Neden Haberleri

Mevduat faizlerinde 6 hafta sonra ilk! Uzman isim oran ve tarih verdi: Yüzde 40...

Bankaların mevduat hesapları için verdiği faiz oranlarında düşüş yaşanırken yatırımcılar mevduat faizlerindeki düşüşün nedeni merak ediyor. Faiz oranlarındaki bu düşüş sürecek mi? Eski Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Babuşcu düşüşün nedenini anlattı. Mevduat faizleri için oran ve tarih verdi.

Finans 28-01-2024 11:25

Tüm güzellik algılarına meydan okudular! Tıraş olmamalarının nedenini açıkladılar

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çok çeşitli uygulamalar yapılıyor. Ağda, lazer epilasyon, tıraş bıçağı gibi yöntemler kadınların zamanının boşa gitmesine neden oluyor. Çok eski yıllardan beri dayatılan pürüzsüz kadın vücuduna karşı çıkan 16 kişi tüylerini almama nedenlerini açıklayarak vücutlarındaki tüyleri cesurca paylaştı.

Kadin 02-03-2023 09:16

Neden eş anlamlısı nedir? Neden kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçemiz kelime açısından zengin bir dildir. Bazı kelimeleri çok fazla tekrarladığımızda anlatım bozukluklarına yol açabilir. Fakat bu kelimelerin eş anlamlılarını kullandığımızda herhangi bir anlam kaymasına sebep olmadan ve tekrara düşmeden birbirinden farklı cümleler kurabiliriz. Eş anlamlı kelimeler yazılışları farklı fakat anlamları aynı olan kelimelerden oluşmaktadır. Neden kelimesi de eş anlamlı kelimeler arasında yer almaktadır. Peki, neden kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 31-10-2022 17:44

Seks sırasında yaşanan tuhaf durumların nedenleri! Aslında oldukça normaller

Cinsel ilişkiler hakkında konuşulmaması yaşadığınız şeyleri tuhaf karşılamanıza neden olabilir. Seks esnasında yaşanılan bazı durumlar garip görülüyor. Bu durumlar ilişkilerin bozulmasına neden olabiliyor. Ancak bu tarz gariplikler oldukça normal. Her çift bu durumlardan en az birkaçını yaşıyor. İşte garip durumların nedenleri...

Haber 29-10-2022 10:07

Neden

Neden Hakkındaki Haberler Mynet'te. Neden Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.