Nenad Markovic Haberleri

Eski Trabzonsporlu Nenad Bjelica, Sane’ye iki kez tokat attı; kırmızı kartla oyundan atıldı!

Almanya Bundesliga’nın 13’üncü hafta erteleme maçında Bayern Münih, sahasında Union Berlin’i 1-0 mağlup etti. Maçın ikinci yarısında bir pozisyonda yaşanan tartışmanın ardından Sane'ye tokat atan eski Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica, kırmızı kartla oyundan atıldı.

Spor 2024-01-25 07:38:20

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Nenad Petrak İstanbul'da yakalandı

Son dakika: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada kırmızı bültenle aranan uluslararası uyuşturucu karteli Hırvatistan uyruklu Nenad Petrak'ın Kartel-2 Operasyonu kapsamında İstanbul'da yakalandığını açıkladı.

Haber 2023-11-18 08:28:19

Kadın futbolunun yıldızı Ana Markovic'ten Halaand ve Mbappe'ye çağrı!

Kadın futbolunun en önemli markalarından biri olan Ana Markovic, Haaland ve Mbappe'den bir istekte bulundu. 24 yaşındaki futbolcu, kadın futbolunun geliştiğini söyleyerek bir konuya dikkat çekti.

Spor 2023-11-16 08:26:25

Boş sözleşmeye imza attı! Trabzonspor'da ikinci Abdullah Avcı dönemi

Karadeniz ekibi Trabzonspor'da Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Abdullah Avcı getirildiği duyuruldu. İşte detaylar...

Spor 2023-10-12 14:12:59

SON DAKİKA: Trabzonspor'da Nenad Bjelica dönemi resmen sona erdi! İşte ödenecek tazminat bedeli

Trabzonspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Hırvat çalıştırıcı Nenad Bjelica ile yollar resmen ayrıldı. Tecrübeli çalıştırıcıya fesih bedeli olarak 1.6 milyon Euro ödenecek. İşte detaylar...

Spor 12-10-23 11:05

Ve Trabzonspor'da düğüm çözülüyor! Nenad Bjelica, fesih için şehre geliyor! Yeni hoca ise...

Trabzonspor, büyük umutla yola çıkılan yeni sezonda yaşanan istikrarsızlık ve puan kayıpları nedeniyle teknik direktör Nenad Bjelica ile düşündüğü ayrılığı resmiyete döküyor. Ülkesinde olan Hırvat hoca bugün Trabzon’a gelerek tazminat görüşmeleri için masaya oturacak.

Spor 09-10-23 16:19

Son dakika: Trabzonspor'da yönetim Nenad Bjelica için 'ayrılık' dedi! İlk aday Abdullah Avcı...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Yukatel Adana Demirspor'a konuk olan Trabzonspor, sahadan 1-0'lık mağlubiyetle ayrılmıştı. Bordo - mavililerde üst üste gelen kötü sonuçların ardından teknik direktör Nenad Bjelica'nın geleceği tartışmalara neden olmuştu. Taraftarların tepki gösterdiği Hırvat teknik adam ile ilgili yönetimden karar çıktı. İşte detaylar...

Spor 07-10-23 15:39

Trabzonspor Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Trabzonspor Pendikspor maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ile Pendikspor kozlarını paylaşacak. Süper Lig 7. Hafta karşılaşması, Papara Park'ta oynanacak. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın öğrencileri sahadan üstünlükle yarılmayı hedefliyor. Peki, Trabzonspor Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor Pendikspor maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Spor 29-09-23 14:22

Nenad Bjelica'dan Volkan Demirel'e gönderme! 'Çok zekilermiş, bu zeka için tebrikler!'

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında oynanan Hatayspor-Trabzonspor maçı sonrası her iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel; maçın kendilerine döneceğini bildiklerini dile getirirken, Nenad Bjelica'dan bu sözlere cevap geldi.

Spor 26-09-23 07:42

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI! Süper Lig Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Trabzonspor Beşiktaş maç sonucu araştırılıyor. Milli aranın sona ermesinin ardından bordo mavililer kendi sahalarında siyah beyazlıları konuk etti. Teknik direktör Nenad Bjelica'nın çalıştırdığı bordo mavili ekipte Joaquin Fernandez, Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic'in sakatlıkları bulunuyor. Takıma yeni transfer olan Batista Mendy, Berat Özdemir, Paul Onuachu ve Umut Güneş'in ise ilk kez kadroda yer almadı. Peki, Trabzonspor Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda? Maçta bordo mavi fırtınası!

Spor 17-09-23 22:11

Trabzonspor'un yıldızı Trezeguet'nin kaburgasında kırık! Nenad Bjelica açıkladı...

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hırvat çalıştırıcı, "Bu sahada Galatasaray'a baskı kurmak kolay değil. Elimizden geleni yapmaya çalıştık" derken, Mahmoud Trezeguet'nin de kaburgasında kırık olduğunu dile getirdi.

Spor 20-08-23 01:11

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇ SONUCU! Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Bordo Mavili ekipten hızlı başlangıç!

Trabzonspor Antalyaspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig 2023/2024 sezonu açılış maçı için geri sayım devam ederken birçok kişi Trabzonspor Antalyaspor maç sonucu ekranını araştırıyor. Nenad Bjelica yönetimindeki bordo mavililer Nuri Şahin yönetimindeki Akdeniz ekibiyle kozlarını paylaştı. Karşılaşmada hakem Zorbay Küçük düdük çalıdı. Peki, Süper Lig 1. hafta mücadelesi Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 12-08-23 00:01

Son dakika: Trabzonspor'da büyük şok! Yeni transfer Mislav Orsic, 9 ay sahalardan uzak kalacak...

Son dakika haberleri: Süper Lig'in yeni sezonuna teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde hazırlanan Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Kadrosuna birçok futbolcuyu katan bordo - mavililerde en dikkat çeken takviye Mislav Orsic olmuştu. Hırvat yıldız, Slovenya'da devam eden hazırlık kampının dün sabah yapılan çalışmasında sakatlanmıştı. MR'ı çekilen bordo - mavili futbolcudan kötü haber geldi. İşte detaylar...

Spor 24-07-23 11:13

Trabzonspor'da Dorukhan Toköz krizi! 'Ayrılmak istiyorum!'

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da transfer için çalışmalar devam ediyor. Gündeminde forvet takviyesinin bulunduğu iddia edilen bordo - mavili ekibin orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz için ise sıcak bir gelişme yaşandı. Milli futbolcunun takımdan ayrılmak istediği iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 16-07-23 23:26

Trabzonspor'da Uğurcan Çakır için dev piyango! Galatasaray ile anılıyordu ama...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde hazırlanan Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bordo - mavililerin kaptanı ve kalecisi Uğurcan Çakır'ın adı, son dönemde transfer için sıkça anılıyordu. Son olarak Galatasaray'a gideceği iddia edilen milli eldiven için ilk ciddi temas İngiltere Premier Lig'den geldi. İşte detaylar...

Spor 26-06-23 14:29

Son dakika: Trabzonspor, yeni sezon formalarını tanıttı! 6 dakikalık videoda dikkat çeken detay...

Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezona iddialı bir şekilde girmeyi hedefleyen Trabzonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ertuğrul Doğan ve teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde yeni sezona hazırlanan bordo - mavililerin formaları da tanıtıldı. 'Gurbet' konusunun vurgulandığı tanıtım için 6 dakikalık bir video hazırlandı. Başkan Doğan, tanıtım öncesinde Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Uzaklarda yaşadığın için hasret ne demek en iyi sen bilirsin…" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Spor 23-06-23 19:10

Nenad Bjelica: Son toplarda rakibimiz bizden daha iyi bitiricilik gösterdi

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Başakşehir mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Son toplarda rakibimiz bizden daha iyi bitiricilik gösterdi. Başakşehir bulduğu fırsatları değerlendirdi. Biz de bulsaydık maçı berabere yada kazanarak bitirebilirdik" dedi.

Spor 06-06-23 23:21

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması!

Spor Toto Süper Lig’in 36’ıncı haftasında oynanacak Bitexen Giresunspor maçına hazırlanan Trabzonspor’da, karşılaşma öncesi çalışmalar sürüyor. Bordo mavililerin saat 11.00’de basına açık yapılan idmanı öncesinde teknik direktör Nenad Bjelica, selamlaştığı gazetecilerin sorularını yanıtladı; takımın durumunu, gelecek sezon planlamaları ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Spor 27-05-23 16:30

Fenerbahçe'den ezeli rakibe gidiyor! Bir dönem taraftarın sevgilisi olan yıldız isim, adım adım Fırtına'ya...

Spor Toto Süper Lig'de bitime kısa bir süre kala heyecan günden güne artarken, sıcak gelişmeler de yaşanmaya devam ediyor. Geçen sezon şampiyonluğa ulaşan ancak bu sezon beklentilerin altında kalan Trabzonspor, yeni hocası Nenad Bjelica önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hesaplarını yapan bordo - mavililerin gündemine Fenerbahçe'den Hull City'e kiralanan Dimitris Pelkas geldi. İşte detaylar...

Spor 12-05-23 16:39

MAÇ SONUCU: Trabzonspor, Umut Bozok ile nefes aldı! Ankaragücü'nü 2 farklı geçtiler...

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan müsabaka, bordo - mavililerin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Trabzonspor, bu sonuçla birlikte teknik direktör Nenad Bjelica ile ilk galibiyetini almış oldu.

Spor 08-05-23 22:02

Trabzonspor teknik direktörü Bjelica’nın gönlündeki golcü belli oldu: Bruno Petkovic

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, gidecek ve kalacak oyuncuların durumunu netleştirmesinin ardından savunma, orta saha ve forvet hattına yapılması gereken takviyelerle ilgili geniş bir rapor sunacak. Hırvat teknik adamın forvet hattındaki adayı ise kariyerine katkıda bulunduğu Bruno Petkovic.

Spor 01-05-23 16:48

Yayıncı kuruluş yorumcusu Tolga Zengin, maç sonunda isyan etti! 'Banka hesaplarına baksınlar!'

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanına çıktı. Bordo - mavililer, yeni teknik direktörü Nenad Bjelica yönetimindeki ilk maçında rakibine 4-1 mağlup oldu. Ligde oynadığı son 4 maçtan galibiyet alamayan Fırtına'da kötü gidişat devam ederken, spor yorumcusu Tolga Zengin'den flaş bir değerlendirme geldi. Zengin, Trabzonsporlu futbolculara büyük tepki gösterdi.

Spor 20-04-23 23:35

Bjelica: Trabzonspor'u ayağa kaldıracağım

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Nenad Bjelica, salı gecesi geç saatlerde kente gitti. Hırvat teknik adamı havalimanında kalabalık bir taraftar grubu karşılarken, Bjelica, "Trabzonspor'un bugünü yarından ve önümüzdeki günlerden daha iyi olsun diye buradayım" dedi.

Spor 19-04-23 08:45

Son dakika: Sergen Yalçın, Fath Terim, Fatih Tekke derken... Trabzonspor'un yeni teknik direktörü resmen açıklandı! 2,5 yıllık imza...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan ancak bu sezon beklentilerin altında kalan Trazbonspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın istifasının ardından Orhan Ak'ın da görevi bırakmasıyla birlikte yeni hocanın kim olacağı merak ediliyordu. Trabzonspor'un yeni teknik direktörü resmen açıklandı. Bordo - mavililer, Nenad Bjelica ile 2024/25 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığını duyurdu. İşte detaylar...

Spor 18-04-23 16:37

Trabzonspor'un anlaşmaya vardılan Nenad Bjelica, İstanbul'a geldi! İlk transferi bile belli

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın ardından takımın başına getirmek için prensip anlaşmasına vardığı 51 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’yı gece geç saatlerde yardımcılarıyla birlikte İstanbul’a getirdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-23 08:04

Dünyanın en güzel futbolcusu Ana Maria Markovic'ten kötü haber! 'İnanamıyorum'

İsviçre'nin Grasshopper takımında oynayan ve 'Dünyanın en güzel futbolcusu' olarak kabul edilen, milyonlarca hayranı bulunan Hırvat oyuncu Ana Maria Markovic, yaşadığı sakatlık nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, konuyla alakalı olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımdan bulundu.

Spor 07-03-23 14:51

Depremi yaşayan futbolcular konuştu! ''Bazı oyuncuların öldüğünü öğrendik, hiç iyi haberler gelmiyor...''

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından Spor Toto Süper Lig'de Gaziantep FK forması giyen Figueiredo, Jevtovic, Hanousek, Sagal ve Markovic, Gençlerbirliği'nde görev yapan Gabriel Torje, Kasımpaşalı Bahoken ve Koita ile Adanaspor Demirspor'dan Gulbrandsen deprem sonrası yaşadıklarını anlattı.

Spor 08-02-23 22:16

Milyonlar peşinde, paylaşımlarıyla nefes kesti! Lakabı: Dünyanın en güzel futbolcusu...

'Dünyanın en güzel futbolcusu' olarak tanınan Hırvat sporcu Ana Maria Markovic ülkesinin dünya kupasına veda etmesi sonrası büyük üzüntü yaşadı. Yaptığı açıklamada 'seksi' sıfatını reddettiğini vurgulayan Markovic futbolculuğuyla gündeme gelmek istediğini ifade etti. İşte detaylar...

Spor 14-12-22 14:51

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Lazar Markovic, Süper Lig'e geri dönüyor! Yeni takımı...

Son dakika haberleri: Fenerbahçe'ye 2015/16 sezonunda dönemin teknik direktörü Vitor Pereira'nın özel isteği doğrultusunda transfer edilen Lazar Markovic, yıllar sonra Türkiye'ye geri dönüyor. Sarı - lacivertli takımdaki performansıyla akıllara kazınan ve geçtiğimiz sezonu Partizan'da geçiren Sırp futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK'ya imzayı atmak üzere...

Spor 18-07-22 09:51

Ana Maria Markovic güzelliğiyle herkesi kendine aşık ediyor!

İsviçre Kadınlar Süper Ligi ekiplerinden Grasshopper'da forma giyen Ana Maria Markovic, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Spor 05-05-22 11:04

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Markovic, takımının yaptığını basit hatalardan dertli

Gaziantep Basketbol Başantrenörü Markovic, takımının yaptığını basit hatalardan dertli

Yurthaber 04-04-21 13:12

Anadolu Efes-Gaziantep Basketbol maçının ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman: "İyi bir maç oynadık ve farklı galibiyet elde ettik" - Gaziantep Basketbol Başantrenörü Nenad Markovic: "Ribauntlarda mücadele etmedik. Savunmada varlık gösteremedik. Hücumda çok basit top kayıpları yaptık"

Yurthaber 14-03-21 19:07

Bjelica: Fenerbahçe'nin teklifi beni memnun etmedi

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Nenad Bjelica, sarı lacivertlilerden aldığı teklifi neden geri çevirdiğini açıkladı. Deneyimli hoca sarı lacivertli kulüp ile anlaşamamasının sebebini, "Resmi görüşmeyi şimdiye dek sadece Fenerbahçe ile yaptım. Evet, onlardan bir teklif aldım ancak kabul etmedim. Teklif beni memnun etmedi" ifadeleriyle anlattı.

Spor 22-07-20 10:09

Bjleci'dan Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıracak açıklama

Fenerbahçe'nin en kuvvetli teknik adam adayı olan Hırvat Nenad Bjelica'dan yeni açıklamalar geldi.

Spor 17-06-20 22:35

Fenerbahçe'de Nenad Bjelica sesleri

Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için yaklaşık 3 aydır arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, yeni hocasına kavuşuyor. İddiaya göre sarı-lacivertliler, anlaşmaya vardığı tecrübeli antrenörü, bu hafta İstanbul'a getirecek.

Spor 02-06-20 17:27

Abdullah Avcı, Fenerbahçe'den teklif aldı mı? Şenol Fidan açıkladı!

Fenerbahçe'de teknik direktör adayları konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Son günlerde Nenad Bjelica ve Erol Bulut ismi ön plana çıkarken sarı-lacivertli takım daha önce gündeminden düşen teknik adam Abdullah Avcı'yı tekrar listeye aldı. Fenerbahçe, Abdullah Avcı'ya teklif yaptı mı? Şenol Fidan açıkladı.

Spor 29-05-20 20:22

Nenad Bjelica: Fenerbahçe beni Haziran’da istiyor, ama...

Nenad Bjelica, Fenerbahçe’nin kendisini Süper Lig'in kalan 8 haftasında takımın başında görmek istediğini söyledi. Hırvat teknik adam, virüsün seyrinin buna şimdilik izin vermediğini de belirtti.

Spor 23-05-20 13:53

Nenad Bjelica: Ali Koç ile 3 kez görüştüm

Fenerbahçe'nin Teknik Direktör adaylarından Nenad Bjelica, sarı-lacivertlilerin başkanı Ali Koç ile 3 kez görüştüğünü belirterek, "Finansal konular üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Ancak herhangi bir şekilde kesinleşmiş bir anlaşma yok" diye konuştu.

Spor 13-05-20 15:29

Fenerbahçe'nin teknik direktörü belli oldu!

Fenerbahçe'nin Hırvat teknik adam Nenad Bjelica ile yıllık 2 milyon eurodan 3 yıllığına 6 milyon euroya anlaştığı iddia edildi.

Spor 10-05-20 21:01

Fenerbahçe'nin Yalçın Koşukavak planı

Fenerbahçe, Altay Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'a sezon sonunda kulüpte görev vermeyi planlıyor. Öte yandan Koşukavak'ın, Fenerbahçe'nin teknik direktör adayı olan Nenad Bjelica'nın göreve gelmesi halinde, Hırvat hocanın yardımcılığını yapacağı da kaydedildi.

Spor 08-05-20 11:20

Stjepan Tomas, Fenerbahçe ile anılan Nenad Bjelica hakkında açıklama yaptı!

Teknik direktör Stjepan Tomas, beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu. Nenad Bjelica ile konuştuğunu açıklayan Tomas, bu konu hakkında bilgiler verdi.

Spor 06-05-20 21:35

Fenerbahçe Nenad Bjelica ile anlaştı iddiası

Fenerbahçe Ersun Yanal ayrıldıktan sonra 2 aydır teknik direktör arayışlarını sürdürüyordu. Sarı lacivertlilerin gündemine son olarak Dinamo Zagreb'ten sürpriz bir şekilde ayrılan Nenad Bjelica ismi geldi.

Spor 06-05-20 09:15

Fenerbahçe'nin Bjelica'ya teklifi belli oldu! 1+3

Fenerbahçe, Hırvat hoca Nenad Bjelica konusunda ısrarlı. Başkan Ali Koç'un, hocayla Facetime üzerinden görüştüğü iddia edildi.

Spor 05-05-20 09:10

Fenerbahçe, Nenad Bjelica'ya 1+3 yıllık sözleşme önerdi

Ersun Yanal'la ile yollarını ayıran Fenerbahçe teknik direktör arayışlarında sona geldi. Sarı lacivertliler, Nenad Bjelica'ya 1+3 yıllık sözleşme önerdi.

Spor 04-05-20 18:57

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun gönlündeki isim Abdullah Avcı iddiası

Sportif direktörlük koltuğuna oturan Emre Belözoğlu'nun gönlündeki isim belli oldu... Fenerbahçe, Nenad Bjelica başta olmak çok sayıda teknik adamla görüştü. Emre Belözoğlu'nun tercihi Başakşehir'de hocalığını yapan Abdullah Avcı'dan yana. Başkan Ali Koç ise bu konuda henüz net bir karar vermiş değil.

Spor 02-05-20 08:51

Bjelica’dan Fenerbahçe iddialarına cevap

Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna geçeceği iddia edilen Hırvat teknik adam Nenad Bjelica sarı lacivertli kulüple ilgili iddialara yanıt verdi.

Spor 30-04-20 19:24

Nenad Bjelica'dan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Futbolda bu sezon da aradığını bulamayan ve evinde 20 yıl aradan sonra ezeli rakibi Galatasaray'a yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Hırvat teknik adam Nenad Bjelica getiriliyor.

Spor 29-04-20 08:24

Fenerbahçe'de Nenad Bjelica sürprizi! İlginç yorumlar

Sarı-lacivertli camiaya Hırvatistan'dan ilginç bir mesaj geldi! Adı Fenerbahçe ile anılan Hırvat teknik adam, "Rekabetçi bir lige veya büyük bir kulübe gitmek istiyorum. Belki Avrupa'nın ilk 5 ligi ve belki de beşin dışındaki büyük bir kulüp" diye konuştu. Hırvatistan basını tarafından, Nenad Bjelica’nın bu açıklamaları sonrası başarılı çalıştırıcının Fenerbahçe’ye gitme ihtimalinin daha güçlü olduğu yönünde yorumlar yapılmaya başlandı.

Spor 24-04-20 09:25

Dinamo Zagreb, teknik direktör Bjelica ile yollarını ayırdı

Hırvatistan'ın köklü futbol kulüplerinden Dinamo Zagreb, teknik direktör Nenad Bjelica'nın sözleşmesini anlaşmalı olarak feshetti.

Spor 16-04-20 16:02