Namaz Haberleri

'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi!

Hatay'da, 'Örümcek Adam' kostümüyle 81 ili gezmek için yola çıkan Ayaz Koç, bayram namazı kılarken cemaat arasında tedirginlik yarattı. Koç, ihbar üzerine gelen polis tarafından camiden çıkarıldı.

Haber 10-04-2024 18:26

Camide sapık alarmı! Başörtü takıp aralarına girdi, namaz kılan kadını taciz etti

Samsun’da akıllara durgunluk veren bir taciz olayı yaşandı. 40-45 yaşlarındaki bir erkek, imamın çöpe attığı eski cübbeyi giyip, başörtü takarak camiye gitti. Kadınların arasına girerek namaz kılan zanlı, iddiaya göre bir kadını da taciz etti. Caminin güvenlik kameralarına da yansıyan şahıs, polis tarafından her yerde aranıyor.

Haber 07-04-2024 15:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken dikkat çeken anlar! Türk bayrağını yere serip namaz kıldı

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Elazığ'a giderek mitinge katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması sırasında bir kadının Türk bayrağını yere sererek namaz kılması kameralara yakalandı.

Haber 07-03-2024 09:41

Elinde matkapla namaz kılan robot taklidi yapmaya çalıştı: Sosyal medyada tepki çeken Robokıble videosu

Eline matkap alıp namaz kılıyormuş gibi yaparak kendini robota benzetmeye çalışan kişi sosyal medyada tepkilere yol açtı. "Robokıble" etiketiyle yaptığı paylaşımdaki videoyu çeken kişinin de kahkahalarla eşlik ettiği duyuldu. Şahsın diğer paylaşımları da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 17-02-2024 10:36

Namaz sırasında kalp krizi geçiren imam secdede vefat etti

Endonezya’daki Al-Ula Camii’nde sabah namazı sırasında imam kalp krizi geçirerek secdede vefat etti. İmamın vefat etmesinin ardından cemaatten bir kişi namazı kıldırmaya devam etti.

Haber 05-01-2024 09:10

'Engin Polat namaza başladı, Gogol okuyor, Dilan Polat da İnşirah Suresi'ni...' Fatih Portakal'dan avukatın sözlerine sert yorum Sen vergiyi kaçır, kara parayı akla, sonra 'Allah'ım affet'

Çıkan iddialarla gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatından gelen 'Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor." sözleri dikkat çekti. Gazeteci Fatih Portakal avukatın bu sözlerine sert yorum yaptı. Portakal "Hala böyle dini mesajlar veriyorlar. Namaza başlıyormuş onu Allah kabul etsin de kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Kandırmaya meraklılar, inanmayın bunlara çok fazla" dedi.

Magazin 07-12-2023 10:51

MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ: Mevlid Kandili'nde hangi ibadetler yapılır? Dua, namaz, zikir ve tesbihler

Mevlid Kandili'nde yapılacak ibadetler vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu özel günde birçok Müslüman dua eder, tesbih namazı kılar, zikir ve tesbihler çeker. Birçok kişi arama motorlarında "Mevlid Kandili'nde hangi ibadetler yapılır?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Mevlid Kandili ibadetleri nelerdir?

Haber 26-09-2023 13:37

Camide namaz kılarken bir ses duydular! Sese doğru gidince şaşkına döndüler 'Adeta şoke olduk'

Arnavutköy’de yatsı namazı için camiye giden cemaat, ibadetleri esnasında bebek ağlaması duydu. Namazdan sonra sese doğru giden vatandaşlar caminin avlusuna 3 günlük olduğu tahmin edilen bir bebek bırakıldığını gördü. Kimin bıraktığı henüz tespit edilemeyen bebek, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

Haber 13-09-2023 09:25

Görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu! Namaz ile alay eden güvenlik görevlisi için istenen ceza belli oldu

Sosyal medyada paylaştığı videoda namaz ile alay eden güvenlik görevlisi büyük tepki çekmişti. Şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, şüphelinin zincirleme şekilde 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' ve 'halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama' suçlarından toplamda 10 yıl 5 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi. İşte detaylar...

Haber 08-08-2023 09:55

Camiye giren köpek ile cemaatin imtihanı kamerada! Namaz sırasında zor anlar yaşattı

Başakşehir Kayaşehir’de geçen sabah namaz vaktinde camiye giren bir sokak köpeği namaz kılan vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bazı vatandaşlar korkarak namazını bozarken bazıları köpeği çıkartmaya çalıştı. İlginç anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Haber 17-07-2023 15:45

Namaz kılma videosu tepki çekmişti! Gözaltına alınan özel güvenlik görevlisi serbest bırakıldı

İstanbul Sancaktepe'de bir firmada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan kişinin çektiği namaz kılma videosuna tepki yağmıştı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan D.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Haber 09-07-2023 18:24

Atatürk'ü Ekber diyerek namaz kılmıştı! Sosyal medyadaki görüntüler sonrası tutuklandı

Sosyal medyada "namaz kılma" videosu adı altında çektiği görüntüler nedeniyle hakkında "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik veya aşağılama" suçundan başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlı, adliyeye sevk edildi.

Haber 09-07-2023 13:20

Sosyal medyada tepki çeken namaz kılma videosu! 'Atatürk' ve 'Andımız'ı... Başsavcılık harekete geçti

Sosyal medyada paylaşılan namaz kılma videosuna tepki yağdı, Başsavcılık harekete geçti! İstanbul'da sosyal medya üzerinden yayınlanan özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyen kişinin paylaştığı namaz kılma videosuna ilişkin soruşturma başlatıldı. Videoda namaz kılarmış gibi yaparken Mustafa Kemal Atatürk'ün adını geçiren ve Andımız'ı okuyan şahsa sosyal medyada çok sayıda eleştiri geldi. Soruşturma çerçevesinde gözaltı kararı çıkarılan şüpheli yakalandı.

Haber 08-07-2023 14:49

Zübük filmi Antalya'da gerçek oldu! Gözaltına alınacağını anlayınca namaza durdu, polisler dakikalarca bekledi

Kemal Sunal'ın oynadığı Zübük filmini hatırlatan olay Antalya'da yaşandı. Kimlik kontrolü sırasında gözaltına alınacağını anlayan bir adam, aniden namaza durdu. Polisler dakikalarca adamın namazının bitmesini beklerken; o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Haber 19-06-2023 19:12

Sakarya'da tehlikeli gerginlik: Namaz sonrası 2 ev ateşe verildi

Sakarya’nın Erenler ilçesinde silahlı kavgada ölen Mutlu Ayhan'ın (28) yakınları, cenaze namazı sonrası saldırganlara ait olduğu iddia edilen 2 evi taşlayarak eşyaları ateşe verdi. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahalesi ile olay sonlandırılırken, iki evde maddi hasar oluştu.

Haber 08-05-2023 18:41

Bir şehir bunu konuşuyor! Eni 2,5 boyu 8,5 metre... Mezarından kalktı abdest alıp namaz kıldı

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yer alan bir mezarlıkla ilgili rivayetlerin ünü şehrin dışına taştı. Şeyh Ziya Baba isimli bir zata ait olduğu belirtilen mezarlığın eni 2,5 boyu 8,5 metre uzunluğunda. Dikili köyünde yaşayan Hakkı Koç mezarlık için, "Çeşmenin orada abdest aldığını ve burada namaz kıldığını görenler var." ifadelerini kullandı. Bazı köy sakinleri de Şeyh Ziya Baba'nın mezarından kalkarak Kıbrıs harbine gittiğini iddia etti.

Haber 01-05-2023 23:24

Bakan Kasapoğlu, İzmir'de vatandaşlarla bayramlaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir'in Buca ilçesinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Yurthaber 21-04-2023 08:57

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, Hatay'da bayram namazının ardından konuştu

"Bugün geldiğimiz noktada, inşallah bundan sonra vatandaşlarımız bir yıl içerisinde kalıcı konutlarına kavuşturulabilecek bir çalışmanın, hummalı bir çalışmanın içerisindeyiz"

Yurthaber 21-04-2023 08:45

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da bayram namazının ardından konuştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'daki tarihi Ulu Camii'de bayram namazını kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Yurthaber 21-04-2023 08:04

Depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılındı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde, bayram namazı kılındı.

Yurthaber 21-04-2023 07:20

Başkentte bayram namazı coşkusu

Başkentte çok sayıda kişi, bayram namazını Hacı Bayram Veli Camisi ile Kocatepe Camisi'nde kıldı.

Yurthaber 21-04-2023 07:19

İzmirli iş adamı Kemal Zorlu son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'de önceki gün tedavi gördüğü hastanede 73 yaşında hayatını kaybeden Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 27-03-2023 15:15

Namaz için camiye gelen cemaat neye uğradığını şaşırdı! İlginç anlar kamerada

İzmir'in Bornova ilçesinde görenleri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Akşam namazı için camiye gelen cemaat, camiye giremedi. Bir süredir bunalımda olduğu ileri sürülen O.Ç. isimli genç, siper olduğu cami kapsını açtırmayarak cemaatin içeriye girmesine engel oldu. İlginç anlar anbean cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-03-2023 09:40

İşrak namazı ve Duha namazı nasıl kılınır? İşte Diyanet İşrak ve Duha namazı kılınışı

İşrak veya duha namazı, farz, sünnet ve vacip namazların dışında kılınan nafile namazlardan biridir. İşrak veya duha namazının kılınışı, kaç rekat olduğu Müslümanlar tarafından araştırılıyor. Peki İşrak namazı ve Duha namazı nasıl kılınır? İşte Diyanet İşrak ve Duha namazı kılınışı...

Haber 17-02-2023 10:32

Osmaniye'de, depremde hayatını kaybeden baba ve iki oğlunun cenazeleri defnedildi

Osmaniye'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden baba ve iki oğlunun cenazeleri toprağa verildi.

Yurthaber 08-02-2023 12:01

Sahur vakti ne zaman? Üç aylar bugün sahur saat kaçta? 23 Ocak sahur vakti

İslam aleminin her yıl heyecanla beklediği üç aylar geldi. 23 Ocak Pazartesi idrak eden üç aylarda Müslümanlar, bu güzel zaman diliminde ibadetlerini yerine getirmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda gece oruç için kalkacak olanlar, sahur vaktini araştırıyor. Peki sahur vakti ne zaman? İşte 23 Ocak sahur vakti...

Haber 23-01-2023 14:15

Sabah kerahat vakti ne zaman? Kerahat vaktinde namaz kılınır mı? İşte il il namaz saatleri!

Kerahat vakti sabah saatlerindeki bir zaman dilimine verilen addır. Üç ayların da başlamasıyla Müslüman alemi, ibadetlerini duayla yerine getirmek için gözlerini namaz saatlerine çevirdi. İslam dininde bazı vakitlerde, birtakım ibadetlerin yapılması yasaklandı. Peki sabah kerahat vakti ne zaman? Kerahat vaktinde namaz kılınır mı? İşte il il namaz saatleri!

Haber 23-01-2023 14:14

Camide namaz kılarken başından vurmuştu... İfadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken PKK detayı

Gaziosmanpaşa'da Halil İbrahim Güçin (29), eski eşinin akrabası Cengiz U. (36) tarafından cami içinde namaz kıldığı sırada başından vuruldu. Ağır yaralanan Güçin'in hastanede beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Teslim olan Cengiz U.'nun ifadesinde Güçin'in PKK propagandası yaptığını öne sürdüğü belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 09-01-2023 17:40

Namazdan sonra sokakta bekleyip bıçakladı! Camide 'Namazı yanlış kıldırdı' tartışması: O arada elim olay meydana geldi

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde izinli olan cami hocasının yerine gönüllü müezzinlik yapan Ali Turan ile yine cami cemaatinden Faik Uygun, akşam namazında Turan'ın namazı yanlış kıldırdığını öne sürdü. İkili arasında başlayan tartışma devamında kavgaya dönüştü. Turan, meyve bıçağıyla Uygun'u karnından ve göğsünden bıçakladı.

Haber 30-12-2022 16:24

Ay tutulması namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Husuf namazı ne zaman kılınır? Diyanet'e göre Ay tutulması namazının kılınışı!

Ay tutulması namazı bugün meydana gelecek olan ay tutulması sebebiyle vatandaşlar tarafından sıklıkla arama motorlarında sorgulanıyor. Kanlı ay tutulması için geri sayım sürerken ay tutulması namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Husuf namazı ne zaman kılınır? gibi soruların yanıtı merak konusu oldu. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yayımladığı bilgiler doğrultusunda Husuf namazının yani Ay tutulması namazının kılınışı...

Haber 08-11-2022 06:32

Dedesini yerde buldu: Namaz kılarken hayatını kaybetti!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayvanlarını otlattığı sırada merada namaz kılarken fenalaşan çoban hayatını kaybetti.

Haber 27-10-2022 21:53

Yaşananlar cami kamerasına yansıdı: Namaz kılarken bir anda oldu! Genç adamı sırt üstü ve hareketsiz yatarken görünce...

İzmir'in Bornova ilçesinde ikindi namazını kılmak için camiye giden vatandaşlar beklemedikleri bir manzarayla karşılaştı: Haydar Çoban adlı vatandaş sırt üstü ve hareketsiz yatıyordu. Bunun üzerine olay yerine sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle gerçek ortaya çıktı. Yaşananlar ise caminin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber 21-10-2022 09:41

Konya, Karaman, Afyonkarahisar ve Aksaray'da Mevlit Kandili idrak edildi

Konya, Karaman, Afyonkarahisar ve Aksaray'da Mevlit Kandili idrak edildi

Yurthaber 07-10-2022 21:32

Rebiülevvel ayı namazı nasıl, ne zaman kılınır? Rebiülevvel ayı namazı kaç rekat?

Rebiülevvel ayı ibadetlerinden olan Rebiülevvel ayı namazını kılmak isteyenler namazın kılınışı, rekat sayısı gibi ayrıntıları öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. Rebiülevvel ayı hicri takvime göre senenin üçüncü ayı olarak kabul edilmektedir. Rebiül evvel ayında İslam peygamberi Hazreti Muhammed doğduğu için ayların en şereflisi olarak tanımlanır. Peki, Rebiülevvel ayı namazı nasıl, ne zaman kılınır? Rebiülevvel ayı namazı kaç rekat?

Haber 05-10-2022 07:29

Müslümanlar İçin Büyük Öneme Sahip Olan Namaz Abdesti Nasıl Alınır?

Abdest, ‘’dinin direği’’ olarak tanımlanan namaz ibadeti için oldukça önemli bir yere sahip olan unsurlar arasında bulunuyor. Belirli bir düzen dahilinde gerçekleştirilen abdest alma işlemi; hem ruhen, hem de bedenen rahatlamayı sağlıyor. Vücudun belirli yerlerine su temas ettirilerek gerçekleştirilen abdest alma işlemi, farklı ayrıntıları ile öne çıkıyor…

Haber 14-09-2022 09:47

İstanbul'da Hayat namazla güzeldir etkinliği düzenlendi

İstanbul'da "Hayat namazla güzeldir" etkinliği düzenlendi

Yurthaber 11-09-2022 18:57

Muharrem ayı ne zaman bitiyor? Muharrem ayı orucu ne zaman tutulur?

Muharrem ayının gelmesiyle beraber, bu ayın ne zaman başlayıp ne zaman biteceği ve yapılan ibadetler arasında yer alan Muharrem ayı orucunun ne zaman tutulacağı merak konusu oldu. Peki Muharrem ayı ne zaman başlar, ne zaman biter? 2022 Muharrem ayı orucu ne zaman tutulur?

Haber 07-08-2022 11:57

Muharrem ayı 10. günü ne zaman 2022? Muharrem ayı 10. günü neler yapılır? 2022 Aşure günü ne zaman?

Muharrem ayının gelmesiyle beraber, Muharrem ayı ile ilgili merak edilen sorular sık sık araştırılıyor. Hicri takvimin ilk ayı olarak kabul edilen Muharrem ayında, Müslüman vatandaşlar ibadetlerini gerçekleştirmeye başladı. Peki Muharrem ayı 10. günü ne zaman 2022? Muharrem ayı 10. günü neler yapılır? 2022 Aşure günü ne zaman? İşte Muharrem ayı ve aşure günü ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...

Haber 05-08-2022 14:04

Aşure günü ne zaman başlar ve biter? 2022 Aşure günü, Muharrem ayı ne zaman?

Muharrem ayının başlamasıyla beraber aşure günü hakkındaki detaylar gündeme geldi. Muharrem ayında ibadetlerini yerine getiren binlerce Müslüman vatandaş aşure gününe gün sayıyor. Bu yıl 30 Temmuz Cumartesi günü idrak edilmeye başlanan Muharrem ayı yine ibadetlerle geçecek. Peki aşure günü ne zaman başlar ve biter? İşte 2022 Aşure günü...

Haber 03-08-2022 22:46

CUMA HUTBESİ 29 TEMMUZ 2022! Cuma Hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı Cuma Hutbesinin tam metni!

29 Temmuz Cuma Hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'nın internet sitesinde Perşembe günü Word belgesi ile PSD dosyası olarak paylaşıldı. Bugün camilere giderek cemaat eşliğinde namaz kılacak vatandaşlar internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki, 29 Temmuz Cuma Hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 29 Temmuz Cuma hutbesi konusu...

Haber 29-07-2022 11:25

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2022! En yeni cuma mesajları ve anlamlı, dualı, hadisli hayırlı cumalar sözleri!

Cuma mesajları ve anlamlı, dualı, hadisli seçenekleriyle cumanız mübarek olsun görselleri bugün vatandaşların en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Bir cuma gününe daha kavuşmanın sevincini yaşayan müslüman vatandaşlar, ailelerine ve sevdiklerine cuma mesajları ve sözlerini, WhatsApp, Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya platformları yoluyla paylaşıyorlar. İşte dualı ve hadisli resimli cuma mesajları ve cumanız mübarek olsun sözleri...

Haber 29-07-2022 11:23

22 Temmuz 2022 Cuma Hutbesi konusu nedir? Diyanet Cuma Hutbesi konusu! 22 Temmuz 2022

Cuma Hutbesi'nin konusu Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlandı. Çok sayıda vatandaş, 22 Temmuz 2022 Cuma günü de camilere gidip cuma namazı kılacak.. Peki 22 Temmuz Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın detayları ve 22 Temmuz Cuma hutbesi konusu haberimizde...

Haber 22-07-2022 13:12

CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Diyanet'e göre cuma namazı kılınışı bilgileri!

Cuma namazı camide cemaat ile kılınan farz bir namazdır. Öğle ezanı vaktinde kılınan cuma namazının farzları arasında 2 rekat kılınan farzın yanında hutbeyi dinlemek yer alır. 22 Temmuz günü cumaya gidecek olan vatandaşlar Diyanet'in paylaştığı cuma namazı saatini öğrendi. Peki cuma namazı nasıl kılınır? Cuma namazı kaç rekat? İşte cuma namazı hakkında merak edilenler...

Haber 22-07-2022 10:13

Cuma namazı saati 22 Temmuz 2022! Cuma namazı saat kaçta, hangi ilde saat kaçta kılınacak? Diyanet İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma saatleri

Cuma namazı saat bilgisi 22 Temmuz Cuma günü camilere gidip cemaat eşliğinde cuma namazı kılacak olan vatandaşlar tarafından merak edildi. Cuma namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerde araştırılıyor. Diyanet İşleri Başkanlığı konuya ilişkin bilgilere web sitesinde yer verdi. Peki Cuma namazı saat kaçta, hangi ilde saat kaçta kılınır? İşte Diyanet'e göre il il cuma namazı saat bilgisi...

Haber 22-07-2022 10:04

CUMA HUTBESİ 15 TEMMUZ 2022! Cuma Hutbesi konusu nedir? Diyanet yayımladı!

Cuma hutbesi konusu, geçtiğimiz gün Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi web sitesinde PDF ve WORD dosyası olarak yayımlandı. Mübarek cuma günü münasebetiyle cemaatle birlikte namaz kılacak olan çok sayıda vatandaş arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapmayı sürdürüyor. Peki 15 Temmuz Cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamanın detayları ve 15 Temmuz Cuma hutbesi konusu haberimizde...

Haber 15-07-2022 12:18

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA? 15 Temmuz 2022 Cuma namazı hangi ilde saat kaçta kılınacak? 15 Temmuz 2022 İstanbul, Ankara, İzmir il il cuma namazı vakti!

Cuma namazı saat kaçta kılınacak? 15 Temmuz Cuma günü İstanbul, Ankara, İzmir gibi çok sayıda ilde camiye gidip cemaatle namaz kılmak isteyen vatandaşlar internette araştırma yapıyor. Diyanet 81 il için Cuma namazı saatleri ile ilgili detaylara internet sitesinde yer verdi. Peki 15 Temmuz 2022 Cuma namazı hangi ilde saat kaçta kılınacak? İşte 15 Temmuz Cuma günü için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan İstanbul, Ankara, İzmir il il Cuma namazı saatleri..

Haber 15-07-2022 12:15

Adana'da kütüphanede namaz kılan öğrenci ile görevlilerin tartışması kamerada

Adana'da kütüphanede namaz kılan öğrenci ile görevlilerin tartışması kamerada

Yurthaber 13-07-2022 16:55

Adana'da 'kütüphanede namaz kılma' tartışması: Tepki toplayan olay hakkında Belediye Başkanı Karalar'dan açıklama geldi

Adana'da bir öğrenciyle kütüphane görevlileri arasında 'namaz kılma' tartışması yaşandı. Kütüphanede namaz kılan öğrencileri görevliler uyarınca öğrenci tepki gösterdi. Görevliler ise kendilerine verilen talimatı ilettiklerini dile getirdi. Sosyal medyada da tepki toplayan olayın ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar görevli personel hakkında hukuki sürecin başlatıldığını açıkladı.

Haber 13-07-2022 14:54

Kurban Bayramı kutlanıyor

Kurban Bayramı kutlanıyor

Yurthaber 09-07-2022 08:05