Naim.Suleymanoglu Haberleri Ve Son Dakika Naim.Suleymanoglu Haberleri

Naim.Suleymanoglu Haberleri Ve Son Dakika Naim.Suleymanoglu Haberleri

23 Ocak 1967’de Bulgaristan Kırcaali’de dünyaya gelen Naim Süleymanoğlu, başarıları sayesinde tüm dünyada tanınan bir haltercidir. Boyunun kısa olmasına karşın çok güçlü olması sebebiyle Cep Herkülü lakabıyla anıldı. Süleymanoğlu haltere 1977 yılında henüz dokuz yaşındayken başladı. Brezilya’da düzenlenen Dünya Halter Şampiyonası’na on beş yaşındayken katıldı ve iki altın madalyanın sahibi olarak şampiyon oldu. On altı yaşında rekor kırdı ve şampiyonluğunu yineledi. Bu başarı sayesinde halter tarihinin en genç dünya rekortmeni unvanının sahibi oldu. Kariyeri süresince üç tane Olimpiyat Altın madalyası, yedi tane Dünya Şampiyonluğu ve altı tane Avrupa Şampiyonluğu kazanan Süleymanoğlu 46 kez dünya rekorunu kırdı. 1984, 1985 ve 1986 yıllarında dünya çapında yılın haltercisi seçildi.

Naim Süleymanoğlu Haberleri

Esfane sporcu Naim Süleymanoğlu, kabri başında anıldı

Dünya halterinin efsane ismi Naim Süleymanoğlu, ölümünün 6'ncı yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Spor 18-11-2023 16:19

CEP HERKÜLÜ: NAİM SÜLEYMANOĞLU konusu ve oyuncuları! Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu nerede ve ne zaman çekildi?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi bu akşam Fox TV'de yayınlanacak. Halter sporunun Türkiye ve dünya standartlarında en başarılı ismi kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi vizyona girdiği dönemde büyük ses getirmeyi başarmıştı. Peki, ep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 05-09-2023 18:56

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ne zaman ve nerede çekildi?

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Filmi izlmek isteyen sinema severler araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ne zaman ve nerede çekildi?

Magazin 25-07-2023 23:23

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Filmi izlmek isteyen sinema severler araştırmalarına hız kazandırdı. Peki, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu oyuncuları kimler, konusu nedir? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve kaç yılında çekildi?

Magazin 29-03-2023 20:50

Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında öldü? Naim Süleymanoğlu'nun boyu kaç? İşte dünyanın en iyi haltercisi Cep Herkülü'nün hayatı

Naim Süleymanoğlu, Bulgaristan'daki Türkler için dünya tarihinde çok önemli bir yere sahip. Cep Herkülü lakaplı haltercinin hayat hikayesi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kullanıcılar ' Naim Süleymanoğlu kaç yaşında öldü, boyu kaç?' gibi soruların cevaplarını araştırmaya başladılar. Peki Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında öldü? Naim Süleymanoğlu'nun boyu kaç? İşte dünyanın en iyi haltercisi Cep Herkülü'nün hayatı...

Magazin 19-02-2023 21:27

Naim Süleymanoğlu kimdir, ne zaman öldü? İşte Naim Süleymanoğlu rekor ve başarıları...

Dünya ve Avrupa şampiyonu "Cep Herkülü" lakaplı Naim Süleymanoğlu yıl dönümünde anılıyor. 23 Ocak 1967, Ahatlı, Bulgaristan doğumlu Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. Spor kariyeri boyunca çok sayıda başarı elde etti. Peki halterci Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında ve neden öldü? İşte detaylar...

Spor 18-11-2022 09:40

Naim Süleymanoğlu Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Karaman'da başladı

Naim Süleymanoğlu Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası Karaman'da başladı

Yurthaber 02-09-2022 17:03

Türk halteri dünyaya rol model olacak

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü: - "Kazakistan ile protokol görüşmesi yaptık. Karşılıklı kamplar gerçekleştireceğiz. Sonrasında da bunu 'Türki Cumhuriyetler Kupası' olarak geniş bir alana yaymayı düşünüyoruz" - "2024 Paris Olimpiyatları için hiçbir endişem yok. Allah'ın izniyle kotalarımızı alacağız ve oradan madalya çıkartacağız. Ancak en büyük hedefim 2028 Los Angeles Olimpiyatları"

Yurthaber 23-06-2022 11:13

Bakan Kasapoğlu, Naim Süleymanoğlu Spor Tesisleri'nin açılışını yaptı:

"Silivri’yi gençlik ve sporda güçlü kılacak muhteşem bir eserle buluşturmanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz" - "Türkiye özellikle son 20 senede Sayın Cumhurbaşkanlığımızın öncülüğünde tesis devrimi gerçekleştirdi"

Yurthaber 27-03-2022 17:35

Mustafa Uslu'nun başı Rus mafyasıyla derde girdi! Ses kayıtları ortaya çıktı

Ünlü filmlerin yapımcısı Mustafa Uslu son olarak ‘Cep Herkülü' ile öne çıkmıştı. Uslu'nun Rus mafyasıyla başı dertte. İddialara göre ‘Cep Herkülü’nün Bulgaristan’daki çekimleri sonrası anlaştığı Slvestar Lenenov'a ödeme yapmayan Uslu mafyaya havale edildi. Mustafa Uslu hemen mahkemeye koştu ve 5 kişi hakkında 15'er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Magazin 07-02-2022 07:15

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Naim Süleymanoğlu'nu andı

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu Naim Süleymanoğlu'nu andı

Yurthaber 18-11-2021 12:01

Naim Süleymanoğlu kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? İşte hayat hikayesi...

Bir çok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de, Memorial Ataşehir Hastanesi, İstanbul'da hayata gözlerini yumdu. Naim Süleymanoğlu kariyeri boyunca birçok başarı elde etti. Cep Herkül'ü olarak anılan Naim Süleymanoğlu Türk Süpermen adıyla da anılır.

Spor 18-11-2021 01:39

Naim Süleymanoğlu ne zaman ve neden öldü? Naim Süleymanoğlu kimdir?

En iyi halterci olarak hafızalara kazınan sporcuyla ilgili 'Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu kimdir?' sorusu merak ediliyor. Henüz on altı yaşında rekor kırarak şampiyon olan isim halter tarihinde en genç dünya rekortmeni unvanını almıştı. Peki Naim Süleymanoğlu ne zaman ve neden öldü? Naim Süleymanoğlu kimdir? İşte ayrıntılar...

Spor 10-11-2021 19:58

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimler?

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak. 2019 senesinde vizyona giren Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları arasında Hayat Van Eck, Yetkin Dikinciler, Selen Öztürk, Gürkan Uygun gibi pek çok isim yer alıyor. Peki Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi? Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 10-11-2021 19:34

Naim Süleymanoğlu ne zaman ve neden öldü? Naim Süleymanoğlu'nun mezarı nerede?

Cep Herkülü ve Türk Süpermen adlarıyla anılan Naim Süleymanoğlu Bulgaristan Türk'ü haltercidir. 22 Kasım 2019'da Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu adlı film piyasaya sürüldü. Kırcaali, Bulgaristan HC doğumlu Naim Süleymanoğlu birçok başarıya imza attı ve birçok ödülün sahibi oldu.

Haber 09-09-2021 21:58

Dünyanın yükünü omzunda taşıyan Naim Süleymanoğlu hakkında az bilinenler

22 yaşında Dünya Şampiyonası'nı kazanıp emekliye ayrılan 'Cep Herkülü' lakaplı efsane halterci Naim Süleymanoğlu hakkında, okudukça hem duygulanıp hem tebessüm edeceğiniz 10 müthiş bilgiyi sizler için derledik.

Magazin 06-09-2021 10:37

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun ismi Edirne'de caddeye verildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak: - "Naim Süleymanoğlu sadece bizim değil dünyanın da bir değeridir."

Yurthaber 12-06-2021 13:24

Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nun ismi Edirne'de caddeye verilecek

"Cep Herkülü" Naim Süleymanoğlu'nun ismi Edirne'de caddeye verilecek

Yurthaber 09-06-2021 13:00

Naim Süleymanoğlu ne zaman ve neden öldü? Naim Süleymanoğlu kimdir?

Dünyada kendi ağırlığından 3 katı fazlasını kaldıran tek sporcu olarak tarihe adını yazdıran Naim Süleymanoğlu, Bulgaristan Türküdür. Kırcaali’de doğup büyüdükten sonra küçük yaşlarda spora başlayan Naim Süleymanoğlu, 15 yaşındayken iki altın madalya kazandı.

Spor 22-03-2021 13:36

Naim Süleymanoğlu filmi nerede ve ne zaman çekildi? Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kim?

Türk ve Dünya spor tarihine damgasını vuran Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu alan “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filmi, 22 Kasım 2019’da sinemaseverlerle buluşmuştu. Vizyona girmesinin ardından oldukça büyük bir kitle tarafından beğeni ile izlenen filmde, Naim Süleymanoğlu’na oyuncu Hayat Van Eck hayat verdi. Süleymaoğlu’nun babası rolünde ise Yetkin Dikinciler, beyaz perdede yer aldı.

Magazin 22-03-2021 12:54

TV yayın akışı 22 Mart 2021 Pazartesi! Bugün kanallarda ne var? Show TV, TV8, Kanal D, Star TV, FOX TV, ATV yayın akışı

22 Mart Pazartesi günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı televizyon seyircileri tarafından merakla araştırılıyor. 22 Mart Pazartesi akşamı Çukur, Yasak Elma, Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler, Maraşlı, Sefirin Kızı, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu ve Mandıra Filozofu programları izleyicilerle buluşacak. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, FOX TV, ATV, STAR TV, TRT 1 yayın akışı nasıl? İşte 22 Mart TV yayın akışı...

Trend 22-03-2021 12:11

2. Belediyeler Arası Halter Şampiyonası sona erdi

2. Belediyeler Arası Halter Şampiyonası sona erdi

Yurthaber 25-12-2020 17:28

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin konusu ne? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi oyuncuları kimler? Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi nerede çekildi?

47 dünya rekoru, 3 olimpiyat altın madalyası, 6 Avrupa şampiyonluğu ile 7 tane Dünya Şampiyonluğu... Destansı bir spor kariyeri... İltica talebi ve Türkiye... Ve Naum Shalamanov’dan Naim Süleymanoğlu’na dönüşmesi... 22 Kasım 2019 tarihinde vizyona giren Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu usta oyuncu kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Filme ilişkin soruların sayısı çoğaltıldı. Peki Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi konusu nedir?

Trend 18-11-2020 15:56

Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi madalyaları teslim etti

Dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, ağabeyine ait "Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu" filminde kullanılan 3 altın madalyayı yeğenlerinin tereke davasının görüldüğü mahkemeye teslim etti - Mahkeme, tutanakla kayıt aldığı madalyaları kasaya koydu

Haber 27-01-2020 12:31

Naim Süleymanoğlu Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası, Antalya'da sona erdi

Naim Süleymanoğlu Büyükler Türkiye Halter Şampiyonası, Antalya'da sona erdi

Spor 26-01-2020 15:36

Naim Süleymanoğlu Büyükler Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası başladı

Şampiyonada, 29 ilden 323 sporcu mücadele edecek

Spor 23-01-2020 17:48

Avrupa şampiyonu halterci Aleyna'nın hedefi olimpiyatlar

Bokstan geçiş yaptığı halterde iki yılda Avrupa Şampiyonluğuna uzanan 15 yaşındaki Aleyna Kaymaz, bu sporda başarılara imza atmak için aralıksız çalışıyor - Milli halterci Aleyna: - "Kimse benden böyle bir başarı beklemiyordu. Çünkü spora başlayalı fazla olmamıştı. Herkesi şaşırtmış oldum" - Antrenör Ekrem Celil: - "Hırslı ve çalışkan bir sporcu. Olimpiyat şampiyonu olacağına inanıyorum"

Spor 09-01-2020 11:28

Naim: Cep Herkülü filmi 2 Ocak'ta Avrupa'da vizyona girecek

"Naim: Cep Herkülü" filmi 2 Ocak'ta Avrupa'da vizyona girecek

Magazin 30-12-2019 17:12

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin ekibi, Edirne'de izleyiciyle buluştu

Yönetmen Özer Feyzioğlu: - "Süleymanoğlu büyük bir insan hakları savunucusudur, özgürlük savaşçısıdır"

Magazin 06-12-2019 23:59

Halil Mutlu: Bir gün federasyon başkanı olacağım

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu eski milli halterci Halil Mutlu, Halter Federasyonu Başkanlığı için bir gün koltuğa oturacağını ve o andan itibaren kimsenin kendisini koltuktan kaldıramayacağını söyledi. Mutlu, hayatını anlatan bir filmin çekilip çekilmeyeceği ile ilgili de, "Bunu ben canlıyken yapmalılar. Ben öldükten sonra yapılmasına izin vermem" dedi.

Spor 04-12-2019 09:24

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin ekibi Samsun'da

Filmin oyuncularından Yetkin Dikinciler: - "Sadece spor ve halter filmi değil, Naim'in bize insan olarak çok mesajlar verdiği bir film. Umarım herkes kendi hikayesinden bir parça bularak ayrılacak"

Magazin 01-12-2019 18:42

Naim Süleymanoğlu büyük bir insan hakları savaşçısıydı

"Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filmini vizyona girdiği cuma gününden bu yana yaklaşık 300 bin kişi izledi - Filmin yönetmeni Özer Feyzioğlu: - "Naim Süleymanoğlu büyük bir insan hakları savaşçısıydı. Annesini, babasını, ülkesini, sahip olduğu tüm maddi varlıklarını bırakıp Bulgaristan'dan kaçmasının arkasında yatan şey de tam olarak insan hakları mücadelesiydi" - "Naim Süleymanoğlu, Demir Perde'nin üzerinden halteriyle zıplayıp öbür tarafa ulaşan ve orada yaşanan ızdırabı, zulmü dünyaya duyurmayı spor aracılığıyla başaran bir kişidir" - Naim Süleymanoğlu'nu canlandıran oyuncu Hayat Van Eck: - "İnternet üzerinden binbir türlü videosunu izledim. Okuyabildiğim tüm kaynaklardan bilgi edindim. Belgesellerini izledim. Duygularını, nasıl düşündüğünü, o anki motivasyonunu, adım atışındaki ritmik hareketler, küçük tikleri, dudağını yalaması gibi şeylerin üzerine çalışarak role hazırlandım" - Oyuncu Yetkin Dikinciler: - "Naim'in belki de anlatmaya çalışıp da kolayca dürüstlüğünden, vicdanından dolayı anlatamadığı şeyleri filmde izleyiciye aktarmaya çalışıyoruz"

Magazin 25-11-2019 12:47

Halil Mutlu: Naim Süleymanoğlu beni halterde etkileyen en önemli ve ilk isimdir

Eski halter federasyonu genel sekreteri Kenan Nuhut: - "Sadece sporda değil, Türkiye'nin sosyal yapısının gelişmesinde, Bulgaristan'dan ülkemize olan göçte, ekonomik anlamda da Türkiye'ye çok katkılar sağladığını düşünüyorum"

Spor 22-11-2019 12:54

Türkiye'de halterin kaderi Cep Herkülü ile değişti

Halterde büyük başarılara imza atan Naim Süleymanoğlu'nun 1986 yılında Türkiye'ye gelmesi branşın çehresini değiştirdi - Üst üste 3 olimpiyat şampiyonluğu elde eden Naim'in sporu bırakmasının ardından bayrağı Halil Mutlu, Taner Sağır ve Nurcan Taylan taşıdı - 2004 Atina Olimpiyatları'nın ardından gerileme süreci başlarken, halterde ilk madalya 12 yıl sonra Rio Olimpiyatları'nda geldi

Spor 22-11-2019 11:47

Türkiye halterde Naimli günlerini özlüyor

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar: "(Naim Süleymanoğlu) O şaşaalı günler bir daha zor gelir" - "Bulgaristan'daki Türkler üzerindeki zulüm, Naim Süleymanoğlu'nun kararlı tutumuyla dünyaya duyuruldu. Naim'i ne kadar anlatsak azdır" - "Yeni Naimler bulmaya çalışıyoruz. Yıldızlar ve gençlerde iyiyiz ama büyüklere geldiğimiz zaman aynı başarı devam etmiyor. Çünkü okulla beraber yürütülemiyor"

Spor 22-11-2019 11:36

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin galası yapıldı

UNIQ Hall'de gerçekleştirilen galaya sanat ve spor dünyasından birçok isim konuk oldu - Filmin yapımcısı Mustafa Uslu: - "Ebediyen yok olmayacak bir film oldu. Türk halkına hayırlı olsun"

Magazin 20-11-2019 23:41

Mustafa Uslu: Naim, hayatımın en anlamlı ve en büyük filmi

"Naim Süleymanoğlu, Seul Olimpiyatları'nda 5 olimpiyat rekoru kırdığında henüz 19 yaşındaydı. 19 yaşında bakmaya kıyamadığımız bir çocuk, Seul'de 5 olimpiyat rekoru kırdı. Böyle bir şeyin bana nasip olmasından da çok mutluyum" - "Biz çocuklarımıza Ömer Halisdemir'i, Naim Süleymanoğlu'nu gösteremezsek, günün birinde öyle bir cesaret ve yürek lazım olduğunda hiçbiri çıkmaz. Onlar bu ülkeyi ülke yapan değerlerimiz" - "Yıllarca biz ABD'lilerin, kaçtı, vurdu, yakaladı filmlerini izledik. Ne saçmalıklarına inanıyoruz. Adam 30 kere ölüyor. Kafası ayrılıyor. Tekrar birleşiyor. Bunlara inanırken, kendi kahramanlarımız burada duruyor" - "19 bin 800 figürasyonun kullanıldığı, çok muhteşem 336 sahneden oluşan bir film yaptık"

Magazin 19-11-2019 11:14

Naim Süleymanoğlu vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı

Dünya halterinin efsane ismi Naim Süleymanoğlu için vefatının ikinci yıl dönümünde kabri başında anma töreni düzenlendi.

Trend 19-11-2019 08:54

Naim Süleymanoğlu, vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı

Naim Süleymanoğlu, vefatının ikinci yıl dönümünde anıldı

Spor 18-11-2019 15:31

GRAFİKLİ - Naim Süleymanoğlu, vefatının ikinci yılında anılıyor

"Cep Herkülü" lakaplı Süleymanoğlu, halterde elde ettiği başarılarla efsane sporcular arasına adını yazdırdı - Bulgaristan doğumlu Süleymanoğlu, baskılardan kurtulmak adına 1986 yılında Türkiye'ye iltica etti - Milli halterci, üst üste 3 kez olimpiyat şampiyonu olarak tarihi bir başarı elde etti - Kariyerinde ayrıca 7'şer dünya ve Avrupa şampiyonluğu bulunan efsane sporcu, 46 dünya rekoruna imza attı - Süleymanoğlu, 1988 Seul Olimpiyatları'ndaki performansıyla Time dergisine aynı yıl kapak oldu

Spor 18-11-2019 11:12

Naim Süleymanoğlu için anma töreni

Dünya halterinin efsane ismi Süleymanoğlu için vefatının ikinci yıl dönümünde yarın İstanbul'daki kabri başında anma töreni düzenlenecek.

Spor 17-11-2019 09:54

Kardeşi Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'nu anlattı

Halterci Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu: - "Ağabeyimin lakabı o zaman çizgi karakter 'Kalemando'ydu. (Hilmi Pekünlü) 'Gel bakalım Kalemando buraya. Halter yapmak ister misin?' dedi. Hiç ilgisini çekmedi" - "Hilmi Pekünlü bir ay boyunca bize gidip geldi. Annem boyu kısa kalacak diyerek vermek istemedi. Yetmedi aynı zamanda okulda da baskı yapıldı, spora yönlendirilmesi için. Hilmi Hoca okul müdürüyle ve müdür yardımcılarıyla görüşmüş. Bulgaristan'da spora bakış açısı, o yıllar daha akıcı, kolaydı. 'Ben spor yapmıyorum.' deme şansımız yoktu. Naim ağabeyim de 1-2 ay içinde halteri sevdi"

Spor 15-11-2019 13:24

Naim Süleymanoğlu'nun kızlarından Caner Taslaman hakkında suç duyurusu

Dünya Halter Şampiyonu Naim Süleymanoğlu'nun kızları, “Hırsızlık, emniyeti suiistimal ve mala zarar verme" suçlarından Prof. Dr. Caner Taslaman hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 11-11-2019 13:25

Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminden yeni fragman

Türk spor tarihine damga vuran Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatan "Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu" filminden yeni fragman izleyiciyle buluştu.

Trend 01-11-2019 17:36

Naim filminin yeni fragmanı yayımlandı

Naim filminin yeni fragmanı yayımlandı

Magazin 01-11-2019 12:19

Naim’i 'Cep Herkülü' yapan isim rolünde Gürkan Uygun var

Televizyon dizilerinde oynadığı birbirinden farklı karakterlerle hafızalarda iz bırakan Gürkan Uygun, “Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu” filminde, Naim Süleymanoğlu’nu 10 yaşında keşfeden ilk antrenörü Enver Türkileri rolünde izleyeceğiz.

Trend 15-10-2019 12:31

Naim Süleymanoğlu'nun kayıp madalyalarına suç duyurusu

İstanbul'da 2 yıl önce hayatını kaybeden dünya ve olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ailesinin avukatı Aziz Demir, Naim Süleymanoğlu'nun 7 dünya, 6 Avrupa, 3 olimpiyat madalyasının kaybolmasına ilişkin suç duyurusunda bulundu.

Spor 08-10-2019 16:30

Naim Süleymanoğlu'nun madalyalarının kayıp olduğu iddiası

"Cep Herkülü" unvanlı olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ailesi, 2017 yılında vefat eden Süleymanoğlu'nun madalyalarının kayıp olduğu iddiasıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu

Haber 08-10-2019 12:19

Naim Süleymanoğlu'nun evinde keşif! Kayıp 13 madalya aranıyor

Efsane sporcu Naim Süleymanoğlu’nun Dünya ve Avrupa Şampiyonalarından kazandığı kayıp 13 madalya için evinde keşif yapıldı. Evde madalyalara ulaşılamazken Süleymanoğlu’nun kızları Sezin ve Esin’in Avukatı Aziz Demir, “En kısa zamanda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız. Evde maalesef birçok kuş iskeleti vardı. Ev bakımsız vaziyette, özellikle kupalar ona verilen birçok hediye yerlere atılmış gerçekten üzüntü verici bir olay.” dedi.

Haber 04-10-2019 11:54