Nato Rusya Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

Haber 2024-03-18 21:57:03

Rusya 5'inci kez 'Putin' dedi! 3. Dünya Savaşı uyarısı sonrası dünya diken üstünde: Silahlarla savaşmamız gerekiyor

Rusya'da üç gündür devam eden seçimler sonuçlandı. Halihazırda Rusya Devlet Başkanı olan Vladimir Putin, 5'inci defa seçimi kazandı. Oyların yüzde 87,8'ini alan Putin, zafer konuşmasında iyi bir gelecek için silahlarla savaşılmasının gerektiğinin altını çizerek, "Ukrayna'daki NATO varlığı dünyayı 3. Dünya Savaşı'nın eşiğine getirebilir" dedi. Öte yandan Putin, geçtiğimiz ay hapishanede ölen Rus muhalif Alexei Navalny hakkında da yorum yaptı.

Haber 2024-03-18 11:08:14

Son dakika |Rusya'da seçimi Putin kazandı!

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı.

Haber 2024-03-17 21:18:29

Yer: İstanbul! Ruslar sıraya girdi, kuyruk uzadıkça uzadı

Rusya Federasyonu'nun devlet başkanlığı seçimleri için sandık kurulan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Rusya vatandaşları oy kullanmaya başladı. Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, oy kullanmak için uzun sıra oluşturan vatandaşları bizzat karşıladı.

Haber 2024-03-17 20:08:48

Fransa savaşa dahil mi oluyor? Macron yeni açıklama, 'Kara operasyonu' mesajı

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Macron, gazetecilerin "Ukrayna’ya asker göndermek ihtimal dışı değil" açıklamasını sorması üzerine "Belki bir noktada Rus kuvvetlerine karşı koyması için kara operasyonu yapılması gerekecek" dedi.

Haber 17-03-24 18:39

Rusya'dan Fransa'ya Ukrayna konusunda 'tuhaf' göndermesi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ukrayna’ya birlik gönderme konusunda "sürekli kendisiyle çelişerek, tuhaf şeyler" söylediğini belirtti.

Haber 17-03-24 16:17

BM'den kritik Karadeniz mektubu! Türkiye dahil 3 ülkeye gönderildi

Birleşmiş Milletler Genel Sekreter Sözcüsü Stephane Dujarric, Karadeniz'deki seyrüsefer güvenliğiyle alakalı öneriler içeren mektubun Rusya, Türkiye ve Ukrayna'ya gönderildiğini açıkladı.

Haber 16-03-24 16:14

İtalya'dan dikkat çeken uyarı: NATO birliklerini Ukrayna'ya göndermek 3. Dünya Savaşı anlamına gelir

İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, cumartesi günü Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı konuşmada, NATO birliklerinin Ukrayna'ya gitmemesi gerektiğini, böyle bir şeyin 3. Dünya Savaşı'nı çıkarma riski olacağını söyledi.

Haber 15-03-24 20:01

Ruslar bunu ilk kez deniyor! Savaşın gölgesinde seçim başladı: Putin'e 3 rakip çıktı, yeni sistem devreye sokuldu

Dünyanın gözü kulağı bugün Rusya'da! Ukrayna'ya açtığı savaş sonrası özellikle Avrupa'da dengeleri sarsan Rusya'da 3 gün sürecek seçim başladı. Savaşta Ukrayna'dan ilhak edilen 3 bölge ilk kez Rusya için oy kullanıyor. 112,3 milyon seçmenin kayıtlı olduğu seçimde Vladimir Putin'in 3 rakibi bulunuyor. Ancak Rusya'nın seçiminde rekabetten söz etmek pek kolay değil.

Haber 15-03-24 14:59

Putin, NATO’nun İsveç ve Finlandiya hamlesine rest çekti: ‘Askeri yığınak yapacağız, nükleer silah…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin anlamsız olduğu belirtti. Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı. Putin tüm dünyanın yakından takip ettiği son dakika açıklamasında “Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliği anlamsız. Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Rus devletinin varoluşunu tehdit eden unsur olursa nükleer silah kullanmaya hazırız” dedi.

Haber 13-03-24 07:39

Rusya'da askeri uçak düştü! İçinde 15 kişi bulunuyordu, bir anda motoru yanmaya başladı... Havadaki dehşet anları kamerada

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus ordusuna ait "IL-76" askeri uçağının Ivanovo bölgesinde düştüğünü açıkladı. Uçakta 8 kişilik mürettebat ve 7 yolcu olmak üzere 15 kişinin bulunduğu ifade edildi. Rus medyasında yer alan haberlere göre kazandan kurtulan olmadı.

Trend 12-03-24 14:21

Türkiye bayrağının yanında yerini aldı! İsveç resmen NATO'da

İsveç'in bayrağı NATO karargahında göndere çekildi. 32. üye olan İsveç'in bayrağı İspanya ve Türkiye bayraklarının arasında yerini aldı.

Haber 11-03-24 16:02

Yaşayan Nostradamus Athos Salome 2024 tahminlerini savundu! 3 Dünya Savaşı'na işaret etmişti.... İlginç şekillerde ortaya çıktı

Brezilyalı kahin Athos Salome, 2024 yılı için potansiyel olarak ABD, Çin ve Rusya gibi güçlerin dahil olduğu bir dünya krizine dönüşebilecek bir olayı öngördüğünü dile getirmişti. 2023 yılının son günlerde yaptığı 3 Dünya Savaşı tahminlerinin gerçekliliğini koruduğunu dile getiren kahin şimdi tahminlerinin ilginç şekillerde ortaya çıktığını iddia etti.

Trend 08-03-24 10:22

Sürpriz gelişme! Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy bugün Türkiye'ye geliyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin bugün Türkiye'ye geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek Zelenskiy'nin ana gündem maddesi ise savaşın seyri olacak.

Haber 07-03-24 22:48

İsveç resmi olarak NATO üyesi oldu!

İsveç, 7 Mart 2024 tarihinde resmen NATO üyesi oldu. Böylece İsveç, İttifak'ın 32'nci üyesi oldu.

Haber 07-03-24 19:38

Son dakika | Rusya ABD'yi açık açık uyardı: Nükleer silah alarmı! NATO ile aramızdaki çatışmada doğrudan hedef alırız

ABD'nin nükleer silahlarıyla ilgili iddialar Rusya'yı teyakkuza geçirdi. Rusya'dan gelen son açıklamaya göre yeni bir savaş kapıda. Nükleer silah hamlesinin gerçekleşmesi durumunda Rusya savaşta gözünü kırpmadan hedef alacak!

Haber 06-03-24 13:51

Rusya duyurdu! Çin ile birlikte Ay'da nükleer santral inşa edecekler

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Yuri Borisov, Çin ile ortaklaşa planladıkları uzay projelerini açıkladı. Borisov "2033-2035 yıllarında Çin ile birlikte Ay'da nükleer santral inşa etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Haber 05-03-24 20:00

Petrolde yeni karar! Haziran ayı sonuna kadar...

Suudi Arabistan, Rusya ve bazı OPEC+ üreticileri gönüllü ham petrol arz kesintilerini Haziran ayı sonuna kadar uzattı.

Finans 04-03-24 08:41

Rusya-Ukrayna savaşına Almanya da mı katılıyor? Çarpıcı iddia sonrası Olaf Scholz sessizliğini bozdu

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken çok çarpıcı bir gelişme yaşanmıştı. Rus medyası, Almanya ve Ukrayna arasında silah ticareti görüşmeleri ve Almanya Başbakanı Olaf Scholz’un onay vermesi durumunda Kerç Köprüsü'nün vurulacağı iddiasında bulunmuştu. Rusya, Almanya'dan açıklama beklerken Olaf Scholz sessizliğini bozdu.

Haber 02-03-24 21:10

SON DAKİKA | Bakan Fidan Rus mevkidaşı Lavrov ile görüştü

Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Antalya Diplomasi Forumu'nda Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

Haber 01-03-24 15:09

Putin'den Batı'ya çok sert rest! NATO üyelerine alenen nükleer tehdit: Medeniyetin yok olması...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme fikrini desteklediğini belirtmesi sonrası NATO ülkelerine ateş püskürdü. Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirten Putin, Fransa'nın bu tutumunun "çok trajik sonuçlar doğucağını" ifade etti.

Haber 29-02-24 17:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna-Güney Doğu Avrupa Zirvesi'ne video mesaj gönderdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin, "Barışın inşası için daha önce İstanbul'da kurmuş olduğumuz müzakere masasını yeniden tesis etmeye hazırız." ifadesini kullandı.

Haber 28-02-24 18:16

Fransa 'asker gönderebiliriz' dedi, Rusya resti çekti: NATO'yla çatışma kaçınılmaz olur!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderilmesi seçeneğinin göz ardı edilemeyeceğini söylemesi tansiyonu yükseltti. Endişelendiren yanıt ise Rusya'dan geldi. Kremlin'den yapılan açıklamada "Bu durumda NATO ile çatışma kaçınılmaz olur" ifadeleri yer aldı.

Haber 27-02-24 14:48

Macaristan Meclisi, İsveç’in NATO üyeliğini onayladı

Macaristan Ulusal Meclisi, İsveç'in Kuzey Atlantik Antlaşması Teşkilatı'na (NATO) katılımına ilişkin anlaşmayı onayladı.

Haber 26-02-24 19:31

Putin'den 'doğum günü' telefonu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni yaşını kutladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bugün 70 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı.

Haber 26-02-24 11:33

Ukrayna lideri Zelenskiy Bizim için büyük bir kayıp diyerek açıkladı: Rusya ile savaşta en az 31 bin askerimiz öldü

Rusya'nın Ukrayna'ya 24 Şubat 2022'de başlattığı savaşta 2 yıl geride kalırken, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Kiev’de basın toplantısı düzenleyerek devam eden savaşa dair açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda bugüne kadar en az 31 bin Ukraynalı askerin hayatını kaybettiğini açıklayarak "Bu bizim için büyük bir kayıp" ifadelerini kullandı.

Haber 25-02-24 20:22

Rusya sandık başında: Putin'le devam mı tamam mı? İşte Rus liderin rakipleri

Rusya'da devlet başkanlığı seçiminin erken oylama aşaması başladı. 37 bölgede kurulan seçim sandıklarında belirli meslek grupları oylarını kullanıyor. Devlet Başkanı Vladimir Putin'e rakip olarak 3 aday sahneye çıktı. Adaylar, ilk turda yüzde 50'yi geçmeyi hedefliyor.

Haber 25-02-24 12:41

Kilosu 150 dolardan gönderilecek! Rusya ve Dubai'de alıcı buluyor... Fiyatı üreticisini sevindiriyor

Türkiye’de örtü altında ilk ürünün çıkarıldığı Mersin’in Mut ilçesinde temsili olarak ilk erikler toplanırken, kilogramının 150 dolardan ihracata gönderileceği belirtildi.

Finans 23-02-24 17:21

ABD ile Rusya arasında 'küfür' krizi! Biden'in dünyayı şaşırtan sözlerine Putin'den yanıt geldi

ABD Başkanı Joe Biden'in Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e küfretmesi iki ülke arasında gerilime neden oldu. Putin'i "çılgın bir o... çocuğu" olarak adlandıran Biden'in sözlerine Kremlin'den sert yanıt geldi. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "küstahça" ve "utanç verici" olduğunu söylerken, Medvedev ise Biden için 'bunamış' ifadesini kullandı. Rusya lideri Putin ise Biden'in sözlerine 'kabalık' olarak değerlendirdi.

Haber 22-02-24 20:45

Trabzon açıklarında şüpheli tekne alarmı! SAS'lar imha etti, Valilik'ten açıklama

Trabzon açıklarında ters dönmüş boş tekne ekipleri harekete geçirdi. Teknenin Rusya- Ukrayna savaşında sabotaj amaçlı kullanıldığı şüphesi üzerine SAS timlerinin incelemesi sonrası fünye ile patlatıldı. Trabzon Valiliği, şüpheli tekne ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Haber 21-02-24 19:10

İngiliz basını yazdı! İşte Putin'in 'Barbie' lakablı yeni sevgilisi Ekaterina Katya Mizulina... Aralarında 32 yıllık yaş farkı var

İngiliz basını Rusya Devlet Başkanu Vladimir Putin'in Rusya Güvenli İnternet Birliği’nin 39 yaşındaki başkanı Ekaterina ‘Katya’ Mizulina ile aşk yaşadığını iddia etti. Rus insan hakları savunucusu Olga Romanova, Ukrayna'nın Channel 24 kanalına yaptığı açıklamada, "Katya Mizulina tamamen Putin'in zevkine uygun" diyerek iddiaları dillendiren ilk isimlerden biri oldu.

Trend 21-02-24 08:39

Biden talimat verdi! ABD’den çok konuşulacak Rusya kararı! Putin’in tepkisi ne olacak?

Rus muhalif lider Aleksey Navalnıy'ın hapishanede öldürülmesi tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Beklenmeyen ölüm haberinin ardından bir açıklama da ABD’den geldi. ABD yönetimi, Rus muhalif Aleksey Navalnıy'ın hapishanede ölümünden sorumlu tuttuğu Moskova yönetimine yönelik cuma günü yeni yaptırımlar açıklayacağını duyurdu. İşte detaylar…

Haber 21-02-24 07:40

Kim yeni hediyesiyle çok mutlu! Putin'den dostuna 'araba' kıyağı: 'Biz yaptık, sen bin'

Rusya lideri Vladimir Putin'in Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'a yaptığı jest dünyanın gündemine bomba gibi düştü. İki lider son dönemlerde sıcak temaslarıyla dikkatleri üzerlerine çekiyordu. Putin'in Rusya üretimi araba hediyesi karşısında Kuzey Koreli aile mutluluğunu bizzat dile getirdi.

Haber 20-02-24 09:49

Ukrayna duyurdu: Rusya'ya ait iki savaş uçağı düşürüldü

Bitmek bilmeyen Rusya-Ukrayna savaşından yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna ordusu Hava Kuvvetleri Komutanı Nikolay Oleşçuk, Rusya'ya ait iki savaş uçağını düşürdüklerini duyurdu.

Haber 20-02-24 09:25

Rusya lideri Putin'in açıklaması dünya gündemine oturdu! 'Kanser aşısı ve yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesinde kanser tedavisi araştırmalarının sürdüğünü belirterek, "Kanser aşısı olarak bilinen, kansere yönelik aşılar ve bağışıklık sistemini düzenleyici yeni nesil ilaçlar üretmeye yaklaştık. Umarım çok yakında bireysel tedavi yöntemleri olarak etkili bir şekilde kullanılırlar." dedi.

Haber 14-02-24 23:52

Bakan Ersoy turizm hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2028 yılına kadar iddialı bir hedef koydukları belirtti. Ersoy, "Turizm sektörü açısından aslında 2023 yılı da zordu. Deprem felaketi ve Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaşa rağmen geçen yıl da rekor bir yıl olarak karşımıza çıktı" değerlendirmesini yaptı.

Finans 14-02-24 15:26

Trump savaş çığırtkanlığına soyundu! Rusya'yı teşvik ederim sözleri dünyada gündem oldu

ABD'nin 2017-2021 yılları arasında 45. başkanı olarak görev yapan Donald Trump, az ödeme yapan NATO ülkerine karşı Rusya'yı teşvik edeceğini ve yardım etmeyeceğini söyledi. Dünya gündemine bomba gibi düşen bu haber sonrası Beyaz Saray'dan ilk açıklama geldi.

Haber 11-02-24 16:00

Rusya Ukrayna'yı vurdu: 3'ü çocuk, 5 kişi öldü

Rusya, Ukrayna'nın Harkiv bölgesini 'Shahed' İHA'larıyla hedef aldı. Saldırıda 3'ü çocuk olmak üzere 5 kişinin öldüğü öğrenildi.

Haber 11-02-24 11:55

Fiyatlar Miami ile yarışıyordu, o kentte rüzgar tersine döndü! Yeni rota Dubai ve Sırbistan: 1500 dolara...

Rusya ve Ukrayna savaşı sonrası bu iki ülkeden yoğun göç alan Antalya'daki yerleşik yabancı nüfusu, son 1 yılda 40 bin azaldı. Oturum izinlerinin uzatılmaması, yeni gelenlere izin verilmemesi, konut ve kira fiyatlarındaki yüksek artış nedeniyle Antalya'dan Dubai ve Sırbistan'a yoğun göç yaşanıyor. Konut fiyatları ve kiralarda da yüzde 15- 25 civarında düşüş başladı.

Finans 11-02-24 10:06

Ruslar ve Ukraynalılar o ilimizde daha fazla duramıyor: Türkiye'den kaçış kira ve konut fiyatlarına da yansıdı

Antalya'nın yerleşik yabancı nüfusundaki ilginç değişim gündemde. Özellikle Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesiyle adeta göç patlamasının yaşandığı kentten Rusların ve Ukraynalılar artık kaçmaya başladı! Konut ve kira fiyatlarına da yansıyan bu durumun nedeni dikkat çekti.

Haber 10-02-24 13:05

Putin'den bir ilk! 30 dakikada 5 milyon izlendi... ABD'li gazeteci Tucker Carlson açık açık sordu: Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in günlerdir tartışma yaratan röportajı yayımlandı. ABD'li gazeteci Tucker Carlson'un sorularını yanıtlayan Rus lider Vladimir Putin, NATO ve Ukrayna ile ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Ukrayna'yı işgal ettiğinden beri ilk kez Batılı bir gazeteciye konuşan Putin, "Rusya, Polonya veya Letonya’ya saldıracak mı?" sorusuna da yanıt verdi. Putin, Batılı liderlere de bir gönderme yaparak, Ukrayna'da Rusya'yı yenmenin "imkansız" olduğunu söyledi.

Haber 09-02-24 06:27

Rusya ve Ukrayna arasında esir takası! 100 Rus ve 100 Ukraynalı asker serbest bırakıldı

Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takası anlaşması doğrultusunda karşılıklı olarak 100’er asker takas edildi. Rusya Savunma Bakanlığı esir takasının Birleşik Arap Emirlikleri'nin arabuluculuğunda gerçekleştiğini duyurdu.

Haber 09-02-24 00:10

Hazır olmalıyız diyerek uyardı: Rusya NATO'yla savaşacak mı?

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitriy Medvedev, Rusya'nın NATO ve AB ülkeleriyle çatışma ihtimalini değerlendirdi. Böyle bir planlarının olmadığının altını çizen Medvedev, olası bir savaş çatışma durumu için ise Batı'ya gözdağı verdi.

Haber 08-02-24 09:38

12 Şubat'ta gelmesi bekleniyordu! Rusya lideri Putin’in Türkiye ziyareti ertelendi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye’ye gerçekleştirmesi beklenen ziyaretin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 12 Şubat’ta Türkiye’de olması bekleniyordu.

Haber 07-02-24 19:59

Ticaret Bakanlığı'ndan damping önlemi: 3 ülkeden bazı ürünlerin ithalatında uygulanacak

Almanya ve İsveç menşeli sodyum perkarbonatlar ile Rusya menşeli renksiz düz cam ithalatında dampinge karşı önlem uygulanması kararlaştırıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 07-02-24 12:59

Kremlin Sözcüsü Türkiye bizim önemli ticari ve ekonomik ortağımız dedi, Rusya-Türkiye arasında ortak bir banka kurulması masada

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretinde Rusya-Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilerin ele alınacağını söyledi. Peskov, Rusya-Türkiye arasında ortak bir banka kurulması gibi konuların da gündemde olduğunu belirtti.

Finans 06-02-24 13:50

Rusya ve ABD arasında yeni kriz! Putin’i kızdıracak hamle bu kez Ekvador’dan geldi…

Güney Amerika ülkesi olan Ekvador’dan Rusya Devlet Başkanı Putin’i kızdıracak bir hamle geldi. Elindeki Rus teçhizatını ABD’ye devretme kararı alan Ekvador’a Rusya’dan tepkiler peş peşe gelirken izinsiz gerçekleştirilen bu hamlenin sözleşmelere aykırı olduğu belirtildi. Ekvador Devlet Başkanı Daniel Noboa ise ellerindeki Rus teçhizatlarını 'hurda' olarak nitelendirmişti. İşte detaylar…

Haber 03-02-24 07:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsveç’in NATO üyelik süreci, terörle mücadele, Türkiye-İsveç ilişkileri ile bölgesel ve küresel konular ele alındı.

Haber 02-02-24 21:29

Rusya Devlet Başkanı Putin Türkiye'ye geliyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin Türkiye'ye geliyor. Reuters ziyaretin 12 Şubat'ta gerçekleşeceğini aktardı. Görüşmenin ana gündem maddesi tahıl koridoru ve Rusya-Ukrayna arasında devam eden savaş olacak.

Haber 01-02-24 17:03