Natalia Borisovna Borodina Haberleri

Gören yardımına koştu ama yeterli olmadı! Karamel tankının içine düşen kadın yanarak can verdi... Sadece bacaklarını gördük

36 yaşındaki Natalia Nemets, Rusya'nın Belgorod bölgesindeki bir şekerleme fabrikasında meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Karamel tankı temizlemek isteyen Nemets dengesini kaybedip tankın içine düşünce yanarak can verdi. Fabrikada Nemets ile birlikte çalışan diğer işçiler genç kadına yardım etmeye çalışsa da çabaları yeterli olmadı.

Trend 2024-01-20 11:50:48

Voleybolun Demir Leydi'siydi! Filenin Sultanları'ndan Neslihan Demir son haliyle şaşırttı! 'Efsaneler ölmez'

Filenin Sultanları'nın efsane 2003 kadrosundaki oyuncular değişimleriyle konuşulmaya devam ediyor. Özlem Özçelik, Esra Gümüş, Natalia Hanikoğlu gibi isimlerin yanı sıra Neslihan Demir de adından sıkça söz ettiren oyuncuların başlarında geliyor. Bir döneme damga vurmuş eski milli voleybolcu ise değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 2023-11-11 00:08:26

Filenin Sultanları'nın efsanesiydi! Natalia Hanikoğlu'nun son halini gören şaştı kaldı

Filenin Sultanları'nın kayıpsız olarak 2024 Paris Olimpiyatları biletini kazanmalarıyla birlikte eski milli voleybolcular da gündem oldu. A Milli Kadın Voleybol Takımı eski oyuncusu Natalia Hanikoğlu da bu isimler arasında yer aldı. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Hanikoğlu, değişimiyle görenleri şaşırttı.

Magazin 2023-09-25 14:18:14

Vahşi Güzel'in Milagros'u Natalia Oreiro cesur pozlarıyla yıllara meydan okuyor! Çok çekicisin

90'lı yıllarda yayınlanan ve Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesi bulunan Vahşi Güzel dizisinin başrol oyuncusu Natalia Oreiro son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Yıllar geçtikçe güzelleşen Vahşi Güzel'in Milagros'u Natalia Oreiro sütyensiz tarzıyla hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 2023-08-28 10:24:29

Bir döneme damga vurmuştu! Vahşi Güzel'in İvo'su Facundo Arana'yı bir de şimdi görün

Bir döneme damga vuran Vahşi Güzel isimli pembe dizide hayat verdiği İvo karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Facundo Arana yıllar sonra ortaya çıktı. Arjantin yapımı pembe dizide Uruguaylı şarkıcı Natalia Oreiro ile başrolü paylaşan ünlü oyuncunun son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 11-08-23 07:09

Konser yangın yerine döndü! Love Island (Aşk Adası) yıldızını sahneye çıkartıp kucak dansı yaptı

Dünyaca ünlü şarkıcı Chris Brown, Manchester konserinde eski Love Island (Aşk Adası) yıldızı Natalia Zoppa’yı sahneye çıkarttı. Zoppa’nın sahneye çıkmasından sonra Brown ünlü realite yıldızının boğazını tutarak kucak dansı yapmaya başladı. O anlar sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı.

Trend 18-03-23 08:42

Kilosu nedeniyle yıllarca zorbalığa uğradı! Son halini görenler değişimine inanamıyor

Toplum kilolu ve zayıf insanlara karşı oldukça kaba olabiliyor. Bedenleri üzerinden ağır yorumlara maruz kalan kişilerin psikolojileri etkilenebiliyor. Kilosu nedeniyle yıllarca zorbalığa uğrayan Natalia Masterman'ın yaşadığı değişim görenleri şok ediyor. Natalia, kilo verme sürecini paylaştı.

Haber 22-01-23 14:31

Bir dönemin Vahşi Güzel'i Natalia Oreiro son haliyle hayrete düşürdü! Gören bir daha baktı

1990'ların sonunda ekrana gelen efsane dizi Vahşi Güzel'in başrol oyuncusu Natalia Oreiro, yıllara kafa tutuyor. Şimdilerde 45 yaşında olan Natalia Oreiro, son haliyle dikkat çekti. Uruguaylı yıldızın paylaşımlarına yorum yağdı.

Magazin 19-12-22 14:00

Genç kadının trajik ölümü! Kanıyla denizi kırmızıya boyadı... Teknenin pervanesine kapılınca feci şekilde can verdi

26 yaşındaki Natalia Andrea Larranaga Fajardo, Kolombiya'nın San Andres kentindeki White Wata Plajı'nda meydana gelen korkunç olaydan sonra hayatını kaybetti. Suya düşen parmak arası terliklerini almak için denize atlayan genç kadın, hareket halindeki bir teknenin pervanesine kapılınca, korkunç yaralar aldı. Genç kadının kanı denizi kırmızıya boyarken, olaya tanık olanlar çığlık çığlığaydı.

Trend 05-12-22 16:26

Bodrum'da korkunç olay! Yat şirketlerinde çalışan Rus kadın, villasında ölü bulundu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve uzun zamandır çeşitli yat yapım şirketlerinde asistanlık yapan Rus Natalia Spatar, yaşadığı evde ölü bulundu. Villasından kötü kokular gelmesi üzerine dehşet ortaya çıkarken, Spatar'ın 5-6 gün önce öldüğü belirlendi.

Haber 30-06-22 07:37

Üç kişilik ilişkisi sosyal medya kariyerinin sonunu getirdi! Şikayetler nedeniyle kapatıldığını iddia etti

Sosyal medya fenomeni Natalia Bezerra da Silva, evli bir çiftle geleneksel olmayan üç kişilik ilişkilerinin kariyerinde büyük bir darbeye neden olduğunu itiraf etti. Sosyal medya kullanıcılarının şikayeti üzerine hesabının kapatıldığını söyleyen Silva, “Hesabım saldırıya uğradı” diyerek isyan etti.

Trend 04-04-22 12:07

Rus model Natalia Vodianova Ukrayna halkı için harekete geçti

Rus model Natalia Vodianova ülkesi Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası harekete geçti. Ünlü model Ukrayna halkı için bağış kampanyalarını paylaştı.

Magazin 27-02-22 15:10

10 aydır korona kâbusunu yaşıyor! ''Her şey dışkı, çürük et gibi kokuyor''

ABD'li genç kadın kendisine 10 ay önce korona teşhisi konulduğunu ancak, o gün bugündür ''cehennemi yaşadığını'' söyledi. TikTok'ta hastalığının yan etkilerinden bahseden Natalia Cano, artık en sevdiği yemekleri yiyemediğini hepsinin çürük et ve dışkı gibi koktuğunu, hatta suyun bile tadını alamadığını anlattı.

Haber 09-12-21 07:41

Natalia Vodianova: Duayı bitirdiğimde büyükannem son nefesini verdi!

Moda dünyasının 'supernova' lakaplı Rus model Natalia Vodianova, büyükannesi Gromova Larisa Gavrilovn'u kaybetti.

Magazin 15-11-21 17:15

Vahşi Güzel’in yıldızı Natalia Oreiro, Rusya vatandaşlığı aldı

Türkiye'de bir zamanlar popüler olan Arjantin dizisi "Vahşi Güzel"in başrol oyuncusu Natalia Oreiro, Rusya vatandaşlığı aldı.

Magazin 26-10-21 07:38

Belarus'ta kırmızı beyaz ayakkabı ve çorap giyen kadına 7 bin 500 TL'lik ceza

Belarus’ta muhaliflerin rengi olarak bilinen ve yasaklanan kırmızı-beyaz renkli çorap ve ayakkabı giyen Natalia Sivtsova-Sedushkina, 650 pound ( yaklaşık 7 bin 500 TL) para cezasına çarptırıldı.

Haber 07-05-21 16:32

Harry Potter film serisinden Game Of Thrones dizisine geçiş yapan 10 oyuncu

“Harry Potter” ve “Game of Thrones“ fantastik türde yapımlar olsa da aslında birbirlerinden tamamen başka dünyaları ifade eder. Ama her ikisinde de rol alan aktörler sayesinde iki yapımda gönlümüzde ortak bir payda da buluşmayı başardı. Tonks ve Osha karakterlerine hayat veren Natalia Tena gibi aktörlerden bazılarını tanıyor olsanız da diğerleri gerçekten sizi şaşırtabilir. Sizin için her iki seride de rol alan 10 aktörü derledik.

Trend 26-01-21 11:41

Rus turistten sahilde bulduğu yaralı martıya yardım eli

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Çıralı sahilinde yürüyüş yapan Rus turist yerde bulduğu yaralı martıyı tedavi ettirmek amacı ile Kemer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim etti.Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Çıralı sahilinde yürüyüş yapan Rus turist Natalia Filatova yerde bulduğu yaralı martıyı tedavi ettirmek amacı ile Kemer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne teslim etti.

Yurthaber 08-01-21 11:49

Vekille yasak aşk yaşayan dansçı prova çıkışında öldürüldü

Rusya’da başarılı bir dansçı olan Natalia Pronina, Moskova’da cadde ortasında silahla öldürüldü. Cinayetin, dansçının bir milletvekiliyle yaşadığı gizli aşk ile bağlantılı olabileceği üzerinde duruluyor.

Haber 29-12-20 10:01

Papa bikini modelini beğendi, sosyal medya yıkıldı

Ünlü model Natalia Garibotto, Papa Francis'in resmi Instagram hesabından fotoğrafının beğenildiğini paylaşınca sosyal medya yıkıldı.

Haber 16-11-20 09:42

Stranger Things oyuncusu Natalia Dyer: 'Genç arkadaşlarımın cinsellikleri çok fazla ön plana çıktı'

Stranger Things dizisinin genç yıldızlarından Natalia Dyer, “Hepsi harika insanlar ve hepsi çılgınca koşullar altında büyümek zorunda” dedi.

Trend 28-08-20 11:48

PKK'nın kaçırdığı Moldova vatandaşları MİT'in operasyonuyla kurtarıldı

YPG/PKK tarafından Suriye'nin kuzeyindeki Hol Kampı'nda zorla tutulan Moldova vatandaşı Natalia Barkal ve 4 çocuğu, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığının operasyonuyla kurtarıldı.

Haber 17-07-20 11:33
pkk

Ruanda soykırımı: 'Ben bir anneyim - bazı çocukların babalarını öldürdüm'

1994'teki Ruanda Soykırımı'nda on binlerce kadın da yer aldı, ancak oynadıkları rolden pek bahsedilmedi ve aileleriyle yeniden barışmaları da zor. Gazeteci Natalia Ojewska, soykırım suçları nedeniyle hapiste yatan bazı kadın mahkumlarla konuştu.

Haber 16-06-20 14:02

Eczacıbaşı VitrA'da Natalia Pereira'yla yollar ayrıldı

Eczacıbaşı VitrA, 2019-2020 sezonunda kadrosuna katılan Brezilyalı smaçör Natalia Pereira ile karşılıklı olarak yollarını ayırdı.

Spor 13-05-20 13:10

ÇDSO’dan Dünya Kadınlar Günü konseri

Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası (ÇDSO) tarafından “Dünya Kadınlar Günü” için bir konser düzenliyor.Konseri Ukrayna’daki en çok talep gören orkestra şeflerinden biri olan ve birçok uluslararası tanınmış solistle konserler veren orkestra şefi Natalia Ponomarchuk yönetecek.Konserde, 1998 yılında Adana’da doğan, viyolonsel eğitimini Çukurova Üniversitesin’de tamamlayan ve birçok uluslararası yarışmalarda birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödüllerine sahip başarılı çelist Ülker Tümer ve 1990 İstanbul doğumlu, uluslararası yarışmalarda ikincilik ve üçüncülük ödülleri bulunan, çeşitli senfoni orkestralarında arp grup şefliği yapmış olan arpist Merve Kocabeyler sahne alacak.W.A.Mozart’ın “Don Giovannnı Operası Uvertürü” ile başlanacak olan programda, R.Schumann’ın “Viyolonsel Konçertosu”, C.Reinecke “Arp Konçertosu” ve O.Respighi’nin 1 numaralı “Antik Aryalar ve Danslar Süit”i Adanalı sanatseverlerin beğenisine sunacaklar.Konser, 6 Mart 2020 Cuma günü saat 20:00’de Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu’nda gerçekleşecek.

Yurthaber 03-03-20 13:04

'Natalia' her geçen gün parçalanıyor  

ŞİLE Sahilköy açıklarında şiddetli fırtına nedeniyle yaklaşık 13 ay önce  karaya oturan Komor adaları bandralı Natalia adlı kargo gemisi aradan geçen günlerde dalgaların gücüne yenik düştü.

Haber 30-01-20 09:22

Şile’de 1 yıl önce karaya oturan geminin son hali havadan görüntülendi

Şile’de geçtiğimiz yıl karaya oturan ’Natalia’ isimli kargo gemisi kendi haline terk edildi. Çürümeye başlayan geminin büyük bölümünün battığı görülürken, geminin son hali havadan görüntülendi.

Haber 30-01-20 09:16

Nilüfer Belediyespor - Eczacıbaşı VitrA: 1-3

SALON: TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu HAKEMLER: Sadettin Deneri, Ali İhsan Gözü NİLÜFER BELEDİYESPOR: Helene Rousseaux, Sherridan Atkinson, Buse Ünal, Humay Topaloğlu, Aybüke Özdemir, Sabriye Dikmen (Buse Kayacan /libero, Aslı Tecimer, Seda Menekşe) ECZACIBAŞI VİTRA: Tijana Boskovic, Hande Baladin, Yasemin Güveli, Natalia Zilio Pereira, Carli Lloyd, Ergül Eroğlu (Şebnem Simge Akoz /libero, Gamze Kılıç, Lauren Gibbemeyer) SETLER: 28-26, 18-25, 18-25, 15-25 SÜRE: 108 Dakika (33, 26, 23, 26) Vestel Venus Sultanlar Ligi 13'üncü hafta mücadelesinde Eczacıbaşı VitrA, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-1 yendi.

Spor 26-01-20 21:51

2020 CEV Şampiyonlar Ligi: Eczacıbaşı VitrA: 3 - LP Salo: 0

2020 CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu dördüncü maçında Finlandiya ekibi LP Salo’yu ağırlayan Eczacıbaşı VitrA, mücadeleden 3-0 galip ayrılarak dörtte dört yaptı.Salon: İstanbul Burhan FelekHakemler: Aleksander Sikanjic, Vlastimil KovarEczacıbaşı VitrA: Lloyd, Natalia, Yasemin, Boskovic, Hande, Gibbemeyer, Simge (L), Ergül, Melis.LP Salo: Czakan, Mansikkaviita, Peit, Haatainen, Pilepic, Ennok, Rautiainen (L), Piesanen, Ternava.Setler: 3-0 (25-16, 25-13, 25-13)Süre: 62 dakika (22, 21, 19)

Spor 22-01-20 21:10

Eczacıbaşı VitrA’lı oyunculardan farkındalık hareketi

Eczacıbaşı VitrA oyuncuları Carli Lloyd ve Natalia Pereira, Avustralya’da haftalardır süren orman yangınlarıyla ilgili farkındalık oluşturan bir hareket başlattı.Pasör Carli Lloyd, sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla başlattığı hareketle, Ocak ayı boyunca alacağı her blok sayısı için 25 dolar bağışta bulunacağını belirterek, takım arkadaşları Natalia Pereira ve Tijana Boskovic’in yanı sıra Amerikalı smaçör Kelsey Robinson’ı da bu harekete katılmaya davet etti.Başarılı smaçör Natalia Pereira ise, sosyal medya hesabında paylaştığı videoyla Ocak ayında alacağı her servis sayısı için 50 dolar bağışlayacağını açıkladı.

Spor 16-01-20 16:13

Piyangoyu kazandığını sanıp işi bırakan muhabir özür diledi

İspanya’da canlı yayın sırasında piyangoyu kazandığını sanarak yarın işe gelmeyeceğini söyleyen İspanyol muhabir, toplam ödülün yalnızca bir kısmını kazandığını fark edince özür diledi.İspanya’da devlete ait yayın kuruluşu RTVE kanalında çalışan Natalia Escudero adlı muhabir, canlı yayında El Gordo olarak bilinen Noel piyangosu için kazanan rakamları açıklarken çığlık atmaya başladı.

Haber 24-12-19 16:41

2020 CEV Şampiyonlar Ligi: Budowlani Lodz: 0 - Eczacıbaşı VitrA: 3

2020 CEV Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında, Polonya ekibi Budowlani Lodz’u deplasmanda 3-0 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, üçte üç yaparak grubundaki liderliğini sürdürdü.Salon: Lodz Sport ArenaHakemler: Vitor Alexandre Goncalves, Vladimir OleynikBudowlani Lodz: Lewandowska, Nowicka, Leys, Smieszek, Baczynska, Twardowska, Stenzel (L), Maciagowski, Baldyga, Pencova.Eczacıbaşı VitrA: Natalia, Lloyd, Beyza, Kim, Boskovic, Gibbemeyer, Simge (L), Hande, Yasemin.Setler: 0-3 (17-25, 16-25, 22-25)Süre: 77 dakika (25, 24, 28)

Spor 18-12-19 21:58

Eczacıbaşı VitrA

SALON: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu HAKEMLER: Bülent Bozkurt, Erol Akbulut ECZACIBAŞI VİTRA: Beyza, Gamze, Natalia, Yasemin, Boskovic, Kim, Simge (L), Hande, Ergül, Buse, Lloyd.

Spor 14-12-19 20:32

Rus Natalia'nın kedilerinin zehirlenmesine polis soruşturması (ARŞİV)

TEKİRDAĞ'da yaşayan Rusya uyruklu Natalia Tsyura'nın villasının bahçesinde baktığı 20 kediden 10'una zehirli ciğer verilmesi, hayvanlardan 2'sinin telef olmasıyla ilgili polis, soruşturma başlattı. Tsyura'nın şikayeti üzerine polis, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alırken, bazı site sakinleri ile güvenlik görevlilerinin ifadelerine başvurdu.

Haber 09-12-19 17:13

Rus Natalia'nın kedilerinin zehirlenmesine polis soruşturması

TEKİRDAĞ'da yaşayan Rusya uyruklu Natalia Tsyura'nın villasının bahçesinde baktığı 20 kediden 10'una zehirli ciğer verilmesi, hayvanlardan 2'sinin telef olmasıyla ilgili polis, soruşturma başlattı. Tsyura'nın şikayeti üzerine polis, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını incelemeye alırken, bazı site sakinleri ile güvenlik görevlilerinin ifadelerine başvurdu.

Haber 09-12-19 16:14

Yılda 300 bin dolar kazanıyor! Yaptığı işi duyunca ağzınız açık kalacak

Miami'de yaşayan 26 yaşındaki Brezilyalı model Natalia Garibotto, Instagram'dan bronz vücudunun fotoğraflarını paylaşarak yılda 300 bin dolardan fazla para kazanıyor.

Trend 09-12-19 14:37

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda ikinci oldu

SALON: Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Ziling Wang (Çin), Joo-Hee Kang (Güney Kore) IMOCO CONEGLIANO: Egonu, Folie, Hill, de Kruijf, Wolosz, Sylla, De Gennaro (L) (Fersino, Sorokaite, Geerties) ECZACIBAŞI VİTRA: Boskovic, Natalia, Kim, Gibbemeyer, Beyza, Lloyd, Simge (L) (Hande, Gamze, Yasemin) SETLER: 22-25, 25-14, 25-19, 25-21 SÜRE: 111 dakika (32, 24, 26, 29) FIVB 2019 Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda mücadele eden Eczacıbaşı VitrA, final mücadelesinde İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano’ya 3-1 mağlup olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Spor 08-12-19 17:22

Eczacıbaşı VitrA, Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda finalde

SALON: Shaoxing Olimpiyat Spor Merkezi HAKEMLER: Ziling Wang, Joo-Hee Kang IGOR GORGONZOLA NOVARA: Hancock, Courtney, Arrighetti, Brakocevic, Vasileva, Chirichella, Sansonna (L), Mlakar, Napodano, Gorecka, Di Iulio ECZACIBAŞI VİTRA: Gibbemeyer, Boskovic, Kim, Yasemin, Lloyd, Natalia, Simge (L), Beyza, Hande, Gamze, Saliha SETLER: 21-25, 25-23, 11-25, 25-23, 13-15 SÜRE: 139 dakika (28, 30, 25, 35, 21) 2019 FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası yarı final maçında Igor Gorgonzola Novara’yı 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı VitrA, adını üçüncü kez Dünya Şampiyonası finaline yazdırdı.

Spor 07-12-19 17:58

Natalia'nın kedilerini zehirlediler

TEKİRDAĞ'da yaşayan Rus uyruklu Natalia Tsyura'nın villanın bahçesinde baktığı 20 kediden 10'u zehirlendi.

Haber 07-12-19 13:46

Natalia Garibotta'ya ünlü isimlerden teklif yağıyor! İfşa etti

Sosyal medya platformu Instragram'da paylaştığı fotoğraflarla dikkat çeken Natalia Garibotta, çoğu ünlü ve evli olan takipçilerinden gelen teklifleri ifşa etti.

Trend 05-12-19 15:44

2020 CEV Şampiyonlar Ligi: Eczacıbaşı VitrA: 3 - Fenerbahçe Opet: 2

2020 CEV Şampiyonlar Ligi açılış maçında Fenerbahçe Opet’i 3-2 yenen Eczacıbaşı VitrA, A Grubu’ndaki ilk maçından galip ayrıldı.Salon: TVF Burhan FelekHakemler: Andrea Puecher, Konstantin YovchevEczacıbaşı VitrA: Lloyd, Natalia, Gibbemeyer, Boskovic, Kim, Beyza, Simge (L), Hande, Gamze, YaseminFenerbahçe Opet: Robinson, Eda, Naz, Mihajlovic, Bahar, Vargas, Aylin (L), Melis, FatmaSetler: 3-2 (25-23, 25-18, 23-25, 22-25, 15-10)Süre: 127 dakika (29, 25, 28, 27, 18)

Spor 19-11-19 23:47

Türk derbisinde kazanan Eczacıbaşı VitrA

SALON: TVF Burhan Felek HAKEMLER: Andrea Puecher, Konstantin Yovchev ECZACIBAŞI VİTRA: Lloyd, Natalia, Gibbemeyer, Boskovic, Kim, Beyza, Simge (L), Hande, Gamze, Yasemin FENERBAHÇE OPET: Robinson, Eda, Naz, Mihajlovic, Bahar, Vargas, Aylin (L), Melis, Fatma SETLER: 25-23, 25-18, 23-25, 22-25, 15-10 SÜRE: 127 dakika (29, 25, 28, 27, 18) 2020 CEV Şampiyonlar Ligi açılış maçında  Eczacıbaşı VitrA, kendi sahasında Fenerbahçe Opet’i 3-2 yenerek A Grubu’ndaki ilk maçından galibiyetle ayrıldı.

Spor 19-11-19 20:44

Çocuk taklidi yaptığı iddia edilen Natalia Barnett: Anlatılanlar gerçeği yansıtmıyor

ABD'de çocuk taklidi yaptığı ve kendisini evlat edinen çifti defalarca öldürmeye çalıştığı iddia edilen ve Natalia Grace Barnett, CBS'te yayımlanan "Dr Phil Show" programında iddiaları reddetti.

Haber 06-11-19 17:08

Çocuk taklidi yapan bir yetişkin olduğu öne sürülen evlatlık Natalia Barnett: 16 yaşındayım, sosyopat değilim

ABD'de çocuk değil, çocuk taklidi yapan ve kendisini evlat edinen çifti defalarca öldürmeye çalışan 22 yaşındaki bir sosyopat olmakla suçlanan Natailia Grace Barnett CBS'te yayımlanan "Dr Phil" adlı programda iddiaları reddetti.

Haber 06-11-19 12:16

'Sosyopat cüce' o iddialara ilk kez yanıt verdi!

9 yıl önce Kristine ve Michael Barnett çifti evlatlık olarak aldıkları 6 yaşındaki Natalia Grace’in aslında 22 yaşında olduğu iddia etmiş kendisini öldürmeye çalıştığını ileri sürmüştü. Dünyayı şaşkına çeviren olayda yıllardır kayıp olan kız ilk kez konuştu.

Trend 06-11-19 10:29

Eczacıbaşı VitrA - Fenerbahçe Opet: 3-2

Eczacıbaşı VitrA, liderliğini sürdürüyor İSTANBUL / DHA Salon: TVF Burhan Felek Voleybol Salonu Hakemler: Erdal Akıncı, Mehmet Topal Eczacıbaşı VitrA: Kim, Ergül, Gamze, Natalia, Yasemin, Boskovic, Simge (L), Lloyd, Hande, Buse.

Spor 02-11-19 22:47

Cüce çift, cüce taklidi yapan 'sosyopat' kadını evlat edinmek istiyor!

Yıllarca üvey ailesini çocuk olduğuna inandıran ve aslında cücelik sendromundan muzdarip 'sosyopat' Natalia, cüce bir çift tarafından yeniden evlat edinilmek isteniyor.

Trend 01-11-19 14:58

Türk antrenörlerden Özbekistan'da okçuluk eğitimi

Okçuluk Milli Takımlar Teknik Direktörü Göktuğ Ergin ve antrenör Natalia Nasaridze, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te seminer düzenledi

Spor 31-10-19 14:10

Eurovision’u sallayan Rus ninelerden biri yaşamını kaybetti

Rusya’yı Eurovision’da temsil eden ve tüm dünyada Rusya adına büyük prestij sağlayan ninelerden Natalia Yakovlevna yaşamını kaybetti.Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 2012 yılında düzenlenen 57.

Haber 27-10-19 13:54