yapan grup da bahçeye geldi. Ellerinde ışık vardı ve beni buldular" dedi. Süslerer ayrıca "Korkarak yaşamaya alışacağız" dedi.

Haber 27-10-2022 13:07

İkinci kez çiftetelli çalmayan müzisyen dayak yemişti! Savcının itirazı üzerine 1 kişi tutuklandı

Olay, Bursa'da bir gece kulübünde meydana gelmişti. Sahneye çıkan 44 yaşındaki müzisyen Özkan Süslerer, ikinci kez çiftetelli oyun havası çalmadığı için dayak yemişti. Olay sonrası gözaltına alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 şüpheliden 4'ü, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Şüphelilerden S.T çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 26-10-2022 18:06

Yine istek şarkı, yine dehşet... Onur Şener cinayetini akıllara getirdi! Müzisyenin yüzünde şişe kırdılar Biz sana mı vurduk?

Ankara’da müzisyen Onur Şener’in istek şarkı nedeniyle vahşice katledilmesinin yankıları sürerken bu kez Hatay’da benzer bir olay meydana geldi. Antakya’da sokak müzisyenliği yapan bir kişi, 2 alkollü şahsın istekte bulunduğu şarkıyı bilmediği gerekçesiyle saldırıya uğradı. Müzisyenin yüzünde şişe kırılırken şüpheliler gözaltına alındı. Müzisyen, ifade verdikten sonra saldırganlarla karşılaştığını ve saldırganların "Biz sana mı vurduk? Hatırlamıyoruz, özür dileriz" dediğini söyledi.

Haber 11-10-2022 20:54

Bodrum'da müzisyenler, Onur Şener'in öldürülmesini protesto etti

Bodrum'da müzisyenler, Onur Şener'in öldürülmesini protesto etti

Yurthaber 09-10-2022 19:01

Macar sanatçı Havasi, 11 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak

Macar sanatçı Havasi, 11 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak

Yurthaber 07-10-2022 09:23

Türkiye'yi sarsan müzisyen Onur Şener cinayetinde çarpıcı kare yayınlandı... Şener'in kız arkadaşı şüphelileri böyle teşhis etti

Ankara'da bir eğlence mekanında, 'istek parça' nedeniyle çıkan tartışmada, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda müfettişlik yapan Ali Gündüz ve İlker Karakaş ile TAİ’de mühendis olan Semih Soyalp'in müzisyen Onur Şener'i darp ederek öldürmesine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Türkiye'nin gündemine oturan cinayetle ilgili, Onur Şener'in kız arkadaşı şüphelileri teşhis etti.

Haber 05-10-2022 18:54

Müzisyen Onur Şener'i öldüren katil zanlıların videosu sosyal medyayı salladı! Onlar da müzikle uğraşıyormuş

Türkiye Ankara'da müzisyen Onur Şener'in istek parça nedeniyle çıkan tartışma sonucu canice öldürülmesiyle derinden sarsıldı. Şener'in öldürülmesine her kesimden tepkiler yükselirken sosyal medyada ortaya çıkan bir video dikkatleri çekti. Videoda, Şener'in ölümüne neden olan katil zanlılarından Semih Soyalp ile Ali Gündüz'ün bağlama ve gitar ile şarkı çalıp söylediği görüldü.

Haber 04-10-2022 13:46

Müzisyen Onur Şener'in öldürülmesiyle ilgili şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı

Şüpheli İ.K: - "Bira bardağını Onur Şener'e savurdum, çarpıp çarpmadığını bilmiyorum. Bu esnada Onur da bana yumruk attı, Onur sırtüstü, ben de onun üzerine düştüm. Yerde de bir kere daha sağ elimle Onur'a yumruk savurdum, elimde herhangi bir şey yoktu" - Şüpheli S.S: - "İ.K, elindeki bira bardağı ile sert bir şekilde Onur'un kafasına vurdu. Onur sersemleyince İ.K'nin üzerine atladı, yere düşünce İ.K. birkaç tane yumruk attı"

Yurthaber 03-10-2022 17:48

Müzisyen Onur Şener'in katilleri tutuklandı mı? O Ses Türkiye’ye katıldığı ortaya çıkan müzisyen Onur Şener'in katilleri ne ceza aldı?

Onur Şener’in ölüm haberi tüm Türkiye'yi derinden yaraladı. Ankara’da eğlence mekanında sahneye çıkan Onur Şener’in, istekte bulunan şarkının sözlerini bilmediği için üç kişi tarafından dövülerek öldürülmesi Twitter'ı ayağa kaldırdı. Olaya ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Peki, Müzisyen Onur Şener'in katilleri tutuklandı mı? O Ses Türkiye’ye katıldığı ortaya çıkan Müzisyen Onur Şener'in katilleri ne ceza aldı?

Magazin 03-10-2022 15:11

Müzisyen Onur Şener’in ölümünde saldırganların ilk ifadeleri ortaya çıktı! Şener'in arkadaşı o anları anlattı: Şah damarını kesmişler!

Türkiye Ankara’da yaşanan müzisyen Onur Şener cinayetini konuşuyor. Sosyal medyada infial yaratan olaya ilişkin Haluk Levent’in açıkladığı detaylar sonrası tepkiler de peş peşe geldi. Eğlence mekanına iki kadın arkadaşlarıyla gelen kamu kuruluşlarında çalışan İlker Karakaş, Ali Gündüz ve Semih Soyalp, Onur Şener'i mekandan çıktıktan sonra darp edip kırdıkları şişelerle öldürdü. Şener'in şah damarının kesildiği belirtilirken saldırganların ifadesi ortaya çıktı.

Haber 03-10-2022 14:35

İspanyol müzisyen Jordi Savall, Mevlana'ya ilgisini anlattı:

"Bir müzisyen için en önemli şey, içsel huzura ve içsel özgürlüğe kavuşmak. Onunla (Mevlana) tanıştıktan sonra ben de bu içsel huzuru ve içsel özgürlüğü yakaladım" - "Bir şeye konsantre olabilmek için de bu içsel huzuru yakalamak çok önemli. Ben buna Rumi'nin felsefesiyle kavuştum. Rumi bana bütün gereksiz şeylerden arınmayı öğretti. Üzerinizdeki yükten ne kadar arınırsanız o kadar müziğin derinliklerine inebiliyorsunuz"

Yurthaber 25-09-2022 13:17

Bursa'da düğünden dönen iki müzisyen silahlı saldırı sonucu yaralandı

Davulundan ayrılmak istemeyen yaralıyı sağlık ekipleri ambulansa enstrümanıyla aldı

Yurthaber 16-09-2022 02:17

Çello dersi alan genç müzisyene iğrenç taciz: Öpüşerek başlamalıyız

İstanbul'da bir müzik vakfında eğitim alan 24 yaşındaki Hazal A. hayatının kabusunu yaşadı. 9 yaşından bu yana eğitim alan genç kıza çello dersleri veren Guatemalalı orkestra şefi S. G. M., evine çağırdığı genç kıza dehşeti yaşattı. Evde başkalarının da olduğu sırada hocası tarafından sözlü ve fiziki tacize uğradığını söyleyen Hazal A.'nın psikolojisi bozulurken, yaşadıklarını tek tek anlattı...

Haber 02-08-2022 15:39

Ünlü şarkıcı Nick Cave'in acı günü! Model oğlu Jethro hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü Avustralyalı müzisyen Nick Cave, oğlu Jethro'nun 31 yaşında trajik bir şekilde vefat ettiğini duyurdu. Nick Cave yedi yıl yıl önce de oğlu Arthur'u kaybetmişti.

Trend 09-05-2022 18:58

Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir'in acı günü! Annesi Solmaz Candemir yaşamını yitirdi

Ünlü Kargo grubunun eski solisti Koray Candemir'in annesi Solmaz Candemir (81) yaşında yaşamını yitirdi. Solmaz Candemir'in Kadıköy'de 9. kattaki evinin penceresinden düştüğü belirtildi.

Haber 07-04-2022 16:23

Ünlü rapçi Goonew'un son sahnesi öldükten sonra oldu... Cesediyle eğlendiler! 50 Cent bile şaştı kaldı: 'Kahretsin!'

Geçtiğimiz ay öldürülen rapçi Goonew'un cesedi, korkunç bir gösteriyle halka açık bir gece kulübünün sahnesine sabitlendi. Akılalmaz görüntüler sosyal medyada gündem olurken ünlü rapçi 50 Cent de şaşkınlığını gizleyemedi.

Haber 05-04-2022 14:05

Efsane davulcu hayranlarını yasa boğdu! Taylor Hawkins kimdir? Taylor Hawkins neden öldü? Taylor Hawkins'in ölüm sebebi ne?

Taylor Hawkins’in yaşamını yitirdiği açıklandı. Dünyaca ünlü ABD’li rock grubu Foo Fighters’ın davulcusu ve vokalisti Taylor Hawkins'in ani ölümü hayranlarını yasa boğdu. Ünlü davulcu Taylor Hawkins'in ölüm haberi Foo Fighters’ın resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Taylor Hawkins ölüm haberinden sonra ünlü müzisyen hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte Taylor Hawkins hayatına dair detaylar!

Magazin 26-03-2022 12:53

Düğünde çocukların oyun alanından alınmasını isteyen müzisyen darbedildi

Düğünde çocukların oyun alanından alınmasını isteyen müzisyen darbedildi

Yurthaber 24-02-2022 12:05

Screaming Trees grubunun vokalisti Mark Lanegan 57 yaşında öldü

Rock grupları Screaming Trees ve Queens of the Stone Age ile tanınan, müzisyen Mark Lanegan 57 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 23-02-2022 07:15

Okula devam sorunu müzik ile çözülen öğrenciler müzisyen olmak istiyor

Edirne Merkez Meriç İlkokulu Müdürü Azize Firdevs Turan: - "Halk Eğitim Merkezinden gelen hocalarımızın yönlendirmesiyle mehter takımını kurduk. Okula gelmeyen, okulu sevmeyen çocuklarımız okula gelmeye ve mehter takımında görev almak için çaba sarf etmeye başladı. Okulu sevdikleri için devamsızlık yapmamaya başladılar ve böylelikle devamsızlığı yok etmiş olduk" - 3. sınıf öğrencisi Hakkı Yerkabartan: - "Mehteran sayesinde okulumu daha çok sevdim. Derslerime de çok ilgi gösteriyorum. İleride orkestralarda çalmak istiyorum"

Yurthaber 15-02-2022 13:11

İzmir'deki müzisyen cinayetinde detaylar ortaya çıktı! Kıskançlık yüzünden öldürülmüş

İzmir'in Buca ilçesinde müzisyen Şener Esen (42), tabancayla vurularak öldürüldü. Polisin araştırmasını sürdürdüğü cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Esen'in, kendisi gibi müzisyen olan M.B.'nin erkek arkadaşı M.A. tarafından kıskançlık nedeniyle çıkan tartışmada öldürüldüğü iddia edildi. Polis, şüpheli M.A.'yı her yerde arıyor.

Haber 04-02-2022 15:35

Son dakika: İzmir'de müzisyen Şener Esen vurularak öldürüldü

Son dakika haberi: İzmirli müzisyen Şener Esen silahla vurularak öldürüldü. Buca ilçesinde meydana gelen korkunç cinayet sonrası polis, kaçan şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber 04-02-2022 07:13

Ercan Turgut kimdir? Ercan Turgut kaç yaşında ve neden öldü?

Hatırladıkça, Başımın Tatlı Belası, Tanrı Misafiri gibi albüm çalışmalarına imza atan Ercan Turgut 23 Kasım 2021 Salı günü hayata gözlerini yumdu. Bununla birlikte Ercan Turgut'un neden ve kaç yaşında öldüğü merak konusu oldu. Turgut'un ölüm haberini Semiha Yankı sosyal medya platformundan duyurdu. Ercan Turgut kimdir? İşte detaylar...

Magazin 23-11-2021 14:00

Müzisyen Erdal Erdoğan'dan İslahiye'de ırkçı saldırı paylaşımlarına yalanlama:

"Irkçılığa çekmeye çalışıldı ama kesinlikle öyle bir ithamda bulunulmadı"

Yurthaber 20-10-2021 14:59

Saldırıya uğrayan müzisyen Erdal Erdoğan ilk kez konuştu: Amaçları neydi bilmiyorum

Müzisyen Erdal Erdoğan, Kürtçe müzik çaldığı için darp edildiği iddiasına ilk kez yanıt verdi. Erdoğan, “Bize gelip ‘Kürtçe niye çalıyorsun?’ denilmedi ama kulağıma eğilip ‘ne çalıyorsunuz?’ dediler. Amaçları neydi bilmiyorum. Ben her kesimin düğününde çalıyorum. Sosyal medyadaki yanlış sözlere inanmayın. Kürt-Türk gerçekten kardeştir. Ben Kürt’üm ama Türk Bayrağı altında yaşayan bir vatandaşım'' şeklinde konuştu.

Haber 20-10-2021 14:15

Bir zamanlara damga vurmuştu! Şarkıcı Çelik'in şimdiki halini görenler şaşırıyor

Müziğiyle bir zamanlara damga vuran şarkıcı Çelik Erişçi ya da bilinen adıyla Çelik; Hercai, Ateşteyim, Dilberim, Sen Yoluna Ben Yoluma gibi şarkılarla ününe ün katmıştı. Çelik, Instagram'ı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Bir zamanların en çok dinlenen şarkıcılarından biri olan Çelik'in son hali görenleri şoke etti. İşte detaylar...

Magazin 29-09-2021 15:48

Yavuz Bingöl'ün manken kızını görenler şoke oluyor! Babasının yanından ayrılmıyor

Ünlü müzisyen Yavuz Bingöl'ün, bir dönem mankenlik yapıp podyumlarda tozu dumana katan kızı Türkü'yü görenler şaşkına dönüyor. Yavuz Bingöl, kızı ve torunuyla sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 24-09-2021 09:44

Türkiye Müzisyenler ve Sanatçılar Federasyonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

MÜZSAN Genel Başkanı Ahmet Onurlu: - "(Kovid-19 destekleri kapsamında) Her müzisyen ve sanatçı arkadaşımıza 8 bin lira ödeme yapıldı"

Yurthaber 25-08-2021 15:16

Ünlü şarkıcı Tony Bennett’ten veda kararı

Müzik dünyasının yaşayan efsanesi Tony Bennett, artık konser vermeyeceğini açıkladı.

Magazin 15-08-2021 15:09

Joey Jordison hayatını kaybetti

ABD'li metal grubu Slipknot'un eski bateristi Joey Jordison, 46 yaşında hayata veda etti. Grammy ödüllü Jordison'ın ölüm sebebi ise henüz açıklanmadı.

Magazin 28-07-2021 17:19