Nejat Birecik Haberleri

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik'in son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Psikolog Sinan karakteriyle hafızalarımıza kazınan Nejat Birecik oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu. Gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Birecik'in son hali ve yeni mesleği herkesi şaşırttı.

Magazin 29-07-2023 17:37

Çocuklar Duymasın'ın Psikolog Sinan'ı Nejat Birecik, oyunculuğu bıraktı! Yeni mesleği şaşırttı

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un yer aldığı unutulmaz dizi Çocuklar Duymasın'da Psikolog Sinan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nejat Birecik, oyunculuğu bırakıp kendisine bambaşka bir kariyer planı belirledi.

Magazin 20-10-2021 16:39

Devlet Tiyatroları’nda değişim! Nejat Birecik görevden alındı

Devlet Tiyatroları'nın Genel Müdürü Nejat Birecik'in görevine son verildiği ve Birecik'in yerine Devlet Tiyatroları'nın eski genel müdürü Mustafa Kurt'un getirileceği öne sürüldü.

Haber 03-01-2018 13:22

Devlet Tiyatroları'ndan yabancı oyun yasağı

Devlet Tiyatroları yeni sezona 'Türkiye'nin Perdeleri Türk Tiyatrosuyla Açılıyor' sloganıyla başlıyor. DT Genel Müdürü Nejat Birecik, bu yıl kurumda sadece yerli oyunların sahneleneceğini açıkladı.

Magazin 29-08-2016 10:36

Devlet Tiyatroları'nda Ordu... Göreve soruşturması

Ordu'ya turneye gitmeye hazırlanan tiyatrocu Tuncer Yığcı'nın, Facebook'tan yazdığı "Ordu... Göreve..." sözlerinden dolayı soruşturma başlatıldı.

Haber 26-11-2014 12:13