Nabi Avcı Haberleri

AK Parti Milletvekili Avcı, Eskişehir'deki okullarda yürütülen çalışmaları değerlendirdi:

"Eskişehir'deki eğitim yuvalarımızın bakım, onarım ve tamiratı için bu yıl toplam 24 milyon lira destek sağlanmıştır"

Yurthaber 29-07-2022 13:42

Eskişehir'de yoga yasağı infial yaratmıştı! Açıklamanın ardından parkta protesto

Eskişehir'de iddialara göre Dede Korkut Parkı'nda yoga yapan kadınlar, CİMER'e şikayet edilmiş, bunun üzerine kadınların yoga yapması engellenmişti. Sosyal medyada da infial yaratan olayın ardından AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nabi Avcı, yasaklama kararı olmadığını, 'yanlış bir bilgilendirme' olduğunu söyledi. Daha sonra ise 200 kadar kadın parkta yoga yaparak yaşanan olayı protesto etti.

Haber 30-05-2022 20:43

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avcı'dan parkta yoga yapanların engellendiği iddialarına yanıt:

"(Dede Korkut Parkı) Burada herkes istediği gibi istediği zaman spor yapabilir, dinlenebilir, başkalarını rahatsız etmeyen şekilde müzik dinleyebilir, yoga yapabilir, doğum günü partisi yapabilir. Her türlü etkinlik burada serbesttir"

Yurthaber 30-05-2022 19:58

Prof. Dr. Nabi Avcı, Gençlik ve Sosyal Medya Bağımlılığı konulu söyleşiye katıldı

Prof. Dr. Nabi Avcı, "Gençlik ve Sosyal Medya Bağımlılığı" konulu söyleşiye katıldı

Yurthaber 19-05-2022 23:24

Nabi Avcı

Nabi Avci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nabi Avci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vefatının 60. Yılı Anısına Ahmet Hamdi Tanpınar Sempozyumu başladı

6 oturumda 28 konuşmacı, usta edebiyatçının eserleri, ilmi kişiliği, yaşam öyküsü ve akademik fikirlerini ele alacak - Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy: - "Tanpınar, kendisinden sonraki birçok insanı etkilemiş bir büyük romancımız, bir büyük edebiyatçımızdır"

Yurthaber 21-01-2022 17:37

RÖPORTAJ - AKM'ye bakınca Edip Cansever’i görüyorum

Yenilenen Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası projesinin öncülerinden Nabi Avcı, AKM’nin sembolik değeri, Türk modernleşmesindeki yeri ve kültür-sanat hayatına yapacağı katkıyı AA Analiz’e değerlendirdi: - "AKM aslında Tanzimat’la başlayan bir maceranın günümüzdeki en yeni sembollerinden bir tanesi" - "Birinci AKM yani yanan ve çürümeye terk edilen AKM yerine yapılacak yeni binanın sürekliliğinin rengini taşıması ve vurgulaması önemliydi" - "AKM İstanbul’un kültürel hayatını zenginleştirecek ama her şeyi kendinde toplayan tekelci bir anlayışla değil." - "Ben bu binaya baktığımda aklıma hep Edip Cansever ve ‘Ben Ruhi Bey, Nasılım?’ şiiri aklıma gelir"

Yurthaber 29-10-2021 13:27

AGİTPA Türk Grubu Başkanı Nabi Avcı, Bakü Parlamenterler Platformu toplantısına katıldı

AGİTPA Türk Grubu Başkanı Nabi Avcı, Bakü Parlamenterler Platformu toplantısına katıldı

Yurthaber 25-06-2020 17:28

AGİTPA seminerinde Kovid-19 ele alındı

AGİTPA Türk Heyeti Başkanı Nabi Avcı: - "Salgınla mücadelede bütün ülkelerin ortak çalışması çok önemli. Türkiye bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor"

Yurthaber 23-04-2020 13:43

Kültürümüze Yön Verenler söyleşisi

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı: - "Bizim gençliğimizde edebiyat dergileri birer ocak gibiydi, kitap evleri sohbet mekanlarıydı, insanlar oralarda birbirlerini tanır, büyüklerini dinler ve sohbete iştirak ederlerdi. Sohbet bizim kültürümüzde çok önemli bir kavram"

Magazin 02-12-2019 23:15

Prestij kalem üreticileri ve koleksiyonerler Penfestte buluştu

markakalem.com tarafından "Kalemin Ucunda İstanbul" temasıyla düzenlenen festival, yarın da devam edecek - Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın: - "Bizim geleneğimizde, medeniyetimizde bir söz vardır; 'Kur'an-ı Kerim Mekke'de nazil oldu, Kahire'de okundu, İstanbul'da yazıldı.' Dolayısıyla İstanbul'da, hat sanatının zirveye çıktığı bir şehirde festivalin yapılıyor olması ayrıca bir güzellik olarak ortaya çıkıyor"

Magazin 02-11-2019 14:51

Bilişim Teknolojileri Bağımlılığını Araştırma Komisyonu

"Bilişim Teknolojileri Eğitimcileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Yılmaz: -"Günümüzde çocuklar yetişkinler tarafından değil ekranlar tarafından büyütülüyor"

Haber 17-07-2019 15:56

Bilişim Teknolojileri Bağımlılığını Araştırma Komisyonu

Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Özhan Yalçın: - "Yapılan küçük saha çalışmalarına göre ülkemizde yüzde 2 ila 17 arasında değişen oranlarda bağımlılık söz konusu" - "Evde masaüstü bilgisayar kullanımı bağımlılık riskini azaltan önemli bir faktördür. Taşınabilir teknolojik materyaller bağımlılığı tetikleyen unsurlardır"

Haber 10-07-2019 21:11

Komisyon teknoloji bağımlısı çocuk ve gençleri de dinleyecek

Meclis Teknoloji Bağımlılığını Araştırma Komisyonu, uzmanların, akademisyenlerin, bürokratların, sivil toplum örgütlerinin ardından konunun muhatabı "teknoloji bağımlısı" çocuk ve gençlerin görüşlerine de başvuracak -Komisyon Başkanı Nabi Avcı: -"Biz burada birbirimizi dinleyeceğiz ama asıl konunun muhatabı olan, asıl bizim derdimiz olan çocukları, gençleri dinlememiz gerekir" -"Özlük haklarına, temel haklarına riayet ederek hangi ortamda, nasıl dinlememiz gerektiğini uzmanlarla konuştuktan sonra onları da dinleyeceğiz"

Haber 27-06-2019 11:05

Meclis, bilişim teknolojileri bağımlılığı sorununu masaya yatırıyor

TBMM Bilişim Teknolojileri Bağımlılığı Araştırma Komisyonu Başkanı Nabi Avcı: - "Ülkemizde de dünyada da aileler, çocuklarının nasıl büyük bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu yeterince bilmiyor olabilir. Bilgisayar başında oturan çocuklarının zararsız bir meşguliyet içinde olduğunu düşünüyor olabilir. Oysa kontrollü ve bilinçli kullanılmadığı zaman bu bilişim teknolojileriyle kurulan ilişkilerin çok vahim sonuçlarının olabileceği görülüyor" - "Bugüne kadar neler yapıldı, bundan sonra neler yapılmalı, bunları enine boyuna tartışmak, araştırmak, uzmanlarından dinlemek, sonrasında ise yasal altyapıya katkıda bulunmak komisyonumuzun temel amaçlarından birisi olacaktır"

Haber 20-05-2019 11:45

İpek Yolu Destek Grubu Avusturya'da toplandı

AGİT Parlamenter Asamblesi Türk Heyeti Başkanı Nabi Avcı: - "İpek Yolu sadece ticarete, sadece ekonomiye değil aynı zamanda kültürler arası ilişkilere de büyük katkıda bulunuyor"

Yurthaber 21-02-2019 09:26

Türk dünyası yayıncılık bakımından çok mesafe aldı

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı: - "Hiç kimse, kimseyi şu veya bu ideolojik kalıba dökmeye çalışarak farklı siyasi amaçlarını gerçekleştirebileceğini düşünmemelidir. Milli kültür de insanlık kültürü de ortaktır"

Haber 11-12-2018 15:37

Türk dünyası yayıncılık bakımından çok mesafe aldı

Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı: - "Hiç kimse, kimseyi şu veya bu ideolojik kalıba dökmeye çalışarak farklı siyasi amaçlarını gerçekleştirebileceğini düşünmemelidir. Milli kültür de insanlık kültürü de ortaktır"

Yurthaber 11-12-2018 15:37

Türk Dünyası Vakfı Olağan Genel Kurulu

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nabi Avcı: - "Eskişehir eğitim başkenti olmaya inşallah devam edecek. Eskişehir bunu çoktan hak etmişti. Geçtiğimiz yıl içinde bir üniversitemizi daha Eskişehir’e kazandırarak, eğitim başkentliği sürecine ayrıca bir boyutu da eklemiştik"

Haber 25-11-2018 17:56

Türk Dünyası Vakfı Olağan Genel Kurulu

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nabi Avcı: - "Eskişehir eğitim başkenti olmaya inşallah devam edecek. Eskişehir bunu çoktan hak etmişti. Geçtiğimiz yıl içinde bir üniversitemizi daha Eskişehir’e kazandırarak, eğitim başkentliği sürecine ayrıca bir boyutu da eklemiştik"

Yurthaber 25-11-2018 17:56

Arşivi Unutmak Sempozyumu

İstanbul Şehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Çelikcan: - "Arşiv filmler görsel hafızamızı oluşturan kültür hazinemizin nadide parçalarıydı. Dijital hale getirilince bunları paylaşma imkanı doğdu. Bugünkü etkinlikte birçoğu ilk kez gösterilecek Osmanlı döneminden ve Cumhuriyetin erken döneminden çeşitli filmleri sunacağız" - "Elimizdeki filmleri farklı disiplinlerden akademisyenlerle birlikte tartışacağımız paneller planladık. Bu panellerde hem filmlerin analizini yapmak hem de arşivciliği tartışmak istiyoruz" - AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı: - "UNESCO'nun somut kültürel miras ile somut olmayan kültürel miras ayrımının tam orta yerinde bu filmler duruyor" - "Bu arşivler hem insanlık tarihi hem de bizim ulusal tarihimiz açısından gençlerin yararlanabileceği önemli bir zemin oluşturuyor"

Haber 22-11-2018 14:32

Dünya Dolma Kalem Günü

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı: - "Hep söylenir 'Kur'an-ı Kerim Mekke'de nazil oldu, Kahire'de okundu, İstanbul'da yazıldı'. Yani bizim hattatlarımız gerçekten olağanüstü eserler vermişlerdir. Kalem bizim kültürümüzde çok mübarek bir nesnedir"

Haber 02-11-2018 20:58

Atatürk Stadı millet bahçesine dönüşmek için gün sayıyor

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı: - "Atatürk Stadı artık görevini tamamladı. Şimdi burası millet bahçesine dönüşmek için gün sayıyor. Bunun ilk adımı, önce buranın tesviyesi, yıkımı, temizlenmesi ve millet bahçesi düzenlemeleri için hazır hale getirilmesi." - "Bu işlemler 90 gün sürecek. Üç ay içinde burası millet bahçesi yapımına hazır hale getirilmiş olacak. İşlemler sonrasında peyzaj çalışmalarına başlanacak"

Haber 07-08-2018 13:15

Prof. Dr. Fuat Sezgin son yolculuğuna uğurlandı

Prof. Dr. İskender Pala: - "Eserleri gençlerimize ve bilim dünyamıza örnek olacaktır. İslam medeniyeti içerisindeki bilimsel gelişmeleri, keşifleri, icatları ortaya çıkarmadaki tarzı bilim adamlarına örnek olacak bir tarzdır" - Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma: - "Rahmetli hoca, Avrupa emperyalizmine karşı özellikle ilmi açıdan bir kaleydi"

Haber 01-07-2018 17:42

Eskişehir'de Demokrasi Konvoyu

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, kentte düzenlenen konvoya, kendisine ait 1974 model Volkswagen marka otomobiliyle katılarak, vatandaşları selamladı - Nabi Avcı: - "Bir şenlik havası içinde gerçekleştirilen etkinlikte aynı zamanda seçimlerin de bir demokrasi şenliği olduğunu vurgulamak istiyoruz"

Haber 23-06-2018 16:14

Eskişehir'in 5 bin kitaplık kıraathanesi

Eskişehir Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından 2013 yılında restore edilen Tiryakizade Süleyman Ağa Camisi'nin altında hizmete vermeye başlayan Tiryakizade Kıraathanesi, 5 bin kitaplık kütüphanesiyle dikkati çekiyor - Türk Dünyası Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Nabi Avcı: - "(Tiryakizade Kıraathanesi) Burada yaklaşık 5 bin kitap var. Her yaşa, her zevke ve ilgiye hitap eden kitapları barındırıyor. İlkokul öğrencilerinden emeklilere kadar kıraatseverlere, okuryazarlara hizmet veriyor" - Öğrenci Serdar Büyükyol: - "Böyle bir kıraathanenin bulunması çok faydalı. Çay ve kahve eşliğinde dilediğiniz kitabı alıp okuyabiliyorsunuz. Her yerde olması gereken bir mekan"

Haber 14-06-2018 12:10

''Memlekete hizmetin biricik yolu siyaset değil''

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Avcı: - ''Gençlerin, STK'ları siyasete atlama tahtası olarak görmesi, STK’ların samimiyetine gölge düşürür. Bunun bilerek bu tür mizaçta olan arkadaşlara izin verilmemeli. Memlekete hizmet etmenin biricik yolu siyaset yapmak değil. Bu algıyı gençlerin kafasından silmek zorundayız'' - Memlekete, millete, devlete hizmet etmenin tek yolu illa cephede ön safta savaşmak değil, mutfakta da yapılacak çok şey var. Aynı şekilde siyasette de öyle. İlla siyasetin vitrininde göz önünde olmak değil hizmet etmek'' -''Türkiye’de değil dünyanın her yerinde en çok muzdarip olduğumuz hastalıkların başında, insanların birbirlerini dinlememeleri, dinleyememeleri ya da dinlemeyi becerememeleri. Bu eğitimden geçmemiş olmamaları. Onun için ben özellikle tüm STK’ların öncelikle gençleri sabırla dinlemeleri, karşısındakini anlamaya çalışma konusunda sürekli uyanık tutmaları gerekiyor''

Haber 02-04-2018 22:18

Doğu Batı Arasında Aliya Sempozyumu

Sempozyuma görüntülü mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan: - "Kendisi (Aliya, İzzetbegoviç) bana şu vasiyette bulundu 'Bosna'mı koru, Bosna'ma sahip çık. Buralar hep Evlad-ı Fatihan’dır, o size emanettir'” - Eski Bakan Avcı: - "Dini, siyasi ve felsefi birikimini pratik siyaset alanına dökmek gibi bir özelliğe sahip olmak 21. yüzyılda çok az entelektüele nasip oldu"

Haber 27-02-2018 14:09

Kütahya'da Açık Üniversite Programı başladı

Katılımcılara 3 ay boyunca aralarında "Türkiye'nin yerel yönetim yapısı", "Millilik ve yerlilik" gibi birçok konuda eğitim verilecek

Haber 08-02-2018 23:51

Antik kentte yemek ortalığı karıştırdı... Bakan Avcı açıklama yaptı

İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki Efes Antik Kenti'ne sünnet düğünü yapıldığı ve yemek masalarının bulunduğu fotoğrafların sosyal medyada yer alması, tarihe saygısızlık olarak tepkilerine neden oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Efes Antik Kenti'nde düğün iddialarını da yalanlayarak "Efes'te düğün, dernek, nişan vesaire söz konusu değil.Tarihi yapıya zarar verilmiyor" dedi.

Haber 28-06-2017 16:38

İnternetten film izleyenlere kötü haber!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, internetten yasak olmasına rağmen korsan film izleyenleri etkileyecek çalışma ile ilgili bilgi verdi. Bakan Avcı, "Bir sanat eserini korsan, yasa dışı bir şekilde kullanıyorsanız meslek birliğiyle birlikte sizin internet kullanımınızı yavaşlatmaktan internete erişiminizi yasaklamaya kadar bir dizi tedbir öngörülüyor" dedi.

Haber 03-05-2017 17:05

Herakles heykeli Türkiye'ye getiriliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'dan Avrupa ve Amerika'ya tarihi eser tepkisi geldi. Avcı açıklamasında "Çok büyük tarihi eserlerimiz yerlerinden sökülerek metropoliter ülkelerde sergileniyor. Bunların çalıntı olduğu biline biline sergi konusu oluyor. Geçtiğimiz ay İsviçre’den, ülkemize iadesi mahkeme süreci tamamlandığı için kesinleşmiş Herakles heykelinin ülkemize iadesi kararını aldık. Önümüzdeki günlerde onu ülkemize getireceğiz. Her zaman bu kadar şanslı olamayız" dedi.

Haber 21-04-2017 15:19

'Hindistan'dan Türkiye'ye evlenmeye geliyorlar'

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: "Antalya, Alanya'ya evlenmek için gelen Hintli sayısı artıyor. İnşallah ekim ayına kadar 250 Hint seyahat acentesi temsilcisi Muğla'ya davet edilecek. Bakanlığımızın da desteğiyle onlara Muğla'nın düğün altyapısı gösterilecek. 18 milyon Hintli, bugün Avrupa düzeyinde harcama kabiliyetine sahip ve bunlar gidecek memleket arıyor" açıklamasında bulundu.

Haber 15-04-2017 16:32

Nabi Avcı'dan 'hayır'ı anlatan öğrencilere tehdit gibi sözler

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı'nın, Eskişehir'de 16 Nisan'daki referandumda neyin oylanacağını anlatmaya çalışan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerine, "Adreslerini alın, ben size gelip anlatayım" demesi dikkat çekti. Bakan Avcı'nın danışmanı Fatih Dut ise çıkardığı kağıt, kalem ile öğrencilerin yanına gelerek ısrarla öğrencilere adreslerini ve telefonlarını sordu. Öğrencilerin danışmana verdikleri yanıt da dikkat çekti.

Haber 12-04-2017 09:40

Bakan Avcı, bin yıllık resmi kendisine benzetti!

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı, referandum çalışmaları yapmak için geldiği İzmir'de tarihi mekanları inceledi. Avcı, Roma dönemine ait gladyatörlerin tasvir edildiği duvar resimlerine ilgi gösterdi.

Haber 19-03-2017 17:09

Nabi Avcı Berlin'de

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Avrupa'da demokratik hakların kullanımı konusunda gösterilen bazı olumsuz reflekslerin kendilerini üzdüğünü belirtti.

Haber 09-03-2017 00:03

Topkapı Sarayı kayıyor iddialarına hükümetten yanıt

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Topkapı Sarayı'nın Marmaray ve Avrasya Tüneli inşaatlarının etkisiyle kaydığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Haber 22-01-2017 15:57

Bakan Avcı: İmam hatip okulları bir halk hareketidir

Kültür ve Turizm Bakanı Bakan Nabi Avcı, katıldığı Celaleddin Ökten Ödülleri töreninde, "İmam Hatip okulları, özünde milletin bilfiil ve bizzat eğitime müdahalesidir." dedi.

Haber 27-12-2016 06:22

Bakan Avcı'dan, AKM binasıyla ilgili açıklama

Bakan Nabi Avcı, AKM binasıyla ilgili yaptığı açıklamada, binadan hayır gelmeyeceğini İstanbul'a yakışan bir opera binasının yeniden projelendirilmesi ve yapılması gerektiğini söyledi.

Haber 18-10-2016 19:20

Kültürel mirasın kalbi Türkiye'de atacak

Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi(ICOMOS)'un Genel Kurul ve Danışma Kurulu Toplantıları ile Bilimsel Sempozyumu Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek.

Haber 17-10-2016 23:00

Bakan Avcı: İç savaşa oynadılar, beceremediler

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, darbe girişimi ile ilgili olarak "Bunlar aslında darbe teşebbüsünün ikinci perdesi iç savaştı. İç savaşa oynadılar" dedi.

Haber 28-07-2016 02:09

Bakan Avcı: (TürkiyeRusya ilişkileri) Daha da ileri adımlar atılacağını ümit ediyorum

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı,10-20 Temmuz'da İstanbul'da düzenlenecek UNESCO Dünya Miras Komitesi'nin (DMK) 40. Oturumuna ilişkin Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Haber 28-06-2016 02:12

Kültür ve Turizm Bakanı Avcı: Napçaz netçez, o turistleri buraya getçez

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Ak Parti'nin dünya siyaset tarihine geçecek nitelikte başarıları olduğunu söyleyerek, "Biz bir bölge partisi değiliz. Biz bütün Türkiye'nin partisiyiz" dedi.

Haber 31-05-2016 00:15

Tacizci müdür Meclis gündemine taşındı

Konya’da evli ve 3 çocuk babası, İHL müdürü 51 yaşındaki A.D.’nin, kaydını başka bir okula alan 19 yaşındaki kız öğrencisiyle arasında ’duygusal ilişki’ bulunduğu iddiasıyla soruşturma açıldı.

Haber 11-03-2016 14:28

Bakan Avcı doğruladı: Rus askeri PYD saflarında

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Suriye'de Rus askeri varlığıyla ilgili olarak Rus askerlerinin PYD'nin kontrolündeki bölgede konuşlandığını söyledi.

Haber 21-01-2016 19:13

Bakan Avcı öğretmen atamaları için tarih verdi

Millî Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmen atamaları için tarih verdi.

Haber 20-01-2016 20:11

Nabi Avcı açıkladı! Eğitimde radikal değişiklikler olacak

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmenlere atandıkları yerde görevlerini devam ettirmeleri için ilave birtakım imkanlar sağlayacaklarını söyledi.

Haber 28-12-2015 21:51

Milli Eğitim Bakanı Avcı: 'Velilere karne vereceğiz'

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, TRT Haber’de eğitim gündemindeki gelişmelerle ilgili konuştu.

Haber 24-12-2015 02:47

Terör mağdurları için 6 bakan bir araya geldi

Şırnak'ın Cizre, Silopi ve Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terörden dolayı evlerini terk eden vatandaşların durumunu görüşmek üzere 6 bakanın katıldığı bir toplantı yapıldı.

Haber 17-12-2015 11:23

Bakan Avcı: 'Bahçeli bizi bu seçime mecbur etmeyebilirdi'

Bakan Avcı, Eskişehir Karadenizliler Kültür Dayanışma ve Yarımlaşma Derneği'ne yaptığı ziyarette 1 Kasım seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 25-10-2015 19:19