Naima Ahmed Qorane Haberleri

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 2024-03-12 15:38:10

SON DAKİKA | MİT'ten nokta operasyon! Emine Seyid Ahmed öldürüldü

Son dakika haberi: MİT, terör örgütü YPG-YPJ’nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Azadi Derik kod adlı Emine Seyid Ahmed’i, Kamışlı’da etkisiz hale getirdi.

Haber 2024-02-27 09:55:09

Nihal Candan ve Bahar Candan tutuklanmıştı! Soruşturmada yeni gelişme: 6 kişi daha yakalandı

Sosyal medya fenomeni Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, ucuza araç sattıklarını iddia ederek ‘Sazan sarmalı” yöntemiyle birçok kişiyi dolandıran çetenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklandı. Candan kardeşlerin soruşturmasına ilişkin yeni bir operasyon daha yapıldı. Yeni operasyonda örgütle bağlantısı olduğu iddia edilen Berk E. (21), Şahin B. (46), Barış V. (45), Ali K. (92), Ebu B.G. ve Ahmed Y.Ç. gözaltına alındı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-12 09:59:17

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 2023-12-24 15:42:49

Son Dakika | Kuveyt Emiri es-Sabah hayatını kaybetti

Son dakika: Kuveyt Devlet Televizyonu'nun bildirdiğine göre, Kuveyt Emiri es-Sabah 86 yaşında hayatını kaybetti. Emir es-Sabah'ın vefatı üzerine Kuveyt Bakanlar Kurulu, Veliaht Prens Şeyh Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın ülkenin yeni emiri olduğunu açıkladı.

Haber 16-12-23 13:05

Fahrettin Altun: İsrail yanlısı paylaşımlar ön plana çıkarıldı, Filistin yanlısı paylaşımlar geri plana itildi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, NTV Özel Yayını'nda Ahmed Arpat'a konuştu. İsrail'in 7 Ekim'den bu yana sivillerle birlikte hakikati de katlettiğini vurgulayan Altun, İsrail'in bu süreçte 150'ye yakın yalanını ve yürüttüğü dezenformasyon çabalarını ortaya çıkardıklarını söyledi.

Haber 14-12-23 22:45

Eski Yemen bakanının oğlu Beyoğlu'nda kaza yaptı! 71 yaşındaki kadın yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Türkiye, Somali cumhurbaşkanının oğlu Hassan Shekh Mohamud'un motokurye Yunus Emre Göçer'in ölümüne neden olup Türkiye'den kaçmasını konuşurken yine İstanbul'da bu kez eski Yemen Savunma Bakanının oğlu Ahmed Musaeed Hussein kaza yaptı. Dün meydana gelen kazada Pakize Özer (71) ağır yaralandı. Gözaltına alınan Hussein serbest bırakıldı. Eski bakanın neden Türkiye'de olduğuyla birlikte kazanın görüntüleri de ortaya çıktı.

Haber 11-12-23 09:17

Sınırın sıfır noktasında ağlatan buluşma

Asrın felaketinde annesi ve 3 kardeşini kaybeden Suriyeli Ahmed Selheb, 8 yıldır görmediği babasıyla Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan sınır kapısındaki tampon bölgede buluştu.

Yurthaber 16-11-23 13:41

İnsan Hakları İzleme Örgütü yetkilisi Ahmed: İsrail'e baskı yapmak, Batılı ülkelerin sorumluluğunda

Yasmine Ahmed, Gazze'deki savaş suçlarına ve insan hakları ihlallerine son vermesi için İsrail'e baskı yapılmasının, özellikle de bu ülke üzerinde etkisi olan Batılı ülkelerin sorumluluğunda olduğunu belirtti.

Haber 07-11-23 19:13

İsrail mülteci kampını vurdu: 100 kişi hayatını kaybetti

İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor. Gazze'nin kuzeyindeki mülteci kampına yapılan saldırıda ilk belirlemelere göre 100 kişi hayatını kaybetti, 300 kişi de yaralandı. Gazze Sivil Savunma Müdürü Ahmed el-Kahlout yaptığı açıklamada, "Bu binalarda yüzlerce vatandaş yaşıyor. İşgal hava kuvvetleri bu bölgeyi ABD yapımı 6 bombayla yerle bir etti. Bu, İsrail'in Gazze Şeridi'ndeki son katliamı" dedi. İsrail ordu sözcüsü Daniel Hagari de İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’nı vurduğunu doğruladı.

Haber 31-10-23 17:03

DSÖ'den Gazze açıklaması! Onurlu yaşam hakkı imkansız

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Doğu Akdeniz Bölge Ofisi Direktörü Ahmed el-Manzari, İsrail saldırıları altındaki Gazze'de "sağlık hizmetlerine erişim ve onurlu yaşam hakkının neredeyse imkansız" olduğunu belirtti.

Haber 30-10-23 00:12

Annesi emzirirken uyuyakaldı... Nefes alamayan bebekten acı haber!

Bodrum'da yaşayan Suriye uyruklu Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid’i emzirirken uyuya kaldı. Nefes alamayan talihsiz bebek boğulurken, anne ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Haber 25-10-23 22:10

Mısır duyurdu: Refah Sınır Kapısı açık, İsrail Gazze'ye yardımların girmesini kabul etmiyor

Mısır, Gazze Şeridi’nin Mısır’a açılan tek kapısı olan Refah Sınır Kapısı’nın açık olduğunu, İsrail’in bölgeye insani yardımların girişini kabul etmediğini duyurdu. Mısır Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd "İsrail sınır kapısını (Filistin tarafı) 4 kez vurarak yardımların girişini reddetmesine rağmen, sınır kapısının kapalı olmasından Mısır’ı sorumlu tutuyor" açıklamasını yaptı.

Haber 20-10-23 17:13

Şırnak'ta Uluslararası 2. Molla Ahmed el-Cezeri Sempozyumu başladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde düzenlenen "Uluslararası 2. Molla Ahmed el-Cezeri Sempozyumu" başladı.

Yurthaber 12-10-23 14:28

Sokak ortasında vahşet: O anlar kamerada! Haraç vermeyi reddedince... Esnafı av tüfeğiyle öldürdü

Adana'da, cep telefonu satan Suriye uyruklu Ahmed Madarati'nin (30), haraç vermeyi reddetmesi üzerine öldürüldüğü olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Elinde av tüfeğiyle Madarati'nin peşinden koşup iş yerine ateş ettiği anlar görüntülenen cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haber 20-09-23 12:48

Adana'da haraç cinayeti! İş yeri sahibine kurşun yağdırdı

Adana'da bir iş yeri sahibi, kendisinden haraç isteyen kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Cinayete kurban giden Ahmed Madarati'nin ağabeyi ise şahsın sürekli kendilerinden haraç istediğini, çevredeki iş yerlerini de haraca bağladığını öne sürdü.

Haber 18-09-23 19:13

Hakan Fidan'dan önemli açıklama: İşbirliklerimiz giderek artmakta

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cezayir Dışişleri Bakanı Ahmed Attaf ile görüşmesinin ortak basın toplantısı düzenleyip önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin Afrika'da büyükelçilik sayısının 46'ya ulaştığını aktaran Fidan, "Türkiye'nin sömürü gibi bir amacı olmadığı görülüyor. İşbirliklerimiz giderek artmakta. Bu yönde çalışmalara devam edeceğiz." dedi. Cezayir Dışişleri Bakanı Attaf ise, "Türkiye ile ilişkilerimiz büyük bir atılım içerisinde." ifadelerini kullandı.

Haber 07-09-23 14:19

Çatışmalar Münbiç'e sıçradı! Arap aşiretleri birleşiyor, terör örgütü arkasına bakmadan kaçıyor: 22 köyü temizlediler

Suriye’nin doğusunda yer alan Deyrizor'da 27 Ağustos'ta başlayan çatışmalar alevlenerek devam ediyor. Terör örgütü PKK/YPG’nin Deyrizor Askeri Meclis grubunun lideri Ahmed el Habil’i alıkoymasının ardından birçok Arap aşireti birleşerek silahlı mücadele başlattı. Arap aşiretleri şu ana kadar 22 köyü terör örgütü PKK/YPG'den temizledi. Öte yandan çatışmaların Münbiç'e sıçradığı belirtildi.

Haber 03-09-23 00:07

İsrail hapishanesinde Filistinli mahkumun eşi “sperm kaçırma” yöntemiyle hamile kaldı... Dördüzlerini doğurdu

İsrail hapishanelerindeki Filistinlilerden biri daha sperm kaçırma yöntemiyle baba oldu. İsrail hapishanesinde tutuklu bulunan Filistinli Ahmed Şimali’nin eşi, "sperm kaçırma" yöntemiyle dördüz bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeklerinin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Trend 13-06-23 13:25

SON DAKİKA | MİT'ten Irak'ta nokta operasyon! Gri listedeki isim ve 2 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/KCK’nın Irak'ın kuzeyindeki sözde üst düzey yöneticilerinden, gri listede aranan ‘Sinan Dijvar’ kod adlı Fehmi Öğmen ile Ş.Reşit Taburu Sorumlusu Mazlum Koçer kod Mehmet Salih Çakal ve Ararat Tolhildan kod Ahmed Muhammed ALİ, Süleymaniye kırsalındaki operasyonla etkisiz hale getirdi.

Haber 08-06-23 09:48

Arap Birliği: Suriye'nin dönüşü, tüm ülkelerin ilişkilerini başlatacağı anlamına gelmiyor

Arap Birliği Genel Sekreteri Ahmed Ebu Gayt, Suriye'nin Birliğe dönüşünün tüm üye ülkelerin, Suriye ile yeniden ilişki kuracakları anlamına gelmediğini belirtti.

Haber 18-05-23 14:16

Dünya bu olayı konuşuyor! Enkaz altında çıkartıldığında öldü zannedildi... Mezara konulacakken birden canlandı

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ile 7.6 büyüklüklerindeki depremler Türkiye’nin güneydoğusunu yerle bir etti. Çifte depremlerden Suriye’nin kuzeyi de etkilendi. Binlerce binanın yerle bir olduğu Suriye’de enkaz kaldırma çalışmaları sırasında tüm dünyanın dikkatini çeken bir olay yaşandı. Ahmed el-Maghribi isimli bir depremzedenin enkaz altından çıkartıldığında öldüğü zannedildi ama genç adam mezara konulacağı sırada birden canlandı.

Trend 24-02-23 08:04

Adana'da 8 yaşındaki çocuğun feci ölümü! Köpekten kaçarken...

Adana'da korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre; karşısına çıkan köpekten kaçarken aniden yola çıkan Suriye uyruklu 8 yaşındaki Ahmed el Halil'e minibüs çarptı. Ağır yaralanan Ahmed el Halil, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, küçük çocuğun koşarak yola çıktığı ve minibüsün küçük çocuğa çarptığı anlar yer alıyor.

Haber 29-01-23 10:27

Bulgar sevgilisini dolandırdığı söylenen Mehmet Sait Müge Anlı'ya konuştu! 'Renginar benim çoraplarımı koklardı!'

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sosyal medyadan tanıştığı Mehmet Sait tarafından dolandırıldığını söyleyen Bulgar kökenli Renginar Ahmed, çareyi Müge Anlı'da aradı. Birçok kirli iddia ile karşı karşıya kalan Mehmet Sait, programa bağlanarak ''Renginar benim çoraplarımı koklardı'' itirafıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

Magazin 24-01-23 11:49

Müge Anlı'yı şaşırtan olay! Senin ayakkabından su içerim dedi yapmadığını bırakmadı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına evliyken Facebook'tan tanıştığı adamla aşk yaşayan Renginar Ahmed'in sözleri damga vurdu. Aşkı için Bulgaristan'dan Antalya'ya gelen Renginar Ahmed 35 bin euro zarara uğradığını söyledi. Mehmet Sait Bey'in kendisine "Senin ayakkabından su içerim" dediğini belirten Renginar Ahmed'in sözleri Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosundakileri şaşırttı. İşte Müge Anlı'ya damga vuran olayın ayrıntıları...

Magazin 23-01-23 15:30

Son dakika: Aralarında DEAŞ'lı kritik isim de var! MİT ve emniyetten ortak operasyon: Hatay'da yakalandılar

Son dakika haberi: MİT ve emniyetin ortak operasyonuyla Hatay'da 8 terörist yakalandı. Teröristler arasında DEAŞ'ın sözde sahil tabur komutanı Ahmed Ali'nin de bulunduğu bildirildi. Teröristlerin Suriye'ye giderek Türk askerlerine yönelik eylem yapmalarına yönünde talimat aldıklarını itiraf ederken Türk bayrağını yaktıklarına ilişkin görseller de tespit edildi.

Haber 21-12-22 13:07

Galler - İran maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Galler - İran maçında ilk 11’leri!

Galler – İran karşılaşması bugün Katar’da oynanacak. Dünya Kupası kapsamında yapılacak maçın muhtemel ilk 11’leri ise belli oldu. Ahmed Bin Ali Stadyumunda oynanacak karşılaşmaya yoğun taraftar ilgisi bekleniyor. İki ekip geçtiğimiz hafta galibiyetle tanışamamıştı. Peki Galler – İran maçı saat kaçta? Hangi kanalda? İşte maçın ilk 11’leri...

Spor 25-11-22 09:16

Gareth Bale, Galler'i sırtladı! Kazandırdığı penaltıyla takımını turnuvada tuttu

Dünya Kupası B Grubu'nda ABD ile Galler karşı karşıya geldi. 64 yıl sonra Dünya Kupası'na katılma başarısı gösteren Galler'de heyecan çok büyüktü. Ahmed Bin Ali Stadı'nda oynanan mücadele adeta nefes kesti. İlk maçlarını kazanmak isteyen iki ekibin karşılaşmasında kazanan çıkmadı. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Galler, maçın sonlarına doğru kazandığı penaltıyla skoru eşitledi ve maçtan 1 puanla ayrıldı.

Spor 22-11-22 00:00

İçişleri Bakanı Soylu, İranlı mevkiidaşı Vahidi ile telefonda görüştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İran İçişleri Bakanı Ahmed Vahidi ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Haber 17-11-22 19:40

Bursa'da 9 kişinin can verdiği yangın faciasında kahreden detay! Aynı gün doğdular, aynı gün toprağa verildiler

Bursa'da bir evde meydana gelen yangında 8'i çocuk, 9 kişi can verdi. Misafirliğe gittikleri amcalarının evinde çıkan yangında ölen Ahmed (10) ve Ali El Cesim (11) kardeşlerin doğum günlerinin de ölüm günleri gibi aynı gün olduğu öğrenildi. 1 Ocak doğumlu olan 2 kardeşin cansız bedenleri aynı yatakta birbirine sarılı halde bulunurken, kimliklerinin belirlenmesi için DNA testi yapıldı. El Cesim kardeşler, cenazeleri tanınmayacak durumda olduğu için verilen numaralarla yan yana defnedildiler.

Haber 10-11-22 12:43

Memleketi yangın yerine döndü, ABD'de hayal gibi düğün yaptı! İranlı Molla Ayetullah İrvani'nin kızının düğün görüntüleri sosyal medyada infial yarattı

İran'da 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Mahsa Emini'nin ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra ölümü nedeniyle başlayan protestolar ülkeyi yangın yerine çevirdi. Bu sırada İran hükümetinin önde gelenlerinden Molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızı Sarvenaz İrvani'nin ABD'de yaptığı düğün görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde İrvani'nin kızının eşi ile öpüştüğü kareler de yer aldı.

Haber 01-10-22 12:46

Memleketi yangı yerine döndü, ABD'de hayal gibi düğün yaptı! Ayetullah İrvani'nin kızının düğün görüntüleri sosyal medyada infial yarattı

İran'da 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Mahsa Emini'nin ahlak polisi tarafından gözaltına alındıktan sonra ölümü nedeniyle başlayan protestolar ülkeyi yangın yerine çevirdi. Bu sırada İran hükümetinin önde gelenlerinden Molla Ayetullah Ahmed İrvani'nin kızı Sarvenaz İrvani'nin ABD'de yaptığı düğün görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde İrvani'nin kızının eşi ile öpüştüğü kareler de yer aldı.

Haber 01-10-22 12:46

Sivasspor'da Ahmed Musa ameliyat edildi

Sivasspor'da Ahmed Musa ameliyat edildi

Yurthaber 27-09-22 18:58

Sivasspor'dan Ahmed Musa'nın sağlık durumu hakkında açıklama:

"Ahmed Musa'ya yapılan kontrollerde, sol kolunda kırık tespit edildi"

Yurthaber 19-09-22 16:08

Alanyaspor, Olympiakos'tan Ahmed Hassan'ı bir yıllığına kiraladı

Alanyaspor, Olympiakos'tan Ahmed Hassan'ı bir yıllığına kiraladı

Yurthaber 08-09-22 18:58

Sivasspor, Ahmed Musa'yı transfer etti

Sivasspor, Ahmed Musa'yı transfer etti

Yurthaber 02-09-22 23:18

Gaziantep FK, Ahmed El Messaoudi ile yollarını ayrıldı

Gaziantep FK, Ahmed El Messaoudi ile yollarını ayrıldı

Yurthaber 26-08-22 13:36

Mem u Zin'den etkilenip, evlilik yıl dönümlerinde Çin'den Cizre'ye geldiler

Ahmed-i Hani'nin eserini Çinceye çevirmek için çalışma yapan Şanghay Sosyal Bilimler Akademisinde görevli Dr. Öğretim Üyesi Nurettin Dong, destansı aşk öyküsünün yaşandığı toprakları eşiyle görmek için kilometrelerce yol katetti - 5 yıl önce Müslüman olan Dong: - "Evliliğimizin 1. yılı ve bu ziyaret bizim için çok kıymetli"

Yurthaber 15-08-22 11:03

Hacı Bektaş Veli, düşünce ve öğretileriyle asırlardır insanlığa yol gösteriyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu: - "Hünkar Hacı Bektaş Veli, Hoca Ahmed Yesevi'nin kültürünü Anadolu'ya taşıyan insandır. Düşünün ki kilometrelerce uzaktan Anadolu'ya belli bir görevi yerine getirebilmek için göç etmiş insanlar. Bu intikalin arkasındaki büyük hedefi, büyük içeriği çok iyi anlamamız gerekiyor"

Yurthaber 13-08-22 12:10

Tutuklu meslektaşları için imza atan ünlü yönetmen Cafer Penahi gözaltına alındı

İran'da ödüllü ünlü yönetmen Cafer Penahi dahil üç yönetmen başkent Tahran'da gözaltına alındı. Mehr haber ajansı, Panahi'nin geçen Cuma günü bir protestoya katıldıktan sonra tutuklanan yönetmen arkadaşları Muhammed Resulof ve Mustafa El Ahmed hakkında bilgi almak için Evin cezaevine gittikten sonra gözaltına alındığını bildirdi.

Magazin 12-07-22 11:09

Başakşehir'de yabancı uyruklu çalışan para meselesi yüzünden patronunu öldürdü!

Korkunç olay İstanbul Başakşehir'de yaşandı. İddiaya göre yabancı uyruklu Ahmed O. (26), alacağı ücreti ödemedi diye patronu Fikret Bittim’i bıçaklayarak öldürdü.

Haber 07-07-22 18:09

Trabzonspor, Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile görüşmelere başladı

Trabzonspor, Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan ile görüşmelere başladı

Yurthaber 04-07-22 12:05

Öğrenciler toprağı verimli kullanmayı tarlada uygulamalı öğreniyor

Ahmed-i Hani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarım Bölümünde eğitim gören öğrencilere, 2 dönümlük alanda tohumun toprağa girmesinden ürün vermesine ve sulamaya kadar her aşama uygulamalı gösteriliyor - Tarım Bölümü Alan Şefi Ayşe Alan Güzel: - "Bölgede bilinçli üreticiler yetiştirmeye çalışıyoruz. Anız yakmayan, vahşi sulama yapmayan, toprağı verimli kullanan ve toprağa kimyasal gübre salmayan gelecek nesilleri yetiştiriyoruz"

Yurthaber 16-06-22 11:31

İzmir açıklarında geri itilen 11 düzensiz göçmen kurtarıldı

Elinde kırık tespit edilen Yemen uyruklu Ayşe Ahmed, Yunan unsurlarının sopalı saldırısına uğradığını öne sürdü

Yurthaber 09-06-22 16:40

Azerbaycan milli şairi Ahmed Cavad, TRT Avaz'da anılacak

Azerbaycan milli şairi Ahmed Cavad, TRT Avaz'da anılacak

Yurthaber 06-06-22 12:26

Diyarbakır ve Gaziantep'den kahreden haber! 4 genç hayatını kaybetti

Diyarbakır'da serinlenmek için Nehri'ne giren ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 3 lise öğrencisinin yaklaşık 1,5 saat sonra cansız bedenlerine ulaşıldı. Öte yandan bir acı haber de Gaziantep'den geldi. Fırat Nehri’ne giren 17 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmed El Haccac, akıntıya kapılarak boğuldu.

Haber 05-06-22 15:00

Türk-Arap girişimcilik kuruluşu Core İstanbul açıldı

Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman el-Ahmed: - "Türkiye bir medeniyet, ticaret ve sanayi merkezi. Türkiye, Arap ve Türk gençliğine yatırım yaparak, onlara sektöre hızlı bir giriş yapmalarında büyük fırsat sunuyor" - AK Parti Genel Başkan Danışmanı Yasin Aktay: - "Türkiye şu anda 5 milyona yakın mülteciye ev sahipliği yapıyor. Bu göç dalgaları Türkiye için bir sınavdı ve başarılı oldu. Türkiye, nesiller yetiştirmeye ve insan enerjisine odaklandı"

Yurthaber 04-06-22 22:12

Haftanın tarihine bakış

Haziran ayının ilk haftası, farklı yıllarda edebiyat, moda ve siyaset dünyasından çok sayıda tarihe mal olmuş kişinin hayatını kaybettiği bir dönem oldu - Alman filozof Karl Marx 5 Haziran 1883, Fransız şair ve romancı Victor Hugo 1 Haziran 1885, besteci Johann Strauss 3 Haziran 1899, Çek yazar Franz Kafka 3 Haziran 1924, şair Ahmed Haşim 4 Haziran 1933, şair Nazım Hikmet Ran 3 Haziran 1963, yazar Orhan Kemal 2 Haziran 1970, şair Ahmet Arif 2 Haziran 1991, Fransız modacı Yves Saint-Laurent 2 Haziran 2008'de yaşamını yitirdi - 32'nci Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz, 4 Haziran 1876'da Feriye Köşkü'ndeki odasında ölü bulundu - ABD adına uzayda ilk yürüyüşü, Edward White 3 Haziran 1965'te gerçekleştirdi

Yurthaber 29-05-22 10:41

Ahmed Hassan, Konyaspor'a veda etti

Yeşil-beyazlı takımın Mısırlı golcüsü Ahmed Hassan, Beşiktaş karşılaşması sonunda sosyal medya hesabından açıklama yaparak Konyaspor'a veda ettiğini açıkladı.

Spor 22-05-22 15:23