Nazi Haberleri

Almanya'da 44 numara 1 yıllığına yasaklandı!

Almanya Milli Takımı'ndan ilginç bir karar geldi. Formalarında 44 numaranın Nazi benzetmesi olduğu için yasaklanmasına karar verildi.

Spor 02-04-2024 07:53

Kanada'da ilk kez bir siyahi Parlamento Başkanı oldu!

Kanada parlamentosundaki Nazi skandalı sonrası istifa eden Parlamento Başkanı Anthony Rota yerine Greg Fergus seçildi. Fergus, Kanada'nın ilk siyahi Parlamento Başkanı oldu.

Haber 04-10-2023 00:38

Beyaz Saray'da 'Nazi' paniği: ABD alarma geçti! Araçtan çıkan bayrak tedirgin etti, ABD Gizli Servisi'nden açıklama geldi

ABD'de dün gece saatlerinde Joe Biden'ın resmi ikametgahı da olan Beyaz Saray civarlarında büyük panik yaşandı. Güvenlik güçlerini teyakkuz haline geçiren olayda bir sürücü aracıyla Beyaz Saray'ın güvenlik bariyerlerine iki kez çarptı. Araçtan Nazi bayrağı çıkması tedirginliği arttırdı.

Haber 23-05-2023 11:31

Gizli Nazi hazinesi bulundu, tam 28 ton! Değeri dudak uçuklattı

Polonya'da Hitler'in askerleri tarafından genelev olarak kullanılan sarayın bahçesine gömülen tam 28 ton hazine bulundu. Hazinenin içinde bulunduğu kasaların 1 Eylül'de çıkarılması beklenirken hazinenin yaklaşık miktarının 240 milyon Euro olduğu belirtildi.

Haber 04-08-2022 08:57

Nazi

Nazi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Nazi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Karar açıklandı! En yaşlı Nazi'ye hapis cezası

Almanya’da Holokost döneminde Nazi toplama kampında gardiyanlık yapan 101 yaşındaki Josef S., yargılandığı davada 5 yıl hapis cezasına çaptırıldı. Josef S, şimdiye kadar Nazi Almanyası'nın savaş suçlarına ortak olmakla suçlanan en yaşlı kişi oldu. İşte haberin detayları...

Haber 28-06-2022 19:02

Son dakika: Statta Nazi selamı veren Shay Asher'a ödül gibi ceza!

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Tottenham'ın Newcastle United'ı 3-2 mağlup ettiği mücadelede bir Newcastle taraftarı, Tottenham taraftarlarının bulunduğu yöne dönerek Nazi selamı vermişti. Shay Asher isimli taraftar, mahkeme karşısına çıktı ve cezalandırıldı. Asher'ın aldığı ceza ise sosyal medyada düşük bulundu.

Spor 28-04-2022 12:02

Yarışta birinci oldu, podyumda Nazi selamı dünyayı şoke etti! Genç Artem Severiukhin suskunluğunu bozdu

Pazar günü Portekiz'de düzenlenen karting yarışında birinci olduktan sonra podyumda verdiği Nazi selamıyla dünyayı şaşkına çeviren 15 yaşındaki Rus Artem Severiukhin, olayın ardından suskunluğunu bozdu.

Spor 12-04-2022 14:57

Almanya'da 11 eyalette neo-Nazi örgütlere kapsamlı operasyon

Almanya'da aşırı sağcı yapılanmalara karşı 11 eyalette, 800'ü aşkın polisin katılımıyla eş zamanlı baskın düzenlendi. Aralarında bir askerin de bulunduğu 50 şüphelinin evi aranıyor. Dört kişinin yakalandığı operasyonların hedefinde ABD ve İngiltere'deki aşırı sağcılarla bağlantılı neo-Nazi yapılanmalar yer alıyor.

Haber 06-04-2022 13:52

Nazi toplama kamplarından kurtulmuştu... 96 yaşındaki adam Rusya saldırısında hayatını kaybetti

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken sıcak bölgeden çarpıcı haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak 96 yaşındaki Boris Romanchenko’nun Rusya’nın Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda hayatını kaybettiği öğrenildi. Romanchenko, İkinci Dünya Savaşı sırasında Naziler tarafından 4 ayrı toplama kampında esir tutulmuş ve Nazilerin İkinci Dünya Savaşı’nda yenilmesinin ardından esaretten kurtulmuştu.

Haber 21-03-2022 22:38

Babası Nazi askeriydi! Ünlü Hollywood yıldızından Rusya'ya mesaj

ABD'li ünlü Hollywood yıldızı ve politikacı Arnold Schwarzenegger, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili dikkat çeken bir video klip paylaştı. Klipte Rusları, Ukrayna'nın işgali konusunda kendilerine sürekli yalan haber verildiği konusunda uyaran Schwarzenegger, Putin'e hitaben "Bu savaşı sen başlattın, sen durdurabilirsin" dedi.

Haber 18-03-2022 18:47

NATO’nun paylaşımı olay oldu! Tepkilerden sonra hemen sildiler…

NATO’nun kadınlar günü nedeniyle paylaştığı mesajda kullandığı fotoğraf kriz yarattı. Ukraynalı kadın askerin olduğu bir fotoğrafı paylaşan NATO fotoğraftaki Nazi sembolünü fark etmeyince tepki yağdı. Gelen tepkilerin ardından paylaşım apar topar silindi. İşte son dakika NATO haberinin detayları…

Haber 09-03-2022 07:21

Ukrayna'dan Avrupa'ya 'Nazi' göndermesi! Kanıtlayın

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri müdahalesi sürerken Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Basın açıklamasında Nazilerin Avrupa’da yaşattığı dehşete atıfta bulunan Kuleba, Dünya ve Avrupa liderlerinden sözlerinin arkasında durmaları ve eyleme geçmelerini istedi ve "Geçmişte yaşananlardan ders aldığınızı kanıtlayın." ifadelerini kullandı. Kuleba, Rusya'ya yönelik baskının da artırılması çağrısı yaparak "Ruslardan petrol almayı durdurun." dedi.

Haber 05-03-2022 22:56

İtalya’da Nazi bayraklı cenaze törenine soruşturma

İtalya’nın başkenti Roma’da bir cenaze töreninde tabutun Nazi bayrağına sarıldığı ortaya çıkınca soruşturma başlatıldı.

Haber 12-01-2022 13:19