Mynet Whatsapp Haber Hatti Haberleri

Rusya, Meta sözcüsü Andy Stone'u arananlar listesine koydu!

Rus haber ajansı TASS, Rusya'nın Facebook, Instagram ve Whatsapp gibi sosyal medya platformlarının sahibi olan Meta'nın sözcüsü Andy Stone'u belirtilmeyen suçlamalarla arananlar listesine aldığını bildirdi.

Haber 2023-11-27 12:10:54

Simpsonlar değil bu kez Fauda bildi! Dünya gündemini değiştiren saldırıdan 8 sene önce çekilen o sahne ve çok şaşırtan İran, Netanyahu detayı! 'Çok kan akacak'

MYNET DETAY HABER | Dünya gündemine damgasını vuran birçok olayı yıllar önce bilmesiyle dillerden düşmeyen The Simpsons'ın namını bu kez İsrail yapımı Fauda dizisi devraldı. 7 Ekim'de patlak veren Hamas-İsrail çatışmalarının detaylarını işleyen dizideki o sahne viral oldu. Dikkat çekici olan ise dizinin yayınlanma tarihinin 2015 olması...

Haber 2023-11-09 11:23:02

WhatsApp kullananlar dikkat! 24 Ekim'den itibaren...

WhatsApp, mesajlaşma uygulaması denildiğinde akla gelen ilk iOS ve Android uygulamalarından biri oluyor. Meta çatısı altındaki şirket, bir yandan WhatsApp'a gelecek yeni özellikler üzerinde çalışırken, bir yandan da bazı modellerden desteğini çekiyor. Bu konuyla ilgili son haber ise WhatsApp kullanan çok sayıda kişiyi ilgilendiriyor. Çünkü 24 Ekim’den itibaren WhatsApp tarafından desteklenen işletim sistemi sürümleri konusunda önemli bir karar hayata geçiyor.

Haber 2023-10-23 13:41:44

Uzun süredir bekleniyordu! iPad için WhatsApp uygulaması hakkında yeni gelişme...

WhatsApp'ın iPad uygulaması çıkartması uzun bir süredir bekleniyor. Meta çatısı altındaki mesajlaşma uygulamasının iPad kullanıcılarına yönelik bir WhatsApp uygulaması sunacağına yönelik bugüne dek çok sayıda haber çıkarken, son bir habere göre iPad için WhatsApp uygulaması hakkında yeni bir gelişme yaşanmış durumda. Bu gelişme, iPad kullanıcıları adına sevindirici gibi görünüyor.

Haber 2023-09-20 12:52:07

WhatsApp'tan fotoğraf gönderenlere güzel haber!

WhatsApp kullanıcıları, fotoğraf göndermek için WhatsApp'ı tercih edebiliyor. Son olarak WhatsApp'tan fotoğraf gönderenleri ilgilendiren güzel haber geldi. Bir kaynağın dediğine göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı getirildi. Konuyla ilgili bir ekran görüntüsü de kaynak tarafından paylaşıldı.

Haber 07-06-23 18:21

WhatsApp'a büyük ceza! 6 ay içinde kurallara uygun hale getirin

WhatsApp'a kötü haber Avrupa Birliği'nden (AB) geldi. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a, Avrupa Birliği (AB) veri gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle 5,5 milyon euro para cezası verildi. WhatsApp'ın veri işletim süreçlerini "6 ay içinde AB gizlilik kurallarına uygun hale getirmesi" kararlaştırıldı. WhatsApp ise yaptığı açıklamaya göre kararı temyize götürecek.

Haber 20-01-23 09:33

İngiliz basını yazdı! Çok sayıda WhatsApp kullanıcısını etkileyecek iddia: 49 telefonda çalışmayı durduracak

İngiliz basını popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 49 telefonda çalışmayı durduracağını yazdı. Çıkan haberde 31 Aralık'tan sonrası, yani yeni yıl işaret edildi. Haberde yer alan iddialar birçok WhatsApp kullanıcısını etkileyecek bir "kötü haber" olarak değerlendirilirken, detaylar ise kullanıcıların çok fazla dikkatini çekmiş durumda.

Haber 28-12-22 11:30

Önce Twitter, sonra Meta şimdi de Amazon! Büyük şok yarattı... Bu haber, 10 bin kişiyi etkileyecek

Twitter'da büyük bir operasyona imza atıp çok sayıda kişiyi işten çıkardı... Twitter'dan sonra bir kötü haber de Facebook, WhatsApp ve Instagram'ın çatı kuruluşu Meta'dan geldi. Meta da 11 binden fazla çalışanıyla yollarını ayırdı. Son olarak bir kötü haber de ABD merkezli alışveriş devi Amazon’dan geldi. Amazon'un bu hafta büyük çaplı işten çıkarma planladığı bildirildi. Eğer bu plan gerçekleşirse, ABD’li şirketin 1994'teki kuruluşundan bu yana en büyük işten çıkarması olacak.

Haber 16-11-22 13:08

1 milyondan fazla WhatsApp hesabının çalındığı iddia edildi! Akıllara aylar önceki o uyarı geldi...

WhatsApp kullanıcılarını endişelendiren bir haber gündemi sarstı. Habere göre, Meta, 1 milyondan fazla WhatsApp hesabını çaldığı iddiasıyla üç uygulama geliştiricisi şirkete dava açtı. WhatsApp'ın patronu Will Cathcart ise aylar önce kullanıcıların resmi olmayan WhatsApp uygulamalarını kullanmamaları yönünde uyarmıştı.

Haber 07-10-22 18:00

Cep telefonu ile ayda ortalama 560 dakika konuştuk, Avrupa'da lideriz!

Instagram, WhatsApp, Facebook deyip uygulamalar doldurduğumuz telefonların asıl işlevini unutmadığımızı gösteren bir haber geldi. Türkiye, 2022 yılının ikinci çeyreğinde cep telefonu ile aylık ortalama 560 dakika konuştu. Türkiye, bu süreyle Avrupa ülkeleri arasında lider oldu.

Haber 05-10-22 15:56

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'tan Mynet'e özel açıklamalar! Mario Balotelli ve Yunus Akgün gerçeği...

Geçtiğimiz sezon yükseldiği Süper Lig'de oynadığı oyun ve yaptığı transferlerle adından söz ettiren Adana Demirspor, yeni sezona da iddialı bir şekilde giriyor. Kadrosuna Badou Nidaye, Henry Onyekuru ve Kevin Rodrigues gibi önemli isimleri katan Mavi Şimşekler'de başkan Murat Sancak, Mynet özel haber ekibinin sorularını yanıtladı. Başkan Sancak; Mario Balotelli'ye Süper Lig'den teklif gelip gelmediğini açıklarken, Yunus Akgün ve transferler hakkında da konuştu.

Spor 13-08-22 17:21

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Mynet'e özel açıklama: 'İstifa ederse kutlarız! Teneke çalar gönderirler...'

Burak Elmas yönetiminin idari açıdan ibra edilmemesinden sonra Galatasaray seçime gidiyor. Metin Öztürk, başkan adaylığını açıklayan ilk isim oldu. Mynet özel haber ekibinin sorularını yanıtlayan Metin Öztürk, Fatih Terim ve Domenec Torrent ile ilgili soruya yanıt verdi. Burak Elmas yönetimini eleştiren Öztürk; 'Bu koltukta kafanıza göre takılırsanız 6 ay sonra teneke çalar gönderirler' dedi.

Spor 30-03-22 12:04

Barcelona-Galatasaray maçı öncesi 10 taraftara sorduk: ''Kaç kaç biter?'' (MYNET TV-Özel)

Barcelona-Galatasaray maçı öncesi sokağın nabzını tuttuk. Mynet Özel Haber Ekibi olarak taraftarlara sorular yönelttik. ''Barcelona-Galatasaray maç tahmini... Türk futbolunun en büyük sorunu... Süper Lig'i izlerken keyif alıyor musunuz?''

Spor 09-03-22 21:41

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde 10 kadına sorduk: Mutlu musunuz? (MYNET TV-Özel)

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için sokağa indik. Mynet özel haber ekibi olarak kadınlara sorduk; "Mutlu musunuz? Kadın hakları için bir çalışma yapsanız bu ne olurdu?"

Haber 08-03-22 09:14

Ukrayna halkı savaştan nasıl etkilendi? Bir de onlardan dinleyin: 'Burası bizim ülkemiz! Öfkeliyiz, Putin'in bizim topraklarımızı alması...'

Rusya, dünyanın yaptırım kararlarına ragmen bu sabaha karşı Ukrayna’yı işgal etti. Rus ordusu, havadan saldırmaya başladı. Özellikle Donetsk ve Luhansk bölgesindeki gerilim adım adım arttı ve durum savaşa döndü. Mynet özel haber ekibi, hayatını Ukrayna’da sürdüren Alina ile hem savaşı hem Ukrayna – Rusya ilişkilerini hem de Putin’in öfkesini konuştu.

Haber 24-02-22 07:48

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-22 16:19

Kimi 'Sözleri çok anlamlı, dillere marş olur' dedi, kimi anlamsız buldu! Ünlü isimler Tarkan'ın çok tartışılan 'Geççek' şarkısını Mynet'e yorumladı

Tarkan'ın dün gece yayınlanan yeni klibi gündem oldu! Megastar Tarkan'ın 'Geççek' şarkısının sözlerine AK Parti ve MHP cephesinden tepki gelirken İYİ Parti ve CHP, şarkıya destek verdi. 'Gitçek gitçek geldiği gibi gitçek' sözünün siyasi mesaj taşıyıp taşımadığı tartışılırken sanat camiasının ünlü isimlerinden Tarkan yorumu geldi. Mynet özel haber ekibi, ünlü sanatçılarla 'Geççek' şarkısını konuştu.

Magazin 18-02-22 15:49

WhatsApp'ı Android'de kullananlara kötü haber! Kotadan düşmüyordu, yakında sona erebilir

Android için WhatsApp uygulamasını kullananlar için kötü bir haber geldi. WhatsApp ile Google arasında yapılan bir anlaşmadan dolayı yedeklemeler Google Drive depolamasından düşmüyordu. Ancak bu durum yakında sona erebilir.

Haber 31-01-22 11:39

Yeni işlev boy gösterdi: WhatsApp masaüstü kullananlara güzel haber! Kayda devam edebileceksiniz

Meta çatısı altındaki WhatsApp'ın masaüstü için olan sürümü WhatsApp Desktop'ın son beta sürümüne getirdiği yeni bir özellik daha ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp'tan sesli mesaj göndermeyi seven kullanıcıların hoşuna gidecek. İşte WhatsApp Desktop'un beta sürümünde görülen o özellik...

Haber 20-01-22 17:59

WhatsApp kullanan iPhone sahiplerine güzel haber! Ortaya çıktı

WhatsApp, iOS ve Android kullanıcılarına sunmak için yeni özellikler üzerine çalışmaya devam ediyor. Meta çatısı altındaki popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın iOS için geliştirdiği yeni özellik ise ortaya çıktı. Bu özellik, WhatsApp kullanıcısı olan iPhone sahiplerine önemli bir fayda sağlayacak gibi görünüyor.

Haber 06-01-22 18:14

Son dakika: Kardeşinin katlettiği Ayşegül öğretmenin ölümünde acı detay! İşte cinayet evinde yaşananlar (Mynet Özel)

Son dakika haberi: Erzincan'da kardeşi Ali Nazım Taşkın tarafından katledilen Ayşegül öğretmen o gece neler yaşadı? Gaziantep'te öğretmenlik yapan 36 yaşındaki Ayşegül Taşkın, kardeşinin sağlık sorunları nedeniyle izin alarak ailesinin yanına gelmişti. Cinayet evinde yaşananlara Mynet özel haber ekibi ulaştı. Ayşegül Taşkın'ın kardeşine daha önce şizofreni teşhisi konulduğu ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 28-12-21 12:01

WhatsApp hangi telefonlarda artık kullanılmayacak? İşte o telefon modelleri!

Dünya çapında en çok kullanılan, hemen hemen akıllı telefonu olan herkesin telefonunda yüklü olan programlardan biri olan WhatsApp'tan kötü haber geldi. Belirtilen telefon modelleri için güncelleme desteği kısa zaman sonra sona erecek. iPhone, Samsung, LG'nin bazı modellerinde WhatsApp kullanılmayacak.

Haber 26-10-21 15:22

Yaklaşık 4 bin 250 yıllık altın gaga ağızlı testi Türkiye'ye iade edildi

Yasa dışı yollarla çıkarılan ve Hatti uygarlığı dönemine ait olduğu belirlenen altın gaga ağızlı testi, Türkiye'ye getirilerek Anadolu Medeniyetleri Müzesinde sergilenmeye başlandı - Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: - "Kaçak kazıların önlenmesi için el ele vermeli, şüpheli her durumu, bakanlığımıza veya kolluk kuvvetlerimize haber vermeliyiz" - "Yurt dışında bulunan kültür varlıklarımızın iadesi önemlidir ancak bu süreçlerin sonu ancak yurt içindeki kültür varlıklarımızın korunmasıyla gelecektir"

Yurthaber 26-10-21 13:24

WhatsApp kullanan iPhone sahiplerine 'Flash Call' çalımı!

WhatsApp'ı iPhone'dan kullanmayı tercih edenlere kötü haber geldi. Ortaya çıkan bilgilere göre, iPhone kullanan WhatsApp kullanıcıları, WhatsApp'ın Flash Call özelliğinden yararlanamayacak. Bu özelliği yalnızca Android cihazlar kullanabilecek. Peki neden?

Haber 10-06-21 18:03

WhatsApp grubu kurarak uygulama noktalarını ifşa eden grup üyeleri hakkında soruşturma açıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde emniyet ekiplerinin uygulamalarını birbirlerine haber vermek için bir WhatsApp grubunun kurulduğunu belirleyen polis harekete geçti.

Haber 10-11-20 18:33

Twitter, WhatsApp ve Instagram neden açılmıyor? İnternet çöktü mü?

İdlib'ten gelen acı haber sonrası sosyal medya kullanıcıları Twitter, WhatsApp ve Instagram'a giriş yaptı. Fakat kullanıcılar Twitter, WhatsApp, Instagram'ın ve internetin yavaşlığından şikayet etti. Hal böylece olunca kullanıcılar ''İnternet neden yavaş? İnternet çöktü mü? Twitter, Instagram ve WhatsApp'a neden açılmıyor?'' gibi soruların yanıtını aradı. Peki Twitter, WhatsApp ve Instagram neden yavaş? Sosyal medya neden yavaşladı?

Haber 28-02-20 10:49

Toplu mesaj özelliğinin kaldırılacağı ortaya çıktı

Facebook’un bünyesinde yer alan WhatsApp, özellike Türkiye’de bayramlarda ve Cuma günlerinde sıkça kullanılıyor. Kullanıcılar WhatsApp’ın toplu mesajlaşma özelliğini severek kullananlar için bugün üzücü bir haber geldi.

Trend 07-12-19 10:14

WhatsApp’a siyaset bulaştı: 400 bin kullanıcı engellendi!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, siyasi reklamlarla ilgili yaşanan sorunu sonunda çözdü. WhatsApp, siyasi reklam ve sahte haber sorununu çözmek adına tam 400 bin kullanıcıyı uygulamasından engelledi.

Trend 24-11-19 15:02

WhatsApp mesajlarınız ne kadar güvenli

Dünya genelinde 1.5 milyar kullanıcısı olan ve 180 farklı ülkede tercih edilen WhatsApp ile ilgili ilginç bir haber yayılıyor.

Trend 12-08-19 09:21

TUZLA'DA YÜKSEK GERİLİM HATTI DİREĞİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİ

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR-İSTANBUL-DHA Tuzla'da kamyonun elinden alındığını iddia eden bir kişi yüksek gerilim hattı direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Haber 07-08-19 10:47

WhatsApp kullanıcılarına kötü haber! Bu telefonlar artık...

Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcılarını yakından ilgilendiren bir adım atacağını duyurdu. Dev firmanın yaptığı açıklamaya göre, platform bazı iOS ve Android telefonlardan desteğini kesmeye hazırlanıyor.

Trend 14-05-19 09:35

DHA İSTANBUL BÜLTENİ  - 1 

1 - ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA DOĞALGAZ ANA BORU HATTI DELİNDİ Haber-Kamera: Mustafa BAKIRHAN / İSTANBUL DHA - SARIYER Ayazağa'da işçilerin alt yapı çalışması sırasında iş makinesi kazara doğalgaz ana boru hattına zarar verdi.

Haber 04-05-19 08:31

ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA DOĞALGAZ ANA BORU HATTI DELİNDİ

Haber-Kamera: Mustafa BAKIRHAN / İSTANBUL DHA - SARIYER Ayazağa'da işçilerin alt yapı çalışması sırasında iş makinesi kazara doğalgaz ana boru hattına zarar verdi.

Haber 04-05-19 04:30

DHA İSTANBUL - ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA DOĞALGAZ ANA BORU HATTI DELİNDİ

Haber-Kamera: Mustafa BAKIRHAN / İSTANBUL DHA - SARIYER Ayazağa'da işçilerin alt yapı çalışması sırasında iş makinesi kazara doğalgaz ana boru hattına zarar verdi.

Haber 04-05-19 04:13

ABD Başkonsolosluğu İrtibat Görevlisi Metin Topuz hakim karşısında (2)

Haber: Hayati ARIGAN / İstanbul, DHA - CASUSLUK suçlamasıyla yargılanan ABD İstanbul Başkonsolosluk irtibat görevlisi Metin Topuz, öğleden sonraki oturumda ifadesini tamamlayarak beraatini istedi.  Mahkeme başkanı, iddianamede yer alan Whatsapp yazışmalarında FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonları itibarsızlaştırdığına ilişkin mesajları ve Amerika Başkonsolosluğu çalışanlarının yer aldığı Whatsapp grubunun 8 Aralık 2015 günü FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonların başladığı gün neden kurulduğunu sordu.

Haber 26-03-19 18:11

ABD Başkonsolosluğu İrtibat Görevlisi Metin Topuz hakim karşısında (3)

Haber: Hayati ARIGAN / İstanbul, DHA - CASUSLUK suçlamasıyla yargılanan ABD İstanbul Başkonsolosluk irtibat görevlisi Metin Topuz, öğleden sonraki oturumda ifadesini tamamlayarak beraatini istedi.  Mahkeme başkanı, iddianamede yer alan Whatsapp yazışmalarında FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonları itibarsızlaştırdığına ilişkin mesajları ve Amerika Başkonsolosluğu çalışanlarının yer aldığı Whatsapp grubunun 8 Aralık 2015 günü FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonların başladığı gün neden kurulduğunu sordu.

Haber 26-03-19 17:17

 İSTANBUL - ABD İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU İRTİBAT GÖREVLİSİ METİN TOPUZ HAKİM KARŞISINDA (3)

Haber: Hayati ARIGAN / İstanbul, DHA Casusluk suçlamasıyla yargılanan ABD İstanbul Başkonsolosluk irtibat görevlisi Metin Topuz, öğleden sonraki oturumda ifadesini tamamlayarak beraatini istedi.  Mahkeme başkanı, iddianamede yer alan Whatsapp yazışmalarında FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonları itibarsızlaştırdığına ilişkin mesajları ve Amerika Başkonsolosluğu çalışanlarının yer aldığı Whatsapp grubunun 8 Aralık 2015 günü FETÖ terör örgütüne yönelik operasyonların başladığı gün neden kurulduğunu sordu.

Haber 26-03-19 17:15

WhatsApp'tan Nokia kullanıcılarına kötü haber! 28 farklı modele desteği çekti...

Dünya genelinde 1.5 milyardan fazla kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Nokia'nın 30'a yakın modeline yeni yıl ile birlikte destek sunmayacağını açıkladı. İşte WhatsApp'ın desteğini kestiği o telefon modelleri...

Trend 03-01-19 16:00

Whatsapp'a bomba özellik! Eğer sesli mesaj özelliğini kullanıyorsanız...

Art arda yeni özelliklerini kullanıma açan Whatsapp'tan kullanıcıları sevindirecek yeni bir haber daha geldi. Whatsapp'ın yeni özelliği uygulamanın sesli mesajlaşma özelliğini kullananların dört gözle beklediği bir güncellemeydi. Sosyal medya devi Facebook'u da bünyesine aldıktan sonra daha da güçlü adımlar atan Whatsapp yeni güncellemeyle sesli mesaj özelliğine bir kolaylık daha ekledi.

Haber 03-12-18 15:07

WhatsApp kullanıcılarına kötü haber! Reklam dönemi başlıyor...

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp'tan milyonlara kullanıcısını üzecek haber geldi. Geri sayım başladı! İşte detaylar...

Haber 28-11-18 11:43

WhatsApp'tan milyonlarca kullanıcısını mutlu edecek güncelleme! Artık gruplarda...

Milyonlarca WhatsApp kullanıcısına müjdeli haber geldi. Kullanıcı deneyimini her güncelleme ile birlikte çok daha yukarılara çıkarmaya çalışan WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde artık gruplarda görüntülü konuşma yapılabilecek.

Haber 26-11-18 14:51

WhatsApp Snapchat'in bir süre sonra silinen mesajlar özelliğine kavuşuyor!

WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye güzel haber geldi. Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yakın zamanda Snapchat'in en önemli özelliklerinden birine kavuşacak ve bir süre sonra silinen mesajlar özelliği ile yine çok konuşulacak.

Haber 18-11-18 11:26

Meksika'da 2 kişi WhatsApp'tan yayılan sahte haber sonrası yakılarak öldürüldü

Meksika'nın San Vicente Boqueron kasabasında 4, 8 ve 14 yaşlarında üç çocuk kaçırıldı. Birkaç gün sonra kaçırılan çocukların cesetleri organları kaybolmuş şekilde bulundu. Organ mafyasının eline düşen çocukların acı haberinin gelmesinin ardından fazla zaman geçmeden kasabada bir WhatsApp mesajı yayıldı.

Haber 12-11-18 15:48

WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye kötü haber! Reklam dönemi başlıyor...

WhatsApp kullanan milyonlarca kişiye bugün itibariyle çok kötü bir haberimiz var. Bugünden itibaren kullanıcılar artık WhatsApp üzerinden reklam görmeye başlayacak. Peki WhatsApp'a gelecek olan reklamlar nasıl görünecek? WhatsApp reklamları nerelerde karşımıza çıkacak? İşte kafaları karıştıran sorunun yanıtı...

Haber 01-11-18 09:59

WhatsApp kullanan milyonlara müjdeli haber! İki yeni özellik birden geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp için mükemmel özellikler geliyor. Bu kez WhatsApp, biyometrik giriş sistemleri için destek sunmaya başlayacak. Alfa sürümünde ortaya çıkan özellik sayesinde sizden başka kimse WhatsApp uygulamasına giremeyecek.

Haber 24-10-18 09:31

WhatsApp'a bomba özellik! Artık mesajlaşırken...

Whatsapp yeni bir müjdeli haber geldi.. Popüler mesajlaşma uygulaması tüm konuşma kayıtlarınızla ilgili önemli bir gelişmeye imza atıyor. Bunlardan biri de Vacation Mode denilen Tatil Modu özelliği.

Haber 19-10-18 20:29

İSTANBUL-GAZİANTEP ARASINDAKİ HIRSIZLIK HATTI POLİS TARAFINDAN ÇÖKERTİLDİ

  *Polis 1150 kilometre takip etti; 17 çalıntı otomobili buldu Haber: Ali AKSOYER-İSTANBUL DHA İstanbul'da bir çalıntı otomobilin izini Gaziantep'e kadar süren polis 17 çalıntı otomobil ele geçirildi.

Haber 19-10-18 14:29

WhatsApp kullanıcılarına müjdeli haber: Beklenen video özelliği geldi!

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yine çok konuşulacak bir güncelleme yayınladı. Android mobil işletim sistemi için aktif edilen WhatsApp'ın yeni özelliği sayesinde kullanıcılar artık sohbetten çıkmadan küçük bir pencere üzerinden video izleyebilecek.

Haber 04-10-18 17:04

Whatsapp kullanıcılarına büyük şok: Eğer bu telefonlardan birini kullanıyorsanız...

Kötü haber sabah saatlerinde gelirken, WhatsApp'ta bir dönem resmen sona eriyor...

Haber 25-09-18 12:02