Nefret Soylemi Haberleri

Düzgün eyeliner çekebilmek için göz kapağı ameliyatına harcadığı para dudak uçuklattı

Bir güzellik uzmanı, göz kalemini düzgün bir şekilde uygulayabilmek için üst göz kapaklarının kısmen alınması ameliyatına tonlarca para harcadı. 39 yaşındaki Gemma Gilfoyle, üst göz kapağını kaplayan fazla deriden nefret ediyordu. 19 yıldır makyaj sektöründe çalışan Gemma, kendini makyaj yaptığı kadınlarla kıyaslamaktan kendini alamadı.

Kadin 2024-04-16 10:00:51

Karabük Üniversitesi'ndeki Türk ve Afrikalı öğrencilerle ilgili 'cinsel ilişki' iddiası ortalığı karıştırdı! Gözaltılar var

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca Karabük Üniversitesi'nde yaşanan olaylarla ilgili sosyal medyada kullanılan nefret söylemlerine ilişkin "halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme", "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i yakalandı.

Haber 2024-03-28 13:07:21

Sosyal medya bu itirafı konuşuyor! Sosyal medyadan tepki gecikmedi: Aldatan evli erkeklerin sanal kız arkadaşıyım

Sosyal medyada 'QteeFoxx' kullanıcı adıyla paylaşım yapan 24 yaşındaki bir kadın aldatan erkeklerin sanal kız arkadaşı olduğunu söyleyerek tepkilerin odağına yerleşti. Kadınların güzelliğini kıskandığı için kendisinden nefret ettiğini dile getiren QteeFoxx'un itirafı sosyal medyadan yorum topladı.

Trend 2024-03-23 11:05:48

Herkesin sorduğu soruya cevap verdi! Kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikler notuyla paylaşıp tek tek sıraladı: 'Ev boş bize gidelim mi?'

Sosyal medya içerik üreticisi Selin Bayraktar, Instagram'da kadınların erkeklerde nefret ettiği özellikleri tek tek anlatan bir paylaşım yapınca popüler olmayı başardı. Erkeklerin kadınlar tarafından beğenilmeyen davranışlarını sıralayan Bayraktar'ın gönderisi kısa sürede viral oldu.

Trend 2024-03-13 13:53:06

Diğer Haber Etiketleri

'Erkeklerden nefret ediyorum' dedi Esra Ezmeci bile şaşırdı! Kocasıyla ilgili itirafı şoke etti! 'Kocamı çıplak görmek...'

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci'nin Beyaz TV'de yayınlanan 'Yeni Baştan' programının itiraf köşesinde yine şaşırtan bir olay gündeme geldi. Henüz 23 yaşındaki kadın konuk 'Erkeklerden nefret ediyorum' diyerek 'Kocamı çıplak görmek midemi bulandırıyor' itirafında bulundu. Esra Ezmeci ne diyeceğini bilemedi...

Magazin 24-02-24 08:14

Henry Cavill seks sahnelerine sitem etti! İtirafı ise olay oldu

Henry Cavill seks sahnelerinin çekilmesinden nefret ettiğini açıkladı ve bu sahnelerin sinemada 'aşırı kullanıldığını' ve 'insanları daha az giysiyle görmek için bir bahane' olduğunu söyleyerek eleştirdi.

Magazin 06-02-24 14:16

Yemek yerken zayıflatıyor! Çiğneme sayısı... Paylaştığı yöntemle 15 kilo verdi 'Sosyetik gibi davranıyorum'

Kilo vermek ve zayıflamak için sağlıklı ve dengeli beslenmenin yanı sıra uzmanlar çiğneme sayısının da önemli olduğuna vurgu yapıyor. Buna göre her lokmayı belirli sayıda çiğnemek gerekiyor. Uzmanların buna dair açıklamaları ve araştırmaların yanı sıra bir sosyal medya fenomeni de egzersizden nefret etmesine rağmen yemek yeme tarzındaki değişiklikle nasıl 15 kilo verdiğini paylaştı. Yavaş yemek yediğinde doyduğunu hissettiğini söyleyen fenomen, 'Yüksek sosyeteye mensup gibi davranın' dedi.

Kadin 01-02-24 12:13

9.9.1999 onu hayata küstürdü! EYT’yi sadece 1 günle kaçırdı: ‘EYT fobik oldum…’

EYT yasası geçtiğimiz yıl uygulamaya konulmuştu. 8 Eylül 1999 tarihini kaçıran birçok kişi ikinci bir EYT sayılacak kademeli emeklilik düzenlemesini bekliyor. EYT’den sadece 1 günle yararlanamayan Ahmet Sadık'ın hikayesi ise yaşanan süreçteki durumu en iyi şekilde özetliyor. 1 gün için 15 yıl daha çalışması gerektiğini söyleyen Sadık, “8 Eylül 1999’daki 8’den nefret ediyorum. Bu gerçek. Böyle bir takıntım yoktu. EYT fobik oldum” diyor.

Finans 25-01-24 12:04
EYT

Kimse yemek istemiyor ama böyle pişirildiğinde tadı harika! Sihir gibi yöntem... 'Nefret ediyordu, artık bayılıyor'

Bazı sağlıklı yiyecekler, çok da lezzetli olmayan tatları nedeniyle tüketilmek istenmeyebiliyor. Ancak sağlıklı beslenmenin vazgeçilmezi olan o sebzeleri tüketmek çok önemli. Bu nedenle uzmanlar pişirme yöntemlerine dikkat çekiyor ve farklı şekilde pişirildiklerinde tatlarının tüketmeye teşvik edecekler kadar lezzetli olduğunu vurguluyor. Bu gıdalardan bir tanesi de Brüksel lahanası! İşte Brüksel lahanasını yemeye doyamayacağınız kadar lezzetli hale getiren o sihir gibi pişirme yöntemi...

Yemek 17-01-24 11:33

Enis Arıkan'ın 'Seda Sayan Müzikali' gündem oldu: Uyuyan Adamdan Nefret, Ben Çorap Kadınıyım...

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına ünlü oyuncu Enis Arıkan performansıyla damga vurdu. O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programı sosyal medyanın da gündemine oturdu.Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, seyirciyi kırdı geçirdi. Sayan'ın sosyal medyada kült olan replikleri "Uyuyan adamdan nefret ederim" ve "Ben çırap kadınıyım"ı klibinde kullanan Arıkan, Ah Geceler şarkısı eşliğinde performansını sergiledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 01-01-24 12:09

Gerginlik, 2014 yılına dayanıyor! Alman basını, Galatasaraylı taraftarlar, Thomas Tuchel'den nefret ediyor diyerek sebebini açıkladı!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yer alan Galatasaray, son hafta Kopenhag ile 'tamam ya da devam' maçına çıkacak. Grubun 5. haftasında sarı - kırmızılılar ile Manchester United, 3-3 berabere kalmıştı. Bayern Münih ise evinde Kopenhag ile 0-0 berabere kalarak sürprize imza atmıştı. Okan Buruk ise Alman devini eleştirmişti. Ülke basınındaki haberlerde Galatasaraylı taraftarların Thomas Tuchel öfkesine değinildi. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 16:26

Galatasaray'ın yıldızı Hakim Ziyech ünlü isim ile birbirine girdi, ülkesinde olay oldu! Onu o kadar çok seviyordum ki artık nefret ediyorum

Galatasaray'da son haftaların yıldız ismi olan Hakim Ziyech ülkesi Fas'ta gündem oldu. Başarılı oyuncu, Fas'ın ünlü isimlerinden olan oyuncu, şarkıcı ve sunucu Fati Jamali'ye selam vermeyince kendisini kızdırırken, tepkisiyle gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 05-12-23 08:01

Sözleri sosyal medyada tepki toplamıştı! Obama'nın eski danışmanı tutuklandı

Eski ABD Başkanı Barack Obama'nın danışmanlığını yapan Stuart Seldowitz, New York'ta Mısırlı satıcıya Müslüman karşıtı ve yabancı düşmanı ifadelerle sözlü saldırıda bulunduğunun ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınmıştı. "Nefret suçunun" yanı sıra "ağırlaştırılmış taciz ve takip ederek tacizde bulunma" suçlaması yöneltilen Seldowitz tutuklandı.

Haber 23-11-23 12:01

Müge Anlı dayanamadı! Nazmiye'nin yayındaki güvenlik görevlisine yazdığı mesaj ortaya çıktı! Azıp kudurmuşsunuz

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ekrana geliyor. Sevilen sunucu Müge Anlı'nın sunumu ile izleyici karşısına çıkan programda şoke eden anlar yaşandı. Ablası Nevrigül'ün ölümüyle ilgili ilginç açıklamalarda bulunan Nazmiye, "Bütün erkeklerden nefret ediyorum" demişti. NAzmiye'nin ertesi gün programın güvenlik görevlilerinden olan Yılmaz'a Instagram'dan mesaj attığını duyan Müge Anlı açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 24-10-23 22:10

Madonna İsrail-Hamas açıklaması sonrası tepki gördü! Güvenliğini artırdı

Madonna, İsrail-Filistin arasında uzun süredir devam eden çatışmalara turnesinde değinerek barış çağrısında bulunmasının ardından internette nefret yağmuruna tutulunca dünya turnesinde ekstra güvenlik önlemleri aldı.

Magazin 22-10-23 15:14

Edis de Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı! Bakın kimden nefret ediyormuş

Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Edis dün akşam Harbiye’de konser verdi. Edis’i izleyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman da yer aldı. Uzman’ı gören Edis “Nefret ediyorum ondan” diyerek dizideki sevmediği karakteri açıkladı.

Magazin 14-10-23 12:24

Endonezya'da domuz eti yemeden önce besmele çeken fenomen 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Endonezyalı TikTok fenomeni Lina Lutfiawati, TikTok'tan yaptığı paylaşımda domuz eti yemeden önce besmele çekmesiyle bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hakkında dini değerlere hakaret ve nefret körükleme suçlarından dolayı dava açılan Lina videosu nedeniyle 2 yıl hapis cezasına ve 16 bin 245 ABD Doları (yaklaşık 439 bin 375 TL) para cezasına çarptırıldı. Para cezasını ödememesi durumunda Lina'nın hapis cezasının 3 yıla kadar uzatılabileceği belirtildi.

Trend 21-09-23 07:56

AK Partili Dağ'dan Tunç Soyer'e bir eleştiri daha: Kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'i eleştirerek, "Sosyal Terörizm LGBTİ akımına 'Emrinizdeyiz' diyen Sn. Tunç Soyer, bugün değerler eğitimini içeren bir çalışmaya nefret diliyle karşı çıkıyor. Ayrıca projeye dair hiçbir bilgisi olmadan kamuoyunu manipüle etmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

Haber 19-09-23 18:26

Kimyager komşunun akılalmaz planının detayları ortaya çıktı! Kapının arasından gizemli bir karışım enjekte etmiş... O yüzden aile dehşeti yaşadı!

36 yaşındaki Çinli kimyager, komşularının kapısının altından zehir enjekte etti. Komşularından nefret eden Çinli kimyagerin görüntüleri güvenlik kamerasına böyle yansıdı. Kimyagerin zehri yüzünden evdeki çiftin bebeğinin saçları döküldü. İşte akılalmaz olayın tüm detayları!

Haber 31-08-23 13:59

AK Parti'den Limasol'deki cami kundaklama olayına sert tepki! Nefret eylemlerine bir yenisi eklendi

Güney Kıbrıs'ta Limasol'daki Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'nin kundaklanmasına AK Parti'den tepki geldi. Parti Sözcüsü Çelik, saldırıyı ve gerekli tedbirleri almayan yetkilileri şiddetle kınadıklarını belirtti.

Haber 27-08-23 11:27

MasterChef'te Sergen kaptan oldu, ortalık karıştı! Takıma nefret ettiği insanları topladı

MasterChef'in dün akşam yayınlanan bölümünde kaptanlık mücadelesi gerçekleşti ve takımlar belli oldu. Kırmızı Takım kaptanı olan Tahsin Mavi Takım'a Sergen'i kaptan yaptı. Sergen takımını belirlerken seçtiği isimler herkesi şaşırttı.

Magazin 22-08-23 12:45

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken 'göçmen' çıkışı! 'Bir Müslüman Türk'e yakışmaz'

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı Polis Akademisi'nde Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Sığınmacı meselesine değinen Erdoğan, "Sığınmacılara yönelik nefret söylemlerine prim vermek bir Müslüman Türk'e yakışmaz. Mazlumları rengine dinine kökenine göre yargılamak bize yakışmaz. Burada çizgimiz son derece nettir. Ne güvenliğimizden taviz vereceğiz ne de milletimize sıkıntı yaşatacağız" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Haber 26-07-23 20:26

İki çocuk annesi kadının 'delirten hastalık' çilesi! Diş ağrısı sanılıyor ama... Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum

Antalya'da 45 yaşındaki Feride Kandan'ın hayatı halk arasında 'delirten hastalık' diye bilinen 'Trigeminal Nevralji' hastalığı yüzünden zehir oldu. İki çocuğu olan kadın yaşadığı çileyi "Hiç geçmeyen bir ağrım var. Gecem, gündüzüm kalmadı, hayatım zehir oldu. Yüzümün sağ tarafından nefret ediyorum, koparıp atmak istiyorum" sözleriyle ifade etmeye çalıştı...

Haber 26-07-23 09:38

Golf fenomeni Paige Spiranac flört tüyosu verdi! Sosyal medyayı salladı... “En nefret ettiğim cümle...”

Profesyonel sporculuk kariyerini sosyal medya fenomenliğiyle değiştirdikten sonra dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Paige Spiranac son olarak katıldığı bir podcastte verdiği flört tüyosuyla gündem yarattı. Fenomen isim en nefret ettiği cümleyi açıkladı.

Trend 14-07-23 14:25

İsveç'te Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına bir tepki de Kılıçdaroğlu'ndan! 'Utanç verici'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İsveç'te Kur'an-Kerim yakılması eylemini kınayarak "Mübarek Kurban Bayramı'nın ilk günü İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakılması, yetkililerin 'ifade özgürlüğü' adı altındaki bu nefret suçuna sessiz kalması utanç vericidir" dedi.

Haber 29-06-23 11:53

İsveç'te küstah provokasyon! Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi... Soruşturma açıldı

NATO üyeliği için girişimlerde bulunan İsveç'te yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Yetkili makamlar bir cami önünde Kur'an-ı Kerim yakmak için yapılan başvuruyu onayladı. Irak asıllı Salwan Momika isimli bir kişi Stockholm Camisi önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yaktı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, kararı lanetleyerek şiddetle kınadı. Saldırı sonrasında eylemci için 'nefret söylemi' soruşturması açıldı.

Haber 28-06-23 16:23

Ödül töreninde sarf ettiği sözler çok eleştirilmişti! AK Parti'den Eda Ece tepkisi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan oyuncu Eda Ece'ye tepki geldi! Ünlü oyuncu ödül töreninde sarf ettiği sözler tepki toplamıştı. Hamza Dağ, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, isim vermeden Eda Ece'ye tepki gösterdi. Dağ, paylaşımında, "Deprem bölgesine biz yardım ettik ama sandıktan çıkan sonuca göre anlıyoruz ki onlar başkaları yardım etti sanmışlar” minvalinde yapılan seviyesiz ve nefret arka planlı açıklama, zehirli bir aklın tezahürüdür" ifadelerini kullandı.

Haber 14-06-23 12:23

İspanya'da ırkçı eylemler devam ediyor! Atletico Madridli 4 taraftar yakalandı

İspanya'da 26 Ocak tarihinde Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanan Kral Kupası maçı öncesi Madrid'deki bir köprüye "Madrid, Real'den nefret ediyor" yazılı bir pankart asıp, üzerine Vinicius forması giydirilen şişme bir bebeği köprüden sarkıtan 4 kişi yakalandı.

Spor 23-05-23 13:58

Instagram ve Facebook'un İhlal sistemi çöktü! Instagram hikayem neden silindi, topluluk kuralları ihlali nedir?

Instagram hikaye silinme sorunu merak edildi. Bazı Instagram kullanıcıları paylaştıkları hikaye ve gönderilerin kaldırıldığını fark etti. Bu sorunla karşılaşan vatandaşlar "Gönderin nefret söylemiyle ilgili Topluluk Standartlarımızı ihlal ediyor" şeklinde bir uyarıyla karşılaştılar. Peki, Instagram hikayem neden silindi, hikaye silinme sorunu nedir? Instagram topluluk kuralları ihlali nedir?

Haber 10-05-23 19:39

Sosyal medya bu gezginleri konuşuyor! Dünyayı çırılçıplak geziyorlar...“Nefret edenler bize sapık diyorlar ama...”

Fiona ve Michael Discombe isimli İngiliz bir çift dünyayı çıplak gezerek sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. 50’li yaşlarındaki çift, ilk kez 20 yıl önce balayına çıplak bir şekilde çıktıktan sonra bunu alışkanlık haline getirdi. Dünyanın en ücra köşelerinde çıplak bir şekilde gezen çift, haklarındaki olumsuz eleştirilere aldırış etmediğini dile getirdi.

Trend 20-04-23 14:32

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki: Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı nefret diliyle hedef alanları kınıyoruz. Demokrasiden nasibini almamış bu siyasiler, şehit Başbakanımız Menderes'in katillerinin diliyle konuşuyorlar" dedi.

Haber 18-04-23 14:31

Büyük göğüslerini masa olarak kullanıyor! Dekolteli elbiseleri ve davranışları yüzünden eleştiriliyor

Büyük göğüsler nedeniyle normal yaka kıyafetler bile oldukça dekolteli olabiliyor. Kadınlar frikik vermekten kaçınmak için büyük göğüslerin giyebileceği dekolteli elbiseler arıyor. TikTok'ta göğüslerini masa olarak da kullandığını gösteren bir kadın dekolteli elbiseleri ve davranışları nedeniyle aldığı nefret mesajlarına cevap veriyor.

Kadin 07-04-23 17:30

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kur'an yakma eylemlerine ifade özgürlüğü adı altında izin verilmesi kabul edilemez

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’de bulunan büyükelçilerin davet edildiği AK Parti Genel Merkezi'ndeki iftar programının ardından açıklamalar yaptı. Bazı Avrupa ülkelerinde Kur'an-ı Kerim'e yapılan çirkin saldırılara çok sert tepki gösteren Erdoğan, "Kur'an yakma eylemlerine izin verenler demokrasi ve özgürlük kavramlarının altını oymaktadır. İfade özgürlüğü adı altında izin verilmesi kabul edilemez. Kur'an'a saldırı açıkça nefret suçudur, ifade hürriyeti değildir." dedi.

Haber 04-04-23 20:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesine nefret dolu sözler söylemişti! Gözaltına alınan kadınla ilgili karar

İstanbul'da sokak röportajında bir kadın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu ifadeler kullanmıştı. Kadının "Allah AK Parti hükümetini, Tayyip'in soyunu, sopunu, neslini yok etsin. Torunlarını parça parça mezara koydurmayı nasip etsin" sözlerine tepkiler çığ gibi büyümüştü. Gözaltına alınan kadına ev hapsi verildiği ortaya çıktı.

Haber 04-04-23 13:39

Nefret dolu sözlere tepki yağdı! Selçuk Bayraktar: 'Bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz'

Sokak röportajında bir kadın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik nefret dolu sözler kullandı. O sözlere bir tepki de Baykar Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'dan geldi. Bayraktar yaptığı paylaşımda, "Ülkemizi mezhepsel farklılıklar, etnik köken üzerinden parçalamaya, toplumsal fay hatlarını tetiklemeye çalışan bu zihniyete asla geçit vermemeliyiz" dedi.

Haber 03-04-23 06:35

Danimarka'daki skandala AK Parti'den tepki: Nefret suçlarının merkezi oldu

Danimarka'da öğleden sonra Türkiye'nin Kopenhag Büyükelçiliği önünde Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırılar yapıldı. Skandal olayın ardından açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Danimarka, Ramazan ayında nefret suçlarının merkezi oldu. Kuranı Kerim’e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığın tekrarlanmasını lanetliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 31-03-23 22:42

SON DAKİKA | 'En güçlü şekilde lanetliyoruz' Danimarka'da Kur’an-ı Kerim’e ve Türk bayrağına çirkin saldırı! Bakanlıktan açıklama: Ramazan ayında tekrar...

Son dakika haberi: Danimarka'ya Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına çirkin saldırıya ilişkin Dışişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlıkça, nefret suçu en güçlü şekilde lanetlenirken "Aşağılık saldırıyı en güçlü şekilde kınadığımız ve protesto ettiğimiz Danimarka Büyükelçisine iletilmiştir" denildi.

Haber 31-03-23 18:10

Sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten kadın büyük göğüslerine gelen acımasız teklifleri paylaştı

Sütyen birçok kadın için işkence aleti olarak görülüyor. Sırt ağrılarına ve baskılara neden olan sütyenden kurtulmak isteyen kadınlar diğer kadınlara da destek olmak için sütyene olan düşüncelerini sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. TikTok'ta paylaşım yapan büyük göğüslü bir kadın sütyenden nefret ettiğini belirterek göğüslerini sevdiğini açıkladı. Yayınlanan videoya gelen acımasız yorumlar ve uygunsuz teklifler görenleri şaşırttı.

Kadin 31-03-23 10:26

Yalı Çapkını'nın Pelo'su Buçe Kahraman'ın menajerinden sert açıklama! Metres yakıştırmasının yapılması...

Ekranların çok konuşulan dizisi Yalı Çapkını'nda Pelo karakteriyle yıldızı parlayan Buçe Kahraman, dizideki rolü sebebiyle sosyal medya hesabında kötü yorumlara ve nefret söylemlerine maruz kaldı. Duruma sinirlenen oyuncu Ezgi Şenler "Aklınızı başınıza alın artık" diyerek sitem etmişti. Oyuncunun menajeri Cem Tatlıtuğ'da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Magazin 21-03-23 19:47

Soğuktan nefret edenler için en sıcak tutan mont modelleri

Gelecek kışın ihtiyaçlarını sezon sonunda uygun fiyata almayı tercih edenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Vücudunuzu sararak konforunuzu zirveye taşıyacak birçok mont markası onları keşfetmenizi bekliyor. Kıyafetlerinizin tamamlayıcı parçası olacak, kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak, en sıcak tutan mont markalarını sizler için listeledik. Gelin, onları birlikte inceleyelim.

Haber 17-03-23 18:01

İç çamaşırlarıyla sokağa çıkıyorlar! Kylie ve Kendall Jenner'ın pantolonsuz trendini denedi... Bundan nefret ettim

Her geçen gün ortaya çıkan yeni trendler başlarda yadırgansa da zaman geçtikçe birçok kişi tarafından uygulanıyor. Yıllar sonra eski fotoğraflara bakıldığında bu trendleri nasıl uygulamışım dedirten şaşırtıcı kıyafet stilleri bulunuyor. Kylie ve Kendall Jenner'ın iç çamaşırı ve külotlu çorabıyla dışarı çıkmasıyla başlayan pantolonsuzluk trendinin etkileri sürüyor.

Kadin 14-03-23 09:38

Gülben Ergen ateş püskürdü! 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. İlk günden beri depremzedeler için seferber olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen insanların normalleşerek sık sık sosyal medyada paylaşım yapmasına isyan etti. Ergen, 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum' sözleri ile adeta ateş püskürdü.

Magazin 11-03-23 17:08

Aralarındaki 18 yıllık yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! “Oğlumun arkadaşına aşık oldum”

42 yaşındaki Tanya ve 24 yaşındaki Josue, sosyal medyadan aralarındaki yaş farkına dair yapılan nefret yorumlarına sert tepki gösterdi. TikTok’tan sıklıkla ilişkilerine dair paylaşımlar yaparak bir anda popüler olmayı başaran ikili aralarındaki aşkın gerçek olduğunu savundu.

Trend 10-03-23 10:25

Ağdacı nefret ettiği müşteri davranışlarını paylaştı! Lütfen hemen soyunmayın

Ağda yaptırmak istenmeyen tüylerden kısa süreli ama etkili bir şekilde kurtulmanın en iyi çözümü olarak görülüyor. Pürüzsüz bir tene sahip olmayı sağlayan ağda kadınlar için büyük önem taşıyor. Ancak ağda işlemi sırasında gerginlikler yaşanabiliyor. TikTok'ta ağdacı bir kadın müşterilerinin nefret ettiği davranışlarını paylaştı.

Kadin 03-03-23 15:54

Binlerce insanın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depreminin ardından İsrailli hahamdan nefret dolu yorum! 'Türkiye ve Suriye'deki depremler ilahi adalet'

Kahramanmaraş'ta meydana gelen, 10 ille birlikte Suriye'yi de etkileyen depremlerin ardından dünya seferber oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken, İsrail’in önde gelen Yahudi dini önderlerinden Haham Shmuel Eliyahu kaleme aldığı makalede düşmanca ve nefret dolu ifadeler kullandı. Haham Shmuel Eliyahu, Türkiye ve Suriye’de meydana gelen deprem felaketi için nefret dolu bir dil kullanarak "ilahi adalet" yorumunu yaptı.

Haber 12-02-23 16:49

Rıdvan Dilmen Karagümrük Beşiktaş maçındaki o pozisyon sonrası çıldırdı! Canlı yayında isyan etti... Nefret ediyorum

Son dakika... Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0'lık Beşiktaş üstünlüğü ile geçilen karşılaşmayı TV 8.5 ekranlarında değerlendiren Rıdvan Dilmen dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte o sözler...

Spor 31-01-23 21:18

İngiltere'de akılalmaz olay! Tottenham taraftarı üzerinden 22 yıl geçen olayı hala unutmuyor! Sol Campbell için skandal tezahürat...

Bir dönem İngiltere Premier Lig'e damga vuran Sol Campbell transferinin artçıları bitmek bilmiyor. Tottenham'dan Arsenal'a transfer olarak taraftarın büyük tepkisini çeken eski futbolcuya nefret devam ediyor. 22 yıllık gerilimin bitmesi için çağrı yapan Sol Campbell, kan donduran bir cevapla karşılaştı.

Spor 29-01-23 10:21

İş görüşmesine gitti, işe alınmayınca yaptığı şaşkına çevirdi! 'Bir insanın bunu yapabileceği aklıma gelmezdi'

Adana’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Münire Ş. (48) isimli kadın, helva satışı yapan bir dükkana garsonluk için iş başvurusunda bulundu. Dükkan sahibi tarafından işe alınmayan kadın, sinirlenerek iş yerine gidip tek tek masalara tükürdü. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Olay sonrası şaşkın olduğunu belirten dükkan sahibi, "Bir insanın bunu yapabileceği aklıma gelmezdi. Bu kadar nefret dolu olmasına anlam veremedim. Çok üzücü bir durum" dedi.

Haber 29-01-23 10:20

Sütyen takmaktan nefret eden kadın bulduğu pratik çözümü paylaştı

Sütyen takmak göğüsleri toparlayıp daha dik görünmelerini sağlasa da gün içinde rahatsızlık verebiliyor. Kadınlar bir an önce eve gelip sütyenini çıkarmanın hayalini kuruyor. Toplumda birçok kadın sütyen takmamaya başladı. TikTok'ta sütyen takmaktan nefret ettiğini belirten bir kadın bulduğu çözümü paylaştı.

Kadin 27-01-23 08:40