Nato Liderler Zirvesi Haberleri

Putin yine yaptı yapacağını! Dünya bu 'süper silahı' konuşuyor: NATO detayı korkuttu

Ukrayna savaşıyla dünyanın dikkatini üzerine çeken Rusya'dan yine çok konuşulacak bir hamle geldi. İran-İsrail gerilimi gündem olmuşken Rusya yeni süper silahını denedi. Görüntüleri yayınlanan silah bıraktığı izlerle sosyal medyada viral oldu. 'NATO'yu şaşırtan silah' dış basının da manşetlerinde yerini aldı.

Haber 2024-04-15 11:07:27

SON DAKİKA: Mart ayı enflasyonu belli oldu! Mehmet Şimşek'ten ilk açıklama: 'Birinci önceliğimiz...'

Son dakika haberi.... TÜİK mart ayına ilişkin enflasyon rakamlarını açıkladı. Şubat ayında yüzde 67,07 ile yıllık enflasyonda 15 ayın zirvesi görülmüştü. Memur ve emeklinin zam için gözünü çevirdiği mart ayı enflasyonu ne kadar oldu? Bakan Şimşek mart ayı rakamlarına ilişkin olarak, "Birincil önceliğimiz olan fiyat istikrarı hedefimize ulaşana kadar ne gerekiyorsa yapacağız." düşüncesini dile getirdi.

Finans 2024-04-03 10:01:30

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 11:19:18

Rusya 'intikam saldırılarına' başladı! NATO sınırında alarm: Savaş uçakları 'aktive' edildi!

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleşen kanlı terör saldırısı sonrası harekete geçildi. Rusya saldırının Ukrayna bağlantılı olduğunu ısrarla iddia etmeye devam ediyor. Terör saldırısı sonrası Rusya cephesinde askeri hareketlilik başlatıldı. Ukrayna'nın Kiev ve Lviv bölgelerine saldırı düzenleyen Rusya'ya karşı NATO üyesi Polonya da güvenliğin sağlanması için savaş uçaklarını aktive ettiklerini duyurdu.

Haber 2024-03-24 11:31:47

Bakan Yumaklı duyurdu: Türkşeker rekor kırdı, Son 25 yılın zirvesi!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) 2023-2024 kampanya dönemini tarihi rekorla tamamladığını duyurdu. Yumaklı, "Türkşeker, 2023-2024 döneminde 40 bin 132 üreticiye 21 milyar lira ödeme yaptı." dedi.

Finans 20-03-24 10:31

ABD doğruladı! İsrail, Hamas’ın üç numaralı ismi Marwan Issa'yı öldürdü

ABD, İsrail’in hafta başında düzenlediği bir saldırıda Hamas'ın üç numaralı askeri yetkilisi olan Marwan Issa’yı öldürdüğünü doğruladı. ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, "Diğer üst düzey liderler muhtemelen Hamas'ın tünel ağının derinliklerinde saklanıyorlar ve adalet onlar için de gelecek. Bunu sağlamaya yardımcı oluyoruz” dedi.

Haber 19-03-24 09:30

Rusya 5'inci kez 'Putin' dedi! 3. Dünya Savaşı uyarısı sonrası dünya diken üstünde: Silahlarla savaşmamız gerekiyor

Rusya'da üç gündür devam eden seçimler sonuçlandı. Halihazırda Rusya Devlet Başkanı olan Vladimir Putin, 5'inci defa seçimi kazandı. Oyların yüzde 87,8'ini alan Putin, zafer konuşmasında iyi bir gelecek için silahlarla savaşılmasının gerektiğinin altını çizerek, "Ukrayna'daki NATO varlığı dünyayı 3. Dünya Savaşı'nın eşiğine getirebilir" dedi. Öte yandan Putin, geçtiğimiz ay hapishanede ölen Rus muhalif Alexei Navalny hakkında da yorum yaptı.

Haber 18-03-24 11:08

İtalya'dan dikkat çeken uyarı: NATO birliklerini Ukrayna'ya göndermek 3. Dünya Savaşı anlamına gelir

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, cumartesi günü Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, NATO birliklerinin Ukrayna'ya gitmemesi gerektiğini, böyle bir şeyin 3. Dünya Savaşı'nı çıkarma riski olacağını söyledi.

Haber 15-03-24 20:01

Putin, NATO’nun İsveç ve Finlandiya hamlesine rest çekti: ‘Askeri yığınak yapacağız, nükleer silah…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin anlamsız olduğu belirtti. Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı. Putin tüm dünyanın yakından takip ettiği son dakika açıklamasında “Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliği anlamsız. Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Rus devletinin varoluşunu tehdit eden unsur olursa nükleer silah kullanmaya hazırız” dedi.

Haber 13-03-24 07:39

Türkiye bayrağının yanında yerini aldı! İsveç resmen NATO'da

İsveç'in bayrağı NATO karargahında göndere çekildi. 32. üye olan İsveç'in bayrağı İspanya ve Türkiye bayraklarının arasında yerini aldı.

Haber 11-03-24 16:02

‘En değerli 500 banka’ açıklandı: Zirve değişmedi, listede 7 Türk bankası da var!

Araştırma şirketi Brand Finance, “Banking 500” listesini açıkladı. Dünyanın en değerli bankası zirvesi değişmedi. Türkiye'den de 7 banka listede kendine yer buldu. İş Bankası, Türkiye’nin en değerli bankası olarak listede 223’üncü sırada...

Finans 08-03-24 13:25

İsveç resmi olarak NATO üyesi oldu!

İsveç, 7 Mart 2024 tarihinde resmen NATO üyesi oldu. Böylece İsveç, İttifak'ın 32'nci üyesi oldu.

Haber 07-03-24 19:38

Son dakika | Rusya ABD'yi açık açık uyardı: Nükleer silah alarmı! NATO ile aramızdaki çatışmada doğrudan hedef alırız

ABD'nin nükleer silahlarıyla ilgili iddialar Rusya'yı teyakkuza geçirdi. Rusya'dan gelen son açıklamaya göre yeni bir savaş kapıda. Nükleer silah hamlesinin gerçekleşmesi durumunda Rusya savaşta gözünü kırpmadan hedef alacak!

Haber 06-03-24 13:51

ENFLASYON RAKAMLARI SON DAKİKA: Açıklanıyor! 15 ayın zirvesi… Şubat ayı enflasyonu ile memur ve emekli maaşında kritik ipucu

Son dakika haberi… Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Şubat ayı enflasyon verisini açıklayacak. 7’den 77’ye herkesin merak ettiği veri için yapılacak açıklama sonrasında yeni enflasyon rakamları da ortaya çıkacak. Ancak öncesinde ekonomistlerin Şubat ayı enflasyon beklentisi de ortaya çıktı. Peki Şubat ayı enflasyon verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte memur zammı ve emekli zammı için kritik öneme sahip Şubat ayı TÜFE verisi ile ilgili haberin detayları…

Finans 04-03-24 07:31

Putin'den Batı'ya çok sert rest! NATO üyelerine alenen nükleer tehdit: Medeniyetin yok olması...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme fikrini desteklediğini belirtmesi sonrası NATO ülkelerine ateş püskürdü. Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirten Putin, Fransa'nın bu tutumunun "çok trajik sonuçlar doğucağını" ifade etti.

Haber 29-02-24 17:34

Fransa 'asker gönderebiliriz' dedi, Rusya resti çekti: NATO'yla çatışma kaçınılmaz olur!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderilmesi seçeneğinin göz ardı edilemeyeceğini söylemesi tansiyonu yükseltti. Endişelendiren yanıt ise Rusya'dan geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada "Bu durumda NATO ile çatışma kaçınılmaz olur" ifadeleri yer aldı.

Haber 27-02-24 14:48

Macaristan Meclisi, İsveç’in NATO üyeliğini onayladı

Macaristan Ulusal Meclisi, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı'na (NATO) katılımına ilişkin anlaşmayı onayladı.

Haber 26-02-24 19:31

İzmir'de 2. Tarım Teknoloji Etki Zirvesi düzenleniyor

Tarım 4.0 Teknoloji ve Etki Derneği tarafından düzenlenen "2. Tarım Teknoloji Etki Zirvesi" İzmir'de başladı.

Yurthaber 22-02-24 10:55

Dünyanın en güçlü üçüncü ekonomisi belli oldu, Japonya'yı geride bıraktı

Dünyanın en güçlü ekonomilerinin zirvesi değişti. Japonya'yı geride bırakan Almanya dünyanın en güçlü üçüncü ekonomisi oldu.

Finans 15-02-24 12:43

Trump savaş çığırtkanlığına soyundu! Rusya'yı teşvik ederim sözleri dünyada gündem oldu

ABD'nin 2017-2021 yılları arasında 45. başkanı olarak görev yapan Donald Trump, az ödeme yapan NATO ülkerine karşı Rusya'yı teşvik edeceğini ve yardım etmeyeceğini söyledi. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrası Beyaz Saray'dan ilk açıklama geldi.

Haber 11-02-24 16:00

Putin'den bir ilk! 30 dakikada 5 milyon izlendi... ABD'li gazeteci Tucker Carlson açık açık sordu: Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in günlerdir tartışma yaratan röportajı yayımlandı. ABD'li gazeteci Tucker Carlson'un sorularını yanıtlayan Rus lider Vladimir Putin, NATO ve Ukrayna ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Ukrayna'yı işgal ettiğinden beri ilk kez Batılı bir gazeteciye konuşan Putin, "Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?" sorusuna da yanıt verdi. Putin, Batılı liderlere de bir gönderme yaparak, Ukrayna'da Rusya'yı yenmenin "imkansız" olduğunu söyledi.

Haber 09-02-24 06:27

Hazır olmalıyız diyerek uyardı: Rusya NATO'yla savaşacak mı?

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya'nın NATO ve AB ülkeleriyle çatışma ihtimalini değerlendirdi. Böyle bir planlarının olmadığının altını çizen Medvedev, olası bir savaş çatışma durumu için ise Batı'ya gözdağı verdi.

Haber 08-02-24 09:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsveç’in NATO üyelik süreci, terörle mücadele, Türkiye-İsveç ilişkileri ile bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Haber 02-02-24 21:29

Kırklareli'nin yüksek kesimlerde kar kalınlığı 1 metreyi geçti

Mahya Tepe mevkisinde tipi şeklinde yağan kar nedeniyle TRT'ye ait verici ve NATO radar istasyonlarına giden yol ulaşıma kapandı.

Yurthaber 31-01-24 15:12

Çekya ABD'den F-35 savaş uçağı alıyor! 24 adetlik satış için anlaşma imzalandı

Amerika Birleşik Devletler, beşinci nesil savaş uçağı olan F-35'i NATO üyesi Yunanistan'ın ardından Çekya'ya da satıyor. Çekya Savunma Bakanı Jana Vernochova, ABD'nin Prag Büyükelçisi Bijan Sabet ile 24 adet F-35 savaş uçağını satın almak için anlaşma imzaladı. "Ülke tarihinin en yüksek savunma harcaması" olarak nitelendirilen anlaşma kapsamında Çekya, ABD'ye söz konusu savaş uçakları için yaklaşık 6,5 milyar dolar ödeme yapacak.

Haber 29-01-24 21:39

İsveç'in NATO üyeliği kararıyla ilgili ABD Kongresi ıslak imzalı kararın aslını görmek istedi iddiası yalanlandı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), İsveç'in NATO üyeliği kararıyla ilgili "ABD Kongresinin, ıslak imzalı kararın aslını görmek istediği" iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Haber 27-01-24 19:21

Son dakika | Erdoğan'dan ilk yorum geldi! İsveç onayı sonrası F-16 yorumu: 'Attığımız adım çok isabetli bulundu'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO üyeliğine verilen onayla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Karar sonrası ABD'nin başlattığı F-16 sürecine dair konuşan Erdoğan, "Bir an önce oradan gelecek olan netice bizler için F-16’ların Türkiye’ye gönderilmesi sürecini ve tüm tamir bakım ile ilgili sürecin başlamasını sağlayacaktır" dedi.

Haber 26-01-24 14:31

NATO'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'İsveç' teşekkürü

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı dolayısıyla teşekkür etti.

Haber 26-01-24 13:28

TBMM onaylamıştı! İsveç'in NATO üyeliğine onay Resmi Gazete'de yayımlandı

İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun, bugün Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Haber 25-01-24 22:12

Türkiye’nin kararı sonrası ABD’den açıklamalar peş peşe geldi! Dikkat çeken F-16 ve ‘kilit’ yorumu…

Türkiye’nin İsveç’in NATO üyeliğini onaylamasının ardından ABD’den gelecek açıklamalar gelecek açıklamalar merak ediliyordu. ABD, karar çıkar çıkmaz ilk açıklamasında Türkiye’ye F-16 satışı hakkında destek olacaklarını belirtti. Türkiye’nin aldığı bu kararın ABD kongresinde de “Ankara'ya F-16 satışı öncesinde kilit bir değerlendirme” olarak yorumlandı.

Haber 24-01-24 08:33

SON DAKİKA | TBMM, İsveç'in NATO üyeliğini onayladı

Son dakika haberine göre TBMM'de İsveç'in NATO üyeliği oylandı. İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. 287 kabul, 55 ret, 4 çekimser oy kullanıldı.

Haber 23-01-24 23:02

NATO duyurdu! Soğuk savaş sonrası en büyük tatbikat başlayacak

NATO'nun soğuk savaş dönemi sonrası en büyük askeri tatbikatı Sarsılmaz Savunucu 2024'ün gelecek hafta başlayacağı duyuruldu.

Haber 18-01-24 19:26

Genelkurmay Başkanı Gürak, NATO toplantısı için Brüksel'de!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, NATO Askeri Komite Toplantısı için bulunduğu Brüksel'de; Çekya Genelkurmay Başkanı Korgeneral Karel Rehka, Fransa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Thierry Burkhard ve Bulgaristan Genelkurmay Başkanı Oramiral Emil Eftımov ile ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

Haber 18-01-24 01:10

Masada iş birliği senaryosu mu var? Ankara'da CHP-DEM Parti zirvesi... Görüşme sonrası 'Kent uzlaşısı' mesajı dikkat çekti

Yerel seçimlerde muhalefetin iş birliği arayışları sürerken Ankara'daki CHP-DEM Parti zirvesi dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel'i ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanlarından Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan'ın yaptığı açıklamada 'Kent uzlaşısı' mesajı gündem oldu. Bakırhan, "Yerel yönetimler anlayışımızın Batı'da da karşılık bulması açısından iş birliği ve güç birliği tartışmasını yapıyoruz." diye konuşurken, Özel de ziyaret için kendilerine teşekkür etti.

Haber 11-01-24 15:54

İsveç'te 200 yıl sonra 'savaş' sesleri! Gözler Türkiye'ye çevrilmişti... Herkes şaşkın! Paniğe neden olan resmi açıklama

200 yıldır savaş yaşamayan İsveç'te son yapılan uyarılar ve açıklamalar herkesi şaşkına çevirdi. Önce Sivil Savunma Bakanı, ardından Genelkurmay Başkanı tarafından yapılan 'savaşa hazır olun' uyarıları ülkede paniğe neden oldu. İsveç halkı 'Savaşa mı giriyoruz?' sorusuna yanıt ararken, ülkede artan askeri harcamalar ise dikkat çekti. Öte yandan ülkede NATO üyeliği için gözler bir yandan da Türkiye'ye çevrilmişti.

Haber 11-01-24 08:26

Bakan Fidan-Blinken görüşmesi sonrası ilk açıklama! F-16, İsveç'in NATO üyeliği, Gazze...

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile bugün bir araya geldi. Toplantıda Bakan Fidan'ın Blinken'a Türkiye'nin ABD'den F-16 alım sürecinin sonuçlanmasını beklediğini belirtti. Ayrıca Bakan Fidan, Blinken'a İsveç’in NATO üyelik sürecinde nihai kararın TBMM'ye ait olduğunu aktardı.

Haber 06-01-24 17:50

Gram altında yanıltan rakam! Altın bozdurana 170 liralık fark çıktı: ‘Yılın zirvesi 3000 TL olacak…’

Hem ons hem gram altın fiyatı rekor kırmaya devam ederken uzmanlar bu yükselişin 2024 yılı boyunca devam edeceğini dile getiriyor. Yeni yılda yeni rekorların kaçınılmaz olduğunun sinyalini veren uzmanlar altının gram fiyatının 3.000 TL’yi göreceğini ve 2000 TL’nin ise artık dip fiyat olacağını savunuyor. Fiyatlar yükselişken Kapalıçarşı altın alış satış arasındaki makas farkı da yeniden 200 liraya doğru yaklaşıyor. İşte 6 Ocak 2024 Cumartesi güncel gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları

Finans 06-01-24 08:56

Son dakika: İsveç'in NATO üyeliği Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi! ABD yönetiminden açıklama geldi

Son dakika: İsveç’in NATO üyeliği, TBMM Dışişleri Komisyonu’ndan onaylanarak TBMM Genel Kurulu’na iletildi. AK Parti, MHP ve CHP 'Evet' oyu verirken, İYİ Parti ve SP ise 'Hayır' oyu verdi. İsveç’in NATO'ya katılım protokolü TBMM Dışişleri Komisyonu’nda kabul edildi. ABD yönetimi ise İsveç'in NATO üyeliğine ilişkin teklifin Komisyon'dan geçmesini memnuniyetle karşıladığını ve ABD Başkanı Joe Biden'ın Türkiye'ye F-16 satışına olan açık desteğinin sürdüğünü bildirdi.

Haber 26-12-23 19:04

Beyaza bürünen Kocadağ’da vatandaşların kar keyfi

Samsun’un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası Atakum ilçesinin zirvesi Kocadağ beyaza büründü.

Yurthaber 25-12-23 10:17

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek'ten önemli açıklamalar! TL varlıklara ciddi bir talep var

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, İstanbul’da “3. Finansın Geleceği Zirvesi”nin kapanışında konuştu. Bakan Şimşek, "Enflasyon tek haneye 2026'da inmiş olacak" ifadelerini kullandı.

Finans 22-12-23 18:19

Beykoz’da “Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi” gerçekleştirildi

Beykoz Belediyesi ve Beykoz Üniversitesi iş birliği ile "Beykoz İlçesi Afet Lojistiği Zirvesi" düzenlendi.

Yurthaber 21-12-23 10:35

Kırıkkale'de Makine Teknolojileri Zirvesi düzenlendi

Kırıkkale'de düzenlenen Makine Teknolojileri Zirvesi, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay'ın katılımıyla yapıldı.

Yurthaber 21-12-23 08:08

Rusya'dan Ukrayna'nın NATO üyeliği hakkında açıklamada: 15 yıl sonra bile kabul edilemez

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'nın NATO üyeliğine ilerleyen zamanlarda da karşı çıkacaklarını açıkladı. Putin, Batı'nın Ukrayna'yı NATO'ya çekmeyi hedeflediğini dile getirerek, "Rus devletinin tarihi beklentileri ve stratejik çıkarları açısından bu olay 10 yıl sonra, 15 yıl sonra bile kabul edilemez." dedi.

Haber 19-12-23 16:52

G20 Liderler Zirvesi öncesi kriz! Putin nasıl katılacak? Uluslararası Ceza Mahkemesi tutuklama kararı vermişti

Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin hakkında tutuklama kararı çıkardığı Rusya Devlet Başkanı Putin'in, Brezilya'daki G20 Liderler Zirvesi'ne nasıl katılacağı merak konusu oldu. Her halükarda öyle ya da böyle Rusya’nın forumda yer almaya devam edeceğini vurgulayan Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Putin'le ilgili soruya "Henüz iş o noktaya gelmedi" diyerek yanıt verdi.

Haber 05-12-23 15:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya İklim Eylemi Zirvesi nedeniyle gittiği Birleşik Arap Emirlikleri'ne geldi.

Haber 30-11-23 20:21

Fatih Portakal’dan CHP-İYİ Parti zirvesi için gündem yaratan çıkış: ‘Meral Ablası, Özgür Özel'i epey bir üzecek!’

CHP ile İYİ Parti arasında yapılması beklenen ittifaka dair ilk adımın bugün atılması beklenirken Fatih Portakal’dan dikkat çeken bir değerlendirme geldi. Portakal görüşmeye ilişkin çarpıcı ifadeler kullanırken “Meral Ablası, Özgür Özel'i epey bir üzecek!” ifadelerini kullandı. Portakal ayrıca canlı yayında CHP’nin İYİ Parti ile ittifak yapmasının doğru olmadığını savunan sözler sarf etti.

Haber 30-11-23 08:13

NATO, Rusya'nın Ukrayna'daki kaybını açıkladı!

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Ukrayna'daki savaşta yüzlerce uçak, binlerce tankın yanı sıra 300 binden fazla asker kaybettiğini söyledi.

Haber 29-11-23 15:48

Liderler bir araya geldi, gözler Ankara'ya çevrildi! Erdoğan ile Bahçeli'den kritik görüşme

Ankara'da gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesine çevrildi. Erdoğan'ın görüşme öncesi gazetecilerin Bahçeli ile görüşmeye dair sorusuna verdiği tepki dikkat çekmişti. Liderler Beştepe'de bir araya geldi.

Haber 29-11-23 15:43

Saros Körfezi'nde Nusret-2023 Davet Tatbikatı devam ediyor

Türkiye'nin ev sahipliğinde NATO ve Türkiye'den Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı yüzer ve uçar birliklerle dost ve müttefik ülkelerden EOD timleri ve gözlemcilerin katıldığı "Nusret-2023 Davet Tatbikatı", Saros Körfezi'nde devam ediyor.

Yurthaber 29-11-23 11:53