Naylon Coraplar Haberleri

Alanya’da afetzede 51 üreticiye sera naylonu desteği

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Alanya’nın iki mahallesinde yaşanan hortum felaketi sonrası seraları zarar gören üreticilere naylon desteği verildi.

Yurthaber 2024-03-26 11:26:37

Dilan Polat'ın eski ortağı Nez Demir 5 milyon TL'lik hesap özetini tek tek anlattı... Eniştesinin 'naylon fatura' iddialarına ateş püskürdü

Dilan Polat'la bir süre ortak olduğu için mal varlığına tedbir koyulan fenomen Nez Demir bu kez eski eniştesinin 500 bin lira naylon fatura kestiği iddiasına ateş püskürdü. Eski eniştenin Sezgin Polat'la olan kavga görüntüsünü paylaşan Demir, Polat'la ortaklığı dönemindeki harcamaları da tek tek anlattı.

Trend 2023-12-02 07:51:53

Dolandırıcıların 4 yöntemi! Son zamanlarda daha da arttı, İletişim Başkanlığı'ndan uyarı geldi: Sakın bu tuzaklara düşmeyin!

Kara para aklama, naylon fatura ve 'fon' vurgunu Türkiye'nin adeta son günlerdeki gündemi olurken; İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci'den önemli bir uyarı geldi. Dolandırıcıların son zamanlara kullandığı 4 farklı yöntemi işaret eden Değirmenci, "Sahte siteler üzerinden kişisel ve finansal bilgilerimizi paylaşmayınız" diyerek vatandaşları uyardı.

Haber 2023-11-28 16:28:51

Dilan-Engin Polat çiftinin mali müşaviri itiraf etti! 1 milyarı aşkın naylon fatura kesildi

Bir süredir gündemden düşmeyen Dilan-Engin Polat çiftinin tutuklanması hakkında yeni haberler gelmeye devam ediyor. Polat ailesinin mali müşaviri Zümrüt Yerebakan ifadesinde her şeyi tek tek anlattı. İtirafçı olan Yerebakan, naylon fatura miktarının 1 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi.

Magazin 2023-11-25 15:08:25

Son dakika | Dilan Polat ve Engin Polat davasında 'sürpriz' gelişme! Avukatı Ahmet Gün 'pişman' oldu, her şeyi anlattı: Naylon fatura, bahis, yüklü para...

Son dakika haberi: Türkiye'nin aylardır konuştuğu Dilan Polat ve Engin Polat davasında 'sürpriz' sayılabilecek yeni bir gelişme yaşandı. Polat çiftinin avukatı Ahmet Gün bugün savcılıkta ifade vererek etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini belirtti. Gün'ün 3 saat süren ifadesinde her şeyi anlattığı öğrenildi. İşte tüm detaylar...

Magazin 16-11-23 17:07

Gözaltında 3. gün... Dilan Polat yemek yemiyor! Hastane talebi

FDilan Polat ve Engin Polat çifti lüks yaşantılarını göze sokarak yaşarken bir anda kara para aklama, örgüt kurma, naylon fatura gibi iddialarla karşı karşıya kaldı. İddialar sonrası haklarında soruşturma açılan Polat çifti gözaltına alındı. Gözaltında 3. günleri olan Dilan ve Engin Polat'ın henüz ifadesi alınmadı. Bunun sebebi ise ifadeye en zayıf halkadan başlandığı iddiası. Dilan Polat'ın bu süreçte yemek yemediği de ortaya atılan iddialar arasında...

Magazin 03-11-23 15:44

Sahte belge, naylon fatura kesme... Dilan Polat'ın şirketleri hakkında hazırlanan MASAK raporunun detayları

Lüks yaşantısını herkesin önünde yaşayarak tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın vergi kaçırdığı iddiaları sonrası MASAK harekete geçti. Dilan Polat'ın sahibi olduğu üç şirketin naylon faturalar keserek vergi kaçırma amacı güttüğü iddia edildi. İşte Sabah'ta yer alan MASAK raporunun detayları...

Magazin 12-10-23 07:38

'Para aklıyor' iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat'a Selin Ciğerci'den destek! Yapmayın günah...

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın para akladıkları iddiası gündemde. Dilan Polat'ın adını gündemde gören Selin Ciğerci fenomen arkadaşına destek oldu. Ciğerci açıklamasında "Yıllar önce bana da iftira attılar. Vergi kaçırıyor dediler, naylon faturası var dediler" yorumunda bulundu.

Magazin 25-09-23 08:42

Tarlada şaşırtan manzara... Görenlerin dikkatini çekiyor! Bir de bunu deneyeyim dedim

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde ektiği domates fidelerini soğuk ve dolu yağışından korumak isteyen çiftçi Naci Kılıç'ın aldığı önlem görenleri şaşırttı. Çiftçi Kılıç, geri dönüşümden aldığı 5 litrelik 600 pet şişenin alt kısmını keserek, ektiği fidelerin üzerlerini tek tek kapattı. Tarlanın bir bölümünü adeta şişeden seraya dönüştüren Kılıç, "Bu sayede fideleri doludan, soğuktan koruyorum. Daha önceleri naylon çekiyordum. O da biraz zor oluyordu. Bir de bunu deneyeyim dedim." şeklinde konuştu.

Haber 21-05-23 12:31

Naylon nasıl yazılır, naylon yazımı nasıl olmalıdır? Naylon mu laylon mu, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Kişiler günlük hayatta sıklıkla kullanılan kelimelerin nasıl yazıldığı konusunda tereddüt yaşayabilir. Bu durumda Türkçe imla kuralları konusunda en önemli kaynak olan Türk Dil Kurumu devreye girer. Dilimizin korunması ve zenginleşmesini amaçlayan TDK yazım kılavuzlarını çevrimiçi ortamda yayımlamıştır. Bu sayede kelimelerin anlamları ve doğru yazılış şekilleri kolaylıkla öğrenilebilmektedir. Söylerken ağza dolanmasından dolayı yazım hatası yapılan naylon yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 28-04-23 14:59

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet İttifakı'na tepki: Naylon adayı millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'na sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tekmeledikleri masayı, aylarca 'kazanamaz' dedikleri naylon adayı şimdi millete umut diye yutturmaya çalışıyorlar." dedi. İşte haberin detayları...

Haber 19-04-23 20:33

Havadan görüntülendi: Mezarlığı andırıyor! Bazılarının üzeri...

6 Şubat’taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Hatay'da, binlerce araç ya enkaz altında kaldı, ya da çatılardan düşen parçalar nedeniyle hasar gördü. Enkaz altından çıkarılan hasarlı araç sayısı ise 6 bini geçti. Hurdalığı andıran bölge drone ile de görüntülendi. Araçların bazılarının üzerinin, naylon branda ile kapatıldığı görüldü.

Haber 05-04-23 12:02

KKTC'de plastik poşet kararı! Kullanımı tarih oluyor... 1 Haziran'dan itibaren...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Bakanlar Kurulu kararı ile plastik poşetlerin 1 Haziran'dan itibaren tüketiciye ücretli veya ücretsiz, promosyon ya da kampanya ile verilmesi yasaklandı. Plastik poşet yasağından çok hafif, küçük ebatlı, sapsız naylon torbalar muaf tutuldu.

Haber 04-01-23 20:48

Liseliler geliştirdikleri biyoplastiklerle seri üretime geçmek istiyor

TEKNOFEST'te "sürdürülebilirlik ve refah" kategorisinde ikinci olan İzmir Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi öğrencileri, geliştirdikleri biyoplastiğin günlük hayatta kullanılmasını hedefliyor - Öğrencilerden Ege Doğanay: - "Yaptığımız biyoplastiklerin hepsi farklı özellikler gösterdi. Kimisi yumuşak, kimisi daha sert, kimisi daha esnek. Sert olanların oto yedek malzeme ve araba kaplamalarında, yumuşak olanların da esnek ve naylon poşet gibi plastiklere alternatif olarak kullanılabileceğini düşündük"

Yurthaber 16-09-22 12:27

Rekolte zirve yaptı! Ambarlara sığmayan buğdayı toprağa gömdüler

Sivas’ın en verimli topraklarına sahip ilçesi Akıncılar'da buğday hasadı başladı. Sezonun verimli geçmesiyle birlikte ilçe genelindeki rekolte zirve yaptı. Ambarlara sığmayan tahıllar alıcısını bulana kadar muhafaza edilmek üzere toprağa gömüldü. Naylon ile sarılarak toprak altına gömülen buğday, bu sayede uzun süre ilk gün ki gibi kendini koruyabilecek.

Finans 10-08-22 15:00

Naylon kız ne demek? Naylon kız birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Naylon kız birleşik kelimesidir. Naylon kız ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:19

Naylon fatura ne demek? Naylon fatura birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Birleşik kelimeler iki farklı kelimenin bazen değişime uğrayarak, bazense olduğu gibi bırakılarak bir arada kullanılmasıyla meydana gelir. Kelimelerin birleşimi yeni anlamlar ortaya çıkarır. Farklı anlamlarla değerlendirilen kelimeler, dilimizi daha da zenginleştirerek Türkçe dilini konuşan kişilerin kendisini ifade etmesinde büyük kolaylık sağlar. Naylon fatura birleşik kelimesi de aynı kurallar uygulanarak TDK sözlükteki yerini almıştır. Naylon fatura birleşik kelimesi ne demektir?

Egitim 18-05-22 23:19

Naylon ne demek? Naylon kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Eski zamanlarda yazılmış edebi metinleri okuyabilmek veya günümüzde kullanılan yabancı kökenli sözcüklerin anlamlarını bilmek, tahmin etmek her zaman beklendiği kadar kolay olmayabilir. Dildeki bu çeşitliliğin temel nedeni ise Türkçenin tıpkı diğer diller gibi tarih boyunca komşu ülkeleri ile olan ilişkileri ve yaşadığı siyasal olaylardır. Bu olaylar neticesinde farklı kökene sahip pek kelime, günlük dilde Türkçede de kullanılır hale gelmiştir. Bu da bazı kelimelerin anlamı hakkında net bilgiye sahip olma ihtiyacını doğurur. Anlamı merak edilen ve TDK sözlükte araştırılan kelimelerden bir tanesi olan Naylon ne demek? Naylon TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 18-05-22 23:19

Burası Yalova! Şaşkına çeviren anlar... Uyuşturucu baronlarını köpük partisi görüntüleri ele verdi

Yalova'da ortaya çıkan görüntüler şaşkınlık yarattı. İstanbul'dan temin ettikleri yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi bayram öncesi torbacı olarak bilinen satıcılara dağıtmak için Yalova'ya gelen çete üyeleri, narkotik polisi tarafından suçüstü yakalandı. Tutuklanan kişiler uyuşturucu ticaretinden elde ettikleri yüklü miktardaki Türk lirası ve dövizleri naylon poşetlere doldururken, elde ettikleri paralarla lüks bir villada köpük partisi yaparken görüntülendiler.

Haber 28-04-22 15:09

Isparta'dan kahreden görüntü! 150 hayvanı telef oldu, arkalarından böyle gözyaşı döktü

Isparta'da çalıların temizlenmesi amacıyla ateş yakılan ağılın sahibi Hasan Yavuz'un 150 küçükbaş hayvanı telef oldu. Hayvanlarının ardından gözyaşı döken Yavuz, ''Eşim, pislikleri yakarken, alev aldı. Burası naylon çadırdı, kurtaramadım. Hayvanları otladıktan sonra ağıla getirip 5 dakika önce kapattım. 200 küçükbaş hayvanım vardı. 150 hayvanım gitti. Kurtarabildiğimizi kurtardık'' dedi.

Haber 01-04-22 17:26

Cinsel organına ip soktu! İşler ters gidince soluğu hastanede aldı

Kimliği açıklanmayan 37 yaşındaki Endonezyalı adam cinsel organına iki metre uzunluğunda naylon ip soktu. Akıllara durgunluk veren olay sonucu ipi cinsel organından çıkaramayan adam, soluğu hastanede aldı. Sağlık görevlileri cerrahi aletler kullanarak ip demetini çıkardı.

Haber 11-02-22 16:27

Aksaray'da naylon ve leğenlerle kayan çocuklar Sivas Yıldız Dağı'nda ağırlanacak

Aksaray'da naylon ve leğenlerle kayan çocuklar Sivas Yıldız Dağı'nda ağırlanacak

Yurthaber 02-02-22 11:49

Survivor Batuhan'a Furkan Dede'den sert sözler: Senin karşında Acun Ilıcalı var, tarzına dikkat edeceksin

Survivor 2022 All Star'da son dokunulmazlık oyununda Berkan ile Batuhan arasında yaşanan gerginlik, ada konseyinde de sürmüştü. Berkan'a önce 'Adam ol' diye bağıran Batuhan konseyde ise 'naylon delikanlı' sözlerini kullanmıştı. Acun Ilıcalı'nın da konuşmaları nedeniyle uyardığı Batuhan'a Survivor Ekstra yorumcusu Furkan Dede'den de tepki geldi. Furkan Dede, Batuhan için "Senin karşında Acun Ilıcalı var. Konuşma tarzına dikkat edeceksin" dedi.

Magazin 26-01-22 20:17

Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Konseyde 'naylon delikanlı' kavgası! 23 Ocak Survivor sürgün adasına kimler gitti?

Survivor 2022 All Star'ın 24 Ocak Pazartesi ekrana gelen son bölümünde haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Survivor'da ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurda mücadele etti. Kaybeden takımda ise eleme adayı ve sürgün adasına gidecek ismi belirlemek için oylama yapıldı. Böylece Survivor'da haftanın 3. eleme adayı da belli oldu. Konseyde ise yarışmacılar arasında gergin anlar yaşandı. Peki Survivor'da haftanın eleme adayı kimler oldu? Sürgün adasına giden son yarışmacı kim oldu?

Magazin 24-01-22 23:57

Naylon kıyafetleriniz üzerinde şık bir duruş sergilemesi sizi yanıltmasın, sağlığınız söz konusu olabilir!

Kıyafet satın alırken genelde markasına, rengine, görünüşüne dikkat ediyor olabilirsiniz. Ancak dikkat etmeniz gereken çok önemli bir unsur daha bulunuyor. "Nedir o?" diye soracak olursanız elbette bu sorunun yanıtını 'kumaşı' olarak verebiliriz. Polyamid olarak da adlandırılan naylon kumaşlarla üretilmiş kıyafetlerin sağlığa olan zararlarını öğrendiğinizde bir daha tercih etmek istemeyeceksiniz!

Kadin 20-01-22 10:33

Antalya Akseki'de vatandaşlar, naylon ve leğenlerle kayak yaparak karın keyfini çıkardı

Antalya Akseki'de vatandaşlar, naylon ve leğenlerle kayak yaparak karın keyfini çıkardı

Yurthaber 16-01-22 17:21

Ağrı’da hayat durma noktasına geldi! ''Kimse dışarı çıkamıyor''

Sibirya soğuklarının hüküm sürdüğü Ağrı’da hayat durma noktasına geldi. Gece hava sıcaklığının eksi 25 dereceye düştüğü kentte köylerdeki su şebekeleri ile dere, göl ve nehirlerin yüzeyi tamamen buz tuttu. Vatandaşlar araçlarını battaniye, naylon ve brandalarla korumaya çalıştı. Merkeze bağlı Yolluyazı köyünde bulunan mağaralarda ve su depolarında 5 metre boyunda buz sarkıtları oluştu.

Haber 31-12-21 16:07

Kar yağışına aldırmadan eğlendiler! Adeta çocukluklarına döndüler

Kars'ta havaların soğumasıyla birlikte başlayan kar yağışı, etrafı beyaz örtüyle kapladı. Görenlerin sokağa döküldüğü kentte, gençler gönüllerince kar topu oynadı. Lapa lapa yağan karın altında keyifli anlar geçiren gençler, yanlarında getirdikleri naylon poşetlerin üzerine oturarak kaymayı da ihmal etmedi. İşte gençlerin çocuklar gibi eğlendikleri anlar...

Haber 09-12-21 07:45

Çadırda başladı ikinci dükkanını açtı! Günde 2 milyon kişiye ulaşıyor: Her şey Adana için

Adana’da 21 sene önce naylon bir çadırda kebapçılığa başlayan Yaşar Aydın, şimdi iki iş yerinde onlarca işçiye istihdam sağlamakla birlikte sosyal medya sayesinde milyonlarca kişiye ulaşıyor. Adana Kebap’ının tanıtımı için sürekli çalıştığını belirten Aydın, “Bize gelip yemek yiyen turistler ardından alışverişe çıkıyor. Her şey Adana için” dedi.

Haber 04-12-21 15:45

Mantarları asla naylon torbada değil, sepette toplayın uyarısı

Mikolog Jilber Barutçiyan: - "Mantarlar, asla ve asla naylon torbalarda toplanmazlar. Hava geçirmez ortama konulan mantarlar, kısa sürede bozulur, gıda zehirlenmeleri yaratır. Mantarlar, sepetlerde toplanmalı"

Yurthaber 20-10-21 16:30

Cesedi foseptikte bulunmuştu! Kan donduran sözler: Bıçakla kesemeyince ağaç testeresiyle parçaladım

Antalya'da kayıp olarak aranırken öldürüldüğü ortaya çıkan ve foseptikte parçalanmış cesedi bulunan Süleyman Eken'in (54) cinayet sanıkları Oktay (51) ve Mehmet Yılmaz (46) kardeşler ilk kez hakim karşısına çıktı. İşlediği cinayeti anlatan Oktay Yılmaz, "Süleyman'ın cesedini bıçakla kesmeye çalıştım. Olmayınca ağaç testeresi ile kol ve bacaklarını ayırdım. Naylon poşetlere parçaları koydum. Gövde ve baş kısmını konteynere attım" dedi.

Haber 20-10-21 12:25

Iraklı kayıp Sally’nin cinayet şüphelisi: Çöp konteynerine hayvanlar için mama bıraktım

Eskişehir'de, öldürülerek parçalara bölündüğü ihtimali üzerinde durulan Irak uyruklu Sally Ali Challab Al-Abbood'un cinayet şüphelisi olarak tutuklanan Amjed Mohsin Mohammed'in ifadesine ulaşıldı. Sally’yi öldürmediğini söyleyerek, suçlamayı kabul etmeyen Mohammed'in balta ve testerenin yanı sıra 24 metrelik naylon poşet satın aldığı tespit edilirken, evinden birçok kez sırt çantasıyla çıkıp farklı konteynerlere çöp attığı belirlendi. Kendini ise "Hayvanlara mama veriyordum'' şeklinde savundu.

Haber 06-10-21 10:06

Karadut pekmezinin sofralara uzanan zorlu yolculuğu

Amasya'nın Taşova ilçesinde, ağaçlar silkelenerek yere serilen naylon örtülerde toplanan dutlar, su eklenerek kazanlarda 10 saat kaynatılıyor - Şırasını almak için üç veya dört kez süzülen, ardından kazanlarda 8 saat daha kaynatılan ürün böylece pekmeze dönüşüyor

Yurthaber 26-08-21 11:20

Balıkçıların korkulu rüyasıydı artık işi zor! Kilosu 45 lira...

Ege ve Akdeniz'de balıkçıların korkulu rüyası olan balon balığı artık ağlara zarar veremeyecek. Balon balığının popülasyonunu kontrol altına almak için kuyruk başına teşvik verilmeye başlanmıştı, bu teşvik hala devam ediyor. Öte yandan balon balığının keskin dişlerinin zarar veremeyeceği güçte dayanıklı naylon ipliklerden ağ örüldü. Ağı üreten Aydın İnce, "Her türlü balığın avında kullanılabilecek ağ, küçük tekne sahibi balıkçılar için de kilosu 45 liradan satılıyor." dedi.

Finans 19-08-21 11:55

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Ankara Büyükşehir Belediyesinin kuru peyzaj uygulamalarına tepki:

"Yeşil alanların üstünü naylonla örtüp taşla doldurmak peyzaj değildir. Çevre katliamıdır, yeşil katliamıdır, naylon belediyeciliktir"

Yurthaber 09-07-21 11:44

Kimliğini kaybetti, hayatı kabusa döndü: Ne olur biri bana yardım etsin

İstanbul Arnavutköy'de yolda düşürülen bir cüzdandaki kimliği kullanarak şirket kuran dolandırıcılar, kestikleri naylon faturalarla talihsiz adamı binlerce liralık borca soktu. Kimliğini kaybettikten sonra hayatı kabusa dönen temizlik işçisi, "Ne olur birisi bana yardım etsin" dedi.

Haber 20-06-21 09:58

Kovid-19 salgını döneminde çevre kirliliğinde artış gözlemlendiği uyarısı

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir: - "Tek kullanımlık plastik şişe, kağıt bardak yerine matara, termos ya da kavanoz kullanmalıyız. Naylon poşet yerine bez çanta, evdeki çöpleri aynı yere atmak yerine onları ayrıştırarak geri dönüşüme kazandırmalıyız" - "Üret, kullan ve at' düzenine son vermeliyiz. İsraf etmek yerine elimizdeki kaynakları doğru kullanmayı öğrenmeliyiz"

Yurthaber 04-06-21 16:18

Milyonların gönlüne taht kurdu! Yaren leyleğin yavruları için seferber oldular

Bursa’da, Karacabey Belediyesi’nin kurduğu canlı yayın kameralarıyla sosyal medyadan 7/24 izlenen Yaren leyleğin yuvasına taşıdığı naylon çuval parçası 2 yavrunun ayağına dolandı. Bu anları kameradan görenlerin ihbarı ile bölgeye giden ekipler yavruları kurtardı.

Haber 26-05-21 08:53

Mervenur'un katili konuştu, mahkeme salonu buz kesti! Cesedini damacana su taşır gibi çatıya çıkardım

Antalya'da 4,5 ay kayıp olarak aranırken, binanın çatısında folyoya sarılı cesedi bulunan Mervenur Polat'ı (20) iple boğduğu ortaya çıkan Cüneyt Akyol'un cinayeti nasıl işlediği, iddianamede ayrıntılarıyla yer aldı. Akyol, “Sepet ucunda bağlı çamaşır ipini Mervenur'un boğazına doladım ve üzerine basarak boğdum. Cesedi çarşaf, bezler, çuval, halı ve naylon streçle sardım. Annem ve babamın kaldığı apartmanın çatı katına damacana su taşır gibi çıkardım" dedi.

Haber 25-05-21 13:38

Çalıştığı firma naylon çıktı, emekliliği yandı

İzmir’in Menderes ilçesinde yaşayan Nazmi Özleyen’in, 11 yıl önce çalıştığı firma naylon şirket çıkınca emekliliği iptal edildi. KOAH hastası olan ve geçim sıkıntısı yaşayan Özleyen, yetkililerden çözüm bekliyor.

Haber 22-05-21 00:05

Jandarma’da balkonda saklanan hırsızlara suçüstü

Balıkesir’in Gönen ilçesi Denizkent Sahili bölgesinde evlere hırsızlık amacıyla giren iki şahıs jandarma ekiplerinin dikkati sonucu suçüstü yakalandı.Gönen’in sahil bölgesi olan Denizkent’te devriye görevi yapan jandarma ekipleri Rüyakent Sitesi yakınlarında ön ve arka plakalarının okunmaması için şeffaf naylon ile kapatılan bir araç tespit etti.

Yurthaber 06-04-21 10:59

Jandarmadan balkonda saklanan hırsızlara suçüstü

Balıkesir’in Gönen ilçesi Denizkent Sahili bölgesinde evlere hırsızlık amacıyla giren iki şahıs jandarma ekiplerinin dikkati sonucu suçüstü yakalandı.Gönen’in sahil bölgesi olan Denizkent’te devriye görevi yapan jandarma ekipleri Rüyakent Sitesi yakınlarında ön ve arka plakalarının okunmaması için şeffaf naylon ile kapatılan bir araç tespit etti.

Yurthaber 06-04-21 10:58

3 ayda 3 ton elektronik atık toplandı

Başiskele Belediyesi, ilçede 3 ayda 3 ton elektrik atığını geri dönüşüme kazandırdı.Başiskele Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Çevre Koruma Birimi ekipleri, "Sıfır Atık Seferberliği" kapsamında resmi kurumlara, okullara ve toplu yaşam alanlarına koyduğu geri dönüşüm kutularıyla topladıkları geri dönüşebilen cam, plastik, naylon, kağıt, karton, metal, pil, elektronik eşya gibi her türlü atıkları, hem ülke ekonomisine yeniden kazandırıyor, hem de doğayı ve çevreyi koruyor.

Yurthaber 19-03-21 11:56

Mantar zehirlenmelerine karşı dikkat! Naylon poşete koymayın, 10 gün sonra bile belirti gösterebilir

Taze, konserve veya kurutulmuş olarak sık sık tükettiğimiz mantar, bilinçsizce tüketildiğinde ve toplandığında zehirlenmelere hatta ölümlere bile neden olabiliyor. Peki, mantar zehirlenmesi nasıl anlaşılır, mantar zehirlenmesi olması durumunda ne yapılmalıdır?

Yemek 24-02-21 08:13

İzmir’deki dolu yağışı seraları deldi geçti

İzmir’de meydana gelen dolu yağışı sonucunda Urla ilçesinde bulunan seraların naylon tavanlarını delerek maddi hasar verdi.

Haber 12-02-21 14:31

Şiddetli yağmurda üzerine poşet çeken vatandaşa Selçuk Belediyesi el uzattı

İzmir’in Selçuk ilçesinde, bir süredir cami avlusundaki koltukta yatıp kalkan ve yağmur nedeniyle naylon poşete sığınan vatandaş, Selçuk Belediyesi ekipleri tarafından bir otele yerleştirildi.Selçuk ilçesinde bir vatandaş, bir süredir cami avlusundaki koltuk üzerinde yatıp kalkıyordu.

Yurthaber 03-02-21 12:37

Naylon poşetle kaydılar, çocuklar gibi eğlendiler

Sivas’ın Kangal ilçesinde bir grup vatandaş kayak pistine dönüştürdükleri alanda plastik poşet ve torbalarla kayak yaparak çocuklar gibi eğlendi, o anlar drone ile görüntülendi.Sivas’ta geçtiğimiz haftalarda aylardır beklenen kar yağışı etkisini göstermişti.

Yurthaber 28-01-21 10:47

Malatya'da çocuklar karın keyfini kızak kayarak çıkardı

Plastik bidon, naylon ve kızaklarla kar üzerinde kayan çocuklar renkli görüntüler oluşturdu

Yurthaber 21-01-21 14:42

Hakkari’de poşet ve tepsiyle kayak keyfi

Hakkari’de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen mahalle yolunu kayak pistine çeviren kadın, erkek ve çocuklar çelik ve naylon tepsiyle doyasıya kaydı.Hakkari genelinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, Dağgöl Mahallesi sakinleri ise bunu fırsata çevirdi.

Yurthaber 20-01-21 12:52