Nagihan Karadere Kac Yasinda Haberleri

Survivor All Star ödülünde büyük kaza! Yunus Emre jet ski'nin kontrolünü kaybetti! Nagihan Karadere ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne yaşanan talihsiz kaza damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ve lüks villaya yerleştirilen kırmızı takımdan Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Magazin 2024-03-26 07:48:35

Takımından uyarı aldı, oyun alanını terk etti! Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı

fenomen yarışmaya bu defa Nagihan Karadere'nin gözyaşları damga vurdu. Takım arkadaşlarından çok bağırması sebebi ile uyarı alan Karadere oyun alanını terk etti.

Magazin 2024-03-20 08:18:24

Survivor Nagihan Karadere diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı konuşurken ağladı: Şoktayım

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere'nin dizindeki sakatlık ciddi bir boyuta ulaştı. Günlerdir adada olmayan Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyordu. Konseyde gözyaşlarını tutamayan Nagihan'ın "Şoktayım" dediği anlarla ekrana geldi.

Magazin 2024-03-10 15:47:14

Survivor Nagihan günlerdir adada değil! Acun Ilıcalı'dan Nagihan diskalifiye açıklaması

Survivor'ın en iddialı isimlerinden Nagihan Karadere yarışma sırasında dizinden sakatlandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı'dan yeni açıklama geldi.

Magazin 2024-03-06 11:43:14

Survivor Nagihan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan flaş teklif: Baş başa konsey...

Survivor All Star kırmızı takım yarışmacılarından Nagihan Karadere, oyun parkurunda geçirdiği kaza sonrası hastaneye kaldırıldı. Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı şoke eden açıklamalarda bulundu. Survivor Nagihan diskalifiye olabilir mi? İşte üzen açıklama...

Magazin 04-03-24 15:30

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Şu an için iyi bir haber veremiyorum

Survivor'da en başarılı isimlerden olan Nagihan Karadere talihsiz bir sakatlık yaşadı. "Nagihan diskalifiye mi oldu?" sorusu merak edildi. Gelişmeleri ise Acun Ilıcalı anlattı.

Magazin 03-03-24 15:30

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Survivor All Star konseyinde sinirler gerildi! Nagihan Karadere açtı ağzını yumdu gözünü! Sahra ise...

Ekranların sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen fenomen yarışma programı Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Survivor'da üçüncü dokunulmazlık oyunu adeta nefes kesti. Dokunulmazlık oyunu öncesinde Nagihan Karadere'nin yaptığı konuşma ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 30-01-24 15:30

Survivor Nagihan Karadere ve Sahra Işık neden kavga etti? Gerilime Hasan Can Kaya'daki cinsel ilişki itirafı mı sebep oldu?

Survivor All Star'da Nagihan ve Sahra Işık arasında çıkan özel hayat kavgası gündem oldu. Görüntüler yayınlanmazken sosyal medya bu büyük kavgayı merak etti. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı gündeme geldi.

Magazin 29-01-24 08:59

Survivor kınası yaktı! Nagihan Karadere göbek atıp, kurtlarını döktü! O anlar çok konuşuldu

Son dönemde ailesi tarafıdan reddedildiği iddialarıyla gündeme gelen Nagihan Karadere hakkında çıkan iddiaları yalanlamış ve kameralar önünde babasını aramıştı. Kardeşi ile sorunlar yaşadığını söyleyen ünlü isim bu defa 'Survivor kınası' ile gündeme geldi. All Star kadrosuna dahil olan Karadere, Survivor için kına gecesi organize edip sosyal medyada paylaştı.

Magazin 11-12-23 17:24

Survivor Nagihan Karadere kaç yaşında, kimdir? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? Survivor 2024 takım kadroları belli oluyor!

Survivor Nagihan, 10 Aralık 2023 Pazar gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. 2016 tarihinde TV8'de yayınlanan Survior 2016'da Ünlüler adına yarışan Nagihan Karadere çeyrek finalde elenerek beşinci oldu. 2018 yılında All Star'da tekrar yarışan ünlü atlet finale kalarak ikinci oldu. Peki, Survivor Nagihan kimdir, kaç yaşında? Ünlü atlet Nagihan Karadere hiç şampiyon oldu mu? İşte detaylar...

Magazin 10-12-23 19:59

Survivor Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddia edilmişti! Kardeşi hakkındaki sözleri olay oldu! 'İstekleri beni aşıyordu'

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin evlatlıktan reddedildiği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Karadere, bu iddiaların hemen ardından kameralar önünde babasını arayarak çıkan haberlere son noktayı koymuştu. Ünlü ismin şimdi de kardeşi ile ilgili açıklamasıyla gündem oldu. Karadere, "Kardeşimin benim boyumu aşan isteklerini karşılayamayınca konu buralara geldi" dedi.

Magazin 06-12-23 17:09

Kardeşinin sözleri olay olmuştu! Nagihan Karadere kameralar önünde babasını aradı

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Nagihan Karadere ise kameralar önünde babasını arayarak iddiaları yalanladı.

Magazin 05-12-23 09:53

Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden açıklama! Anne ve babası evlatlıktan reddetti mi?

Survivor All Star 2024 kadrosuna dahil olan milli atlet Nagihan Karadere'nin kardeşinden şoke eden paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere aile özelini paylaşarak yarışmacıyı ailenin reddettiğini duyurdu.

Magazin 04-12-23 13:25

Dilan Polat kırmızı Ferrarisi ile karakola gitti! Nagihan Karadere dayanamadı

Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyulmuştu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığını yediemine teslim edeceği gündemdeyken fenomenin kırmızı Ferrari ile karakola gittiği bir görüntü gündem oldu. Survivor Nagihan ise kendini tutamadı.

Magazin 15-10-23 15:20

Acun Ilıcalı'nın 'erken kalkma' isyanına Nagihan Karadere'den yanıt: Survivor'da da...

Acun Ilıcalı, "Erken kalkmayı kim buldu abi?" isyanıyla yine gündem oldu. Ilıcalı'nın Survivor yarışmasındaki isimlerinden Nagihan Karadere ise hemen patronuna seslendi.

Magazin 12-10-23 07:17

Acun Ilıcalı bombayı patlattı! 'Parasız kaldım' diyen Turabi Survivor All Star'a dönüyor...

Survivor All Star'ın yeni sezonunun yedinci yarışmacısı da belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'dan sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Ilıcalı "Çok şükür yarışmalardan önceki beş parasız halime geri döndüm" diyen Turabi'nin Survivor'a katılacağını açıkladı.

Magazin 12-09-23 12:16

Survivor Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Survivor All Star 6. yarışmacısı Damla Can oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın ardından açıklanan eski Survivor yarışmacısı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Damla Can kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor All Star 2024'ün 6. yarışmacısı Damla Can hangi yıllarda yarıştı?

Magazin 11-09-23 13:09

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı yeni bir yarışmacı daha açıkladı

Survivor All Star 2024'te kimler yarışacak? Acun Ilıcalı'nın her gün bir ismi açıkladığı kadroda; Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım yer alıyordu. Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı. Damla Can da Survivor kadrosuna katıldı.

Magazin 11-09-23 10:31

Acun Ilıcalı Survivor All Star 2024 için bir ismi daha açıkladı! Sercan Yıldırım da Survivor'da

Survivor All Star 2024'ün kadrosunu Acun Ilıcalı her gün bir isim duyurarak açıklıyor. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ardından Sercan Yıldırım da Survivor'da yer alacak.

Magazin 11-09-23 07:23

Survivor All Star 2024'e katılan ikinci yarışmacıyı Acun Ilıcalı SMS yok, meydan senin diyerek açıkladı! Nagihan Karadere yine yarışmada

Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı oyuncu Nihat Altınkaya olmuştu. Acun Ilıcalı yarışmaya katılacak ikinci yarışmacıyı da açıkladı. Son yarışmada sert ifadeler kullanan ve son şampiyonu eleştirerek "Bir daha asla gitmem" diyen Nagihan Karadere yine yarışmaya dahil oldu ve bakın ne dedi.

Magazin 08-09-23 09:32

Survivor'la ünlenen Nagihan Karadere o yorumu affetmedi! 'Şeref ve onurum zedelendi' diyerek şikayetçi oldu

Survivor’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Nagihan Karadere açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her yaptığı olay olan Survivor Nagihan kendisi hakkında yapılan kötü yorumları affetmiyor. Nagihan Karadare "Böyle ahlaksız bir kadın olamaz" yorumuna kayıtsız kalamadı ve soluğu savcılıkta aldı.

Magazin 01-09-23 14:35

Kansere yakalandığını duyurmuştu! Survivor Nagihan Karadere son sağlık durumunu açıkladı

Survivor’ın unutulmaz isimlerinden biri olan Nagihan Karadere geçtiğimiz günlerde kanser olduğunu açıklamıştı. Son olarak Survivor 2022 All Star'da yarışan Karadere iki farklı kanser türüyle mücadele ettiğini söylemişti. Ünlü isim sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 10-06-23 16:34

Nagihan Karadere derin bacak dekoltesiyle verdiği pozla olay oldu! Vay be neydin ne oldun

Survivor yarışmasıyla adını duyuran atlet Nagihan Karadere, Survivor All Star 2022 ile ekrana dönmüş ancak yine istediği şampiyonluğu kazamayınca hem Acun Ilıcalı'ya hem de Nisa'ya kızmıştı. Değişimiyle dikkat çeken Survivor Nagihan derin bacak dekoltesiyle olay oldu.

Magazin 02-06-23 09:10

Survivor Nagihan Karadere'yi sinirlendiren hareket: Beni taklit etmekte ısrarcısın demek!

Survivor Nagihan Karadere, yarışmanın bu akşam ekrana gelecek olan bölümüne ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Son dönemde sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, kendisi gibi milli atlet olan Nefise Karatay'ı ti'ye aldı. İşte, Survivor Nagihan Karadere'nin gündem olan o paylaşımı...

Magazin 26-03-23 09:17

Survivor Nagihan Karadere 'Mont yok, bot yok' diyenlere seslendi! 'Buraya gezmeye gelmedik'

Survivor ile tanınırlığını arttıran eski atlet Nagihan Karadere, Güney Doğu'yu sarsan deprem felaketi sonrası soluğu afet bölgesinde aldı. Bölgeden izlenimlerini paylaşan Nagihan Karadere, son paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 22-02-23 11:47

Survivor Nagihan Karadere deprem sonrası ölüm haberini duyurdu! 3 kişiydiler, tarifsiz bir acı bu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki deprem başta Hatay olmak üzere birçok ili etkiledi. Deprem bölgelerinde enkaz çalışmaları devam ederken Milli sporcu Nagihan Karadere ölüm haberini, "Tarifsiz bir acı bu" sözleriyle sosyal medya üzerinden duyurdu. İşte ayrıntılar...

Magazin 17-02-23 16:16

Deprem bölgesine giden Nagihan Karadere isyan etti! 'Allahsızlar! Yatacak yeriniz yok!'

Survivor'la ünlenen Nagihan Karadere; Hatay, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Mersin, Osmaniye ve Adana gibi pek çok şehri yasa boğan deprem felaketi sonrası afet bölgesine gitti. Yok olmuş kentleri takipçileriyle paylaşan Nagihan Karadere, yerle bir olmuş binaları görünce isyan etti.

Magazin 14-02-23 13:12

Survivor Nagihan'dan Acun Ilıcalı'yı kızdıracak sözler! ''Survivor hayatımı alt üst etti''

Geçtiğimiz haftalarda rahim ve göğüs kanserine yakalandığı öğrenilen Nagihan Karadere'den Acun Ilıcalı'yı kızdıracak sözlerin ardı arkası kesilmedi. Karadere, bugün Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve anlattıkları herkesi şaşkına çevirdi. ''Survivor hayatımı alt üst etti'' diyen Karadere programda duygusal anlar yaşadı...

Magazin 01-02-23 16:39

Kansere yakalandığını açıklayan Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'dan özür diledi! Aramızdaki buzlar tamamen eridi

Acun Ilıcalı ve Survivor'ın eski yarışmacısı Nagihan Karadere arasında yaşanan gerilimden sonra yarışmacının kanser olduğu ortaya çıkmıştı. Acun Ilıcalı 'Nagihan'ın hangi özelliği birinci olacaktı?' yorumu sonrası Nagihan Karadere'den özür geldi. İşte Survivor Nagihan'ın o sözleri...

Magazin 19-01-23 09:59

Acun Ilıcalı sert sözler söylemişti! Survivor Nagihan Karadere kansere yakalandı... Herkes ekmeğimle oynuyor

Acun Ilıcalı 'Survivor Panorama’ programında Nagihan Karadere'nin sözlerine tepki gösterdi. Ilıcalı, "Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı, ben çözemedim” demişti. Bu açıklamaya çok üzüldüğünü belirten Nagihan Karadere kanser olduğunu açıklayarak herkesi şoke etti.

Magazin 16-01-23 11:47

Acun Ilıcalı’yı kızdıracak Survivor itirafı! Nagihan Karadere açıkladı: Survivor sahte bir ortam

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni sezonu için geri sayım başlarken eski sezon yarışmacılarından olan Nagihan Karadere’den şok eden bir açıklama geldi. Survivor’ın hafızalara kazınan isimlerinden biri olan Karadere açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 13-01-23 16:58

Turabi Survivor'a sakın gitmesinler dedi! Nagihan Karadere destek verdi

Eski Survivor şampiyonlarından olan Turbo Turabi sosyal medya hesaplarından yaptığı müstehcen paylaşımlarla gündeme geliyordu. Turabi son olarak Survivor 2023 yarışmacılarına seslendi. Turabi'ye destek ise Nisa Bölükbaşı birinci olduğu için yarışmaya tepki gösteren Nagihan Karadere'den geldi.

Magazin 03-01-23 15:38

İsmail Balaban ile evlenen İlayda Şeker'den iddialı poz! Nagihan Karadere kayıtsız kalamadı

Survivor 2021 yarışmasının şampiyonu İsmail Balaban ve o sezon yarışmacı olan İlayda Şeker 2022'de evlenen ünlüler listesinde yerini aldı. Estetikle değişimiyle dikkat çeken Şeker son pozuyla adından söz ettirdi. Şeker'in pozlarına Nagihan Karadere kayıtsız kalamadı.

Magazin 03-01-23 11:17

Nisa'nın şampiyonluğu kızdırmıştı... Survivor Nagihan Karadere süper minili tarzıyla olay oldu!

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Nagihan Karadere hem değişimiyle hem de iddialı tarzıyla dikkat çekiyor. Son yarışmada Nisa Bölükbaşı'nın şampiyon olmasına kızan ve Acun Ilıcalı'ya tepki gösteren Survivor Nagihan dekoltesiyle sosyal medyayı salladı.

Magazin 26-12-22 13:18

Survivor'la ünlenen Nagihan Karadere yeni mesleğiyle şaşırttı! Bakın artık ne iş yapacak

3 kere Survivor'a katılarak tanınırlığını arttıran milli atlet Nagihan Karadere, yeni mesleğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 24-11-22 16:07

Survivor Nagihan Karadere'nin derin yırtmacına yorum yağdı! 'Bu çekicilik halis mi?'

Geçtiğimiz yıl Survivor All Star sezonunun iddialı yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, kendine has tavırları ve açıklamalarıyla dikkat çeken bir isimdi. En güçlü yarışmacılar arasında yer alan Nagihan Karadere, Nisa Bölükbaşı'nın finalist olmasına öfkelenip All Star'ın final gecesine katılmamıştı. Sosyal medyada epey aktif olan Nagihan Karadere, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı pozuyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 03-10-22 18:29

Survivor Nagihan Karadere göğüs dekolteli pozunu paylaştı! Git gide güzelleşiyor kadın

Milli sporcu Nagihan Karadere, hayatta kalma yarışması olan Survivor ile adını duyurdu. En son Survivor 2022 All Star programına katılmasıyla popülerliğini geri kazanan Karadere, bu defa sosyal medya paylaşımıyla ilgi gördü.

Magazin 28-09-22 00:42

Umut Akyürek 16 yaşındaki halini paylaştı! Ferdi Tayfur beni görünce...

Umut Akyürek, gençlik fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı. Sık sık estetik iddialarıyla gündeme gelen Umut Akyürek açıklamasında "Ferdi Tayfur beni görünce 'Yerli Sophia Loren' demişti" dedi. Nagihan Karadere de fotoğrafa yorumsuz kalamadı.

Magazin 27-09-22 14:57

Survivor Nagihan Karadere yaşadığı cinsel istismarı ağlayarak anlattı! Bana sarılıp öpmeye başladı

Survivor yarışmasının öne çıkan isimlerinden Nagihan Karadere, Gökhan Çınar'a konuk oldu. Survivor Nagihan yayında yaşadığı cinsel istismarı ağlayarak anlattı. Survivor yarışmasındaki kavgalarıyla adından söz ettiren Karadere "Bu konuların çocuklarımıza öğretilmesi gerektiğini düşünüyorum" yorumunda bulundu.

Magazin 23-09-22 15:54

Survivor Nagihan Karadere yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı! Mankenlere taş çıkarıyorsun

Survivor All Star 2022'de de, daha önceki sezonlarda olduğu gibi azimle yarışan Nagihan Karadere, sezonun en dikkat çeken yarışmacılarından biriydi. Survivor'un ardından sosyal medya paylaşımlarıyla konuşulan Karadere, ilgi çeken pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 15-09-22 23:17

Survivor Nagihan Karadere derin göğüs dekolteli pozuyla ortalığı yaktı! 15'lik olmuşsun

Sporcu Nagihan Karadere, üç defa katıldığı Survivor programıyla tanındı. Duruşuyla ve performansıyla programın dikkat çeken isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere, bu defa sosyal medya pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 08-09-22 19:45

Survivor Nagihan Karadere'den pembeler içinde paylaşım! Vücudunu saran taytıyla sosyal medyayı salladı

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla adından söz ettiren Nagihan Karadere, yarışmanın ardından çıktığı tatilde verdiği pozlar ile sosyal medyada gündem olmuştu. Instagram hesabını aktif kullanmayı sürdüren Nagihan Karadere, bugün dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken ünlü isim, fiziğiyle gençlere taş çıkardı.

Magazin 04-09-22 21:20

Survivor Nagihan Karadere mayolu pozlarıyla parmak ısırttı! Fiziği gençlere taş çıkardı...

Survivor 2022 All Star yarışmasında gösterdiği performansla bu seneye damga vuran başarılı isim Nagihan Karadere, Survivor sonrasında çıktığı tatilden pozlarını paylaştı. Güzel yarışmacı mayolu pozlarıyla takipçilerini adeta büyüledi. Düzgün fiziğiyle dikkat çeken Karadere, fiziğiyle gençlere taş çıkardı.

Magazin 28-07-22 16:53

Nisa Bölükbaşı'nın şampiyonluğuna tepki gösteren Nagihan Karadere'den flaş Survivor hamlesi

Survivor'da şampiyonluk adayı olarak gösterilen ve yarışmadan elenerek hayranlarını şaşkına çeviren Nagihan Karadere, Survivor şampiyonu Nisa hakkında konuştu. Sonucun böyle olmasını beklemediğini söyleyen Nagihan, "Artık hayatıma bakacağım" diyerek Survivor defterini kapattığını söyledi.

Magazin 27-07-22 15:12

Selçuk Ural oğlu Hakan Ural için Tek gecelik ilişkimin ürünü demişti! Nagihan Karadere'den olay paylaşım

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural için "Tek gecelik ilişkimin ürünü" yorumunda bulununca gündeme bomba gibi düştü. Bu açıklamalar gündemdeyken Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere de bir dönem kendisi hakkında kötü yorum yapan Hakan Ural hakkında bomba bir paylaşım yaptı.

Magazin 19-07-22 08:49

Survivor Nagihan Karadere Demet Akalın'ın evinde! Kocaman kocaman altınlar almış

Demet Akalın Survivor Nagihan Karadere'yi yazlığında ağırladı. "Gönüllerin şampiyonu gelmiş" diyen Demet Akalın, Survivor Nagihan'ı hediyelere de boğdu. Şarkıcı Demet Akalın, Nagihan Karadere'ye altın hediye etti, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-07-22 07:41

Nagihan Karadere'den Survivor yorumu: Kediye aslanı boğdurdular resmen

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor şampiyonluğu günlerdir tartışma konusu... Yarışmacılardan bazılar da Survivor Nisa'nın şampiyon olması konusunda eleştirilerde bulunuyor. Son olarak Nagihan Karadere "Bilsem asla gitmezdim" dedi.

Magazin 08-07-22 15:35

Survivor finali sonrası Nagihan Karadere'den şok sözler! Allah bir daha düşürmesin

Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, yarışmayı beşinci olarak tamamlayarak herkesi şoke etmişti. Survivor'dan sonra hastalanarak hastaneye kaldırılan Nagihan Karadere, son durumuyla ilgili Instagram hesabından video paylaştı. Karadere, Survivor ile ilgili sözleriyle adeta şoke etti.

Magazin 05-07-22 14:40