N Da Haberleri

MHP, Devlet Bahçeli'nin yürüyüş videosunu paylaştı! Ferdi Tayfur şarkısının sözleri gündem oldu! AK Parti'ye gönderme mi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir parkta yaptığı yürüyüş, partisinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Ferdi Tayfur'un "Söyleten sensin" şarkısı da yer aldı. Şarkının sözleri de sosyal medyada gündem olurken, 'AK Parti'ye gönderme mi?' yorumları da yapıldı.

Haber 2024-04-24 18:19:14

Her şey son maçtan sonra oldu! Pendikspor maçında oyuna girmeyince resti çekti... Galatasaray'da ayrılık

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürüyen Galatasaray yeni sezon planlamasını da sürdürürken son oynanan Pendikspor maçı sonrası beklenmedik bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-24 17:03:06

IAB'nin yeni oluşturulan CEO'luk görevini Neslihan Olcay üstlenecek

IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Burak Ertaş, dünya genelinde diğer ülkelerdeki IAB yapılarıyla da uyumlu olarak yeni oluşturulan CEO görevini Neslihan Olcay’ın üstleneceğini duyurdu.

Haber 2024-04-24 16:55:26

'Sevgilisi kaşını ve saçlarını kazıyordu! Kimse ona bakmasın diye' İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın ölümüyle ilgili ailesi harekete geçti 'Mutlaka bağlantısı var'

ABD'de ölen 'İşte Benim Stilim' yarışmacısı Yağmur Taktaş’ın teyzesi, kanında ölümüne neden olmayacak kadar uyuşturucu bulunan yeğeninin, ressam sevgilisince uyuşturucuya alıştırıldığını ileri sürdü. Yeğeninin darbedilip tutulduğu yerde aç bırakıldığını iddia eden teyze "ABD’de ve Türkiye’de hukuk mücadelesi başlattık. Peşini bırakmayacağız” dedi. Teyze, sevgilisinin, kıskançlığı yüzünden, kimse ona bakmasın, beğenmesin diye yeğeninin kaşını ve saçlarının ön kısmını kazıdığını da ileri sürdü.

Magazin 2024-04-24 16:50:12

Diğer Haber Etiketleri

Devlet Bahçeli MHP aday galatasaray yeni sezon kaan ay portekizli sezon galatasaray zaha transfer son dakika Okan Buruk ayrılık ceo dernek stil turu yaşında Yağmur Taktaş İşte Benim Stilim Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya Esra Ezmeci Buket Aydın Kira Adliye cinsel istismar Denizli mahkeme Yargıtay ak Bakan da, ekipleri haber son kulübün n dakika haberleri Mehmet Ali Yılmaz Şanlıurfa İstanbul bank Eskişehir tepebaşı belediyesi Manken söyledi Demet Akalın Afyonkarahisar gazlıgöl İhsaniye kavga ağaç Bodrum Fethiye Marmaris mavi yolculuk Muğla Beyoğlu tıraş tasarruf kamu kuzu eti hindi fatih portakal diyanet işleri başkanı ali erbaş arapça Wanda Nara Acun Ilıcalı survivor all star bahçe maçı besikta beşiktaş maçı maçın ziraat türkiye kupası yarı final Semih Kılıçsoy müşteki müşteki ne demek müşteki nedir müşteki sanık ne demek patiswiss tahliye tahliye ne demek tahliye taahhütnamesi kiracının tahliyesi kiracıyı evden çıkarma elektrik arıza elektrik kesintileri elektrik kesintisi elektrik arıza 186 elektrik arıza iletişim elektrik arıza no elektrik arıza izmir elektrik arıza numarası elektrik arıza tel elektrik arıza tel no ankara elektrik arıza telefon başkent elektrik arıza gediz elektrik gediz elektrik arıza izmir elektrik arıza boğaziçi elektrik Ayedaş Başkent EDAŞ uedaş İsmailağa Cemaati denetimli serbestlik denetimli serbestlik nedir denetimli serbestlik süresi denetimli serbestlik şartları Hüseyin Çelik Teleferik antalya paylaşım fenerbahçe 23 nisan icardi akrep dolunayı Astrolog Göz deprem Astroloji de ligi olimpiakos süper li süper ligi Fatih Terim Panathinaikos Hasan Kılıç başsağlığı ismailağa araç satış erdoğan Tokat levent uysal ayakkabı taciz cinsel taciz motorin indirim Tarih akaryakıt fiyatları benzin Zam Ahmet Çakar atan Avrupa sivasspor maç İsmail Kartal cefi Cem Yılmaz i serenay sarıkaya sevgilisi kan grubu kan grubu nasıl öğrenilir e nabız kan grubu öğrenme kan grubu sorgulama pozitif kan grubu negatif kan grubu e nabız kan grubu e nabız kan grubu öğrenme kan grubunu öğrenme kan grubumu nasıl öğrenirim e devlet kan grubu Türkiye ABD Amerika Birleşik Devletleri app ne demek app plaka app plaka nedir plaka ip sorgulama ip adres ip adresi sorgulama ip adresim IP adresi ıp adresim nedir istinaf mahkemesi istinaf nedir istinaf mahkemesi kararı bozarsa ne olur temyiz nedir

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti

Son dakika haberi: Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier Ankara'da! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Alman bir gazetecinin sorusu üzerine, "İsrail ile yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz, o iş bitti. Bunu da kısa zaman önce Dışişleri Bakanım açıkladı" ifadelerini kullandı.

Haber 24-04-24 16:12

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Buket Aydın'a konuk oldu! 'Hesap ödetmeyen kadın...' yorumu sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemine oturuyor. Zaman zaman sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlayan Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk oldu. İlişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Magazin 24-04-24 15:34

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında bunu da duyduk! Evden çıkartmak için kanalizasyon giderini tıkadı

Kartal’da kiracısının evinden çıkmasını isteyen ev sahibi, iddiaya göre kiracısının dairesine ait kanalizasyon giderini tıkadı. Yaklaşık 20 gündür tuvaletlerini kullanamayan Kılıç ailesi, evde kötü kokudan duramadıklarını ve tuvalet ihtiyaçlarını caminin tuvaletinde giderdiklerini söyledi. Ev sahibi ise iddialara cevap vermedi.

Finans 24-04-24 15:31

Yargıtay, 2 çocuğa cinsel istismar suçundan yargılanan sanığa verilen cezayı yetersiz buldu

Denizli'de oyun oynama bahanesiyle evine çağırdığı 4 yaşlarındaki 2 çocuğa cinsel istismar uyguladığı suçlamasıyla yargılanan ve 22 yıl 6 ay hapis cezası alan sanığın, "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan da cezalandırılması istendi.

Yurthaber 24-04-24 15:09

SON DAKİKA | Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu! Kapıyı açan kızı acı manzarayla karşılaştı... Yılmaz, Trabzonspor başkanlığı da yapmıştı

Son dakika haberi: Trabzonspor eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Mehmet Ali Yılmaz ayrıca spordan sorumlu devlet bakanlığı görevini de yapmıştı. Spor camiasında geniş yankı uyandıran haber sonrası "Mehmet Ali Yılmaz neden öldü?" sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ölümü hakkında son dakika haberleri geliyor...

Spor 24-04-24 14:56

Gelin konvoyunda kaza: 7 yaralı

Şanlıurfa’da gelin konvoyunun da karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 24-04-24 14:46

Burgazada Madam Marta Koyu ihaleye çıkıyor

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü tarafından, Burgazada Madam Marta Koyu’nun da içinde bulunduğu Köknar ve Kalpazankaya’daki arsa ve arsa üzerindeki 2 adet metruk bina ihale yöntemiyle kiraya çıkarıldı.

Yurthaber 24-04-24 14:18

Sosyal medyadaki bank paylaşımına belediyeden Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz yanıtı

Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi, sosyal medyada bir kişinin "Beraber oturduk diye bankı çaldım. Ben mi sevmedim?" şeklindeki paylaşımına "Aşka ve aşk acısına saygımız sonsuz da olsa lütfen bankı aldığınız yere bırakınız." mesajıyla yanıt verdi.

Yurthaber 24-04-24 13:35

Demet Akalın 5 bin TL kira ödeyen kiracısına ağzına geleni söyledi! Sen kimsin? Ev benim... deyip...

Türkiye'de son dönemde ciddi sorun olan ev sahibi-kiracı gerilimi Demet Akalın'a da yansıdı. Demet Akalın 5 bin TL ödeyen kiracısına sert çıktı. "Sen kimsin?" diyerek duydukları karşısında sinirlenen Akalın sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 24-04-24 13:29

Afyonkarahisar'da yoldan geçen çocuğun da yaralandığı silahlı kavgayla ilgili zanlı tutuklandı

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 24-04-24 12:13

İstanbul'da bir şahıs tahtaları söküp saldırdığı ağaçla kavga etti: O anlar kamerada

Kağıthane’de bir şahıs, kaldırım kenarında bulunan ağaçları sökmeye çalıştı. Başaramayınca da yanında bulunan tahtaları sökerek etrafa bağıran şahıs, ağaçlara zarar verdi. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 24-04-24 11:14

Mavi yolculuğun vazgeçilmez rotası Muğla kıyıları misafirlerini bekliyor

Bodrum, Fethiye, Marmaris ve Datça gibi turizm merkezleriyle mavi yolculuğun vazgeçilmez rotası konumunda bulunan Muğla'nın bu sezon da çok sayıda deniz tutkununu misafir etmesi bekliyor.

Yurthaber 24-04-24 11:13

'100 lira için vurulacaktık' Beyoğlu'nda tıraş ücreti kavga çıkardı... Gidip silahla geri geldi! Kurşun yağdırdı

İstanbul Beyoğlu’nda, 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Saç-sakal tıraşı olan şahsın ücretin 150 TL olduğunu öğrenmesi üzerine indirim istediği, berberin 120 TL olabileceğini söylediği, bunun üzerine şahsın 100 TL verdiği ve tartışmanın böyle çıktığı aktarıldı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda, saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber "100 lira için vurulacaktık" dedi.

Haber 24-04-24 10:58

'Hindiler, kuzular...' Herkesin gözü Erdoğan ve Özel'in üzerindeydi ama Mehmet Şimşek dün akşama damga vurdu!

Kamudaki tasarruf hamleleri de tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle AK Parti içerisinde ıstakozlu akşam yemekleri, Maldivler tatilleri ve Rolex saatler büyük tepki çekmiş eleştirilerin ardından da AK Parti'de bayrak değişimlerinin olacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşamki tasarruf menüsü de dikkat çekti.

Finans 24-04-24 09:25

Arapça soruya Türkçe çeviri istedi, tartışma konusu oldu! Fatih Portakal'dan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a: Hala da o koltukta oturabiliyor!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Irak ziyaretine gelen Arapça soruyu anlamayarak Türkçe çeviri istemesi gündem yarattı. Diyanet'in resmi sayfasındaki özgeçmişinde 'Çok iyi derecede Arapça biliyor' yazan Erbaş'ın; söz konusu görüntü sonrası Arapça'yı iyi derecede bilip bilmediği tartışma konusu olurken, gazeteci Fatih Portakal'dan sert bir çıkış geldi. Portakal, "Ortaya çıkan manzara bu işte. Çok küçük düşürücü bir durum" dedi.

Haber 24-04-24 07:56

Wanda Nara yeni klibini duyurdu! Icardi ile ateşli sahneleri olay oldu: Yenge bir sakin olsan...

Galatasaray'ın golcüsü Icardi kadar eşi Wanda Nara da gündemden düşmüyor. 25 Nisan'da yeni klibini yayınlayacağını duyuran Wanda Nara'nın klip tanıtımında Icardi ile ateşli anları sosyal medyayı da salladı.

Magazin 24-04-24 07:54

Survivor Yunanistan birleşme partisi dillere düştü! Acun abi bizimkiler gariban mı?

Survivor All Star konuşulurken sık sık Survivor Yunanistan ile de kıyaslanıyor. Son olarak iki yarışmada da birleşme partisi oldu ve Türk seyirciler nedense Yunanistan'ın partisini daha iyi buldu. İşte Acun Ilıcalı'ya yapılan sitemler...

Magazin 24-04-24 07:13

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe maç sonu açıkladı! Semih Kılıçsoy derbide oynayacak mı?

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından açıklamalarda bulundu. Topraktepe açıklamasında çok merak edilen Semih Kılıçsoy sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Spor 23-04-24 23:29

Bakan Uraloğlu açıkladı: X hala Türkiye'ye temsilci atamadı, bant daraltma da gündemimize

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'ndan X platformu için açıklama geldi. Bakan Uraloğlu, "Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devam ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Bant daraltma da gündemimizde" dedi.

Haber 23-04-24 23:09

Müşteki nedir, müşteki ne demek? Müşteki kime denir?

Halk arasındaki günlük konuşma dilinde karşılığı olduğu gibi aynı zamanda farklı alanlarda da kullanılan bazı kelimeler, terimler ve kavramlar vardır. Hukuki alanda yeri olan müşteki kelimesi de bunlardan biridir. Mahkemelerde, resmî belgelerde geçen, avukatlar ya da hakimler tarafından sıkça kullanılan bu kelime daha çok görülen davalarda geçer.

Haber 23-04-24 22:13

Patiswiss'in eski CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun özgeçmişinde dikkat çeken detay! 2013'te bitirdiğini açıkladığı yüksek lisans programı ilk mezununu 2015 yılında vermiş

Sosyal medyada bir kullanıcının küflü çikolata paylaşımına verdiği yanıtla tepki çeken Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun LinkedIn profilinde 2013 yılında bitirdiğini söylediği Hacettepe Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Yüksek Lisans programının ilk mezunlarını 2015 yılında verdiği ortaya çıktı. Diğer yandan İsviçre merkezli Patiswiss markasından da bir açıklama geldi.

Finans 23-04-24 21:56

Tahliye taahhütnamesi ile kiracı çıkartılabilir mi? Tahliye taahhütnamesi varsa kiracı çıkmak zorunda mı?

Kiracıların belli bir tarihte, içinde bulunduğu taşınmazı, ofisi ya da konutu boşaltacağına dair imzaladığı yazılı belge, tahliye taahhütnamesi olarak adlandırılmıştır. Bizzat kiracı tarafından yazılması gereken belgenin yasal geçerliliği için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir.

Haber 23-04-24 21:20

Elektrik kesintisi sorgulama nasıl yapılır? Elektrik kesintisi hangi numaradan öğrenilir?

Tüketici sorumluluğunda olan ya da olmayan nedenlerden ötürü elektrik kesintileri yaşanabilmektedir. Kullanılan iş aleti ya da el aletlerindeki mevcut sorunlar nedeniyle sigortaların atması, sigortanın arızalı olması ya da iç tesisattaki çeşitli hasarlar tüketici sorumluluğundaki arızalardır. Genel arızalar ise merkezden kaynaklanabilir. Bir elektrik kesintisinin nedeni ise birkaç yoldan sorgulanabilir.

Haber 23-04-24 20:40

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu! Cenazede duyurdular…

İstanbul'da hayatını kaybeden İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı. Kılıç'ın cenaze namazının kılınmasının ardından cemaatin yeni liderinin İsmailağa Camii'nin emekli imamı Ahmed Fikri Doğan olduğu açıklandı.

Haber 23-04-24 17:57

Denetimli serbestlik nedir, nasıl uygulanır? Denetimli serbestlik türleri ve şartları

Çeşitli suçlarla tutuklanan ya da çıkarıldıkları mahkemede verilen karar sonucu mahkum olan kişiler, işledikleri suça ya da farklı durumlara göre çeşitli uygulamalardan yararlanabilirler. Denetimli serbestlik adı verilen sistem de bu uygulamalar arasında yer alır ve belli başlı şartlara bağlı olarak gerçekleştirilebilir.

Haber 23-04-24 17:36

Hüseyin Çelik'in Erdoğan'ı ve MHP'yle ittifakı eleştirmesine peş peşe sert tepkiler: Hodri meydan...

Eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'nin MHP ile ittifakını eleştirmesine arka arkaya sert tepkiler geldi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanları Ahmet Selim Köroğlu ve Ayhan Ogan da, Çelik'i hedef aldı. Ayhan Ogan, "Erdoğan'dan intikam alacaksanız da hodri meydan." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 17:11

Teleferik faciasında kontrol odasının görüntüleri ortaya çıktı! Durdurduktan 23 saniye sonra...

Antalya'da yaşanan teleferik faciasında yeni detaylara ulaşıldı. Teleferik kazası sırasında kontrol odasında yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; yolcuların uyarması üzerine teleferiği durduran tutuklu şüphelilerden otomasyon amiri Serkan Yellice'nin, 23 saniye sonra teleferiği tekrar çalıştırdığı, kaza yaşanınca da sistemin acil durma moduna geçtiği görüldü. İşte gündem olan o görüntüler...

Haber 23-04-24 16:15

Icardi'den Fenerbahçeli taraftarları kızdıran 23 Nisan paylaşımı!

Galatasaray'ın golcü oyuncusu Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 23 Nisan'ı kutladı. Paylaştığı fotoğraflarda Fenerbahçe'nin u19 takımını da etiketleyen Icardi, 23 Nisan paylaşımında bu detaya da yer verdi.

Spor 23-04-24 15:28

Bu tarihe dikkat! 'Sismik artış var' Uyarı bu kez astrologdan geldi!

Astrolog ve yazar Öner Döşer, Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla gerçekleşen Gözkyüzü Sohbetleri adlı programa konuk oldu. 24 Nisan'da gerçekleşecek olan akrep dolunayının etkilerinden bahseden Döşer, deprem konusunda da uyarılarda bulundu. Sismik artış olduğunu belirten Döşer özellikle 8 Mayıs tarihine dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Kadin 23-04-24 15:05

Yunanistan'da Fatih Terim rüzgarı esiyor! Tüm muhabirler taraf değiştirdi...

Yunanistan Süper Ligi'nde Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, AEK Atina ile şampiyonluk mücadelesi için sahaya çıkacak. 24 Nisan Çarşamba günü oynanacak karşılaşma 20:30’da başlayacak. Ligde iki kupada da iddialı konumda bulunan Fatih Terim, Yunan basınını ters köşeye getirdi. İmza attığı gün başarısız olacağını söyleyen muhabirler şimdi tam tersi tarafa geçti.

Spor 23-04-24 14:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç dün akşam hayatını kaybetti. Kılıç’ın vefatı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze görüşmüş, kendisinin hayır duasını almıştık" dedi.

Haber 23-04-24 13:37

Araç sahibi olmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 150 bin lira ödedi...

Antalya’da internetten 680 bin TL’ye anlaştığı aracı almak için Gaziantep’e giden yüzde 71 engelli Hayrettin Serin (52), karşı tarafla yaptığı protokole göre 130 bin lirasını kaparo verdiği aracının süresi gelmeden bağlandığını iddia etti. Protokole göre 20 bin lira peşinatı da ödeyip toplam 150 bin TL ödediğini savunan vatandaş, hem araçtan hem kaporadan oldu.

Haber 23-04-24 13:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken sözler: CHP'nin destek vereceği inancındayım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anayasa çalışmalarına değinen Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin de böyle bir değişime destek verebileceği düşüncesinde ve inancındayım." ifadelerini kullandı. Erdoğan ayrıca CHP lideri Özgür Özel'in ziyareti sırasında bu konuların da görüşüleceğini ifade etti.

Haber 23-04-24 12:05

Bir il bunu konuşuyor! Depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzeri kapatılsa da fayda etmedi

Geçtiğimiz hafta peş peşe depremlerle sarsılan Tokat'ta beklenmedik bir gelişme yaşandı. Sarsıntıların etkisiyle sıvası dökülen eski kuran kursun duvarlarının içinden adeta tarih fışkırdı. 1895 yılında yapıldığı belirlenen çeşmeyle ilgili Prof. Dr. Alpaslan Demir, "Bu da şunu gösteriyor ki; zaman içerisinde tarihi eserlerin üzeri kapatılsa da depremle birlikte bunlar tekrar ortaya çıkabiliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-24 11:46

MHP Milletvekili Levent Uysal'ın ayakkabıları sosyal medyaya damga vurdu

MHP Mersin Milletvekili ve MYK Üyesi Leveny Uysal'ın giydiği spor ayakkabısı gören herkesin ilgisini çekti. Sosyal medyanın da diline düşen Uysal'a çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 23-04-24 11:02

Sosyal medyada sahte hesapla cinsel taciz! 'Senin dudaklarını yerim'

Ankara'da O.S.U. (26), aynı iş yerinde bir dönem çalıştığı Y.I. (35) adlı kadına, sosyal medya platformunda açtığı sahte hesap üzerinden cinsel içerikli mesaj göndererek tacizde bulundu. O.S.U. hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, O.S.U.'nun Y.I.'ya gönderdiği mesajlar da delil olarak yer aldı. İşte detaylar...

Haber 23-04-24 10:59

Petrol fiyatları geriledi, akaryakıtta tabela değişiyor... Motorine indirim yolda! Tarih verildi (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Araç sahipleri dikkat! Jeopolitik gerilimlerle varil fiyatı 90 doları aşan brent petrol fiyatlarında gerileme başladı. Petrol fiyatlarındaki gerilemenin ardından araç sürücüleri benzin ve motorin fiyatlarında da indirim olup olmayacağını merakla bekliyor. Dalgalanma sonrası motorinde indirim bekleniyor. (23 Nisan 2024 benzin ve motorin fiyatları)

Finans 23-04-24 10:28

Tüm yorumcular penaltı pozisyonundaki o detayda birleşti! Fenerbahçe için olay yaratan iddialar...

Fenerbahçe'nin Sivasspor ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. Sivasspor'un kazandığı penaltının doğru olmadığını savunan Çakar, 'anti Fenerbahçe' lobisinin devreye girdiğini ifade etti. Diğer spor yorumcuları da bu kararın altında birleşerek verilen penaltının doğru olmadığını savundu.

Spor 23-04-24 10:14

İstanbul'da şoke eden tehlikeli yolculuklar kamerada: Çocukların canını hiçe sayıp taşıdılar

Kağıthane'de scooter ile yolculuk yapan bir kişi, çocuğunu da kucağında taşıyarak yürekleri ağızlara getirdi. Bisikletle yolculuk yapan başka bir kişi ise, iki çocuğunu bisikletin yanlarına oturtarak yolculuğuna devam etti. Yine Kağıthane'de iki çocuk, seyir halinde ilerleyen kamyonetin arkasında dakikalarca tehlikeli yolculuk yaptı. O anlar vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 23-04-24 09:49

İstifa mı geliyor? Fenerbahçeli taraftarlar İsmail Kartal'ın takımdan ayrılmasını istiyor!

Avrupa'da havlu atan Fenerbahçe'nin Sivasspor maçından da beraberlikle ayrılmasının ardından taraftarlar takıma yüklendi. Art arda alınan başarısız sonuçların faturasını İsmail Kartal'a yıkan sarı-lacivertliler, tecrübeli çalıştırıcının sezon sonunda istifa etmesini istiyor.

Spor 23-04-24 09:27

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-24 07:37

Kan grubu öğrenme: Kan grubu nasıl öğrenilir? E-Devlet'ten, e-Nabız'dan kan grubu öğrenme

Canlıların kanındaki antikorlara bakılarak sahip oldukları kanın özelliğin belirtebilmek için yapılan sınıflandırmalar sonucunda kan grupları oluşmuştur. İnsanlar için sınıflandırılan kan grupları A, AB, B ve O türlerinden ibarettir. Pozitif ya da negatif RH değerleri olur. Kişilerin kan gruplarını bilmeleri önemlidir.

Haber 23-04-24 00:44

Türkiye ile ABD arasında Ankara'da Terörle Mücadele İstişareleri yapıldı

Türk ve ABD Dışişleri Bakanlığı yetkilileri tarafından Terörle Mücadele İstişareleri Ankara'da yapıldı. Dışişleri Bakanlığında ilgili Türk ve ABD kurumlarının da katılımıyla düzenlenen toplantıda, PKK/YPG/PYD, DHKP/C, DEAŞ ve FETÖ terör örgütleri de dahil olmak üzere, ulusal güvenlikle bağlantılı birçok konu ele alındı.

Haber 22-04-24 22:53

APP plaka nedir? APP plaka yasak mı? APP plaka cezası

Türkiye’de kanunlarla belirlenmiş bazı yasaklar ve kurallar bulunur. Bunlardan bir kısmı da trafik kurallarıdır ve bu kurallar hem can hem mal güvenliği sağlayabilmek açısından uygulanırlar. Kurallara uyulmaması hâlinde kural ihlali yapan araç sürücülerine ve şoförlere caydırıcı cezalar, ihlalin durumuna göre çeşitli yaptırımlar uygulanır. Peki, APP plaka nedir, APP plaka yasak mı? APP plaka cezası ne kadar?

Haber 22-04-24 22:51

IP sorgulama ve bulma: IP nedir, IP adresi sorgulama nasıl yapılır? IP adresi bulma yöntemleri

Teknolojinin gün geçtikçe daha da gelişmesi ve internetin hayatın her alanına girmesiyle birlikte çeşitli teknolojik terimler ve internet dünyasına özel kavramlar da günlük hayata girmiş ve sık olarak kullanılmaya başlanmıştır. Bir internet terimi olan ve internet dünyasında son derece önemli bir yere sahip olan IP de sanal dünyanın olmazsa olmazları arasında yer alır.

Haber 22-04-24 22:25