Myk Haberleri

Erdoğan kurmaylarıyla seçim sonuçlarını masaya yatırıyor: AK Parti MYK başladı

AK Parti'de seçim sonuçlarına ilişkin ilk değerlendirme MYK'da yapılacak. MYK toplantısı saat 15.00'te başladı.

Haber 02-04-2024 16:03

SON DAKİKA | CHP'nin yeni MYK üyeleri belli oldu! İşte Özgür Özel'in A Takımı... 'Gölge Kabine' detayı

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri belirlendi. İki bölümden oluşan MYK’de, siyasi işlerin yürütüleceği bir "Gölge Kabine" ve idari işlerin yürütüleceği ikinci bir grup yer aldı. Toplam 24 üyenin bulunduğu MYK’de, 17 isim "Gölge Kabine" olarak görev alacak.

Haber 11-11-2023 16:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD'ye 'uçak gemisi' tepkisi: Ne işin var senin orada?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık ettikten sonra Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Türkiye Gençlik Vakfı Teşkilat Buluşması'na katıldı. Dünyanın konuştuğu İsrail-Filistin çatışmasına da değinen Erdoğan, ABD'nin İsrail'e gönderdiği uçak gemisine tepki göstererek, "Senin ne işin var orada?" dedi.

Haber 12-10-2023 19:00

Ömer Çelik, AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MKYK toplantısı sonrası AK Parti'nin yeni MYK'sını açıkladı. Yeni Genel Başkan Vekili Efkan Ala ve Mustafa Elitaş oldu.

Haber 07-10-2023 20:52

Myk

Myk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Myk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

SON DAKİKA | CHP'de yeni MYK belli oldu! İşte Kılıçdaroğlu'nun A Takımı... Sürpriz isimler var

Son dakika haberi: Seçimlerin ardından CHP'nin yönetim kadrosunda beklenen büyük değişim gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta gerçekleşen MYK toplantısında Kılıçdaroğlu tüm MYK üyelerinin istifalarını kabul etmişti. Bugün yapılan toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun yeni A Takımı belli oldu.

Haber 05-06-2023 14:24

Kılıçdaroğlu'ndan kurultay ve ‘kulis yapmayın’ talimatı! İstifa haberi sonrası neler yaşandı?

CHP’de seçimlerde alınan sonucun ardından taşlar yerinden oynamaya başladı. Dün gerçekleştirilen toplantıda MYK’daki tüm üyeler istifa etti. Üyelerin istifası ile birlikte Kurultay sürecinin başlaması için talimat veren Kılıçdaroğlu’nun da önümüzdeki hafta yeni yol haritasını açıklaması bekleniyor. MYK’da eleştirileri tek tek not alan CHP liderinden Meclis’teki görevlendirmeler için de “Kulis telefonları yapmayın” diye uyarı geldiği öğrenildi.

Haber 02-06-2023 07:36

SON DAKİKA | CHP'de kritik toplantı sonrası MYK üyeleri istifa etti!

Son dakika haberine göre, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. Kritik toplantı sonrası MYK üyeleri istifa etti. Yeni MYK'nın önümüzdeki günlerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanması bekleniyor. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 01-06-2023 18:53

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu toplantısı sona erdi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.

Haber 16-01-2023 20:17

Son dakika: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten seçim tarihine ilişkin kritik açıklama! 'Erken seçim...'

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin merakla beklediği seçim tarihi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ömer Çelik, "Bizim irademiz seçimin 18 Haziran'da yapılması yönünde. Değerlendirme yapılıyor. Bu değerlendirme dediğim gibi bir erken seçim anlamına gelebilecek bir değerlendirme değil." ifadelerini kullandı.

Haber 02-01-2023 17:29

Son dakika: Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a TV'de tartışma teklifi ile ilgili Ömer Çelik'ten açıklama!

Son dakika haberi... AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı televizyon programına davet etmesi ile ilgili de konuşan Ömer Çelik, "TV programında tartışalım diyor. Nasıl yapacaksınız? Cumhurbaşkanımızın boş vakti yok. Komediyi geçti bu. Ne dediği belli olmayan birisiyle neyi tartışacaksınız?" ifadelerini kullandı.

Haber 31-10-2022 18:10