Nestor Humberto Martinez Haberleri

ABD'de kan donduran olay: Öğretmenini öldüresiye dövüp tecavüz etmeye çalıştı! Sebebi ise şaşkına çevirdi

ABD'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Jonathan Martinez Garcia, notları yüzünden tartıştığı öğretmenini öldüresiye dövdükten sonra tecavüz etmeye çalıştı. Mağdur öğretmeni dövdükten sonra bilincini kaybedinceye kadar boğduğu öğrenilen Garcia 16 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Korkunç olay sonrası öğretmen, "bedenim ve zihnim artık bana ait değil" ifadelerini kullandı. İşte her satırı dehşet verici hikayenin tüm detayları!

Trend 2023-12-11 16:24:51

Son dakika: Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United dağıldı! İki sakatlık daha...

Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan İngiliz temsilcisi Manchester United’da Arjantinli futbolcu Lisandro Martinez sakatlandı. Kulübün internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, Martinez’in uzun bir süre sahalardan uzak kalacağını açıklandı. Ayrıca İspanyol futbolcu Sergio Reguilon’un da hafif sakatlığı olduğu ifade edildi.

Spor 2023-09-29 16:28:57

Son dakika: Fenerbahçe'nin yeni transferi, yılın kalecisi ödülüne aday gösterildi!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe’nin Hırvat file bekçisi Dominik Livakovic, yılın en iyi kalecisine verilen Ballon d’Or Yachine ödülüne aday gösterildi. Hırvatistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda üçüncülük elde eden Livakovic'in yanı sıra Yassine Bounou, Thibaut Courtois, Mike Maignan, Ter Stegen, Ederson, Emiliano Martinez, Andre Onana, Aaron Ramsdale ve Brice Samba da listede yer aldı.

Spor 2023-09-06 21:14:33

Lautaro Martinez kimdir? Interli Lautaro Martinez kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı? Final maçı için heyecan dorukta!

Lautaro Martinez ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Martinez birçok takımın peşinde koşturduğu golcü oyunculardan biridir. Tam adı Lautaro Javier Martínez olan yıldız futbolcu bu akşam Haaland'lı Manchester City'nin karşısına çıktı. Şampiyonlar Ligi finalinin en dikkat çekici isimlerinden biri olan Lautaro Martinez'in boyu, yaşı, özel ve futbol hayatı merak edildi. Peki, Interli Lautaro Martinez kimdir? Lautaro Martinez kaç yaşında, nereli, hangi takımlarda oynadı?

Spor 2023-06-11 00:37:22

Bakan Kurum iki önemli isim ile deprem bölgesinde bir araya geldi

Deprem bölgesinde çalışmalar devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Gaziantep'te iki önemli isim ile görüşme gerçekleştirdi. Bakan Kurum, Dünya Bankası Türkiye Direktörü Humberto Lopez ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile bir araya geldi. Deprem bölgesindeki son durumu paylaştı.

Finans 01-03-23 15:51

Tıp dünyası bile şaşkın! Doktorlar inanamadı... Beş gün arayla iki kez hamile kalıp bebeklerini doğurdu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco bölgesinde yaşayan 26 yaşındaki Odalis Martinez tıp dünyasını şaşkına çeviren iki doğuma imza attı. Süperfetasyon olarak isimlendirilen ve son derece nadir görülen bir durumla Martinez hamile olmasına rağmen bir kez daha hamile kaldı. Bebeklerini 5 gün arayla dünyaya getiren kadın yaşadığı durumla herkesi şaşırtmayı başardı.

Trend 04-02-23 07:56

Cristiano Ronaldo'nun yeni hocası açıklandı! Jorge Jesus'un adı anılıyordu ama Portekiz Milli Takımı Roberto Martinez ile anlaştı!

FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a yenilerek turnuvaya veda eden Portekiz Milli Takımı'nda teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Takımın başına kimin geçeceği merak edilirken, gündeme gelen isimler arasında Jorge Jesus da yer alıyordu. Portekiz Futbol Federasyonu, Belçika Milli Takımı'ndan istifa eden Roberto Martinez ile anlaşmaya varıldığını resmen duyurdu.

Spor 09-01-23 16:21

Eski Fenerbahçeli Adil Rami'den Arjantin kalecisi Emiliano Martinez'e ağır küfür: Futboldaki en büyük o... çocuğusun!

Dünya Kupası finalinde Fransa'yı seri penaltı vuruşları sonrası 4-2 mağlup eden Arjantin'de büyük bir sevinç yaşanırken, karşılaşmanın ardından Arjantinli file bekçisi Emiliano Martinez'in sevinci konuşulmaya devam ediyor. Kutlamalara Mbappe maskeli oyuncak bebekle katılan Martinez, rakip oyuncularla dalga geçerken Fransa Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin eski yıldızından Martinez için ağır bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Spor 22-12-22 10:47

Son dakika: Dünya Kupası hezimeti sonrasında istifa etti! Belçika'da yol ayrımı: Roberto Martinez!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan sürerken, sürprizler de peş peşe yaşanmaya devam ediyor. F Grubu'nun 3. ve son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Belçika, turnuvaya veda etmişti. Tüm ülkeyi şoke eden bu olay sonrasında beklenen oldu ve teknik direktör Roberto Martinez görevinden istifa etti. İşte detaylar...

Spor 01-12-22 20:58

Dünya Kupası skandallarla devam ediyor! Arjantin, Suudi Arabistan'a böyle mağlup olmuş... Şimdi ne olacak?

2022 Dünya Kupası alınan sürpriz sonuçlarla hız kesmeden devam ediyor. Dev organizasyonun herkesi şaşırtan sonuçlarından biri de Arjantin Suudi Arabistan maçında alınırken, Arjantin 1-0 öne geçtiği karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olmuştu. Karşılaşmanın yankıları sürerken Arjantin'in Martinez ile kaydettiği golde ciddi bir hata yapıldığı ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor 24-11-22 14:02

Mısır’da büyük keşif: Kleopatra’nın kayıp mezarına giden tünel bulundu! '21. yüzyılın en önemli keşfi olacak'

Mısır’ın İskenderiye şehrindeki Taposiris Magna Tapınağı’nda yapılan arkeolojik kazılarda büyük bir keşfe imza atıldı. Arkeologlar, Antik Mısır'ın efsanevi kraliçesi Kleopatra’nın kayıp mezarına ulaştığı tahmin edilen bir yer altı tüneli keşfetti. 2 bin yıldan daha eski olan bin 300 metre uzunluğundaki tünelin, yerin 13 metre altında bulunduğu belirtildi. Kazı çalışmalarının başındaki isim olan Arkeolog Kathleen Martinez, "Mezarı ortaya çıkarırsak 21. yüzyılın en önemli keşfi olacak” dedi.

Haber 08-11-22 15:51

Bakan Nebati, Dünya Bankasının Türkiye Direktörü ile görüştü

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Dünya Bankasının Türkiye Direktörü olarak görevlendirilen Humberto Lopez ve bir önceki dönem bu görevi sürdüren Auguste Tano Kouame ile bir araya geldiğini bildirdi. Bakan Nebati ayrıca Birleşik Krallık'ın Türkiye Ticaret Temsilcisi Lord John Hutton ile de görüşme gerçekleştirdi.

Finans 07-09-22 22:03

Büyük beden sosyal medya fenomeni Karina Martinez, “Vücut asla tabu olmamalı” dedi! Tanga bikinisiyle paylaştı

Büyük beden sosyal medya fenomeni Karina Martinez, plajda tanga bikinisiyle boy gösterdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Takipçilerini istediklerini giyme konusunda cesaretlendirmeyi misyon edinen Martinez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Trend 03-09-22 11:36

Ünlü hakem, OnlyFans modeliyle evli! Aylık 29 dolar karşılığında...

2018 yılında oynanan Dünya Kupası Finali'nde Fransa-Hırvatistan maçını yöneten Nestor Pitana'nın OnlyFans modeliyle evli olduğu ortaya çıktı. Eşinin, para karşılığı çıplak fotoğraflarını sattığı ortaya çıkmasının ardından futbol dünyası büyük bir şok yaşadı.

Spor 03-09-22 09:34

Böyle evlilik sözleşmesi görülmedi! ''Eğer aldatırsa...''

TikTok'ta @SalamiiQueen kullanıcı adıyla bilinen Chaylene Martinez isimli genç kadın, paylaştığı bir gönderi ile kısa sürede viral oldu. Yeni nişanlanan Martinez, 7 milyondan fazla izleme alan videosunda müstakbel eşine yasal olarak bağlayıcı bir sözleşme imzalattığını ve eğer kendisini aldatırsa ömür boyu faturalarını ödemek zorunda kalacağını açıkladı.

Trend 27-08-22 10:52

Öldü, dirildi, bir daha öldü! Cenazedekiler buz kesildi

Meksika'da yaşayan 3 yaşındaki Camila Roxana Martinez Mendoza isimli kız çocuk, kusma ve ateş şikayetiyle hastaneye götürüldü. Tedavilere rağmen kurtarılamayan talihsiz çocuğun, yüksek ateş nedeniyle hayatını kaybettiği kaydedildi. Olayın ardından kızlarını alan aile, onun için bir cenaze töreni düzenledi. Ancak cenaze esnasında küçük kızın gözünü kırptığını fark edilince tabut açıldı ve küçük kızın aslında yaşadığı anlaşıldı.

Trend 25-08-22 10:00

Lautaro Martinez'in sevgilisi Agustina Gandolfo, ortalığı kasıp kavurdu! Golcü oyuncuyu resmen sahadan sildi...

Inter'in golcü oyuncusu Lautaro Martinez'in sevgilisi Agustina Gandolfo'nun paylaştığı son fotoğrafa büyük beğeni yağdı. İtalya'da attığı gollerle gündeme gelen Lautaro Martinez, bu kez sevgilisinin paylaştığı fotoğrafla manşetleri süsledi.

Spor 29-07-22 11:48

'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nun ünü yurtdışına kadar ulaştı!

İngiliz taraftarlar 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nun videosunu paylaşarak sosyal medyada gündem oldu. Türk sosyal medya fenomeni Köksal Bektaşoğlu'nun görüntülerini, "Martinez sağlık kontrollerine geliyor" notuyla yayınladılar. Görüntüler kısa süre içinde 3,7milyon izlenmeye ulaştı.

Spor 17-07-22 15:28

Aracında öldürülmüş halde bulunan kadın çektiği son fotoğrafla kendi cinayetini çözmüş olabilir

ABD'de teslimat sürücüsü olarak çalışan Pamela Rae Martinez adındaki bir kadın, aracında vurularak öldürülmüş halde bulundu. Kadının olaydan hemen önce çektiği bir fotoğraf cinayetin aydınlatılmasında büyük bir önem taşıyor. Kadının çektiği fotoğrafta, aracının yanındaki bir minibüsün içinde bulunan bir adam yer alıyordu. Fotoğraftaki adam şimdi ikinci dereceden cinayetle suçlanıyor. Martinez'in kızı ise annesinin ne olacağını bildiği ve kanıt olarak bu fotoğrafı çektiğine inandığını söyledi.

Haber 28-06-22 21:12

Kadın fotoğrafçı Nuri Margui, dengesini kaybetti! Takım otobüsünden düşmekten son anda kurtuldu

La Liga’da boy gösteren Girona futbol takımının fotoğrafçısı Nuri Margui, yeni transfer olan oyuncularının defans oyuncusu Arnau Martinez ile fotoğraflarını çekmek isterken bir anda dengesini kaybetti. Üstü açık takım otobüsünden düşen kadını son anda futbolcular ve takım personeli kurtardı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Trend 24-06-22 13:21

Ne yaptın Messi! Sosyal medyada rezil rüsva oldu...

Finalissima 2022'de Avrupa Şampiyonu İtalya ile Güney Amerika Şampiyonu Arjantin karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Tangocular Martinez, Di Maria ve Dybala'nın golleriyle 3-0 kazandı. Bu maçtan sonra Messi'nin yaptığı paylaşımda skandal bir olaya rastlandı. Instagram hesabından kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirten bir paylaşım yapan Messi, aynı gönderinin altına kendisini tebrik ettiği bir yorum yazdı. Olay kısa süre içinde sosyal medyada yayıldı...

Spor 04-06-22 13:47

Dünyaca ünlü Louvre Müzesi’nde skandal! Eski müdür tarihi eser kaçakçılığı iddialarıyla gündemde

Fransa’da Louvre Müzesinin 2013-2021 yıllarında müdürlüğünü yapan Jean-Luc Martinez, tarihi eser kaçakçılığıyla ilgili bir soruşturma kapsamında suçlanıyor.

Trend 27-05-22 17:23

Tesadüf eseri aşk! Hiç tanışmadığı adamı “gelecekteki sevgilim” notuyla paylaştı, hayali gerçek oldu

Kaliforniya’da yaşayan 22 yaşındaki Anyssa Martinez, TikTok hesabından sevgilisiyle ilginç tanışma hikayesini anlattı. 2019 yılında ailesiyle birlikte gittiği Disneyland’da geçit töreni sırasında kostümlü bir amatörün fotoğrafını çeken Martinez gönderisine “gelecekteki sevgilim” notunu ekledi. Hiç tanışmadığı bir adama yaptığı espri Martinez için gerçeğe dönüştü.

Trend 12-04-22 17:06

Göztepe, yokuş aşağı gidiyor! Tomas da çare olamadı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor, deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etti ve son 4 haftada 3. galibiyetini aldı. Göztepe'de Nestor El Maestro'nun ayrılığının ardından göreve getirilen teknik direktör Stjepan Tomas, ikinci maçında da mağlup oldu.

Spor 19-03-22 18:16

Göztepe'de Nestor El Maestro dönemi resmen sona erdi

Spor Toto Süper Lig'de son olarak evinde Kasımpaşa'ya 3-2 yenilerek düşme hattına iyice yerleşen Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro ile yollar resmen ayrıldı.

Spor 07-03-22 15:13

Canlı yayında yumruk yemişti! Rus yanlısı milletvekili Nestor Sufriç casusluk yaparken yakalandı

Ukrayna'dan gelen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Daha önce Putin'i savunduğu için katıldığı canlı yayında yumruk yiyen Ukraynalı milletvekili, Nestor Sufriç casusluk yaparken yakalandı. Sufriç'in görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Haber 05-03-22 15:13

Bilmece gibi olay! Çocuklarım aynı gün doğdu ama ikiz değiller

Kaliforniya'nın San Pablo bölgesinde yaşayan 25 yaşındaki Odalis Martinez, ilginç hamilelik süreciyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Düşük yaptıktan sonra yeniden hamile kalmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Martinez, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Genç kadın hamileyken yeniden hamile kaldığını iddia ederek sosyal medyanın gündemine oturdu. Martinez, iki kızına beş gün arayla hamile kaldığını söyleyerek herkesi şaşırttı.

Trend 04-03-22 12:05

Giresunspor-Göztepe maçının ardından

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş: "Göztepe maçıyla biraz nefes aldık" - Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "Maçı kazanabilme adına çok fazla bir şey yapamadık"

Yurthaber 27-02-22 17:22

Göztepe teknik direktörü El Maestro 'Utanç duydum!'

Göztepe'nin İngiliz hocası Nestor El Maestro, Galatasaray'a yenildikleri maç sonrası konuştu. Maestro, " Bugün bazı konularda utanç duydum. Türk futbolunda da aynı şeyi hissettim diyebilirim." dedi.

Spor 21-02-22 23:34

Göztepe-Galatasaray maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "İyi ve cesur şekilde oynadık, galibiyete yakındık ama maalesef olmadı"

Yurthaber 21-02-22 23:13

Ukrayna-Rusya gerginliği canlı yayına taşındı! Milletvekili Putin’i destekleyince tokat attı

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim dünya gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. İki ülke arasındaki gerilim Ukrayna’da yayınlanan bir televizyon programının stüdyosuna taşındı. Ukraynalı milletvekili Nestor Shufrych’un Putin’i savunması üzerine ortalık bir anda savaş alanına döndü. Programın diğer konuklarından biri olan gazeteci Yuriy Butusov’un yerinden kalkıp vekile yumruk attığı canlı yayında kayıtlara geçti.

Trend 19-02-22 14:02

Hatayspor-Göztepe maçının ardından

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: - "Bugün önemli bir galibiyet alıp, biraz rahat bir nefes aldık" - Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: - "Maçı sonucuna bakacak olursanız 1 puana çok yakındık ama sahada bazı şanssızlıklar peşimizi bırakmadı"

Yurthaber 14-02-22 23:28

Medipol Başakşehir-Göztepe maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "Çok güzel bir sonuç aldık. Çok zor bir maçtı"

Yurthaber 22-01-22 22:04

Göztepe-Sivasspor maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "Evimizde olmasak maçı kazanmak çok daha zor olurdu"

Yurthaber 19-01-22 19:46

Kız arkadaşının annesine böbreğini bağışladı! 1 ay sonra terk edilince hayatının şokunu yaşadı

Meksika'da yaşayan Uziel Martinez isimli genç bir adam yaşadıklarını anlattığı sosyal medya paylaşımıyla popüler olmayı başardı. Kız arkadaşının annesine böbreğini bağışladıktan 1 ay sonra terk edildiğini anlatan adam sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimileri fedakarlığını takdir ederken, kimileri ise aşk için belirli sınırların olması gerektiğini savundu.

Trend 18-01-22 11:29

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Göztepe maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: - "Biz bugün gerçekten iyi oynadık ve iyi olan taraftık. Galibiyeti hak ettik" - Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit: - "Önümüzdeki günlerde yeni oyuncular da gelecek. Hep beraber her şeyi deneyeceğiz, Süper Lig'de kalmak için her şeyi yapacağız"

Yurthaber 14-01-22 23:12

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro'dan transfer açıklaması

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, sahada çok iyi işler yaptıklarını ve oyunu domine ettiklerini belirterek, “Takımım bana umut verici performans sergiliyor” dedi.

Spor 26-12-21 19:12

Ülke karanlığa gömüldü! Siber saldırı yüzünden...

Venezuela'da ülke genelinde yaşanılan elektrik kesintisi nedeniyle birçok bölgenin karanlığa gömüldüğü bildirildi. Venezuela Enerji Bakanı Nestor Reverol, kesintiye ülkenin doğusunda, Guri bölgesindeki Simon Bolivar Hidroelektrik Santraline düzenlenen siber saldırının neden olduğunu belirterek sorunun düzeltilmesi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Haber 17-12-21 21:16

Göztepe'den Fenerbahçe maçı açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında 29 Kasım Pazartesi günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Göztepe'nin teknik direktörü Nestor El Maestro, "Fenerbahçe'ye karşı saygı duyuyoruz ama biz bu maçta galibiyet için sahada olacağız." dedi.

Spor 25-11-21 17:55

Göztepe'de Aykut Kocaman sürprizi

Süper Lig'de Süper Lig'de kötü günler geçiren Göztepe'de koltuğu sallanan Nestor El Maestro'nun yerine Aykut Kocaman ismi gündeme geldi. Detaylar haberimizde...

Spor 25-10-21 14:41

Göztepe-Trabzonspor maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: - "Geliştirmemiz gereken şeyler olduğunu düşünüyorum"

Yurthaber 23-10-21 22:03

Göztepe-Giresunspor maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: - "Bu oyunumuzla nasıl mağlup olduk, gerçekten anlamak güç" - "Bu süreçte tabii ki çok ciddi ve büyük değişiklikler yapacağım ama buna radikal değişiklik demeyelim"

Yurthaber 02-10-21 18:57

Galatasaray-Göztepe maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "Bizim için zor bir gün oldu. İyi bir karşılaşma oynadığımızı düşünüyorum ama istediğimizi alamadık" - "Türk futbolunda bu baskı biraz fazla. Ligin başında düşme potasında olduğunu görmek insanlar üzerinde farklı baskılar oluşturabiliyor"

Yurthaber 26-09-21 22:02

Göztepe-Hatayspor maçının ardından

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro: "Önümüzdeki süreçte yine elimizden gelenin en iyisini yaparak bu kısa süreçte en iyi sonuçları almak için mücadele edeceğiz"

Yurthaber 22-09-21 23:20

Göztepe'de Maestro ve Halil iddialı

Süper Lig'de cuma günü İzmir derbisinde Altay'la karşı karşıya gelecek Göztepe hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Nestor El Maestro ve takım kaptanı Halil Akbunar değerlendirmelerde bulundu.

Spor 15-09-21 15:08

Göztepe, yeni teknik direktörü Nestor El Maestro ile ilk antrenmanına çıktı

Göztepe, yeni teknik direktörü Nestor El Maestro ile ilk antrenmanına çıktı

Yurthaber 08-09-21 19:14

Göztepe'nin yeni teknik direktörü Nestor El Maestro oldu

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, teknik direktörlük görevine Nestor El Maestro'yu getirdi.

Spor 08-09-21 13:42

Brezilya-Arjantin maçında Arjantin sahadan çekildi!

Brezilya ulusal sağlık kurulu yetkilileri, İngiltere'den gelen Arjantinli oyuncular Emiliano Martinez, Lo Celso, Romero ve Buendia'yı sınır dışı etme işlemini yapmak için sahaya girdi, Arjantin tarafı karşı çıktı ve soyunma odasına gitti. Arjantin'in maça çıkmama isteği gerekçesiyle karşılaşma askıya alındı.

Spor 05-09-21 22:21

Javi Martinez, Katar'a transfer oldu

Katar Yıldızlar Ligi ekiplerinden Katar SC, Bayern Münih ile yollarını ayıran İspanyol futbolcu Javi Martinez’i kadrosuna kattı.

Spor 20-06-21 15:19